YORUMLAR
Toplam 27 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 30 Mart 2013 Cumartesi 22:32

yazıyı buldum kısa zamanda yorumlayacağım.Doğan cım sevgilerimle

Yorumu oyla      54      52  
TOTEM 30 Mart 2013 Cumartesi 17:01

Hali kalmadı,Hala keser sap naraları atanlara hatırlatmamdır keserde döndü sapta hemide hesapta şimdi hesap veriyorsunuz ve bu hesabınız ahirette de devam edecek.Kul hakkı yemek,zulm etmek büyük günahtır ama tabi sizlerin din imanla işiniz olmadığı için size manitu sizi korusun demek en doğrusu olacaktır.Genelde merhametli bir insanım dağda öldürdüğümüz Pkk lılara bile üzülürdüm ancak bu iğrenç yapının elemanlarına hiç üzülmüyorum hatta yaptıklarının karşılığının daha ağır olmalı bence.

Yorumu oyla      56      61  
TOTEM 30 Mart 2013 Cumartesi 16:58

Tutuklanıp ekip otosuna bindirildiğinde Sinan Aygün kafasını cama vurarak beni Başbakan yapacaklardı diyormuş! Bu çete herkese vaatler verir devlet biziz derler hak hukuk ve adalet umurlarında değildir.Onlar için heryol mübahtır,onlar için insanlar piyon ölümler rakam Ülke ise çöreklenecek taht demektir.Bazen ben merak ediyorum acaba çevremizde var güçleri ile Hükumete saldırıp birilerinin emir erliğini yapanlara ne vaadetmişler acaba ama benden uyarması bu çetenin artık bir tepsi börek yapacak

Yorumu oyla      56      56  
manitu 30 Mart 2013 Cumartesi 12:53

Dünyada bu böyledir.Yeşili korumaktır amaç.Eğer İstabul,Kocaeli gibi arazisi ufak yerleşim birimlerinde gelişme DİKİNE OLUR.Meraklı olunduğundan değil yeşili korumak içindir.Bir yandan yeşilin anasını belliyorsun,diğer yandan bu cümleleri kullanıyorsunuz.Hangi tarafınız doğru?

Yorumu oyla      55      49  
manitu 30 Mart 2013 Cumartesi 12:50

Hükümetin başı"Bursalıları türbelerine kadar yeşile aşık eden o manevi ruhtur.".Allah,Allah,hangi Bursa bu.Benim bildiğim Bursa da yeşil alan ne kadar kalmış.Bu arkadaş belediye Başkanlığı yaptı değil mi?Başka bir cümlesi de şu"Ben yüksek bina inşa etmeyi doğru bulmuyorum. Yüksek binalar inşa etmekle insanları topraktan uzaklaştırıyoruz.Bizim mimarimizde bu yok.".İŞTE YÜKSEK BİNAYA KARŞI OLDUĞUNUZ İÇİN YEŞİL ALAN KALMADI.ULUDAĞA ÇIK DA BAK BAKALIM OVADA EVLERİN DAMINDAN BAŞKA NE GÖRECEKSİN?

Yorumu oyla      54      49  
TOTEM 28 Mart 2013 Perşembe 15:58

Ben bir okurum ve sitenin taraflı davrandığını bazı okurlarına sınırsız özgürlük verirken bazılarını kısıtlayıp sindirdiğini düşünüyorum . ve bu düşüncemi dillendirmeme bile izin verilmiyor. Resmen taraflı davranılıyor.Buraya yazdığım onlarca yorum çöpe gitti!Ne yapayım peki eğer bende herşese saldırırsam kırktane farklı rumuzla yazarsam o zaman site kriterlerini yerine getirmişmi olurum? Lütfen artık okuyucunuza saygı gözterip kendinizi bir yargılayın.

Yorumu oyla      53      56  
TOTEM 28 Mart 2013 Perşembe 14:32

Enteresan!!Totem rumzu ile okadar yorum yazdım çöpe gitti giriş yapmayı unutup yazdığım yorum yayınlanmış! 13 26 daki yorum bana ait eminim editör farketseydi yayınlşamazdı:)

Yorumu oyla      53      55  
Misafir 28 Mart 2013 Perşembe 13:26

Türkiye iyi yerlere gidiyor bunu biliyorum ama bazılarının meçhule gittiği gün gibi aşıkar zira semptomlar bunu gösteriyor.Bende aklımı korumaya çalışıyorum bu arada zira yitirilince insanın ne hallere düştüğünü görünce insanın içi ürperiyor:))Türkiyenin kredi notu yükseliyor,İsrail tarihinde ilk kez bir devletten özür diledi Ülkemde artık silah sesleri kesiliyor ve bu durum bazılarını üzüyor ne enteresan değil mi?

Yorumu oyla      53      55  
Dkapkiner 27 Mart 2013 Çarşamba 21:33

bir birimizi kandırmayalım arkadaşlar,bir meçhule gidiyoruz.Ve iyiye doğru gitmediğimizi göre göre niçin benden bir takım kalıplaşmış slogan(!)larla iyimser olmamı ve sonunu bilmediğim ve başında da hiç ama hiç güvenmediğim birisi başındayken desteklememi beklersiniz.DESTEK BİR TARAFA GELECEĞİ DÖNÜK KORUNMA HAKLARIMI SAKLI TUTUYORUM BEN.

Yorumu oyla      57      49  
Dkapkiner 27 Mart 2013 Çarşamba 21:30

Vallahi eğer ben kast ediliyorsam vallahi kimseye kızmıyorum.Bu konuda geçmişi iki de bir tartışmaya açmak geleceğinizi olumlu mu olumsuz mu etkiler onu düşünmeye çağırıyorum.Bugün ortada Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek bir gerçek var,bunu yaşıyoruz.Yani"ABD nin kullandığı PKK nın ağırlıkla şekillendirdiği gelecekteki adını bile şimdiden söyleyemeyeceğiniz bir ülkede yaşayıp yaşamama isteğini konuşuyoruz.ÖRNEĞİN TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN ADININ YARIN DA AYNI OLACAĞI GARANTİSİ BANA KİM VERİR.

Yorumu oyla      57      49  
abdulrezzak 27 Mart 2013 Çarşamba 21:21

Benim anladığım kadarıyla"dkapkiner(!)"in kimseye kızdığı yok.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 27 Mart 2013 Çarşamba 15:18

Neden olayları savunma yada saldırı olarak algılama gereği duyar insanlar ve savunma tabiri hücuma karşı gösterilen reflekstir değil mi? Peki şimdi bir insan bu durumda,Saldırana değilde savunana neden kızar? Buyurun sizlere sadece bir bilinmeyenli denklem..

Yorumu oyla      53      52  
Misafir 27 Mart 2013 Çarşamba 13:13

Hulyaya teyzeye ve Owleyeye hep aynı kişiden savunma cevabı geliyor....Neyse ÇEKTİRİN gidin denilmesinden iyidir...

Yorumu oyla      54      49  
Dkapkiner 27 Mart 2013 Çarşamba 12:04

Dinlisi,dinsizi;partilisi,partisizi hiç far etmiyor,hırsızlara bu kadar methiye düzülen bir yer hatırlamıyorum.Anlamadık hala kimin hırsızı daha iyi?Öyle değil mi 09.51?Dünün hırsızları bugünkü hırsızların hırsızlıklarını aklıyor mu?Bu nasıl bir tartışmadır anlamadım?Hırsız hırsızdır,dinlisi dinsizi olmaz diyen de sensin!

Yorumu oyla      54      49  
TOTEM 27 Mart 2013 Çarşamba 11:34

Kendilerini görebilmek için aynaya bakmaları gerekir ama aramızda bazı ruhu öylesine pespaye olmuş insanlar vardır ki aynaya bakmayı bile şiddetle redderler zira eğer aynaya baktıklarında sürekli eleştirdiklerinden daha çirkin bir görüntü ile karşılaşacaklarını bilirler o yüzden ısrarla bu eylemden ve yüzleşmeden kaçınırlar. Partileri herzaman oportünistler sarmıştır demez dincilerin hırsız olduğundan dem vurur Denizfenerini dilinden düşürmez ama Çavit çağları ve Yeğen demireli hatırlamak istemz

Yorumu oyla      54      51  
TOTEM 27 Mart 2013 Çarşamba 11:31

Dinlere inanmayanlar bunlara ataist deniyor sanırım ve bu kişiler sürekli olarak tüm olumsuz örneklerini inançlı yada öyle görünen insanlardan verirler oysa oportünistler vardır dünyada bunları her kişilik ve maske altında görebilirsiniz ama eğer maksatlı iseniz hep inançlı gördüğünüz kesime mercek tutarsınız.Dindar kisvesi altındaki insanların yanlışları bunlara çarpık bir haz verir adeta kendi varsayımlarının desteklendiğini sanırlar insanlar doğaları gereği hep başkalarına bakabilirler-

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 27 Mart 2013 Çarşamba 11:30

türkiye büyüyor. seçiminizi yapın. ya suriye ya türkiye.

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 27 Mart 2013 Çarşamba 09:51

Owleye HER PARTİDEN YİYİCİ çıkar bu temsil edilen fikrin tavsiyesi değildir sen yine abdeste 32 farza girmişsin...HIrsızın partisi olmaz.PARTİLERE ÇALMAK YEMEK İÇİN GİREN çok. Dayımların sokağını CHP Lİ BELEDİYE 2 yılda vallahi 2 kere asfaltlatı asfaltla kaldırım aynı seviyeye geldi gelecek..SEN bu basit meselede abdeste farza değil de başka açılara değin..

Yorumu oyla      55      50  
OWLEYE 26 Mart 2013 Salı 18:21

Uzun süre haram lokmaya talim etmiş bir bünyede helal lokma allerjisi gelişebileceğinden,istemeden de olsa kul hakkı yemek zorunluluk arzedebilir .bu esnada abdestli olmak ,güzel bir kutsal yalana ve toplumsal talana hizmet etmese de kendine konuşulan yalanın selahiyetini artırabilir..mevcud mühlet süresini açık uyarılara rağmen doyurulamayan bir açlıkla değerlendiren bünye için ahiret hararetli bir susuzluk dönemi anlamına gelebilir...

Yorumu oyla      55      49  
MÜCAHİT 26 Mart 2013 Salı 12:42

Sayın Akgül beyfendinin bu şaibelerden bir an önce kurtulması lazım, yoksa maafezan Allah durum çok vahim.Tabi sayın Başbakanın bu konularadaki tavrıda malümunuz.İnşaallah hayırlısı olur.Mesut bey kardeşime dua edecem.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 26 Mart 2013 Salı 12:01

Mesut bey, ben bu operasyonu yaptırdım demiş sayın yazara ama;Adama sen 4 yıldır başkanlık yapıyorsun bu adamları niye işten atmadında polise başvurdun demezlermi!Direkt yetkisi olduğunu sağır sultan bile biliyor.Yemezler bu dümenleri Mamaklının gözü açıldı artık.

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 26 Mart 2013 Salı 11:57

Mamak belediyesi çalkalanıyor sıkıntı çok büyük.

Yorumu oyla      57      51  
Misafir 26 Mart 2013 Salı 11:56

Mesut akgül'ün durumu çok kıritik çok fazla onunla ilgili dolaşan şaibe var Mamakta bir mamaklı olarak duydukça utanıyorum.

Yorumu oyla      56      51  
TOTEM 26 Mart 2013 Salı 10:43

Bir yorum yazıyorsun,Bir densiz çıkıp abuk sabuk konuşuyor sonra sen sakin olmak zorunda oluyorsun! Çektirip gitmek diyerekte bayağılığını kılıfa soktuğunu sanıyor ama bende yorum yazmanktan başka bir özellik olup olmadığını nereden biliyor bilemem ama zatımuhteremin,yorum yazmak gibi bir özelliği bile yok.biryerlerde düşüncelerini yazmak evet bir tatmindir zira kendini ifade eder düşüncelerini paylaşırsın,peki düşüncelerini paylaşanlara saldırmak ne tür hastalıklı bir tatmin türüdür acaba.

Yorumu oyla      54      54  
Misafir 26 Mart 2013 Salı 09:33

Talat Atilla'nın eline sağlık. Uğur Dündar gibi Talat Atilla da ters giden bir şeyler varsa üzerine giden gazetecilerden. Köşe yazarlarına yorum yazmaktan başka bir özelliği olmayan kadrolu müridlerin hoşuna gitmeyebilir. Gitmezse çektirip gitmekte herkes serbest. Ama bunca zamandır çektirip gitmediklerine göre bir çeşit tatmin duygusu bu bir yerlerde yazmak. Tekrar ellerine sağlık Talat Atilla.

Yorumu oyla      54      51  
TOTEM 26 Mart 2013 Salı 07:42

Yerleştirmelerini de tasvip etmiyorum yine bazı yazarların bi,r başka yazarın yazısını bakın ne demiş diyerek yayınlamasınıda doğru bulmuyorum.Ben okurum ve bu tür eleştiriler getirdiğimde editörlerin bu eleştirileri yayaımlamayıp çöpe atmalarını da doğru bulmuyorum.Ayrıca haber bandının Sözcü gazetesi,CNN ve ntvmsbc den derlenmiş haberlerle derlenmesini de doğru bulmuyorum yazınıza gelince vallahi sizin mahalleden dedikodular gibi bir izlenim yarattı bende ve sizin mahalleyi pekte merak etmyrm.

Yorumu oyla      55      54  
TOTEM 26 Mart 2013 Salı 07:39

Bir yazar okurunun sesine kulak vermeli! Biliyorum ki sayın Atilla tıpkı benim gibi egosu bir parça şişik biri neyse konuya gelelim Okurunun istek ve taleplerini dikkate almalısın zira herzaman yazar yada gazete okura yön vermez bazen okurda yazar ve gazeteciye yön vermelidir. Öncelikle bu sitenin adı TÜRKTİME ve ben güneş gazetesindeki bir yazının kopyala yapıştır yapılarak burada yayınlanmasını doğru bulmuyorum ayrıca bazı yazarların yazılarının merkezlerine kendi ego ve tanıtımlarını da-

Yorumu oyla      55      53