YORUMLAR
Toplam 25 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
FRONTAL 24 Haziran 2013 Pazartesi 14:02

egemenliğini reddettiğime; bundan böyle ABD Anayasası'nı ve yasalarını iç ve dış düşmanlara karşı savunacağıma; ABD'ye bağlılık ve sadakat göstereceğime; kanunun gerektirdiği hallerde ABD ordusuna hizmet vereceğime; kanunun gerektirdiği durumda sivil yönetim altında ulusal önemi olan işlerde çalışacağıma ve bu yükümlülükleri özgür bir şekilde, akıl sağlığım yerinde ve samimi olarak üstleneceğime yemin ederim.Tanrı yardımcım olsun.NOKTA.

Yorumu oyla      54      49  
FRONTAL 24 Haziran 2013 Pazartesi 13:59

Amarika lı çıktı.Adı Kate Cullen, üniversite öğrencisi bir kadın fakat kendini Türk olarak bildiriyor.Dönen oyunlar bunlar.Hazır aklıma gelmişken ABD vatandaşlık yemini ekleyeyim siteye. ABD vatandaşlığına geçmeyi düşünenler için değil tabii. TC vatandaşlığını hazmedemeyenler, anayasa beni bağlamaz diyenler ve düşünce özgürlüğü konusunda ülkeyi acımasızca eleştirenler için.... ABD Vatandaşlık Yemini:Burada, önünüzde, şimdiye kadar tabiiyetinde bulunduğum her türlü devlet tabiiyeti ve -

Yorumu oyla      54      49  
FRONTAL 24 Haziran 2013 Pazartesi 13:55

sn.22:39 yorumcu arkadaşım güzel bir konuya değinmişşiniz.Gezi parkı olaylarının sebebi kesilen ağaçlar değildir aksi halde yılbaşında onca kesilen ağaçlara, sözde bu sosyalist vatandaşların sesi hiçbir zaman çıkmadı.ülkemizde okadar ajan varki TC. yi bölmek, yok etmek, karıştırmak iç savaşın çıkması için elinden gelen yapan ajanlarla dolu.Gezi parkı gündeminden düşmeyen bir kadın var kendisi provakatör.TOMA'nın karşısında durarak direnişin simgesi oldu. Cesur Türk kadını denildi ancak o kadın-

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 23 Haziran 2013 Pazar 22:39

Sn 19:01 de yazan arkadaş, Bu Ülkede en fazla AJAN MI6 nın ajanlarıdır.Ardından Mosad,CIA,İran,Kgb,ve Fransız ajanları sırası ile gelir.Bunların tümünün sayısını merak ediyorsanız,2 Milyon civarındadır.Tümü maaşlımı?,Hayır.%30 u maaşlı.diğerleri gönüllüdür.Çünkü Türk ve İslam düşmanıdırlar.Siz ABD de Vatandaşlık Başvuru sürecine hiç baktınız mı?.O süreçte bir yemin vardır.o yeminin METNİNİ bulun okuyun.

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 23 Haziran 2013 Pazar 19:01

Selin Girit,BBC Türkçe bölümü elemanı 6 ay Türk malları tüketmeyelim Türk ekonomisini çökertelim diye twiti var.Kim neyin peşinde kadın İngiliz ajanlarından daha gayretle çalışıyor.İşte dahili İrlandalı.Bu işte park bahane Alman ve İngilizler Yahudi zulmünü kınayan yahudileri görmeyen CNN,DOÇE BAnk vs.el ele.Bizde ne İrlandalılar, yahudiye yahudinin kınadığı yahudiye ne yağdanlıklar var.Allah büyük millete vasi olmak isteyen vasiler velilerse çok küçük izleyip görelim Mevla neyler neylerse...

Yorumu oyla      55      52  
Misafir 23 Haziran 2013 Pazar 15:11

Türk Time'dan bir haber İstanbul İzmir arası 3,5 saate iniyor, yapılan köprü yol çalışmasında sona geliniyor.3.Havaalanına kısmetsiz parti ne gereği var 2 tane var demiş öngörüleri hayata bakışları böyle.Ona ne gereği var buna ne gereği var. Allah aşkına sokaktan ve emekli maşalardan iktidar arayan size ne gereği var??? Size de gerek var gül dikensiz olmaz.Size bakıp iyilerin kıymeti anlaşılıyor.Birileri yapacak birileri de yakıp yıkacak lafla gemi yürütecek.

Yorumu oyla      55      54  
Misafir 23 Haziran 2013 Pazar 13:57

Türk Time ekibinin, sayın yazarın ve milletimizin berat gecesini tebrik ederim.Aslında Tansu Çillerin ifadesiyle Türkiye komünizmi yaşadı.Çok partili hayata geçildiyse de Halk Partisi bürokratları yargıda eknomide eğitimde her reformun önüne istemezük diye 1.ve 2.KÖPRÜDE olduğu gibi yattılar.Devlet onların elinden kaçabildiği kadar gelişti.Bunu Demirel iyi bilir.Asmalar darbeler helikopter indirmeler de cabası müftü karısıyım, videoları...Neyse bu deli gömleğinden çıkıyoruz rahatsızlık bundan.

Yorumu oyla      57      53  
Misafir 23 Haziran 2013 Pazar 00:39

17:38 ve benzeri maaşlı maşaların yorumu çıkabiliyorsa bu yorum da çıkabilir diye düşünüyorum. AKPKKnın iktidar ortağı Fettullahın militanları kendi varlıklarının meşruiyetini ülkenin komonist olmasına bağladılarsa gerçekten de içinde debelendikleri nezih(!) çukurun dibine doğru çökmeye devam ediyorlar demektir. Vicdanlarını ve akıllarını şeytana satmanın bedelini ödediklerinin farkında bile değiller bu altınnesil militanlar. Sözüm onlara, Allah ömrünüzü ve zulmünüzü arttırsın, dualarım sizlerle

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 22 Haziran 2013 Cumartesi 17:38

Keşke Türkiye zamanında KOMÜNİST olsaydı Rusyadaki gibi çoktan yıkılırdı da bizde sokaklarda devrim diye polise saldıranlardan vandallardan sapancılardan ambülansta polis var mı diye bakan ruh hastalarından kurtulurduk.

Yorumu oyla      58      58  
Misafir 22 Haziran 2013 Cumartesi 12:56

"Türkiye’de bankacılığın yüzde 50’si, sigortacılığın yüzde 90’ı, borsanın yüzde 70’i yabancılara ait…"...Bulent bey,bulent bey, bu derece CHP nin 63 yıldır yerlerde süründüğünün nedenini.

Yorumu oyla      54      58  
Misafir 22 Haziran 2013 Cumartesi 12:14

Bülent Kuşoğlu Beye soru: İ.Hakkı Karadayı, daha 6 yıl önce bir parti başkanına emir verecek gücü ve p......k diyecek cesareti nereden alıyordu? Alpaslanları ,Kartal Demirağları, D.Karataşları ne günler için yetiştirdiler? Baykalı niye kasetlediler?Birileri Moda eşrafı diyince kanıksıyor. Evrensel ergenekon OBAMA'yı öldürmeyi düşünüyor.Bu işin ucu derin Telavivdir ki onu vicdanını yitirmemiş 100 bin yahudi ABD'de lanetledi.Ehl-i insaf olmayan güç kaybedecek.Vatandaş Yahudi bile onları sevmiyor.

Yorumu oyla      61      57  
Misafir 22 Haziran 2013 Cumartesi 10:55

“İnsanın Görkemi” kitabını Ralph Waldı Emerson yazmış.Sayın editörüm bunu ya 02.34 de okutun insanı biraz anlayıp saygı duysun ya da siz şu belli kişilere takıntılı marazi yorumları yayımlamayın.Ayıptır ya.

Yorumu oyla      58      54  
Misafir 22 Haziran 2013 Cumartesi 10:31

Yeni Türkiyede CHP problemdir.Nedeni CHP sivil bir insiyatif değildir.İ.H.Karadayı Erkan Mumcu'ya ulan....Meclise girmeyeceksin diyebiliyorsa.Silivri kapısına her hafta tur düzenleyen Kemal beyefendiye emirler ulaşmıyor mu? Kemal Bey bir SPARTAKÜS kapasitesine % 1 bile sahip değil.HİÇ değil ateşle oynamayı sokağı ateşe verdirmeyi bilen biri.Mezhepçi sakin görünümlü halka Hollanda kadar uzak.Haberala ve MASONİK yapılara yakın.Parti fanatizmi olan her partili şaşıdır.Kemalin rolünü görmeyense...

Yorumu oyla      56      55  
Misafir 22 Haziran 2013 Cumartesi 10:23

Kshatriyalar ve Şudralar (Köleler) Hindistandaki zengin ve militarist sınıf Kshatriyalardır.CHP'nin gerçek yönetimi Türkiyede bunu temsil eder.02.34 senin yazacağın belli.Ortalığı kokutan örneğinle sahnedesin.Sana artık söylenecek söz yok boşuna çatacak yer arıyorsun. Bunca yıl iktidar olamayan akıl elbette kendini çok beğendiği için aynı çukura defalardır düşüyor.Fadimeden bıkmayıp müftü karısını oynayan akla ne denir? CHP sandıktan çıkamayacağını adı gibi biliyor.Yeni Türkiyede CHP problemdir.

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 22 Haziran 2013 Cumartesi 02:34

23:29, Ne CHPlilerin ne de diğer muhaliflerin AKPKKnın ortağı Fettullahın altınnesil bademlerinden akıl almaya ihtiyacı yok. Akıl satacaklarsa AKPKKnın EZİKLERİNE SATSINLAR da biraz susmayı öğrensinler. Çünkü çırpınıp debelendikçe daha derine batıyorlar hep beraber, ..k çukurunda. Ülkenin seksen yıllık birikimlerini yok pahasına satarken onları öven avrupanın ağzına bakanlar, satacak bir şey kalmayınca sırtını dönen avrupaya ancak bir çiğnemlik sakız olmaya mahkumdurlar, boşuna çemkirmesinler.

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 21 Haziran 2013 Cuma 23:29

CHP biraz halkla barışabilse bu ülkede sadece dış güçlere bağlı 3-5 terörist kalır diğerleri kardeş olur ama CHP ????? İnşaallah, sokağı çok seven Kemal Beyin seçim hezimetinden sonra bu ülkenin insanına onun değerlerine yürekten inanan bayramını seyranını bilen camiyi cemaati dışlamayan müftü karısıyım diye oyun oynayanlara kalmayacak, aklı selim 1940'larda takılıp kalmamış bir kadro gelir.Umut fakirin ekmeğidir.Belki.Umut.

Yorumu oyla      57      53  
Misafir 21 Haziran 2013 Cuma 23:09

MİLitariST genetik kodlarını bir türlü sivil düşünce ve söylemlere tercümeyi başaramayan parti seçilememenin hıncını Halkı tahkir ve Almanyadan sonra ülkeyi Hollandaya şikayetle çıkarıyor.Statüko Kemal Beg acaip adam Türkiyede halktan umudu kesmiş Hollandayla irtibatta.VAN BASTEN'i de Güreşçi bildiğine bire beş bahse varım:) Şaka bir yana Kapasite yok konjöktür gereği getirildi EYİ insan olabilir.Siyaset harcı değil HALKÇı hiç değil güvendiği güç belli.Görevi sokak süsleme ve her yolu denetme.

Yorumu oyla      56      54  
Misafir 21 Haziran 2013 Cuma 15:10

"duranadamakarşıduranBADEM" az önce sayın "lider"inizin hoş bir çeviri şakasını okudum, "AKDENİZ BUNDAN SONRA ingilizcede WHİTE SEA olarak kullanılacak" diye buyurmuş. Neee? şaka değil miymiş? yahu insan google'a bir kere bakar yahu, danışmanları yok mu bunun? Haaa, kızı mıydı danışmanı, hani maerikada okuyanı? Peki "danışman" ne yapar elliikibin törkişliraya?

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 21 Haziran 2013 Cuma 14:52

AKPKKnın fettullahtan icazetli militanı yine döktürmüş, ÇAPULCUlardan aldıkları dersi sindirememiş, Kızılay maden sodası içsin. SOLa , ip'e takmış, ne yapsın, onbeş yaşındaki çapulcudan yedikleri ÇİZİK onları ömür boyu EZİK kılmaya yeter. Hani, biraz aklı kaldıysa, ortalıktan bir süre kaybolsa, EZİKLİĞİ bu kadar acıtmayacak ama o kadarını bile düşünecek aklı yok, vicdanıyla birlikte şeytana satmanın cezasını çekiyor. AKPKKnın ezikleri, DUALARIM SİZLERLE, Allah zulmünüzü ve ömrünüzü arttırsın...

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 21 Haziran 2013 Cuma 13:58

KLON TAYYİPLER konuşuyor;48 ambülans yanmış...Vah garibim rakamı teyyipten mi aldın.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 21 Haziran 2013 Cuma 10:16

Maliyecisiniz BÜlent Bey,Alman DOÇe BANK'ın bu olaylar süresince Kârı ne kadar biliyor musunuz? Sizi seven Almancası olan yorumcu da buna dikkat çekmek istemişti.Ben öğrendiğim Yemuş ismine takılmadım evet insanın işleri aynasıdır.Ayna da ortada silivri kapısında sokaktan medet uman bir Kıçdaroğlu.Valllahi solcu olsam doğuştan yine bu adamın karizması yok.Lider olacak demokrat bir adam değil. Böyle bir SOL da yok.Yorumcunuz İPÇİ ama ülkücülerden sokağa çıkmalarını ister müftü karısı da cabası.

Yorumu oyla      55      52  
Misafir 21 Haziran 2013 Cuma 09:43

Obamayı ve bazı Müslümanları yüksek radyasyonla kısa sürede iş göremez hale getirmek isteyen YAHUDİler yakalandı.CNN,İstanbul'da ve Brezilya'da fakat ABD'de İSRAİLİ protesto eden 100 bin yahudiyi görmedi.Erdoğan evet hatalı bir üslubu olan insan ama bunun çaresi Yalan ölüm haberiyle A.Keskinli,Öldürülen polise sevinen Aygünlü, MÜFTÜ EŞİYİM DİYEN eski ilçe başkanınızın internette top 10 olan 5 vakit namazlı!! eşinin CHP si mi? Önce bir iç ve dış Velinizi değiştirin.Sonra size inanalım.

Yorumu oyla      54      52  
Misafir 21 Haziran 2013 Cuma 04:26

20:50, AKPKKnın militanları kendi haltlarınızı savunamayınca hedef şaşırtmayı deniyorsunuz. Lakin, ülke artık o eski ülke değil, ÇAPULCULAR ayağınızı denk almanız gerektiğini öğretti. Anlamadım, öğrenmediniz mi? ilk fırsatta bir yaz okulu daha açarız, öğretirler yine. Ne zaman bağımsız bireyler olmayı öğrenirseniz o zaman yanlışlarınızı azaltmaya başlarsınız. Fettullahın BİAT kültüründen gelmiş militanlardan birey olmalarını beklemek çok saçma ama başka yolu da yok, adam olmanın.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 20 Haziran 2013 Perşembe 20:50

Ülkede 1 haftada 48 ambülans yandı taşlandı kullanılmaz hale geldi sayın Kuşoğlu.Partinizin tutumunun bunda payı çok.Karabulut, parti görüşüyle söylemiyorum tehlikeli bir sessiz adam.Zor günlerde el ovuşturuyor yangına körükle gidenlere tavşana kaç metodu izliyor.Yemuş ismini de burada bir yorumdan öğrendim yazana teşekkürler.Öğrenmiş olduk.

Yorumu oyla      55      57  
Misafir 20 Haziran 2013 Perşembe 11:43

Mesele Çoğulcu Demokrasiyi anlayıp,tatbik edebilmekte yatmaktadır.Sloganlara ve kısa mesajlara açık bir millete ,belli bir kesimi hedef göstermek en kolay olanıdır.Bankalar ve Ekonomi konusunda çok haklısınız.Daha reel çözüm öderileri ve projelerinizi açıklamanızı bekliyoruz.Hep İSABETLİ 'TESPİT''lerde bulunuyorsunuz .Ama Önerilerinizide aktarmalısınız Selamlar

Yorumu oyla      64      50