YORUMLAR
Toplam 45 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 13 Ocak 2014 Pazartesi 13:25

talat bey maksadım öz'ü savunmak değil ama çamur at kalsın olabilir.. yayınlanan seyahat dökümüne bakıldığında, 3 duraklı tek seferlik çıkışların herbirinin ayrı sayıldığı görülüyor. Kasım 2011-2013 arası 2 yılda aslında 14 yurtdışı seyahati var.. bir kere devlet görevlisi keyfine de çıksa mutlaka bakanlıktan izin almak zorundadır. ayrıca üst düzey memurların bazı resmi ziyaretleri de olur bir açıklasınlar bakalım ortada ağaoğlunun dubaisi arkada 18-22 ne varsa uçuşuyor..

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 12 Ocak 2014 Pazar 21:09

Erkeklerin kabalığına,saygısız ve saldırgan tavırlarına ve hatta argo üsluplarına alışmıştık ama bir kadının bu çirkin üslupla buralarda boy göstermesi beni kadın zarafeti ve nezaketi olgularına ihanet gibi görüntü verdiği için üzdü! Birde bu kişi bu sitede önceden beri aşina olduğum biri olunca ikinci en büyük şoku yaşadım birincisi Gülen di ikincisi de gül ile başlıyor ve ortak özellikleri ikisinin de bu derece çirkinleşebileceklerini hiç tahmin edememiş olmam Sevgiler arkadaşlar...

Yorumu oyla      56      54  
Misafir 12 Ocak 2014 Pazar 19:41

Bacanağın serbest bırakılması suçsuz olduğu anlamına gelmiyor, ona yüklenen suç rüşvet almak değil, aracı olmak. Polis video kayıtlarını bir izle sen, iki ayrı video var, birinin elinde jammer (telefon dinlemelerini engelleyen alet) 4-5 kişilik bir grup park köşelerinde bir araya geliyor, birinde kamu görevlisine poşet içerinde paralar veriliyor, hızla alıp cebe indiriyor, diğerinde de içi para dolu denen bir çanta veriliyor. Bacanak da yanlarında izliyor. Hadi buna ne diyecen 12:15?

Yorumu oyla      62      50  
Misafir 12 Ocak 2014 Pazar 19:02

Gülay/pravakatör put, yazara hacıbaba demedim.editöe efendi sendeki kafada putttaki kafa kadar mı çalışıyorda binmişsin dolmuşuna.nerede yorumum??

Yorumu oyla      58      53  
Misafir 12 Ocak 2014 Pazar 18:55

fikirler,cenahlar düşünceler ve yaşayışlar farklı da olsa militan olunca söylemler aynı oluyor! uslup ta aynı put,metod gibi devşirilmiş kelimeler çocuk işi yada çapı çocuk olanların işi. dün apo muhabbetini ulusalcı militanlar yapardı bugün Gülen in militanları!militan militandır sonuçta yöntemde aynı tarz da hatta artı eksilerle oynama alışkanlığı bile aynı:) ucuz olmak zor zanaat.

Yorumu oyla      55      53  
Misafir 12 Ocak 2014 Pazar 18:35

Bir Robert De Niro filmi:" SAVCININ "U" DÖNÜŞÜ"...30 marta kadar sinemalarda... İlk gösterim Kuyumcular çarşısında...

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 12 Ocak 2014 Pazar 16:37

Eski savcımız, avukat olup çark edince bizim metotlu yorum yazan işi bu olan vatandaşa da Apo sevimli gelmeye başladı....APO demiş ya rüşvet olayı için ÜLKEYİ yangın yerine çeviriyorlar....Apo ülke birliği İÇİN ders veriyor:-((( Ülkenin hali bu Apo'nun dersine kaldık...Silivrinin APOSU...BAşbakan silivriye selam YOLA DEVAM DİYOR...ÇARK ÇARK. marş marş ÇARK ÇARK...YOLA DEVAM...

Yorumu oyla      60      49  
TOTEM 12 Ocak 2014 Pazar 12:47

Saldırdılar,seviyesiz ve aslında kompleks kokan hitap ve nitelemelerde bulundular.Peki bunlar kim? Neyi savunuyorlar? Neye karşılar? Ne uğruna tüm ahlaki hatta insani erdemleri çiğneyip bu derece çirkinleşebiliyorlar. Bana put diyerek yazara hacı diyerek sadece kendi seviyelerini ve çaplarını ortaya koyduklarının farkında değiller mi?EVET BEYLER BAYANLAR HANİ BELGELER NEREDE? Sayın yazarın sorusu bu!!Bu soruyu sordu diye saldırdınız hakaret ettiniz ve itham ettiniz ama CEVAP VERİN BELGELER HANİ.

Yorumu oyla      54      56  
TOTEM 12 Ocak 2014 Pazar 12:44

Bazı insanlar için üzülüyorum! Bir insanın sureti çirkin olabilir ve hatta bu bile görecelidir!ancak ruh çirkinliği çok daha kötü ve göreceli değildir. Bana Put demek acziyet zira Totem ile put u bir sanıp böyle bir söylemi hakaret unsuru olarak kullanan birinin çapı bellidir.Dün F tipi sahtekar dedikleri günlerce savundular burada,Belgeleri gösterecek görün dediler,Öz kendini tehdit edenlerin seslerini kayıt etmiştir göreceksiniz dediler,Sayın yazara Öz ün çelişkilerini ortaya koyduğu için-

Yorumu oyla      53      56  
Misafir 12 Ocak 2014 Pazar 12:28

Sayın yazar kandilinizi tebrik ederim. Mübarek APO DA Bu işin hükümete komplo olduğunu ülkenin yangın yerine çevrilmek istendiğini söylemiş...APO VE ÜLKENİN HUZURU...BUGÜNLERE GELDİK....İNSAN GÖRÜNÜMÜNDE BİR CANLIDAN ne dersi ALIYORUZ. ONA BU CESARET VERENLERE YAZIK...

Yorumu oyla      66      49  
Misafir 12 Ocak 2014 Pazar 10:47

Gülay/tüm taşlar bağlanmış köpekler salınmış der Atalarımız.Ortalıkta hesap soracak,sizin istemediğiniz tek hareketi yapmayacak bu ortamda aklanıp paklanacaksınız.Hırsızlar salınacak.Put efendinin yorumuna bakın.Nooldu.Paklandınız mı Milletin gözü nde de??Bacanak serbest bırakılmış mış.Tutuklanmasını mı bekliyorduk ki bu durumda.Azgın ar"sızlar bu ülkenin en büyük sorunu oldu.

Yorumu oyla      74      50  
Misafir 11 Ocak 2014 Cumartesi 16:57

Güekn ve kuklaları bu ülkeden kazınacak. Allah kula kulluk edeni sevmez hele kendi halkına ve ülkesine kumpas kuranları hiç sevmez.

Yorumu oyla      57      67  
Misafir 11 Ocak 2014 Cumartesi 14:53

AKP yalakalığı bulaşıcıdır, hele de kifayetsiz muhteris birisi can derdine düşmüşse. ya bendensin ya da düşman dediyse muhteşem, ya yalakalanacaksın ya da hayat hakkın yok, ne yorumun çıkar ne de sayfandan ekmek yiyebilirsin. Dualarım sizlerle AKPciler, Allah(cc) zulmünüzü arttırsın.

Yorumu oyla      76      51  
Misafir 11 Ocak 2014 Cumartesi 14:05

KADERİN İRONİSİ: ABDURRAHMAN YALÇINKAYA'dan yardım almak için uzanan AKP eli....Kurtar bizi bubaaaaaa.

Yorumu oyla      75      50  
Misafir 11 Ocak 2014 Cumartesi 13:45

Sayın yazarın bildiği ve bir kez kullandığı bir söz:"Hakkın hatırı alidir hiçbir hatıra feda edilemez." Usta bu sözü feda etti ve ZArrab'ı büyük hayırsever ilan edip SİLİVRİ YOLLARINA su serpiyor serinlemek için...Nerde kaldı HAkkın hakkı ve Halkın hakkı ...Zarrab, lo lo Mahsun ne mahsunu ya LO LO ZARRAB BİZİ ÜMREYE GOTÜRSAAANE...

Yorumu oyla      73      50  
TOTEM 11 Ocak 2014 Cumartesi 12:15

Binali Yıldırımın bacanağı serbest!! Bakıyorum birçok haber sitesi bunu es geçiyor birçok yorumcu da çünkü taktikleri çamur at izi kalsın,salla sen doğru yanlış fark etmez maksat laf kalabalığı ile ortamı boğ! işine gelince Masumiyet karinesi de gelmeyince hüküm ver hırsız de.Gerçekten çapsız ve ucuz insanlardan sıtkım sıyrıldı. Boş insanlarla ancak boş muhabbet yapılır ve ben boş muhabbetten sıkıldım artık.

Yorumu oyla      54      63  
Misafir 11 Ocak 2014 Cumartesi 10:00

Başbakan içerde yatan çok masum var, demiş.Avukat olunca böyle söylemler geliştirirsiniz.Madem böyleydi Kılıçdaroğlu'na niye kızıyordun "Çarkçı"diyordun...CISS seni tebrik ederim ya Ergenekon ya Kutucular diye bir tezin var.Bence ikisi de kalsın tencere dibin kara. Niye siyah ve beyaz dışında renk görmüyor bize birini aklayıp diğerini karalıyorsun.Sanatçının dediği gibi "Zorunda mıyım " iki şerden birini seçmeye...

Yorumu oyla      64      52  
CISS 10 Ocak 2014 Cuma 21:08

4- Zekeriya ÖZ ‘e gelince, defalarca oluk gibi paralar harcayarak yaptığı lüks yurt dışı tatilleri, nüfuzunu suiistimalle iş takibi iddiaları, söz konusu yolsuzluk rüşvet soruşturmasındaki tutum ve davranışları yanında, RTE nin elçilerince(!) tehdit edildiği suçlaması da sabit görülmediği takdirde (aslında çook önceden beri müstahak olduğu meslekten ihraç dâhil) ağır bir disiplin cezası ile karşı karşıya kalabilecektir (Tabii HSYK müfettişleri ile üyelerinin çoğunluğu cemaatçi değilseler ve ceza alırsa bu kez de Danıştay’da hizmet hareketinden yüksek yargıç ağabeyleri çoğunlukta olup da o cezayı kaldırmazlarsa:)) CISS!

Yorumu oyla      64      53  
CISS 10 Ocak 2014 Cuma 21:08

3- Yazık ki etik dışı ve belki de suç olarak bile değerlendirilebilecek bu sözde aracılıklarından birinci derecede zarar görecek o elçilerin kendileri olacaktır. Onları yönlendiren o Çook yüksek mevkideki zat her kim (hele de huyunu suyunu iyi bildiğimiz RTE) ise, yalan veya inkârların ardına saklanıp bir kenara çekilerek yırtacak, adamlar durumdan vazife çıkarıp kendi kendilerine işgüzarlık yapmışlar deyip, hiç acımadan o duayen(!) ve de akil(!) elçilerini ateşe atacaktır. Zaten HSYK nın başlattığı soruşturma sırasında Öz’ün vereceği ifade, ihbar olarak da değer bulacak ve hem RTE, hem de bu iki aracı ya da işgüzar hakkında yasal prosedür başlayacaktır.

Yorumu oyla      64      51  
CISS 10 Ocak 2014 Cuma 21:07

2- Muhtemelen komploculukta ve kişileri tongaya getirmede yeterince bilgi, beceri ile deneyime sahip ÖZ, bu görüşmeyi bir şekilde kayda almıştır. Öz kazara boş bulunup kayda alamamış olsa bile bu görüşme; ZAMANLAMASI, YERİ ve NİTELİĞİ BAKIMINDAN ÖZ’ün iddiasını desteklercesine buram buram malum operasyonu engelleme amaçlı kokuyor! Herhalde bu iki çook yüksek yargı mensubu, operasyondan rahatsız olan çook daha yüksek mevkilerde (mesela Başbakan ya da Cumhurbaşkanı gibi) birileri kendilerinden ricada bulunmadan babalarının hayrına yapmamışlardır bu görüşmeyi.

Yorumu oyla      64      51  
CISS 10 Ocak 2014 Cuma 21:07

1- Şimdi ana konuya dönüp; senin eskiden yürüttüğün mantığının benzeri ile yürüyelim bakalım:)) Peki o koskoca Yüksek Yargı mensupları niye ayağına kadar gidip veya ayaklarına çağırıp da Savcı yardımcısı Öz'le (İstanbul’da değil) uzaklarda Bursa'da bir otel odasında ya da lobisinde öyle gizli kapaklı görüşme ihtiyacı duydular? Kendilerini enterese eden bu denli önemli konu neydi, kendisi ile ne konuştular? Hani bayram değil seyran değil devletin koskoca Ombudsmanı ile Yargıtay 13 Ceza dairesi Başkanı, durduk yere bir garip(!) Savcı Yrd. Zekeriya Öz'ü ŞU GÜNDE neden öptüler(!) ki?

Yorumu oyla      64      51  
Misafir 10 Ocak 2014 Cuma 19:46

SN.ATİLLA SİZ DE NE BELGELER VAR...YORUMLARINIZ GÜNEŞ GİBİ:-)) ANLAŞILIYOR SEBEBİ...HAK ve Sarrafın Kutunun gücü BAKALIM HAK NEYLER ..rızık Allah'tandır...Kuldan değil POLİSLERİ SÜRSEN RIZIKSIZ KALMAZLAR...GÜÇ ALLAHIN İRANLI SARRAFIN DEĞİL...ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI...

Yorumu oyla      63      51  
CISS 10 Ocak 2014 Cuma 18:01

3- Yorumlarımda en çok dile getirdiğim de, bu art niyetli ve kendi çıkarlarını her şeyin üstünde tutan iki cephenin de kendi kazdıkları kuyuya düşmelerinden ve birbirlerini yemelerinden duyduğum memnuniyet olmuştur. İlaveten; bu kısır çekişmeler, çatışmalar ve kumpası kuruldu bahanesiyle, İktidarın hemen tüm emniyet ve yargıyı cemaatçi gibi göstererek, ortadaki yolsuzluk ve rüşvet soruşturmalarını engelleme ya da üzerini örtme gayretlerini gösteren gelişmelerin de endişe verici boyutlara dayandığını tekrarlayıp durmaktayım. Kapiş? CISS!

Yorumu oyla      62      49  
CISS 10 Ocak 2014 Cuma 18:00

2- hepsini KESİN SUÇLU İLAN EDEN tek bir yorumum olmamıştır. Benim eleştirim özellikle dün dündür bu gün bu gün diye düşünen; muhalifleri ve özellikle de TSK gibi şerefli kurumlar hakkında kurulan komplolar ile kumpaslara bilerek isteyerek seyirci kalan ama kendi hükümet mensupları ve onların yakınları hakkında yolsuzluk, rüşvet soruşturmaları başlatılınca yaygarayı basan, dün göklere çıkardıkları emniyet ile yargı mensuplarını bu gün tu kaka vatan haini ilan eden, başta RTE olmak üzere neredeyse tüm Ak pliler ile yandaşı fırdöndülerdir.

Yorumu oyla      62      49  
CISS 10 Ocak 2014 Cuma 17:59

1- Bu F tipi savcıyı benim savunduğumu ileri sürerek kendi açmazını örtmeye çalışan zavallılara ancak gülerim. Ben DÜN DE BU GÜN DE; ne F tipi cemaat yanlısı savcı ve yargıçları, ne de Akp yandaşı Yargı mensuplarını, görevlerine siyaseti bulaştırdıkları, ard niyetli ve kasten yanlı davrandıkları sürece (ki aksine de hiç tanık olmadık) asla desteklememiş, hep kınamış, eleştirmişimdir! Görevini hukuka ve adalete uygun, tarafsız yürüten hukukçuları da hangi politik görüşte olursa olsun her zaman desteklemiş ya da takdir etmişimdir. Şu anda Hükümetin yolsuzluk ve rüşvet şüphelilerini bile, görünen ciddi delillere karşın, haklarındaki kanaatim olumsuz olsa da,

Yorumu oyla      62      49  
Misafir 10 Ocak 2014 Cuma 16:54

mal varlığı sorularını Tayyip ve hanedanı içinde sorabilmeni bekliyoruz.

Yorumu oyla      61      49  
hulya 10 Ocak 2014 Cuma 16:30

Y.Küçük tutuklanmadan önce Ergenekon davaları hakkında başbakan için "bu davalar seni aşar,sonunda sende şaşar kalırsın" demişti.Aymazlığın bedeli ağır olacak...

Yorumu oyla      62      49  
Misafir 10 Ocak 2014 Cuma 16:23

abi kusura bakma da sen bu tür yazılar sana göre değil.. yani senin bu yazını okurken kendimi bayat ekmek yer gibi hissediyorum. Okuduk benzer bin tane şey. Sen araştırmacı gazeteciliği iyi yapıyosun. O alanda yazılar bekliyoruz senden.

Yorumu oyla      60      50  
TOTEM 10 Ocak 2014 Cuma 16:12

Komplo iftira derken şimdi daha ortada iddianame bile yokken hüküm veriyorsun! söyle senin bu tavrın ahlaklı yani namuslu bir tavır mı? Sen bu kadar küçük bir ahlaki erdemi dahi sergileyemez ken herkesten yüzde yüz namuslu olmasını bekliyorsun bu çelişki değil mi?Yolsuzluk soruşturması zaten mahkemede o dava görülecek peki biz bu savcının yanlışlarını konuşamayacakmıyız? Üstelik bu savcı ve polisler senin dün komplocu,delil üreten ve F tipi dediğin savcı ve polisler sen bu derece kıvrak ve-

Yorumu oyla      53      60  
TOTEM 10 Ocak 2014 Cuma 16:10

15.16 ile 1.22 arası yorumlar bana aittir. İnsanlar dürüst olmalı!Yanılgılarını da zaaflarını da görebilmeli.Tartıştığımız konunun iki ayağı var birinci ayağı yolsuzluk ve rüşvet daha ortada iddianamesi bile olmayan içeriği hakkında tek bildiğimiz medyaya servis edilen para ve para sayma makineleri olan olay. yolsuzluk ve rüşvete karışmış herkes cezasını çeksin ancak sen vatandaş seninde namuslu olmak gibi bir zorunluluğun yok mu? Sen dün tüm delillere iddianamelere şahit yada belgelere düzmece-

Yorumu oyla      53      61  
Misafir 10 Ocak 2014 Cuma 15:40

her sorumlu mevki halkı vatandaşı ülkesinden tiksindirmek için yarışıyor adeta.. kötü kötüye örnek olabilir mi, farzedin savcı şeytana uymuş, iyi de bu evlerden fışkıran paraları unutacakmıyız? savcı çok geziyor diye mi paraları toplamış bu bakan çocukları koskoca banka genel müdürleri hayret yav. herhangi bir başsavcı vip'tir uçakta ekonomide gider mi, bir dolu mesleki ziyaretler yapılır gidilir.. hepsi de turistikmi? ayrıca üstdüzey savcı yurdışına giderken adalet bakanından mutlaka izinalır

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 10 Ocak 2014 Cuma 15:22

Sen vatandaş önce kendi çelişkilerini ve tutarsızlığını bir gör de sonra başkalarını eleştir. akbabaları bilirmisiniz? Hani eğer orada asayiş berkemal ise hiç ortalarda olmaz ama ne zaman ki ortada birleş olur o zaman ortaya çıkar bu benzerlik sanırım herkesin dikkatini çekmiştir. Bazıları ağlanacak hallerine gülüyorlar ya ne diyeyim

Yorumu oyla      55      57  
Misafir 10 Ocak 2014 Cuma 15:19

Ya sen arkadaşım? ya sen!! Dün F tipi katakulleci delil üreten diye suçladığın savcıları birden böylesi savunmanı nasıl izah edeceksin? Öz ü savunmaya çalışıyorsun ama cevap ver! Yargı mensubunun bir başka yargı mensubu ile görüşmesini bu kadar netameli bulurken,aynı savcının iş takibi için hiç işi olmayan bir konuda Fatih belediye başkanı ile görüşmesini ve onun deyimiyle inceltilmiş halini söyleyeyim ,RİCACI!! OLMASI SENCE GAYET DOĞALOLUYOR! Öylesine küçülüyor ve zavallı duruma düşüyorsun ki!-

Yorumu oyla      55      61  
Misafir 10 Ocak 2014 Cuma 15:16

Ben hiç lafı eyip bükmem hiç üçkaada yada kıvırma çabalarına girişmem yine arşivden yorumum çıkartılmış kimbilir arkkadaşne kadar çok aramıştır! şimdi sorarım size? bir savcının bir sanık ile konuşması yada iletişim kurması ile bir yargı mensubunun bir başkası ile bir otelde yılbaşı için gittiği otelde içeriğini asla bilmediğimiz bir görüşme yapması bir mi? şimdi eğer bir diyorsanız size söyleyecek sözüm yok. bakın ben her sözümün her söylemimin arkasındayım şimdi de aynı şeyi tekrar ediyorum-

Yorumu oyla      54      58  
CISS 10 Ocak 2014 Cuma 14:54

Hadi, şimdi de, bu gün yürütülen soruşturma kendi bakanları ile ailesini kapsayınca, yerin dibine batırıp altından arabasını aldığı aynı savcıya, önceki yıllarda yönelik baskılara şiddetle karşı çıkan bir de RTE haberi size; Türk Time 21 Ocak 2009 - 04:49 “Ergenekon davası hakkında yargı sürecine saygı gösterilmesini isteyen Erdoğan, soruşturmayı yürüten savcıya yönelik baskıları kınadığını söyledi.” Haberin detayını okumak isteyenler için link: http://www.turktime.com/haber/ERDOGAN-DAN-ZEKERIYA-OZ-E-DESTEK-SAVCIYA-YONELIK-BASKIYI-KINIYORUM/44406/ CISS!

Yorumu oyla      67      50  
CISS 10 Ocak 2014 Cuma 14:46

Bu gün Savcı Öz'e bindirip onunla görüşen AKEPE yandaşı Yüksek Yargı Kökenlileri savunan bir yorumcumuz, yıllar önce aynı Savcıya baskı yapmak için kendisiyle görüşen bir HSYK üyesi için 17 Temmuz 2009 Cuma 11:40 daki yorumunda neler söylemiş; “ACABA HSYK NİN BİR ÜYESİNİN ERGENEKON SANIKLARI İLE GÖRÜŞMESİ SİZLERCE NORMALMİ? SİZCE O GÖRÜŞMEDE NE KONUŞMUŞLARDIR? DAVAYI DİREK İLGİLENDİREN BİR KONUNUN ARİFESİNDE BU GÖRÜŞME SİZCE MASUMMU? NEDEN BU KİŞİLERLE GÖRÜŞÜR BU VATANDAŞ SİZCE OKEY FALANMI OYNAMIŞLARDIR? ……. BİR İNSAN NEDEN BUKADAR KESKİN TARAF OLUR SİZ BU İŞİ FUTBOL GİBİ BİR OYUNMU SANIYORSUNUZ?” Gerçi üslubundan tahmin etmişsinizdir ya ama merak ediyorsanız şu link’i bi tıklayıverin:)) CISS! http://www.turktime.com/yorumlar.asp?haberid=61294

Yorumu oyla      65      50  
TOTEM 10 Ocak 2014 Cuma 11:33

Cemaat benim bu operasyonla işim yok Savcılar ve polisler cemaatin adamı değil diyor ancak ne hikmetse Savcıya çimdik atsan cemaatin basın organlarından ve sözcülerinden ahhhh çığlığı yükseliyor:)Savcı Öz e bir soru soruyorsun Cemaat cevap veriyor ve siz arkadaşlar gerçekten bunu görmüyor ve hala ilgisi yok mu diyorsunuz? Kendinizle çelişme sınırını geçtiniz artık kendi kişiliğinize ihanete başladınız.

Yorumu oyla      59      53  
Misafir 10 Ocak 2014 Cuma 11:12

Dikkat ettim bu siteyi tarafsız zannediyordum fakat sizin yazılarınız tam bir tayyip destekçiliği.Bu kadar rüşvete tek bir yazınız yok.Herhalde reklam kesilmesin diye olabilir.

Yorumu oyla      62      52  
TOTEM 10 Ocak 2014 Cuma 11:01

Doğru bir adam ise,Cemaat haklı ve haktan hukuktan ve doğrudan yana ise siz önceki yıllarda neye karşı çıktınız? O zaman BALBAY suçlu! o zaman HABERAL suçlu onlarıda bu savcılar içeri attı. Kendinizden utanın diyeceğim ama utanma duygusu günümüzde demode bir erdem olmuş.Ben sizlere soruyorum ne uğruna hangi duygu ve hırs güdüsü ile bu derece çirkinleşebiliyor kendi doğrularınız ve söylemlerinizle bile bu derece çelişebiliyorsunuz? Ben bu konuda daha çok söz söyleyebilirim ama erdemli olana tabi.

Yorumu oyla      57      54  
TOTEM 10 Ocak 2014 Cuma 10:55

Fatih belediyesine gidip Otel izni ile ilgili bir konuda başkan ile görüşmesini doğal karşılamışlar ve Belediye başkanının beni tehdit etti söylemine karşın Savcı özün sadece görüştüm tehdit etmedim demesini makul ve inandırıcı bulmuşlar! böyle bir saçmalığa bile destek verip inanan zavallılar yazarın gözler önüne serdiği gariplikler karşısında hiç utanmadan yazara saldırıyor itham ediyorlar.İstedikleri,Sayın yazarında ortada ki çelişkileri görmeyip bunların üzerini örtmesi ve kendileri gibi-

Yorumu oyla      54      54  
TOTEM 10 Ocak 2014 Cuma 10:52

Tarafsızlık demiş bazı arkadaşlar ve Sayın Atillayı ağır sözlerle eleştirmişler!Aslında bekledikleri tarafsızlık değil!Yazarın,aleni,koşulsuz ve hatta hayasızca kendi tutarsız,dönek,çelişkilerle doğru ve ikiyüzlü söylemlerine destek vermesi!Başbakan Savcı Öze iki yargı mensubu yollamış ve soruşturmaları ört demiş! Arkadaşlar Yargıdan iki insanın savcı ile görüşmesini olağan üstü bulmuşlar ve Başbakanın yolladığını hemen inanmışlar, ancak Savcının iş takibi için hiç üzerine vazife olmadığı halde-

Yorumu oyla      54      55  
Misafir 10 Ocak 2014 Cuma 10:14

Talat bet şu anki olgulara göre çok doğru bir yorum yapmış. Bir savcı şunu çok iyi bilir; Belge olmadıkça ortaya çıkmak izahtan uzak kalır. Bu savcı için alttaki yazı yazanlar şunu görmüyor sanırım, bundan evvelki soruşturmada kimleri haksız yer hapsettirdi ise yine aynı yöntemi bunlara kullandı. Bu Pentagon kumpasına dikkat edelim. Fetullah hocam Mavi Marmara'da İsrail'i haklı görmüş, ölenlerin şehit olmadığını söylemişti oysa bu din alimimizin hacca gitmeyiş şüphesine ne denir? Oğuz GÜLER

Yorumu oyla      55      54  
Misafir 10 Ocak 2014 Cuma 09:24

Talat Atilla Bey, tarafsızlık diye bir bakış kalmamış yazınızda.BİR SAVCI 22 KEZ dışarı çıkıp geziyorsa ne zaman görev yapmış akıl var mantık var.İNANIN YAZINIZA ÇOK ŞAŞIRDIM.SİZ DE HÜKÜMETE AYAK UYDURDUNUZ HIZLA DEĞİŞEN HÜKÜMETE...USTA da dün dündürcü oldu.SAVCIYDI AVUKAT OLDU...BURASI TÜRKİYE...BÖLGESEL GÜÇ OLACAĞIZ KOMPLO VAR DEDİ ŞİMDİ BÖYLE BİR İDDİAMIZ YOK DİYOR...KOMEDİ...

Yorumu oyla      65      49  
Misafir 10 Ocak 2014 Cuma 07:04

Sayin Talat Atilla, Sabah'in belgelerinin yalan oldugu ayan beyan ortada. Ucus kayitlarinda da isim benzerligi oldugu kivirmasi yapiyorlar. Basbakan'in miting sirasinda alenen savci tehdit etmisligi varken, savcinin zirhli araci elinden alinmis, korumalari azaltilmis, fetvacilari devletin bekasi icin cinayet de islenebilir demisken vicdanen soruyorum sizce kim yalan soyluyor?????

Yorumu oyla      65      49  
Misafir 10 Ocak 2014 Cuma 00:03

Sende belli bir kirlilik var. Sen belli bir şeylerin savunulucuğunu kendine misyon edinmişsin... Doğru bakamıyorsun... Çok uzun zamandır yazılarını okuyorum. İlk kez şimdi yazıyorum. Yazdıklarında o kadar tutarsızlık varki sanki belli bir misyonu yüklenmiş gibi.... Arkadaşım yorumla değil gerçekle değerin ne olduğu anlaşılır. Sen yorumla var olduğun müddetçe ancak bi net sayfasında kendini var etmeye kabul ettirebilirsin ancak....

Yorumu oyla      63      49