YORUMLAR
Toplam 19 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 2 Ağustos 2013 Cuma 21:20

ayşe sucu konjonktürel muhaliftir. aslında muhalif falan da değildir ama gelişmeler bugün onu muhalefet kanadına sürüklemiştir. düşünün. mehmet görmez dianet başkanı olmasaydı ve ayşe sucu da diyanetten kovulmasaydı şimdi kime methiyeler düzüyor olacaktı? diyanetten kovulduktan sonra hangi sağ partiye gitti? chp neresi o neresi? güldürmeyin insanı

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 2 Ağustos 2013 Cuma 21:18

ayşe sucu aday olsun chp de boyunun ölçüsünü alsın. aferin size

Yorumu oyla      58      51  
Misafir 2 Ağustos 2013 Cuma 21:04

ankara büyükşehir belediye başkan adayı olarak ayşe sucu biçilmiş bir kaftan çünkü ayşe sucu ankaralı olduğundan dolayı ankaralı sağ seçmeninde oylarına talip olacak ve alacaktır inanıyorum. büyükşehir belediye başkanlığı ayşe sucuya şimdiden hayırlı olsun.

Yorumu oyla      55      53  
Misafir 1 Ağustos 2013 Perşembe 18:56

arabamızı, uçağımızı, ilacımızı, şuraya şunlara yazmamızı sağlayan teknolojiyi vs. hep başı açık kafirler-cehennem ehli gavurlar üretiyor. üstelik öbür tarafa vardıklarında gölgelenecekleri bir dal bile olmayacak. yazık onlara. oysa bizi saraylar, bahçeler bekliyor öldüğümüzde.. hem bu dünyada mutluyuz hem öbür dünyada. kıskananlar çatlasın..

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 1 Ağustos 2013 Perşembe 10:39

dini hükümler sanı ile değil nasla belirlenir.Senin sanına göre din tayin ediliyor

Yorumu oyla      56      58  
Misafir 31 Temmuz 2013 Çarşamba 23:49

Kuran Sunnet icmayla sabittir.Örtünme normaldır hür kadınlar örtünür.Bu coğrafyada kadınların örtülmesi değil adetleri şeri hükümlere göre daha ağırdır.Aslında örtünme konusunda dinler ittihat vardır milletlerde ittihat vardır açıklık son dönemin bidatıdır tüm dünyada böyledir.

Yorumu oyla      58      53  
Misafir 31 Temmuz 2013 Çarşamba 19:32

ankaradaki kulisler hakkında öngörülerine güvendiğim iki isimden biri olan talat atilla, tekin diyor; mahmut övür, sarıgül diyor bilemedim valla ne diyeceğimi...

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 31 Temmuz 2013 Çarşamba 17:52

ben Tanrı'nın kadınlarının örtünmesini (başlarını)istediğini sanmıyorum...

Yorumu oyla      68      52  
Misafir 31 Temmuz 2013 Çarşamba 09:53

Deniz Baykal'a birisi git diyor.Senin artık yerin CHP değil diyor kibarca söylüyorlar.Ya hu hani istifa ettiğinde cumhurbaşkanı yapacaktınız?Ne çabuk unuttunuz?İşte sizi dinledi istifa etti.Kimse o defteri açmıyor kendisi de diyemiyor hani cumhurbaşkanlığı adaylığım vah vah ...Demek ki Baykal yolcu partiden de göndercekler.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 30 Temmuz 2013 Salı 13:15

bu başörtü mevzusu on senedir değil tam yirmi senedir medyanın gündeminde.akp başa gelmeden öncede birand gibi güya tarafsız ama buz gibi türk düşmanı yüzlerce satılmış bu işi yirmi yıldır konuştu.son on yıldada konuşulunca kabak tadı verdi.yobazlar bile bıktı.altta güzel belirtilmiş.şimdi akp bile türbanlı aday koysa akp liler bile oy atmaz.o derece baydı yani.chp daha bunun bile farkında değil.komik parti vesselam.zamanın gerisinden geliyor.

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 30 Temmuz 2013 Salı 12:02

aslında ayşe sucu chp'nin arada kalmışlığını, öyle mi olayım böyle mi diye karar verememişliğini çok iyi temsil eder.

Yorumu oyla      54      54  
hulya 30 Temmuz 2013 Salı 11:57

Deniz Baykal İstanbul için çok özellikli bir aday.Elinde olmayan bir tek kusuru var oda yaşının biraz ilerlemiş olmasıdır.Çıtanın kesinlikle Deniz Baykal kadar özellikli şekilde yüksek tutulması gerekir.

Yorumu oyla      56      50  
hulya 30 Temmuz 2013 Salı 11:53

Gönlüm tüm Belediye Başkan adaylarının İktisat Fakültesi Mezunu olmasını ister.İktisat okumuş bir kişi doğada soluduğu oksijenin kıymetini bilir hiç bir şeyi futursuzca kullanmaması gerektiğini en iyi bilen dal'dır.Tıp okumuş birisi belediye başkanı olamaz bana göre.Aynı şekilde bir dini hayatlarında en ön planda tutan kişilerde belediye başkanı olmamalı.Belediye çok çeşitli dinlere mensup insanların hepsinin sahip çıkabildiği tarafsız bir yer olmalıdır.

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 30 Temmuz 2013 Salı 09:39

CHP nin açılımları doğru olmakla birlikte siayset bilmeyen bir ekibin uzlaşmaz tavırları CHP ye çok zarar veriyor.Siyaset almak vermek üzere kuruludur.Kılıçdaroğlu bunu gördü ama CHP deki satukocuları aşmakta güçlük çekiyor.Başörtülü aday başörtülülerden oy almak için gösterilmiyor .Bir tek oy almasa bile yarın milletin algısını pozitif olarak değiştireceği katidir.Sanılanın aksine millet parti tutmaz.Partiler kimsenin babasının oğlu değil.Millet bir endamı görmek ister yürüyüşü görmek ister

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 30 Temmuz 2013 Salı 09:33

Türkiye üzerinde oynanan oyunun büyüklüğü bilinmiyen birşey değil.Doğaldır ki herkes taraftarlarını müteyakkız hale geçirmeye çalışıyor.Erdoğan'ı sandıkta yenmek ,yeni politika üretebilme ihtimali kalmamıştır statüko ve vesayet iyice sıkışmıştır.Türkiyede güçler dengesi pek sağlıklı değildir bu dengenin normalleşmesi gerekmektedir.Dengenin oturması zaman alacaktır.Türkiyede herkes herşeyi bilir ama konuşmazdı artık açık açık konuşulmaya başlandı.

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 30 Temmuz 2013 Salı 02:44

Bir chp li olarak hic zannetmiyorum ki Gürsel Tekin istanbulu kazansin cok zor

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 30 Temmuz 2013 Salı 01:28

Vayy Totem arkadaşa bak.Muhtemelen pkk nın memlekete posta koyduğu başlıklarda yoktur,yolsuzluklarda yoktur,mesela baksan TRT nin soyulması gibi işlerde yoktur ama burada Talat Atilla ya taraflısınız filan diyor.Bu AKP liler nasıl kişilik arkadaş.Kıskanmaya başladım sizi.Sizde burasını Habertürk gibi yandaş birşeyler yapın Talat Bey.Ya da ihaleye girin hiç değilse,sonrası gelir.Kırma AKP li arkadaşları.

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 30 Temmuz 2013 Salı 00:45

RTE Gezi Parkını değil Gezi parkı RTE yi eritmiştir.Başkanlık uçtu.Oradaki marjinal guruplara rağmen halkın yüzde yirmisi dahi destek verse bu bile RTE için yenilgiydi.Halkın yarısının destek verdiği en az yüzde yirmisinin çekimser kaldığı düşünülürse RTE artık geziyle ilgili ne yaparsa yapsın kaybetmiştir.CHP başörtü işinde zaten saçmalıyor.Başörtüsü artık en tutucu kesimlerde bile baydı,neredeyse o mevzu iğrenç hale geldi.Bunlar o işi kullanacakta.Neyse fazla güldüm.

Yorumu oyla      61      54  
TOTEM 30 Temmuz 2013 Salı 00:35

Sayın Atilla Sözcü gazetesinde yazan ve Chp den aday olan birine dindar kesimden tek bir oy çıkmaz.Onu ancak kuzu postu kurt olarak algılarlar.İslamdan bahsedip,islamdan nefret edenlerle işbirliği yapan birinin samimyeti asla inandırıcı olamaz.Bu Dazlaklarla takılıp Türk milliyetçiliği yapmaya benzer. Sayın Atilla tekrar ediyorum benim Objektifliğine inanıp yıllarca takipçiliğini yaptığım TÜRKTİME şuan gerek yazar kadrosu ile gerekse haber bandında yer alan haberleri ile keskin bir taraf olmuş.

Yorumu oyla      54      64