YORUMLAR
Toplam 28 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 10 Haziran 2013 Pazartesi 12:29

doğru MHP dibini görmediği kaptan değil bulanık suyun olduğu kaptan su içmiştir mazisi boyunca

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 8 Haziran 2013 Cumartesi 10:46

bahçeli internete girmeyi biliyormu acaba;40 sene öncesinde kalmış soğuk savaş yıllarının politikacısıdır o ,eskiden düşman olarak koministler vardı şimdi kürtler bu ikisi olmasa söyleyecek hiç bir şeyi yok

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 6 Haziran 2013 Perşembe 13:53

Ne yapmış ne yapmış beş pasaj yorum yapmış.Yaptığı yorumdaki cümle bu;"Ben Hande yenerle yada istinye parktaki burjuva ile yada elitist züppe takımı ile aynı pencereden bakmıyorum."Demek ki ne yapmış yandaş,yorum yapmış.Yandaşın yorumu böyle olur arkadaşlar,normal...İki duble rakı içmiş,geçiniz efendim geçiniz.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 6 Haziran 2013 Perşembe 12:27

Protestocuların 7 isteğinin ardından gelen köprüye havaalanına hayır vb.istekleri buna istek denir mi? Görünce hangi kafayla karşı karşıya olunduğu görülüyor.Park kurdun kuzuya bahanesi.İyi bir bahane buldular ama akıl her zaman hislerden önemlidir.Millet oyunu gördü.MHP iyi bir sınav verdi.Keşke MHP nin başında Muhsin gibi halktan halka yakın derin olmayan insanlar olsa.

Yorumu oyla      54      57  
Misafir 6 Haziran 2013 Perşembe 08:48

Ak parti yeni isthdam alanları üretmekte yetersiz kalmıştır.Haklar konusunda mevcut zihniyeti değiştirmek isteksizdir ya taraf olmayarak ya taraflar arasında pozisyon belirliyerek kendisini olayın dışına çekmiş çözüm üretmeden sıyrılmıştır.Türkiyenin ihtiyacı olan akıldır.yeni dünyayı okuyacak ona göre starateji geliştirecek uzmanlara ihtiyaç vardır.Eskimiş düşüncelerle yeni dünyayı anlamak zordur.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 6 Haziran 2013 Perşembe 08:43

Ak parti bir kişiye dokuz gazoz dokuz kişiye bir gazoz sistemini bozdu.Faiz ve enflasyon lobisini etkisiz hale getirdi ülkeyi Arap sermayesine açtı.Böylelikle alt yapı yatırımlarına ülkeyi açık hale getirdi.Büyük yatırımlar yapılır oldu.Eleştirilerde haklılık payı var ancak bundan ders çıkarması gereken mutlaka Ak partidir.

Yorumu oyla      53      55  
Misafir 4 Haziran 2013 Salı 17:41

Yine AKP zorda ve yine MHP KOLTUK DEGNEGI! Aptallar! Tabbi orda olmazsiniz! Siz, ileride olabilecek AKP-MHP koalisyonu icin kapiyi hep acik tutmak icin KOLTUK DEGNEKLIGINI yeglediniz! Buna bir de Bahceli'nin elde oldugu söylenen KASETI de eklenince TAMAMEN bagimli oldunuz! Eger bu milliyetcilik ise YUH SIZE! Anma AKILLI ve GERCEK ülkücüler, SIZE ragmen orda bizle KOLKOLA! Haberiniz var mi?

Yorumu oyla      61      50  
TOTEM 4 Haziran 2013 Salı 16:46

Ne enteresan değil mi?5 pasaj yorum yazdım bir düşünce ifade ettim ve düşünce bir bütündür ancak dört yorumuma eksi verilmiş sadece arada bende arkadaşlarla iki kadeh yuvarlıyorum dediğim pasaj 3 artı almış:) Ben artık birşey söylemiyorum yorum sizlerin.

Yorumu oyla      54      54  
Misafir 4 Haziran 2013 Salı 15:48

Siz ne derseniz deyin,ben MHP yi her konudaki korkaligindan ve acizliginden dolayi kiniyorum..Silivri icin ne yaptiniz,S.Tuncel bile meclisteyken oradaki sucsuz insanlara niye sahip cikamadiniz..mahkemenin onunu bile doldurmadiniz! Apo ile mutabakatta ne yaptiniz..dibi gormediginiz su vs hikaye..Hukumet tarafindan surekli alay edilmekten bikmadiniz.Hepar bile sizden ileride.

Yorumu oyla      62      50  
Misafir 4 Haziran 2013 Salı 15:28

MHP nin tabanı işini yapıyor.Bahçeli ve meclisteki ekibi de işini(!) yapıyor.Onlara verilen görev A-K-P sıkıştığı anda ona destek olmaktır.Bunu da çok güzel yapmaktadır.Bahçeli ve Kılıçdaroğlu;al birini vur ötekine...

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 4 Haziran 2013 Salı 10:53

MHP, TKP,PKK ve PARtizan bayrakları altına düşmedi.Çevreci anlayışla başlayan sonra aşırı solun ve vesayetin kullandığı oyuna gelmedi.Bu bazılarını HAYALlerine turp suyu gibi geldi.Ülen Bahçeli devrimcileri yalnız goydun.BAK ne güzel otobos yakeyolllaaa.

Yorumu oyla      55      60  
hulya 4 Haziran 2013 Salı 10:47

Sn.Erdoğan ve Sn.BDP heyeti ABD'den döndüler.Ak parti kurulduğundan beri budama bahanesi ile kesilen her ağacı not eden Taksim halkı her türlü değişikliğe karşı çıktığını bile bile ABD'den dönen AKP iş makinalarını gönderdi,ABD'den dönen S.S.Önder kepçenin önüne geçti çakmak ateşlendi.Şimdi söndürme zamanı.Halkın kılına zarar vermeyin kim diyorsa o'dur KAHRAMAN başka kahraman tanımam valla.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 4 Haziran 2013 Salı 10:39

DEniZ GezmiŞ der ki: 09.34 Derin devlet bizi kullandı ve astı.Hala uykuda mısın UYAN UYAN.Aynı kuyuya kırk kere düşenlere acınır mı gülünür mü !!!! Bazıları ukudayken gördükleri rüyada kendilerini halkı aydınlatırken görebiliyor.Uyu yavrum nenni Denizleri astık sizi de SİLİVRİye nöbetçi yaptık.Gönüllü KEK olana ne yapacaksın???? Yurdumun kekleri tükenmez:)

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 4 Haziran 2013 Salı 10:39

Tabanınız gördü ama,siz hala göremediniz.İyi uykular.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 4 Haziran 2013 Salı 10:12

dibini görmek isterken ülke elden gidiyor.siz bekleyin daha. gerçek ülkücüler meydanlarda. kürsüden ip atmakla olmuyor...

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 4 Haziran 2013 Salı 10:07

siz gidin akpnin kapından su için sizin milliyetçiliğiniz kağıtan bir kaplan milliyetçisi 10 yıldır akpye koltuk değneği oldunuz olmaya devam ediyorsunuz ülkede demokrasi hukuk despot akp iktidarının elinde katledirken siz hala utanmadan millete masal antatıyorsunuz demekki koltuk değneği bahçeli kürsülerde sahte kabadaylık yapıyordu bu kafaylan değil iktidar olmak barajı dahi zor geçersiniz despot erdoğana taşeronluk yapacağınıza millete vekillik yapın yoksa aldığınız maaş helal değildir

Yorumu oyla      58      49  
hulya 4 Haziran 2013 Salı 10:00

MHP gezi parkı olaylarında yok değil olurmu hiç.Partiler ellerine bayrak alıp meydana inecek değil herhalde.Gezi parkını döven ve dövülenler diye ayıracak olursak kendileri döven tarafı seçmişlerdir.Genel başkanları polislere "halkımız sizden yardım istemediği sürece onların kılına zarar vermeyin,elinizde tutuğunuz gazında silahında parasını onların verdiğini asla unutmayın" dememiş, ya ne demiştir halkı uyararak "polis'e zarar vermeyin onlar emir kulu" demiştir kimse bilmiyor gibi sanki.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 4 Haziran 2013 Salı 09:34

Devrim,korkaların,acizlerin,çek,senet tahsilatı yapan,sözde,sahte vatan severlerin bir eylemi değildir.Devrim,DENİZ GEZMİŞİN,şu sözleri ile sabittir"Bir halkın gece uykuları kaçmışsa o ülkede devrim başlamışdır"iyi uykular MHP!devrim sonrası görüşmek üzere.

Yorumu oyla      58      49  
hulya 4 Haziran 2013 Salı 09:25

Mhp'nin tüzüğünde din'le ilgili hiç bir ibare yokken MHP'yi İslam'dan ayrı düşünemezsiniz mesela.Bu durum bile anayasanın ilk 3 maddesinin olması getektiği gibi kullanılmasına elgeldir.

Yorumu oyla      54      49  
hulya 4 Haziran 2013 Salı 09:13

MHP'nin parti tüzüğü tam bir Atatürk Milliyetçiliği'ni savunurken, uygulaması tam tersi işleyen bir partidir.Parti tüzüğüne kanıp giren çok değerli aydınlar ise partinin uygulamadaki hatalarını kamuflaj etmekten başka bir işe yaramamaktadırlar.

Yorumu oyla      60      49  
hulya 4 Haziran 2013 Salı 08:57

23:17 Derdinizin dermanı anayasamızın ilk 3 maddesinde gizlidir.Anayasamızın ilk 3 maddesini olması gerektiği gibi kullanmasına izin vermeyenlerin arasında MHP de vardır.Çıplak gözle görülmeyen ama Türkiye Cumhuriyeti gözlüğü taktığınızda ortaya çıkan bu görüntüye iyi bakınız görürsünüz.

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 4 Haziran 2013 Salı 08:42

Mansur Yavaş Ankaralı için çok bilinen bir isim değilmiş. Yahu bu Mevlüt Karakaya'nın ismini hiç duyan var mı? Ben daha önce duymadım. Dibini görmedikleri kaptan su içmezlermiş. AKP'nin elinden içer misiniz? Hangi partinin kime, hangi konularda destek verdiğini Meclis kayıtlarından da biliyoruz.

Yorumu oyla      59      49  
TOTEM 4 Haziran 2013 Salı 04:54

Herkes anlamıştır ancak yinede belirteyim,aşağıdaki yorumlar bana aittir. Sevgiler..

Yorumu oyla      54      52  
Misafir 3 Haziran 2013 Pazartesi 23:17

Bir iki kadeh yuvarlıyorum elele gezen eğlenen gençler beni iğrelti etmiyor şimdi ben kimin yanında saf tutayım.Atama hakaret edenede kızıyorum,Peygamberime saldıranada ben halkım Dinime bağlı,Atasına ve vatanına bağlı,tarihi ile gurur duyan daha medeni olmayı hedef edinmiş bir bireyim kimden yana olsam bir yarımı feda etmek zorunda kalıyorum ama ben iki yarımdanda fedaskarlık yapmak istemiyorum peki benim haklarım ve hassasiyetlerim ne olacak?Gördüğünüz gibi tırstım! o yüzden kıvırıyorum:))

Yorumu oyla      57      52  
Misafir 3 Haziran 2013 Pazartesi 23:14

Nerede dursun? Üçümcü bir cephe açmak gerek ama bu üçüncüğ cephe biliyorum ki çok cılız kalacak bu derece saldırgan,öfke dolu ve edepsiz iki kesimin arasında ezilip kalacaklardır.Ben Hande yenerle yada istinye parktaki burjuva ile yada elitist züppe takımı ile aynı pencereden bakmıyorum istediğimiz Türkiye profilleri farklı,yaşam tarzlarımız uyuşmuyor ama içkinin damlasına bile tahammülü olmayan herkesi Allah adına dahada Müslümanlaştırmaya çalışan yapı işlede uyuşamıyorum bende arada dostlarla-

Yorumu oyla      54      54  
Misafir 3 Haziran 2013 Pazartesi 23:10

Benim için bir önemi yok diyor. hükümete kızıyorum çünkü önyargılı kendinden olmayanı yok sayıyor,diğer kesime kızıyorum çünkü benim ve bu ülkenin yarısının oyunu ve desteğini hiçe sayıp Hükümet ben istiyorum diye düşsün diyor.Arada sağduyulu ve mutedil davranmaya çalışıyorsunuz ama taraflar edepsiz,saldırgan tahrikçi olmuyor sende taraf olmak zorunda bırakılıyorsun.Hükümet yanlış yaptı demek istiyorsun ama diğer taraf daha büyük bir yanlışın peşinde.Söyleyin şimdi uç olmayan normal vatandaş-

Yorumu oyla      53      53  
Misafir 3 Haziran 2013 Pazartesi 23:07

Hükümet verdi!Aslında sözde karşı saflarda olanların birbirlerine bu derece benxzerlik gösterdiği bir örnek daha bulmak zor olsa gerek!Zira Hükümet olaya önyargı ile baktı kendisinden olmayanları n hassasiyetlerini ve söz hakkını hiçe sayıp susturmaya çalıştı!sonra diğer kendinden başka düşünceye hayat ve söz hakkı tanımayıp hiçe sayan yapı devreye girdi!hükümet ben üç çapulcu istedi diye yapacağımdan dönmem diyor,diğer kesimde ben hükümet düşsün istiyorum hükümete oy verenlerin ne düşündüğünün-

Yorumu oyla      54      54  
Misafir 3 Haziran 2013 Pazartesi 23:04

Ben Taksimde çevreci hassasiyetlerle bir projeyi protesto eden insanlara polisin sabaha karşı yaptığı saldırıya çok öfkelenmiş ve tepki vermiştim ancak daha ne oluyor demeden siyasi akbabalar leşe üşüşür gibi olaya üşüşüp konuyu bambaşka boyutlara çektiler.Hükümeti yıkacağız diyorlar!' Neden Ağaç kesitler diye mi? Hayır!neden şimdi?Çünkü halkın haklı hassasiyetini sonuna kadar sömürüp kendi kirli emellerine alet etmek için büyük bir fırsat yakaladılar peki bu fırsatı onlara kim verdi?-

Yorumu oyla      54      54