YORUMLAR
Toplam 8 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
hulya 20 Şubat 2014 Perşembe 12:54

Kendim yazıp kendim oynamaya devam ediyorum:İktidar herkesi parasıyla satın almış zengin bir koca fütursuzluğu ile hareket ediyor.Halk sesini kimseye duyuramayan, duyursada hor görülen zavallı bir eş gibi her türlü kabalığa göğüs gererek azgın kocasının ne haltlar karıştırdığından bi haber aile birliğini yıkmamaya çalışıyor.

Yorumu oyla      55      49  
hulya 20 Şubat 2014 Perşembe 12:48

Totem küs halinle bana laf yetiştirmişsin "kendi çalıp kendi oynayan" diye.Kendi çalıp kendi oynayan İKTİDAR'a laf yetiştirecek değilsin tabi,anca bize...

Yorumu oyla      55      49  
TOTEM 19 Şubat 2014 Çarşamba 18:14

Okur yerine koyarak empati oluşturun bu hisle yorum yazmak ve en masum düşünce içeren yorumlarınızın bile sansürlenmesini nasıl karşılardınız bir düşünün.Biliyorum ki ne desem boş zira hak hukuk ve adaletin yerini zorbalık,entrika ve keyfiyet almış. 6 yıldır adeta siteyi benimseyip sahiplenmiş bir okurunuzu bile küstürüp kaçırdı iseniz bunda bir gariplik sezmeliydiniz ancak olmadı önyargılar bunu görmenize mani oldu.şimdi eminim herkes rahat edip huzura ermiştir. Sevgilerimle.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 19 Şubat 2014 Çarşamba 18:10

Kendi sesinden başka sese ve kendi bakış açısından başka bir yaklaşıma tahammül edemeyen insanların yolunu açma konusunda sizde pay sahibisiniz.Herkes yandaşlıktan,keskinlikten şikayet ediyor ama basın yayın organları tüm güçleri ile bunun yolunu açıyorlar.Günden hakkında bir dolu düşüncesi daha doğrusu söyleyecek sözü olanları küstürüp sindirip sonrada tahammülsüz söylemlerden şikayet etmek te enteresan bir ironi olmuş. Ve bu yorumumun akıbetini bile bilmeden yazıyorum ve siz kendinizi bir-

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 19 Şubat 2014 Çarşamba 18:07

Hiç kusura bakmayın ama bu sitede böyle bir okur mektubu yayınlamanız çok komik kaçmış! zira görüldüğü üzere Türktime da tek sesli bir okur ve yorumcu profiline uzun uğraşlar sonucunda ulaşıldı! Radikal yorumcular kullanılarak editörleriniz farklı bakış açısındaki tüm yorumcuları sindirip küstürdüler şimdi kendi çalıp kendi oynayan bir yorumcu profili hüküm sürüyor. defalarca şikayet,uyarı ve feryatlarımıza kayıtsız kalmış biri olarak dahada azgınlaşan istekleri garip bulmamanız gerekir.Zira-

Yorumu oyla      53      49  
hulya 19 Şubat 2014 Çarşamba 15:16

Halk dertli bir kadın gibi:4 Yılda yapılan boşanma hakkına kadar sabret diyorsunuz? Eşim olan İKTİDAR, komşularımı küstürdü, bi komşumuzun yuvası yılkılsın diye herkesi kışkırttı, kimseyi konuşturmuyor "ben mutlusunuz diyorsam mutlusunuzdur" diyor.Ben ondan çok çalışıyorum ama parayı elimden alıp kendi istediği gibi kullanıyor.Çocuklarımın okullarını önemsemiyor,istemedikleri okullarda okutmaya zorluyor."Ben babamdan böyle gördüm "diyor.Her türlü kabalığı kendinde mübah görüyor.Ne yapmalıyım?

Yorumu oyla      54      49  
hulya 19 Şubat 2014 Çarşamba 12:47

Ama en kötü nikahlı eş bile 4 yılda bir yapılan boşanma hakimi dışında bir güç, ya da kaynağını evlilik kurumunu dizayn edenlerden almayan bir yapı ile yıkılmamalıdır!İyide; Eşim beni dövüyor,babamdan ne kaldıysa bana danışmadan bir kılıf uydurup satıyor,özgürlüğüne karışmam demişti, şimdi herşeyimi kısıtlıyor.Helal para kazanıyorum demişti meğer haram yiyormuşuz,ben bununla 4 yıl değil 4 dakika bile durmak istemiyorumsam NE OLCAK?

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 19 Şubat 2014 Çarşamba 12:13

ne şiş ne kebap politikası klasik demokrasilerde yadırganmaz, okurlarınız artar, işleriniz iyi gider, kimseleri darıltmazsınız. "ölü evinin yascısı, düğün evinin tefcisi" olmak pek yadırganmaz batılı demokrasilerde. Lakin, "ileri demokrasi"de, insanların kıyasıya zulümle muhatap olduğu zamanda aynı tavır, sağlığını-hayatını-sevdiklerini tehdit altında gören insanlara göre bu, "zalimi parlatmak, zulmü alkışlamak"tan farksızdır. Aradaki "ince" farkı farketmeyenin ensesinden kamçı eksik olmaz.

Yorumu oyla      56      49