YORUMLAR
Toplam 6 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 23 Kasım 2013 Cumartesi 00:13

Tayyip gidiciymiş! hazret böyle karar verdi neden? dershaneleri kapatacakmış! Peki buna kim kızdı? Hoa efendi? neden kızdı? kendi istedikleri tipte insan yetiştirme projeleri sekteye uğrayacak sonuç= Tayyip gitmeli birde utanmadan eşinin adınıda zikredip saldırıyorlar acaba bu tavır size bir başka yapıyı hatırlatıyor mu? Al birini vur ötekine.

Yorumu oyla      60      56  
Misafir 22 Kasım 2013 Cuma 20:56

milli eğitimde birileri gizli gizli taslak hazırlamışlar... güneydoğudaki mehmetçik dersaneleri de kapatılacak mı? hükümetin gücü yeter mi ona? yetmez! hükümet gidici!!! tayyip ve emine saltanatı bitti artık!

Yorumu oyla      64      49  
hulya 22 Kasım 2013 Cuma 13:11

Bu yazıya yorumum S.Tanrıkulu villada oturmuyor,ses izolasyon‎u olmayan kötü bir apartman dairesinde oturuyor.CHP'li vekiller fakir:))

Yorumu oyla      56      52  
hulya 22 Kasım 2013 Cuma 13:08

E.Özkök'ün misyoner gibi davranarak habercilik yapmadığı her haliyle belliyken Sn.Atilla'nın tıpkı bir misyonermiş gibi tepki göstermesidir yersiz dememdeki ama.Demek istediğim: Laik'liği içselleştirmek,inançlarını siyasete alet etmeyenleri hor görmemek demektir.Eğer biri çıkar Budizm'i türk siyasetine alet ederse tepkimde ayrım olmayacaktır.

Yorumu oyla      56      49  
hulya 22 Kasım 2013 Cuma 13:03

Bir önceki yazıda,Sn.Atillayı yersiz bulmanın yersizliği hala olduğu yerde duruyor ve eeee yani ne demek istiyorsun? diyen arkadaşa cvp:Budizm bir inanıştır.İnsanlar böyle,böyle,böyle davranırlarsa daha mutlu olduklarına inandırmaya çalışılan bir inanış.Yani hedef atarixa'ya ulaşma çabası(Hayatın amacı stresten uzak huzurlu bir yaşam).Tek tanrılı inanışlarda da nihai hedef atarixa'ya ulaşma çabasıdır.Cehennem Budizm'de de ve neredeyse tüm inanışlarda var..dvm.var..

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 22 Kasım 2013 Cuma 11:31

Yıllar ve yıllar var ki, düşkünler diyârı şu mübârek ülke, taşıyla-toprağıyla, canlısıyla-cansızıyla, mü’miniyle-kâfiriyle hasretle inledi ve böyle bir liderin yolunu gözledi. Bu uğurda elli defa yalancı mumları güneş zannedip alkışladı.. yüz defa ateşböceklerini yıldız sanıp arkalarına düştü… ve bilmem kaç defa da kırkharâmîleri Kâbe yolcusu sanarak içlerine girdi. Öyle anlaşılıyor ki, daha bir süre bu hicranlı arayış devam edecektir.

Yorumu oyla      56      49