YORUMLAR
Toplam 27 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
TOTEM 9 Mart 2014 Pazar 18:35

Silivri ye yolladıklarınız çıkıyor diye endişelenmekte haklısın 11.10 boşalan yerlere senin imamların ağbilerin yerleştirilecek :) bu arada geçmişi anlatırken unutmuşum eskiden de böyle kılıktan kılığa girip karanlıktan sallayanlar vardı.bakın onlar madara olupdeliklerine sindiler bir yıla kalmaz bunlarda ruh ikizleri gibi sinip saklanırlar:) Koyun diyenlere bak!! Kula kulluk edenler koyun muhabbeti yapıyor yarın çobanları dönsebunlarda fırıldak gibi dönerler. fırıldaklık zor işte.

Yorumu oyla      54      53  
Misafir 9 Mart 2014 Pazar 17:08

haberler iyiye gidiyor, mesela AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, İncesu ilçe ziyaretinde yaptığı konuşmada,"Özellikle muhalefetin ve sizlerin şunu çok iyi bilmesi gerekir ki, AK Parti hırsıza ve yolsuza asla meydan vermez. Varsa, böyle işler yapan, onlarında cezasını vermeyi çok iyi bilir" demiş ki bence de öyle. Sabredin anlatacağım, yapılan hırsızlığın büyüklüğüne göre ceza veriyorlar, ONİKİ YILLIK ŞEREFLİ AKP TARİHİ BUNUN İSTİSNASIZ ÖRNEKLERİYLE DOLUDUR. Az sabredin, devamı var(1).

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 9 Mart 2014 Pazar 11:10

Efsane geri döndü değişen bir şey yok.Yani eski sistem dedim canım yani Zirve katilleri tahliye aldı...Zarrab hayırsever iyi ..pazarlıyor...sıfırlayamayanlar çete değil...BEN aslında moderatöre söyledim....KAHRAMAN villaları. Muta haberlerim ses kayıtlarım çıkarsa inanmayın ...bana itaat edin mEEEEE..KOYUNLARIM BENİM ...

Yorumu oyla      58      49  
TOTEM 9 Mart 2014 Pazar 08:52

Sonuç nalına da mıhına da vuran yorumcular,gerektiğinde özür dileme yanlıştan dönme erdemi sergileyebilen arkadaşlar ve sonrasında kıyasıya eleştiriyide sürdüren,benimde hakettiğim tabi!! Eskiyi bile özlüyorsa insan yeni daha kötüye gidiyor demektir. editörlerde umarım yayınlar ve umarım herkes empati,saygı ve şuuru yaniden hatırlar.

Yorumu oyla      55      53  
TOTEM 9 Mart 2014 Pazar 08:50

Tanrının kılıcı cevabı--Aynı erdemi bazı konularda ben de senden beklerim.Ben de körü körüne her tarafı yandaşlık kokan yorumlarını görürsem alasını çakarım.Şimdi anlaştık mı sevgili büyüğüm.Ha bununla şunu demek istiyorum.Elbette ki; ben de körü körüne karşıt değilim.Ama bazen öyle abartıyorsun ki sanki bunlar sütten çıkmış ak kaşık.Yok öyle bir şey.Keriz Feneri'nin de sonuna kadar arkasında olmanı dilerim.

Yorumu oyla      55      53  
TOTEM 9 Mart 2014 Pazar 08:49

Tanrının kılıcı rumuzlu arkadaşın yorumu!! en keskin tartışmaları yaptığımız bir arkadaş ama gösterdiği erdem bugünlere örnek olmalı bence-Ben de FETTO bir operasyon ve bir GATA-kulli seziyorum.Yoksa bu iş bir hesaplaşma mı?Eğer öyleyse vah ki ne vah.Belge sahte ise de, doğru ise de durum korkunç ve tehlikelidir.Totem bu konuda haklıymış.Özür dilerim.Ne demek istediğini tam anlamadan yorum yapmışım.Bir daha anlamadan yorum yapmamaya çalışacağım.

Yorumu oyla      54      51  
TOTEM 9 Mart 2014 Pazar 08:48

Özay yorumu--Şimdiye kadar hiçbir genelkurmay başkanının yapmadığı kadar demokrasiye vurgu yapıyor Sayın Başbuğ,bu nedenle insanın yüreğinin bir köşesine umudu yerleştiriyor.Demokrasi söylemleri samimi değil mi yada yapması gerekenler çok mu zor bilemiyorum.Bu nedenle ayan beyan hatası görülmedikçe şans verilmesi,görevden alınması gibi cümlelerin bu durumda sarf dahi edilmemesi gerektiği kanaatindeyim.Çünkü heran görevden alınması konuşulan bir komutanın otoritesi sıfırlanır.Dediğin gibi olsun TOTEM sabır...

Yorumu oyla      54      51  
TOTEM 9 Mart 2014 Pazar 08:47

totem yorumu--Burada devamlı yorum yapan arkadaşlar bilirler;ordunun içersindeki kirli oluşumları hep eleştirdim ve tasviye edilmesini istedim ama şuan yaratılan hava ilk kez orduya yani kurumun tüzel kişiliğine direk saldırı halini aldı.bu çok tehlikeli bir durum.ve tekrar ediyorum bu saldırı şekli ne ülkeye nede demokrasiye birşey kazandırmaz.her kurum kendisine yapılan aleni saldırılarda savunma durumuna geçer.şimdi sormazlarmı adama bu ülkede herşey doğruda bir ordumu yanlış?herkes önce özeleştiri yapsın.

Yorumu oyla      54      51  
TOTEM 9 Mart 2014 Pazar 08:46

Totem yorumu-AVCIOĞLU,Empati biraz empati,karşı tarafta egenekonculara benzer bir komplo düzenlendiğini savunuyor.senin mantığına göre onlarda haklı olabilir değilmi?o yüzden ezberden yada önyargılarla konuşmamak gerek,beklemek gerek,anlamak gerek,dinlemek gerek,öfke ile kalkıp zararla oturmamak gerek!!en önemlisi olaylara objektif bakabilmek gerek.şuan türk tarihinin en kapsamlı temizliği ve sorgulaması yapılıyor bunun sonucunu beklemek gerek.ya yarın belge sahte çıkarsa?ozaman herşey tersine dönmezmi?

Yorumu oyla      54      50  
TOTEM 9 Mart 2014 Pazar 08:44

Ergenekon ve sürecini desteklediğimi herkes bilir ordu içinde ve ülke içinde var olan bir kirli yapılanmadan hep şikayet ettim hatta nefret ettim ancak hiçbir zaman gaza gelmedim ezbere ve empatiden yoksun olmadım aslında o dönemler çok sert tartışmalar olurdu ama kalite de vardı burada da nostalji yapıp 2009 dan kopyalamalar yapacağım ve en sert tartışmalar yaptığımız arkadaşlarla gerektiğinde nasıl özürleştiğimizi ve yakın düşüncede olduğumuz kişilerle bile atıştığımızı demokrasi bu olsa gerek

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 8 Mart 2014 Cumartesi 02:05

utanmayı defterden silmişler için değil bu satırlar, onların ar damarı patlayalı muhatap almıyoruz zaten. Uğur Dündar'ın dün Halk TV ve Sözcü TV de yayınlanan, halen de videosu güncel; İngiltere'de eski Akp bakanı ve Ergenekona sanık yazılan(!) Dr. Turan ÇÖMEZ'in röportajını mutlaka izleyin ki AKPye kimlerin neden ve nasıl destek olduğunu anlayasınız sevgili okurlar.

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 8 Mart 2014 Cumartesi 01:06

son haberlere bakılırsa NURTOPU GİBİ BİR MALEZYA KOLONİMİZ OLACAK PEK YAKINDA, lakin, gideceklere burdaki "esnekliği ve hoşgörüyü" göstermeyebilirler. Buradan KUTULARla götürmelerine ses çıkartmasalar da orada kırkılacak KOYUN bulmakta zorlanabilirler, ordakiler KOYUNlarını kendileri kırkmak isteyecektir.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 8 Mart 2014 Cumartesi 00:46

20:08, üçüncüsü de bu makale asıl nerde çıkıyor ona bakmalı, kimin elindeyse mühür, süleyman odur, bizler de burada ÇENESUYUÇORBAya talim ederiz. Aslında kaçtır öneriyorum, elbette herkes kendi yolunu kendi çizer de, "işlerimin yoğunluğundan dolayı..." iyi bir girizgah olabilirdi kapanış makalesine. Gün gelecek buralardaki satırlar mazeretlere sığınmayı gerektirecek, o da tutarsa. Yazık olacak...

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 8 Mart 2014 Cumartesi 00:35

maaşlı maşaların AKPye sadakatini takdir ediyorum, hep beraber Malezyada bir koloni oluştururlar elbet. Muhatap almasam da kafabulandırmalarına izinyok. Vikiliksteki yüzlerce AKP rezaleti saçılırken ortalıkta yoklardı, cemaat ortalığı ateşe verirken de ağızlarından köpük saçarak yurtseverlere saldıryorlardı ama pazarlıkta cemaatle kapışınca, gırtlağa kadar pislikiçindeki AKPyi savunmak adına hemen TR705 akıllara geldi, MANİDAR BİR DURUM değil mi? Bence CAMBAZABAK oyununa devam, o daha eğlenceli.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 7 Mart 2014 Cuma 20:08

Eğer anlaşılmaz şekilde dönüyorsa yada gık demez oluyorsa insanlar; akla gelen bir şekilde tehdit edildikleri.Ya cd-belge yada hapisane.

Yorumu oyla      64      49  
Misafir 7 Mart 2014 Cuma 19:39

trene yanlış zamanda atladınız Sn.Atilla. Siz tren hareket ediyor zannettiniz ama sondurağa geldiği için yavaşlamıştı. akp nin velevki diyerek başlanacak milyon tane eleştirilecek yanı varken, sadece diktatörlere ve suçlulara özgü, kitlesel haberleşmeyi engellemeye yönelmesi, youtube ve facebook u kapatmaya kalkışması bile defterden silmeniz için yeterli değilmi.

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 7 Mart 2014 Cuma 18:46

Zararb'ın ses kasetini dinlediniz mi Talat Bey? Çok hayırsever iyi ....ikram ediyor Dubaili işadamlarına...BB hayırsever dediği adam.

Yorumu oyla      62      49  
TOTEM 7 Mart 2014 Cuma 16:47

Kirli Cemaat son kozlarını oynuyor ona Türkiye içerisindeki malum yapıda destek veriyor! Sezgin Tanrıkulu mu dediniz?? wikileeks belgelerinde TR705 kodlu CİA ajanı olduğu tespit edilen Sezginden mi bahsediyorsunuz:) başka icraatlarini saymama gerek yok sanırım herkes biliyor.Eminim Sayın Atilla da bazı şeyleri biliyor ama şu aşamada fazla paylaşımda bulunamıyor. İnsanlarda kronik hastalık,inanmak istediğine şıp diye inanır inanmak istemedi mi ne yapsan nafile..Nisan ayında buralar şenlenecek.

Yorumu oyla      53      61  
CISS 7 Mart 2014 Cuma 16:33

Bu arada sayın Atilla; Uğur Dündar'ın dün Halk TV ve Sözcü TV de yayınlanan, halen de videosu güncel; İngiltere'de eski Akp bakanı ve (askere yazılır gibi) Ergenekona sanık yazılan(!) Dr. Turan ÇÖMEZ'in röportajını mutlaka izlemişsinizdir. Onun bazı AKEPE bakanlarının yolsuzlukları hakkında söyledikleri, yaşadıkları ile ilgili görüşlerinizi, yorumunuzu ve özellikle de duygularınızı da alabilir miyiz? CISS!

Yorumu oyla      64      50  
CISS 7 Mart 2014 Cuma 16:26

Montaj kasetler baskını haberini sayın Atilla'dan başka yazan ne kişi ne de gazete olmadı. Tıpkı sayın Atilla'nın bir zamanlar "Yeşil Ankara'da görüldü" haberi gibi:) Sayın Atilla Akp ye yanaştıkça hayal gücü de ona PARALEL bir şekilde git gide genişliyor:)) CISS!

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 7 Mart 2014 Cuma 16:19

13:37 deki arkadaşa ilaveten İran gezisinden sonra nerden geldiği belli olmayan 4 milyar dolara yakın yapa var.Kara para iş bu güne kadar bizim bildiğimiz kadarı ile mafya işi idi şu an TC hükümeti bu işimi yapıyor

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 7 Mart 2014 Cuma 16:17

Ev sahibi kapıyı açık bırakmış hırsız eve girmiş evi boşaltmış mahkeme ev sahibini sorguluyor sen neden evinin kapısını açık bıraktın diye; aslında bu durumda sorgulanması gereken gerçekten biz yönetilenleriz ama yönetilenler iki ye bölünmüş ve bir araya gelip yöneten kim olursa olsun hesap soramıyor.Bundan sonra da sorabileceğini zannetmiyorum çünkü bu ülkede asgari ücretle çalışanın kapitalist tarafında olması anlaşılabilir değil bu sorun çözülmeden bu sıkıntılar bitmez

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 7 Mart 2014 Cuma 13:37

KUTULARDAKİ PARALAR ATTAYA Gİtti,CAMBAZABAK işlemiyor zaten, bir de şu habere bakın, *CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a, “Hiç planda yokken birden Uzak Doğu resmi gezisi gündeme alınarak, Çalık Holding binasında tutulan paraların (dolarlar ve Eurolar) 3 Ocak 2014 tarihinden itibaren Uzak Doğu gezisi için ayarlanan uçağa sevk edildiği iddiası doğru mudur?” diye sordu.* http://www.turktime.com/haber/Sezgin- tanrikulu-Bulent-Arinc-a-Sordu-/272893

Yorumu oyla      60      51  
hulya 7 Mart 2014 Cuma 12:56

11:01 gibi düşünüyorum:)

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 7 Mart 2014 Cuma 11:01

Isimsiz ortaya karisik iddialara artik kimse itibar etmiyor. Sayin Talat Atilla Polis baskini oldu ise, UYAP ta bilgilerinin olmamasini nasil izah ediyorsunuz!!! Boyle bir operasyon olmayip haberde BALON olmasin...

Yorumu oyla      70      50  
Misafir 7 Mart 2014 Cuma 07:55

sana artık bişey diyemiyorum talat atilla. tayyip erdoğan bile montaj diyemiyor ama sen ısrar ediyorsun montaj kaset diye. bu kadar nasıl döndün neden döndün. titre ve kendine gel. değmez inan

Yorumu oyla      70      51  
Misafir 7 Mart 2014 Cuma 07:29

"malum hanedan"ın sonu uzak değil, onu merak etmiyorum. Merak ettiğim konu, o hanedanın ömrü Trakyamızın yoğurduyla ve başka bir "şey"iyle meşhur şirin bir ilçesinde son bulduğunda, medyada hanedana gönülsüz(!) destek verenlerin nasıl bir zarif bel hareketiyle yeni duruma uyum sağlayacakları. Maliyemüfettişleri korkusu her zaman etkili olmuştur ama etikli olmamıştır. Yazılacak onlarca CISS konu varken, o mayınlı sahada dolaşmaktansa devir değişince "çaresizdim" demek belki de çaredir, kimbilir.

Yorumu oyla      62      50