YORUMLAR
Toplam 16 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 12 Temmuz 2013 Cuma 14:12

Vay,teyzem,hoş geldin...

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 12 Temmuz 2013 Cuma 00:21

Burada yorumculara saldırıp,rahatsız edici üslüp kullanan arkadaşlar var ve ben yaşını başını almış insanların böyle ortaokul çocuğu gibi buralar koktu,yalaka vs gibisinden çocukça söylemlerini anlayamıyorum. eğer bir düşğüncen varsa ortaya koyarsın,birinin düşüncesine karşıysan da oturur neden karşı olduğunu izaha çalışırsın ancak insanlara böyle rahatsız edici ve hastalıklı bir tavırlarla saldırmak gerçekten hoş değil.Teyze hoşgeldin bu arada seni daha çok görmek istiyorum:)

Yorumu oyla      57      54  
teyze 11 Temmuz 2013 Perşembe 22:46

15:04 orucun bozulmasın istiyorsan iftardan sonra oku

Yorumu oyla      60      53  
TOTEM 11 Temmuz 2013 Perşembe 22:21

İnsanda asagilik komplekdi olmasi cok kotu birsey ne zavallihale sokiyor. Gercekten ruhu boyle kokusmus insanlara aciyorum.

Yorumu oyla      57      54  
Misafir 11 Temmuz 2013 Perşembe 15:04

Burası yine kokuyor arkadaşlar,Ramazan günü çekilmiyor;oruç bozulur...Yandaş ve yalakalığın hududu yok ki!..Bu sefer de editör yalakalığı başladı.Hayatın birilerine yandaş ve yalakalık yapmakla geçiyor.Siz olmanız mümkün değil zaten hepiniz RTE klonlanmışlarısınız.Arşivine bakacakmışım;arşivmiş;duyanda bilim adamı zannedecek.Tayypten ne aldıysan burada onu satıyorsun,ne arşivi?Yazar,CHP nin sizin gibi Milletvekili varken düşmana ihtiyacı yok ki?İki yakası neden bir araya gelmiyor belli oluyor.

Yorumu oyla      56      57  
Misafir 10 Temmuz 2013 Çarşamba 15:34

Kendimden başka hiç kimseye kefil olamam ama 'Totem' arkadaşımızın samimi olduğuna inandığımı söyleyeyim. Buna da uzun süredir benzer duygularını yansıtan yazış şeklinden karar veriyorum. Dış borcun oranının düşük olduğunu söyleyen arkadaşlar, Bülent Bey'in yazdığına lütfen kafa yorsunlar ve aradaki oranın dolar değeri ile ne kadar değişebileceğini görsünler. Gerçek soru, bugünkü değer doların gerçek değeri midir sorusudur. Bu oranın dolar değerine kuvvetle bağımlılığı yanlışsa lütfen uyarın.

Yorumu oyla      55      51  
TOTEM 9 Temmuz 2013 Salı 23:23

Duymak istemedikleri gerçekleri söyleyenlere kızıp saldırıyorlar.Sayın Kuşoğlu ile aynı çizgide olmayabiliriz ancak tarz ve üslubunu saygın buluyorum okuru ile diyalog kurması da mütevaziliğini ve uzlaşma kültürünün gelişmişliğini gösteriyor ve ben keskin uçları sevmiyorum ben inancından,milliyetinden yada siyasi görüşünden dolayı kimseden nefret etmem böyle saplantılı ve ön yargılı fanatiklerden de hazetmem.Editör kardeşim üst üste çok yorum yazdım sende bu seferlik beni hoşgör:) Sevgiler..

Yorumu oyla      54      52  
TOTEM 9 Temmuz 2013 Salı 23:19

Zekası mı eksik? kültürü mü yoksa hayır ikisinde de bir sorun yok ama on inanmak istediğine inanıyor!Şimdi Bazı arkadaşlar Totem paralı yorumcu,ajan yada maaşlı yorumcu diyorlar bana peki neden? Kendileri gibi düşünmediğim için!Benden değilden o zaman ya satılıksın ya uşak bu zihniyet ile ne tartışabilirsin? bu vatandaşlarda aslında maaşlı yada ajan olmadığımı ve söylediklerimin çoğunda gerçeklik payının yüksek olduğunu biliyorlar ancak tıpkı o 60 lık zampara gibi inanmak istediğine inanıp-

Yorumu oyla      54      52  
TOTEM 9 Temmuz 2013 Salı 23:15

Daha öncede yazmıştım insanlar gerçeklere değil de inanmak istediklerine inanır hatta birileri gerçekleri gözüne soksa da red ederler hatta ısrar ederseniz size kızar hatta saldırganlaşırlar. 20 yaşında sevgilisinin kendisine deli gibi aşık olduğunu söyleyen 60 lık adam bunun tersi söylemlere çok kızar aslında gerçek gün gibi ortadadır ama sen hele bir o kız seninle paran içşin birlikte de bak sana nasıl kızıyor dostuysan bile seni siliyor:) Peki bu adamın kafası senin benim kadar çalışmıyor mu-

Yorumu oyla      54      51  
TOTEM 9 Temmuz 2013 Salı 21:47

Totem sana inanmıyorummmm:) Türk filmi repliği gibi olmuş:)Benim Akp yi eleştirdiğim onlarca yorum arşivden sana gösterebilirim ancak beni Erdoğanın tek bir hareketini eleştirmemekle itham eden arkadaş geriye dönük arşivi tarasın ve eğer erdoğanı destekler yada haklı bulur bir yorumunu oda olomadı savunduğu cenaha eleştiri getiren tek bir yorumunu göstersin dişimi kıracağım ancak geriye dönük totem diye arama yapabilirsiniz ancak misafir dedinizmi? sarı çizmeli mehmet ağa karanlıktan salla...

Yorumu oyla      55      51  
Misafir 9 Temmuz 2013 Salı 20:46

Dis borcumuzun Gsyh ye orani 2001 yilinda % 42 iken bugun % 28 rakamlarda birkac puan yaniliyor olabilirim ancak bu ulke batiyor dis borc aldi basini gidiyor diyenlerin olayi bilerek carpittigini gosteriyor Hulya burcumu tutturamadin beni daglar yormadi insanlar yoruyor.

Yorumu oyla      54      52  
hulya 9 Temmuz 2013 Salı 13:51

Totem ikizler burcumusun? Benim kızımda ikizler burcu ve ruh hali çekilecek gibi değil.Bir bakıyorsun enerjik cıvıl cıvıl bir bakıyorsun tükenmişlik sendromunda.Ne diyeyim ALLAH yakınlarına güç versin:)

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 9 Temmuz 2013 Salı 12:36

Totemin 23.37 de yazdıklarına inanmıyorum.Bugüne kadar bu diktatörün bir tek hareketini eleştirmeyen birisinin yazdığı bu yazı,geçiniz.SAYIN MİLLETVEKİLİ DIŞ BORÇ KONUSUNDA MUALLAK LAFLAR ETMEDEN SOMUT VERİLERİ YAZINIZ.GSYH ye göre ele alınır bunu anladık,doğru(TOTEM KIRK YILDA BİR DOĞRU SÖYLER ZATEN.).BUGÜN TÜRKİYENİN DIŞ BORCU GSYH NİN KAÇ TA KAÇI ONU SÖYLEYİN?..

Yorumu oyla      56      49  
TOTEM 8 Temmuz 2013 Pazartesi 23:37

diye bana göre doğru olan söylemlerine de salt bu sebeple karşı çıkıp muhalefet etmem mi gerekir?burada da bazı farklı görüşlerdeki dostlarla yaptığımız tartışmaların sonucunda patlayıp,kardeşim ben akp ağzı ile kuş tutsa oy vermem diyorlar oysa ben CHP Kuşu eli ile bile tutsa oy verebilirim,zira kullandığım son oyumu Ecevitin partisine vermiştim!Ben kimseye derin bir önyargı beslemiyor ve kin duymuyorum ve böylesi şartlanmış ve kin dolu olan insanları da cidden anlamıyorum.;Sevgiler..

Yorumu oyla      55      52  
TOTEM 8 Temmuz 2013 Pazartesi 23:34

Kendim duyuyormuşum gibi bir his içerisindeyim.İnsanlar keskin ve fanatik bir ruh halşine bürünmüş olayları ve kişileri ya tümden destekliyor yada tümden red ediyorlar oysa bu yanlış Mesela sayın yazarı ve yazarları bazı makalelerinde destekleyiponayladığımda yada bir olayda hükümeti eleştirdiğimde bak sonunda bunların gerçek yüzünü görmeye başladın gibilerden söylemlere maruz kalıyorum oysa hiçkimse tümden yanlış yada tümden doğru olamaz,şimdi ben sayın yazar ile farklı siyasi düşüncelerdeyim-

Yorumu oyla      55      51  
TOTEM 8 Temmuz 2013 Pazartesi 23:29

Sayın vekilim GSYH denklemini ben zşikretmiştim ama rumuzumu zikretmek yerine bir yorumcu demeyi tercih etmişsiniz,alındım doğrusu aramızda soğukluk yoktur inşallah sayın vekilim:)Aslında bu makalenizdeki özellikle Mısır konusundaki tespitlerinize büyük ölçüde katılıyorum aslında ekleyeceğim çok detay var ama gerçekten bu sıralar kendimde bu enerjiyi bulamıyorum! hayır bu bedensel bir enerji yoksunluğu değil,zihinsel sankı bir vadide karşı tepelere sesleniyorumda kendi sesimi yankı olarak sadece

Yorumu oyla      56      51