YORUMLAR
Toplam 14 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 11 Kasım 2013 Pazartesi 21:36

Son olarak gözlemim şu;Kırsalda yaşayan,kahvede oturan vatanrdaşın gündemi farklı,uluslarası ilişkiler,sınırda olup bitenler,siyasi gerginlik,yarının Türkiyesi için beklentiler ve v.b konularda çokta duyarlı değil.Herkes kendi gündeminde.Bunlara birde sessiz kalan basının duyarsızlığı eklenince spor ,magazin ve müziğin günlük uğraş alanı olduğu bir ülkede 120 ye yakın üniversteden bilimden teknolojiden söz etmek mümkün değildir. Yarının Türkiyesi'nden beklentim ise hiç yoktur.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 11 Kasım 2013 Pazartesi 21:31

M.Sarıgül olayına gelince,Sarıgülyol haritasını çizerken siyasi hayatına ve geleceğe yönelik destek almıştır ve projeksiyon yapmıştır. Adel olup olmamamsı anketlere bağlıdır.Ve siyasi tabloya,aday olursa ve CHP'nin oylarını artıtırsa da"bunu kendi başarısı olarak" sunacaktır. dAHA OLMADI;B Planı genel başkanlıktır yarışıdır..Bu projeksiyon,yarının Türkiyesi'nde nasıl bir yer bulur ve nelerg etirir,zamanla birlikte göreceğiz.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 11 Kasım 2013 Pazartesi 21:28

Devam ediyorum,yüzde 12-14 bandında siyaset yapmak gerçekten zordur,Eğer iktidar olmak gerekiyorsa,misyonu vizyonu ve projeleriyle gündeme ışık tutacak,ciddi örgütlü ve gelişmeleri izleyen yöneten kriz yönetimleri olan,çağımız ın tüm iletişim ve teknoloik verilerini kaynaklarının kullanaan ve kadrosuyla hizmet verecek bir yapı oluşturulmalıdır.İstanbul'da yüzde 5 olan oy yüzde 10 olacakta hemen Akşenher'i aday olmalı,o yüzde 5 Türkiye genelinde birkaç puan yükseltir.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 11 Kasım 2013 Pazartesi 21:24

Sayın Atilla;Yeni görevinizde başarılar.. Yormunuzla ilgili bazı konularda düşüncelerimizi iletmek istiyorum.MHP kurmayının söylemleri politik açıdan çok tutarlı değil,o zaman" koalisyon yapın,daha çok oy alırsınız.Günlük politikalarla iktidar olmak çok zor,hem teşkilatlar hem taban çok aktif değil,üstelik heyecanda yok.Ankara'dan bazı şeyleri söylemek kolay da,gerçekleri de göz ardı etmemek lazım.Birleşme sandıkta olur,bunu da zaten tercihi belirler.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 8 Kasım 2013 Cuma 14:51

Allahınızı severseniz; bir insanı yeni görevinden dolayı kutlayan bir mesaja bile eksi verebilecek kadar şuurunu yitirmek ne tür bir ruh halidir? Arkadaşlar lütfen kendinize bir bakın ve sağlıklı davranış tarzları sergileyin.

Yorumu oyla      62      65  
FRONTAL 8 Kasım 2013 Cuma 09:33

Yeni göreviniz hayırlı olsun sayın Atilla . Kutlarım sizi, başarılarınızın devamını temenni ederim.

Yorumu oyla      53      58  
TOTEM 7 Kasım 2013 Perşembe 21:15

Tebrikler sayın Atilla yeni görevinizde başarılar dilerim aslında bu kadar beklemelkeri bile garip olmuş.

Yorumu oyla      54      59  
TOTEM 5 Kasım 2013 Salı 17:45

Melih Gökçek ile Mustafa Sarıgül ü birbirine benzetiyorum aslında detaylı bir analiz yapan herkes bu benzerliği farkedecektir diye düşünüyorum. Ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bence yakın zamanın CHP genel başkanı Mustafa Sarıgül dür bunu Chp içinde herkes hissediyor hatta biliyor buna Kılıçtaroğlu da dahil ancak benim tek tereddüte düştüğüm konu Sarıgül hakkında net ve somut birtakım suçlamalar geleceği yönünde Akp sarıgülden garip bir şekilde hiç rahatsız değil.

Yorumu oyla      60      68  
TOTEM 5 Kasım 2013 Salı 17:42

Zor başetti Sarıgülün İstanbul belediye başkanlığı hevesi yok o Chp nin başında olmak istiyor ve bende sayın Atilla gibi Sarıgül ün havayı kokladıktan sonra duruma göre son anda adaylıktan çekilebileceğini düşünüyorum zira Sarıgül Chp genel başkanı olmak için 5 yıl daha beklemez,bekleyemez vesselam İstanbulu şu hali ile Chp nin Sarıgül ile bile alamayacağı gerçeğindenden yola çıkarsak Sarıgül gibi kurnaz bir politikacının eminim ki başka planları vardır diye düşünüyorum.Ben garip bir şekilde-

Yorumu oyla      54      65  
TOTEM 5 Kasım 2013 Salı 17:40

Sarıgül! bu isim şimdilerde popüler o yüzden bu isim üzerinden başlayalım! Toplum olarak balık hafızalı olduğumuz için yakın geçmişte Chp nin Sarıgül hakkında ortalarda savurduğu yolsuzluk ve mafya iddialarını şimdilerde kimse pek hatırlamaz . siyaset ilginç bir müessese dün hain dediğine bugün kahraman muamelesi yapmak abes karşılanmıyor neyse ben havada kalan iddialar üzerinden gitmeyeceğim. Sarıgül Siyasette Kılıçtaroğlunu da diğer Chp lileri de parmağında oynatır onunla Baykal bile cidden-

Yorumu oyla      54      57  
Misafir 5 Kasım 2013 Salı 14:08

Turgut Altınok ve Mansur Yavaş' ın olduğu bir aday listesi Ankara da seçimi ciddi olarak zorlardı.

Yorumu oyla      59      50  
FRONTAL 5 Kasım 2013 Salı 09:30

Bedrettin beyin, yazılarını, fikir ve düşüncelerini çok beğenerek okuyorum. Kendisinide çok taktir ediyorum. Fakat Talat bey haklı. İnşallah Bedrettin bey için hayırlı olur. Siyasete kendi iç güzelliğinide ekliyerek farklı bir yön verir. Şuda bir gerçekki, Türkiye'nin Bedrettin bey gibi insanlarına çok ihtiyacı var.

Yorumu oyla      62      60  
Misafir 5 Kasım 2013 Salı 08:38

MHP için üç büyük şehirde hiçbir zaman hiçbir ümit yok iken, bu kadar CHP'den yardım beklemesinin anlamsız olduğunu düşünüyorum. Tabanı zaman zaman sağ partiler arasında kayan bir partinin en fazla taşradaki büyükşehir belediyeleri için bir ümidi olabilir. Bunun dışında CHP'yi tehdit etmesi olsa olsa AKP ile anlaşması neticesinde, Ankara ve İstanbul'da AKP'nin elini rahatlatması amacıyla olabilir diye insanın aklına geliyor.

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 4 Kasım 2013 Pazartesi 23:27

YAZIK etti kendine Habiboglu.

Yorumu oyla      56      50