YORUMLAR
Toplam 47 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 6 Ocak 2014 Pazartesi 07:56

AKP liderinin ve izleyenlerinin hep bilinen numarasının tekrarı, EN UCUZ, EN KOLAY ARGÜMANI UZAT ÇEKİŞTİR, ASIL KILÇIKLI KONUYU GEÇİŞTİR. Tekrar soruyorum, "Bütün kompo-KUMPAS teorileriniz doğru sayalım, O PARA KASALARINI YATAK ODASINA ZORLA MI KOYDULAR, PARA SAYMA MAKİNALARINI, DOLARLA DOLU AYAKKABI KUTULARINI DA MI ZORLA KOYDULAR?" artık utanmanızı beklemiyorum, ben tanıyorum, tanımayanlar da tanısın diye "UTANIN... LÜTFEN..." diye yazmıştım. Sevgi ve saygılar bizden efenim.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 6 Ocak 2014 Pazartesi 07:49

birileri beddua etti ya artık eline sihirli asasını alan biribirine şimşekler yıldırımlar yağdırmağa başladılar. Aslında bu işin dümenindekiler, en doruktakiler sadece kölelerinin bu beddualara inandığının farkındalar, iyi seyirci toplamak için CAMBAZABAK oyunu için bu seyirlik numaraları daha uzun tekrarlayacaklar. Allah(cc) sanki kimin ne olduğunu ve ne yapacağını ve de kişinin gönlünden ne geçtiğini bilmiyor, bu bademler de cenab-ı Allah'a ne yapacağını dikte ettiriyorlar. Küfrün dik alası...

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 6 Ocak 2014 Pazartesi 01:52

CISS kardeş, ortamı boş bırakmamak ve arada bu sayfalara yolu düşenleri aydınlatmak zorundayız. Sayın Kuşoğlu'nun önceki makalesindeki bir cümlesi cuk oturuyor, "Profesyonel AKP sanal-sosyal medya görevlileri ve duyguları mantığının önünde olan bazılarıyla saçma tartışmaları tekrarlamak istemem. Zaten tv’ler ve bazı gazeteler yeterince bunlarla dolu. İnsanların ve belirli bir kesimin kafasını karıştırmak için ellerinden, dillerinden, kalemlerinden geleni yapıyorlar". YILMAK YOK, yazmaya devam.

Yorumu oyla      54      49  
TOTEM 6 Ocak 2014 Pazartesi 00:22

Samimi olmalı birine hak hukuk,masumiyet karinesi derken diğerinde yekten hüküm vermemeli. Herkes dürüst namuslu ve samimi olursa her zaman orta yol bulunu ama samimiyet ve iyi niyet esastır. Hepimiz insanız yanıldığımız yada haklı olduğumuz hususlar olacaktır kimse kusursuz değil,kendimiz bu derece kusurlarla donanmışken başkasından mükemmel olmasını beklemek haksızlık olsa gerek değil mi? Benim tek dayanağım hiç demagoji yapmadım sadece doğru olduğuna inandıklarımı kalpten savundum.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 6 Ocak 2014 Pazartesi 00:19

Birilerini itham etmek ve iftira etmek çok çirkin bir tavır ben kimseden bir kuruş menfaat sağlayan biri değilim eğer tersi ise Allah beni kahretsin,ama eğer haksız yere bu çirkin ithamı yapıyorsan Allah seni kahretsin olu mu? Cıs kardeşim Ben hjala o paşaların çoğunun suçlu olduğunu düşünüyorum ancak adalete de inanırım yeniden yargılanma olabilir zira suçluda olsa herkesin adil yargılanma hakkıdır. Tıpkı uzun tutukluluğun bir tecavüz olduğuna inandığım gibi buna da karşıyım ancak herkes-

Yorumu oyla      53      49  
CISS 5 Ocak 2014 Pazar 22:42

Eveet Frontal hanım, bir başka haber altında da ifade ettim; ben, artık Ergenekon ve Balyoz hükümlülerine yeniden yargılama yolunun açılması gereğine değinerek, bu düşüncemi taa 24.12.2014 tarihinde sayın Kuşoğlu'nun köşesinde dile getirdiğimde, sen "Demek ki o paşalar haksız yere ceza yediler öylemi cıss!? Bunu iddia eden birine benim daha fazla diyecek sözüm olamaz." şeklinde beni kınamıştın. Hadi bakalım, bilahare benim ile aynı kanaatteki pek çok yetkilinin benzer önerilerini ciddiye alarak bu yönde çalışmaları başlatan RTE ve AKEPE Hükümeti ile Milletvekilleri için şimdi ne diyeceksin? Yanıtın, dün dündü, bu gün bugündür mü olacak yoksa:)) CISS!

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 5 Ocak 2014 Pazar 22:08

20:23, yazdıklarına kendin de inanmıyorsun bahse girerim, ah körolası geçim derdi de olmasaydı. AKPnin propaganda bülteninde bile daha gerçekçi bilgiler vardır. NAZİlerden dersinizi iyi öğrenmişsiniz, BALON ne kadar büyükse o kadar da kolaydır uçurmak. Bütün kompo-KUMPAS teorileriniz doğru sayalım, O PARA KASALARINI YATAK ODASINA ZORLA MI KOYDULAR, PARA SAYMA MAKİNALARINI, DOLARLA DOLU AYAKKABI KUTULARINI DA MI ZORLA KOYDULAR? UTANIN... LÜTFEN...

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 5 Ocak 2014 Pazar 22:01

20:23, yazdıklarına kendin de inanmıyorsun bahse girerim, ah körolası geçim derdi de olmasaydı. AKPnin propaganda bülteninde bile daha gerçekçi bilgiler vardır. NAZİlerden dersinizi iyi öğrenmişsiniz, BALON ne kadar büyükse o kadar da kolaydır uçurmak. Bütün kompo-KUMPAS teorileriniz doğru sayalım, O PARA KASALARINI YATAK ODASINA ZORLA MI KOYDULAR, PARA SAYMA MAKİNALARINI, DOLARLA DOLU AYAKKABI KUTULARINI DA MI ZORLA KOYDULAR? UTANIN... LÜTFEN...

Yorumu oyla      59      49  
FRONTAL 5 Ocak 2014 Pazar 21:47

Bazen insanları anlayamıyorum.kendileri ile çelişen okadar insan varki, bırakın kendilerini muhakeme etmeyi, aksine ha bira başkalarına saldırmayı, kendilerine farz edinmişler.bu kadar kin öfke neden anlamıyorum. Bu kin ve nefretleri uğruna, isterse Türkiye batsın umurlarında değil. Bu tür şuursuz insanlar ne anlatsan boş. Allah ıslah etsin.

Yorumu oyla      53      56  
TOTEM 5 Ocak 2014 Pazar 20:23

Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını es geç,dün Imf nin iki milyarına sevinç çığlıkları attığını unut,Dünyanın enbüyük 17. ekonomisi olduğunu görmezden gel,Tarihin enbüyük döviz rezervini yok say ve daha dün tertipçi,F tipi deyip her delillerine sahte,belgelerine düzmece deyip her tür dalavereyi yapıyorlar dediğin savcı ve polislerin iddiaları ile hırsız de çık. sonra ben çapsız dediğimde,tutarsız dediğimde kız. Sadece biraz adil,vicdanlı ve namuslu ol yeter başka bir şeye gerek yok.

Yorumu oyla      53      55  
Misafir 5 Ocak 2014 Pazar 17:29

AKPciler günah çıkarıyorlar, papazın önünde. başkası da kurtarmaz zaten, islamda hırsızlığı görmeyen de hırsızdır çünkü. hangi ayette yazılı "hırsıza arka çıkın, onu kollayın eğer müslüman(!) ise" diye? Utanmayı-arlanmayı defterden silmişler, buralarda her türlü sahtekarlık, yalancılık, iftiracılık, inkarcılık onlar için umur-u adiyeden. Asla şaşırtmıyorlar, aksini yaparlarsa işte o zaman KIYAMET ALAMETİdir diyeceğim.

Yorumu oyla      58      50  
TOTEM 5 Ocak 2014 Pazar 14:11

Yorumlar yaptığı için benim gözümde saygın.Evet ileride de tartışacak,fikir ayrılığına düşecek hatta kavgalar yapabileceğiz ancak kendi aklı ve muhakeme gücü ile konuştuğu sürece söylemlerine hiç katılmadığım anlarda bile benim için saygıya değer olacak.Bu ülkeyi ve insanını sevmek ve bu ülkenin sorunlarını yine bu ülkenin insanları ile çözmeyi temel prensip edinmek klavuzumuz olmalıdır yoksa Akp ci,Cemaatçi,ulusalcu,Chp ci bunlar boş iş ve söylemler zira ben ülkemin çıkarı ne ise O cu olurum.

Yorumu oyla      56      49  
TOTEM 5 Ocak 2014 Pazar 14:05

Sayın Atilla nın köşesinde ekim 2008 de yazdığım Erdoğan Gülen ilişkisini herkese yeniden hatırlatırım o zamanlardan benim ifade ettiğim var olan ama kimsenin farkında olmadığı bir gerçekti Erdoğan ve Gülen arasındaki gerilim. Hükumet Cemaatin Türkiyede yaptığı işlerden o zamanlardan başlayarak rahatsızdı ve bu yapının tasviyesi ve büyük tehdit oluşturduğu biliniyor ve çözüm aranıyordu anacak siyasi konjonktür bir türlü oluşamadı. Şimdi herkes sağlıklı olarak düşünsün ve oda tv den alıntı-

Yorumu oyla      55      49  
CISS 4 Ocak 2014 Cumartesi 20:29

3- aynı etkili ya da özel yetkili çetelerin KUMPASINA kurban gitmiş değerli TSK mensupları, siyasiler, akademisyenler, medya mensupları ve benzeri şekilde mağdur edilmiş tüm tutuklu, tutuksuz sanık ya da hükümlülerin, yine tarafsız yargıçlardan oluşturulacak mahkemelerce, yeniden yargılanmalarının önü de açılmalıdır! Tabii yolsuzluk, rüşvet suçları işledikleri iddia olunan AKEPE hükümeti bakanları hakkındaki soruşturma dosyaları da, tarafsız C.Savcılarına ve iddianame tanzimi halinde de, tarafsız yargıçlardan oluşacak mahkemelere intikal ettirilmelidir. Vicdanlarda kabul görecek adalet ancak bu şekilde sağlanabilir. CISS!

Yorumu oyla      66      49  
CISS 4 Ocak 2014 Cumartesi 20:28

2- Şimdi umarım “bir musibet bin nasihatten yeğdir derler, meğer ne kadar doğruymuş” diye düşünüyordur zatı şahane(!)leri! Bu temizliğin ne şekilde olacağına da (siyasi görüşü ne olursa olsun, görevlerindeki tarafsızlığı herkesçe bilinen örneğin Prof. Dr. Sami Selçuk, Prof. Dr. Ergun Özbudun gibi) duayen hukukçuların da danışmanlığında TBMM nde oluşturulacak bir komisyonun önerisine göre uygun karar verilip gereği yerine getirilmeli. Ancak bir şekilde; bu çetenin emniyeti ile istihbaratının oluşturduğu düzmece kanıtlara dayanıp, suçun unsurları ile oluşmadığını bile bile kasten mahkûmiyet ve/veya onama kararlarına imza atan

Yorumu oyla      63      49  
CISS 4 Ocak 2014 Cumartesi 20:28

1- Aslında RTE nin başından beri çok iyi bildiği ama bize dokunmayan üstelik de TSK ya saldıran yılan bin yaşasın diye komplolarına seyirci kaldığı hatta bu absürt soruşturmaları ile kovuşturmalarına savcılığına bile kalkışarak destek verdiği, (Emniyet ile önce özel yetkili ardından da yüksek Yargı içerisini örümcek ağı gibi sarmış malum) Cemaat çetesine; kendisine de saldırılınca JETONU DÜŞTÜ ve karşı atağa başladı! Tamam, bu çeteyi devletten temizlemek şart, buna ben de içtenlikle katılıyorum. Ama keser ile sapın dönüp aymaz RTE ile hükümetinin kafasına inmesinde VE AKLINI BAŞINA GETİRMESİNE de son derece sevindim.

Yorumu oyla      63      49  
Misafir 4 Ocak 2014 Cumartesi 20:24

AKPcilerin kafakarıştırma uzmanlarının sahtekarlıklarını sıralamaya sayfalar yetmez. En son haberin başlığını veriyorum, internetten haberin devamını bulmanız için, "Kafa kesen El Kaidecilere sahip çıktılar". Konya’da pasaportu olmadığı için gözaltına alınan bir kişinin El Kaide komutanı olduğu ortaya çıktı. İnternette yer alan kafa kesme görüntülerindeki kişi olduğu belirlenen Magomed Abdurakhmanov için savcılık bakanlıktan izin istedi. Ancak Bakanlık'ın cevabı “Suriye’nin iç meselesi” oldu.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 4 Ocak 2014 Cumartesi 15:37

Bir Yerde Küçük İnsanların Büyük Gölgeleri Oluşuyorsa; Orada Güneş Batıyor Demektir.

Yorumu oyla      57      49  
hulya 4 Ocak 2014 Cumartesi 13:55

Bugün Başbakan sıkışmış durumdadır.Ülkemin başbakanını bu durumda görmek asla hoşuma gitmiyor.Başbakan Atatürk ilkelerini yerle bir etmeye devam ederken başına gelen bu durumlardan Atatürk ilkelerine bağlı olanları döverek tarafına çekebilirmi? Hala "bu süreçten aman Ergenekon'u aklayarak çıkmayalım" düşüncesindeler ve hala CEHAPE ZİHNİYETİ türküsü söylerken....

Yorumu oyla      59      49  
TOTEM 4 Ocak 2014 Cumartesi 12:05

Tüm yanlışları eleştirirken tekrarlıyorlar bu ne garip bir paradokstur böyle.aslında onlara bunu yaptıran yegane duygu,hırs ve intikam güdüleri dün savunduklarını bugün inkar etmelerini sağlayan bu güdüler.Herkes yazdıklarını tekrar okusa düştükleri ikilemi ve yaşadıkları tutarsızlığı görecekler.Biliyorum ne yazsam bu öfkenin ve intikam duygusunun önüne geçemez.

Yorumu oyla      54      55  
TOTEM 4 Ocak 2014 Cumartesi 12:01

İnsanların temel sorunu,sadece görmek istediklerini görüp,inanmak istediklerine inanıyorlar. Biz ve onlar ayrışması adeta ruhları canlı tutuyor ancak bunu yaparken çok önemli değerleri ve erdemleri yok sayıyor göremiyoruz.Siyasetin temelinde ülke ve insan olması gerekirken anlamsız hırs ve küçük çıkar yada ego tatminleri başrol oynayabiliyor. Aşağıda birçok yorum okudum birçoğu beni eleştiriyor ancak ne ilginçtir ki,beni eleştirdikleri-

Yorumu oyla      53      55  
Misafir 4 Ocak 2014 Cumartesi 08:47

politika arenasında son yönelişler, dürüstlük-tutarlılık-namusluluk-adalet-hakhukuktanımak OUT, şerefsizlik-tutarsızlık-omurgasızlık-yanardönerlik-kaypaklık-yalakalık-yalamalık-yavşaklık İN. Ne yaparsınız ki büyük arenadaki eğilimler, buralardaki küçük arenalarda ve yorum sayfalarında da aynen yansımasını buluyor. Liderlerin kopyası destekçileri, toplumun her alanı adeta bir bileşik kaplar sistemi. Olanlara şaşırmayı bırakalı çok oldu. Ersin Tokgöz'ün çok yerinde deyimiyle SÖZCÜKLERİMİ GÖMÜYORUM

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 4 Ocak 2014 Cumartesi 05:17

ABD ve İngiltere kara paraya karşıdır eğer kendilerine gelmiyorsa. O yüzden uluslarası finans vırt zırt saçmalıklarını bir kenara bırakınız Sn. Kuşoğlu. Kara para geliyorsa gelmiyormuş gibi yapmaya devam ediniz ve karşınızdaki ülkeleri suçlayınız her zaman. Batı ülkeleriyle mücadele etmenin en iyi yolu onlar gibi davranmaktır onlara karşı. Yoksa böyle tüh yakalandık vah vah vah derseniz br lokmada yutarlar adamı.

Yorumu oyla      53      56  
Misafir 4 Ocak 2014 Cumartesi 05:14

Andorra, Anguilla, Antigua ve Barbuda, Aruba, Bahama Adaları, Bahreyn, Barbados, Belize, İngiliz Virgin Adaları, Cook Adaları, Dominica, Cebelitarık, Grenada, Guernsey, Man Adası, Jersey, Liberya, Lihtenştayn, Maldiv Adaları, Marshall Adaları, Monaco, Montserrat, Nauru, Hollanda Antilleri, Nieui, Panama, Samoa, Seyşel Adaları, St. Lucia, St. Christopher ve Nevis, St Vincent ve Grenadines, Tonga, Türk ve Caicos Adaları, Amerikan Virgin Adaları vb bunların çoğu ABD ve İngiliz kara para merkezleri.

Yorumu oyla      53      55  
Misafir 3 Ocak 2014 Cuma 23:13

Çapı olanlara bak da saat ayar et! Daha dün Ergenekon, Balyoz ve Gezi soruşturmalarını yapıp iddianame düzenleyen, şüphelileri içeri tıktıran aynı C.Savcılarına ve Yargıçlara toz kondurmayanlar sanki aynı bu Akp yandaşları değildiler! Şimdilerde adalet görevlilerinin kılıçları ciddi yolsuzluk iddialarıyla kendi taptıkları Tayyip ve avenesine dönünce, anında çark edip ne derecede çapı düşük ve güvenilmez kişiler olduklarını millete gösterdiler! İtibarı yerlerde sürünenler de aynen bu güruh!

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 3 Ocak 2014 Cuma 23:02

Vıdı vıdı dan başka bir işe yaramayan Akp nin yağcı yandaşları, sadece şu soruya cevap verin; Ergenekon, balyoz soruşturmalarında C.Savcılarının çağrısına hukuka olan saygılarından kuzu kuzu icabet eden Tsk nın muvazzaf ve emekli generallerine karşın Tayyip'in oğlu Bilal niye çağrıyı iplemiyor? Kendisinin ne özelliği var ki? Utanmadan sıkılmadan hala bu adama ve hak hukuk tanımaz babasına arka çıkıp duruyorsunuz! Bu savcılar ve hakimler bu gün mü cemaatin piyonu oldular? Yuh olsun hepinize be!

Yorumu oyla      60      49  
TOTEM 3 Ocak 2014 Cuma 13:50

Bu kirli ittifak Akp yi yıkmak ve Türkiyenin önünü kesmek içindi,Piyon olarak Gülen kullanıldı,Kılıçtaroğlu yüzünden Chp de ortak oldu ama silah ters tepti ve dahada tepecek Cemaat in içinde artık Gülen be saz arkadaşları itibarlarını kaybettiler ve Chp de asla güvenilemeyecek bir parti halini aldığını tescilledi. bu arada ben yorumlarımı çapı düşük zevatlara yapmıyorum zira bu çapsızlar ne söylesen boş adı üstünde çapsız...

Yorumu oyla      54      60  
Misafir 3 Ocak 2014 Cuma 12:57

sarmaşık yağlı, sarmaşık elinden kayıyor, Tarzan zor durumda. Tarzan, goygoycularının goygoylarına muhtaç. Allah(cc) kimseyi böylesi duruma düşürmesin...

Yorumu oyla      62      50  
Misafir 3 Ocak 2014 Cuma 12:53

totem kardeş, o kadar zahmete ne gerek vardı? O üç paragrafn her birisini aslında o pek sevdiğin üç harfli kelimeyle özetleyebilirdin. Yine de teşekkürler, saygı ve sevgiler bizden.

Yorumu oyla      59      49  
TOTEM 3 Ocak 2014 Cuma 12:01

Ne fark eder bu çelişkili söylem ve dünü inkar eden tavırlar bile iş yapıyor ve bravo sayın vekilim tüm tespitlerinize katılıyorum diyenler çıkıyor değil mi?Dün kara dediğinize bugün ak demek sizce tuhaf değil.şimdi birileri bana sende dün savunmuyormuydun diyebilir,birincisi benim yanlış yaptığımı düşünüyorsan sen neden aynı yanlışı yapıyorsun? ikincisi de olaylar karşısında keşke benim olduğumun onda biri objektif ve samimi olsan derim sana ya size ne derim sayın vekil? HİÇBİRŞEY.....

Yorumu oyla      53      58  
TOTEM 3 Ocak 2014 Cuma 11:59

Değil mi? BU BİRİNCİ ÇELİŞKİNİZ! İkinci çelişkinize geleyim,daha dün F tipi savcı ve polis deyip bunlar delil üretip sahte ihbarlar yapıyor hukuksuz uygulamalarda bulunuyorlar ve alenen suç işliyorlar demiyormuydunuz?şimdi ne diyorsunuz? Yargıyı kimse engellememeli hele hükümet hiç engellememeli! Eğer dediğiniz gibi bunlar F tipi ise ve yasadışı operasyonlar yapıyorlarsa hükumetin birinci görevi bunları engellemek değil mi? buda ikinci çelişkiniz! gördüğünüz gibi çelişki yumağı halindesiniz ama-

Yorumu oyla      53      58  
TOTEM 3 Ocak 2014 Cuma 11:55

Yolsuzluk sonrası ekonomi!! Başlığınız bu değil mi sayın vekil! bende KİRLİ İTTİFAK OPERASYONU SONUCU EKONOMİ DİYORUM!! Hangimizin başlığı daha geçerli sizce? Sizin başlığınızdan başlayalım,sizlerin kelimelerinizle başlayayım,Aksi ispat oluncaya kadar yani hüküm giyene kadar herkes masumdur!! deyip buna masumiyet karinesi diyen sizler değilmiydiniz? şimdi bu söylemi ve ağzınıza sakız yaptığınız,masumiyet karinesi sakızını tükürüp atıyorsunuz yani siz hükmü verdiniz. bu kendinizle çelişmek-

Yorumu oyla      53      54  
FRONTAL 3 Ocak 2014 Cuma 00:49

biz halkız, eğer yazarlarımız konu hakkında kalemi bırakıp susar ise sindirilmiş olduklarını ıspatlarlar. Suya sabuna karışmadan bu vaziyeti kenarda izlemek elit bir tavır değildir.susmanın değil konuşmanın zamanı.

Yorumu oyla      53      54  
Misafir 2 Ocak 2014 Perşembe 18:58

AKPyi savunmak çok kolay, her şeyde CHPye kaptır, tamam. Hatta M.Ö.1296'da Kadeş Savaşını da CHP yapmış desen olur. Ersin Tokgöz de havlu atmış, apaçık ortaya dökülmüş onca rezalete rağmen "Bırakın başka konuları, ahlak dışı olduğu tartışmasız, günah olduğu kesin böylesi bir tabloda bile ortaya çıkan hiçbir bilgi tercihleri değiştirmiyorsa, her ne olursa olsun bir kulp kesin hazırsa… Ne yazsan ne olur?" İlkesel duruş mu? O sadece AKEPE muhaliflerini tepelemek için alet, işime gelince kullanırım.

Yorumu oyla      63      51  
Misafir 2 Ocak 2014 Perşembe 17:34

Saygıdeğer Başkanım; Yazdıklarınızın her harfine sonuna kadar katılıyorum. Çok doğru tespitler yapmışsınız. Güzel ülkemin içler acısı durumu bundan daha iyi resmedilemezdi. Ancak, velhasılı kelam, netice itibariyle sonuç olarak, bu satırları CHP milletvekilliği kisvesi altında yapınca üzülerek söylüyorum ki inandırıcılığı azalıyor. Ben sadece hissettiklerimi söylüyorum. Maalesef CHP'nin AKP'liler kadar bile inandırıcılığı yok.. Acı ama gerçek durum bu.. size en derin hürmet ve saygılarımız sunuyorum Hakkınızı Helal Ediniz Lütfen. emeğiniz çoktur üzerimde..

Yorumu oyla      55      55  
hulya 2 Ocak 2014 Perşembe 13:46

CHP için, ambalaj kötü,ortaklara kar bırakmadığından pek cazip gelmiyor,pazarda sadece meraklısı değerini biliyor,biraz da tembel fazla reklam yapmıyor ama ÜRÜN İYİ.Alan vazgeçmiyor.

Yorumu oyla      59      50  
hulya 2 Ocak 2014 Perşembe 13:42

Ak parti için, ambalaj iyi,reklam iyi, ortak lar zengin,bulduğu pazar kuvvetli,pek çalışkan vs. bir çok şey söyleyebiliriz ama "ÜRÜN KÖTÜ"...Alanların elinde patladı.Ürün kötü olunca ortaklar kaçtı,pazarda bedava verse satılmaz oldu.

Yorumu oyla      62      49  
hulya 2 Ocak 2014 Perşembe 13:35

Ak parti TÜRK kelimesinden kaçınsada türk insanının nabzını iyi analiz etmiş oyalama ve günübirlik lux hayat damarını kaşıyarak her türlü kurnazlığını gizleyebilmiştir.

Yorumu oyla      63      49  
hulya 2 Ocak 2014 Perşembe 13:32

11 yıllık Ak Parti döneminde her 2,5 yılda devalüasyon hesaplanmış ve köylü kurnazlı ile TL den altı sıfır atıyoruz diyerek toptan 4 devalüasyon birden yapılmıştır.En yüksek para 20 TL iken 200 TL para basılmıştır.

Yorumu oyla      61      49  
TOTEM 2 Ocak 2014 Perşembe 12:01

Koskoca yüzyıllık Chp tabanında adam mı kalmamıştı da MHP den aday seçtiler son olarakta dün Şeytan dedikleri ve devlete alenen komplo düzenleyen Brütüslerle ittifak içine girdiler ama olmuyor olmuyor ne yapsanız olmuyor Bu fırıldaklık,bu basiretsizlik ve bu tutarsızlık insanlara hiç güven vermiyor. siz hala oturmuş burada ekonomi analizi yapıyorsunuz sayın vekil ağlanacak halinize bakmadan hala analiz yapıyor gibi yapıyorsunuz.

Yorumu oyla      54      55  
Misafir 2 Ocak 2014 Perşembe 12:00

Sayın Kuşoğlu, tüm saptamalarınız gerçekleri yansıtıyor, bakmayın sözümona CHPye "tatlı"eleştiri yönelten KAFA KARIŞTIRICILARa. Bir önceki yazınızdan bir alıntı, tam yerine rast geldi, "Profesyonel AKP sanal-sosyal medya görevlileri ve duyguları mantığının önünde olan bazılarıyla saçma tartışmaları tekrarlamak istemem. Zaten tv’ler ve bazı gazeteler yeterince bunlarla dolu. İnsanların ve belirli bir kesimin kafasını karıştırmak için ellerinden, dillerinden, kalemlerinden geleni yapıyorlar."

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 2 Ocak 2014 Perşembe 11:46

Adaletin eşit olması genel kaide olmalıdır.Mesele Soruşturma ise Arkası olmayan ,adamı olan şeklinde ayrım olmaz.Gereken ne ise o yapılmalı ,Bu şekilde uygulamalar insanların aklında soru işareti oluşturmaktan başka bir işe yaramaz

Yorumu oyla      62      49  
Misafir 2 Ocak 2014 Perşembe 11:02

daha düne kadar "patagonya'nın adamlarına" tercümanı ağzından "beni kullanın deliğe süpürmeyin" diyen, önceki partisi kapatılırken "patagonya"lılarla halvet olan, sırf seçimi kazanmak uğruna kapalı kapılar ardında "patagonya"lılara onların her istediğini yapmaya sözler veren, sözünü tutamayınca da kendi ülkesinin askerini yoketmeye yeminli ÇETE ile ortak onlara KUMPAS kuran hep CHP idi galiba. Baksanıza AKP ve onun başı hepten AKKAŞIK, parti yobazlığı nasıl da kör etmiş kimilerini, yanar döner.

Yorumu oyla      61      50  
Misafir 2 Ocak 2014 Perşembe 10:54

yorumlarda PARTİ YOBAZLIĞInın insanları nasıl körleştirdiğini dehşet ve ibretle okudum. Arada bir "hem nalına hem mıhına" havası vermeye çalışıp ortadaki vatandaşı kandırmaya çalışsalar da, parti taassubu nicelerini vatan ve millet kaygusunu unutturmaya kadar götürüyor. Bu güruhtan o her iki tarafı ateşlere gelesi kavgaya su dökecek kimse çıkmaz. Çünkü tehlikede gördükleri menfaatlerdir, vatanın elden çıkması ve birliğin bozulması kaygusu değil. Allah(cc) her iki tarafı da kazandırmasın. Amin...

Yorumu oyla      60      50  
FRONTAL 2 Ocak 2014 Perşembe 10:07

Onlara ben sizin emrinizden çıkmam diye empoze etmek . Ya Sarıgül'e nedemeli? Seçim oyunlarına gelince; istanbulda propaganda eğitimi almış paralı destekçileri duraklarda mesken tutmuş insanlara Sarıgül'ü sevdirmeye çalışıyorlar. Üstelik bunları sevdikleri için değil para karşılığında yapıyorlar. Ve bu adamın hakkında onlarca yolsuzluk dosyası var. Sarıgül'ü benzer yöntemi taksicilerde uygulamıştı. Şimdi siz söyleyin, böyle yanar döner adamların olduğu partiyeöi verelim oyumuzu?

Yorumu oyla      54      62  
FRONTAL 2 Ocak 2014 Perşembe 10:01

Sayın kuşoğlu, Türkiye 17 Aralık operasyonundan sonra 100 küsür milyon dolar zarara uğradı. Ayakta durabilmek için direniyor. Geçmişte ise 1 milyon dolar için imf nin kapısında dilenci gibiydik. Herşey ortada Değilmi? Sürekli okuyup araştırıyorum, karşılaştığım sonuçlar ise sürekli AKP yi haklı çıkartıyor. Cemaatteki öğrencilerin itirafları öğrencileri bırakın üst düzey yöneticilerin ihbar mektupları hep AKP yi haklı çıkartıyor. Partinizin yaptığı ne peki? Gidip ABD ye Türkiye'yi peşkeş çekip-

Yorumu oyla      53      62  
Misafir 2 Ocak 2014 Perşembe 09:48

Son paragraftaki temennilerinize aynen iştirak ediyorum. Zaten Yasin El-Kadı da kaplıca tedavisine bir de "sevdiklerini" ziyarete geliyormuş. Başka kötü bi durum yok yani.

Yorumu oyla      60      49