YORUMLAR
Toplam 25 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 9 Ocak 2014 Perşembe 02:38

acı olan nedir biliyormusunuz, giydiği dona kadar satılmışlığı tescilli kuklayı desteklememiz içim kırk takla atan kuklalarla muhatap olmak, daha da acı olanı, bunlar üstelik kuklanın da kuklası. Acıyorum bunlara, insan onuru bu kadar ayaklar altına alınmamalıydı.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 8 Ocak 2014 Çarşamba 12:28

ADAM GİT ARTIK!! bunu yakında kılıçtaroğlu na söylüyor olacaksınız ama ben hepinize diyorum be adamlar gidin artık bu ülkenin ve halkının yakasından düşün! bu ülke ve halkı yerine başka çıkarlara hizmet eden hiçbir adamı istemiyoruz.

Yorumu oyla      57      55  
Misafir 7 Ocak 2014 Salı 23:16

Sayın yazar siz kime Adam git artık diyorsunuz? O Adam'ın oğlu bile yargıyı ve yolsuzluk çetesi soruşturması nedeniyle kendisine yapılan çağrıyı iplemiyor, babası mı sizin gibi düşünenlerin uyarısını takacak? Adam suç işledi hapse girdi kurduğu parti en yüksek oyla tek başına iktidar oldu. Halkı siz biz diye ayırıp; muhaliflerine, Ordusuna, medyasına, iş adamlarına zulmettikçe daha fazla oylarla iktidar olmaya devam etti! Şimdi aile ve hükümet boyu rüşvet ve yolsuzluk batağında ama oyları hala artıyor deniyor! Burası eski T.C. değil sayın yazar, araya Muz girdi, yani artık T.M.C.:))

Yorumu oyla      66      51  
FRONTAL 6 Ocak 2014 Pazartesi 19:07

Olayında rezilliği tüm dünya duymuştu. biz işte böyle bir milletiz. Kendi medyamız bizleri dünyaya rezil etmişti. Şimdi Almanya direniyor. Fakat BBC. Ve CNN sessiz kalıyor yayın yapan yok..

Yorumu oyla      57      82  
FRONTAL 6 Ocak 2014 Pazartesi 19:01

17:34 sen ne kadar zekisin öyle:) bu arada ,ben ne ara avukat oldum:) Allah razı olsun iyiki muhatap alıp cevap vermiyorsun. Bu böyle gitmez ama, başbakanımızla konuşacağım, biraz maaşıma zam yapsın. Verdiği maaş ile buradaki akıl yoksunu insanlara tahammül etmek zor:) bu arada haberiniz varmı arkadaşlar? Almanya kaynıyormuş. Hamburg da olaylar, dinmek bilmiyormuş . Fakat nedense hiç görüntü yok. CNN sessiz:) şimdi Türkiye'de bu olaylar olsaydı, başta bizim medya dünyaya duyururdu. Gezi -

Yorumu oyla      56      80  
FRONTAL 6 Ocak 2014 Pazartesi 18:09

görülmektedir. Haklarında dava açılan sanıkların bu varlığı tartışma götürmez terör örgütünün yöneticisi ve üyesi olup olmadıklarına ise Türk milleti adına Yüce Türk Adaleti karar verecektir. Anlayabildiniz mi? Ve terörde bu paşalar yüzünden bitmedi. Umarım adalet yerini bulur.

Yorumu oyla      54      78  
FRONTAL 6 Ocak 2014 Pazartesi 18:04

Cıss ya ben anlatamıyorum, Yada sen anlamak istemiyorsun. Totem aslında bu konudaki düşüncelerimi özetlemiş. O davalarda ele geçirilen belgelerde ;yakamoz, kafes, ayışığı, irtica ile eylem planı gibi askeri planlar, gerçekleştirilen suikastlar, bombalı saldırlar ve yapılan diğer illegal faaliyetler birlikte değerlendirildiğinde; Ergenekon örgütünün siyasal bir amacı gerçekleştirmeye matuf bir yapı olmadığı, bilakis cebir ve şiddeti araç olarak kullanan silahlı bir terör örgütü olduğu açıkça-

Yorumu oyla      54      77  
Misafir 6 Ocak 2014 Pazartesi 17:34

Cıss,Balyoz ve Ergenekonla ilgili iki kişiye dert anlatıyorsun;birisi üniformasında utanan ordu düşmanı;diğeri"İslam Cumhuriyetçisi"olduğunu söyleyen,imla özürlü çakma avukat.Bu ifadeler kendi ifadeleridir.Sen bunlara ne anlatıyorsun Allahını seversen?Bütün işleri yazarlara ve yorumculara hakaret ederek aldıkları maaşı hak etmektir.Kendilerine acayip birer niki midir miki midir ney se onu bulmuşlar el alemin şeyi ile alay ederler.Geç bunları kardeş,bak ben cevap veriyor muyum bunlara?Cısslama...

Yorumu oyla      78      50  
Misafir 6 Ocak 2014 Pazartesi 14:44

ERGENEKONCULAR VE KUTUCU AKP neden anlaştı....Kuyumcuları aynı orada anlaşabilirler.Tencere dibin kara....

Yorumu oyla      55      52  
Misafir 6 Ocak 2014 Pazartesi 14:41

Kendin pişir kendin ye ortala çak devrede....Tebrikler kardeşim uzmanısın işinin ama artık komik...üslup üslup benim diye haykırıyor.Sağdan da gelse soldan da.Baydın.

Yorumu oyla      56      52  
teyze 6 Ocak 2014 Pazartesi 14:39

Çeşitli partilerden ve cemaatlerden tanıdığım kişiler arasında yaptığım küçük bir anketten bir adet TESPİT: Paralel abilere karşı Başbakanın yanındayız..SONUÇ:Şimdilik, oy oranlarında artma var düşüş yok.

Yorumu oyla      55      55  
TOTEM 6 Ocak 2014 Pazartesi 14:36

Sert tepki vermiştim. istenildiğinde arşivden kopyalayıp yapıştırabilirim. vesselam esasen konu insanların doğruları yanlışları yada kişisel çekişmeleri değil konu ülke,demokrasi ve adalet. olaya bu düzlemde bakmalıyız.Frontal in geçmişi bizler kadar eski değil yeni katıldı onun avukatlığıda işim değil ancak şunu kabul etmeliyiz ki karşındakini eleştirirken kendi tutarsızlık ve hatalarımızıda asla göz ardı etmemeliyiz. ben bu gelişmeleri ülkem adına yaralı görüyorum adalet herkese işlemeli.

Yorumu oyla      54      51  
CISS 6 Ocak 2014 Pazartesi 14:35

Bu arada belirtmeliyim ki: Olaylara ılımlı, hassas, dikkatli, siyasetçi yanını elinden geldiğince geri planda tutmaya ve farklı siyasi görüştekilerin duygularını incitmemeye gayret göstererek, hislerinden ziyade mantığıyla yaklaşımı bilinen sayın Kuşoğlu’nun; içeriğine büyük oranda katıldığım, ancak bu kez %100 siyasi ve sert ifadelerle (RTE olmazsa AKEPE ninde parçalanıp, bir daha tek başına iktidar şansı bulamayacağını çok iyi bildiği halde) AKEPE yi değil de, özellikle RTE yi hedef alan yukarıdaki yazısı bana şu öz deyişi hatırlattı; BİR GÜN GELİR, SABIR TAŞI GERÇEKTEN DE ÇATLARMIŞ:) CISS!

Yorumu oyla      63      50  
TOTEM 6 Ocak 2014 Pazartesi 14:33

Cıss bilmediğin yada eksik bilgi sahibi olduğun konular var. öncelikle bende ergenekon yapılanmasının yani geçmişteki askeri vesayet yapısının masum olmadığını düşünüyorum ancak suçlu dahi olsalar insanların adil yargılanmaları gerektiğini düşünüyorum ayrıca geçmişte de kurunun yanına yaşlarında dahil edildiğini söylemiş hatta taraf gazetesinin,ki o zamanlar bazılarının tabiri ile bizim istediğimiz şekilde yayın yapmasına rağmen tsk ya saldırmasına hep çok-

Yorumu oyla      53      55  
CISS 6 Ocak 2014 Pazartesi 14:21

3- (özellikle özel yetkili) C.Savcıları, Yargıçlar ve Yüksek Yargı organları içerisine yerleşmiş bulunması; Önlerindeki ilk en büyük engel TSK ya darbe vurup etkisizleştirme amacıyla, tüm komutanlar ile laik Cumhuriyet taraftarı ileri gelenlere KUMPAS kurarak, (gerçekten ard niyetli ya da kişisel menfaatleri için suç birliği oluşturmuş birkaç kendini haddini bilmeze yamaladıkları) düzmece olaylar, deliller yanında haksız, hukuksuz, adalete uygun olmayan soruşturma ve kovuşturmalar sonunda, yasalara aykırı mahkûmiyet kararları verdikleri kanaatinin (hem iktidar ve hem de muhalefet kanatlarında) oluşmasıdır, nokta! CISS!

Yorumu oyla      66      49  
CISS 6 Ocak 2014 Pazartesi 14:21

2- Son 20 gün içerisinde hızla gelişen olaylar karşısında; söz konusu şaibeli davaların tekrar görülmesi ve sanıkların yeniden yargılanması neden gerekli deniyor? Gerçekten bunu hala anlayamıyor ve göremiyorsan benim de sana diyecek başka sözüm olamaz! Yine de son kez Ergenekon ve Balyoz davalarından hüküm giyen sanıklar hakkındaki yargılamanın yenilenme taleplerinin ana nedenini hatırlatayım; ülkede bir din devleti kurma hayalindeki Cemaat denen çetenin (Akp iktidarının bunlar nasılsa bizdendir diye göz yummasından yararlanarak) neredeyse % 70 e varan oranda devletin Emniyet ve İstihbarat yöneticileri ile

Yorumu oyla      64      49  
CISS 6 Ocak 2014 Pazartesi 14:20

1- Hayret ki ne hayret be Frontal hanım, hem “paşaların haksız mahkum edilmedikleri” inancıyla sözümün arkasındayım diyorsun, hem de Başbakanının “yeniden yargılamaya sıcak bakıyoruz ve bu konuda çalışmaları başlattık, yasal çerçevede elimizden geleni yapmaya hazırız” sözlerine katılıyorsun! Açıklaman tam bir çelişki yumağı farkında mısın? Tabiiki yargılamanın yenilenmesi işlemleri kafadan değil, ancak YASALAR ÇERÇEVESİNDE gerçekleşebilir. Başbakanın belirttiği de bu zaten. Yasalarımız uyarınca; eğer bir davada kişilerin suçsuz yere ya da yanlış suçlamalarla haksız mahkûm edildiklerini gösteren ciddi yeni bulgular ortaya çıkarsa, yargılama belli YASAL bir prosedüre göre yenilenir!

Yorumu oyla      65      49  
TOTEM 6 Ocak 2014 Pazartesi 12:45

Ben her zaman aynı rumuzla yazdım tam 6 yıldır misafir rumuzu ile sallamadım,Farklı rumuzlarla kendime destek vermedim asla ucuz oyunlara tenezzül etmedim. kendi beynimle ve vicdanımla yorum yaptım.buna mukabil hertür fırıldaklığa baş vuran insanların saldırılarına maruz kaldım. Ben buna alışkınım ama bu çirkinlik kabul edilir gibi değil aslında bana söylediklerine değil onların bu zavallı hallerine üzülüyorum. Böyle üçbeş slogan ve ithama sığınıp bebe gibi davranmak utanç verici bir tavır.

Yorumu oyla      54      60  
Misafir 6 Ocak 2014 Pazartesi 12:30

Sayın yazara ve site yazarlarına hakareti görev edinmiş bazı çok nickliler KOMİksiniz... AKP,ERGENEKON ve PARALEL kck el ELE KADERİN İRONİSİ ..."İLLET" OLDUĞUNUZ MİLLET KOMPLO MASALINA MAHALLİ SEÇİMDEN SONRA YEMEDİM Gİt BE ADAM DİYECEK....3 Ü BİRARADA GİDECEK..Hamdolsun:-) KUTU KUTU PENSEEEEE...DOLARLARI GÖRSE ARKADAŞIM SARRAF BİRAZ KUTU VERSE...hamdolsun:-)kutu çok...

Yorumu oyla      64      50  
Misafir 6 Ocak 2014 Pazartesi 11:19

Yolsuzluk konusunda toplumun ,kişilerin ve partilerin tepkileri sanıldığı kadar şiddetli değil,ne kadar anlatılsada insanlar partileri takım tutar gibi tutuyor.Ona göre hareket ediyor ,her parti için geçerli bir feci durum .Misal ; kendi partisi yolsuzluk dosyası hazırlıyor ,sonra vazgeçiyor şimdi ÇARE oluyor anladınız mı

Yorumu oyla      61      49  
TOTEM 6 Ocak 2014 Pazartesi 11:07

Sayın diyorum ama kerhen yazar siz de Gülen in bir kopyası olduğunuzu gösterdiniz tebrik ederim zaten yüzüne karşı konuşandan hatta küfür edenden korkmayacaksın yüzüne gülüp arkadan iş çeviren sinsi insanlardan korkacaksın!sizin yazınıza uzun uzun yorum yapmayacağım zira bu çirkin,mantıksız,temelsiz ve buram buram ihanet kokan yazı bence yoruma deymez. siz asla muktedir olamayacaksınız.sizin bu çirkin savlarınızı çürütecek yüzlerce done ortaya koyabilirim ama deymez. zira çirkinliğiniz bilinçli.

Yorumu oyla      53      59  
FRONTAL 6 Ocak 2014 Pazartesi 09:47

Başbakanı? Geçmişte de hep bunu başarmadılarmıYa darbe yaptılarYa suikast düzenlediler. Evet sayın kuşoğlu bende diyorum. Başbakanımızı yedirmiyeceğiz. Tır konusuna gelince bü tün görüşlerimi serra hanımın yazısında belirttim. Aynı cümleleri tekrarlamak istemiyorum. Ve sayın editörden çok rica ediyorum yorumlarım silinmesin. Cevap verme hakkımı kullanabileyim. Aksi halde kendime cevap veremedi, kaçtı dedirtmek istemiyorum. Saygılar sayın editör. Şimdiden teşekkür ederim.

Yorumu oyla      53      61  
FRONTAL 6 Ocak 2014 Pazartesi 09:41

Eminim tekrara o delilleri yazsam editör yayımlamayacak . Gece yazdığım yorumlar silindi çünkü . Ve cıss ben her sözümün arkasındayım aksini assla benden beklemeyin. Gelelim sayın yazarın yazısına. Aslında yorumlanacak hiç bir şey yok yazıda yazar kendisinin bulunmuş olduğu partinin bataklık olduğunu unutmuş. Yazısında, şu algıyı hissettim elinden gelse AKP yi ve başbakanın idama mahkum eder. Ve sandelyeye tekmeyi büyük bir iştahla atar. Dünya ayaklandı başbakan için , bizlermi yedireceğiz. -

Yorumu oyla      53      59  
FRONTAL 6 Ocak 2014 Pazartesi 09:35

Başbakanın o haberdeki cümlemisini aynen yazıyorum:. Yeniden yargılanma konusunda bizim açımızdan herhangi bir sıkıntı yok. Yasal düzenlemeler için yasal çerçeveler içerisinde elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi. Farkında iseniz , sürekli yasal diyor. Fakat sizler bu haberi anladığınız gibi yorumluyorsunuz. Başbakan sadece yeniden yargılama isteğine karşı çıkmıyor. Onları suçsuz ilan etmiyor. O paşaların haklarındaki iddanemeler i yazıda belirttim hepsinin gerçekliği ıspatlandı. Ve -

Yorumu oyla      53      59  
FRONTAL 6 Ocak 2014 Pazartesi 09:28

Günaydın, öncelikle cıss, yazarın diğer yazısında bana hitaben yazmış olduğun ve diğer haberde de bana yazmış olduğun yorumların cevabını dün gece 01.02 sularında yazmıştım. Fakat sayın editör yayımlamamış. Birincisi cıss, dün ne dediysem bu günde aynısını tekrarlıyorum: evet o paşalar suçsuz yere yatmadı. Hepsi vatana ihanet etti PKK ile iş birliği yapıp askerlerimizin ölmesine sebeb oldu. Ki zaten başbakan bu konuda biz hatalıyız onlar günahsızımış diye bir açıklama yapmadı. O haberdeki -

Yorumu oyla      53      59