YORUMLAR
Toplam 69 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 28 Nisan 2013 Pazar 16:53

14.57 Muhatabım değilsin Ülkesinin GNKB'na kukla diyen adam benim umurumda olmaz. KİPAm kayboldu hükümsüzdür.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 28 Nisan 2013 Pazar 14:57

12:46, hem mantıktan hem de "dil"den, Allah sana kolaylık versin. Kim ezberletmiş sana onları? Anadilin bize yabancı, yine saçmalamışsın, farkında olmadan. "Özel" birisi olsa olsa ancak "özelkukla" olur. Binlerce yıllık geçmişi olan milli devletimizin dizüstüne çökertilen ordusunun omzukalabalık kişisini Tarih yazacak, ama, yurtseverliğiyle değil, koltukseverliğiyle. Onbir yıllık AKP-PKK ortaklığının ortaya çıkması belli ki telaşa sokmuş senin gibilerini kullananları, devam et yoksa süpürürler.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 28 Nisan 2013 Pazar 14:42

PKK çekilmesine başta İran ve APO'yu yıllarca Bekaa'da besleyen Suriye Bekaa gülcüsü DEMİREL'in yeni prensi A.Lüpen Perinçek MHP ve CHP çok üzülüyorlar.Diplerde derinlerde yaşayan Ahtapotunun sağ ve sol görünümlü kolları.Misal:3 Kasımdaki mercedes:Her biri bir uçta adamlar ama aynı ahtapota bilerek ve bilmeyerek hizmet...Yeni mercedesin şöförü kendine prensler buluyor..Niğdeye sürün canım...Niğdeye...

Yorumu oyla      56      53  
Misafir 28 Nisan 2013 Pazar 14:24

Dersimli Kılıçdaroğlu akil adamlar akıllarını kiraya vermez demiş.Onlar barış için dağ taş, dere tepe geziyorlar.Aklını 88 kİMLİĞİ olan PERİNÇEĞE Nataşa otellerinden ayda 20 milyar haraç yiyen vatanseverlere !!!! paşasının zakkum çiçeklerine kiraya verenlere yuh olsun.

Yorumu oyla      56      52  
TOTEM 28 Nisan 2013 Pazar 13:54

gerçek anlamda faşistliğin tanımı nedir bilirmisin sayın editör.Kendisinden farklı veya hoşlanmadığı düşünceleri bastırıp susturmaya çalışmaya denir.Sen şimdi ne yapıyorsun? Senin gibi düşünmüyorum diye en haklı cevap haklarımı engelleyip bana karşı yapılan tüm hakaret ve ithamları yayınlıyorsun! şimdi ben sana faşistsin desem sana hakaret mi etmiş olurum?

Yorumu oyla      53      52  
TOTEM 28 Nisan 2013 Pazar 13:45

Editör sana hiçbirşey demiyorum aynaya bak ve ben ne kadar adilim ve işimi yeterince hakkı ile yapabiliyormuyum diye düşün! gerçekten kendini nasıl hissediyorsun?Kendini hiç rahatsız hissetmiyormusun? ben senin adına sadece üzülüyorum artık sana kızmıyorum bile ezik ruh hali her insanı acınacak duruma sokar.Benim yorumlarımı sil yada öyle askıda bırak başkaları bana sallasın onları yayınla bu sana ne tür bir haz veriyor bilemiyorum ama çok sağlıklı bir ruh hali olmadığı kesin.

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 28 Nisan 2013 Pazar 12:46

07.38 Okuduğunu yanlış anlama PKK'yı asker gibi asker olan Özel süpürdü.ErgenekoN onu sevmez.Size golfçü ya da amcasından 2 trilyonluk villa kalan!!!! sonra da rütbeleri sökülen uyanıklar lazım.Bir yılda ülkede 300'den fazla vatansever kuvacı filan dernek açıp iç savaş ve darbe planı düşüneneler PKK gidiyor diye CİNNET geçiriyor.Allah AKİL ETSİN.

Yorumu oyla      53      53  
Misafir 28 Nisan 2013 Pazar 12:33

CHP Elazığ eski il başkanı CHP ergenekon PARTİSİ oldu demiş günaydın diyelim bir de şunu unutmuş:Yeni başkanları Perinçek ve küçük yalçın....Bindiler bir alamete.

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 28 Nisan 2013 Pazar 07:38

19:49, PROMPTER olmayınca eline tutuşturmazlarsa söyleyeceğini, ÇUVALLAMASI KAÇINILMAZ bizim muhteremin. İmamhatipten alışkanlık, ezberi de zayıfmış zaten, elindeki kağıttan okuyabilen MÜTHİŞ HATİP. Şimdiye kadar bir tek kere televizyonlarda kısa da olsa muhalifleriyle bir tartışmaya kalkışamayacak kadar da CESURdur muhterem. Onun müridleri de ondan aşağı değil. En iyilerini de muvazzafAvukat tayin ettiler bu sayfalarda herkese ayar veriyor.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 28 Nisan 2013 Pazar 07:31

20:34, BİR YILDA PKKNIN SÜPÜRÜP SUSTURDUĞU ADAMdan bahsediyor. Lakin Türkçeyi kursta öğrenmiş, anadili değil, belli. "bir yılda PKK yı süpüren adam" dediği galiba OSLOya, HABURa, KANDİLe ORTAKLIK için yalvarmacı gönderen asabi şahıs olsa gerek. Anadili Türkçe olsaydı şahısları karıştırmazdı, "maşa"nın kusuruna bakmayın. Ona ezberletileni bize satmazsa deliğe süpürülecek, ne yapsın?

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 27 Nisan 2013 Cumartesi 20:34

Chp nin'dert edindiği silivrili zevatın çapı bu:Türkmenistanı gezerler ve kadınların pantolon üstü etek giymesine kafayı takarlar.Elinden gelse orada da darbe yapıp halka tayt giydirecekler.Bu kadar emek ver basiret bu olsun.AMA bir yılda PKK yı süpüren adama da maşa deyin.Size teröristi çoban sanan, mehmetçiğe 12 saat boyunca yardım göndermeyen döşediği MAYININ yerini bilmeyen akil adamlar lazım.Özalı GATAYA sokmayan ASLANLAR gülün eşinin elini almamak için parende atan ileri zekalılar lazım.

Yorumu oyla      54      52  
Misafir 27 Nisan 2013 Cumartesi 19:49

"Kapı ardına kadar ARALANDI."diyen Başbakanın böyle yorum yazan m-illeti olur.Bu nasıl bir cümledir?Bizi bu adam mı idare ediyor?O etmiyor tabi,ABD ediyor.Ardına kadar ile Aralanmak kelimesi bir arada kullanmak ancak İmam Hatiplere özgüdür.

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 27 Nisan 2013 Cumartesi 17:05

102 bin 778. baskı bu bir REKORDUR:"Ya maaşlımaşadır, ya da makarnacışaklabandır" Profu eline fotoğraf makinesi alır örtülü öğrenciyi çeker(2012' de çok eski taş devrinde falan değil) EKşi başyazar "Bunlar analarını satar" DER yaş 80 ama eksen aynı eksen.CHP içimizde ama bize çok uzak bir kurumdur.Statükoyu korumakla görevlidir 90larda Kürt raporu yazdılar:Güldal Mumcuyu vekil yapıp eşini öldürtenleri ziyaret sadedinden FANATİKSENİZ yersiniz.Beğenmediğimiz bir yemeğe çok güzel demek gibi...

Yorumu oyla      54      52  
Misafir 27 Nisan 2013 Cumartesi 16:38

CHP vitrine Güldal Mumcuyu koydu.Halka orcik şekeri.Bir taraftan da Mumcuyu ortadan kaldırtan zihniyete tekmil vermeyi adet edindi.ZAten şuuraltı şu: tabi derin devlet olmalı.Bu halk adam olmaz Yeşillerle Alparslanlarla Ağcalarla Karataşlarla adam edecen iki de bir darbe yapacan.Koca general Türkmenistanı gezmiş ne keşfetmiş dersiniz halkın adam olmadığını ve kadınların pantolon üstüne etek giydiğini ve bunu kendine müthiş dert edinmiş.Başka ufuk olmayınca dert de bu olur.Dert mi sana derler ya!

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 27 Nisan 2013 Cumartesi 16:10

AKPyi kuran ve kurduranı doğru tanımayan "süreç"in ülkeyi bölünmeye götüreceğini de kestiremez, burada "benneymişimbeaabi" şarkılarını dinleriz. Ya maaşlımaşadır, ya da makarnacışaklabandır bu "süreç"ten bir hayır bekleyen. İşlerin gerçek yüzünü göstermesine kadar milletin ağzına bir sakız, ondan sonra da sırtına topuz. İş işten geçtikten sonra da maşalara tek yön uçak bileti, şaklabanlar ise yedi ceddine kadar lanetli, olan ata yurduna olacak. Elazığdaki gibi nice cezaevleri yapılıyor, niye?

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 27 Nisan 2013 Cumartesi 12:08

millet yerine İ-LLET epeydir yoktu barış süreci sinirleri yıpratıyor:) Bu vatan toprağın kara bağrında Allah yolunda Ayyıldız uğrunda sıradağlar gibi yatanlarındır.Tatar Ramazanlar Kürt Seyitler laz Recepler Arnavut hasanlar Çerkez Canberkler Arap Nuriler velhasıl kendini Türkiyeme adayan vatan evlatları oyunu bozdu.Biz bu oyunu bozarız arkadaş dedi ve bozdu.Türkiye Türkü TÜRK yapan değerlere selam duranlarındır.SULH iyidir.

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 27 Nisan 2013 Cumartesi 12:02

3 Kasımda mercedesten çıkanlar gibi MASONLAR sağ, sol ve Kemalist kesimlerde çok güçlüdür.30 yıldır oynanan oyunun bitmesine kuduranların, oyunu bitirenlere HAin demesi sadece histerik bir haldir.PKK İLE ERGENEKON ZİHNİYETİ İKİSİ de aynıdır.Pkk da din düşmanıdır.Tek farkları biri Kürt DİĞERİ Türktür hayata bakışları aynıdır.Maşaları aslanları dindardan da dinsizden de bulurlar.PKK devlet kurabilseydi bizdeki vesayetin Kürt versiyonunu uygulayacaktı.Zerdüşt ve ateist PKK kaybetti.Şafi kürde.

Yorumu oyla      57      51  
hulya 27 Nisan 2013 Cumartesi 11:55

Ne yapacağını bilmeyen CAHİL'e akıl veren çok olur,cahil zora gelince, akıl verenlerin hepsi YOK olur.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 27 Nisan 2013 Cumartesi 11:30

"Kamran İnan Merak Ediyor: Bu Ülkede Bu Kadar Hain Nasıl Yetişti? Toprağımızdan mı Suyumuzdan mı?"Vallahi ben de merak ediyorum.Ben sayın yazarın Akıl Tutulması ile ilgili yazdığı yazıya "Bu kadar parayı aç bırakılmış,beyni uyuşturulmuş,kandırılmış m-illete verirsen hain de olur aklı da tutulur." mealinde bir şeyler yazmıştım ama her halde kabul görmemiş.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 27 Nisan 2013 Cumartesi 11:17

Şu anda barış sürecine destek en düşük anket sonucunda bile % 67 bazıları herkesi kör alemi sersem kendiniyse tek akıllı zannediyor.CHP vatanı sever Akp bölüp satıyor böyle saçma mantıkla düşünür sürece bugün % 80 lere varan desteği görmezseniz sadece kendinizi avutmuş olursunuz.Kamer Genç gibi vekili olan bir parti yorumcu da H.Koçyiğite striptizci diyor.Süreç psikiyatristlere yarıyacak müşterileri İPLİ ve CHPLİ olacak...

Yorumu oyla      54      52  
TOTEM 27 Nisan 2013 Cumartesi 10:55

Aşağıda Misafir rumuzu ile çıkacak yorumlar bana aittir diyeceğim ama onların çıkacağından da şüpheliyim! Zira burada ortaya düşüncesini koyanlarla amacı sadece onlara saldırıp,hakatet ve ithamlarla susturmaya çalışan provakatörler arasında denge saldırganlardan yana. Herzaman söylerim bir insanı hiçkimse kendisi kadar küçük düşüremez.Ben bu vatandaş adına cidden üzülüyorum bu yaşta insan biraz ağır olur utanma duygusu olur ben böyle bir rezilik yapsam ve birde yakalansam insan içine çıkamazdım.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 27 Nisan 2013 Cumartesi 10:52

Yüzü kızarmayan ve hala oyunlarına devam eden bir adama ne desen yarabbi şükür der.Konularla asla ilgilenmeyip salt düşünce üretenlere saldırarak ortamı provake etmeyi amaçlayan ucuz militanları yok saymak belkide eniyisidir. zira sen onu adam yerine koydukça kendini birşey sanıyor etkisiz eleman.Kendisi satılık ve ardan yoksun olduğu için herkesi kendi gibi sanıyor.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 27 Nisan 2013 Cumartesi 10:50

Bir insan kendisini ancak bu kadar küçük düşürebilir koskoca 65 yaşında bir adamın kendini düşürdüğü hallere bak! Ajitasyon yapmıyorum Balıkesir Büyük şehir mi? Erdek 20 bin nufuslu küçük bir yer ben doğudayım demedim küçük bir ilçedeyim dedim ama i,nsanda algı sakat olunca ne desen boş.besela Bursa Büyük şehir değil mi? Ben Türk ordusunda asla yerini haketmeyecek çok adam oldu derken işte böyle çapsızları kastediyordum.kendini bu kadar küçük düşüren bu derece acemice yakalanan ve buna rağmen-

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 27 Nisan 2013 Cumartesi 10:47

Kompleks insanı nasıl komik durumlara düşürüyor:)Vatandaş faklı kişilermiş gibi bana sallama yarışına girmiş rumuz ne işe yarıyor biliyormusun? TOTEM yazdığımda kimin yazdığını biliyorsun ben söylediklerimin arkasında durmuş oluyorum ama senin gibi bir rumuzla,bir uydurma rumuzlarla ve bolcada farklı rumuzlarla yazıp on farklı kişiymiş ayağı yapmıyor kalabalık görüğnmeye çalışmıyorum. Başka rumuzlarla kendime destek vermiyor kendi kendimle konuşmak veya desteklemek gibi bir abukluğa girişmiyorum

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 27 Nisan 2013 Cumartesi 00:23

Birisi bana şu rumuz meselesini izah etsin.Adamın biri iki aydır mal bulmuş mağribi gibi rumuz da rumuz diyor.Allahın safı,ha totem demişsin ha misafir,ne fark var?Kaçıp kaçıp DÖNEN sensin.Önüne gelene kepçe atan sensin.Anladım bu genel a-k-p taktiği.Şu maaş işini söylemedin hala;nasıl iyi mi bari?Ta Avrupa'dan döndüğüne göre bayağı iyi olmuştur herhalde(Avrupayı ben bildiğimden değil burada senin yalakalarından biri söyledi.).

Yorumu oyla      55      50  
Dkapkiner 27 Nisan 2013 Cumartesi 00:13

14.48,bu konuşma mecliste değil bir televizyon kanalında(Haber Türk) oldu.Sırrı Süreyya denilen bölücü Kürt yaptı bu konuşmayı.Bu adamın dili iş yapar.Şimdi ben soruyorum bu adama;bre soysuz,"madem bölünme veya başka bir niyetiniz yoktu da niye 30 yıldır bu kadar insanı öldürdünüz ALLAH'IN BELASINI VERECEK OLAN,ŞEREF TİCARETİ YAPAN ADAM?".Buraya yorum yazıyorsun hiç olmazsa yazdığın konunun kaynağını doğru yaz.Ayıptır ayıp.Ayıp deyince sizin aklınıza sadece bir şey geliyor galiba?..

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 27 Nisan 2013 Cumartesi 00:02

Adam" ağlayacak ve duygu sömürüsü yapacak ya"Ben Anadolu nun küçük bir şehri,küçük bir ilçesinde yaşayan basit bir vatandaşım."diyor.Bla bla bla(!)ağla ağla.Bülent Arınç halt etmiş senin yanında.Duyanda zannedecek ki Bitlisin Mutki İlçesinde yaşıyorsun.BU ZIRILDAYAN ADAM BALIKESİR'İN ERDEK İLÇESİNDE YAŞIYOR.Vah zavallı vah,vah...Allahın dağında kim bilir neler çekiyorsundur(!) sen garip vatandaş?..

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 26 Nisan 2013 Cuma 21:17

Temele kiz istemek icin kiz evine giden Baba Allah in emriyle Peygambderin... kizinizi oglumuza isteyiruk-Kizin Annesi,oglunuzun sigarasi ickisi vami dir efendim diye sorar.-Baba,hepsi vardur sadece kari yoktur onuda alup gidecegiz diye söyler.Bu fikrayi niye yazdim bunu bana sorabilirsiniz! Ülkemizde yasanan terör belasini,enfilasyonu,fakirligi bir arti olarak görenlerin tek bir eksigi vardi o da BÜYÜK TÜRKIYEYDI onu da iktidar partisi ulusumuza KAZANDIRMISTIR.Ne Mutlu bunu görebilenlere...

Yorumu oyla      57      51  
Misafir 26 Nisan 2013 Cuma 20:03

diye ikiye ayrilmis baska bir ifadeyle yarilmistir.Komsu ülkelerle bütün kültürel ekonomik iliskilerini dondurmus bir ülke kabugunu ve eline koluna kalbine tatiklari kelepceleri bir bir atmaktadir.Siyaset üretiyorum diye ISTEMEZUK, istemeyiz, istemiruk söylemleri cok bagnaz tutucu ve ayni zaman da tehlikelidir.Ülkemin sinirlarini kdaha iyi koruyacagim diye yorgani kafaya örtmenin zamani gecmis yorgana saglam bir tekme vurmanin zamani gelmistir.. -2

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 26 Nisan 2013 Cuma 19:57

Buyuk Türkiye ye bundan böyle büyük düsünebilen Milletvekilleri secilmesi Farz olmustur.Büyük düsünmiyen büyük düsünenleri engelliyenlerin Millet Meclisin de kaybettikleri hic bir nesne yoktur aramasinlar.Bu irki getirip Anadoluya kapatmak bu irka yapilacak olan en büyük kötülüktü.Nasanin 1860 yillarina kadar Istanbul da oldugunu bileniniz var mi?yok dedil mi..ögretmediler ki bilesiniz,Bu dine gerici yobaz yakistirmalarini yapanlarin amaci neydi kapak gibi ortaya cikmis karpuz gibi caartt -1

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 26 Nisan 2013 Cuma 19:35

CHP,bir ziyarette Velilerine 1993'te Madımaktan Başbağlara,J.Kamhi suikastinden 33 er olayına A.Kahveciden Mumcuya,Özala ve her aya ortalama 3 meçhul cinayete ...Bunlar olurken nerelerdeydiniz diye sorar mı ? PKKlıları çoban sananlar askeri casusluğa karışanlar nedense hep Atatrükçülükle işi perdelemek isterler.Kemalizm gardrop devrimciliğidir diyen aydınlık köylü aga da da Şimdi acaip hızlı Kemalist olmuş.Kim kimdir? Bazıları Körler filme bayılır.

Yorumu oyla      57      52  
Misafir 26 Nisan 2013 Cuma 19:13

SURİYE ve İRAN PKK'nın çekilmesinden karaları bağlamış.18 Mart 1993'te Apo ateşkes ilan edince karaları bağlayanlar da bugün çok kederli.Gerçi 18 Marttan bir ay sonra her ne hikmetse Özal ÖLmüştü!!!! Ve Haziran 93'te ateşkes bit(iril)mişti.Bahçeli kendisini iyice arabeske vermiş.K.Kılıçdaroğlu ise ipe nasıl un sereceğine dair bahaneler üretmeye kafa yoruyor.Silivrideki Velinimetlerimiz olecekdikine komutan Da çoban sanacaktı PKK'lıları FİLM bir 30 yıl daha devam edecekti.

Yorumu oyla      56      51  
TOTEM 26 Nisan 2013 Cuma 16:03

Ben netim ling verdiniz ben o lingi kopyalayıp yapıştırdım,Her düşüncemin arkasında durdum!Yıllardır TOTEM rumuzu ile yazıyorum başka bir rumuzlka yada Misafir rumuzu ile hiç yazmadım! Peki sen ve sizler bunu söyleyebilirmisiniz? Şeref,Sözlerinin arkasında durabilmek net olmak dalaverelere ihtiyaç duymamaktır.Ben bunları yapabiliyorum ya sen aynı şeyi söyleyebilirmisin? Benim tek dayanağım ve gücüm düşüncelerim kimseden birşey almıyor kimseye birşey vermiyorum sallayıp kaçmıyorum hep buradayım.

Yorumu oyla      55      52  
TOTEM 26 Nisan 2013 Cuma 15:40

Tamam editör benim yorumlarımı orada öyle tut ama birileri TOTEM geldi ortalık koktu desin!Beni Hülyaya hakaret etmekle maaşlı maşa olmakla,ajan olmakla suçlasın ve sen benim yorumlarımı öyle askıda tutarken onları orada sergile!Dedimya ben artık birşey söylemiyorum sadece durumu sizin vicdanınıza bırakıyorum.

Yorumu oyla      55      52  
TOTEM 26 Nisan 2013 Cuma 15:27

Benim yorumlarımı orada tutup sürekli bana saldırmaktan başka konulara yakından uzaktan ilgi duymayan vatandaşın saldırılarını yayınlıyorsunuz ve bu oratamı terörize ediyor.Bizler saldırıya,hakarete ve iğrenç ithamlara maruz kalmadan burada düşüncelerimizi ifade edemeyecekmiyiz?Eğer bir parça adalet duygunuz ve vicdanınız varsa bu konuda gerekeni yapın beni böyle ucuz ve dalavereci insanlarla muhatap etmeyin.Sevgiler.

Yorumu oyla      55      52  
Misafir 26 Nisan 2013 Cuma 14:48

Mecliste bir konuşma:"Şerefim üzerine söylüyorum bölünmeyeceğimizi en çok onlar biliyor, bu mecliste histerik çığlık atanlar. Ama niye? Çünkü heybelerinde başka bir turp yok. Bu ülkenin halkına yoksuluna inanç sahibine mazlumuna kadınına emekçisine bunların cebinde bir şey yok. Alıyorlar ellerine kan fırçasını nereyi boyasak diye. Bir tane anayı dinleseler haya alır insan. Ya bu süreç böyle çalışacak ya da askerler kapımızı çalacak oğlunuz şehit oldu, vatan sağolsun diye."

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 26 Nisan 2013 Cuma 12:11

DÖNDÜKTEN(!)sonra ilk defa hulya ya yazdığın yoruma bak kim kime hakaret ediyormuş gör Tayyip kılıklı adam.Elli sefer dedim ki sen onun klonlanmışısın..Herkese küfür edip ondan sonra küfür ettiklerine bana hakaret ettiler dersiniz.Herkese dersiniz ama aslında sizden curuf akıyor.Ben sadece cevap veriyorum.Utanmazsınız utanmaz...Ha DÖNDÜĞÜNE göre maaşa bayağı zam yapılmıştır her halde?

Yorumu oyla      56      52  
Misafir 26 Nisan 2013 Cuma 12:07

DÖNDÜKTEN(!)ilk defa hulyta ya yazdığın yoruma bak kim kime hakaret ediyormuş gör Tayyip kılıklı adam.Elli sefer dedim ki sen onun aynısısın.Herkese küfür edip ondan sonra küfür ettiklerine

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 26 Nisan 2013 Cuma 11:18

Kimileri yorum yapar ve ortaya fikir koyar,kimileri ise fikir üretenlere hakaret etmeye çalışıp saldırırlar bu tavır bile kimin ne olduğunu gösteriyor.İşte sayın yazar sizden yana ve size muhalif olanların arasındaki fark ve nasıl bir kitleye hitap ettiğinizi gözlemlerseniz o bile ne derece yanlış bir yolda olduğunuzu gösterir. Okur ve yorumcu profilleri arasındaki duruş ve kalite farkı size birşey ifade etmiyor mu?Saldıran,hakaret eden türlü oyunlara tenezzül eden bir destekçi profili hoş mu?

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 26 Nisan 2013 Cuma 00:53

Sn Kuşoğlu,CHP nin yapılacak ilk seçimde %15 lerin altına düşmesini istemiyorsanız,acilen BARIŞ SÜRECİNE destek verecek hamleler içerisine giriniz.Bakın size yaptığımız son araştırma sonucunu veriyorum.Kandil açıklaması yapılmadan önce yapılan araştırma.Barış sürecine Ülke genel destek oranı=%72....Kandil açıklama süreci ile bu destek Mayıs 2013 sonunda %80 üzerine çıkacaktır.Lütfen acele ediniz.Bir dost.

Yorumu oyla      57      52  
TOTEM 25 Nisan 2013 Perşembe 21:24

Yine giriş yapmayı unuttuğum için yorumum misafir rumuzu ile çıkacak herkesin tahmin edeceği yorum bana ait. Ben Küçük bir ilin küçük bir ilçesinde yaşayan sıradan bir vatandaşım ve burada fikirlerimi ortaya koyuyorum ama benim için bile ajan,Yada işin içinde onlarla beraber gibisinden ucuz komplo teorileri üreten birinin devlet yönetimi ile ilgili üretebileceği uçuk komplo teorilerinin sınırı yoktur:)Benim gibi bir sade vatandaşı bile ajan ilan eden birinin söylemlerini kaale almamak gerek.

Yorumu oyla      54      54  
Misafir 25 Nisan 2013 Perşembe 21:17

Owleye sen de az gıybet etmiyorsun hem de toplu,hiç iyi bırakmadan toptan karalıyorsun, karakalem kursuna mı gittin:))

Yorumu oyla      54      54  
Dkapkiner 25 Nisan 2013 Perşembe 18:58

Totem geldi burası kokmaya başladı.Senin yazdıklarını okuyacak kadar aklımı peynir ekmekle yemedim.Gidip gidip DÖNENLERE söyleyecek söz bulunmaz.Ama şurası bir gerçek ki ettiğin her küfür EDİTÖR İÇİN REYTİNGİN yüksek bulunuyor ki yayımlıyor.Yalakanın biride ne dediyse çıktı diyor.Doğru,Vatanı satacaklarını bildi çünkü işin içinde o da vardı.

Yorumu oyla      59      52  
Misafir 25 Nisan 2013 Perşembe 15:55

Beyler kendinizi boşa yormayın.TOTEMi yıllardır takip ediyorum.Ne hikmetse ne dediyse çıktı ve her sözünğnde arkasında duran, sivri dilli, fakat gerçekçi bir yorumcu arkadaşımız kendisi.

Yorumu oyla      58      53  
OWLEYE 25 Nisan 2013 Perşembe 15:20

Papağan taklit yoluyla da olsa konuşabilir..maymun yazı yazabilir..,, eğitimle köpekler görme engellilere yol gösterebilir..herkes eşit akla sahip olsa idi tabii olarak demokrasi sahne sanatları kategorisinden çıkardı..bazı sahneler size inandırıcı gelmeyebilir.., ama unutmayın ki şerefsiz rolünü iyi oynayan aktörlerin dayak yediği bir ülkedir bahse mevzu olan.., dizilerde kendi günah ihtimallerini ötekileştirmekten haz duyanların ve gıybet yoluyla kendini daha ahlaklı kılanların diyarı..

Yorumu oyla      59      51  
Misafir 25 Nisan 2013 Perşembe 15:01

bilader, bu kadar lafa gerek yoktu, sen kimlere çalışıyosunn, alnayamadım salaklııma ver. AKP diye bi parti var sen onu savunuyosun, bu hesapta sen kimlerdensin. millete ayar veriyosun ama sen napıyosun.

Yorumu oyla      58      50  
TOTEM 25 Nisan 2013 Perşembe 14:24

4-dolu gereksiz ve kısır kavga ile uğraşırken onlar işlerini yürütür.Muhalefete düşen başka konuşur iktidara gelince ağız değiştirir.Şimdi sen sanıyormusun ki bu yazarlar,siyasetçiler ve akademisyenler demokrasi ve adalet savaşı yapıyorlar asıl kavga koltuk ve çıkar kavgası.dün laikler İnançlı olanları eziyordu bugün inançlı olanlar diğerlerini sen kavga edecek ve kin duyacaksın ki asıl kin duyman gerekeni unutacaksın.Yani biaim asıl düşmanımız belli iken birbirimizi yiyoruz.SEvgiler..

Yorumu oyla      54      53  
TOTEM 25 Nisan 2013 Perşembe 14:24

3-Ancak bu senin sandığın gibi Akp yada Chp sorunu değildir.Bu Emperyalist çete kapitalist efendilerinin dünya kaynaklarını ele geçirip sömürmesi için her yolu mübah sayar sen kısır iç çekişmelerle uğraşır durursun.Bu çetenin istemediği bir parti İktidarı rüyasında bile göremez bizimkilerin kavgası aslında bu küresel sermayeye ben daha iyi hizmet ederim beni kullanın kavgasıdır.Seni hep kısır ve anlamsız olaylarla meşgul eder sen İslamcı laik kavgası yaparsın,Kürt türk,Alevi Sünni ve benzeri-

Yorumu oyla      54      53  
TOTEM 25 Nisan 2013 Perşembe 14:24

2_sermaye bu kuruluşları ele geçirmek için devletleri özelleştirmeye zorlar diyeceksin ki özelleştirirken yabancı şirket yasağı koysunlar o zaman!onunda yolunu,sana daha önceden imzalattığı uluslararası ticaret ve rekabet kanunları ile baştan kesmiştir zaten.dünya daki demir çelik işletmelerinin %80 inin belli şirketlerin elinde olduğunu biliyormusunuz?Enerji ve medyayı zaten biliyorsunuz.Evet bu şekilde özelleştirmelere yani değerlerin bu küresel sermayeye peşkeş çekilmesine bende karşıyım-

Yorumu oyla      53      53  
TOTEM 25 Nisan 2013 Perşembe 14:23

Sabit fikirlisiniz ne desem boş.Şartlanmış ve hırsla yazıyorsunuz o yüzden size Vahşi kapitalizm ve özelleştirmelerle ilgili bir şeyler yazayım gerçi Bülent beyin köşesinde yazmıştım yayınlanmadı ama burada yazayım.Hepimizin dilindedir KAPİTALİZM,EMPERYALİZM VE ÖZELLEŞTİRMELER.Aslında aralarında tamamen organik bir bağ vardır.Dünya ya Küresel sermaye egemendir ve bu küresel sermaye Tüm dünyada Hükumetleri özelleştirmelere zorlar zira tüm enerji kaynakları,madenler ve haberleşme gibi küresel-

Yorumu oyla      53      52  
TOTEM 25 Nisan 2013 Perşembe 14:23

Sayın editör ve sayın yazar sizlerden özür dileyerek 13.30 ve daha birçok yerde bana sataşan yorumcunun verdiği lingteki yazdıklarımı buraya kopyala yapıştır yaparak aktaracağım ve ben utanmalıymışım bunları yazdığım için ben bu yazdıklarımı zaten her zaman savunuyor ve arkasında duruyorum gerçi bu yorumlarıma bile bol bol eksi vermişler zira yazdıklarımı okumuyor TOTEM i görünce eksiyi basıyorlar.Yazdıklarım aslında bir realist ile bir militan arasındaki farkı belgeler bir dörtlük:)

Yorumu oyla      54      52  
Misafir 25 Nisan 2013 Perşembe 14:14

Sayın Yazar'dan özür diliyorum, burayı atışma alanına çevirmek istemiyorum, sadece bir yorumcunun gerçek yüzünü yeni okurlara göstermekti amacım. AKP-PKK propaganda birimi meydanı boş sanmasın, bizler varız, ve Allah ömür verdikçe de olacağız. Saygılar.

Yorumu oyla      56      49  
TOTEM 25 Nisan 2013 Perşembe 14:06

Yaa gülüğm ne diyorsun sen? Neyi okuyacağım? Senin gibilerin her oku dediğini okuyacak olsam işim var ben herzaman söylediklerimin arkasındayım ama sen kimsin? Konu ile ilgili söyleyecek birşeyin yok dersi kaynatmaya çalışıyorsun:)Daha rumuzu ile yazmaya cesareti olmayan birini neden kaale alayım? Ancak korkaklar karanlıktan sallar yada yüzlerini gizleyerek eylem yaparlar.Ben senin kim olduğunu biliyorum ve ben askerliğim boyunca hiç yüzümü gizleyerek operasyon yapmadım:) O teröristlerin tarzı.

Yorumu oyla      54      53  
Misafir 25 Nisan 2013 Perşembe 13:43

Aynalar yaramıyor, AKPnin yorumcusuna. Efendisine söylesin hemen bir kararname ile KIRSINLAR AYNALARI. Gerçek yüzünü yeni okuyuculara göstermem pek de dokunmuş, ayna tuttum yüzüne, aynaya kızsa keşke. YAzdığımda hakaret yok ama, kendisinin her cümlesinde sürüyle. "Paradigma" meselesi, bunu da hakaret olarak alır ya neyse. Biraz okumuşunu gönderdiler, çömezler yüzlerine gözlerine bulaştırınca. Tatilden apar topar döndü, AKPnin namusunu kurtarmak için.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 25 Nisan 2013 Perşembe 13:30

ne zamandan beridir KENDİ İTİRAFLARINI OKUMAK HAKARET OLUYOR? Zor mu geldi şecerenin ortaya dökülmesi? Utanmaktan bahsetmeyeceğim, KUKLALARDA UTANMA OLMAZ, sadece kullanılırlar onlar. Kimin şartlanmış ve uyutulmuş olduğunu bir paranoid-schizophren'den öğrenecek değilim. Aciz ve çapsız arama, aynada göreceksin. Sen önce o yazdıklarının hesabını ver, kimsin ve kimlere hizmet ediyorsun?

Yorumu oyla      57      49  
TOTEM 25 Nisan 2013 Perşembe 13:17

Ben yıllardır TOTEM rumuzu ile yazıyorum ve her sözümün arkasında duruyorum!Bazıları gibi madara olunca Misafir rumuzu ile karanlıktan sallamıyorum! Her sözünün her iddisının arkasında durabilmek cesaret işidir ben gitsemde yine aynı rumuzla dönüyorum herkese veda edip sonra misafir rumuzu ile sallamıyorum yada kalabalık görünmek için rumuzlar uydurup çadır tiyatrosu yapmıyorum!İşte sizlerle benim aramdaki fark bu.

Yorumu oyla      54      53  
TOTEM 25 Nisan 2013 Perşembe 13:13

Söylediklerime verecek cevapları olmayanlar kişisel hakaretlere yöneliyorlar! Sen şimdi bırak yavrum maaşı ıvırı zıvırıda yazdıklarımı oku!Ama zaten sizde bu kapasite olsa şuursuz militan olmazsınız.Vatandaşlar şartlanmış ve uyutulmuşlar Akp lile ve biz tek dertleri savaşları bu ama tartışma becerileri ve yetileri olmadığı için hakaret edip saldırmayı seçiyorlar.Allah kimseyi böyle aciz ve çapsız eylemesin.Acınacak haldeler. bu arada sayın yazar umarım bu sorularıma cevap verirsiniz!

Yorumu oyla      54      54  
Misafir 25 Nisan 2013 Perşembe 13:09

AKPnin PKK ile onbir yıllık DAYATILMIŞ ortaklığı açığa çıkınca ne kadar kukla varsa bunu "barış" diye yutturmaya sıvandılar. Şimdi de son numara, muhalifleri, yazarları okurun önünde güvenilmez kılıp direnişi kırıp kafa karıştırmak. AKPnin militanı boş durmamış, kendi konumunu sorgulamak yerine, kafası karışmış pozunda, bizleri kendi istediği gibi kurmak için "pek de DOĞRUCU ayaklarında" döşenmiş engizisyon savcısı gibi yedi yorumunu. Benzer soruları AKPnin başbakanına sorarsa SİLİVRİyi bulur.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 25 Nisan 2013 Perşembe 12:57

Sayın Yazar, makalenize meydan okuyan dizi yorumcunun daha önceki marifetlerini biliyorsunuz, yeni okuyucular için tekrarlayacağım. Vereceğim İKİ linkte Aytun Çıray'ın bir makalesi ve ibretlik yorumlar var. "03 Ağustos 2012 Cuma 16:03-16:05-16:08-16:11" yorumlarıyla bu AKP militanı kendi kaleminden aslında kimlere ve neye hizmet ettiğini itiraf ediyor. Makale için http://www.turktime.com/yazar/baslik/12066 ve yorumlar için http://www.turktime.com/yorumlar2.asp?yaziid=12066

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 25 Nisan 2013 Perşembe 12:53

Çok yazınca çok şey anlattım zannediyor birisi.Bir yıldır yazdıklarını elesen bir yorum sayfasını bile doldurmaz.Bu adamın maaşına zam yaptılar galiba geri geldi.Gerçi o gidip gidip"İstek üzerine"gelmeyi adet edinmiş.Bu kaçıncı gidip de gelişin bey efendi.Yakışıyor mu size böyle dönmek?

Yorumu oyla      58      49  
TOTEM 25 Nisan 2013 Perşembe 12:17

Ve eğer bu böyle ise siz içeride tutuklu bulunan insanları neden savunuyorsunuz? demek onlarda vatansever değil Amerikasevermişler!Bu durumda Erdoğan ve Akpartiye karşı olmalıyım ama size ve içeride bulunan diğerlerine de karşı olmalıyım? eğer herşeye Abd ve İsrail karar veriyorsa ve gelende gidende onların adamı ise benim için ne farkeder? Ha sen ha onlar hepiniz onların adamısınız? Peki öyleyse Abd ve İsrailin dikkatini çekmek için mi kullanıyorsunuz bizi?Sayın vekil Bu rezaleti açıklayın.

Yorumu oyla      53      55  
TOTEM 25 Nisan 2013 Perşembe 12:14

Adamısınız? yoksa hepiniz bu halkı kandırıyormusunuz? Yoksa sizler bu halkın değilde Abd ve İsrailin seçtiği vekillermisiniz? Benim kafam karıştı doğrusu sayın vekil bu ülkede kimin iktidar olup kimin ineceğine bunlar karar veriyorlarsa biz burada neyi konuşuyor ve tartışıyoruz ve eğer hal böyle ise sizin o mecliste ne işiniz var?Sıranızın gelmesini mi bekliyorsunuz? Şimdi sizin söyleminizle şuan Abd ve İsrailin kullanıp attığı yapı ile yeni kullanmaya başladığı yapı arasında bir mücadele var-

Yorumu oyla      53      55  
TOTEM 25 Nisan 2013 Perşembe 12:10

Karşıtımısınız? Kim hain kim kahraman söyleyin! Erbakan Abd ve İsrailin adamı olduğu içinmi ordu zorla onu indirdi? yoksa onu indirenler mi Abd ve İsrailin adamıydı? Erdoğana Muhtıra veren paşalar Abd ve İsrail karşıtı oldukları için mi tutuklandılar? Onlar Antiemperyalist ve Abd ve İsrail düşmanı insanlarmıydı? yoksa bu zincir böyle gittiğine göre yoksa hepiniz onların adamısınız da sıranızı bekleyip beni kullan ben sana daha iyi hizmet ederim mi diyorsunuz?Sizler kimsiniz sayın vekil? kimlerin

Yorumu oyla      53      54  
TOTEM 25 Nisan 2013 Perşembe 12:07

Abd ve İsrail! Siz bu ülkelere karşımısınız? Siz eğer Chp iktidar olursa bu ülkelerle ilişkilerinizi hangi boyuta çekeceksiniz? Erdoğan Abd ve İsrailin adamı! İddianız bu değil mi? Peki Bu ülkede darbeler yapan paşalar Kimin adamıydı?Eceviti İndiren Abd yerine Demireli getirmedi mi? O zaman Demirel Abd nin adamı mı? Peki Demireli iktidardan indirdi demişsiniz!O zaman Demireli indiren Ordu ve paşalar mı Abd nin adamı? Söyleyin Sayın vekil kim Abd karşıtı kim adamı? siz Abd ve İsrail-

Yorumu oyla      53      54  
Misafir 25 Nisan 2013 Perşembe 11:50

Bu yaziniza bir suru YORUM CATISMALARA YAPILACAKTIR.Bir seyi yazarken ve konusurken ASLA ve ASLA "sozun iyisini karsi tarafa birakmayin"yaziniz fa bunu gozlemledim.Bi seyler deyisun ama ne deyisun..?

Yorumu oyla      53      54  
TOTEM 25 Nisan 2013 Perşembe 11:10

İktidara gelirsek hem Abd ye hemde İsrail e rest çekip özgür ve bağımsız bir Türkiye yaratacağız mı diyorsunuz? Eğer bunu diyorsanız,siz gerçekten bizleri ebleh mi bellediniz? Anlattığınız fıkraya siz ve arkadaşlarınız gülüyor olabilirsiniz ama bence kendi halinize gülün bende size benzer on tane fıkra anlatıp kuyruğuna sizi yada Chp yi bağlayabilirim. Size bakıyorum,yazdıklarınıza bakıyorum ve bunları bir milletvekili mi yazıyor diyorum!Vekillerin haline bakıp Milletim için üzülüyorum.

Yorumu oyla      54      55  
TOTEM 25 Nisan 2013 Perşembe 11:04

Sizin mecliste ne işiniz var? Neden vekillik yapıyorsunuz? Peki size soruyorum Saydığınız liderleri Kim iktidar yaptı? Evevit madursa yerine gelen Demirel Abd nin adamı,Eğer Demirel madursa yerine gelen Çiller Abd nin adamı! Eğer Çiller madursa yerine gelem Meut Yılmaz Abd nin adamı! YOKSA SİZLER HEPİNİZ ABD NİN ADAMISINIZDA SIRANIZIN GELMESİNİ Mİ BEKLİYORSUNUZ? Sizler hepiniz bu halkı kandırıyormusunuz sayın vekil! Yoksa yoksa diğerlerinin hepsi Abd nin ve İsrailin adamı ama biz değiliz,biz-

Yorumu oyla      54      55  
TOTEM 25 Nisan 2013 Perşembe 11:01

Sayın yazar Yalan rüzgarına sizde kapılmışsınız!Ve kendinizi yok hükmüne sokmuşsunuz siz neden TBMM de milletvekilliği yapıyorsunuz? Abd daha önce Demireli,eceviti,Çilleri ve Mesut yılmazı silmişler ama Erdoğanı silmemişler!!Beyanınız bu!Ne dramatik bir söylem değil mi? yoksa itiraf mı? Nasıl sildi bunları sizce Abd?Darbe yaparak değil mi? Hani Paşalar Abd karşıtıydı?Eceviti Abd sildi evet ama Demireli öyle mi?Sizin artık doğru bir söyleminiz olmayacak mı? eğer Hükümetleri Abd kurup yıkıyorsa-

Yorumu oyla      54      55  
Misafir 25 Nisan 2013 Perşembe 10:40

Bu bir dram ama aynı zamanda bir tespit.Bu iş ABD nin yüz yıllık hayaliydi.ABD-Tayyip-PKK işbirliği sonucuna ulaşmış olup Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarihten silinmiştir.TC olayları denemeydi,şimdilik tutmadı ama tutturacaklar.HANİ ŞU AKIL TUTULMASI VAR YA?..O nedenle.Burada "Devletlerin yaşamı vardır."diyen ve Türk Devletinin ömrünün bitmesi gerektiğine kılıf arayan kerameti kendinden menkul AKİLLER kına yaka bilirler.

Yorumu oyla      58      49