YORUMLAR
Toplam 6 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
TOTEM 18 Kasım 2013 Pazartesi 20:57

Birileri cephe gerisine çekilip gerilla savaşına başlamış:)) Yazılanlara eksiler yağdırmak yerine karşı fikir üretmek daha doğru değil mi? eğer gerçekten 11 kişi bu yorumumu beğenmeyip eksi verdilerse ve birinin bile yazdıklarıma verecek cevabı yoksa ya 11 i de bu çapta değil yada bir kişi fikren baş edemediği biri ile sahte eksiler vererek kendisini tatmin ediyor.Ben olsam hiç katılmadığım söylemlere mutlaka iki çift laf ederdim mesela:)

Yorumu oyla      56      56  
Misafir 18 Kasım 2013 Pazartesi 19:49

19:10 Sayın yorumcu sana daha öncede söyledim sen para verip bir gazete almadın.Gerçi alsanda okuyamazsın ,sen kulaktan dolma bilgilerle kendi kendini avutursun.Kendin söylüyorsun cümlenin tamamını bile okumaktan acizsin.Allah şifanı versin.

Yorumu oyla      63      49  
TOTEM 18 Kasım 2013 Pazartesi 19:14

bilmek istiyorum ama siz bu siteye üvey evlat muamelesi yapıp bir yorum yapmaktan bile imtina ediyorsunuz. Aynı gazetelerden alıntılar,birbirinin kopyası haberler, birbirinin kopyası yazar kadrosu ve mütemadiyen tekrarlanan sloganları emin olun ben gibi müzmin müdavimlerden başka kim takip eder? Benim bile kafamda site ile ilgili onlarca neden? sorusu var iken sizlerin kafasında hiç olmaması gerçekten ilginç Sevgi ve saygılarımla.

Yorumu oyla      53      63  
TOTEM 18 Kasım 2013 Pazartesi 19:10

Sayın Atilla; Sürekli olarak Güneş gazetesialıntıları ile bu köşeyi doldurmanızı eleştirmiştim daha önce ve bir eleştirim daha olacak,Kendiniziankara kulislerindeki dedikodulara çok angaje ediyorsunuz Türktime bir haber sitesi ve bu site gündemdeki konuları tartışırken sizin makaleler genelde dedikodular ve Ankara gündemi hakkında oluyor yazınızın başını okudum ileri gidemedim zira tamamını okumanın bana birşey katmayacağını düşündüm. oysa bir okur olarak sizin gündem ile ilgili düşüncelerinizi-

Yorumu oyla      53      64  
Misafir 18 Kasım 2013 Pazartesi 10:08

ne iş başlığına çok güldüm. Hakkaten ne iş?

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 18 Kasım 2013 Pazartesi 03:52

Bizim buraya bu günlerde en sık adnan keskin geliyor. Süreklide kocaoğluna aragazı veriyor. Benzetmek gibi olmasın. Sarıgül aklıma gelmedi bende acaba kılıçdaroğlunu tepeleyip baykal planlarımı diye düşünmeden edemedim. Demek yanılmışım. Sarıgül hesabı var. Evelde tv lerde geçiş töreninde görüneceğim diye taksiratı ayağına dolandı. Şu parti kasaba politikacılarından kurtulamadı gitti. Chp ye update olmaz upgrade şart.

Yorumu oyla      58      53