YORUMLAR
Toplam 6 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 2 Şubat 2014 Pazar 14:36

Sayın yazar, Başbakan Avrupada Suriye resimlerini katliam resimlerini gösteriyor.İran'da da gösterse bu villa ustası işkence resimlerini....Usta iyi bir illüzyonisttir zaman zemine duruma göre konuşur...

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 2 Şubat 2014 Pazar 12:22

Film senaryosu gibi yazı. Mağdur söylemleri yetmedi bir de suikastlar.Kutular dolusu dolarları temizlemeye çalışan şahsiyet suikasttan korkmaz.Bir yorumcunun dediği gibi bu tarz hikâyeler olacağını söylediler önceden. E.Uslu yazdı.Bunlar ihale ve villa ustasının, ustasının ifadesiyle fasa fiso.Avrupada böyle bir başbakan olamaz da olsa kaç saat değil kaç dakika durabilir her rezalet ortada adam savcı polis sürüyor.Balyozculara,DARBECİLERİNE sarıldı .Futbolcuydu ya uzatmalara oynuyor

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 31 Ocak 2014 Cuma 17:51

Sayın Talat Atilla, suikast muhabbeti bu gidişle AKPnin kullanımına pek uygun değil, basında birkaç makale ve yorum bunun altını boşalttı. Sırada ne var asıl onu anlatın. Çok daha çarpıcı olmalı, milleti dumura uğratmalı ki CAN HAVLİYLE hemen sandığa koşup AKPye bassınlar mührü. Komşularla bir savaşa kalkışmak gibi bir çılgınlığa bile kalkışabilir bu adam, sırf seçimi almak için. İzlediği yol bana 1889da avusturyada doğmuş birisini hatırlatıyor.

Yorumu oyla      62      49  
hulya 31 Ocak 2014 Cuma 12:23

Sn.Atilla bir Türk Devletinden ödül almanızı tebrik ederim.Kazakistan ile ticaret yapsınlar diye keşke ticareti parmağında oynatanların yerine türk sevdalısı iş adamlarını tavsiye etseydiniz..

Yorumu oyla      60      50  
hulya 31 Ocak 2014 Cuma 12:19

Kanunların işlemediği yerde,devreye orman kanunları girer.Bunu tahmin etmek için uzman olmaya gerek yok.Uğur Mumcu'lar Gaffar Okkan'lar hepsi orman kanunları işlediği için öldürülmüştür.Ve tüm suikastlerden kanunların nasıl işlemesi gerektiğini bilmeyen siyasiler suçludur.Orturdukları makamın görevlerini bilmiyorlarsa orayı bilenlere bırakmak zorundalar.

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 31 Ocak 2014 Cuma 08:18

bu suikast muhabbeti, AKP ve onun başının yeni bir MAĞDURUM DA MAĞDURUM taktiğinin son tezahürü. 17 Aralık'tan beri asıl RÜŞVET rezaletini unutturup cemaati konuşmaya yönlendirmesi yetmiyor, çünkü oylar düşmüş. Giden oyları geri kazanması için cezaevi numarası sökmez, askerin kolu kanadı kırık, hoş o hazır bir askeri darbeye ama yemezler. Daha önce Arınç'a suikast numarası işe yaramıştı, yeniden deneyecekler. Nasılsa birkaç taşeron yeraltı çetesinin ipleri Hakan Fidan'ın elinde, suikast yolda.

Yorumu oyla      65      49