YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 8 Nisan 2013 Pazartesi 16:53

asala-pkk-dhkp-c ve mehdi ordusu.bunların kimin tezgahı olduğunu makarnacılar dışında da anlayan yok.BOP projesi olmasın sakın ?yeri gelir sol-sağ diye kırdırır,yeri gelir ırkçıları,yeri gelir dincileri kullanır.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 2 Nisan 2013 Salı 20:30

Mehdi ESAD ülkesindeki özgürlük taleplerine KANLA cevap veren PKK hamisi Nusayri canisi olmasa gerek.Bunları görmeyip İSLAMİ görünümlü yağ dökenlere de İslamı KAMUSAL AALANA hapseden kelimelerle oynamayı seven oyuncumuza da selam...

Yorumu oyla      54      50  
OWLEYE 2 Nisan 2013 Salı 17:10

14. Yy dan beri bazı hadisler ışığında mehdiler icad edilmiş ve günümüzde bir patlama yaşanmaktadır..sebep ise kuran ışığının musafda hapsolunmasıdır..imanın şekilde yaşantılanmasıdır..putları yıkan peygamberimiz yeni putlar inşa olacağını bildiğinden,rab ona sen sadece uyarıcısın,vekil benim diyerek huzur telkin etmiştir..Allah iki yüzlü münafıkların ve cahil müşriklerin hezeyanlarından müminleri korusun.....

Yorumu oyla      56      49  
OWLEYE 2 Nisan 2013 Salı 16:53

Doğudan siyah sancağı ile mehdi ordusu,ki sayısı 14 bin kişidir,deccalin üzerine hareket eder der sahih olmayan hadis.eb nuaym ve ebu hureyre ye isnad olunan hadis,gazali ye göre uydurmadır..bu noktada şii ve museviler aynı mitolojiye inanarak ilginçlik arzederler..şimon dahi israilde ğarkad ağacı dikimini teşvik etmekten geri durmamaktadır.ortak bir gayb oluşturan bu acınası zihniyetin bulduğu deccal kimdir siz tahmin edin..ya da etmeyip onları şirkte yalnız bırakın..!

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 2 Nisan 2013 Salı 16:18

Lübnan Hizbullah'ı gibi İsrail'in yenilmezlik imajını sarsmış iseniz bu tür haberlere muhatap olmanız doğaldır.Hizbullah one minut tiyatrosu oynamak yerine İsrail'e kan kusturdu. İsrailin güvenliği için temizlenmesi isteniyor ki bu da doğal. Benim anlamadığım Türkiyeli basın ( Türk basını bu değil zira ) İsrailin yanında saf tutmakla neyi hedefliyor ? İsrail'in derdi sizi niye gerdi ?

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 2 Nisan 2013 Salı 15:23

Hasan Yıldırım hocayı yakından tanırım.2002 yılında kızımın kalça çıkıklığı ameliyatını yapmıştı.Çok iyi bir dr olduğu kadar iyi bir insan.Çok iyi bir ekibi de vardı.O günlerde de başhekim Nihat Tosun'un zulmüne sabrediyordu.Bugün de süreç aynen devam ediyormuş.Üzüldüm. Sayın başbakan ve parti yetkilileri, üst göreve atadığınız bir çok insan ne yazıkki Nemrutlaşıyor.Bunu Ziraat bankasında, TMO'da,Sayıştayda ve bir çok Kurumda duyuyoruz.Unutmayalım ki mazlumun bedduası ateştir.YAKAR İNSANI!!!

Yorumu oyla      57      49  
hulya 2 Nisan 2013 Salı 10:27

İş artık ticaretin dışına çıkmıştır.Ne verdiğiniz hizmet ne ürününüzün kalitesi nede kaybettiğiniz paranın kıymeti harbiyesi kalmamıştır.Kişisel husumet başlamış, haksızca hareket edenin elini öpmeden paranızı pulunuzu alma şansınız neredeyse yok olmuştur:) Genç insanlara tavsiyem ülkemizde "KİŞİSEL HUSUMET" sendromu vardır hep bunu bilerek hareket etsinler.

Yorumu oyla      56      49  
hulya 2 Nisan 2013 Salı 10:18

İnanın kişisel husumetten çok korkarım.Ticaret hayatında aldığı malın ödeme günü gelmiş geçmiş birini aradığınızda genelde cuma günü ödeyeceğini söylerler.Cuma günü gelir çatar.Sabah ararsınız "henüz gelmedi"derler, öğlen ararsınız "namaza gitti" derler öğleden sonra ararsınız "namazdan eve gitti" derler.Pazartesi arayıp "bu nasıl iş böyle, sözünüze inanıp bir hafta cuma günü gelsin diye bekledim" demeye kalmadan konuşma tarzınız kötü bulunup kişisel husumet başlamış olur.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 2 Nisan 2013 Salı 09:04

Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir şiarıyla hareket Türkiye İranı hep kollamış ve korumuştur.Türkiyeye karşı kem gözlerle bakan komşuları varsa tahmin etmeyiz ama Türkiyeye zarar veremezler.Fitneye sarılanlar kendi fitnelerine duçar olurlar.Çünkü komşun için ne istiyorsan kendinde ona nail olursun hayır istiyorsan hayır bulursun.şer istiyorsan alası seni bulur.

Yorumu oyla      54      51  
TOTEM 2 Nisan 2013 Salı 07:44

Beklersiniz?Yazınıza gelince,Mehdi ordusu konusunu ilk kez sizden duyuyorum ve aslı astarı hakkında da bir bilgim yok,Dr. Hasan Yıldırım hakkında gördüğüm birkaç haberden anladığım kadarı ile 1993 ten beri sürekli benzer olaylarla karşılaşmış enteresan gerçekten ya şansız bedevi yada bilemiyorum sallamak doğru olmaz.Başka birşey yazmayacağım Zira biliyorum ki söylediklerimin bir değeri yok.Sevgiler.

Yorumu oyla      53      53  
TOTEM 2 Nisan 2013 Salı 07:36

Sayın Atilla,Bakın siz güneş gazetesinde ne güzel doğan medya gurubunun tüm yazar ve yöneticilerini eleştirebiliyorsunuz ancak ne ilginçtir ki; Sizin böyle bir hakkınız varken bizim siteyi yada yazarları eleştirme hakkımız olamıyor. siz başkalarını eleştirebilme hakkına saip olurken,bizim siteye yada yazarlara yönelik eleştirilerimizi sansürlemek acaba bir tezat oluşturmuyor mu? Siz okurlarınızın eleştiri ve uyarılarına böyle kulaklarınızı tıkarken sizin uyarılarınızın dikkate alınmasını nasıl-

Yorumu oyla      53      52