YORUMLAR
Toplam 60 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 30 Mayıs 2013 Perşembe 01:29

16:08, "doğan görünümlü şahin" yorumcu, beni dkapkınerle karıştırıyorsun, sana o DÖRT tane seri yorumu yaptıran kapkıner değil, benim. AKPKKyı savunamadığında paranoyan azıyor, herkesi kapkıner sanmaya başlıyorsun, iyice cıvıtıyorsun, farkındayım. Millete laf yetiştirmede, mugalatada, en kolay argümanı yakalayıp sündürdükçe sündürüp ASIL ÇUVALLADIĞIN KONUYU UNUTTURMADA seninle kimse yarışamaz, şimdilik bu kadar. Daha uzatacaksan bir psikiyatrist adı verebilirim, o daha faydalı olur.

Yorumu oyla      55      49  
teyze 29 Mayıs 2013 Çarşamba 20:49

19:02 ve 19:06 yegenlerum, şair demiş ya,Sana yüklediğim anlamları/Senmişsin gibi düşünme /Aldanırsın/Sen o anlamlarla /Sadece bende varsın /Ben seviyorsam /Sen bahanesin...53 buçuk yaşımı tamamladım ergenler gibi bir taraftar istesemde olamam.FB benim için gençlikteki gibi sadece futbol takımı değil artık, ona yüklediğim anlamları,hayatımdaki rolünü ben biliyorum.Uzatmıyorum çünkü renkdaşlarım yeni teknik direktörümüz kim olsun muhabbeti için beni bekliyorlar,hoşçakalınız.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 29 Mayıs 2013 Çarşamba 19:06

TEYZE seçimle geldi ama bu kadar şaibeden sonra seçim bir şey ifade etmiyor.Seçim dediğiniz seyirci ve FB sevdalısı milyonlar seçmiyor başkanı PARAYI veren OY da veriyor.Futbol ticarileşti fazla zihin yormaya değmez.Amatör ruh hiç yok.ADAM son maçta forma öpüyor ertesi sezon başka takımda...Herkes (şartlar gereği artık) İŞİN PARASINDA. insan her işe gereğince değer vermeli...

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 29 Mayıs 2013 Çarşamba 19:02

Saygıdeğer Teyze, Fenerbahçe ile Türkiyeyi karıştıracak kadar işin fanatik ve akıl dışı boyutunda değilim.Ben futbolun ticari bir sektör olmasından sonra futboldan biraz soğudum.Irkçı hiç değilim ama bir takımda 6 yabancı oyuncu bir anda sahada olunca bazıları da vatandaş oluyor bu da bana pek uzak bir takım anlayışı ve alınan galibiyetler kimin oluyor?Söylenildiği gibi futbol her şey değildir.Parti takım ve her tür radikalliğe karşıyım.Futbol seyretme zevkinden öteye geçmemeli.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 29 Mayıs 2013 Çarşamba 16:08

Sayın Bülent Kuşoğluda şimdi kesin 31 temmuz tarihli yazıya bakıp ana!!orada ne olmuş diye bakmıştır:)allahım ben ne zaman burada normal insanlarla muhatap olacağım? Vatandaşın mevzularla alakası yok arşiv tarayıp burada savaş veriyor bir AKPKK sloganı bellemiş gece demiyor gündüz demiyor millete laf yetiştiriyor bu arada kılıktan kılığa giriyor.Kendini bukadar yorma be gülüm ölümlü dünya sen bu dinyayı bırakta ahiter için çalış artık malum yaşın kemale ermiş ayak çukur denklemi bilirsin:)

Yorumu oyla      54      52  
teyze 29 Mayıs 2013 Çarşamba 16:06

12:57 Teşekkürler Fener denince denizin değilde bahçeninkini anlamışım.Uzun zamandır haberleri dikkatli takip etmiyorum kaçırmışım.Aziz Başkan seçimle geldi seçimle veya istifayla gider,sen bu ülkede yapılan darbeler sonrasında sivil veya askeri farketmez TÜRKİYEyi sonra seveceğim dedin mi ki Aziz gidince Fenere döneceksin?

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 29 Mayıs 2013 Çarşamba 15:44

10:42, beni muhatap almasan(!) da bu yorumun tarihe geçecek nitelikte. Teşekkür ederim, ÜÇ argümandan en kolayını bulup onun yarısını savunmakla benim argümanlarımın her üçünü de doğruladığının İTİRAFI oldu, farkında değilsin. Fasulyeden muhalefetinden başka hangisine itirazın var? Güdümlü militansın, kayıtsızşartsız AKPKK savunmanısın, en hafif argümanı uzatıp ASIL ÇELİŞKİLERİNİ UNUTTURMADA UZMANsın, itiraf etmiş oldun, bundan sonrası için hayırlı başarılar dilerim.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 29 Mayıs 2013 Çarşamba 15:35

Sayın Bülent Kuşoğlu, bu makalenizi de Sayın Aytun Çıray'ın 31 Temmuz 2012 tarihli makalesi gibi, yorum içerikleri dolayısıyla bundan sonraki başka tartışmalarda referans vereceğim. Her iki makale de buralarda AKP-PKK terörüyle yurtsever demokrat yazar ve yorumculara göz açtırmamak ve onları yıldırmak için görevlendirilmiş "bilinen" yorumcunun itiraflarıyla referans olacaktır. Saygılarımla.

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 29 Mayıs 2013 Çarşamba 12:57

12.09 Fener, Kamer Gençin elinde taşıdığı aydınlatma cihazı olan fenerdir.Teyzecim o meclise öyle geliyordu bir aralar protesto için anlaşılan sizin ONDAN DA HABERİNİZ YOK.Güzel boya çekmişsiniz ama yanlış DUVARA:) Ben de söyle sametçi AZiz Gidince Fenere dönecek bir Fenerliyim.

Yorumu oyla      53      50  
teyze 29 Mayıs 2013 Çarşamba 12:57

Dün Hocayı dinlemeye gelenler arasında ateistten her partiye mezhebe cemaate mensup insanlar vardı.Soru sorma kısmında kendilerini tanıtırken söyledikleri için biliyorum.Hocaya ve dinleyicilere hayran kaldım ülkemiz adına umudum arttı gene.Sonra MARİFETİN,bir sürü aptalca-provokasyon kokan sorulara verdiği cevaplarla herkesi kahkahaya boğan alkışlatan hocada olduğunu anladım.

Yorumu oyla      53      49  
teyze 29 Mayıs 2013 Çarşamba 12:37

Bülent Bey dün İ.Eliaçık Hocanın Antalyadaki konferansına gittim.Konu:Evrensel Yöneticilik ilkeleri idi.Geçmiş tarihimizin çok mühim bir şahsiyeti ile ilgili içimi kemiren daha doğrusu hep bilip de doğru olmamasını istediğim bir şeyi sordum.Hocam bu da mı YALANdı dedim,yalanmış.(Dinimizi peygamberimizi siyasete YALAN bir konuda alet eden bir mevzu)Hoca, dün hem 28 Şubat günlerinde hem bugünlerde biber gazı yediğini anlattı.TADI AYNI mıydı hocam fark var mı dedik,çok güldü,tadı aynı ama şimdikinin sapı bizden dedi.

Yorumu oyla      53      49  
teyze 29 Mayıs 2013 Çarşamba 12:09

19:36 yorumcu Fenerli Kamer'e,20:00 yorumcu Lefteri bilmeyen Kılıçdaroğluna,ince ince Fener aleyhine ayar yaptıklarını itiraf ederek Trabzonlulara gaz veren Bakan Bayraktarı,başbarışçı GS taraftarı Apoyu,vur kır öl Beşiktaşlı Bahçeliyi ekleyerek mevzumuzu dağıtmak isteyen bir yorumcu çıkabilir.Siyaseten milleti gerenler futbolda da başardı.Milletin yarısı diğer yarısına futbol ve siyasette düşman oldu.Dün başvekil-Kılıçdaroğlu birbirlerine istifa çağrısı yaparken tv de izledim kahroldum o nasıl bir ifade yüzlerindeki Esat da izlediyse mutlu olmuştur.Ateş, komşu da pişti bizede düştü yazıkk.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 29 Mayıs 2013 Çarşamba 10:42

07.18 Sen benim muhatabım değilsin ben kırktane kimlikle yorum yazıp konularla ilgili yorum yapmak yerine yorumcuları taciz eden insanlarla tartışmam.Üçneş slogana sığınmış asla ne bir sorgulama nede bir tartışmaya girebilecek kapasitesi olmayan birisin sen senin kim olduğunu biliyorum beni taciz etme ve bana hitabende yazma anladın mı?ben arada bir özgürlükçü olabiliyorum demek en azından sen aradabir bile bunu başaramıyorsun.Artık bana hitaben yazma seni muhatap almıyorum anladın mı?

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 29 Mayıs 2013 Çarşamba 07:18

17:16, kişi başkasını kendi gibi bilirmiş, "güdümlü bir militan". Kendi itirafınla kimlerin güdümünde olduğunu açıkladığının daha senesi dolmadı. En iyi bildiğin iş, onbir yıllık PKK-AKP ortaklığını körükörüne savunmak, arada bir "özgürlükçü" havalarda fasulyeden itiraz-muhalefet ama hemen ardından Tayyiban zulmünü savunmaya devam. Ciddi bir sorgulamayla karşılaşınca en zayıf ve kolay argümanı yakalayıp sündürdükçe sündürüp asıl ciddi çelişkini unutturmak uzmanlık alanın, yiyen varsa elbette.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 28 Mayıs 2013 Salı 23:14

Reyhanlıda AKP'nin oyu % 70 nasıl toplama kalabalık oluyor ????

Yorumu oyla      54      52  
Misafir 28 Mayıs 2013 Salı 20:38

Türkiye teknolojide çok güçlü bir ülke.Burada partileri bile teknolojiyle dönüştürüyorlar.MHP CHP'ye dönüşüyor CHP MHP'ye.Kaset teknolojisinin SARI lakaplı sahibi içerde olsa da ekibi kasetle eğitimde ısrarlı.Sen şuraya geç sen şuraya zıpla.Sen avukata söyle anayasaya ve Barış sürecine yanaşmasın.Kaset kimdeyse filmi o yönetir.zIpLAYIVER ÇEKİRGE...27 Mayısçılar 29 Mayıs Fetih bayramını yasaklamış darbe gününü de bayram ilan etmişti.Milletle ne kadar barışık bir yapı Kipanın gücü adına...

Yorumu oyla      54      53  
Misafir 28 Mayıs 2013 Salı 20:00

ADam 10 yaşındaki futbolla ilgilenen çocuğun bildiği EFSANE FUTBOLCUYU tanımıyor Türkiyeyi yönetmeye talip...İnsan ilgilenmezse bile duyar.El insaaaaaaf...Ben Lefteri tanımayan adama oy vermem arkadaş:))

Yorumu oyla      54      52  
Misafir 28 Mayıs 2013 Salı 19:36

Vekiller bugün Kılıçdaroğlu grupta konuşurken maçlardaki holiganlar gibi AKP adı geçince YUUUuuuH diye öyle bir coşuyorlar ki demekki vekil de olsa insanlar Çabuk Gaza geliyorlar...AJİTASYONLA GÖREVLİ fenerli Kamer mi coşturuyor gaz veriyor:)) Gerçekten haberi gözlerinizi kapatıp izleyin kendinizi maçta sanırsınız.İşin ilginci Lefteri tanımayan insan bile GAZa getirebiliyor insanları....

Yorumu oyla      54      50  
TOTEM 28 Mayıs 2013 Salı 17:16

Kendisi gibi düşünmeyenlere hakaret etmek ve sürekli kişilere saldırmak sağlıklı bir ruh hali değildir. Söylemlerin altı dolu olmalıdır. insanlar somut verilerle konuşmalıdır yoksa insanlar mutsuz perişan borçlu gibisinden yuvarlak sözlerle siyaset yapılmaz.Biliyorum sayın vekil keskin militanlarına gazvermek istiyor ama asıl hedefiniz normal insanlar olmalı bu bir avuç militan zaten güdümünüzde ama sıradan insanları inandırmanız gerekli bu tavırla ise bu çok zor.

Yorumu oyla      55      52  
Misafir 28 Mayıs 2013 Salı 16:14

Saadet Partisinden değişime açık toplumu okuyan AKP çıktı.CHP de değişmek istiyor ama mümkün mü!!!! Gömleği çıkartmazlar ellerde ne kasetler var.CHPde artık DHKPCli vekiller bile var.Bunların diğer adı derindir.DOlayısıyla değişemeyen CHP bir umut olmayı bırakalım kokuşup kuruyan GÖL gibi olacak.Akmayan kokar...

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 28 Mayıs 2013 Salı 16:02

Iğsız paşanın ardından ERÖZ paşa da son ifadesinde BAŞBUĞUN internet andıcından haberi vardı,demiş....EEE kim durup dururken ayranım ekşidir diyecek....Bir zamanlar asıl hükümet MGK idi.Dünyada da Mesela İNgilterede Kışla önünde İNgiliz askeri, Müslümanlara öldürtüyorlar..Çeçenler kalabalığa girip elini kolunu sallayıp bomba patlatıyor İMAJ karalaması.Rahip SANTOro ve ZİRVE katliamını hatrılayalım.Küresel güçler İSLAMA karşı.

Yorumu oyla      57      51  
Misafir 28 Mayıs 2013 Salı 15:45

13:39, Tayyipleşmeye devam sayın yorumcu. Hangi milletmiş bu? Adeta Tayyip karşımdaki, Türküm diyemeyen, ama, GÜRCÜYÜM demekten de kaçınmayan. Eline tutuşturulmuş ACANDAyı parti programı yapan, beyzbol sopası marifetiyle hükümet etmeyi siyaset yapmak sanan bir başka ülkenin başbakanı olmuşmudur, ya da kuklalığı içine sindirebilmiş bir başkası? Ya kuklanın kuklası olmayı benimsemiş bir başka yorumcu-yandaş güruhu varmıdır yeryüzünde?

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 28 Mayıs 2013 Salı 13:58

Demirelin Adalet Partisiyle başedemeyenler önce MUHTIRA(sarı kart) sonra 1980 de kırmızı kart gösterdi.DP darbeyle susturuldu ANAPlı özal Kurşunladı zehirlendi.Erbakana Tank yürütüldü.AKP için kapatma davası açıldı ELDİVENLER giyildi Sarıkızlar hazırlandı.CHP bunların moral motivasyon hocası oldu Başbakana "adi başbakan" parolasını yazdıranları destekledi.Şimdi de mezhep öncelikli ve Mihraçın Aponun hamisi SUriye sevdalısı bir parti.Sçimden de ümit olmayınca Hakaret et gitsin.

Yorumu oyla      54      54  
hulya 28 Mayıs 2013 Salı 13:50

12:28 Darbecilerin Nato'da eğitim alan 16 kişilik ekibinin en ünlüsü A.Türkeş. Demekki bunlar bir taraftan incil dağıtmış bir taraftan Kuran dağıtmışlar.Atatürk'ün Türkiye'sine hizmetlerini böyle yapmışlar.

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 28 Mayıs 2013 Salı 13:39

Kamer Gençleşmeye lüzum yok sayın yazar.Kamer Zaten Genç o TAYYİP der 1000 yıldır ANADOLUDA OLAN AZiz milletin cumhurbaşkanına Abdullah Gül der,Yorumcu Molla Abdullah der emekli ya herkese emretmeye tepeden bakmaya yetkili kültür bu .Kamer Genç ve emsali...ACaba bu kalitede bir insan Almanyada ne için seçilir,Muhtar yaparlar mı??? Sizin üslubunuz da Olgun kalsın.

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 28 Mayıs 2013 Salı 13:35

Civanım Delikanlı'nın aldığı "ÜSTÜN CESARET MADALYASI"nı örtmek için yorum aralarına "GELSİN telaviv Takkesi", "Takkeli öyle diyor" gibi aforizmaları serpiştirince onbir yıllık AKP-PKK ortaklığının SEFİL KOKULARI da, PİSLİKLERİ de örtülmüş oluyor, MAAŞLI MAŞAya göre. Yazmasa olmaz, kapının arkasında süpürge, deliğe süpüttürüverirler, beyzbol sopası da bedava. O anlattığı masalları da kim ve nasıl inceleyecek de yalanlarını kafasına vuracak şerefsizliğini söyleyecek? "Barış"ı bunlar getirecek ha?

Yorumu oyla      55      49  
hulya 28 Mayıs 2013 Salı 13:25

10:18 Neyi inkar etmeye çalışıyorsunuz? Siz inkar edince tarih değişiyormu? Türklerin tarihini okumadan Türkiye'de çalışabilirsiniz ama bilmişlik taslayamazsınız.Dünyevi olmayan duygularla bir şamanın insan canı aldığı bir tane örnek gösterebilirmisiniz? Dünyevi olmayan duygularla bu dünyada kaç milyon insanın canı telef olmuştur acaba hiç merak ettinizmi? Şamanlar bu katliamlara katkıda bulunmuşmudur? Varsa tarihte böyle bir örnek anlatında bilelim.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 28 Mayıs 2013 Salı 12:28

Sn:Kuşoğlu Türkiye Pakistan ve Irakın bir Paktı vardı.1958'de Irak ve Pakistan'da 60'da Türkiyede bir darbeyle bu Pakt işlevsiz hale getirildi.Prof. Göztepe,38 DARbeci subayın 16'sı NATO'da eğitim almıştı.Muhafazakar Çakmak grubunu 7.500 subayı bu kriptolar tasfiye etttirdi diyor.Düşünün 7500 insan birden çıkarılır mı? Çıkarılanlar Gazilerin şehitlerin çocukları....GELSİN telaviv Takkesi.Boğaz kestir ve İncil dağıttır ziyaret ettikleriniz bunlar...Barış mı. bölünecez.Takkeli öyle diyor.

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 28 Mayıs 2013 Salı 12:13

Bülent Bey, Türk Time'ın haberinde var.MİT Reyhanlıda her şeyi dinlemiş haberi var ama emniyete bildirmiyor.Emre Uslu'nun dediği yapı Mezhepçi, Suriyeye yakın yapı.CHPli bu anlayıştaki saylavlar da DHKPCli bu anlayışın avukatları tutuklanmak üzereyken kalkan oluşturdular.İ.Cihaner mesela... CHP Halka uzak Suriyeye yakın yapılara askeri ve sivil antidemokratik yapılara KALKAN.Swoboda da bunu belirtiyor basın işin bu kısmını çok yazmadı adam CHP Vesayete yakın Barışa uzak dedi.Lefteri Görene...

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 28 Mayıs 2013 Salı 10:45

Talat Aydemir ifadesinde İnönü ilk ihtilali teşvik etti diyor.Dün ihtilal yaptıran CHP'de bir şey değişmedi. 63 yıl sonra darbecileri kurtarmak için mahkemeye TUR düzenliyor.Mahkemeye saldırıyor.Barışa destek verenleri ihraç ediyor.CHP Ergenekonun bir koludur.Parti değildir halk hareketi hiç değildir.Sopadır milleti adam etmek için kışkırtıcı rolünü hep oynadı Millet de senin rolün sana yeter dedi ve başka rol vermedi.Türkiye cennet olsa CHP cehennem der.LEblebi rakı bira festivali hayat budur.

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 28 Mayıs 2013 Salı 10:36

Suriyeden, PKK'yı ve birçok örgütü besleyen Suriyeden BANA ne diyen Hulya senin Suriyeyi eleştirmeni bekleyen yok zaten.Hama'da 100 bin insanı katleden babadan oğula yönetimin geçtiği Suriyeden BANA NE biz başbakanı yerden yere vuralım Dersime ve Hamaya eyvallah edelim.İşimiz bu.Sen dünyada aç ve açık insanlar varken zulüm gören insanlar varken bana ne diyorsan bu yorum köşesinden bize cevap vermek de o zaman SANA NE?

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 28 Mayıs 2013 Salı 10:28

İşte Kamer Genç mecliste nasıl ajite görevini yapıyorsa burada da 3y'cimiz var.Bu da Genç bir arkadaş burada devrimci mücadele veriyor.Kendine göre bir üslubu var.Hiç değiştirmeye niyeti yok.Tek isteği muhalif hiçbir yorumcu kalmasın.Bu da tam bir CHP anlayışı.Sayın yazar:Firavunlar seçimle geliyorsa 63 yıldır seçilmeyenler hangi sıfatı hak ediyor???Her şey kötüyken seçilmeyen Chp yi demekki vatandaş beterin beteri olarak görüyor.

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 28 Mayıs 2013 Salı 10:18

Bülent Bey, yorumculara şeytan ve yalaka diyenleri memnun ettiniz.Bu uslup Kamer Genç uslubu zaten mecliste ve yorumcularda var.TAyyip, Molla Abdullah yalaka, yanaşma...Hulya hiç hata yapmayan sözünü Atatürk duysa, Kızım geç bu sözleri ben bir dogma değilim.Bu cümle de beni sevmek değil diyecek sana ama senin zihnin teklere göre tek doğru tek iyi tekel:)) angaje...Sen bir film daha anlat.Şamanların Gücü olsun.

Yorumu oyla      54      50  
hulya 28 Mayıs 2013 Salı 09:41

Bugün yapılan bir hata 40-50 yıl sonra ortaya çıkıyorsa bugün ne yapıldığını örtbas etmek için geçmişteki hataları durmadan hatırlatanların geçmişten ders almak şöyle dursun daha büyük hatalar yapmadığını nereden biliyorsunuz? Ülkemiz adına geçmişte hata yapmayan tek lider Atatürk olduğu halde hata yapanların hepsi Atatürk ile çekişme içerisinde olanlar olması da ilginç değilmi?

Yorumu oyla      53      49  
hulya 28 Mayıs 2013 Salı 09:34

Geçmiş'te öngürülemeyen tutumlar nasıl belli bir zaman geçtikten sonra ortaya çıkıyor ve büyük hata ve yanlışlar yapılırken hissedilmiyorsa bugün de aynısı olmadığını nereden biliyorsunuz?

Yorumu oyla      55      49  
hulya 28 Mayıs 2013 Salı 09:27

Aşağıda Esat'ı kötüleyen arkadaşlara "banane Suriye'den;Sanane Suriye'den.."diyorum.Ülkemizde yapılan tüm kötülükleri büyük bir zevkle bir kesime yapıştımaya çalışan kötü niyetli yorumcuyuda kınıyorum.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 28 Mayıs 2013 Salı 01:00

Yalaka,yanaşma ve yandaşlar saldırısını gördünüz haksız değilmişim demek ki."Başbakan senin yakın arkadaşın mı?"cümlesi zaten bu işin maaş karşılığı yapıldığının işaretidir.Çünkü cümle aynen TAYYİBİN cümlesidir.Hala şaşkınım yalakalık için bu kadar yalanı nasıl bir araya getiriyorsunuz.Şeytan bir diye biliyordum ama zannnedersem birden fazla

Yorumu oyla      56      50  
TOTEM 28 Mayıs 2013 Salı 00:03

Sayın Kuşoğlu,Gördüğünüz üzere artık butür sloganlara ve saldırılara dayalı ucuz muhalefet prim yapmıyor.Kim tayipi savunabilir derken Başbakan yakın arkadaşınız mı ki ona Tayyip diye hitap edebiliyorsunuz?Bu durumda benimde size Bülent diye hitap etme hakkım doğuyor değil mi?Ayrıca Ankarada Ticaret odasının yaptığı bi,r yanlışı süslemek için esnaf borç içinde falan gibisinden makyajlara da gerek yok zira bu şekilde makyaj olayın önüne geçip asıl mesele halini alıyor.Lütfen daha yaratıcı olun.

Yorumu oyla      55      54  
Misafir 27 Mayıs 2013 Pazartesi 23:15

Düzeltme, Tunusta Zeynel belli yaştan küçük kadınlara dizden aşağıda etek giymeyi yasaklayan kanun çıkarmış sonra tepkilerle geri çekmiştir.İşte İslam dünyasının başında her yerde bunun gibi ankut halk düşmanı derin, pergel ve duvarustacı sembollü yapılar vardı....Bizde de telaviv takkesi makbuldür.

Yorumu oyla      57      51  
Misafir 27 Mayıs 2013 Pazartesi 22:48

1982'de HAMA'da resmi rakamlara göre 25 bin uluslararası örgütlere göre 100 bin sünniyi gazla katleden (Bizde 3 milyon ölse diyenler gibi,İstanbulun üzerine çökerim diyen ruh hastaları gibi PKK tamamen çıkmasın diyenler gibi)Hafız Esed FİRAVUN olabilir.Şimdilerde 80 bin insanını öldüren Nusayri Esed Fİravn olabilir Tunusta 65 yaşından küçük kadınlara dizden yukarı eteği yasaklatmak isteyen Batı devşirmesi MASON zeYNEL FİRAVn olabilir..Özala kurşun için K.Demirağı eğitenler Firavun olabilir..

Yorumu oyla      58      51  
Misafir 27 Mayıs 2013 Pazartesi 20:27

Tunustaki halk hareketi bir gencin kendisini yakmasıyla başladı.Tayyip Erdoğan başlatmadı.Mısırda Mübarek zaten darbeyle gelmişti.Suriyede muhalifler Irakta Saddamın yaptığı gibi yıllarca zindanlardaydı.1 Mart tezkersi geçmedi.Mübareki Tayyip devirmedi.5 yüzlü Esed Türkiyeyi kandırdı.Apo Şamdan çıktı ama Mihraçın kadroları PKK ve Dhkpcyi beslemeye devam etti.Sağ ve sol asılan gençlere ağlayan Tayyip bey Firavunsa 3 milyon insan ölse ne olur diyenlerin avukatları Musa veya Harun olabilir mi???

Yorumu oyla      57      57  
Misafir 27 Mayıs 2013 Pazartesi 20:05

Tayyip Bey Firavun olmak için ne yapmış.10 yıldır Türkiyeyi kandıran, Hatayı hala haritasında gösteren PKKyı ve Apoyu yıllarca besleyen Acilcileri ve Dhkpcyi besleyen 1986'da Hatay Kurtuluş örgütünü kuran Esedi kim indirirse eline sağlık.Bunun için ve İsveçte de aynı saatlerde satılan içki için Firavun oluyorsa olsun....Avukat olmaktan Lefteri kaleci bilmekten iyidir.Barışa karşı numaradan iyidir.

Yorumu oyla      61      54  
Misafir 27 Mayıs 2013 Pazartesi 19:55

Ordu içerisinde İnönü'nün şahsına büyük bir sempati ve saygı var, Milli Mücadele'nin ve Cumhuriyet'in ikinci adamı. İsmet İnönü, idamlara karşı dik durmamıştır. İnönü'ye "Sizin buyruğunuz bizim için peygamber buyruğudur" diyen Gürsel'in, İsmet Paşa'ya rağmen bir tutum alacağını düşünmüyorum. Kaldı ki darbe öncesi mesela İnönü'nün Ege gezisine "Büyük Taaruz" ismi verilmiş. Darbe ile ABD'ye yakın subaylar mı tasfiye edildi, yoksa ABD'ye yakın bir kadro mu iş başına geldi? Darbe yapanlar ABD'ye yakın. Tasfiye edilenler, NATO'ya uzak, "old" jenerasyon. Fevzi Çakmak jenerasyonu tasfiye edildi.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 27 Mayıs 2013 Pazartesi 19:15

Bülent Bey, 'Toplumun kaygısı' diye genellediğiniz zaman bence yanlış teşhis koymuş olursunuz. Benim ve benim çevremdeki insanların kaygısı var ama toplumun önemli bir bölümünün ekonomide öngörülebilirlik sürdükçe yok. 'Toplumun kaygısı var' demek yerine 'Toplumun bir kısmının kaygısı var, bir kısmı kayıtsız, bir kısmı da kaygılı kısmın kaygısından keyif alıyor' diyerek analize başlamak daha doğru gözüküyor. Siz bazen soruyorsunuz, bu kez ben sorayım: Düşünün lütfen: Yanlış mı bu söylediğim?

Yorumu oyla      54      52  
Misafir 27 Mayıs 2013 Pazartesi 19:11

Bülent Bey sizce bu başlık yakıştı mı? Herkes sinirli diyorsunuz bu herkesin başında vekiler var galiba? Ülkemizde % 50 oyla gelenlere firavun denecekse halkın oyuyla gelenleri indirmek isteyen yapıya ve avukatlarına da herhalde Musa diyemeyiz.

Yorumu oyla      58      54  
Misafir 27 Mayıs 2013 Pazartesi 17:04

Siz ancak kendi tabanınız olan biatçı ulusalcı sürü mensuplarınızı ikna edersiniz.Siz başkalarını ikna edip,kandıramazsınız sn bayım.

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 27 Mayıs 2013 Pazartesi 17:03

"Ankara esnafı haciz,çek,senet,borç rekorları kırıyor,ülke üretim yapamıyor, yeni seçilen yönetime bak.Aslında böyle insanlara demokrasi fazla,bir firavun yeter" PESSS.Bu yüzden mi Faizler %5 lerin altına geriledi.?,Bu yüzden mi Kamu net dış borç stoku sıfırlanıp Ülke olarak alacaklı konuma geldik.Bu yüzden mi Enflasyon %5 lere geriledi.Bu yüzden mi Ülkenin dörtbir yanı ŞANTİYE..Bu yüzdenmi Ülke Dünya SUPER LİGİNE çıktı.? Bu yüzden mi MB Döviz rezervlerini koyacak yeni kasalara ihtiyaç var...

Yorumu oyla      55      54  
TOTEM 27 Mayıs 2013 Pazartesi 16:18

Elinin altında İnternet var yüztane kanal ve binlerce kaynak var artık isteyen tabi ucuz dolma yemek istemiyorsa olayın içyüzünü araştırıyor ve araştırınca da sizin doğruları söylemediğinizi görüyor.Siz eskiyi överek yeniyi kötüleyerek ve Sürekli Hükümetin Ak dediğine kara diyerek muhalefet yapamazsınız.Yeni birşeyler söyleyin.Şimdi siz herşeyi bu derece çarpıtıp alenen doğruları söylemiyor birde hemen itiraz etme diyorsunuz!Kusura bakmayın benim yalana alerjim var sayın vekil.

Yorumu oyla      54      53  
TOTEM 27 Mayıs 2013 Pazartesi 16:14

Bilmediğimizi mi sanıyorsunuz? İkide bir vatandaşın durumu diye kendi kısır çevrenizi tasvir etme yanlışından ne zaman vazgeçeceksiniz? daha doğrusu KENDİNİZİ KANDIRMAKTAN NE ZAMAN VAZGEÇECEKSİNİZ? sürekli kara tablo çiziyorsunuz ama jiçöbir veri sizi desteklemiyor ve bu saydığınız palavralara da kayıtsız şartsız inanmamızı bekliyor,inanmayanlarada saldırıyorsunuz! Sayın yazar neden bunu yapıyorsunuz?Ankara Esnafı şöyleymiş böyleymiş bu sözler 1960 larda halka yedirilebiliyordu artık herkedsin-

Yorumu oyla      53      52  
TOTEM 27 Mayıs 2013 Pazartesi 16:10

Bizleri aptal yerine koymaktan ve masallar anlatmaktan vazgeçin. Hülya kardeşim bir kedi ve mama hikayesi anlatmış ama aslında farkında olmadan Chp yi anlatmış Sayın vekil halk Chp mamasını sevmiyor zira bayat ve tatsız. Her söyleminiz çarpıtma ve demogoji ve yandaşlarınız arasında da bu bir tarz bir kültür oldu!Reyhanlıda çevre ilden vatandaş getirmişte falan filan peki sizler Akp yi heryerde takip edip protesto edenlerin il il kendisini takip eden aynı yapının elemanları olduğunu-

Yorumu oyla      53      53  
TOTEM 27 Mayıs 2013 Pazartesi 16:07

Biz hayır biz ve halk söylediğiniz durumda değil diyoruz ısrarla hayır siz yanılıyorsunuz aslında iyi değilsiniz diyorsunuz!Hasta değilim diyern adama illa hastasınız demeye benziyor sizinki? Sayın Bülent bey artık bu anlamsız,saçmasapan ve beyhude çırpınışları bırakın ve kabul edin Chp kötü yönetiliyor,Chp yanlış yolda!Geçen Sanırım muharreem ince Amerikada konuşmuş Akp çok iyi olduğundan değil biz çok kötü olduğumuz için iktidar demiş! bunu bile anlamanız ilerleme olacaktır. Lütfen artık-

Yorumu oyla      53      53  
TOTEM 27 Mayıs 2013 Pazartesi 16:03

Garip bir ruh hali ile birlikte yaşamak zorundayız!Biri çıkar yazarı peşinen koruma altına almak için daha yazmadığım yorumlara gönderme yaparak yazara yandaşlık yapar sonrada bana yandaş yaftası vurur,Yazar deseniz,sorarız madem millet söylediğiniz kadar borçlu,mutsuz,umutsuz,perişan ce kızgın peki öyleyse nasıl oluyorda bu derece kötü bir parti olan Akp ve bu derece kötü devlet adamı olan Başbakan her seçimde oylarını artırarak iktidar oluyor? bunu nedn kendinize sormuyorsunuz diyoruz ses yok-

Yorumu oyla      53      54  
hulya 27 Mayıs 2013 Pazartesi 15:52

Sn.Erdoğan iyi bir siyaset adamı değil,iyi bir yol arkadaşı, o kadar. Siyaset diyolog demektir. Sn.Erdoğan asker arkadaşları (mecazi anlamda)dışında kimseyle diyalog kuramıyor.Bumudur iyi siyaset adamı?

Yorumu oyla      57      53  
Misafir 27 Mayıs 2013 Pazartesi 15:47

Hulya,biz siz den masal hikaye roman istemedik ki, en onemlisi de demokrasiye hayrinin dokunmamasi ivin yemimli olan birinin yazilarini buraya tasimayin.Bunlari zaten okuyarak kendinizin butun algilama hucrelerini tahrip ettiniz.Hazir ickiye lokal yasak getirilmisken bunlara da yasak getirsinler.Icki kotulerin anasi bunlar da babasu.A.C

Yorumu oyla      55      54  
hulya 27 Mayıs 2013 Pazartesi 15:24

Y.Özdil'in yazısını yazdım çünkü Sn.Erdoğan için “Çok iyi bir siyaset adamı" sözünün hiçbir masraftan kaçınılmadan yaratılan ambalaj ile insanlarda bu duygu yaratılmaya çalışılmaktadır.

Yorumu oyla      57      51  
hulya 27 Mayıs 2013 Pazartesi 15:19

Hatta, sırf bu mamadan satın almak için, kedi satın alan insanlar bile olmuş, o derece yani... Gel gör ki, ikinci haftanın raporları gelmiş, şok! Satışlar bıçak gibi kesilmiş,raflarda yığınla duruyor, elini süren yok. Acilen toplantı yapılmış, bütün kodaman müdürler filan, kimisi ambalajın rengini değiştirelim demiş, kimisi reklamı arttırmayı önermiş, kimisi de fiyatı az daha ucuzlatmayı... Masanın taaa en ucunda oturan stajyer, ürkekçe parmağını kaldırıp,söz istemiş “kedi mamayı sevmedi” demiş.

Yorumu oyla      57      49  
hulya 27 Mayıs 2013 Pazartesi 15:18

Y.Özdil'den:Holdingin biri, kedi maması üretmeye karar vermiş, masraftan kaçınılmamış, şahane ambalaj yapılmış, sanırsın mücevherdir, o kadar albeniliymiş, hem müşterinin ayağı alışsın, hem de rakip firmaların ürünü pahalı kalsın diye, hayli makul bi fiyat konulmuş, en ünlü reklamcılarla anlaşılmış, ülke çapında bangır bangır tanıtım yapılmış ve piyasaya sürülmüş... İlk haftanın satış raporları gelmiş, muhteşem, kapış kapış gidiyor.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 27 Mayıs 2013 Pazartesi 14:54

27 Mayıs'ı İngiliz ve Amerikan belgelerinde inceleyen Prof. Göktepe'den darbe dönemi, öncesi ve sonrasına ilişkin dikkat çeken bilgiler... İngiliz arşivleri üzerinde çalışan Prof. Göktepe, 27 Mayıs darbesinden CIA’in haberinin olduğunu söyledi. 38 cuntacıdan 16’sının NATO’da eğitim aldığını belirten Göktepe, “1954’ten itibaren darbe yapma kastıyla orduda gizli komiteler, hücreler kuruldu” dedi.

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 27 Mayıs 2013 Pazartesi 12:06

Vah vah vahhh..bardagin dolu tarafini görmek örnegini kim vermis bura dan kendisine sonsuz sukranlarimi sunarkenmbardagin dolu tarafini görmek istemiyen bir yazarin kosa yazisin da yorum yaziyorum.Yenilen pehlivanlarin gürese doymadigini biliyorduk ama bu kadari da fazla ...Insan iki türlü sorulan soruya cevap verir bir ikrar yoluyla bir de süküt yoluyla.Keski siz de sükütü tercih ediü vicdaninizi rahatlatsaydiniz.A.C

Yorumu oyla      53      56  
Misafir 27 Mayıs 2013 Pazartesi 12:01

Tayyip beyi ki mi savunur;TOTEM...Bildim değil mi?Bu cümlecik ona yeter bakın şimdi sayfalar döktürür buraya efendisi övmek için.Hep söylerim,yorumdan kasıt ya yazara katılır düşüncelerine eklemeler yaparsınız ya da karşısınızdır, gerekçelerini yazasınız.Şimdi arkadaş"Bülent bey CHP li olmak sizin aklınızı almış,falan,filan..."diye başlayacak ve yorum derken yazara giydirecek.Sonra da ben düşüncelerimi BİLİMSEL(!)yazıyorum ama beni TACİZ(!)ediyorlar diyecek.Bakın,göreceğiz...Eee yandaşlık zor..

Yorumu oyla      60      49