YORUMLAR
Toplam 14 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 11 Nisan 2013 Perşembe 16:23

çoğunluğun inandığı genelde yanlıştır... olsun siz keller sağırlar birbirinizi ağırlayadurun...

Yorumu oyla      62      51  
Misafir 11 Nisan 2013 Perşembe 15:55

Ahmet Altan'a verdiğin tokat gibi cevap için seni tebrik ederim. Aynı fikirdeyim. Ahmet Altan saçmalamış... Selamlar, Emel TURAN

Yorumu oyla      65      67  
Misafir 10 Nisan 2013 Çarşamba 00:56

Veysel Tirkakiyi bilmem ama mustafa ak en başarısız başkan seçilmeli yapılan anketlere seçmenin karnı tok

Yorumu oyla      65      50  
Misafir 9 Nisan 2013 Salı 21:36

Hulya hanımda Frontal hanım gibi düşünmeye başladı.Hayır olur inşallah.13:23 deki FRONTAL hanımın yorumun üzerine 14:20 de yorum yapan hulya hanım sanki frontal hanımın yorumunun birebir yorumunu tekrarlamış devam edin hulya hanım doğru yoldasınız.

Yorumu oyla      54      50  
TOTEM 9 Nisan 2013 Salı 21:01

Mazoşist olmam gerek Şimdi sayın atilla sizce abartıyormuyum? Asla abartmıyorum bu kez abartmıyorum.Sistemli olarak susturuluyoruz ve hakaretlere maruz bırakılıyoruz bir düşünce olabildiğince hür bırakılırken bir diğer düşünce olabildiğince baskılanıp susturuluyor.Şimdi bu yorumumda büyük ihtimal yayımlanmayacak.Bunun adı mesalim ve siz buna izin veriyorsunuz.Ben bir okurum ve şikayetimi bile dile getiremiyorum bu bile sansüre uğruyor siz artık gerisini hesap edin.

Yorumu oyla      54      70  
TOTEM 9 Nisan 2013 Salı 20:59

Ben burada ne yorum yapayım?Yorum ne demektir? konu -hakkındaki düşüncelerim değil mi? ancak editöeler tarafından kıskaca alınmış beklli şablonun dışına çıkılamayan boğazına kadar çiftestandarta bulanmış bir sansür mekanizmasının olduğu bir yerde ben ne yazayım? Şimdi ben düşüncelerimi yazacağım birileri bana saldıracak hakaret edecek ve ben cevap yazdığımda içeriğinde tek bir hakaret unsuru olmasada editör çöpe atacak! şimdi benim buraya yorum yazmam için kendine sövdürmekten hoşlanan bir-

Yorumu oyla      53      60  
OWLEYE 9 Nisan 2013 Salı 16:07

Eski tasavvuf ehli kalpte aşkın tecelli ettiği yere süveyda demişler ve ona yer de bahşetmişlerdir..Dünyanın yuvarlak olduğu konusunda dedikoduların arttığı dönemde Hippone bölgesi başpiskoposu hutbesinde ; Şayet ayaklarımızın altında insanlar varsa,onların başaşağı olup gökten düşeceklerini anlamıyor musunuz..? demiştir..,Allah dili ile tebbaa ya ruhu ile hevaya uyanlardan korusun....

Yorumu oyla      56      49  
OWLEYE 9 Nisan 2013 Salı 15:57

Ben ne yerime ne de göğüme sığamadım..,beni içine sığdıran mümin kulumun kalbidir..Bu sözü söyleyen yüce makam yarattıklarının salt akılla kendisini bulmalarının yetersiz bir çaba olduğunu vurgular esasen..entropi,apopitosis veya ilk hız kuramları yoluyla ilim aracı kılınarak Allahın ispatı mümkündür ve ancak akli olduğundan iman vesvese ve şüphelerle geri kaybedilebilecek derecededir..Mevkide yükselmek la ilahe illahu nun kalben söylenmesi ile mümkündür..

Yorumu oyla      57      50  
hulya 9 Nisan 2013 Salı 14:20

Hem yaradanın yarattığına inanırlar hemde yarttığı her şeyi kontrol edebildiğini görmezden gelir ve inkar ederler.Bu tür insanlar bunu yapmalarının sebebi zaten kendilerine muhtaç insanlar yetiştirmek.İçimizde bizleri ALLAHA inandığımız gibi inanışımızdan men etmek istiyen casuslar ile dolu.Allah bir dir H.Z Muhammet sav. onun kulu ve elçisidir.

Yorumu oyla      54      50  
FRONTAL 9 Nisan 2013 Salı 13:23

Sn. Atilla, evrim teorisi tesadüfleri sever:) ve bu teori Ahmet altan gibilerinde işine gelir.Hem yaradanın nimetlerinden faydalanır hemde bunları görmezden gelir ve inkar ederler.Bu tür kitaplarıda çıkartmalarının sebebi zaten inançsız insanlar yetiştirmek.İçimizde bizleri imanımızdan,inanışımızdan men etmek istiyen casuslar ile dolu.Allah bir dir H.Z Muhammet sav. onun kulu ve elçisidir.

Yorumu oyla      57      50  
hulya 9 Nisan 2013 Salı 12:28

Allahın var olduğuna birini inandırmaya çalışmak ALLAHIN kolayca yapabileceği ama yapmaya gerek duymadığı bir şeye zaman harcamaktır.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 9 Nisan 2013 Salı 12:25

Mustafa Ak ,önceki başkanın bıraktığı mirasa kondu ve onu yemekte,oysa Veysel bey harıkalar yaratıyor..Kasıtlı geldı bana bu yazı Tlat bey.

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 9 Nisan 2013 Salı 12:03

son oyun ile ilgili güzel şeyler söylemişsiniz tebrikler, hakkın hatırı alidir, hiçbir şeye feda edilmez ilkesine uygun davranmışsınız bundan dolayı bir kere daha tebrikler, keçiören hakkında yorum yapan arkadaşa katılıyorum, keçiören de sadece reklam tabelaları yenilenip, başkanın resimleri asılıyor, başka bir icraat yok. 80lik lolita da güzel bir tabir olmuş, cuk diye oturmuş....

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 9 Nisan 2013 Salı 01:48

Sn.Talat Atilla, Veysel Bey'e haksızlık yapmışsınız:Çünkü 2 dönemdir gerçekten güzel işler yapıyor.. Mustafa AK'a da haksızlık (!) yapmışsınız:Bir Keçiören sakini olarak ben hizmetlerinden hiç de memnun değilim. Altınok2un Keçiören girişine yaptığı makyajı biraz yeniledi, o kadar.. İçeride sokaklar patates tarlası gibi, imar rezaleti had safhada (Keçiören'in tek ağaçlandırma sahasını rant için imara açtı Sn. AK...). Anket şirketleri maval okuyor: ortada bir tek başarılı-ciddi icraat YOK.

Yorumu oyla      55      49