YORUMLAR
Toplam 9 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 3 Temmuz 2013 Çarşamba 15:36

yani oduna 125bin dolar vererek,kendini kabul mü ettirdi. bak DIA da içki yok diye sızlanmalar başladı.odununu aldığın adam kim.harika çocuk bedri baykam. azılı bir kemalist laik..odununa 125bin dolar verdiysen, çorabına,donuna ne verirsin sen yahu. babanın kemikleri sizlamada galiba.o oduna verdiğin parada senin mahallen saydığın insanların da hakkı var. bakalım nasıl ödersin aşağıda.aşağıda gavita mı ne.. o çikolata geçmiyor ha bilesin.(hursit dilaver wahsibatılıco)

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 15 Mayıs 2013 Çarşamba 09:07

Yetmiş milyonun hakkı yok.Kimse kendisini kandırmasın.Bu düşünce kaosa neden olur.O zaman devletten maaş alan herkes için geçerli olur ki yanlıştır.Sonra nerede durmayı düşünüyorsunuz ve nerede yeter denilecek?

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 15 Mayıs 2013 Çarşamba 08:53

Bir hakkın helal edilebilmesi için o hakkın kişinin kendisine ait olması gerekir, doğru. Mesela milletvekilleri kendi işletmelerinde kazanıyorlarsa veya özel sektörde patronları veriyorsa bu çoğunluğu pek ilgilendirmeyebilir. ANCAK MİLLETVEKİLLERİ MAAŞLARINI DEVLETTEN ALIRLAR. Yani burada yetmişiki milyonun hakkından bahsediyoruz. Üstelik gerekçesiz olarak, başka ülkelerde bulunmayan başka hakların da tanınması söz konusu.

Yorumu oyla      53      49  
hulya 14 Mayıs 2013 Salı 14:55

125 bin tl'ye daire alınır...Bu işde başka bir şey var;Bence olay şöyle gelişti M.Ülker bey Bedri bey'i sevmiyor bu belli,Bedri Bey'in sergisine gitti küçümser gözlerle baktı hiç bir şeyi beğenmedi Bedri bey'i acıtmak içinde tam çıkarken boş çerçeveyi gördü fiyatını sordu,Bedri Bey'de resimleri değilde boş çerçevenin fiyatını sorunca kırıldı doğal olarak.O sergi resim sergisi,çerçeve satış yeri değil ki bedri Bey'de almasın diye 125 bin tl dedi adam zengin inat değilmi aldı:) hepsi bu.

Yorumu oyla      60      49  
hulya 14 Mayıs 2013 Salı 14:34

Bu yazıya yorum olarak ne yazılabilir ki? Koca koca Milletvekillerimiz gelecek derdine düşmüşken,seçen bilgilenmesin diye eğitim allak bullak yapılmışken seçilende kendini haklı sanırken,iş ahlakı yerle bir olmuşken,birileri Erdoğan'ı filozof sanırken,kitap okumak iyidir deyip boş çerçeveyi Bedri bey niye satışa koymuş? Ülker'ci niye sevmediği adamdan onu almış? Boş çerçeve niye o kadar pahalıymış? Bir şey anlamadım doğrusu.

Yorumu oyla      64      49  
Misafir 14 Mayıs 2013 Salı 11:06

Helal etme konusu yanlış anlaşılmaktadır.Kişi kendine ait bir hakkı helal eder veya etmez ama kendisine ait olmayan bir hakkı helal etmiyorum diyemez.

Yorumu oyla      53      56  
Ooof of 14 Mayıs 2013 Salı 09:43

mesele ülkerin alması değil, baykamın satmasıdır. Ülkerin bisküvisini yemiyorum diyen ADAMın satacak malımda yok demesini beklerdim. Bu arada ülkeride tebrik ederim, 125 bin dolara sadece bir tablo almamış oldu. Adam ayrıca becerikli, memleketteki tüm marketleri alıp içkiyi yasaklıyor. yakında efesi ve mey içkiyide alıp sirke ve kolonya fabrikası yapacakmış diye duydum.

Yorumu oyla      55      52  
Misafir 14 Mayıs 2013 Salı 08:56

Milletvekillerine bu millete rağmen sağlanan ve gelişmiş demokrasilerin HİÇBİRİNDE bulunmayan hakları savunanlar, ya eski ve yeni milletvekilleridir, ya da onların birinci derece yakınlarıdır. Milletvekilleri hem gerekenin, hem de oran olarak Batı ülkelerindeki meslektaşlarının çok üzerinde maaş almaktadırlar. Haydi görevi süresince sağlananları sineye çektik diyelim. Ama kendisi ve sülalesine ölene kadar sağlananları maalesef ölene kadar helal etmemiz mümkün görünmüyor.

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 14 Mayıs 2013 Salı 06:28

Siyasetçi üzerinden siyasi parti eleştirisi ve sivilleşmeye zarar verir.Nihayetinde işin doğruluğa karar verecek olan sandıkta halktır.Kıyak söylemiyle eskinin meclisin itibarına hiçe alan yaklaşımı arasında pek fark göremiyorum.Milletvekili maaşları sanki çokmuş gibi gösterilir oysa ki gerçek öyle değildir. Ve hiçbir milletvekili maaş için kıyak için bu göreve talip olmaz çünkü milletvekilleri üstlendikleri yükün ağırlığını iyi biliyorlar.

Yorumu oyla      53      52