YORUMLAR
Toplam 27 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 8 Mayıs 2013 Çarşamba 13:12

12.42 sen misafir rumuzu ile sallamıyormusun? şimdi ozaman sana dokunsunlar bunumu demek istiyorsun.

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 8 Mayıs 2013 Çarşamba 12:42

Bu Türk Milleti ve Türk Ordusu düşmanlarının yorumlarını yayınlamak iyi oluyor.İhanet nasıl olur görüyoruz.Bu ordu ve komutanları 28 Şubatta size dokunmadıklarına şimdi bin pişmandırlar her halde.Bu şekilde yorum yazan adam tabi ki misafirliğin arkasına saklanacak.Korkaklıkta üzerlerine yok.Duvar arkasından işte böyle salar durular terbiyesiz adamlar.

Yorumu oyla      54      57  
Misafir 8 Mayıs 2013 Çarşamba 12:28

Pkk lı gençler,nereyeeee yavvvv!...Ne güzel ölüyordunuz,öldürüyordunuzzzz.Bizde sizin sayenizde "Akp ülkeyi yönetemiyor,bir avuç eşkiya ile başedemiyor....." diyorduk,bazende "Aşiret reisleri ile görüşüyorlar,iş birliği yapıyorlar.." diye bol bol "b.k atıp duruyorduk"......"eee şimdi biz ne diyeceğiz,nasıl akp ye saldıracağız,bu Ülke halkını nasıl VESAYET altına alacağız,gitmeyin yahu,bari birkaçyüz kişi kalsın,lazım olursunuz"....diyor Ulusalcı sürüleri mensupları.

Yorumu oyla      61      54  
Misafir 8 Mayıs 2013 Çarşamba 10:32

Ergenekonun hukukçu !!! ÇUBuklu generali ses kaydında sivil memureye KIZIM hepsini sildin mi iyice kontrol et.BUNLAR (polisler) gelir şimdi her şeyi didik didik ederler bir şey unutmayın diyor.Sildin mi neyi? Telaş neden ? PKK bir gün lazım olur! Bunlar gibi yüzlerce PAZIL parçası var.Parçaları birleştirmeye gerek yok her şey ortada.BARIŞ ÖYLE OLMAZ AKİL adamlara ip + MhP gençleriyle saldırarak olur.Barışı kim istemez:) gİderken asker niye seyrediyor ne güzel KAN dökülüyor biz de balyozluyorduk.

Yorumu oyla      61      50  
Misafir 8 Mayıs 2013 Çarşamba 10:16

Avni Özgürelin anlattığı PmAŞANIN bir gün lazım olur dediği kadrolar C.başkanlığı seçimi sürecinde ve seçim gecesi lazım oldu.Türkiye bir seçim GÜnüne Şehit haberleriyle uyandı.Lazım olanlar AKtütünde Hantepede görevlerini yaptılar. 7 kişiyi öldüren mayına ÜZÜLME olur böyle şeyler diyen Türkçe EZAN sever?! ama Kuran düşmanı askeri sır satanlar Şimdi YURTSEVER olmuş.Bugün de ONLAR PKK çıkışından RAHATSIZ barış böyle olmaz.TABİ efendim evet efendim SEPET efendim.yerseniz mi dediniz efem.

Yorumu oyla      62      50  
Misafir 7 Mayıs 2013 Salı 20:57

Kuşoğlu,Hiiiiç kendinizi zorlamayınız.Size rağmen, LOZAN BEKÇİLERİNE rağmen Anadoluda,hatta Ortadoğuda halklar arasında BARIŞ tesis edilecek ve tüm ORTA DOĞU Coğrafyasının yeraltı kaynakları,ortadoğu halklarının hizmetine verilecek.Tıpkı Kamu BORÇLANMA Faizlerinin hızla SIFIRA doğru çekildiği gibi.Görebiliyormusunuz sn Kuşoğlu,"Okuyabiliyormusunuz" sn dostum.Bence okuyun,okuyun,okuyun.CHP ye ve özellikle de size üzülüyorum.Son yaptığım anketde DESTE=%74..Bilmem anlatabiliyormuyum...

Yorumu oyla      57      52  
Misafir 7 Mayıs 2013 Salı 19:45

14:50 nin yazdiklari kimi acitti ki eksi puam vermisler.Yazilanlarin hangisi yalan yada abartili.Sahsrm yorumu ben yazmadim lakin yazani kutluyorum.Artik Deniz Gecmis edebiyati yapamayacaklar cunku yakin tarih yalan soylemez...

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 7 Mayıs 2013 Salı 14:50

DÜN Deniz Gezmiş'in idamına el kaldıran bilen bay güdücü şimdi sola antrenör olmuş.Piyasaya İP pazarlıyor.3 Kasım mersedesi ve DOLMUŞU.Kaptan yoldan ÖRDEK toplamaya devam ediyor.Barış böyle olmaz nosam Koyun güdücü bilir nasıl olacağını...Mehmetçiğin kanı mı!!!!!!! biz onlara teneke barakalar yaptık şerefsizim....Haydi golfe ya da kulübe gidelim... Komutanım mayını ben döşemiştim .Üzülmeee olur böyle şeyler...Biz irtica sitelerine haber bulalım.

Yorumu oyla      61      52  
Misafir 7 Mayıs 2013 Salı 12:17

Bülent Bey, AVNİ ÖZGÜREL 1999 da Pkk çıkarken hepiniz gitmeyin - şimdi ağlayanlar gibi- diyen MAŞA yı biliyor.bAY KEMAL CHP yi işte o YÜKSEK MAŞANIN DA olduğu SİLİVRİye vagon yaptı.HALK mı? Tabeladaki yeter.Halka da güvenilmez bu söz de bir CHPlinindir. Öyle olunca güç derinlerde olmalı.Barışı KİM istemez DERİNLERE bağlılar istemez tıpkı 1999 da olduğu gibi.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 7 Mayıs 2013 Salı 12:10

Bülent Bey lÜTFEN okur musunuz? "İşte Avni Özgürel'in o açıklamaları.... 1999'DA PKK'YA “HEPİNİZ GİTMEYİN” DENDİ 1999'da PKK sınır dışına çıkarken önemli birileri PKK'ya “Hepiniz gitmeyin” demişti. Kim olduğunu söylemeyeceğim çünkü yargılanan insanların üzerinden bir dialog yürütmek doğru değil Şüphesiz ki ordudan birilerinden bahsediyorum. Hatta cümle de şuydu: “Bakarsınız bir gün lazım olur” Kılıçdaroğlu pkk ya gitmeyin diyenlerin ziyaretçisi ve emirlerindedir.CHP yi silivriye bağlayan kişi.

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 7 Mayıs 2013 Salı 12:05

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da katıldığı bir programda çözüm süreciyle ilgili eleştirilerde bulundu. Eleştirilerini Karadeniz fıkrası anlatarak bitirmek isteyen Kılıçdaroğlu’nun, fıkrada geçen kemençeyi kemanla karıştırması dikkat çekti." Tek bildiği silivri ziyareti 1 Mayıs istismarı barışı kim istemez lEFTER kaleci.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 7 Mayıs 2013 Salı 12:00

Kılıçdaroğlu, kendisi olan bir insan değil.Yaptıklarını ya bilen PİR bilen birine ya da Ziyaretgâh yaptığı türbedeki üstatlarına sormadan yapamaz.Barış lafla gelseydi kardeşlik türküsüyle gelirdi.Kılıçdaroğlu da ulusalcı kesim de CHP ilkeleri için mesela laikçilik için barışı da her tür kalkınmayı da birliği de reddederler.üLke batsa umurlarında değil önemli olan 6 ok.Şimdi kendileri de bölük pörçük barış böyle olmaz yani AKP cennete buyrun dese yok diyecekler.FANATİZM.Barışı aşan fanatizm.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 6 Mayıs 2013 Pazartesi 15:29

Barisa dusman olanlar ne kadar beyhude olduklarini baris sureci sekteye ugrarsa ancak anlayacaklar.Iste o an borun pazari gecmis olacak.Bunun hesabini cok zor odeyecekler.Milliyetciligin ve ulusalciligin bu denli ayaga distugu Yugoslavyayi dusunun eger iciniz de bu vatani sevecel kadar sevgi kalmissa...

Yorumu oyla      54      53  
Misafir 6 Mayıs 2013 Pazartesi 13:00

Kısaca burada özellikle Milleti ikna etmek için görevlendirilmiş biri var,aldığı maaşı hak ediyor.Yoksa göz göre göre işleyen;ama bugünden yarına değil uzun bir sürece yayılmış bu proğramın ne olduğunu anlamamak mümkün mü?Ya da yarım saat sonrasını bile görmekten aciz insanlar bunlar.T.C. kaldırma girişimleri bu ihanet şebekesinin gerçek niyetini ortaya koymuyor mu?Bu devletin adının değişmesi girişimi değil mi?Gidin be siz o oy aldığınız M-illeti kandırın.Akil'e bak"Bebek katili demeyin."diyor!

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 6 Mayıs 2013 Pazartesi 12:56

Bu bir projeydi ve kesin uygulanacaktı.Önemli olan uygun kişinin Türkiye'nin başına getirilmesiydi.Bu projenin üç ayağı var ve bu ayaklar ABD-RTE-APO.Beraberce yürütüyorlar projeyi.Gerisi;ki burada bol miktarda var onlardan,AKİL ADAMLAR.Yani m-illeti ikna etmeyle görevlendirilmişlerdir.Halbuki gerek yok buna Millet çoktan M-illet olmuş.Hazır yani.Tayyibin ilk yaptığı iş buydu.Milletin bu heyacanını yenmekti.Adam dünya lideri(!),Esada "Hesabını vereceksin!"diyor.Dünyaya rezil olduk be...

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 6 Mayıs 2013 Pazartesi 12:27

Bülent Bey, "Bölünürüz" diye endişenizi dile getirmeniz inanın ki yeterli değil. İnsanların ölmemesi umudu yanında ihtimallere dayalı endişeler hafif kalır. Öte yandan yöntem ve uygulamadan şikayetinizin haklı olduğu kanaatindeyim. Bence sizin ve partinizin yapması gereken bize çok net iki ayrı muhtemel gelecek çizmektir: Bu yöntemle devam edilirse tüm detayı ile önümüzdeki on yılda neler neler neler olur ve önerdiğiniz yöntemle (bunun da net olması lazım) devam edilirse neler neler neler olur.

Yorumu oyla      54      54  
TOTEM 6 Mayıs 2013 Pazartesi 11:56

Sanırım birileri Pkk çekilirken arkasından su dökmek yada ne olur gitmeyin siz olmadan biz ne yaparız? enbüyük dayanağımız ve müttefikimiz sizdiniz ne olur devam edin teröre demek istiyorlardı!Pkk sessiz sedasız ülkeyi terk edince çok zorlarına gitti.Oysa bu vicdansızların beklentyisi Pkk nın insanların gözüne sokar gibi geçit töreni ile çıkmasıydı o zaman provoke edebilecek ve saldıracak birşeyler bulabileceklerdi Şimdi böyle sessiz sedasız olunca hevesleri kursaklarında kaldı.

Yorumu oyla      53      55  
Misafir 6 Mayıs 2013 Pazartesi 11:43

tarih belirlenmesinin sebebi, TSK'ya hedef şaşırtmak, daha açıkçası askerden terörist kaçırmak için miydi?(M.Y)

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 6 Mayıs 2013 Pazartesi 11:41

TBMM Başkanı Çiçek şunları söyledi: "PKK çoktan çekildi... PKK nasıl çıkması gerekiyorsa, şu anda çıkmıştır... PKK'nın geri çekilme için açıkladığı 8 Mayıs tarihi problem çıkmaması için verilen sanal bir tarihtir..." Sorular: TBMM Başkanı bunu nereden biliyor? Bunu açıklayan kişi "payesini" alırken, TBMM'yi terör örgütü ile en üst seviyede muhatap kılmış olmuyor mu? 8 Mayıs tarihi konusunda resmen PKK'yla söz birliği edip, birlikte milleti mi kandırdılar? "Problem çıkmaması için" sanal

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 6 Mayıs 2013 Pazartesi 09:13

Bülent BEY, lütfen şu 1 Mayıs olayını ve PKKlıların silahlı ya da silahsız çekilmesini bir partili olmadan vicdanınızın sesini dinleyip öyle düşünün.YA da parti içindeki ve halk arasında bu sürece destek verenleri düşünün.BU sürece destek verenler 63 kişi değil sadece AKPli de değil sanatçı ve aydınlar da da 5 kişi değil. PARTİcilik aydınları sıradan düşüncelerin girdabına iter.Bu ülkeyi sevenler bir parti üyeleri değil.Her partide vicdanı fanatizmi aşanlar var.

Yorumu oyla      53      52  
Misafir 6 Mayıs 2013 Pazartesi 09:08

CHP içinde bu işe destek verenler var.Partinizden istifalar var.Partililerinizi ikna edemediğiniz bir gerçeğe gözlerinizi kapamakla sadece kendinizi kandırırsınız.İNAL BATU ve SAVCI SAYAN gibi S.Tanrıkulu gibi gözlerinizi açın.ESKİ vekliniz A.TÜRK gibi açın onun dediği gibi halkı adam etmeyi en büyük görev edinmiş CHP jakoben dayatmacı bir partidir.Kemal bey ve şürekasına söylettirilen şarkı: "GİTME sana muhtacım gözümde nursun başımda tacım.GitmEEEEE..".SON UMUT bölünecez fobisi yaymak...

Yorumu oyla      53      52  
Misafir 6 Mayıs 2013 Pazartesi 01:35

Gece vati siyle bi bakayi dedim yorumcularda da baris sureci basladimi diye.Yeni haftalik kose yazisi gozume ilisti.Yani korun isredigi tek bir goz Allah verdi iki goz.Yine bastan asagiya kadar iktidar partisine ve onun asrin liderine yonelik elestiriler dikkat rediniz "alternatif cozum yok" yani memleketi kudere.Kuderenin ne oldugunu bilmiyorsaniz TEYZE den rica ediyorum aciklayici yardimci ceviri yapsin.Bu ara iki macta yeniilgi almislar belkide ablehnen yapabilir.

Yorumu oyla      53      54  
TOTEM 5 Mayıs 2013 Pazar 23:50

İnanın iki insanın bile arasını açmak çok kolayken barıştırmak çok zordur. Kin ve nefret tohumları atmak kolaydır üçbeş militan ve provokatörün çığlıklarına kapılıp akıldan uzaklaşmak doğru değildir.Savaş ve kaos herzaman herkese kaybettirir ondan nemalananlar hariç.Ben bir yıl sonra bugün konuştuklarımızdan çok farklı şeyler konuşacağımızı umuyorum.Nefretin ve öfkenin dilini çok konuştuk artık akla dönme zamanı gelmedi mi? Bu işte sizlere düşmüyormu?Lütfen artık sağduyunun sesi olun.Sevgiler.

Yorumu oyla      53      57  
TOTEM 5 Mayıs 2013 Pazar 23:47

Öte yandanda mantığımızda bu kaosun bir şekilde sona ermesi gerektiğini ve bunun büyük bir fırsat olduğunu söylüyor.Şimdi Teröristler silahlı mı gitti yoksa silahsızmı bunu konuşmanın ne anlamı var?kuzet ırakta keleş 100 dolar yani silah edinmekte zorluk mu çekecekler? Önemli olan silahlar sustu ve ölüm haberleri gelmiyor. Ve sayın vekil barışı öfkeye ve kine kurban etme lüksümüz yok. Herşeye kötü yönden bakmayın sürekli temeli ihanet olan komplo teorileri üretmenin kimseye bir faydası yok.

Yorumu oyla      53      57  
TOTEM 5 Mayıs 2013 Pazar 23:44

Dahi bu konuda net değiller.Bir kısım barışa şiddetle karşı çıkıyor,bir kısım şartlı destek veriyor ve yine bir kısım ise destekliyor. Sayın Kılıçtaroğlu gazetecileri azarlayıp tehtid ederek Chp içerisindeki farklı fikirleri gizlemeye çalışıyor ancak durum son derece net. Çözüm süreci birçok kişiyi duygusal olarak rahatsız ediyor beni de ediyor yıllardır savaştığınız teröristlere sivil siyaset yap demek zorumuza gidiyor Bdp lilere içten gülümseyemiyoruz ve hala gıcığımız var elbette ama-

Yorumu oyla      53      56  
TOTEM 5 Mayıs 2013 Pazar 23:41

Karşı değiliz diyorsunuz ancak kullandığınız dil ve attığınız sloganlar bunu yalanlıyor.Eğer samimi olarak barıştan yanaysanız bu süreçte yön verici ve alternatif üretici bir pozisyonda olmalısınız.Emin olun sürekli aynı şeyleri tekrarlamanız ve tutarsız tavırlarınız size ve Chp ye güvensizliği doğuruyor. Şimdi başka partileri bir kenara bırakın Chp lilere sorun deyin ki? sizce Chp bu çözüm sürecine karşı mı yoksa destekliyormu diye emin olun buna net bir cevap alamayacaksınız zira vekilleriniz-

Yorumu oyla      53      56  
TOTEM 5 Mayıs 2013 Pazar 23:38

Sayın vekil Ortada bir barış süreci var ve silahlar aylardır sustu,haberlerde şehit haberleri duymuyoruz ülkede büyük ölçüde bir umut havası yeşerdi.Endişeler yok mu? Kuşkular yada hazımsızlıklar elbette var basit bir kandavası sonrası bile barışı hazmetmek kolay değildir ki bu 30 yıl sürmüş kanlı ve kirli bir savaştı adeta. Siz bir milletvekilisiniz sizin göreviniz detaylara takılmak değil yol haritası belirlemektir! siz şahıs ve parti olarak bu sürece ne gibi bir katkı sağlıyorsunuz? Barışa-

Yorumu oyla      53      55