YORUMLAR
Toplam 25 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 3 Kasım 2013 Pazar 12:44

Sevgili yazar, Dünya değişiyor.BDP Kürtleri ikna edemeyeceğini anladı.HDP oluyor.Dün Halkın talebine karşı gelemeyip Ezan'ın aslına dönmesine susan bugün Örtüye susan CHP de değişmek zorunda...Değişmeyen tarih olur...Bu ülkede değişimi dün ERBAKANı hain gibi anlatan son on yılda da alternatif görüp parlatan herkese Yahudi diyen CIYA diyen Son erler de görüyor....SARIGÜL sizce CHPye ne katar ve gelişinde DEMirelin vE Koç ailesinin rolü nedir yazabilir misiniz?

Yorumu oyla      57      53  
Misafir 1 Kasım 2013 Cuma 16:15

Sayın yazarım şu gelecek cümleler N.Aydın adlı bayan tarafından ŞENER ERUYGURA yazılmıştır...Lütfen artık halkın kılık kıyafetiyle uğraşan M-p-AŞALARIN ziyaretini bırakın işte eruygura yazılan mektuptan bölüm:"* 20.7.2004: "Bu kez yapacağınız ihtilâlin tam bağımsızlık ve ulus devlet varlığından yana olmasını, vatan ve devlet hainlerinin kafalarını almasını dileriz." CHP bunlarla mı ???

Yorumu oyla      61      61  
Misafir 1 Kasım 2013 Cuma 15:35

YAŞA YAŞA GÖR TEMAŞA: Marmaray'ın arızasına sevinen yorumcular...

Yorumu oyla      56      57  
Misafir 1 Kasım 2013 Cuma 15:07

Sabih Kanadoğlu yine ANAYASA mahkemesini işaret etmiş..BAZILARI 2.jünstinyen döneminden bugüne ışınlanmış.EMİN KANADOĞLU VE BENZERİ KİŞİLERİnTAM BOY KARTON FOTOĞRAFLARINI tarihten tozlu sayfalar diye bir müzede sergilemek lazım...BUNLAR ŞAHTI PADİŞAHTI HÜKÜMDARDI..ŞUBAT AYLARININ SEMİNERLERİNDE kalmış HALKTAN hazzetmeyen DİKTACI adamlar...

Yorumu oyla      56      54  
Misafir 1 Kasım 2013 Cuma 14:07

MARAMARAY BOZulmadı da birilerinin kafası MARAMARAYA bozuldu köprü ve havaalanı da açılınca bunlar ÇİFTETELLİYE VURACAK İŞİ...

Yorumu oyla      56      56  
TOTEM 1 Kasım 2013 Cuma 13:47

Kendini ulu bilge Akp ye oy verenleri laf anlamaz cahiller ilan etmiş arkadaş işte insan kendi cahil ve saplantılı olunca böyle oluyor gözleri görmüyor kulakları duymuyor ve bende artık vazgeçtim anlatmaya çalışmaktan allah ıslah etsin ben ne yapayım? Bu arada 13.17 de yazan arkadaş yorumuna bayıldım zeka dolu bir espiri tebrik ederim seni:)

Yorumu oyla      54      55  
Misafir 1 Kasım 2013 Cuma 13:46

BÜLENT BEY , ÇÖLAŞAN ve Marmaray'a sevinen yorumcuların yaş ortalaması yetti artık:))))))

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 1 Kasım 2013 Cuma 13:40

Sevgili Bülent Bey, Dini hassasiyetleri olan bir sitede EMİN ÇÖLAŞAN!ın dindarlara hakaretlerle dolu ve 4 kelle meclise girdi dediği yazısı bir tek bile yorum almamış, sebebi malum artık bu tip söylemleri ve kişileri kimse ciddiye almıyor belki o haberi dahi okumuyor...

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 1 Kasım 2013 Cuma 13:17

Marmaray açıldı % 50'nin içi içine sığmadı sevinçten; Marmaray bozuldu diğer % 50 bayram ediyor .Sonuç olarak % 100 Memnuniyet sözkonusu ,Yani anlayacağınız herkese hayırlı olmuş.Çalışsaydı bu kez % 50 edecek laf bulamayacaktı .Ya Allah Bismillah :)

Yorumu oyla      58      51  
Misafir 1 Kasım 2013 Cuma 03:06

kişilik çözümlemeleri deyince hep aklıma gelen Sayın Aytun Çıray'ın 31 Temmuz 2012 tarihli makalesine gelen son yirmi yorum olur. Gerçekten de çok güzel bir çözümleme vardır, okurlardan mesleği psikoljiyle ilgili olanlara zengin bir örnek teşkil eder. Tavsiye ederim. Siyaseti, kifayetsiz bir muhterisin peşine takılmaktan ibaret sayan bir kısır dünya görüşünden öğrenebileceğimiz hiç bir şey olamaz. Ekonomi ve "ileridemokrasi" bunların her türlü hakaretini şerbetlemişse AKP muhalifleri ne yapsın?

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 31 Ekim 2013 Perşembe 21:08

Koçun GÜLÜ hayırlı olsun...Karabulut EMRİ aldı...Üstatlarından GÜL SARI SARI GELİYOR...DEMİREL VE KOÇUN SARIGÜLÜ...Yine bir hezimet sardı bu gönlümü...İl başkanları istedi mi SARIGÜLÜ...EMİR BÜYÜK YERDEN....

Yorumu oyla      54      50  
TOTEM 31 Ekim 2013 Perşembe 15:50

Puan toplama uğraşına girmiş! Sayın vekil ben bir insan davranışları uzmanı değilim ancak sizin şifrelerinizi artık ben bile çözdüysem anlayın ve görün ki;Artık tarzınız ve metodlarınız ne derece klişeleşmiş.. Ben Sizden En temel özgürlüklere dahi siyasal bir bakışla destek vermemenizi ve ülkenin enbüyük projesi ve değerini ise sahiplenip bundan gurur duymanızı beklerdim ancak körle yatan şaşı kalkar derler ya o misal sizde bulunduğunuz ortamın kronik hastalığına kapılmışsınız Allah şifa versin.

Yorumu oyla      55      59  
TOTEM 31 Ekim 2013 Perşembe 15:47

Bana bin tane eksi verebilirsin gülüm bin farklı kişilik yada kılıkla saldırabilir türlü oyunlar oynayabilirsin bu sadece sen ve senin gibilerin kompleksli ve dalavereci kişiliğinizi ortaya koyar yoksa yazdığım gerçeklerin bütünlüğüne etki etmez! Sayın vekil Akp nin Başörtüsü konusunda BDP ninde desteğini aldığını söylemiş o kısmı yazarken bir tereddüt içine girmiş bence sonra kurnazlığı seçip MHP nin adını zikretmemeyi tercih etmiş çünkü muhalefetin Mhp kısmını gücendirmeyip BDP söylemi ile de-

Yorumu oyla      53      58  
TOTEM 31 Ekim 2013 Perşembe 14:00

Olan biri nasıl vatansever olabilir? Sizde yüzün isterseniz yada Demirelin yaptığı boğaz köprüsünü kullanın o nede olsa eski genel başkanınızın eseri:) Bu arada ben Boğaz köprüsünü kullanıyorum ne kadar eleştirdiğim bir insanda olsa eğer bu ülke için olumlu birşey yapmışsa Allah razı olsun deyşip dua ediyorum sizede tavsiye ederim zira tersi durumda çok çirkin ve itici görünüyorsunuz.

Yorumu oyla      53      65  
TOTEM 31 Ekim 2013 Perşembe 13:59

Üçkez arıza yapmış ve sizin bakış açınız bu büyük projeye bu öyle mi? Asrın projesi fiyasko ve bunu Türban konusu ile kapatmaya çalışıyortlar! Ne zavallı bir bakış açısı bu! koskoca milletvekilinin ettiği kelama bakın!Sayın vekil tükeniyorsunuz saygınlığınız süratle eriyor Bu ülkeyi ençok mutlu eden tüm dünyada konuşulan proje ile ilgili iki satırlık yorumunuza bakın! Şimdi siz Allah bilir vatanseversinizdir! Bu vatanda oluşan bir güzel gelişmeye sevinmeyi bırakın onu karalamaya çalışıp rahatsız

Yorumu oyla      53      63  
TOTEM 31 Ekim 2013 Perşembe 13:55

Mini eteği ve dkolteyi savunanlara sesleniyorum ben çok endişeliyim ya yarın öbür gün tamamen çıplak gezmek isterlerse!İşte sizin endişe savınız aynen benim bu uydurduğum endişe kadar mesnetsiz ve saçma! Bei çevrede size güvenmiyor sizinde dine düşman olduğunuzu ve İslamı yok etmeye çalıştığınızı düşünüyor ne olacak peki?Dikizlemek sözünü siyaseten doğru bulmuşsunuz! mesela siz evinizin balkonundan geleni geçeni seyrederken aslında gelip geçen kadınları mı dikizliyorsunuz? Asrın projesi-

Yorumu oyla      54      62  
hulya 31 Ekim 2013 Perşembe 13:34

Kuran'da geçen başörtüsü emri olarak kabul edilmiş olan Nur Suresi/31.Ayet'te kadınlar için:Zinetlerini (süslerini) teşhir etmesinler.Başörtülerini yakalarının üzerine gelecek şekilde örtsünler.Yabancı erkeklere göstermesinler.Gizlemekte oldukları zinetleri(süsleri)anlaşılsın diye (ses çıkartmak suretiyle) ayaklarını yere vurmasınlar,der....Bu ayetten saçınızın bir telini dahi göstermeyiniz'i ben çıkartamıyorum..

Yorumu oyla      64      49  
FRONTAL 31 Ekim 2013 Perşembe 13:26

Ne çektiniz Değilmi Bülent bey, bu AKP yüzünden neler çektiniz . Malum seçimlerde yaklaşıyor, yıllardır iktidar yüzü görmüyen bu CHP nin hali ne olacak böyle? Ya yine AKP iktidara gelirse? Amanallahım sizler için düşünmesi bile korkunç değilmi? Ama görünen köy de kılavuz istemez Değilmi sayın kuşoğlu. Esen kalın...

Yorumu oyla      54      59  
hulya 31 Ekim 2013 Perşembe 13:19

İslam dininin temelini oluşturan Kuran'dır.Kuran sürekli ayetlerinde Kureyş kabilesine seslenir.Kureyş Mekke'de bulunan Hz.Muhammed'in ailesinin soyununda içinde olduğu kabiledir.Çöl'den esen kum fırtınasından dolayı Mekke'de kadın veya erkek başörtüsüz düşünülemez.

Yorumu oyla      55      49  
hulya 31 Ekim 2013 Perşembe 13:10

Laik Hukuk Sistemini benimsemiş bir ülkede milletvekilleri misyoner gibi davranamazlar.

Yorumu oyla      54      49  
hulya 31 Ekim 2013 Perşembe 13:06

Merhametin kurallarının değil, siyasetin kurallarının işlediği bir yolda merhametli kılığına bürünerek gitmek her şekilde samimiyetsizliğin göstergesidir.

Yorumu oyla      55      49  
hulya 31 Ekim 2013 Perşembe 12:59

Merhamet, özürlü birinin babasından kalan 2 bin TL'lik tarlasını zorluk çıkarmadan "verdim gitti" demek isterken, hukuk sistemi özürlülüğünün ispatı,bilirkişisi derken 3 bin TL harcatmasıdır.Görüldüğü gibi merhamet ve hukuk sistemi aynı yol değil.

Yorumu oyla      55      49  
hulya 31 Ekim 2013 Perşembe 12:54

İyi niyetli ve merhametli olmak çok güzel bir özellik.Merhametsiz bir din düşünülemez.Merhametin kuralları yolu ile demokratik ve hukuk sistemini kabul etmiş siyasetin yolu çok farklıdır.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 31 Ekim 2013 Perşembe 11:50

Bülent Bey bu ülkede M.Ali Ağcayı ve Dursun Karataşı ellerini kollarını sallayarak hapishanelerden çıkaranlar belli.Yine bugünlerde bir Mehmet Ali'nin sırf hemşehrilik ve başka yakınlıklardan dolayı nikahına giden Kemal Bey aynı hassasiyeti bütün topluma gösterse keşke...Bu ülkede Ağcaları çıkaranların rütbeleri kimlikleri artık biliniyor.Artık bu çağda hiçbir şey gizli kalmıyor siyaset de şeffaf olmalı. Dün de derin rütbeler vardı bugün de var...Kimse ayranım ekşidir ben yaptım bu suçu demez.

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 31 Ekim 2013 Perşembe 11:40

CHP kendisine "Devlete" uygun bir halk projesi peşinde halksa değerlerine uygun "Kamusal alan" uydurmaslarının olmadığı bir devlet peşinde.Bülent Bey siz belli değerlere saygısı olan bir fikri ve vicdani altyapıdan geliyorsunuz.Gerçek CHP ile temennileriniz kalbinizden geçenler uyuşmuyor.Ne yapalım şapka giymiyor diye halkı sorgulayalım mı.Yasakların toplum vicdanında yeri yok...CHP basit işlerle meşgul.Maramaraydaki arızayla örtünün de ilgisi yok.politik bakış out vicdan ve sevgi yes.

Yorumu oyla      54      51