YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 1 Ağustos 2013 Perşembe 11:53

Insanlar ya hayrandir sana ya düsman, diye devam eden bir sirde ki tespit ve buna bagli olan haklilik bilmiyorum yazarimizin gözlerini yasartir mi..? Nedir bu ötekiler ve ötekiciler sendrumu..? Her halde bizde bu kara parcasinda yasiyoruz.Bizleri Allah yaratirken gidin öbür dünyada at gözlügü takin diye bir kotlama yapmadi.Üzülerek diyorum ki bu Halk partisin den devlete ne faydasi olmus ki millete olsun. Sn.Yazar Misiri, Suriye yi tarafsiz bir sekilde okuyabilseydiniz diyorum..

Yorumu oyla      55      49  
TOTEM 30 Temmuz 2013 Salı 23:35

Namuslu insan adil olur,gördüğünü söyler yanlışa kafa çevirmez ve hiçbirzaman olayları kendi tarafına yontmaz.Haksızlıklara ve yanlışlara destek vermez.Başka insanları taciz etmez onları itham etmez,yaftalamaz ve sadece kendi gibi düşünmüyor diye hakaret etmez ben bazı yorumculardan sadece biraz edepli ve NAMUSLU olmalarını bekliyorum.Artık bundan öte bu kişilere bir söz söylemeyeceğim ve onları kendi içerisine düştükleri çirkef çukurunda bırakacağım.Herkese sevgiler.

Yorumu oyla      56      57  
Misafir 30 Temmuz 2013 Salı 06:29

AKPKKnın avukatlığına terfi ettikten sonra önünüzde hiçbir engel olamayacağını sanırsınız, istediğiniz gibi hakaret edersiniz ama en küçük eleştiride MAĞDURUM DA MAĞDURUM oynamak işin keyifli yanıdır. Karşınızdakine "samimiyetsiz ve tek yanlı" ve "takıntılı,kompleksli ve saldırgan" demeniz ya da "huzursuz bir ruha ve böylesi uyuşmuş bir beyne mahkum" demeniz bile hakaret değildir. Bütün bunları her gün sakız gibi çiğnemeniz de hakarete girmez, ne mutlu bizlere ki aramızda böyle insanlar(!) yok.

Yorumu oyla      62      60  
TOTEM 29 Temmuz 2013 Pazartesi 20:35

Aşağıdaki 20.06 ve 20.09 yorumları bana aittir. Ve ben takıntılı,kompleksli ve saldırgan indsanları artık muhatap almayacağım zira aramızda biraz fark olsun değil mi? Allah kimseyi bu derece huzursuz bir ruha ve böylesi uyuşmuş bir beyne mahkum etmesin.

Yorumu oyla      55      62  
Misafir 29 Temmuz 2013 Pazartesi 20:09

İnsanlar bu derece samimiyetsiz ve tek yanlı olursa ve her olayı keyfine göre yorumluyorsa,hak hukuk,adalet,etik ve insanlık arka plana atılmışsa karşınızdaki kabak gibi görünen gerçekleri ısrarla görmek istemiyorsa söylenen sözlerin hiçbir kifayeti olmuyor.Çok söyleyecek sözünüz olunca bazen hiç konuşmak istemiyor insan. Bende herkesin yaptığını yapıyorum tıpkı sizler gibi BLA BLA BLA deyip geçeyim.

Yorumu oyla      71      59  
Misafir 29 Temmuz 2013 Pazartesi 20:06

Sayın yazar;Bu yazdıklarınızı gerçekten inanarak yazdıysanız gerçekten kendinizi ve zihninizi yeniden bir revize etmeniz gerekir. Hüsnü Mübarek kim? Şimdi bir Diktatör ile o diktatör devrildikten sonra Adil bir seçimle işbaşına gelen Mursiyi aynı kefeye koyuyorsanız ve yine bir devrimde kargaşalıklarda ölenlerle darbeci cuntanın halkın üzerine ateş açarak yüzden fazla insanı yaralayıp binlercesini de yaralamasını aynı kefeye koyuyorsanız ben size ne yazayım?Gerçekten yorgunum artık karşındaki

Yorumu oyla      76      58  
Dkapkiner 29 Temmuz 2013 Pazartesi 19:46

Ben unuttum bile sayın milletvekili.O orada kaldı.Benim yüreğim meşru müdafa şartı ile "KİNDAR YETİŞEN NESLE KARŞI"hazırlıklıdır.Bunun dışında kimseye kin gütmem.BURADA BANA"ÖLDÜRDÜĞÜM PKK LILARA ACIDIM AMA SİZE ACIMIYORUM." DİYEN ZAVALLI ADAMA KARŞI DERİN BİR ACIMA HİSSİM VAR.Ve ne acıdır ki bu arkadaş yazdıklarını unutmuş burada yorumlardaki SEVİYEden bahsediyor.Eee tayyip taktiğğ öyle yapmaları gerek.Bunun dışında her şey normaldir.Saygılarımı kabul ediniz lütfen.

Yorumu oyla      58      51  
hulya 29 Temmuz 2013 Pazartesi 12:38

Gerçek demokrasinin üstü örtülmüş "OYALAMA LOBİSİ" nin faaliyetleri demokrasi diye gözümüze sokulmaktadır.Mısır'da olan ise demokrasi dışındakilerin zafer mücadelesidir.

Yorumu oyla      59      49  
hulya 29 Temmuz 2013 Pazartesi 11:33

Nutuk'tan devam "Müslümanları ve Türk ulusunu aşağı derecede düşmüş saymak ve İslam dünyasının vicdan temizliğinden,doğal inceliğinden,alçakça ve canice amaçlar için yararlanma yoluna devam etmek artık o kadar da kolay olmayacaktır.Küstahlığında bir derecesi vardır.Müslümanları halife hayali ile oyalayanlar Müslümanların ve Türkiye'nin gerçek düşmanlarıdır."

Yorumu oyla      57      49  
hulya 29 Temmuz 2013 Pazartesi 11:24

90 yıl önce siyasal islamdan meded umanlara Atatürk Nutuk eserinde ayrıntılarıyla ve belgeleriyle yer vermiştir.Nutuk'tan bir kesit "Türkiye düşmanlarının el ele vererek bize karşı durmadan ateşli çalışma ve çabaları gerçekten din çabasıylamı olmaktadır? Sınırlarımıza bitişik merkezlerde hala Türkiye'yi yok etmek için Kutsal İhtilal adı altında adam öldürme planlarıyla bize karşı çalışanların amacı kutsal mıdır? Buna inanmak için çok bilgisiz çok aymaz olmak gerekir"

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 29 Temmuz 2013 Pazartesi 11:00

Sayın Kuşoğlu, Mursi'nin Cumhurbaşkanı seçildiği seçimlere katılım oranı ve aldığı oyu hesaplarsanız. toplam oyların yüzde 20-25' civarında olduğunu görürsünüz. Ama bu yinede darbeye ve katşiama meşruiyet kazandırmaz.Sadece "oy aldım aklıma geleni yaparım" mantığını sorgulamamıza yarar. FenLİsesiYolundanRecep

Yorumu oyla      57      49  
hulya 29 Temmuz 2013 Pazartesi 10:59

Sn.Kuşoğlu H.Tahsin isimli yorumcu'yu yaklaşık 2008'den beri takip ettiğim kadarı ile tanırım.Kendisi adamı sulu dereye götürür susuz getirir sağolsun.Sizin kendisinden "fikirlerinizden yararlanıyorum" tarzındaki bir yazınız vardı bu beni hayalkırıklığına uğratmıştı hepsi bu.Sanal alemde olabilir şeyler bunlar size karşı derin bir içerleme yok bende içiniz rahat olsun:)

Yorumu oyla      58      49