YORUMLAR
Toplam 45 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 7 Ocak 2014 Salı 21:27

Bunların pisliğini hala savunuyorsun ya helal olsun...Diyecek bir söz bulamıyorummmm...

Yorumu oyla      57      52  
Misafir 7 Ocak 2014 Salı 17:30

Nereden buluyorsun bu cümleleri :): "Mahşer günü bir araya gelseler, Allah'a dilekçe verip, cennet'teki yerlerini değiştirmek isteyecekken, yeryüzünde ortak oldular."

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 7 Ocak 2014 Salı 13:44

AKPyi savunmaksa maksat, gerisi teferruattır, her türlü CAMBAZABAK numarası mübahtır. HESAP VERSİNLER diyene ALmanyadaki üfürükten gürültüler sokuşturulur, ama, asla AKPCİLER DE HESAP VERSİNLER denilmez. Yakışıyor, savunmaya devam et böyle.

Yorumu oyla      61      52  
Misafir 7 Ocak 2014 Salı 09:53

beyefendi.bırak sağa sola eğip bükmeyi.bu hırsızlıklar örtülsünmü.kendine güvenen gider yargılanır.sn başbakan nedense usd ler hakkında hiç bir açıklama yapmıyor.olabilir kumpas.yani bu yolsuzluklar kapansınmı.ha bu arada bu yargıyıda feto kardeşiyle beraber yarattı.ama inan usd leri hayırsever rıza kardeş vermiştir.

Yorumu oyla      61      51  
FRONTAL 7 Ocak 2014 Salı 00:55

Görünen o ki Türkiye gerçekten bölünmüş. insanlarımız adeta kin kusuyor.Aslında dünyanın da çivisi çıktı. her yerde olay, çatışma,savaş var. dünya ya yön vermek istiyen emperyaller, in elinin atmadığı yer kalmadı.En çok neye üzülüyorum biliyormusunuz? içimizdeki sözde müzlimanların bu kan emici emperyaller ile işbirliği yaptığına çok üzülüyorum.Bir hayvan bile yediği kaba pislemezken, bizim sözde insanlarımız, vatanlarını arkadan vurdu. sözün bittiği yerdeyim. Allah yardımcımız olsun.

Yorumu oyla      56      55  
Misafir 6 Ocak 2014 Pazartesi 19:45

hacı ağbi boşver onu bunu dinibütün müslüman nüfuz ticareti-saat-imar işleriyle uğraşırmı.(ne diyor çevre bakanı ne yaptıysam ağamın talimatıyla yaptım)bu arada dolarlar nerden gelmiş.(banka müdürü saf kalpliymiş)koca halk bankasını kimlere emanet etmişler.

Yorumu oyla      66      49  
FRONTAL 6 Ocak 2014 Pazartesi 19:22

Almanya Hamburg'da şuan itibariyle sıkı yönetim ilan edildi. Türkiye deki gezi olaylarında Türkiye de üst kuran BBC, CNN, Deutsche Botschaft, TG2, Reuters neden Almanya da yoklar. "Rote Flora" da başlayan olayları neden kimse göstermiyor. Neden dünya basını susuyor. Neredesiniz gezide ağaçlarımıza dokunma diyenler Almanya da "Rote Flora" ağaçtan yapılan en değerli şeyin kitapların saklandığı yer için ayaklanma çıktı neredesiniz. Sesiniz nerede niye duyulmuyor. Yoksa birileri sesinizi mi kapattı?

Yorumu oyla      55      56  
FRONTAL 6 Ocak 2014 Pazartesi 18:36

Ben yokken neler olmuş :) ooo teyzem de burdamış. Hoş geldin teyzeciğim , sayın Atilla aramıza hoş geldiniz:) iktidara objektif açıdan baktınız için artık sizde bizim gibi, yandaş, makarnacı ve kömürcü ilan etmiş, bazı yorumcu arkadaşlar. Hülya sayende laik ve hukuk , kelimelerinden nefret eder oldum. :) konuşmayı yeni öğrenen bebekler , ya anne der, Yada baba. Sende "laik ve hukuk " diyorsun:) ahh be güzel ülkem, halen savaşıyorsun, seni yok etmek isteyenler ile. Halen de mücadele veriyorsn

Yorumu oyla      54      66  
Misafir 6 Ocak 2014 Pazartesi 17:37

en basiti allahım verdikçe veriyor diyen uslanmazlar ortada geziyor.alın işte hep beraber adaleti rezil ettiler.hereşyde dış güç.hep mağdur hep mağdur.bizim allahımız var.iyide bizimde allahımız var.kısacası devlet temizlensin.ayakkabı kutularınında hesabı sorulsaun

Yorumu oyla      67      49  
Misafir 6 Ocak 2014 Pazartesi 17:32

hacı sen aydamı yaşıyorsun.şu an türkiyede hangi devlet var.sen bana gönder kutudaki dolarlardan yüklü bir miktar sana dünyanın reytinglerinin taklasını attırayım.bırak laf salatasını kutular gerçekmi kasalar gerçekmi .şu ortamda hangi hakimin maçası sıkar tezgah yoluyla o şahısların malvarlıklarını dondurur.bırak cambaza numaralarını.acı varmı acı(USD)ondan da haber ver.utanmazlar fırdöndülükten bahs ediyor.düne kadar tezgahı dipdibe yapıyorlardı.gazete arşivleri ortada allahtan korkun.

Yorumu oyla      68      49  
Misafir 6 Ocak 2014 Pazartesi 16:39

Sayın Atilla ,artık başvekille aynı uçakta seyehat edebilirsin.

Yorumu oyla      64      50  
hulya 6 Ocak 2014 Pazartesi 16:18

Laik Türkiye Cumhuriyeti Anayasasını yürütmemek için, bizlere binbir türlü takla attıranlar kim? Nutuk'ta açıkça T.Cumhuriyeti ve Anayasasına karşı husumeti bulunan hiç kimse DEVLET YÖNETİMİNDE yer alamaz yazarken reyting sistemini dayatanlar kim?

Yorumu oyla      63      50  
teyze 6 Ocak 2014 Pazartesi 16:14

hulyanın sorusuna cevap veriyorum.Paralel fitnecilerin ağa babaları uzunn çokkk uzunn yıllardır yönettikleri acı bir gerçek,son yıllarda özellikle 2007 den sonra fitnecilerden fitneci olmayanlara geçtiği görülüyor fakat yinede fitneciler iş başında bu karışık durumu bende tam çözemedim..

Yorumu oyla      54      50  
hulya 6 Ocak 2014 Pazartesi 15:53

Bu ülkeyi kim yönetiyor? Abd mi? İsrail mi? İngilterte mi? Kim?

Yorumu oyla      57      50  
hulya 6 Ocak 2014 Pazartesi 15:51

Ne büyümesi? Ülkeyi TBMM'nin yönetmediğini hissettiren olaylar zinciri TBMM'yi ufaltıkça ufaltıyor.

Yorumu oyla      56      49  
hulya 6 Ocak 2014 Pazartesi 15:45

Bugün yaşanan süreçten TBMM sorumludur.Ne zamandan beri devlet yönetiminde doğruları Reytinler belirler oldu?

Yorumu oyla      56      49  
hulya 6 Ocak 2014 Pazartesi 15:42

Ankara'dan olaylara pek objektif bakmıyorsunuz anlaşılan.TBMM yemin ettiği Anayasaya göre davranmadığı sürece "benim baba senin babanı döver" vari toz dumanlar hep mahkemelerde "pişmanım" diye sonuçlanmmıştır.

Yorumu oyla      58      49  
TOTEM 6 Ocak 2014 Pazartesi 15:34

bu yapılanmadan rahatsızdı ancak o kadar çok cephede savaşıyordu ki bir türlü tam anlamı ile bir tasfiye ye girişemedi ancak özellikle son üç yıldır bu sürtüşme gözlerden uzak olsada kıyasıya yaşanıyordu Türkiye zor bir ülke zor bir coğrafya ve üzerine oynanan oyunlar çok. şimdi siz sadede gelin,bu gülen cemaatinin tasfiye edilmesini istiyormusunuz yoksa yandan destek mi veriyorsunuz? Yazara saldırmayı bırakın asıl fırdöndülük sizlerde dün F tipi deyip hakaretler ettiğiniz yapıya destek-

Yorumu oyla      54      54  
TOTEM 6 Ocak 2014 Pazartesi 15:32

Şu demiştim sözünden hazetmiyorum ancak suçlamalara karşı bilgilendirmek için tekrar ediyorum 2008 de tam beş yıl önce ki bir yazımı önceki makalede b urada kopyala yapıştır yapmıştım ve orada Erdoğan ile gülen in arasının iyi olmadığını ve Erdoğanın Gülen yapılanmasını tasviye etmek istediğini yazmıştım,ben cemaate yada hükümete yakın biri değilim,ajanlarım da yok hele kahin hiç değilim! ancak belirtiler netti yani hükümet bu iş patlak verince bu tasviye ye ve savaşa karar vermedi,önceden beri-

Yorumu oyla      54      54  
Misafir 6 Ocak 2014 Pazartesi 14:58

Nasıl oldu da,tarafların barışmama ihtimalinden,ABD ve İsrail'e bağlanmış(!) topyekun muhalefet kanadı suçlu çıktı sayın Atilla? Bir parti liderinin dostlarına sarılmasına diyeceğimiz yok,hatırlarsınız dostlar haylidir yetersizdi herhalde ki, sabah akşam dua edenlere atıfta bulunuyordunuz.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 6 Ocak 2014 Pazartesi 14:55

güneş gazetesi el değiştirince, sizin yazılarınızda gazetenin yayın politikası gereği değişti...

Yorumu oyla      60      50  
teyze 6 Ocak 2014 Pazartesi 14:46

Hulusi Kentmen'in maskesi altından Erol Taş;Adile Naşit'in makyajı altından Aliye Rona çıkıyorrr AMAA Cüneyt Arkın hep aynı bildiğimiz Başvekil.Paralel abiler olayı kesinlikle Başvekile çalışıyor,istemeselerde..

Yorumu oyla      56      49  
Ooof of 6 Ocak 2014 Pazartesi 14:26

10 yıldan fazladır iktidarda olup, iktidarına paralel bir yapı olduğunu farkedemeyecek kadar basiretsiz, öngörüsüz ve yeteneksiz-yetersiz bir iktidara, onun başı olan tekadamlığa kayıtsız şartsız tabi olanlara gülüyorum. Bir yöneticinin yetersiz olduğunu gösterecek daha ne olmalıdır bir söyleselerde bizde haa tamam o zaman akıllarını ve ruhlarını teslim etmekte haklılar diyelim. Bu arada ne istedilerse verdik dedikten sonra bunlar çete demişken çeteye yardım ve yataklık diye bir suç yokmuydu.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 6 Ocak 2014 Pazartesi 14:19

kahraman olunan ülke, bunlar mıdır rte yi kuşatma altına alan şu bir gerçektird ki cemaat ve rte (akp diye bir varlık yoktur)el ele verip darül harp gördükleri bu ülkeyi derinden derine kendi istedikleri gibi inşaa etmeye çalışmışlar fakat nasıl ki toplumu tornadan çıkmış gbi dizayn edemiyorsan kendi içinekileride edemiyorsun güç ve para paylaşımı rte yi kuşatma altına almıştır.rte de cemaatte bu ülkenin zararınadır ve her ikiside köklerine kadar bu ülkeden temizlenmelidir

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 6 Ocak 2014 Pazartesi 14:16

Yazıyı okuyunca rte ye üzülüp alayasım geldi diyeceğim. Sözde rte yi kuşatma altına alanlara bakarmısınız. Cemaat daha düne kadar her konuda ortağı, yargı 2 yıl önce yetmez ama evet ile cemaat ile akp nin organize ettiği yapı, chp eski genel başkanının düzenlemesi ile başbakan olabilen rte, MHP oy kaygısı ile çoğu zaman rte ye istetme olan parti, abd daha başbakan değilken bile abd, rte nin danışmanı tarafından deliğe süpürmeyin kullanın denen ülke, İsrail, modöratöre one minute deyip sözde

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 6 Ocak 2014 Pazartesi 14:15

güneş gazetesinde yazmaya devam edebilmek için bu kadar çabaya gerek yok sayın atila dik durun doğru yazın

Yorumu oyla      61      49  
TOTEM 6 Ocak 2014 Pazartesi 13:46

keskin taraflar,koşulsuz itaat ve savunma ruh halinde olanların objektif bakan insanları böyle eleştirmeleri cidden komik oluyor.konu Akp yada Erdoğan değil.Her olayı şucu,bucu diye algılayan ve ona göre gard alanları anlamıyorum.Temel ülkedir,halktır,demokrasidir adalettir bunlardan yana olmak gerek ama bunu algılayamayanlar olaylara sadece benden ve onlardan diye bakarak yorum getirir.

Yorumu oyla      54      58  
Misafir 6 Ocak 2014 Pazartesi 13:31

Yazılarınız hep güçten yana...Bir gün AKP de gider ama millet ve ona gönül verenler kalır...NE din deyip soluğu sarraf da alanlar ne din düşmanları...BAKİ yalnız ALLAHtır...kuvvet onun güç onun ...1 yıl sonra ERDOĞAN DEMİRELLE ANILACAK...DÜN DÜNDÜR ERGENEKON MASUMDUR DEMEYE GETİREN ERDOĞAN...

Yorumu oyla      59      50  
TOTEM 6 Ocak 2014 Pazartesi 12:41

Bazen kısır siyaseti terk edip ülke çıkarlarını düşünmek gerekir. Siz her koşulda olayı akp liler yada Rte düzleminde ve kısır çekişmesinde değerlendirirseniz büyük resmi sürekli atlar ve kullanıma hazır amaç için güdülebilecek yığınlara dahil olmuş olursunuz. Bu ülke daha öncede yönetildi evet!on yılda bir darbeler,faili meçhuller batık bankalar imf tarafından yönetilen ekonomi ile lütfen daha akıllı ve mantıklı olun.Düşünmeden yapılan her eylem sakat doğar bunu asla unutmayın.

Yorumu oyla      56      58  
Misafir 6 Ocak 2014 Pazartesi 12:33

Sayın yazar Ak partiyi iktidara şimdi yıkmaya uğraşanlar dediğin insanlar getirdi kendinizle son günlerde sürekli çelişiyorsunuz oralardan icazet alıp geldiler dini imanı kullanıp yaptıkları ortada birazda şu yolsuzluk iddalarından bahsetseniz iyi olur

Yorumu oyla      63      51  
Misafir 6 Ocak 2014 Pazartesi 12:18

Bu yazi,yorum ve haber maksadini asmistir.Zira yolsuzluklardan ve hukuksuzluktan bahsetmeye yureginiz varmamis,akp liler gibi dis mihrak gazina dahil olmussunuz..sizide kutlamak gerekir...Suriye politikasi ile israile, en buyuk destek akp den geldi.Suriyenin cokmesi ve buhale getirilmesi kimin isine yaradi.Israille baris antlasmasi yapmayan tek arap ulkesi suriyedir..Kurgunuz biraz yandaslik kokuyor.MHP ve CHP zaten muhalefet yapamiyor..

Yorumu oyla      66      49  
Misafir 6 Ocak 2014 Pazartesi 12:10

konu dahi değildir.Bu duruşunuzu eğerki aylar öncesinden görmüş olsak son dönemlerde ki yazılarınıza bu kadar şaşırmazdık velhasıl bu değişimin sebebini çok da olmasa merak eder olduk

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 6 Ocak 2014 Pazartesi 12:03

Türkiye Cunhuriyeti bir aile veyahut bir kişinin yönetimindeki totaliter bir ülke değildir ve halen o konuma da getirmek isteyenler tarafından getirilememiştir. Onun içindir ki mesleği gazetecilik olanların konulara objektif olması her zaman en iyisidir. Cahilinin sorgulandığı bir ülkede aslında eğitimlisinin sorgulanması gereken bir ülke olmuşuz. Talat beyin yazısından da anlaşılan şu ki rte giderse ülke yönetilemez diyor. rte bu ülkede son 10 yıldır var ve daha önce bu ülkeyi kim yönetiyordu?

Yorumu oyla      61      49  
TOTEM 6 Ocak 2014 Pazartesi 11:01

Tayin etme yoluna gitmeliyiz zira bu şantaj ve tertip düzeninin başarılı olmasına izin verirsek ülkemiz şantaj ve tertiplerin ipoteğinde olur o zamanda bu ülkenin kalkınıp büyümesi hayal olur bu vesile ile hepimiz birinci önceliğimizi belirlemeli ve bu şer ittifakını ülkemizden def etmeliyiz sonrası içimizde kimi indirir kimi iktidar yaparız bakarız şunu bilin dışarıdan ülkenin hayrına bir destek aramak hayalcilikten öte aptallıktır. Arkadaşlar herkes bir hırslarından arınıp etraflıca düşünsün.

Yorumu oyla      54      60  
TOTEM 6 Ocak 2014 Pazartesi 10:59

Cephe aldı ve silah ters tepti şimdi toparlama çabasında zira o beddua görüntüleri bırakın normal kamuoyunu kendi tabanını ve destekçilerini bile rahatsız etti. ve bu telaş ile Erdoğana nefes almak için bir sulh önerdi ancak Erdoğanı hiç tanımıyorlasr,Erdoğan kendisine yapılanı asla unutmaz ve affetmez ben bu kadar uzaktan yıllar önce bunu görmüşken bunların görememesi gerçekten ilginç.Şimdi yapılması gereken,komplocuları dış etkileri herşeyi oyun dışına itip kendi kaderimizi kendimiz-

Yorumu oyla      54      58  
TOTEM 6 Ocak 2014 Pazartesi 10:56

Hazır olmadıuğını düşünmelerindendir,Ummadfıkları bir şekilde Gülen toplum vicdanında çizik yiyip hain ilan edildi,Chp de işbirlikçi ve fırsatçı yapısı ve tabann nefret ettiği kesimlerle işbirliğine girme hevesinden yara aldı,şimdi elde cilalayıp oyuna sürebilecekleri birtek Gül kaldı ve onu doğru zamanda oyuna sürmeyi düşünüyorlar zira Sarıgül piyonu da elde patladı onu plan dışına ittiler şimdilik.Gülen çok sinsi biri ilk günler kendinden çok emin olduğu için son darbeyi vurma hevesi ile açık-

Yorumu oyla      54      58  
TOTEM 6 Ocak 2014 Pazartesi 10:53

Bu yaşananların Hükumete daha doğrusu başındaki Erdoğana karşı açık bir komplo olduğunu hepiniz biliyorsunuz ancak Tüm kirliliğine,ahlaksızlığına ve küstahlığına rağmen kısır güdüleriniz uğruna kendinizi bile kandırarak bir takım ruyhunuzu teselli eder bahanelere sarılıyorsunuz. Bu konuda Komplocu şer ittifakının en güvendiği koz ABDULLAH GÜL dür bundan 5 yıl önce bugünleri öngörürken birtakım bilgilere dayanarak yapmıştım bu öngörüyü,şimdi Gül ün mesafeli ve ortada duruşu konjonktürün henüz-

Yorumu oyla      54      58  
TOTEM 6 Ocak 2014 Pazartesi 10:50

Gelelim işin ana kısmına,hiç hazetmediğiniz ve yıllardır haklarında salladığınız yapılar(Cemaat,Abd,emperyal çete)Bir araya gelmiş ve sizin başbakanınıza ve hükümetinize operasyon yapıyor ve sizler kısır ucuz siyasal hırslarınızla,neden? niçin? Maksatları ve rahatsızlıkları ne demeden ölümöüne destek veriyorsunuz!Şimdi Abd Emperyal çete ve tetikçiliğini yapan cemaate destek verirseniz yarın hangi yüzle bunları eleştireceksiniz? yoksa zaten siz genelde hiçbirzaman samimi değilmisiniz?-

Yorumu oyla      54      58  
TOTEM 6 Ocak 2014 Pazartesi 10:48

Getiriyorsanız siz samimi yaklaşmıyorsunuz demektir,işinize gelince dış mihraklar,bop,eperyal çete deyip işinize gelince canım Erdoğanda herkesle kavga ediyor demek ne kadar doğru? daha dün F tipi polişsz ve savcı deyip delil üretmek hukuksuz davranmak ve başka yerlerden emir almakla suçladığınız yapının söylem ve operasyonu üzerine bugün birilerini hırsız ilan ediyorsunuz. bu dehşet verici ikiyüzlülük sizi hiç rahatsız etmiyor buda olayın bir başka ürkütücü kısmı.Neden böylesiniz? bir düşünün-

Yorumu oyla      54      57  
TOTEM 6 Ocak 2014 Pazartesi 10:45

Çoğunluka sosyal hayatımda olduğu gibi konuları derinlemesine yorumlamak istiyorum ancak bu köşelerde sosyal hayatımda fikir teatisine girdiğim insanlardaki olgunluk,kültür,bilinç ve sağduyu yok o yüzden bir bakıyorum kısır,anlamsız ve seviyesiz bir atışmanın içerisineyim. şimdi başkalarının sadece kin ve öfkeye dayalı,asla bilgi,,izan ve insafa dayanmayan yorumlarını görmezden gelip kendi analizimi yapacağım.Devamlı saldırıya uğrayan birine neden yumrukların hep sıkılı diye eleştiri-

Yorumu oyla      54      57  
Misafir 6 Ocak 2014 Pazartesi 10:06

Hayırdır Talat Atilla!!! Baktınız ki bu işlerden fena istifade edilmiyor, en iyisi iktidarı ufaktan başlayarak yüceltmek, muhalefeti de hafiften iğnelemek. Son birkaç haftanın işleri bunlar, artık ne olduysa!!

Yorumu oyla      69      49  
FRONTAL 6 Ocak 2014 Pazartesi 10:01

Sayın Atilla siz her ne kadar gerçekleri yazsanızda, insanlar sadece inanmak istediklerine inanırlar. Yazınızdaki tüm görüşlerinize canı gönülden katılıyorum. Başbakanı bırakın Türkiye'deki insanları dünya ayaklandı. Ve bir zamanlar düşman olanlar başbakanın sayesinde dost oldular. Onlar ittifak kurdukça halkta başbakanı destekliyor. Esen kalın

Yorumu oyla      54      62  
Misafir 6 Ocak 2014 Pazartesi 09:29

Gülay/RTE kadar dışardan ve içerden desteklenmiş bir başka hükümet başı oldu mu?Kafasını bozan sermayedarı,basın kuruluşunu ve Alan paşa gibi elini uzatmadı diye azcık canını sıkanları dahi cezalandıracak güç hangi başbakanda olmuştu bugüne kadar?Gölgesiyle bile kavga eden yanlız kalır,değerli yanlızlıktır üzülmeyin.Vahim ola Türkiyenin yanlızlaşmasıdır.

Yorumu oyla      64      49  
Misafir 6 Ocak 2014 Pazartesi 09:17

Gülay/RTE nın yanlızlaşma nedeni güç unsurlarımı yoksa yurt içi-yurt dışı kavgalı olmadığı kişi ve kurumun kalmamış olması mı?

Yorumu oyla      62      49  
Misafir 6 Ocak 2014 Pazartesi 08:16

iyi kaptırmışsınız, sayın Talat Atilla. Gözümüz yok, kapmak istediğiniz her ne ise anasütü kadar helal olsun. lakin "hırsızın hiç mi suçu yok" der Nasreddin Hocamız. "Fincancı katırlarını ürkütmenin zamanı değil" diye düşünüyorsanız, Nasreddin Hocamız da öyle diyor. Bir de atasözümüz var, "korkak bezirgan, ne kar ne ziyan".

Yorumu oyla      65      49