YORUMLAR
Toplam 18 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
teyze 5 Ağustos 2013 Pazartesi 00:25

Bülent Bey twitterda ilk takipçilerinizden biriyim gerçek adımla.Bir tanede erkek isimle var sahtekar olan esas ordan giriş yapıyorum çünkü retweed yapıyorum ve gençlerde fazlaca argo kullanıyor ne edeyim.Yani benim sahtekarlık mecburiyetten kaynaklanıyor.Profil resimede yakışıklı bir yeğenimin resmini koydum tek sorun genç kızlar peşimde bende tek ilgi alanım Fenerbahçe hadi kızlar başka kapıya diyorum.

Yorumu oyla      53      50  
TOTEM 4 Ağustos 2013 Pazar 23:29

Bir insan Mürid olmuş bunun farkında değilse birde üstüne başkalarını müridlikle itham ediyorsa o kişi için yapılacak fazla birşey kalmamıştır Allaha havale edeceksin:)

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 4 Ağustos 2013 Pazar 22:53

Nufus kayıtlarında "2 no ile" KODLANAN sürüleri, Taksim kesmemiş, 5 Ağustosta SİLİVRİYE doğru uzanacaklarmış. GAZKOLİK olmuş zavallı sürüler.Tınercileride solladı bu sürü...

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 4 Ağustos 2013 Pazar 21:07

bir haberdeki yorum ilginç, "Neden müridler böyle haberlere yorum yazmazlar? N'aaapsınlar birader, hangi birine bahane yetiştirsinler. Skandal üstüne skandal, rezalet üstüne rezalet. Artık onlar da bıktılar". haber linki "http://www.turktime.com/haber/SGK-Skandali-Buyuyor/239463". ne dersiniz? NEDEN? cevap kısa ve öz olsun ama blablabla'sız.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 4 Ağustos 2013 Pazar 20:34

AKPnin doğudaki PKKcıların "özelgüvenlikordusu" kurup yollarda kimlik kontrolu yapması, KAYMAKAM ataması nedense hiç rahatsız etmiyor AKPKKnın maaşlı yorumcularını ama CHPye "sızdırılmış" bir ayrılıkçının demeci hemen bütün AKP muhaliflerine "nöbetçi İPli-Zavallı-İNGİLİZ maşası-Biatçı sürü mensubu" deme hakkı veriyor bunlara. Aynaya baksalar bu dedikleri kim görecekler. Üstelik buna karşı aynı "ayarda" yazdığınız yorumlar da "polemik olmasın" gerekçesiyle ALTINMAKAS kurbanı oluyor.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 4 Ağustos 2013 Pazar 12:15

04 Ağustos 2013 Pazar 04:21, de yazan nöbetçi İP li, sen bu Ülkede yaşamıyormusun,Bak bakalım pkk nın, PYD nin yani Rejova dediğiniz bölgedeki maşaların işbirlikçisi kimmiş,http://www.turktime.com/haber/Sezgin-Tanrikulu-AKP-ye-Cagri-Yapti-/239539 .Sen hala halkı aptal zanneden ZAVALLILARDANMISIN. Zavallısınız İNGİLİZ maşasısınız.Biatçı sürü mensubusunuz.Uyanın artık.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 4 Ağustos 2013 Pazar 04:21

10:01, devlet büyüğü sayılmak için önce DEVLET ADAMI olabilmek gerek. Devlet adamı dediğin her yurttaşını kucaklar, tutarlı olur, sözüne güvenilir, mert ve dürüst olur. Bu saydıklarımız hangisinde var AKEPEnin PKK ortağı kişilerinde? Devlet büyüğü değil hükümet üyeleri denir ve dokunulmaz değildirler. Eleştirilebilirler, hak ederlerse daha da fazlasıyla karşılaşabilirler. Kendilerinde herhangi bir nitelik olmayan, koltuklarıyla var olan, koltuğu altından çekilse "hiç" olanlara saygı gerekmez.

Yorumu oyla      58      51  
TOTEM 4 Ağustos 2013 Pazar 00:59

Akpkk bebek katili,fetullahçı vs vs sürekli ucuz sloganlarla konuşan kelime hazinesi birkaç kelime,bilgi dağarcıkları ise bildik birkaç slogandan ibaret olan beyni uyuşmuş militanları kaale almamak gerek Ben doktormuyum ki onları iyileştirmeye çalışayım? allah ıslah etsin.

Yorumu oyla      57      54  
Misafir 3 Ağustos 2013 Cumartesi 23:23

AKPnin ONİKİ YILLIK PKK ortaklığını alenen savunamayan Fettullahçı militanları, "aşırıortacı normal vatandaşlar" numarasıyla tepkileri yumuşatıp bebek kaatillerine verdikleri ihanet sözlerini örtmeye çalışıyorlar. Doğuda kaymakam atayan PKKya kıpırdamayan AKP batıdaki en basit protestoya zehirli gazla saldırıyor. Kendi vatandaşına kaplan ama bebek kaatillerine kedi olanların bize öğretecekleri bir şey yok, asıl siz düşün yakamızdan, "diyalog sahtekarları".

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 2 Ağustos 2013 Cuma 10:01

Twitter ile ilgil olarak şu malum gezi olaylarında Devlet Büyüklerine hakaret edip sonrada acaba başıma bir iş gelir mi diye korkudan ölen zavallı ,'zoraki kahramanlarında' ne kadar çok olduğundan haberiniz var değil mi ,Tedavi edilmesi gereken 'Cesaretten yoksun ',anca o yazdıkları ile 'muktedir' olmaya çalışan ,hasta bir haleti ruhiye içindeki ,sinmiş ,riyakar , samimimetsizlerde ne çok var değil mi ,onlardan bahsetmeden olmaz ,Twitter icad oldu mertlik bozuldu .

Yorumu oyla      58      55  
Misafir 2 Ağustos 2013 Cuma 00:55

Bu makaleye kıvırtarak lafı eveleyip geveleyerek taskiye yaparak cevap verenlerden olmayacağım ve ben buradakilerin tersine keskin iki taraftan birinden olmayacağım ve samimiyetsizlik konusunda herkesin adeta birbiri ile yaroıştığı gerçeğini dillendireceğim. biz ortada olanlar,dini sömürenleride sevmiyoruz Atatürkü sömürenleri de yani biz normal vatandaşlar Atamızıda seviyoruz Dinimizi de. Ve artık gerçekten bir kesimin Atatürke diğer kesimin ise dine saldırmasından bıktık.DÜŞÜN YAKAMIZDAN.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 1 Ağustos 2013 Perşembe 19:17

Genellikle köse yazisini okumadan önce yorumlara bakip konu ile ilgili genus bilgi edinirim,yine ayni medotu uyguladim läkin yorumcularin "Ben ne dersem o dur.." mantigini gördüm.Ezbere yorum yazmanin bu vatana ve köseye yarari olmaz.Yine gözüme sevgili gönüldasimizin imzasi ilisti,beni sevindiren H.TAHSIN Beyin tekrar aramiza katilmasi.Dünyadaher sey yorum üzeine dizayen edilir, Camide Hutbe okuyan Hoca da, sahnede sarki okuyan bir sanacida yorumcudur.Knu ile ilgili yorummu bekleyin.Slm

Yorumu oyla      55      49  
hulya 1 Ağustos 2013 Perşembe 15:54

Rivayet:İnanmayan biri Hz.Ali'ye "Allah varmı?"der. Hz.Ali"var" der. İnanmayan "öyleyse göster" der.Bunun üzerine Hz.Ali "Aklın varmı?"der.İnanmayan "var" der.Hz.Ali "öyleyse göster" der.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 1 Ağustos 2013 Perşembe 15:41

Yani, Allah cc tabiki heryerdedir,mekandan münezzehdir,o tanımlanamaz SONSUZ ENERJİ, aynı zamanda tanımlanamaz AKILLI TASARIMCI,dizayn edicidir."Yukarıda Allah var" sözü halkımızın sıkça kullandığı bir söylem, yukarıdan kasıt, herşeyin ÜZERİNDE ve herşeye hakim ALLAHtır maksadı anlatılmak isteniyor.Tweetçi size haksızlık eylemiş sevgili Bulent bey.H.Tahsin

Yorumu oyla      57      51  
Misafir 1 Ağustos 2013 Perşembe 14:49

saçmalamışsın yine hülyacığım

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 1 Ağustos 2013 Perşembe 14:47

ayrıca da çok doğru yazmış dini bütün kardeşiniz.“Laik kafası. Allah Yukarıda değildir. Allah mekandan münezzehtir” Bunu anlayabilirseniz adam olursunuz belkide iktidar.

Yorumu oyla      58      52  
Misafir 1 Ağustos 2013 Perşembe 14:45

sayın kuşoğlu,müslümanlar ilahi bir yaratıcıya öncelikle inanır ve olmazsa olmaz kabul ederler.din'e ise Allahtan geldiğinikabulettikleri için inanırlar.Dine olan talep ise sadece bu dünya için değil,aynı zamanda öteki dünya içindie.elbette aynı zamanda da bireysel sorunlara çözüm getirir.bence sizinde sorunlarınıza ilaç olur.

Yorumu oyla      58      52  
hulya 1 Ağustos 2013 Perşembe 14:34

Hz.Muhammed Hz.Ali'ye "Şimdi kılacağın namazı yanlızca ALLAH'ı düşünerek kıl,aklında yanlızca ALLAH olsun bunu başarırsan sana en güzel cübbelerimden birisini vereceğim" demiş.Hz.Ali namaz kılmaya başlamış ve daha başlar başlamaz "acaba hangi cübbesini verecek?" düşüncesi sarmış aklını.Hz.Ali insanların yanlızca ALLAH için birşeyler yapmasına doğası müsaade etmediği görüşünü Hz.Muhammed ile paylaştığı rivayet edilir.

Yorumu oyla      56      52