YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 19 Haziran 2013 Çarşamba 09:47

öNCE anlattığınız gibi birisi olsa başbakanımız, yazının devamından sonra ALLAH sizi çarpardı.Ama öyle olmadığı için kendisini beğenmeyenlerle tek tek diktatör gibi uğraşıyor. Böyle büyük bir ülkenin büyük başbakanına vatandaşından intikam alır gibi şahıslarla uğraşması hiç yakışmıyor.%50 deniyorda! 50 milyon seçmenin 42 milyonu oy kullandı 21 milyon oy alındı,SEÇMENİN %42 si eder.75-21=54 milyon olmasada %60 ı karşılarında.Bu memleket ne badireler atlattı,TÜRK milleti ilelebet yaşayacaktır.M.A.

Yorumu oyla      64      49  
Misafir 18 Haziran 2013 Salı 11:10

Milletvekilliği parti başkanının her dediğine hınk demek midir? İşte Kürt meselesinde istifa eden vekil iradesi olan insan örneği.Valla Bülent Bey gibi ılımlı bir insan da oynanan oyunu görmesine rağmen böyle yazıyorsa bu vekillikte acaip bir virüs var demektir virüsün adı "gözlerimi kaparım vazifemi yaparım" Sandıktan çıkamazsam Kemal Bey gibi ateşle oynarım.Emir demiri hatta Kılıcı bile keser.

Yorumu oyla      68      54  
Misafir 18 Haziran 2013 Salı 02:51

21:50, sevgili yorumcu kardeş, biraz çevrene baksan o senin "1915 KILIÇ ARTIĞI döküntüler" AKPKKnın ve devletin doruğundalar, sayenizde tabii. DoğanGörünümlüŞahinlerden birisini en tepeye çıkartan AKP değilmidir? Şimdi onu nöbet değişimine hazırlıyorlar, KIRKKATIR-KIRKSATIR ikilemi yaratarak, onu ILIMLI çikolatasına banarak. Hala görmedinse benden bu kadar. Dualarım sizlerle, Allah zulmünüzü ve ömrünüzü arttırsın.

Yorumu oyla      60      51  
Misafir 17 Haziran 2013 Pazartesi 22:48

21.50 kendin pasla kendin vur yorumu göz göre göre 55. kez.

Yorumu oyla      58      49  
TOTEM 17 Haziran 2013 Pazartesi 22:08

İlan ederek sizi tasviye etmistir.Simdi manzara ne biliyormusunuz? normalde cocuk annenin eteklerine siginmasi gerekir ama simdi anne cocuklarinin eteklerine siginmistir. ben konuyu gostericiler ve hukumet acisindan degerlendirecegim ama sozin bu durumunuzu hala goremiyor olmaniz uzerine bu yaziyi yazma geregi duydum. Sanirim ne desek bos artik ana muhalefet Taksim gezi parkidir sizde ancak onun destekcisi pozisyonundasiniz. Bu ne aci degil mi?

Yorumu oyla      60      59  
Misafir 17 Haziran 2013 Pazartesi 22:05

T.Atillanın yazısından:"Raporda; CHP iç çatışma durumunda, bu çatışmadan sorumlu tutulma ihtimaline karşı görünürde sınırlı destekle yetiniyor ama CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu el altından kalkışma denemesine net destek veriyor. CHP’deki liderlik çekişmesinde öne çıkmak isteyen Metin Feyzioğlu sokakları kışkırtıyor. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin çatışma istemediği belirtilen raporda, seçilme umudu kalmayan bir kaç AKP’li vekilin sürece destek verdiği..."

Yorumu oyla      61      52  
TOTEM 17 Haziran 2013 Pazartesi 22:03

sayin vekil olmasi gereken sizin halkin oncusu olmaniz ve secmen kitlenizin arkasindan gelmesi ve o kitlenin sizin arkaniza siginmasi gerekirken sizler kitlenin arkasina saklaniyorsunuz ve hala oturmus yorum yapiyorsunuz. ben Chp milletvekili olsam utancimdan disari cikmazdim zira secmen kitleniz sizden artik umidi kesmis ve kendi isini kendi gormeye karar vermistir.. ben size surekli kendinizi sorgulayin dedim siz muhalefete muhalefet yapiyorsun dediniz ancak secmen kitleniz sizi beceriksiz-

Yorumu oyla      56      54  
Misafir 17 Haziran 2013 Pazartesi 22:01

Dersimli Kemalin hatırı milletin hatırından C.Rothun hatırı ve Silivri erkanının hatırı milletin hatırından büyüktür.Gerekirse BDPnin SDP DİP TİKKO DHKPCnin TGB İP ve her tür antika eserin hatırı sırf Tayyip düşmanlığıyla milletin hatırına tercih edilir.3 günde bir pohaça yer veya yemez polis Apo bayraklılarla çatışır ama....Halk kim ya...Silivriye selam Türkiye silivridir.Balyoza sap taşa sapan...İşte yeni CHP.Sandığa veda sapana merhaba...İktidar sapanın ucunda.

Yorumu oyla      58      51  
Misafir 17 Haziran 2013 Pazartesi 21:50

Asıl sizlerin ve sizler gibilerin "ŞERRİNDEN" yüce Milletimizi Allah korusun....Sn Erdoğan ULUSAL MARKAMIZDIR....Milli MARKAMIZDIR....Saldıranların tamamı gayri milli ve hatta 1915 KILIÇ ARTIĞI döküntrülerdir.

Yorumu oyla      53      55  
Misafir 17 Haziran 2013 Pazartesi 21:34

Bu sitenin enteresan yazarları var.R.Turan okura akılsız demeye getirir.Yazarımız 2.5 liraya yorum yazılıyor der.Yorumcu kadrolu şakşakçı herkesi sözle rahatsız eder ne yazsa yayımlanır ilke milke hak getire AYTUN ÇIRAY Chpden gelip polise saldıranları 9 eYlül ruhuyla hareket ettiler diyecek kadar SOL olduğunu gösterir.Editörlerinizi de sitenizi de kınıyorum.Kalıp fikirler tek tip yazarlar.

Yorumu oyla      56      53  
Misafir 17 Haziran 2013 Pazartesi 17:39

Bülent Bey, sizi o kadar taktir edip sevmeme ragmen son yasanan olaylarin ardindan bir kez bile bu asina oldugum sayfaya bir kez bile ne gözlerim ne de ellerim gitti.Yine de kendimi inkar ederek zorla da olsa gelmis bulunmaktayim.Tam tahmin ettigim gibi bir yazi yazmissiniz.Hani siz farkliydiniz hani siz lider sultasini sevmiyordunuz..? Bakiniz bu yorumu yazan kisi iyi derecede Almanca bilen bir okurunuz dur.Alman medyasi "kral dan daha cok kralci oluyor.." ne den acaba ...???

Yorumu oyla      58      52  
Misafir 17 Haziran 2013 Pazartesi 14:34

Allah her iki tarafıda ISLAH etsin .Mesele Çoğunlukçu Demokrasidense Çoğulcu Demokrasiyi TALEP etmek .Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı,Uygulansa kıyamet mi kopar

Yorumu oyla      60      50