YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
TOTEM 7 Ağustos 2013 Çarşamba 23:58

Sayın Türker,Mübarek Ramazan Bayramınızı kutlar sağlık ve esenlikler dilerim.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 5 Ağustos 2013 Pazartesi 22:38

KUŞOĞLU'nun yorumları Türker'e:)) Herkese saldırttığınız 3Y'ciden yardım gelmiyor mu? Fazla akıllılarla yola çıkar korur kollarsanız böyle olur.Totemi tanısam yazmamasını sağlarım.Size 3Y'ci yakışır.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 3 Ağustos 2013 Cumartesi 05:42

AKP ile PKKnın oniki yıllık ortaklığını savunagelenler nedense kendi yandaşları AKİT gazetesindeki "tahammülsüz-intikamcı-dilipek" beyefendiye tek laf etmezler. Elbette tek laf etmezler, etmemeleri için ödeniyor, CAMBAZABAK oyununun figüranı olmak bunu gerektiriyor. Nazi Partisinin propaganda makinesinden utanmama eğitimi almış birinden fazlasını beklemiyoruz ki. Bırakalım o uzman oldukları lafları, üç lafı, peşpeşe etsinler, "BLABLABLA"...

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 3 Ağustos 2013 Cumartesi 05:34

Sayın Yazar, 2001'den beri "yolsuzlukla savaşacağını" söyleyip yolsuzlukların "daniska"sını yapanların ne kadar samimiyetleri ortada. Yolsuzlukları ortaya çıkaranlara "tahammülsüzlük"leri ne yasa ne de ahlak tanıyor. Üstelik maaşlı maşaları eliyle medyada bilgi kirliliği yaratıp CAMBAZABAK oyunu oynuyorlar, onlara katlanmak zorunda kalan bizlere bu edilen zulüm değil mi? Artık kanıksanan bir yolsuzluk haberine ulaştım, google yol gösterecek size,"Bir yolsuzlukla mücadele hikayesi" yazın yeter.

Yorumu oyla      54      50  
TOTEM 2 Ağustos 2013 Cuma 16:48

Geldiğiniz size oy veren kesimin tajhammülsüzlükleri ile ilgili binlerce örnek verdim. hiç uzaklara gitmeyin bu sitede sizin görüşlerinize muhalifim diye ne paralı yorumculuğum,ne maaşlı maşalığım,ne ajanlığım kaldı burada sizin eleştirdiğiniz kesime söylenen sözlere bir bakında ondan sonra tahammülden bahsedin!' Makarnacı,badem,yalaka,bidon kafa ve daha onlarca çirkin niteleme sizin tahammül ve hoşgörü konusunda es geçtiğiniz kesimden geldi ya meclisteki arkadaşlarınız farklı mı? İnsaf lütfen.

Yorumu oyla      53      54  
TOTEM 2 Ağustos 2013 Cuma 16:45

Sayın yazar artık gerçekten sizde iyice samimiyewtysiz davranmaya başladınız! Tahammülden bahsetmişsiniz ve Başbakanı tahammülsüzlükle suçlamışsınız ve peşinden bir kesimi de sorarım size bu ülkede tahammülsüz olan birtek Başbakan mı? Yada birilerine tahammülsüz yaftasını yapıştırırken diğer kesimin daha keskin tahammülsüzlüğünü görmezden gelmek sizce samimi bir yaklaşım mı? bu ülkede ben hak,hukuk,adalet ve ahlak duygusunu gözeterek konuşacak insan göremeyecekmiyim? Ben isterseniz görmezden-

Yorumu oyla      53      54  
hulya 2 Ağustos 2013 Cuma 15:21

Kırılan dökülen herşeyin maddi değerini hesaplayabilirsiniz,kirlenen şeyi yıkayabilirsiniz peki hasretin,özlemin,mutluluğun maddi değerini hesaplayabilirmisiniz?

Yorumu oyla      59      49  
hulya 2 Ağustos 2013 Cuma 15:12

Adalet ve Laikliği yok sayarak işe başlamak demek gömleğin ilk düğmesini yanlış ilikleyip digerlerininde yanlış gitmesi demektir.

Yorumu oyla      58      49  
hulya 2 Ağustos 2013 Cuma 15:09

Turktime yazarlarından Sibel hn. güzel bir konuya değinerek "Yeni 6360 sayılı Büyükşehir Yasasının yürürlüğe gireceği 30 Mart 2014 tarihinden itibaren, artık seçilmiş belediye başkanları gerçekleştirmek istedikleri yatırımlarla ilgili tüm kararlarını, valinin başkanlığındaki Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığından geçirerek almak zorundadır." Vali'yi kim seçiyor? İç işleri bakanı.İçişleri bakanını kim seçiyor?

Yorumu oyla      58      50  
hulya 2 Ağustos 2013 Cuma 14:57

Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında "insan haklarına ve başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, millî demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir" yazıyor.Gezide olan insanlar alacaklıdır.Alacaklarını alamadığı ve üstüne birde hakaretle taciz edildikleri için sokaklara dökülmüşlerdir.

Yorumu oyla      54      49  
hulya 2 Ağustos 2013 Cuma 14:53

Asıl absürt olan adalet ve laikliğin üstünü örtüp emekçiyim,halkçıyım,demokratım demektir.Aldığı malın parasını ödemeyen adam yetmiyor gibi alacaklıyı her türlü hakaretle taciz edip kızdırıp parasını almak için gelen adamı şidded kullanıp döverken alacaklı adam can havliyle etrafa zarar verdiğini o yüzden alacağını hak etmediğini söylemek tam bir şeytan düşüncesidir.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 2 Ağustos 2013 Cuma 11:24

Demokrasi Tahammül Rejimidir.EYVALLAH ,Gezi eylemlerinde Esnafa zarar veren EMEKÇİNİN kullandığı otobüsleri otobüs duraklarını yakan yıkan kişilere ki ,otobüse binen holdıng sahipleri değil ,parçaladığın kamusal mal emekçinin daniskası otobüs yolcularıdır.Bu nasıl bir PARADOKSTUR.hem emekçiyi savun ,hem kır dök,Hem marksizm ,sosyalizm de hem de Kemalizm de Atatürkçülük de ,Bir arada olmaz .Bu mantık Hacca giden Ateist kadar absürt mantık,Tahammül ve Katlanmayı KİM Kime karşı Yapmalı ,AKIL İZAN

Yorumu oyla      55      51