YORUMLAR
Toplam 92 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 30 Haziran 2013 Pazar 18:48

14.57 uzak değil çok yakın.paniklemeleri ondan zaten.Palyaço,o kedinin kuyruğu senin için biraz uzun değil mi?

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 30 Haziran 2013 Pazar 14:57

Her nasılsa ortalığı karıştırmak için girdikleri Tsk da, ard niyeti, yobazlığı ve cemaatçiliği anlaşıldığı için ilişiği kesilen bazı subayların kuyruk acısıyla uydurup salladıkları yalanlara inanarak, ya da kendileri kanıtsız tanıksız yalan haberler ile dedikodular türeterek, peygamber ocağı Ordumuzun değerli komutanlarını Allahsız dinsiz imansız gibi göstermeye ve aşağılamaya çalışan müfteriler ile bu yalanları bile bile gündeme taşımaya devam edenler, Allahlarından bulsunlar! Başka ne diyeyim?

Yorumu oyla      63      49  
Misafir 30 Haziran 2013 Pazar 14:50

Başta teyyip klonlanmışı 17.17 olmak üzere dedikoducu yalancılar ve utanmazlar;Kara Havacılık Okulu(Ank-İst yolu üzerindedir)camisinin üç yıl sorumluluğunu taşıdım.SİZİN AHİRETİNİZ ÇOK ZOR OLACAK;AMA ÇOK...SİZ DE ALLAH KORKUSU YOK Kİ!

Yorumu oyla      62      50  
Misafir 30 Haziran 2013 Pazar 12:40

Bülent Bey, yazınızı daha reeel örneklerle kurun.Mesela dün RAMAZAN ERKAN isimli L.Ersözün ekibinden 55 faili meçhulle ilgili şahitliği olan bir korucu SİLOPİ yolu üzerinde öldürüldü.Bu ülke böyle bunlar olmaz ergenekon her işini bismillah der yapar.KEDİDİR KEDİ.Büyükleri sevelim koruyalım.Ziyartte kusur etmeyelim.

Yorumu oyla      55      56  
Misafir 30 Haziran 2013 Pazar 12:29

20.24 editör de şike yapıyor senden yana:)Hakaretli yorumlar yayımlanır.Gerçi yorumun gerçeğin sana bir faydası yok o da onun için bir örnek yeter diyor herhalde anlayana.Gözünü kapayana 1000 örnek versen nolacak.Televizyonda yayımlanmış mı? Kanalları kapat üstüne bu soruyu sor.AÇ gözünü SEYRET TEKRARI YOK BUNUN.KIRCA da gözünü sonradan kapadı.AYDINLIĞIN KARANLIĞINDA şöhret arıyor.CEM Yılmaza takmış.Vay sen beni nasıl geçersin mesele bu.DOSTLAR beni hatırlasın.Nasıl hatırlasın?

Yorumu oyla      55      56  
Misafir 30 Haziran 2013 Pazar 12:19

ERgenekon darbe planlarına bismillah diye başlar ORDUMUZ demiyorum ergenekon diyorum....20.24 Allah Allah diyen ordu.:)) Boru, kâğıttır irtica siteleri...Albayın anlattıkları benim cümlelerim değil.İnternette bunlar var.Görüntüler de var.ÇIKMADIKLARI KANAL KALMADI.Ama beğenmediği kanalı silenler görmezler.Kimi Ankaradan Kabataşı görür kimi istediğini görür.Çocuk masalları.YAZARLA OKUR- BENZEŞMESİ budur.Gözlerini kapa...

Yorumu oyla      55      56  
Misafir 29 Haziran 2013 Cumartesi 20:24

17:23, Yemeğine Allaha hamdederek duayla başlayan, eğitim birliklerinde camileri ve imam sınıfı subayları bulunan TSK ile mensuplarını dinsiz göstermeye çalışan yobazların masalıdır o. Doğru bir hikaye olsa, bir tane tanığı çıkar, bu masalı anlatanların da 1992, 1993, 1994, 1995, 1996 gibi ha bire değişen tarih tutarsızlıkları olmazdı! O Emekli Yarbayın kendi çıkıp da konuştu mu bu konuda hiç? Hayır tabii. O demiş, bu demiş diye dedikodu ile birine iftira atmanın büyük günah olduğunu unutmayın!

Yorumu oyla      71      51  
Misafir 29 Haziran 2013 Cumartesi 17:23

Emekli Yarbay Abdullah Sönmez’den dinledim. Sene 1994 ya da 1995.. Sönmez o vakit, Uzunköprü’de bölük komutanı.. Denetleme geleceği gün tabur komutanlığına da vekalet ediyor. Denetlemeyi yapan kişi de meşhur Teoman Koman. O dönem MİT Müsteşarlığı’ndan 2. Kolordu’ya yeni atanmış. Uzatmayalım, Teoman Koman koğuşları vesaireyi denetledikten sonra tam mutfağa geçiyor ki, kenardan bir ezan sesi yükseliyor. Bir anda kimsenin beklemediği o tepkiyi veriyor komutan; “Bu ne ya? Tekke mi burası, kışla mı?” Bu çıkışının ardından da süratle sesin geldiği yere doğru ilerlemeye başlıyor. Postallarını bile çıkarmadan camiye girdiği anı, Abdullah Sönmez şöyle anlatıyor: “...

Yorumu oyla      69      87  
Misafir 29 Haziran 2013 Cumartesi 17:17

14.25 Senin dışındaki yorumcularda karga beyni mi ondan da küçük darbeci beyni mi var bilinmez ama sende kimseye saygı olmadığı kesin.Tüüüüühhhh yine seni muhatap aldım....Aslında hep sızma yorumcular olacak ki yazarlar aşka gelsin.Ateş açılan helikoptere sevinen, polis öldürülünce twit atan dağlar kızı Reyhan Dersimi olabilir.Her etiket her yere yapışmaz.Çok çiğnenmiş naneli dandi sakızla yapıştırılan hiç tutmaz.Sakızını değiştir ya da mantığını!!!

Yorumu oyla      56      68  
Misafir 29 Haziran 2013 Cumartesi 17:01

Bülent Bey, (yazıyla ilgili) örtülü bayan yalan diyorsanız Googla Osman DEVELİOĞLU diye yazarsanız yüzlerce bilgi size ışık tutar.Camiye ayakkabıyla değil botlarıyla giren önce Trakyada komutan sonra banka yöneticisi şimdi de Sincan mukimi olan şahsın duvardaki ayetlere bakıp bunlar Arapça kaldırın diyen zekâsının internette şahitleri var.Biraz reel bakınca ziyaret ettiklerinizi tanırsınız.Her komutan öyle değil.Her CHPli de Aygün gibi twvit atmaz ama bilyacı sandıksız CHP çare değil artık dert.

Yorumu oyla      60      79  
TOTEM 29 Haziran 2013 Cumartesi 16:51

Bodrumda eğlenip bu kezde magazin basını ile halvet olmalarına bir şey demiyorlar nedense:) Tatil yapmak sadece bu zevatın mı hakkı? Sayın vekil bir şarkı vardı hatırlarmısınız? Konuşuyoruz ama boşa konuşuyoruz,konuşuyoruz ama anlamıyoruz! Diye bu şarkıyı size ithaf ediyorum:)vesselam konsantre olamıyorum inşallah temmuz sonu döndüğümde yine cebelleşir kıyasıya atışırız:) Herkese sevgiler..

Yorumu oyla      55      64  
TOTEM 29 Haziran 2013 Cumartesi 16:48

Sayın vekil Başbakanı savunanlar artık savunmuyor deyip bizleri mahçup ettiğini söylemiş ancak ar etmekte bişr erdemdir ve malesef aramızda bu erdemi litaratüründe barındırmayan insanlar vcar bu tür erdemlerle hiç işleri olmaz kösele gibi suratları vardır. Siyasetin çirkinliğinden sıkıldım samimiyetsizlikten ve riyadan ve tatilde nerede ise haber bile dinlememeye çalışıyorum ayrıca, şimdi biz tatile çıkınca utandılarda yazmıyorlar diyenler gezi parkında maske takıp eylem yapan conconların-

Yorumu oyla      53      61  
Misafir 29 Haziran 2013 Cumartesi 14:25

CISS sana verilen cevabı okudun değil mi.Yazdıklarının neresinde CHP var da bu kerameti kendinden menkul adamlar sana CHP üzerinden cevap veriyorlar.Vallahi yok.Karga örneği verdim kargadaki beyin vallahi yok.Bu insanlara yazmak insanın kendisine işkencedir.İçinde general olan helikoptere PKK ateş etti haberi üzerine burada birileri NE KINALAR YAKMIŞLARDIR AMA...BAŞBAKAN 500 KÜSÜR TRİLYON HARCAMIŞ ÖRTÜLÜDEN;BU YANDAŞLARA DAĞITMIŞTIR KESİN.

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 28 Haziran 2013 Cuma 21:15

3 Kasımdaki araba hangi yapıyı hatırlatıyor? İttihat ve Terakkinin sağ ve sol kanatları bugün hangi kurumlarda? 3 Kasım mersedesinin bugün sürücü koltuğunda sol görünümlü bir sözde solcu oturuyor..Görünürde "Gesi bağları" türküsü var ama aslında şef takke görünümlü başlık takıyor.CHP DYP ANAP İP TKP SDP vs. orkestra gesi bağlarından Bize de bilyacı derler yakarız konaklarına geçti amaç bağcıyı halletmek.

Yorumu oyla      55      61  
Misafir 28 Haziran 2013 Cuma 20:50

CISS nickli yorumcunun bir cümlesi doğru "yürekleri dağlıyor"( vatan millet sadece birilerinin ya sadece onların yürekleri dağlanır gerisi AKPPKK falan fistan ya...) Yürekleri dağlananların tek derdi PKK meselesi de biterse biz bu halka hangi çürük şeftalileri satacaz?????

Yorumu oyla      55      61  
Misafir 28 Haziran 2013 Cuma 20:44

Frontal Hanımın dikkat çektiği gibi DERSİMLİ gerçekten solcu mu? Demirel ?Polisin kaburga kemiğine 2 metreden 12'ye 12cmlik kaldırım taşını vuran adamlar Türkiyeyi mi Suriyeyi mi çok seviyorlar.Bayrak yakan adamlar cevabın bir parçası.AVRUPANIN BİZE bakışı şu: Kurudıkça SULA uzadıkça buda. Şimdi uzayan Türkiye budanmak isteniyor Erdoğan bahane.Menderes merhum kibarlığın dibiydi de ne oldu??? Şimdi budama zamanı İsrail almanya CNN BBC İçerden Selinler bilyacılar 5 Ağustosçular Bahçıvan çok.

Yorumu oyla      56      61  
Misafir 28 Haziran 2013 Cuma 20:32

PKK 'nın tamamı çıkmasın 500 kadarı kalsın diyenler Silivride. PKKlıları çaban sanan Özalın ambülansını Gataya bırakmayan derinler Silivride. 5 Ağustosta CHP Silivride.Kurt kuzuya barış ve kardeşlik dersi veriyor.Bahset tarih bahset balığın tırmandığı kavaktan.Yere Atatürklü paspas seren kafalar bu süreci elbette sabote edecek hem kürtlerden hem ırkçı ulusalcı Türklerden bu tekere çomak sokmaya hazır çok hain var.Teker tümsekte kalmayacak.Acı olan kör şöförden nasihat almak.

Yorumu oyla      55      60  
Misafir 28 Haziran 2013 Cuma 20:25

17.54 Ne anlatıyorsun.Kılıçdaroğlu Akil Adamlar bizim fikrimizdi dedi daha dün.CHP'nin doksanlı yıllardaki raorundan haberin var mı? Barış süreci riskli bir yol Cizredeki gibi oyunlar Taksimdeki derin provakeler olacak.Dün heronları düşürün diyenler şimdi kendileri dışında bir iktidarın bu kördüğümü çözmesinden rahatsız.Bu ülkeye komünizm lazımsa biz getiririz diyen hakim güç kaybediyor.A Keskin ve H.Aygün doğruluk timsali insanlar.5 Ağustos Mossad+ERHENEKON+ pkk + CHP şöleni olacak.Halkçı CHP:)

Yorumu oyla      55      60  
Misafir 28 Haziran 2013 Cuma 17:54

3- Asker-Jandarma, Polis ortalıkta yok ya da var ama bu eli kanlı ve silahlı teröristleri ya görmezden geliyor ya da üzerlerine anında gitmeye cesaret edemiyor. Neden? Çünkü İmralı pazarlıkları sonucu o bölge zımnen zaten PKK ya terk edildi de ondan! Bu gerçekler Türk Halkının yüreğini dağlıyor ama AKEPE iktidarı da büyük bir zevkle, demokratik direniş hakkını kullanan çapulcu belleyip dışladığı muhalif Türk Halkının canını yakmayı yeğliyor. Geçende yazdım; RTE ve AKEPE ye göre; şu devirde vatan millet düşmanı PKK teröristi olmak IN, demokratik direnişçi olmak OUT! HADİ DEMOKRASİ VAR DİYE TÜM BUNLARA KATLANIN BAKALIM! CISS!

Yorumu oyla      69      49  
CISS 28 Haziran 2013 Cuma 17:54

2- özellikle Tunceli’deki MOBESE kameraları kaldırılmalı vs. vs. Sözde ülkeyi terk eden PKK şu arada güneydoğuda yol kesiyor, kimlik kontrolü yapıyor, içerisinde Generallerin bulunduğu helikopteri kurşunluyor, karakol inşaatı şantiyesinin şefini dağa kaldırıyor, bir başka şantiye acını yakıp işçileri kaçırıyor; Cizre'de oluşturdukları silahlı asayiş timi, Kürt halkının alkış ve zılgıtları arasında muzaffer edayla şov yapıyor. Halktan gelen tepkiler nedeniyle mecburen 3 GÜN SONRA Cizre’deki PKK nın özel asayiş grubuna, kısa süreli ufak bir gazlı sulu göstermelik müdahalede bulunmak zorunda kalınıyor! RTE ve AKEPE hükümetine göre bunların tümü yasal gösteri ve eylemler(!) olmalı ki,

Yorumu oyla      68      49  
CISS 28 Haziran 2013 Cuma 17:54

1- AKEPE nin Akiller(!)inin çalışmaları semere vermiş, raporlarının içeriği çok önemliymiş, devam etmekte olan çözüm sürecine önemli katkılarda bulunmaktaymış falan filan, bunların tümü safsata! Rapordaki Kürt vatandaşlardan gelen bazı aykırı taleplere bakın; “Öcalan serbest kalmalı; Eyalet sistemine geçilmeli; Şeyh Sait, Seyit Rıza ve Said-i Nursi’ye itibarları iade edilmeli; Kürtçe eğitim başlamalı; Türk Bayrağı, Türk Milleti, Ne mutlu Türküm diyene, bir Türk dünyaya bedeldir gibi kalıplaşmış ifadeler ve okullarda andımızın okunması terk edilmeli; sınır karakolları yapımı durdurulmalı, sınır ticareti serbest hale getirilmeli; Türk dil kurumu yanında Kürt dil kurumu kurulmalı;

Yorumu oyla      68      49  
hulya 28 Haziran 2013 Cuma 15:51

NATO ülkesiyiz,nato'nun izin verdiği kadar özgürüz benim anladığım benim bildiğim budur.Birde Nato'nun karışmadığı dinsel alan var nato'nun azcık verdiği özgürlük karışmadığı dinsel alanla geri alınıp elde var sıfır sıfır'a sıfırız yani:)

Yorumu oyla      67      49  
FRONTAL 28 Haziran 2013 Cuma 15:19

Hulya, "Türk Baharı 3 Kasım 2002 de oldu" sözünü sadece başbakanımız söylemedi.Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Murat Yel, bey efendide aynı sözleri dile getirmişti.Kendi fikir ve düşüncelerim ise isabetli bir cümle olmuş.T.C devleti son 10 yılda Tayyip Erdoğan önderliğinde AK Parti'nin Türkiye'de özgürlükler adına büyük atılımlar yaptığını görmezden gelemeyiz.2002 YILI öncesi ise T.C devleti bir nevi dilenmez dilenci gibiydi.Çok yol kat ettik ve değiştik.

Yorumu oyla      53      67  
hulya 28 Haziran 2013 Cuma 15:05

•Türk Baharı 3 kasım 2002'de oldu•Biz çözmezsek birileri gelir çözer•Öcalan dahil hepsi figüran•Bizim bir görevimiz var,bize bu görevi verdiler•Füze kalkanı NATO çerçevesi içinde bir süreçtir•Burası NATO toprağıdır müzik notasımı vereceğiz? 697 milyon dolar ülkeye para girişi gizemi bütün bunlar ak parti üst yöneticilerinin beyanatlarıdır.Ak parti seçmeni ile bizbize olmadığımızın kanıtıdır.Bizbize olsak en üstümüz böyle beyanatlar vermez.

Yorumu oyla      65      49  
Misafir 28 Haziran 2013 Cuma 14:48

Bugün Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının ilk üç maddesi gereği "Uniter"ve "Laik"devlettir.Şu anda iktidarda bulunanların projeleri bölünmüş ve ılımlı bir islam cumhuriyetidir.Diktatörün son günlerde ki konuşmaları ve biraz önce yazdığım haber bunun su getirmez belgesidir.Burada palyaçoluk yapmanın yandaş ve yalakaLIK YAPMANIN BİR TEK NEDENİ VARDIR O DA MAAŞINI HAK ETMEKTİR.Kısaca bu iktidar sandıkla gelmiş dahi olsa niyeti bilindiği için yasal değildir.Bilmem anlaşılıyor mu?..

Yorumu oyla      65      49  
hulya 28 Haziran 2013 Cuma 14:36

Arap Baharı için küresel güçlerin gösterdiği emeği biliyoruz.Suriye halkı bile bizden daha şanslı çünkü karşısında mücadele edeceği görünen bir küresel güç var.Türkiye halkı kiminle mücadele edeceğini bilmiyor görmüyor.Gücünü halktan alıyor dediğiniz başbakan bile artık sizi uyandıramıyor uykunuzdan.

Yorumu oyla      64      49  
hulya 28 Haziran 2013 Cuma 14:31

Frontal hanım başbakan'ın "Türk Baharı 3 Kasım 2002 de oldu" sözüne ne cevap verirsiniz acaba?

Yorumu oyla      63      49  
Misafir 28 Haziran 2013 Cuma 13:32

istiyor. Biz de böyle istiyoruz. Allah da böyle istiyor” diyebiliyor. Türkiye AKP eliyle bölünürken aynı zamanda tam bir molla rejimine doğru sürükleniyor... KAFASININ İÇİNDE BEYİN VAR ZANNEDENLER,SOYTARILIĞI BIRAKIN,M-İLLETİ KANDIRMAYI BIRAKIN DA BİRAZ DÜRÜST OLUN DÜRÜST.ANLAMADINIZ DEĞİL Mİ KLONLANMIŞ TAYYİPLER?DÜRÜSTLÜK KAVRAMI SİZE ÇOK UZAK...

Yorumu oyla      62      50  
Misafir 28 Haziran 2013 Cuma 13:31

“Daha önce İmam Hatip Lisesi Müdürlerine söylemiştim; Sizler, Milli Eğitim Müdürlerinin başdanışmanısınız. Sizler de okul müdürlerinin başdanışmanısınız. İdari yetki olsun ya da olmasın. Okul müdürü bir adım atacak, size soracak. Müdürler kusura bakmasın. Müdürler de var burada. Bundan sonra işler ve işlemler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerinin kontrolünde gerçekleşiyor ve gerçekleşecek. Bunu Ankara da böyle istiyor. Bunu Valilik de böyle istiyor. Bunu Milli Eğitim Müdürü de böyle

Yorumu oyla      62      50  
hulya 28 Haziran 2013 Cuma 12:30

Yürütmeyi yürütenlerin Türkiye'nin varını yoğunu seferber ettiği dava konularında bile işlenen hukuksuzlukları görmezden gelerek işlenen insanlık suçlarına "sehven" diyerek hukukta asla yeri olmayan terimi hafızalarımıza kazımıştır.

Yorumu oyla      62      49  
FRONTAL 28 Haziran 2013 Cuma 12:19

Hiçde inandırıcı değil. Görünen köy klavuz istemiyor ne yazikki NOKTA

Yorumu oyla      53      58  
FRONTAL 28 Haziran 2013 Cuma 12:18

Umudunu yitirdiği anda bitmiş demektir.Kılıçtaroğlu başbakanında abd nin getirdiğini idda ediyor hep.o vakir neden TESEV üyeliğinden istifa etmiyor?İddialarla bir yere varılmaz. Bu inanç bizi yıkar.Başbakanı Amerika getirmedi. Halka inanmak ve halka güvenmek lazım. Gücünü halktan ve haktan almak lazım. Başka yerlere bel bağlamak doğru değil. Madem Tayyip’i Amerika getirdi, TESEV üyeliğinden istifa et, neden Soros’un kurumuna üyesin? O zaman, Soros’un kurumuna üye olduğunda Amerika karşıtlığın -

Yorumu oyla      53      58  
FRONTAL 28 Haziran 2013 Cuma 12:11

10:04 deki yorumcu arkadaşım,frontal neden yazmadı demiş benim vereceğim cevabıda arıyeten siz vermişşiniz:) bu sitede kimsenin eleştirilmeye tahammülü yok.Bi arkadaşta chp ye desteksiz salladığımı demiş:)CHP nin kurucusu ATAM dır. CHP’de yön kaybolmuştur. Çok iddialı söylüyorum. Ne acıdır ki bizi şu anda Atatürk bile kurtaramaz! Ortak aklı kullanıp, ortak hedefi oluşturursak Atatürk’ün cumhuriyetine sahip çıkabiliriz.Bir ülkei iktidardan umudunu kaybedebilir ama muhalafetten-

Yorumu oyla      53      58  
hulya 28 Haziran 2013 Cuma 12:09

Yürütmenin başındaki ak parti 2002 seçim programında iyi olan ne varsa sıralayarak en önemliside hukukun üstünlüğünün teminatı olacaktır diyerek "insanı yaşat ki devlet yaşasın" düşüncesini parti programına koyarak seçim kazanmış bir partidir.Bugün ak Parti'nin hukukta objektif olamadığını insan olarak ise Allah'ın yarattığı insanları değilde kendi tasavvur ettiği insanları kastetdiği anlaşılmaktadır.

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 28 Haziran 2013 Cuma 10:44

Yazarla yorumcu zamanla benzeşiyor.Belediye başkanı Osman Develioğlu kanal kanal açıklama yapıyor gelinimi yerde sürüklediler dövdüler diye yok olmadı deniyor.Yorumcu Babadan oğula geçen iktidarı övüyor. H.Aygün sahte görüntüden twit atıyor.İşte partilileşme ve radikalleşme böyledir insan farkına varmadan kemale erer.Ankaradan Kabataş'ta olanı ve olmayanı görürsünüz ama belediye başkanıİstanbuldan gelinine yapılanı görmez.Müftü karısı da aslında uydurma.28 Şubatta bankaları kimse vantuzlamadı:)

Yorumu oyla      54      57  
Misafir 28 Haziran 2013 Cuma 10:30

17.30 Senin legal dediğin Suriye hükümetini Fransızlar dizayn etti gitti.SUriye hükümeti legal BABA. HAfız esad öldü Oğlu geçti.DÜNYADA nerede böyle legalite:) Yazdım yorum devrimci mücadele veriyorum.Ciddiye almak hata.

Yorumu oyla      54      57  
Misafir 28 Haziran 2013 Cuma 10:04

Frontal niçin yazmadı? Birara Korkmaz Yiğit bir mafya liderinden bahsetmişti telefonda konuşmaya hakarete başladığında insanın kimyası bozuluyor demişti.Burada da herkese sayıp dökmeyi marifet bilen bayan erkek nezaketi hiç gözetmeyen herkesi emir vereceği insanlar gören Levent Kırca zihniyetinde bir adam var. insanlar yazmaktan soğuyor.Bakın Çölaşanın bugünkü yazısının daha 2. cümlesinde "ULAN" geçiyor demokrasi öğren kimden Menderes göndermesi yapan AYDINLIKÇI KIrcalardan:)

Yorumu oyla      54      56  
Misafir 27 Haziran 2013 Perşembe 17:42

Akp yandaşları, siz geçmişte Chp şunu yaptı bunu yaptı gereksiz dedikodularını bırakın da günümüzün gerçeklerine dönün. Asıl halkın en az diğer % 50 sini dışlayan, ezen, baskıcı, kışkırtıcı, ötekileştirici antidemokratik yönetimi ve Pkk terör örgütüne vermekte olduğu tavizleri ile Başbakanınız Erdoğan hükümeti şu anda neler yapıyor ve neler yapma düşüncesinde, bu soruların yanıtını verin! Erdoğan'ın akillerinin raporlarında neler var? Nedense bu noktada hiç birinizden tık çıkmıyor!

Yorumu oyla      62      49  
Misafir 27 Haziran 2013 Perşembe 17:30

Çok komik. Frontal 13:54 de CHP yi eleştirirken "sürekli bir gerilim ortamı, sataşma, küfür, antidemokratik söylemler, illegal örgütlerle bağlantı ve onlara destek açıklamaları, iftira ve karalama, fesat ve provokasyona yönelik açıklamalar" diye saydığı özellikler aslında Tayyip ve AKP hükümetini tanımlamış. İllegal örgütlerle bağlantı destek neyin nesi derseniz basit, Suriye’deki legal hükümete karşı ayaklanmış sözde muhalif illegal terörist güruhu tabii. Kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş derler ya, işte AKP destekçisi ama CHP ye desteksiz sallayan Frontal’da aynen o hesap:))

Yorumu oyla      63      49  
FRONTAL 27 Haziran 2013 Perşembe 14:25

Sn. yorumcu arkadaşlar, saygıyı bozmadan, fikirler ile tartışşak olmuyormu? bırakın dalaşmayı hiç bir parti sütten çıkmış ak kaşık değil snuçta.Yani gelişen olaylara rağmen halen CHP den medet umanların azminede hayranım doğrusu.

Yorumu oyla      53      61  
Misafir 27 Haziran 2013 Perşembe 12:03

İnandırıcılığını yitiren, karizmayı çizdiren her diktatör bozuntusu gibi her zeminde CHPye, hem de seksen yıllık hesaplarla, aklınca, vuracak, muhterem. AKPKKnın ONBİR YILLIK ortaklığının ürünü onca pisliği savunmak bir yorumcuya ihale edilmiş. Eski muvazzaf avukatın yerini, LAF SALATASI UZMANI yeni versiyonu, araya MASKARALIKLARI da sokuşturup aklınca inandırıcılık katma kaygusunda, çünkü TARZAN ZOR DURUMDA. Hiçbir şekilde okumayan bir "lider"e buldukları yorumcu da onun gibi TEL MAŞA.

Yorumu oyla      65      49  
Misafir 27 Haziran 2013 Perşembe 10:02

90 'lar diye bir dizi başladı.Bugünün CHP'si o zamanın SHP'si özel televizyon kurulmasına karşı çıkıyor ve mahkemelere başvuruyor.1940'lar değil beyim 1990'lar aynı yapı Silivriden ve sokaktan medet umuyor.öZEL televizyon olmasın tek parti tek kanal gerçek şuuraltı bu.Yorumcu ne diyor devlet ideolojisini dayatmalı.YIL 2013 CHP darbeden yargılanan, AİHM'in her şey hukuki dediği mahkemeyi kuşatacak 5 Ağustosta kimle derin vandallarla.Boşverin birbirimizi kandırmayalım.

Yorumu oyla      58      62  
Misafir 27 Haziran 2013 Perşembe 09:21

TT Arenada tezahürat işini İNAN KIRAÇ hazırladı.A.Aslan Muzaffer Tekinle bağlantılıydı o da Veli Küçükle o da.... Bu böyle gider.Tesadüf yoktur.Bir maçtaki tezahürat tesadüf değilse.17 Nisanda 1 Mayısta bu işler tartıldı ve gezide yapılan hata bu yapıya fırsat oldu.Şener Lonra'da ÇÖMEZ'e UEFA'nın FB'ye verebileceği cezaları anlatıyor:) Tesadüf yoktur CNN bilerek geldi konuçlandı.Bu işler derinden derinden sürecek sandıktan bıkan CHP de çanak anten görevinde.Vaktiyle Özel tvlere itiraz eden CHp

Yorumu oyla      56      60  
Misafir 26 Haziran 2013 Çarşamba 21:37

Sayın yazarım Kızılayda 2 kişi polise 2 metreden kaldırım taşını var güçleriyle kaburga kemiklerine vuruyorlar.Bunlar ağaç sevgisinin ürünü mü? Bu olaylar tamamen tesadüf mü ağaç kılıflı bir isyan denemesi değil mi? Başbakanın hataları var polisin de ama birileri Başbakanın ofisinde koltuğa oturup resim çektirme meclisi işgal amacıyla yola çıktı.Zülüflü CNN ve mürai BBC bunlar ve onlarca yabancı kadın ve erkek ajan...Ben tesadüfe inanmam.Şener de Çömezle Lonra da ne güzel tesadüfler.

Yorumu oyla      56      61  
Misafir 26 Haziran 2013 Çarşamba 20:21

Demokrasi katlanmaktır mesela okura 2.5 liraya yazıyorlar dememmek lazım.Herkes size haklısın iyisin hoşsun yürü diyorsa çevrenizdekilerden hinler var demektir.Düşmek etrafı görmemektendir.Başkalarına hakaret edenler ve edilmesi size rahatsızlık vermiyorsa hep eleştirenleri görüyorsanız....

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 26 Haziran 2013 Çarşamba 17:46

Yüzlerce örneği varken hala halkın oyu ile seçilen nasıl diktatör olur diyorsun,yapma be kardeşim.

Yorumu oyla      61      50  
FRONTAL 26 Haziran 2013 Çarşamba 15:29

14:41,hoşbulduk demeyi çok isterdim.Ancak kim kmin klonu? halkın oyu ile iktıdar olmuş biri nasıl diktatör olabilir? T.C devleinde yaşayan, ve kımlığınde T.C vatandaşı yazan herkesin ortak bir tarihi vardır.Ülkemi bölmek istiyen ,ve huzurunu kaçıran kim olursa olsun nazarımda vatan hainidir.Bu vatan kolay kazanılmadı.İyi veya kötü kim n eyapmışşa mutlaka karşılığınıda alır. kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz.

Yorumu oyla      53      57  
Misafir 26 Haziran 2013 Çarşamba 14:41

Diktatör klonları iş başında.Frontal hoş geldin.Tarihi bir milyon kere anlattım ama sizin tarihiniz bizim tarihimiz ayrı olduğu için anlaşamadık.Siz o %50 densiniz biz diğer tarafta.BU ADAM BİZİ BİR BİRİMİZE KIRDIRACAK GÖRMEZ MİSİN DE HA BİRE TARİH MARİH DİYE YAZILAR YAZIYORSUN?Kurtuluş savaşında o yazan arkadaşın yazdıkları doğrudur.Hain her zaman haindir.İstiklal mahkemeleri bu yüzden kurulmuştur.SENİN TARİHİN NE YAZIYOR BİLMİYORUM.

Yorumu oyla      63      49  
FRONTAL 26 Haziran 2013 Çarşamba 13:57

Bu arada,Hulya, çogu insanlarımız chp nin sol bir parti olduğuna inandıkları içindi o, chp asla sol bir parti depğildir! demem. çünki sol gücünü halktan alır.halkını aşşşalayıp, bidon kafalı deyip, emperyalistlerle iş birliği içerisinde olan bir düşünce asla sol olamaz.

Yorumu oyla      54      56  
FRONTAL 26 Haziran 2013 Çarşamba 13:54

Hulya, sana burda CHP nin tarihini yazardım ama gel görelimki yeterli vaktim yok. CHP zaten asla ne sol nede sosyal bir partidir.surekli bir gerilim ortami, satasma, kufur, atni-demokratik soylemler, illegal orgutlerle baglanti ve onlara destek aciklamalari, iftira ve karalama, fesat ve provokasyona yonelik aciklamalar... keske bunlar olmasa da chp gercek sosyal demokrat yapisina kavussa ama CHP genel başkanı kılıçtaroglu gibi biri olduğu sürece zorr çokk zorr.

Yorumu oyla      53      57  
hulya 26 Haziran 2013 Çarşamba 11:38

Türkiye sağ ve sol partilerle huzura eremez.Sağ partiler misyonerlerin baskısından sol partilerde kominizm baskısından ötürü huzur bulamazlar asla huzur ve Barış'ı tesis edemezler.Türkiye'nin kurtuluşu çalışkan SOSYAL PARTİLERİN kurulmasındadır.

Yorumu oyla      61      49  
hulya 26 Haziran 2013 Çarşamba 11:17

Ecevit'in CHP ile yollarını ayıran asıl nedendir Chp'nin sosyal bir parti olması.Ecevit Türkiye'nin kurtuluşunun sol bir Parti ile olacağına inanmıştır.Partisinin adını özelikle "Demokratik SOL Parti" olarak kurmuş kendi partisinde yanlış anlaşılmanın önüne geçmiştir.

Yorumu oyla      61      49  
hulya 26 Haziran 2013 Çarşamba 11:13

Frontal CHP sol değil zaten, "sosyal" bir parti.Başta bulunan "so" harfleri sizin için yeterliyse birşey diyemem.Sol herşey'in devlete ait olmasını isteyen tembel ve çalışkan'ı eşitleyen Türkiye'ye uygun olmayan bir sistemdir bana göre.Sosyal Demokrasi ise,kapitalizmin neden olduğu eşitsizlik ve adaletsizlikleri demokratik sistem içinde kabul edilebilir düzeye indirmeyi amaçlayan siyasi ideolojidir.

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 26 Haziran 2013 Çarşamba 11:10

Ülke 76 milyon sn:Kuşoğlu ve herkes birgün ne AKP'li ne CHP ne de MHP'li olacak.Bu olaylar belki bir yıl daha sürdürülecek ama neticesi olmayacak.Nedir O FİRAVUn yazıları hitapları eski fimlerde bir replikte"Ne yapıyorsun Allah aşkına ne yapmak istiyorsun kuzum"denirdi.Siz burada Çölaşan üsluplu birkaç kişiyi memnun eden, olanı olmadı diye anlatan yazılarınızla Kılıçdaroğlundan CHP'Li oldu kemale erdi beratı alabilirsiniz ama Milletten? Bu günler geçer öfke gider yüz...yarınları düşünmek lazım.

Yorumu oyla      54      58  
FRONTAL 26 Haziran 2013 Çarşamba 10:43

Yeniden yorum yazmam, birilerinin canını sıktı galiba :) hemen eksileri basmışlar.

Yorumu oyla      54      58  
FRONTAL 26 Haziran 2013 Çarşamba 10:07

Bizleri iç savaşa sürüklüyerek ekonomimizi ve dış güçlerin ülkemize müdaale etmesi ile bizi çökertmek istiyorlar ve militanlar paralı çogu ermeni, ve sözde türk olan satılık insanlar.Ve ben bu olaylardan sonra CHP nin asla sol bir parti olmadığına artık tamamen inandım.Sol düşünce ve sol yapı asla emperyalistlerle iş birliği yapmaz.Sözde cevreye duyarlı insanlar bu eylemi yaptı am agelin görelimki çevreyide cehenneme alanına koyan yine o insanlar oldu.

Yorumu oyla      53      59  
FRONTAL 26 Haziran 2013 Çarşamba 10:03

Sn.17:53 deki yorumcu arkadaşıma ben cevap yazana kadar, bir çok arkadaşım cevabını vermiş zaten.17:53 şu engin ve derin tarih bilgini anlatta biz tarih bilgisinden yoksun insalarda tarih öğrensin:) madem bu kadar ekonomimiz iyi bu panik neden demişşin? aslında ülkemdeki gelişen olaylar ve ekonomimizin iyiye gitmesi diğer ülkeleri panikletti de sen farkında değilsin T.C devleti güçlü bir devlet olma yolunda ilerliyor.Bu yüzden diğer ülkeler panik içerisinde-

Yorumu oyla      53      60  
Misafir 26 Haziran 2013 Çarşamba 09:58

Mezhepçilik kim yapıyor sn.Kuşoğlu, alevi açılımı yapan hükümet mi, Reha Çamuroğlu'nu vekil yapan alevi dedeleriyle görüşen hükümet mi? Yoksa partiyi mezhepçi kadrolarla dolduran Silivrinin emireri mi, Konak belediyesinden İran'a tur düzenleyen belediye başkanı gibi yüzlerce partiliniz mi? Parti gözlüğünü takıp seriye bağlamamak lazım.Bu ülke hepimizin.Biraz empati yapın Ortadoğudan Avusturyaya hükümete destek gösterileri var siz demir bilyacı molotofçu TGB ile sokakta iktidar arıyorsunuz.İnsaf.

Yorumu oyla      56      57  
Misafir 26 Haziran 2013 Çarşamba 09:30

Sayın Bülent Kuşoğlu, kısa bir durum tesbitinde fayda var, eğer editör bu yorumu da makaslarsa doğrudan Meclis e-mail adresinize yazacağım. Buna başbakandan tırsma sebep oluyorsa size HAKARET edenlerin yorumlarını da TIRPANlamaları gerek. Size, CHPye ve Ülkenin kurucu zihniyetine her türlü hakareti içeren yorumlara karşı yazdığım iki yorum TIRPAN yedi. Böyle devam edemez. Edecekse de bilelim, buralarda KONU MANKENİ ve TIKLAMA MAKİNASI olarak kullanılmak istemiyoruz. YETER.

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 26 Haziran 2013 Çarşamba 08:40

"Demokrasi KATLANMAKTIR(!!!!)"...Sn Kuşoğlu,Polatlı CHP ilçe binasını birazcık ATEŞE vereyim, birkaç MOLOTOF atayım,ayriyeten birkaç CHp ilçe yöneticisini istediğim gibi evire çevire döveyim,bu arada o binayı koruyan polisleride taş demir bilye ile yaralıyayım,hatta kesmez, Ermeni militanlarla birlikte birkaç mermi atayım,sonra da çıkıp diyeyim ki, "DEMOKRASİ KATLANMAK" olsun.Size pesss diyorum.

Yorumu oyla      56      57  
Misafir 25 Haziran 2013 Salı 21:00

FB aldığı cezayla Türkiyeyi dünyaya rezil etti.BJK de öyle.Burada bir yazar aman bu futbol eğlencedir Aziz Beye ve FB'ye yüklenmeyelim diyordu.Adam ayağım kısa deyip askerlik yapmaz mafya ve şike yollarıyla iş kotarır dokunmayalım.Balyozculara dokunmayalım bal börek yedirelim.Küresel ergenekon Masonik güçler OBAMAYI ve Taksimden sokaktan hükümeti yıkmaya çalışsın efendim hayat bir eğlencedir ellemeyelim.Müslümana balyoz Azize tezkere. Oh ne İlkeli hayat.AZiz de sokaktan çare arayacak göreceğiz.

Yorumu oyla      54      61  
Misafir 25 Haziran 2013 Salı 19:26

Bülent Bey,Partinize operasyon var.Emine Ülkeri veya Muharrem İnceyi düşünüyorlar.Daha radikal insanlara ihtiyaç var.Kılıçdaroğluysa başka bir kart için kalabilir.Fakat birileri gözden çıkardı.Yeterince sert değil diyenler derin Emineye start veriyorlar.Bir sürü aday var .Metin de Feyz alıyor birilerinden.Ülkem ülkem ah ülkem.

Yorumu oyla      55      61  
Misafir 25 Haziran 2013 Salı 18:40

HULYA Hanımın bir avukatı var tarihçi ya da Milli Güvenlikçi midir imdada yetişiyor.Onun geride kaldığı yerde bayrağı alıp yarışa o çıkıyor.Kimliğimi kaybettim hükümsüzdür.Hangi kimliğimi mi? Onu ben de bilmiyorum kimlik çok olunca:) Ortala çakın mucidi bulur bir kimlik.3y maşalar hakaretler Akaretler klasik hikâyeler.Bıkmadı bir de roman tavsiye ediyor.Roman da fiiiii tarihinden.Sanki Koku nakleden telefon bulmuş.Gerçi iyi olmaz o telefon, bazı yorumlar hep kokuyor da.Devam et hancı.Kaliten bu.

Yorumu oyla      54      59  
Misafir 25 Haziran 2013 Salı 18:30

Kılıçdaroğlunun konuşma metinleri barışçıl görünümlü adam tavşana kaç ve ÇARKÇILIK uzmanı.Kendini coşmaya zorlayıp okuyor gelen hemşehrileri de coşuyor.1 Mayısta milleti çukurlara çağırıp Taksim provasıyla barıştan söz ediyor.Süreci baltalıyor TGB ile gençliği işbirliğinde ama barışı kim istemez diyor.Kimler istemez belli; Köprüyü hava alanını kim istemezse BBC muhabiri gibi ekonomimizi güçlensin kim istemezse mesela...Dersimli işi öğrenmiş.Öz ayrı söz ayrı.Tavşana kaç Silivriye selam.Takiyye ?

Yorumu oyla      55      59  
Misafir 25 Haziran 2013 Salı 18:21

17.53 Diktatörlük senin üslubunda var.

Yorumu oyla      53      57  
Misafir 25 Haziran 2013 Salı 17:53

13.13 ve 13.59 Kurtuluş Savaşı konusunda çok cahilsiniz.Tayyipten klonlanmış olduğunuz için normaldir.Onunda zerre tarih bilgisi yok.Tek parti devrinin lideri ile kendini kıyaslayacak kadar zavallı.Acizane Yakup Kadri'nin "Yaban"nını okuyun diyeceğim de okumanız yazmanız var mı diktatör klonları?Çok sağlam ekonominiz var da bu panik niye.Ben söyleyeyim mi sn.Frontal dolar yükselirse Tayyibin faiz lobisi çöker de ondan.Araştır,RTE nin krediyi yüksek faizle kendi yandaşlarından aldığını görürsün.

Yorumu oyla      63      49  
Misafir 25 Haziran 2013 Salı 14:58

Bülent Bey,İrana alevi dedelerini götüren İzmir ilçe başkanınızı Karabuluta sorabilir misiniz ? Herhangi bir vekil sorabilir mi? Cumhuriyet sizden fikri hür vicdanı hür nesiller bekler? Bekler:) Partiniz kabul edin etmeyin taban tamamen böyle değilse de maaalesef derinlerle irtibatlı sokağı seven bazı mezhepçilerin elinde.Metin Feyzioğlu derinden derinden sokakları kolluyor başkanlık derdinde.Allah ülkeme acısın.

Yorumu oyla      54      57  
Misafir 25 Haziran 2013 Salı 14:22

Türkleri bir sen seversin 14.07 Bir de dağlar delikanlısı H.Aygün.Türklük ikinize kaldı.VAHHH ki ne vah.Yeter absürt bizi de kendi frekansına çekme.

Yorumu oyla      53      58  
Misafir 25 Haziran 2013 Salı 14:19

13.34 Hain başkalarına yapıştırdığın etiket yani senin başkalarına şuuraltın bununla dolu.Söylenilen bu fakat bunu bile anlamıyorsun.Ya da anlamak istemiyorsun.Biz de sana cevap yazıyoruz:)

Yorumu oyla      54      57  
Misafir 25 Haziran 2013 Salı 14:16

Allahtan her CHPli Hulya gibi değil.Türklük diyince Osmanlıyı Selçukluyu atlar.Böyle tarihine Fransızlardan fikir beklemek baştan hata.

Yorumu oyla      54      57  
Misafir 25 Haziran 2013 Salı 14:13

Türklük sana mı kaldı.Bırak atatürk istismarını siz İrana dede taşıyıp kaostan iktidar bekleyin.Maske tak veya takma her şey belli.CNN izleyin ekonomi çökertin.Türk ve Atatürk yaz üste çık haydi naşşşş.Türklül konusunu 50 kere yazdık demek ki hafızan çok zayıf.Türklüğün şamanını seven etiket yapıştıran HULYA nickli, muhatap değilsin ezberlerini fikir sanıyor vatan millet edebiyatı yapıyorsun.BBC den Seline anlat derdini ezberini ona dökecen napaccaaaaan mecbur.

Yorumu oyla      54      57  
hulya 25 Haziran 2013 Salı 14:07

Ya arkadaşım Türkleri sevmezsin,Atatürk'ü sevmezsin,Cumhuriyetimizi hor görürsün. Neyimizi seversin sen? Sömürülmemizimi?

Yorumu oyla      62      49  
Misafir 25 Haziran 2013 Salı 13:59

13.08 Kadar saçma ve analar ağlamadı mı zihniyetini ortaya döken bir yorum görmedim.Oğlu şehit olan annenin oğlu ismi Ahmet Mehmet olanla kendi ülkesinin evladıyla çatışıyor.Yunanla değil.Ama Türk bakışı ya bu biri karakafalı Kürt diye yazar biri de böyle yorum yazar.Kalan MÜZİĞİN sahibinin DERSİMlilere yapılanları anlatttıkları geldi bu yorumla aklıma.Demek ki hala sallandıracaksın kafası.SENİ muhatap almak çok çok büyük saçmalık.Yaz yazabildiğince siyah Türkte çocuk çok.Yaşasın BEYAZ Türkler.

Yorumu oyla      53      57  
hulya 25 Haziran 2013 Salı 13:34

13:13 Bana yakıştırdığın "Hain şuuraltı" sıfatınıda sana iade ediyorum.Hain=İhanet Eden'dir.Türkiye Cumhuriyeti'nin Laik Demokratik ve Hukuk ilkesini savunuyorum.İhanet etmiyorum.

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 25 Haziran 2013 Salı 13:30

Dünya değişti bazıları darbeci ağacın kollarında salıncakta sallanırken bu ağaç görünümlü kütüğü dünyanın 8.harikası zannediyor.Rüyasında Kurtuluş savaşına katılan herkesin alnında balyoz ziyaretçisi chp bandı var karelerini görüyor.Uyu ve sallan hayallerin efendisi.

Yorumu oyla      53      57  
hulya 25 Haziran 2013 Salı 13:25

13:13 CNN ve BBC yoktu sen ve bende yoktum ozaman.Ne vardı biliyormusun onların yerine uçak.Uçakla küçük notlar uçurdular türk askerinin direnci kırılsın kötülensin diye.Hep Türk ve Türkiye gözlüğümle bakıyorum olaylara senin gibi şaşırmıyorum o yüzden.

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 25 Haziran 2013 Salı 13:19

Nickim bayan üslubum erkek.Ezberlerim değişmez ideolojisi olan devleti savunurum demokrat görünümlü vesayetçiyim.CHP dünyada eşi bulunmaz bir yapıdır.Dünyanın 8. harikasıdır.Bulunmaz Hint kumaşıdır.Darbe destekçisi SOL olduğunu söyleyip oy alan kemikleşmiş bir anlayışın parti görünümlü yapısıdır.Başına kasetle bir avukat getirilmiştir.Görevi her çözümün her köprünün havaalanının önüne yatmak 30 m. çukurların olduğu alanlara insanları çağırmaktır.Sessiz ve derin bir avukattır.Görevine sadıktır.

Yorumu oyla      53      57  
Misafir 25 Haziran 2013 Salı 13:13

13.08 Komik değilsin.Olmaya zorlama.Hain şuuraltı.Kurtuluş savaşını kazanırken CNN ve BBC yanımızda yoktu.Alevi sünni birdi.İrana tur düzenleyen CHP Konak başkanına söyle bu sözleri. Laf olsun Hulya yorum yazsın.Türk bakışı:) CNN ve BBC kamerasından ekonomiyi çökertelim SELİNli TÜRK bakışı.Ezberlerin aynı HULYAAAA.

Yorumu oyla      54      57  
hulya 25 Haziran 2013 Salı 13:08

Oğlu şehit olan anne gibi düşünen kurtuluş savaşında da anneler vardı.Türk askerine yemek vermeyen türk askerine eşkıya diyen kandırılmış Anadolu insanları yokmuydu vardı.

Yorumu oyla      61      49  
hulya 25 Haziran 2013 Salı 13:04

Chp'ye kıl olan arkadaşımıza tavsiyem gidin siz 2002'de türk baharını yaşatanlara teşekkür edin.11 yıldır yaşadığımız bu barış ortamını onlara borçluyuz.Kim bunlar desem şimdi "düşündüm düşündüm bulamadım kim bunlar eyy hülya vatandaş " dersiniz:)

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 25 Haziran 2013 Salı 12:28

Sn:11.37 - 30'lara 40'lara takılan CHP.Siz 2013 te balyoz darbe planı yapan yüksek seviyeli insanları haftada bir ziyaret ederseniz başbakan astırdığınız günlerden bu yana bir arpa boyu yol alamamışsınız hatta çok derin kara parti gözlüğüyle uyuyor veya uyutma niyetindesiniz demektir.Kendinizi kandırmayın.İnsanoğlu görmek istediği gibi bakmayı iyi bilir.

Yorumu oyla      55      57  
Misafir 25 Haziran 2013 Salı 12:15

İzmir Konak'ın CHP'li belediye başkanı kaç alevi dedesini İRAN'a götürmüş bilen var mı? İran tarih boyu bize düşman oldu.CHP'nin gözü karardı.Anlayın artık.

Yorumu oyla      55      57  
Misafir 25 Haziran 2013 Salı 12:14

İzmir Konak'ın CHP'li belediye başkanı kaç alevi dedesini İRAN'a götürmüş bilen var mı? İran tarih boyu bize düşman oldu.CHP'nin gözü karardı.Anlayın artık.

Yorumu oyla      54      57  
Misafir 25 Haziran 2013 Salı 12:06

Birisi kendi aleminde kendi frekans ve boyutunda yine... lu örnek:)) Sen Ulusal kanala yaz.Özür dilese de Tayyibin sonu Menderes gibi olacak diyen kalbi insan sevgisiyle dolu sarhoş taklitleri uzmanından bu örnekler ödül alabilir.Ezberime uymayana ... lu örnek ısrarla.Devrüm sapanın ve bu örneklerin ucunda ha gayret çoğu gitti azu kaldu.

Yorumu oyla      53      58  
Misafir 25 Haziran 2013 Salı 11:46

SBF'yi her hafta darbecileri ziyaret için mi bitirdim? Oğlu şehit anne keşke bu süreç daha önce olsaydı diyebilir ama ben böyle düşünemem, sözünü partimin avukata tasdiklettirilmiş görüşünü tek kriter olarak almadan mı söylüyorum? Gerçekten CHP demokrat mı yoksa militarist kemalist dayatmacı toplum gerçekleriyle kopuk artık sokaktan medet uman bir parti mi? Bu soruları partili olduğunuzu düşünmeden kendinize bir sorsanız sayın Bülent Bey.Sorabilirseniz!

Yorumu oyla      56      57  
Misafir 25 Haziran 2013 Salı 11:37

Demokrasi 'Tahammül ' yada sizin değiminizle katlanmak rejimi olduğunun Şuuruna Her Parti Başkanı ve yürütme varabilse ülke güllük gülistanlık olur.Katlanamayanlar birbirini hedef gösteriyor ne C.H.P 1930,1940 yılları şartlarında yaptıklarıyla o zamanki dünyanın idari ,mali ,kültürel durumunu algılamadan acımasızca eleştirmek bir katkı sağlar ,nede İktidarın bizde zamanında çok ötelendik ötekileştirildik edebiyatı .Madem yürütmedesin HERKESE EŞİT davranmak ve empati sorunların birçoğunu çözer

Yorumu oyla      65      49  
Misafir 25 Haziran 2013 Salı 10:40

CHP Baas'ın Türkiye şubesi gibi.Dostları 7 düvel BBC'nin ekonomiyi çökertelim diyen TÜRK!!! Selini.Gaye için her yol meşrudur.ALABORA ne dedi; ANLAYIN artık.PARTİCİLİK gözleri kör etmiş.Şarkıda diyor ya "Karabulutları kaldır aradan vay aman vay amaaaan vay."Gerçekten vay ki ne vay! Ne çok İrlandalımız Kara kara bulutlarımız sessiz ve derin sakin mütebbessim tavşana kaç diyen barışı kim istemez diyip ikili oynayan oyuncumuz varmış.

Yorumu oyla      53      57  
Misafir 25 Haziran 2013 Salı 10:13

A.Şener park olayları sırasında İngiltere'de Çömezle (gerçekten çömezmiş) görüşmüş.Talat Bey yine gaza mı geldi diyor.Madımak olayı günü gelmeden alevilere miting yaptırıldı.Maksat hükümeti yıkmak diyen TGB'li Cengiz adlı elemanın ses kaydında 5 Ağustosta Silivriyi kuşatacağız deniyor.Alevi dedelerinin birkaçı dışında olumlu ses yok.Karabulut dumanlı havaları bekliyor.Bu görevli adam Şenere rahmet okutacak ve tarihe geçeçek Çarkçıdan beter sıfatla.Nasıl bir çevreye girdiniz sn.Kuşoğlu?!

Yorumu oyla      55      59  
Misafir 25 Haziran 2013 Salı 02:45

ÇAPULCU fırtınası diner gibi oldu ya, AKPKKnın zehirli sarmaşıkları yine kafa kaldırıyorlar, üstelik elde liste. Sen neyi istemiyorsun diye başlıyor, yahu adamının hangi işi hayırlı, hangisi hilesiz ki? Satacak ne kaldı ki, iyiye gitsin. Hoca Nasreddin, gece sıkışınca tarlaya karpuzların arasına hacet görmüş, ertesi sabah da canı karpuz çekmiş, "şuna değdi, şuna değmedi" derken hepsini kesip yemiş. AKPKKnın karpuzları da o hesap, HANGİSİ TEMİZ Kİ, hangisine değmedi ki?

Yorumu oyla      63      53  
FRONTAL 24 Haziran 2013 Pazartesi 17:33

Bülent bey, siz neyi istemiyorsunu? 161$ ihracatımı? 135$ merkez bankası rezervinimi? 47 milaya TL. LİK EĞİTİM HARCAMASINIMI? 167 adet yapılan yeni barajlarımı? 3 katına çıkan enerji hamlesinimi? yeni havaalanlarınımı? 3. köprüyümü? yeni yaplan limanlarımı? barış olmasınımı? emin olun bunları İSRAEL ABD AB DE isstemiyor ne tesadüf değilmi? gezi bahane dış mhracatların ülkemi karıştırması şahane!

Yorumu oyla      55      60  
hulya 24 Haziran 2013 Pazartesi 16:03

2002'de Türk Baharı oldu demek Türkiye Cumhuriyeti'nin milli iradesi dışında bir müdehale ile makas değiştirildiği demek değilmidir?

Yorumu oyla      63      51  
hulya 24 Haziran 2013 Pazartesi 15:59

Sayın Kuşoğlu Başbakan "Türk Baharı 2002'de oldu" dedi.Bu sizi ürkütmüyormu? Böyle bir konuşma hiç olmamış gibi davranabilirmisiniz? Hiçbir şeyin sizin kontrolünüzde olmadığını bilmek korkunç değilmi?

Yorumu oyla      61      52