YORUMLAR
Toplam 29 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
TOTEM 7 Ağustos 2013 Çarşamba 23:54

Sayın Kuşoğlu,Mübarek ramazan Bayramınızı kutlar sağlık ve esenlikler dilerim.

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 7 Ağustos 2013 Çarşamba 18:14

Bu ülkede ithalat ihracat dengelerini bir orana vurun bakalım hangi dönem bu makas çok açılıp hangi dönem kapanmış!!Türkiye ihracat rekorları kırıyor ama bu hampacıların çakma ekonomistleri varya bunlarda onların ağzı ile konuşuyor..tabi o çakma ekonomistler işin aslını biliyorlar ancak nasılsa bu müritlere ne desek yerler diye düşünerek sallıyorlar işte.İnsanın zekası,muhakeme gücü ve bilgisi bu derece kıt olursa ancak böyle el ağzı ile konuşup saçmalar.

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 7 Ağustos 2013 Çarşamba 15:52

dışticaret açığının her yıl timsah ağzı gibi büyüyen açığından ne haber AKP avantacısıavukat. Her yıl daha az az satıp daha çok ithal ediyoruz, taşıma suyla daha ne kadar döner bu değirmen?

Yorumu oyla      56      52  
Misafir 7 Ağustos 2013 Çarşamba 13:28

Sanayi üretimi heryıl dahada artıyor anadoluda birçok dev firma kuruldu ama hala bunlar mercekten bahsediyorlar dünyanın 17. büyük ekonomisiyiz avrupabirliğinde olan Yunanistan İspanya gibi ülkeler krizle boğuşup emekli maaşlarını dahi alamazken Kıbrıs rum kesiminde bankalar kapanırken bunlar hala utanmadan hani gelişme diyebiliyorlar.İnsanda vicdan kalmadıysa ne desen boş biliyorum.Körmüsün marmaray ilk seferini yapıyor dünyanın enbüyük havalimanı başlıyor bunlar neyle oluyor a vicdanı körüm.

Yorumu oyla      55      53  
Misafir 7 Ağustos 2013 Çarşamba 10:34

ONİKİ yıldır kaçbin tane dükkanın imalathanenin fabrikanın kapısına kilit asıldı, iflasa gitti, yabancılara ölüeşşek fiyatına peşkeş çekildi ve KAÇ TANE YENİ FABRİKA KURULDU, AVMler dışında kaç tane imalat yapacak tesis kuruldu? Nerdeymiş dev pojeler, elimize mercek mi alacağız yoksa mikroskop mu, görebilmek için? Ülkeyi batak işyerleri mezarlığına çeviren bir çeteyi savunana bak. Ne sanayi kalmış, ne tarım ne de hayvancılık. Samanı da alıyoruz, karkas eti de, hepsi de dışarıdan, nereye kadar?

Yorumu oyla      59      51  
TOTEM 6 Ağustos 2013 Salı 17:48

Bankaları hortumlayanlar Demirelin,ve ecevitin zamanları ve prenslerindendi! Biz dediğin ise kim onuda anlayamadım?siz kimsiniz? biz kimiz? Demirel amcanın yeğen ve prensleriydi bankaları hortumlayanlar Şimdi birilerinin ceplerine gidecek paralar yol,demiryolu,havaalanı,köprü ve dev projelere gidiyor bumu zorunuza giden siz netür kafa yapıcı ilaçlar kullanıyorsunuz gerçekten anlayamadım bu nasıl bir kafa?

Yorumu oyla      57      56  
Misafir 6 Ağustos 2013 Salı 16:47

aklı olan, bilmediklerinin olduğunu bilen, yani düşünebilen tek canlı insandır. dolayısıyla okumadan, araştırmadan inananlar biraz daha dikkatli olmak zorunda. bu işler öyle iki sakallının üç ezberiyle olacak kadar kolay şeyler değil. FenLisesiYolundanRecep

Yorumu oyla      55      53  
hulya 6 Ağustos 2013 Salı 15:57

Bakıyorum iyileşmişsin totem.Bankaları hortumlayanların iktidarına oy verenlerin hepsi ak Parti'ye oy verenler.Zamanında onları da siz seçmiştiniz..

Yorumu oyla      61      53  
TOTEM 6 Ağustos 2013 Salı 15:29

Zorunuza gidiyor,demiryollarına geçilip otobüslerin ve kamyonların tedaülden kalkması Almanlardan çok sizin zorunuza gidiyor Mercedes o kadar otobüs ve kamyonu şimdi kime satacak?Sizler nekadar zavallısınız gözlerinizi geçtim vicdanlarınız bile kör olmuş. Sizin için ülke batsın isterse ama sizin palavralarınızı sıralayanlar gelsin artık sana hiçbirşey demiyorum zira aklı tutulmuş,vicdanı körelmiş ve beyni uyuşmuş bir insana laf söyleyeceğine duvara anlat daha iyi.

Yorumu oyla      57      54  
TOTEM 6 Ağustos 2013 Salı 15:26

Hülya Akp nasıl oy almış?? Hile mi var? Üst üste üçkez mi hile yapıldı? tabi yerel seçimlerde ve referandumda da! Vergiler sorumsuzca harcanmış!! Bak sen!Eğer vergilerin 2001 deki gibi banka sahiplerinde hortumlansa tecavüz saymazdın değil mi? Sen nerede yaşıyorsun? Ülke tarihinin en büyük yatırımlarını yapıyor vergiler oraya gidiyor.Sen hiç yolculuk etmiyorsun herhalde!yolları görmüyorsun hızlı trenleri marmarayı,İstanbulun değişimini kör gözlerin görmüyor.dünyanın enbüyük havalimanı yapılması-

Yorumu oyla      56      53  
hulya 6 Ağustos 2013 Salı 14:55

Bu arada sn.Kuşoğlu 14:02 Hasan Tahsin abime aittir o kadar iyi tanırız kendisini:)

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 6 Ağustos 2013 Salı 14:02

Bulent bey, 10 Yıldan fazla alan Darbeciler, özelliklede ağırlaştırılmış müebbet alan çukur yapılara, yüce rabbim çooook uzun ömürler versinki, çilelerini sindire sindire çekiversinler.Bu arada unutmadan söyliyeyim, yeni Genelbaşkanınız sn M.Haberal hayırlı olsun..

Yorumu oyla      54      51  
hulya 6 Ağustos 2013 Salı 14:01

Ak parti nasıl oy aldığını benden iyi biliyor.Çok inanıyorlar ya "Allah şahidimdir oy almak için kimseyi kandırmadım!" diyebilirlermi? Vergilerimizin sorumsuzca kullanılması tecavüz değilmidir? Ben kürsüde konuşan birine ayakkabı fırlatılmasını bile kaba bulan bir kişiyim, darbeyimi seveceğim.Benim standartım yüksek çünkü hepsi iyi olmak zorunda.Eksik demokrasiye niye razı olayım?

Yorumu oyla      54      49  
TOTEM 6 Ağustos 2013 Salı 13:33

Kimse kendini bu milletin bekçisi yada koruyucusu ilan etmesin birilerine eğer bu yetkiyi verirsen adamın elinden karısınıda alır ve ona kılıf uydurmasıda kolay olur ve elinde silah olan bir adamın bahanesine karşı çıkmakta mümkün değildir eline silah verdiğin bekçi gün gelir canı sıkılır karınıda elinden alır bu ihtimal uzakmı sence Hülya hanim.Sana kardeşim derdim ya yok yaa benim senin gibi beyni örümcek bağlamış bir kardeşim olamaz!bu tavrın senin bitişinin belgesidir.

Yorumu oyla      54      50  
TOTEM 6 Ağustos 2013 Salı 13:29

Beyni uyuşmuşlara ne anlatsan boş!! Hülya şimdi Akp ye oy verenler 18 yaşını dfoldurmamış ökızlar mı? Saçmalamanında dibine vurdun artık hala darbeye ve darbecilere kılıf bulmaya çalışıyorsunuz ya artık size ne diyeyim? Sizler beyni örümcekli çağdışı yobazlarsınız!Dinci gerici diye Müslümanlara ve inanalara laf atarsınız ama asıl yobaz ve gerici sizlersiniz!Dünyanın hangi uygar ülkesinde darbeyi savunur konuşma yapabilirsin? Sana ne gözü ile bakarlar? siz medeniyetten nasibinizi almamışsınız.

Yorumu oyla      54      50  
hulya 6 Ağustos 2013 Salı 11:54

Sadece bekçi'ye "onun bana haddimi bildirme yetkisi yok" diyerek haklı olabilirmi yaşı geçgin kandırıkçı adam? Olayların tek tanığı bekçi ise ne olacak? Kız tecavüze uğradıktan sonra bekçi medeni davransa ne işe yarar?

Yorumu oyla      55      50  
hulya 6 Ağustos 2013 Salı 11:49

Yaşı geçgin zengin bir adam 18 yaşında aklı pek ermeyen kızı güzellikle evine götürüp tecavüz etmek üzereyken adamın evinde çalışan maaşını bile kendisinin ödediği,eline silahını bile kendisinin verdiği bekçisi kanunsuzca camdan içeri girer,zorla dayatma ile güç kullanarak küçük kızı kurtarır.Şimdi bu zengin adam zorla yada güç kullanarak mı küçük kızı eve aldı? Bu bekçi bozuntusu demokrasiyi özümsemiş olsa yerini bilir,ekmek yediği yere ihanet etmez medenice tecavüze göz yumardı.Barbar olmazdı.

Yorumu oyla      55      50  
Dkapkiner 6 Ağustos 2013 Salı 11:34

"Allah korkutmaz"...Kimsenin böyle bir şey söylememesi lazım çünkü Allah bir çok ayetinde "Allahtan korkun"der.Hatta Bakara-40 da "Benden korkun"diyor.Hatta "İNSANDAN KORKMAYIN DİYOR".Ama biz NE HİKMETSE KORKU TOPLUMU OLDUK VE ALLAHTAN BAŞKA HERKESTEN KORKUYORUZ.Bazı kişler var"Ben Allahtan başka kimseden korkmam."derler ama liderlerinden izin almadan lavaboya bile gitmezler.Ve de o nasıl bir yalakalık ki yaratılanların en şereflisi olan İNSAN nasıl bu hale düşürülür diye şaşar kalırsın.

Yorumu oyla      57      50  
Dkapkiner 6 Ağustos 2013 Salı 11:28

Örneğin "yukarda Allah var" sözü ile "Allah mekandan münezzehtir."sözü çelişkidir.Doğru hep kullanıyoruz ama çelişki.Bir şey iddia etmiyorum tartışmasını bilenlere söylüyorum.Her türlü düşünceye açığım bir kişi hariç.Allah mekandan münezzehtir diyoruz ama Miraç olayına bakınca hiç de öyle görünmüyor.Öyle değil mi ama.Hz.Muhammed Allahın huzuruna çıktı.Gökte veya bir başka yerde.Yukarda Allah var sözü halkın alışa geldiği bir ifadedir sözü bence tutarlı değil.Niye başka bir yer söylenmemiş.

Yorumu oyla      56      49  
Dkapkiner 6 Ağustos 2013 Salı 11:22

önce yazılan kitabı olduğu gibi kabul edemem,beni domuz bağı ile bağlar bu çok bilmiş dinciler.Halbuki o kitabın indirilişinde vesile olan Hz.Muhammed de biliyordu Kuran-ı Kerim'in zaman içinde değişebileceğini.Örneğin;çok eşlilik,kölelik,kadılarla ilgili hükümler(Örneğin miras ve şahitlik gibi).Bunlar aklıma gelenler.İncilden yaklaşık 600 yıl sonra bir peygamber ve kitap gelmiş.Ama 1400 yıldır ne peygamber ne de kitap gelmedi.Gelmeyecekte.Bunun bir anlamı yok mu?

Yorumu oyla      55      50  
TOTEM 6 Ağustos 2013 Salı 08:32

Sivil darbe nasıl oluyor? Darbenin amacı nedir biliyormu acaba?Zorla dayatma ile güç kullanarak ele geçirme demektir şimdi bu hükümet zorla yada güç kullanarak mı iktidara geldi? ama bunlar askerin bir avuç azınlığın lehine darbe yapmasına alışlkınlar o yüzden halkın darbesi bünyelerini altüst etti:) Demokrasiyi hala özümseyememişler ve hala tepeden inme iktidar peşindeler.söyleyin bana dünyanın hangi ileri ülkesinde darbenin lafı geçer?Medeniyetten bahseden barbarlarsınız siz sadece.

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 6 Ağustos 2013 Salı 04:22

Uzaktan kumandalı kuklaların yaptığı sivil darbenin zafer(!) sarhoşluğu onların gözlerini bağlamış, ama, daha bitmedi, unutmasınlar. Buralarda hukukun, adaletin katledilmesine alkış tutanlar, onların tavrına diş bileyen birilerinin de olabileceğini ve klavye kahramanlığı(!)nın hesap günü olabileceğini de unutmasınlar. Adil ve dürüst olmanın kimseye zararı olmaz.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 5 Ağustos 2013 Pazartesi 23:17

Ne kadar açık seçik ve tutucu tarafın anlayacağı şekilde anlatırsan anlat. mutlaka bir kelimeni bulup dallandırıp budaklandırırlar. Bu anlatım kadar güzelini gerçekten az gördüm, okudum. Eflatun: partizanın amacı konuyu en iyi şekilde anlatmak değil, karşıdakileri ikna etmekdir, der Bence sizde bu yolda olmalısınız. çünkü gördüğünüz gibi en doğru açıklamalar b,le bu konuda işe yaramıyor.. Ş. Körmez..

Yorumu oyla      58      49  
TOTEM 5 Ağustos 2013 Pazartesi 22:49

Darbecilere üzülüp darbe sevicilik yapanları zaten dikkate bile almak gereksizdir onlar Sağlıklı bir ruh haline sahip değildirler onların tarzı ya benim ol yada yokol!Ülke batsız halk sürünsün demokrasi insan hakları hepsi yok olsun ama yeterki iktidar bunların olsun hastalıklı ruh hallerine meram anlatmak mümkün değildir.

Yorumu oyla      56      52  
Misafir 5 Ağustos 2013 Pazartesi 22:24

21.16 daki işbirlikçi biz iyiyiz.En az sizler kadar cesuruz.Sana kına yolladım alınca haber ver.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 5 Ağustos 2013 Pazartesi 21:16

Darbeci Cuntacı yorumcular,nasılsınız eyimisiniz gayri..

Yorumu oyla      55      54  
Misafir 5 Ağustos 2013 Pazartesi 17:17

En azından samimi olmadığını itiraf ettin.Ben hep samimiydim.

Yorumu oyla      55      50  
hulya 5 Ağustos 2013 Pazartesi 16:23

Kuran hem Tevrat'ı hem İncil'i tastik ettiğini apaçık yazıyor.Dünya yuvarlaktır diyen Galileo Galilei ömür boyu tutsak eden din masummudur totem?

Yorumu oyla      56      49  
TOTEM 5 Ağustos 2013 Pazartesi 14:38

Evet dinin yanlış yorumlandığını ve mutasyona uğratıldığına ve herkesin işine geldiği gibi yorumlayıp hatta bolca suistimal edildiğini bende görüyorum bu samimiyetsizlik konusunda sizlerle hem fikirim ancak birde İslamdan ve inanlardan nefret ettiği halde din muhabbeti yapıp İslamı yorumluyorum ayağı ile içini boşaltıp değersizleştirmeye hatta saldırmaya çalışanlara ne demeli? Sezen Aksunun bir şarkısı vardır,MASUÖM DEĞİLİZ HİÇBİRİMİZ. Bu doğru değil mi? Neden samimi olamıyoruz? Neden?

Yorumu oyla      55      54