YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 2 Mart 2014 Pazar 20:33

Sayın Talat Atilla, Yavuz Semerci kadar cesur olmanız size ne kaybettirir? Sadece bu kadarını isteyebilirmiyiz, tek merak ettiğim konu bu. "ARTIK YOK HÜKMÜNDEDİR" diyor. Google amca yol gösterir, ne yazdığını merak ediyorsanız. CHP yönetimine yönelttiğiniz eleştiriler de yanlış değil. Samimiyim, her makalenizde yazdığım yorumlarımda iğnelemekten zevk aldığımı sanmayın. Aynı çizgide olmak zorunda da değiliz, gerçekten de içim acıyor yazarken.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 2 Mart 2014 Pazar 16:56

artık durum tesbiti yapan "masum" yorumları bile m.k.slıyorsa editör, YUSUF YUSUF seslerini ta buralardan duyabilirim. Allah(cc) kolaylık versin, zor dostum zor, bu kadar TIRSIK yaşayıp kaaverengi bir burunla dolaşmak çok zor.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 28 Şubat 2014 Cuma 17:56

Çalıyorsa çalışıyor, bal tutan parmağını yalar gibi cümleleri kuran bir halkın(büyük çoğunluğu) olduğu yerde hırsızdan çok muhalefetin eleştirilmesi biraz yavan kaçıyor.Bu ülke bu saatten sonra artık dikiş tutmaz.Türkiye Cumhuriyetinin bu sistemi bu halka çok fazla acilen totaliter rejime geçilip bir ağa ile yönetilme vakti gelmiştir.Kulluktan ötesi bize yaramıyor

Yorumu oyla      60      52  
Misafir 28 Şubat 2014 Cuma 15:53

Muhalafetle ilgili yazdiklariniza katilmamak mumkun degil.Yasanilan sorunun sebeblerinden biri,etkisiz muhalefet.

Yorumu oyla      55      55  
Misafir 28 Şubat 2014 Cuma 14:49

RIZA SARRAF'a ve bakan çocuklarına tahliye. PARALEL YAPI teriminin mucidi APO barışa katkı sunuyor..Tehlike 17 yılöncesi gibi Camia...SİL baştan....Sonunda ne mi olur babacığım ve kumpas kurulan balyozcular beraber gider film biter...

Yorumu oyla      61      50  
Misafir 28 Şubat 2014 Cuma 11:04

Önceki yorumumda CEM UZAN barajı aştı demiştim sehven ...FAKAT doğrusu % 7 gibi bir oy aldı...önceki yayımlanırsa düzeltmedir....DOMBIRADAN ALINTI : ARABALARI YANAŞTIRIRKAN PARALARI JİPLERE YUKLARKAN GAZETELER KORKUDAN HABERLERİ ATLARKAN ALO FATİİİİH DEMOKRASİSİ KATLANIRKAN...ALO FATİH YERİNE......boşluğu doldur.HERhangi bir isim yatsı Güneş akşam sabah öğlen ikindi Takvim...

Yorumu oyla      65      50  
Misafir 28 Şubat 2014 Cuma 10:58

BABACIĞIM SIFIRLAYAMADIK :-) Sandık iyidir de CEM UZAN'ın konser ve dönerle barajı aştığı bir ülkede MAHKEMELER HİÇ BİR ŞEY MİDİR???? SEN oğlunu arabana al ZArrabı hayırsever ilan et...Bu ses kayıtları artık işin sonu birkaç güne PARA AKTARMA GÖRÜNTÜLERİ DE GELECEK İNternette FUAD AVNİ fenomeni var...150 bin takipçisi var...İKTİDAR GİDER....SAYIN YAZAR DA ÇALANA SESSİZ MAŞAALLAH TEBRİKLER...burası aşağı yeni gine köylerinden DOMBIRA. BABACIĞIM SIFIRLAYAMADIK.

Yorumu oyla      67      50  
FRONTAL 28 Şubat 2014 Cuma 09:10

Bunlar hep AKP nin 12 yıllık hizmeti ile oldu. AB , ABD , İngiltere bunların farkında. Bu yüzden Türkiye nin karışmasına destek oluyorlar. Sandıkta deviremedikleri için darbe ile devirmek istiyorlar. Aynı yöntemleri,rahmetli Özal ve Menderes'e de yaptılar. Başardılar da. Yine aynı taktik ile yine gelişmekte olan Türkiye'ye darbe yaparak durdurmak istiyorlar, bu sefer başaramayacaklar ! Hayırlı günler .

Yorumu oyla      55      58  
FRONTAL 28 Şubat 2014 Cuma 09:04

Hükümeti Yolsuzluk yapmakla suçladılar Milletin gözünde itibarsızlaştırmaya calıştılar ama Şunun cevabını Millete veremiyorlar 80 yılda yapılmayan yatırımlar son 11 yılda yapılmışsa. Türkiye'nin uyduları uzayda çirit atıyorsa IMF ye Borç verir duruma gelinmişse Ekonomi Dünyada 16.sıraya yükselmişse Kişi başı GSMH Milli gelir 600 dolardan 15.000 dolar olmuşsa Yolsuzluk olan bir Ülkede Bu yatırımlar YAPILABiLiRMiYDi.? Bu yatırımlar. yerden tohumla bitmedi, birileri hediye etmedi.

Yorumu oyla      53      57  
FRONTAL 28 Şubat 2014 Cuma 09:02

Hafızalı samdılar, bunlar unutuldu sandılar. Bunları unutmadık.İlaç kuyruklarını Patlayan çöp dağlarını. Susuzluğu,Rehin alınan cenazeleri Unutmadık, Başörtülü baçılarımıza yapılan işkenceleri unutmadık Amerikalı imam ve çetesi Hükümeti devirmek için Bosnaya Yardım Parası topladık diye Halk Bank Müdürünün evine Para Gönderip. Arkasından da savcısını Gönderip, Hükümeti devirme kumpası kurdular. Muhalefetin dört gözle beklediği Bu kumpasın üstüne balıklama atladılar.

Yorumu oyla      53      56  
FRONTAL 28 Şubat 2014 Cuma 08:57

Günaydın, yerinde bir yazı olmuş, sayın Atilla yı tebrik ederim. 2001 de Bir çivi çakmadan,Dünyada Ekonomik kriz filan'da yokken Bir Kitapsız bir Anayasa kitabı Fırlattı Ecevitin kafasına Ogüne kadar gizlenen Türkiye'nin Ekonomisi Dibe Battı. Millet ertesi güne Fakir uyandı, Aç kaldı, iflas intiharları yaşandı, Bankalar Hortumlandı. Hazinenin içi Boşaltıldı,Türkiye Talan Edildi, AıBD ve IMF kapılarında Para dilendi, şimdi bol keseden sallayan CHP ve MHP zihniyeti, Kendileri gibi Milleti balık

Yorumu oyla      53      53