YORUMLAR
Toplam 9 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 31 Ağustos 2013 Cumartesi 11:55

Aslında bu tür yorumları okudukça Tayyip taraftarlarının ne kadar güçlü olduklarını anlıyorum.Bütün sistemlerini YALAN ve DEMOGOJİ üserine kurmuşlar.Sözlerinin hiç birinde doğruluk payı yok.Mursinin Mısır halkının çoğunluğu ile gelmediğini bunlar da biliyorlar ama öyle yazmak zorundalar.Mısır ordusunun %90 değil tabi %100 bile gelseler bu vahşeti yapmaya hakları olmadığını burada söylemeyen kalmadı,adam hala camide içki,limanda türbanlı kadına saldırı misali,inatla yalanını sürdürmekte.

Yorumu oyla      57      50  
TOTEM 30 Ağustos 2013 Cuma 23:25

Bir İNSAN görmek istedim gerçekten haktan,adaletten ahlaktan ve mazlumdan yana olabilen bir İNSAN görmeyi bekledim.Bana ister kızın ister hakaret edin ama sayın yorumcular ve dahi sayın yazarlar hepiniz İNSANLIK SINAVINDA SINIFTA KALDINIZ!! Bundan sonra burada ne yazacağım? Neyi tartışacak neyi değerlendireceğim? En temel değer olan İNSAN OLMAYI BECEREMEZKEN biz neyi tartışacağız. Gerçekten çok üzgünüm ve büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum.Allah herkesin kalbine bir parça merhamet eklesin.

Yorumu oyla      54      53  
TOTEM 30 Ağustos 2013 Cuma 23:21

Ktletmeyi mazur gösterebilir mi? Mısır vasıtası ile insanların Sünni şii ayırımı yaptığını gördüm! Mısırda ki katliama sessiz kalıp destekleyenlerin onların sadece Müslüman yada Sünni olduğu için bunu yaptıklarını,Suriyeye saldırıyı savunanlar ise bunu şii oldukları için hak gördüklerini farkettim! bu nasıl iğrenç bir zihniyettir? Ben ülkem ve ülke insanım adına utanç duyuyorum. ve böylesi kirli ve iğrenç siyasi ortamda olmaktan bile artık rahatsız olmaya başladım.Ben günlerce haftalarca sadece-

Yorumu oyla      54      53  
TOTEM 30 Ağustos 2013 Cuma 23:18

Tanımaz,merhamet bilmez ve ne derece zalim olabileceklerini gösterdiler!Dehşet içinde izliyorum! Mursi ye gerici diyenmi ararsın,Abd vatandaşı mı? yoksa Mursi taraftarları Mısır halkının sadece % 10 u diyenler mi dersin hepsi ve daha fazlası vardı.İnanmak istediklerine inanıyor ve bunun dışındaki hiçbir bilgi,etik yada ahlakı kuralı tanımıyorlar Mısırda demek sadece halkın % 10 unu temsil edenler iktidar olmuş! De ki Mursi yanlıları % 10 ve dabeciler % 90 bu onların üzerine ateş açıp vahşice-

Yorumu oyla      54      53  
TOTEM 30 Ağustos 2013 Cuma 23:15

Ben gerçekten çok şaşkın ve çok üzgünüm!!bana sürekli mısır deyip duruyorsun diyorlar evet diyorum neden mi? bu olay ülkemdeki bir kesim için adeta bir insanlık testi gibiydi de ondan! mısırı hatırlatarak aslında bazı kişilere insanlığı hatırlatmak istiyorum. Hükümeti protesto edenlere bazı konularda sempati duyuyorum nede olsa serde mazlumdan yana olmak var ama bu Mısır olayı mazlum dediğim insanların içerisindeki korkun ve barbar canavarı bana gösterdi!Gücü ele geçirdiklerinde ne derece hak-

Yorumu oyla      54      53  
Misafir 29 Ağustos 2013 Perşembe 19:47

Talat Bey, gerçekten, siz nasıl öğrendiniz :)

Yorumu oyla      53      52  
TOTEM 27 Ağustos 2013 Salı 12:01

Son olarak iki olaydan örnek vereyim,Iraka gideceğim diyorsun dışışleri güvenlik riski var diyor olsun ben yinede gideceğim diyor ve program açıklıyorsun programında Kerkük te var ancak oraya gitmeden bu programını Irak merkezi ve bölgesel yönetimlerle paylaşıp teyit ettirecek hiçmi adamın ve organizasyonun yok ta Iraka gittikten sonra Kerkük e geçmek istediğinde Irak merkezi yönetimi güvenlik riski var deyince peki deyip iptal ediyorsun! Şimdi bu karşı tarafa volelik bir pas değil mi?

Yorumu oyla      55      60  
TOTEM 27 Ağustos 2013 Salı 11:58

Türkiyede büyük bir muhalefet boşluğu var! Ben bunu yıllardır söylerken, bana çok saldırdılar Hükümet eleştirilir,muhalefet eleştirilmez dediler! Oysa benim bildiğim yanlış yapan herkes eleştirilir! Bazen düşünüyorum koskoca CHP de birtane aklıbaşında,vizyon sahibi ve derleyici biri yada bir gurup olmaz! Chp hükümete ettiğinden çok Kendisine muhalefet ediyor. acemice tavırlar, sürekli hükümetin söylemleri üzerinden girilen tartışmalar,tutarsızlıklar ve acemilikler Chp yi küçük duruma düşürüyor.

Yorumu oyla      55      59  
Misafir 27 Ağustos 2013 Salı 02:00

Bu sarıgül ün servet beyanı nedir? Gazetelerde çıkan bodrumdaki yat onunmu? Bu adamda bir samimiyetsizlik gözlemliyorum. Amiyane tabirle partilerdeki "zübük" tiplemelerine benziyor konuşmaları. Anketlerede inanmıyorum. Parayı sen ver senide birinci yaparlar hatta tv tv dolaşıp bilinçaltına mesaj bile gönderirler. Rüyasında her gün kendini Başbakan görüyor gibi bir havası var. O patronlarda malı götürme ile politik zekayı karıştırıyorlar. Geçmiş ders olmamış. Akp yi böyle getirdiler:)

Yorumu oyla      62      49