YORUMLAR
Toplam 14 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
hulya 12 Ağustos 2013 Pazartesi 14:14

Saklandıkları yerden çıkan mucizeciler ve onların oyalama lobisi varlarını yoklarını ortaya koyarak geleceklerini etkileyecek tüm gelir kaynakalrını kurutacak bu yeni çıkan yönetim şeklini sabote etmeye adamışlar.Durmadan "Biz size böylemi öğrettik.Bu size uymaz, uymaz" deyip kırk kere söylenirse olur sanıyorlarmış.

Yorumu oyla      53      49  
hulya 12 Ağustos 2013 Pazartesi 14:06

İyice kötüleştiğinden emin olanlar cesur adam'ın ekibinden beklenmedik bir hamleyle karşılaşırlar.Cesur adamlar kahramanlıklarıyla destan yazarlar adeta.Mucizeciler saklanırlar yeni dostları ile cesur adamların savaşında.Kazanan cesur adamlar olur.Daha önceki deneyimlerinde nerede kaybettiğini bilen bu deneyimli cesur adamlar yeni yönetim şeklini belirler.

Yorumu oyla      53      49  
hulya 12 Ağustos 2013 Pazartesi 13:57

Tuzakları anlamayan Cesur adam "ben aynıyım, aynı şekilde ALLAH'a inanıyorum.Aynı şekilde kötülerin düşmanıyım, şimdi neden beni herkes terk ediyor" diye sayıklayıp duruyormuş.Gariban ana'sı nın tercih ettiği mazlum görünen mucize taraftarıda terk etmiş cesur adamı.Artık korunmaya ihtiyaç olmadığından cesur adamı ve ekbini paylaşalım demişler yıllarca korunup güçlenenlerin yeni buldukları dostları filan.

Yorumu oyla      54      49  
hulya 12 Ağustos 2013 Pazartesi 13:47

Cesur adam gün geçtikçe dostlarını kaybetmeye başlamış.Kim dost kim düşman anlayamaz olmuş.Artık kimseleri koruyamıyor kimselere söz geçiremiyormuş.Sanki bir zamanlar "Allahın yeryüzündeki gölgesisiniz" diyenler onlar değilmiş gibi.

Yorumu oyla      53      49  
hulya 12 Ağustos 2013 Pazartesi 13:44

Cesur Adam'ın artık taraf olduğunu düşünen diğer mucizeci taraftarların güvenleri sarsılır olmuş.Cesur adamı kendilerini koruyan değil hem cesur hem tehlikeli rakipleri olarak görmeye başlamışlar.Sinsi sinsi rakiplerini yenmek için çalışmaya koyulmuşlar.

Yorumu oyla      55      50  
hulya 12 Ağustos 2013 Pazartesi 13:38

Ana'sının bu seçimi artık cesur Adam'ın da seçimi sayılmış.Kazanan tarafın taraftarları "Allahın yeryüzündeki gölgesi bizi seçti" artık bizim önümüzde kimse duramaz der olmuşlar.Cesur adama rekabet ettiği tarafı ezecek şekilde elinden ne geliyorsa yapması için gazlamadığı gün geçmez olmuş.Cesur adamın mzlum dediği tarafında kralları hızla yükselişe geçer olmuş.Onlarda artık halkı yönlendirmede en baş aktör olmuşlar.Onlar ne derse o olur olmuş.

Yorumu oyla      53      49  
hulya 12 Ağustos 2013 Pazartesi 13:17

Cesur adam'ın gariban annesi'de artık çeşitli mucize eserlerden birini seçmesi için zorlanır olmuş.Bakmış bakmış etrafına azgın azgın yükselen mucizecileri istememiş, o yarada hep inanmış hep sığınmış biri olarak en mazlummuş gibi duran mucize eser tarafını seçmiş.

Yorumu oyla      53      49  
hulya 12 Ağustos 2013 Pazartesi 13:11

Cesur adam dostlarını korumak uğruna kardeşlerinin canlarını vermiş.Evine sadece yeni yetişen genç cesur adamları almak için uğrar olmuş.Cesur adamın anası garibanmış.Mucizeler krallarının hayatları ise gerçekten bir garibanın asla tahayyül edemiyeceği kadar hızla yükselişe geçmiş.

Yorumu oyla      53      49  
hulya 12 Ağustos 2013 Pazartesi 13:03

Dünyaya gözlerini açmış bir bebeğin kaderi bile artık bu mucizeler sunan adamların görüşlerine bağlanmış.Onlar ne derse o olur olmuş.Cesur adam hiç mucize ile karşılaşmamış onları kurtarırken ve korurken.Onların MASAL'larını SAHNE'ye koyup oynamalarında hiç bir zarar olmıyacağını düşünmüş.Arasıra kendi mucizelerinin daha iyi olduğunu söyleyenlerin kavgalarını ayırmış adaleti ilede hepsinin saygınlığını kazanmış herzaman cesur adam.

Yorumu oyla      53      49  
hulya 12 Ağustos 2013 Pazartesi 12:57

Dostları kendi aralarında rekabet halinde olsalarda cesur adamın ailesinin oyalanması konusunda tam bir uyum içindeymişler.Çünkü cesur adam onları korudukça onlarda maliyeti bedava ve sınırsız bir kaynaya sahipmiş gibi saygı görüyor ve bu saygıyı hak etmek için için mucizelere sahip olduklarını söylüyorlarmış.Bu mucizelere sahip olduğunu söyleyen insanlar artık herşeyi yönlendirir olmuşlar.

Yorumu oyla      53      49  
hulya 12 Ağustos 2013 Pazartesi 12:40

Cesur adam dostlarını korumasına koruyormuş her türlü tehlikeden ama dostlarının kendi aralarında da bir husumet varmış.Cesur adam herşeyi bileğinin hakkıyla aldığından hayatında mucize diye bir şeyi bilmiyormuş.Oysa dostları mucizelere inanıyor ve Allahın gölgesi dedikleri cesur adamında kendi mucizelerinden yana olması için birbirleriyle kıyasıya yarışıyorlarmış.

Yorumu oyla      53      49  
hulya 12 Ağustos 2013 Pazartesi 12:29

Allahın yeryüzündeki gölgesi olmak cesur adamın çok hoşuna gitmiş.Dosları mutlu o mutlu ama ailesi pek mutlu değilmiş.Gelinler eşini, kızlar sevgilisini ana'lar evlatlarını göremez olmuş.Dostları hemen devreye girivermiş öyle ya kendileri rahatça tehlikelerden korunmak için bu ailelerin fazla sesi çıkmaması için oyalanması gerekiyormuş.

Yorumu oyla      53      49  
hulya 12 Ağustos 2013 Pazartesi 12:24

Ailesini dost sandığı kimselerin yanında bırakıp darda olduğu söylenen her tarafa akar olmuş cesur adam.Dostları dardan çıkınca normal hayatlarına dönmüşler bizim cesur adam ve kardeşlerine "bizi koruyun siz ALLAHIN yeryüzündeki gölgesisiniz"

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 12 Ağustos 2013 Pazartesi 12:18

Bir varmış ..; Zamanın vakumunda bir yerde ,CESUR bir adam varmış.Hayatını Allahın ona bahşettiği zekasıyla iyilerin dostu kötülerin düşmanı gibi centilmence yaşarmış.Dünya birbirini yerken o ailesini eşini dostlarını zekası ve bileği ile hep korumayı başarmış.Dostlarına dostlar eklemiş.Nerde darda olan varsa yanına yetişmiş,dostlarıda onunla beraber.Ancak herkesi kendisi gibi sanan cesur adam dostlarından hiç şüphelenmemiş.

Yorumu oyla      53      49