YORUMLAR
Toplam 67 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
TOTEM 11 Mart 2013 Pazartesi 15:06

Atacaksın zira medeni tartışma kültürün de altyapında yok.Ajan diyeceksi,Akp liler şöyle böyle diyeceksin Kimse Akp li olduğunu saklamıyor o sizin uydurmanız Başbakanın miting alanları hınca hınç dolu kimse maske takmıyor.Litaratürünüzde üçbeş kelime var ve hepsi saldırı üzerine yine duramadın ve beni tehlikeli ilan ettin:) Neden senin gibi düşünmüyor ve fikren seni bastırıyorum diye:) Din iman deyin,ümmet deyin içinizdeki kini kusun inanın sizler gibilere sadece acıyorum..

Yorumu oyla      53      50  
TOTEM 11 Mart 2013 Pazartesi 15:02

Dayanamadın değil mi? Dkapkiner!Dayanamadın zira kendi fikrinden başka fikre ve senden olmayana tahammülün yok ve sakince birilerini yaftalamadan,birilerine saldırmadan tartışabilecek ne tahammülün,ne birikimin nede bu yönde bir bir iraden yok değil mi? Zira ortada bir fikriniz yok biliyorsunuz ki haklı değilsiniz? bu yüzden en güzeli yine suçlamak,yaftalamak,saldırmak ve hakaret etmek değil mi? İki gün zor dayanmışım:) Kime ne dedim?Ama yağmur yağıyor desem vay bana ördek dedin diye çığlık-

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 11 Mart 2013 Pazartesi 12:26

Din iman Allah bilmezler ama Allah lafını ağızlarından düşürmezler.Allah bu adamları bu m-illetin başına bela göndermiştir.Zebanileri olarak da totemi tayin etmiştir.Uzak durun bu admdan.Bu ve bunun gibi insanlar tehlikelidirler.Totem,totem oluşunun arkasına sığınarak AKP li olduğunu ve oy verdiğini söyledi.Yoksa genelde söylemezler.Bilirler bu partiye oy vermenin ayıplı olduğunu.Bilirler oy vermek için aldıkları avantaların ortaya çıkacağını.Millet olmadan Ümmete dönüşmeyesiniz dikkat ediniz.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 11 Mart 2013 Pazartesi 12:20

Bu adam hep yazıyor diye editör de yayımlıyor.İşte saygısızlık için anlaştık iki gün zor dayandı.Çünkü bunlar Tayyibin klonlanmışı.Her yerde ve ve çok bunlar.Bir bakarsınız ekmek yemeyesiniz diye sofranızda çıkarlar bir bakarsınız çocuk sayınıza müdahale edecek kadar terbiyesiz olurlar.Her gittikleri yerde gazi veyALLAH BİLMEZ AMA ALAKI DİLLERİNDEN DİMAN a aç vatandaş dinlemez tipik 2013 diktatör versiyonu olarak"HADİNİ BİL!"DİYE BAĞIRIRLAR VATANDAŞA,KENDİSİNİ ORAYA ONUN GETİRDİĞİNİ UNUTARAK.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 11 Mart 2013 Pazartesi 12:16

BOŞUNA KONUŞUYORUZ BU İNSANLAR TÜRK ORDUSUNU ORTADAN KALDIRMAYA KARAR VERMİŞLER.BU İŞ İÇİN ESKİ,ORDUDAN ATILMA ASKER DÜŞMANLARINI SEÇMİŞLER.ÜNİFORMASINDAN UTANANLARI SEÇMİŞLER.ABD tarihinin hiç bir döneminde atadıkları insanların demokrat olmasını istememiştir.Diktatör istemiştir,ama kendi atadıkları,kendi isteklerini yapacak diktatör istemişlerdir.İşte arap baharı;hangisine demokrasi geldi.İşte Recep Tayyip bu amaçla getirilmiştir.Sonu çok kötü olacaktır.Bunu hep beraber göreceğiz.

Yorumu oyla      55      49  
hulya 11 Mart 2013 Pazartesi 10:37

Ben ordu'nun yaptıklarınıda bugün yapılanlarıda BEĞENMİYORUM.Sen bugün yapılanları beğeniyorum dediğin sürece daha iyisini alamazsın.Beğeniyorlar ki varım diyorlar çünkü.İkisi de KÖTÜ.İstediğimiz bu değil.Neden sivil ama sorumlu bir hükümet,bağımsız adalet,sınılarımızı koruyan güçlü bir ordu istiyorum diyemiyorsunda iki kötü arasından birini seçmek zorunda bırakıyorsun kendini anlamış değilim.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 11 Mart 2013 Pazartesi 09:58

İle şimdi sizler hala cunta yapısını savunmaya çalışıyorsunuz Ve Emperyalistler kurguladıklarını dikta ya yada orduya yaptırıyorlar sa bile yine de dikta ile demokrasiyi bir kefeye koyamayız demokrasi bir kültürdür ve yerleşirse devran hep böyle dönmeyecek halk demokrasilerde düşünmeyi ve hakkını aramayı öğrenir cuntalar ve azınlık tahakkümünde ise susmayı ve itaat etmeyi bugün yurt içindeki diktaya hayır diyen halk yarın yurt dışındakine de demeyi başarır.

Yorumu oyla      53      50  
hulya 11 Mart 2013 Pazartesi 09:57

Dkapkiner bey'in Erdoğan hükümeti kötü demesi dışında ne dedide seni bu kadar kızdırdı anlayamıyorum.Anayasa mahkemesinin kapatma davasındaki tutumunu masaya yatırıyorsunda adalet bakanının hükümete bağlı olmasını niye masaya yatırmıyorsun?

Yorumu oyla      54      49  
TOTEM 11 Mart 2013 Pazartesi 09:55

Kendi içinde demokratik olmayan bir ülkenin dışarıda muktedir ve saygın olması düşünülebilir mi? Sıkışınca dış etkenler demeye çok alıştık.Hülya bunu sorgulamak şimdi mi aklına geldi ve bana Türklük falan demeyin zira hala bir İsrailli yedi ceddimize hakaretler ederken ben hakaret görmedim demeniz aklıma geliyor! Daha önce neyi koruyabiliyorduk Hülya Türklüğü mü? ekonomiyi mi? Dünyanın tüm güçlü ve çağdaş ülkeleri demokrasi ile yönetiliyor üçüncü dünya ülkeleri ise ordu yada ordu sonrası cunta-

Yorumu oyla      53      50  
hulya 11 Mart 2013 Pazartesi 09:32

Önümüze iki kötü seçenek koydular.Biri türklüğünüzü ve bütünlüğünüzü korursunuz ama ekonomizi kaybedersiniz diğeri ekonominizi korursunuz ama türklüğünüzü ve bütünlüğünüzü kaybedersiniz.İyi olan seçenek ikisinide korumaktır sen hangi iyiden bahsediyorsun totem?

Yorumu oyla      54      49  
hulya 11 Mart 2013 Pazartesi 09:07

Totem sende çok iyi biliyorsunki adına ister NATO de ister ABD de ne dersen de ülkemiz için kurguladıkları şeyi ya TSK'ya yada her dediklerini yapacak seçilmişlere yaptıracaklar-dı.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 11 Mart 2013 Pazartesi 06:40

Diktatörünüz iyidir ne yapsa meşrudur,Ordu muhtıra verse anayasal haktır,anayasa mahkemesi mesnetsiz ve dayanaksız bir kapatma davası açarsa bu yasaldır ancak bu halkın yarısının oylerı ile iktidar olan bir partinin ülkeyi yönetmesi dikta bir rejimdir öyle mi? Ve ben size el insaf elinizi vicdanınıza koyun dediğimde saygısızlık mı etmiş oluyorum? Ve Dkapkiner rumuzlu arkadaşım sorularım sanaydı ama sende onlara cevap verecek cesaret yok sanırım zira yan çizip yine saygısızlık yapıyorsuna girdin.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 11 Mart 2013 Pazartesi 06:37

Ancak bizde ki bazı arkadaşlar bu durumu legal görebiliyorlar bu legal iken,halkın oyları ile üç dönemdir üst üste iktidar olmuş bir partinin lideri olan Başbakan diktatör oluyor! Sizler ya Diktatörün manasını bilmiyorsunuz yada artık ar damarınız çatlamış.Bu ülkenin ordusu yok mu? Yargısı ve anayasa mahkemesi yok mu? Daha dün düzmece ve internet haberleri ile Türkiyenin enbüyük partisine kapatma davası açan anayasa mahkemesine ve onu alkışlayanlara neden diktatör demediniz? Çünkü sizin-

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 11 Mart 2013 Pazartesi 06:34

Bir ülke düşünün seçimler olmuş ve kualisyon çıkmış ilk dönem A parti başkanı başbakan olacak ikinci dönem B partinin lideri,gün gelipte B partinin başkanı başbakan olacağı gün o Devletin Ordusunun komutanları muhtıra veriyor el altından bırak yoksa darbe olur diyor ve bunuda yeterli görmeyip Başkentinde tanklar ile gövde gösterisi yapıyorlar!şimdi avrupada istediğiniz ülkeye gidin ve bu hikayeyi anlatın ve bu davranış legal mi diye sorun size gülerler ve olurmu canım öyle şey derler-

Yorumu oyla      53      49  
Dkapkiner 10 Mart 2013 Pazar 22:30

Bütün dünya biliyor ki artık Türkiyeyi Diktatör Recep Tayyip Erdoğan idare ediyor.Sen ne istiyorsun;demokrasi,hem de ileri demokrasi derken asker olmasın TEK RTE idare etsin mi istiyorsun.Anayasa Mahkemeleri artık olmasın memleketi TEK RTE mi idare etsin mi istiyorsun.Halk DEMOKRASİYE oy verdi.AMA EN ÖNEMLİSİ TOTEM SAYGISIZLIK YAPMAMAYA DAYANAMADIN;SEN BENİ ERDEMLİLİĞİMİ KONTROLE DAVET EDEMEZSİN.SEN ONU HER GÜN SEÇMENİNE FIRÇA ATAN BAŞBAKANINDAN İSTE.Kurduğumuz cümleye dikkat edelim lütfen.

Yorumu oyla      53      49  
Dkapkiner 10 Mart 2013 Pazar 22:22

Arkadaşım kendi kendine sorular sorup kendi kendine cevaplar veriyorsun.Benden cevap beklediğin yok.Bunların hiç birini ben istemediğim gibi hiç bir asker istemez.Bütün darbe ve müdahalelerde zararı asker görmüştür.İsteseydi 28 Şubatta bir darbenin önüne kimse geçemezdi.28 Şubat baştan sona yasal hudutlar içinde olmuştur.illegal hiç bir yanı yoktur.Bu konuda seni iyi tanıdığım için tartışmıyorum.Şimdi ben de senin gibi yazacağım.Soracağım ve cevap vereceğim.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 10 Mart 2013 Pazar 13:12

Verin ancak samimi olarak karar verin gerçekten demokrasi mi istiyorsunuz? yoksa her ne pahasına olursa olsun halkın genelinin değilde,sizin istediğiniz yapının yeniden yerleşmesini mi? Türkiye şu sıralar bence bir samimiyet testinden geçiyor üzgünüm ama dünün madurları da sizizin zihniyetin temsilcileri olan ve dünün zalimleri olanlarda asla demokrasi ve özgürlük istemiyor.Karşındakinden adil ve demokrat olmasını beklemek için önce kendinin bu erdemlere sahip olup olmadığını kontrol edeceksin.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 10 Mart 2013 Pazar 13:10

Sürekli diktadan ve tek adamlıktan bahseden sizler gerçekten demokratsınız da hertür diktaya mı karşısınız? Yoksa eğer sizin istediğiniz yapı muktedir olursa sizin için sorun yok mu? Şuan Akp yi ve başbakanı tek adamlık yada diktalıkla suçlayanlar dün bir başka dikta yapıyı alkışlıyorlardı.Bu ülkede ordu son 60 yoldır sürekli siyasete müdahale etti şimdi bu yapı ve zihniyet tasviye edildi şimdi 28 şubat denilen o çirkin müdahale sizce cezasız mı kalmalıydı? Sizler önce ne istediğinize karar-

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 10 Mart 2013 Pazar 13:07

Sen kime oy verdin Dkapkiner? Orduya mı? Sende bir partiye oy vermişsindir değil mi? Düşün sen bir partiye oy veriyorsun ancak o parti iktidarken ya ordu muhtıra verip tehtid ederek onu iktidardan indiriyor yada anayasa mahkemesi oy verdiğin partiyi sürekli kapatmakla tehtid ediyor sen ne hissederdin? Yada eğer hepimiz demokrasiyi savunuyorsak bu doğru mu?Halkın oyu falan değil türkiyeyi Recep Tayyip erdoğan yönetiyor demişsin!Kim yönetecekti? peki Halk ona oy verdi öyle değil mi?

Yorumu oyla      53      49  
Dkapkiner 10 Mart 2013 Pazar 11:37

Sn.Totem sen burada akp li olduğunu ve ona oy vereceğini söyledin.Olabilir.Bu şu anlama gelir ki seninle ortak hiç bir yanımız yok ve hiç bir konuda birleşmemiz mümkün değil.Ama söz verdik bir birimize ölçülü ve saygılı olacağız.

Yorumu oyla      54      49  
Dkapkiner 10 Mart 2013 Pazar 11:35

Totem farkında mısın bilmiyorum?17:47 de yazdıklarından bir tek anlam çıkıyor;"Halkın oyu falan değil Türkiyeyi sadece ve sadece Recep Tayyip Erdoğan idare ediyor.".Ordu düşmanlığı(Bu düşmanlıktır.İki de bir Orduya saldırma eleştirme değildir.)Türkiyenin BEKAsını tehdit ediyor.Bir büyük ilin C.Savcılarının öyle konuşmaları kulağa geliyor ki insanın tüyleri diken diken oluyor.Yazık oluyor bu ülkeye yazık.Açıkca söylüyorum ki bu tarz konuşmalar gelecekte tehlikeli iki nesil yetiştiriyor.

Yorumu oyla      54      49  
TOTEM 9 Mart 2013 Cumartesi 17:47

Vermesini mi? yoksa % 90 enflasyonu mu? Neyi özlüyor ve bugün ile kıyaslayınca neyi beğenmiyorsun? Bana ters yön herşey kötü falan deme beğensenizde beğenmesenizde halkın seçimi bu!!Ve artık Askeri darbeler,muhtıralar ve anayasa mahkemeleri, ile demokrasiye ve halkın iradesine müdahale şansı da kalmadı.Bu halkın seçimi ve kararı generallaerin,bir avuç sözüm ona elit bürokrasinin yada mahkeme üyesinin değil. Bu ülkede artık bu yapılar halkın iradesine müdahalae edemeyecek tabi sizlerde.

Yorumu oyla      54      51  
TOTEM 9 Mart 2013 Cumartesi 17:44

İktidar partisi tersten mi gidiyor Hülya? Hay allah aslında Türkiye daha önce hep düzden gidiyordu ama şimdi bu Erdoğan geldi Türkiyeyi ters yollara soktu değil mi? Hülya yeter artık allah aşkına saçmalamalarına şimdiye kadar hoşgörü ile yaklaştım ama sen artık kendini bile aştın.Bu hükümeti ve bu dönemi beğenmiyorsun öyle mi? Neyi beğeniyor ve özlüyorsun sen? Tek partili hayatı mı? Yoksa darbeleri ve Askeri cunta yönetimlerini mi? yoksa muhturaları mı? İmf nin zırt pırt gelip hükümete emirler-

Yorumu oyla      54      51  
hulya 9 Mart 2013 Cumartesi 10:37

Ben seni iyi anlıyorum totem biri ters yönde iyi gidiyor,biri düz yönde yerinde sayıyor diyorun."Nerde hareket orda bereket" size göre yani.Bir türlü anlamadığınız bu iş bir TİCARET değil.

Yorumu oyla      56      50  
hulya 9 Mart 2013 Cumartesi 10:17

Benim tersten gitmemin kime zararı olacak söylermisin? İktidar partisinin tersten gitmesi demek Türkiye Cumhuriyetinin tüm kuruluş ilkelerini kendi üzerine geliyor gibi hissetmesi demektir.O yüzden kuruluştaki "Türk Milleti" ibaresini bile kendisine karşı gelen bir TIR gibi görüyor.

Yorumu oyla      55      50  
TOTEM 8 Mart 2013 Cuma 22:31

Sana bir fıkra analtayım Hülya,Almanyada gurbetçi olan Temel birgün Türkiyeye döner ve arkadaşlarına bir anısını anlatmaya başlar. Birgün Berlinde otobanda cideyrum o sırada radyodan bir anons duydum,anonsta,sayın sürücüler otobana tersten giren bir araç var dikkatli olun diyor ama bir baktım ne göreyim ne bir aracı,bütün araçlar tersten cideyu demiş!!Senin kide o misal sakın tersten giden sen olmayasın:))

Yorumu oyla      53      51  
hulya 8 Mart 2013 Cuma 18:35

Totem bumu senin hayata bakışın? Ya AKP ya CHP ya MHP vs.illede birini beğeneceksin öylemi,yok arkadaşım benim hayata bakışım böyle değil ben sadece hepsinin doğrularını beğeniyorum.Beğendiklerimin arasında Ak Parti'yi görmemenin nedeni onu ters yönde giden bir araca benzettiğim içindir.Çok iyi desem ne olacak, ters yönde gidiyor kazaya sebebiyet verecek diye korkuyorum.

Yorumu oyla      54      49  
TOTEM 8 Mart 2013 Cuma 17:40

Hülya sana ne desem boş bili,yorum Apk kötü Yaşasın Chp desem sanırım mutlu olursun! Ama Chp kim? Amacı savunduğu ne? neyi savunuyor neye karşı,vizyonu,duruşu politikası ne? Onların kendilerine bile hayırları yok ancak sen saplanmışsızn bir sabit fikre seni çıkartmak mümkün değil aşağıda yazdıkların ise sence Akp yi mi tarif ediyor yoksa tüm türk siyasetini mi? Evet herkes herşeyin farkında ama sen hiçbirşeyin farkında değilsin. Ne yaptığınında kimi savunup desteklediğinin bile.

Yorumu oyla      53      52  
Misafir 8 Mart 2013 Cuma 11:41

Evet başlığınız doğru şık değil bu tavır.Şu anda MHP üst yönetminde Kürt ve diğer kökenliler var.Onlar etnik aidiyetlerini inkar etmeden Türk Milleti kimliği ile bu ülkeye,vatana ve devlet hizmet etmekte.Rağbet görmek için arkamızda dönen dolapların içine girmek mi gerekiyor.Busırda Samiha Ayverdi hanımefendinin Arkamızda Dönen Dolaplar kitabını okuyorum.Tam bugüne cevap veriyor.Ben Kürt kökenli Türk Milletinin mensubu olarak bu dolaplarda olmayalım diyorum.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 8 Mart 2013 Cuma 11:33

Ben orta anadolu Kürdüyüm.Kürtçe de bilmiyorum.Ülkücü hareket içinde bulundum,Kürt olduğumu hiç gizlemedim,aksine söyledim.Zaten köyümü bilen Kürt olduğumu bilir.Ülkücü hareket içinde Kürt kökenli olmaktan hiç bir sıkıntı duymadım.Takılan yaftanın aksine ülkücü hareketde anlayış daha geniş,samimi ve hoşgörülü.Yıllardır benim gibi emek verip 50'lileri deviren her kökenli arkadaşım var,teşkilatlara gitmiyoruz gelmiyoruz.Yanlız vefasızlık var.Ne arayan ne soran var.Bukadar emeğe rağmen.Bu eksiklik.

Yorumu oyla      53      49  
hulya 8 Mart 2013 Cuma 09:23

Şimdi merak ediyorum bu güne kadar onların arabaları geçecek diye yollar kapatılan,okulları ziyaret etse çocuklar ayakta yağmurda bekletilen halkın çok çok önemli sandığı bir yığın insanın aslında sıradan insan kadar fikir ve çözüm üretemediğini görse bu halk onlara aynı şekilde saygıyı gösterirmi?

Yorumu oyla      55      49  
hulya 8 Mart 2013 Cuma 09:18

Ak parti'de diğer partilerde,TSK'da basının ustalarıda her şeyin farkında.Farkında olmayan inanın Ak Parti'ye çoluğum çocuğum işe girsin,ticaret yürüsün,maaşlarımızı düzgün alalım diye oy veren büyük bir kitle.

Yorumu oyla      54      49  
hulya 8 Mart 2013 Cuma 09:13

Totem herşeyin farkında olduğunu ne güzel yazmışsın:) Aslında Ak Parti'de her şeyin farkında.Nedense ona oy verenlerin herşeyin farkında olmasını istemiyor.Bütün gürültü oradan çıkıyor zaten.

Yorumu oyla      54      49  
TOTEM 7 Mart 2013 Perşembe 20:03

İle suçlamaktan bir an önce vaz geçelim.Bu ülke hepimizin farklı düşünsekte ben eminim ki hepimiz bu ülkenin daha güçlü ve müreffeh bir düzeye gelmesini istiyor.DKAPKİNER ben seni tanımam etmem sana öfkeli değilim heel kin ve nefretten söz dahi etmem sen farklı düşünüyorsun ben farklı ben senin birinin elemanı yada ajanı olduğunu düşünmüyorum bence sadece fazla öfkeli ve radikalsin,eminim bende senin açından aynı görünüyorum ancak birbirimize hakaret edersek ikimizde aynı çirkin görüntüyü verirz

Yorumu oyla      53      50  
TOTEM 7 Mart 2013 Perşembe 20:00

Yalaka gibisinden sözler duymak istemiyorum. Özelli,kle Terör gibi veya dış politika gibi önemli ve bence siyaset üstü olan konularda kısır siyasi çekişme ve sloganlarının yerinin olmadığını düşünüyorum.Terör den bahsediyoruz bu konu Akp yada bir başka partinin sorunu değil şehi,t olanlar hepimizin evladı eminim ki herkesin içi yanıyor ve herkes kahroluyor ama bu sorunu birbirimizi suçlayarak ve partizan sloganlar atarak çözemeyiz.Yapıcı ve üretken olmalıyız. Ve birbirimizi saçma sapan ithamlar-

Yorumu oyla      53      50  
TOTEM 7 Mart 2013 Perşembe 19:58

Ben sürekli olarak fikir üretelim diyorum bilmem farkındamısınız ancak site bizlere birbakıma bu alanlarla tartışma ve fikir alışverişi imkanı sağlıyor ama ben ortada fikir falan göremiyorum.ve gayet samim olarak,sizlerin fikri ve çözüm öneriniz ne dediğimde bile Tayyipten kaç para alıyorsun gibisinden hiçbir manası olmayan cevaplar alıyorum. Aynı fikirde olmak zorunda değiliz,kimseye de benim gibi düşün demiyorum fakat siz bu konuda ne düşünüyorsunuz dediğimde cevap olarak,satılık,ajan yada-

Yorumu oyla      53      50  
Dkapkiner 7 Mart 2013 Perşembe 17:50

Bak arkadaşım ben bugüne kadar senin hakaretlerine cevap yazdım.YORUM YAZDIĞIM ZAMANLAR "BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM."DİYE İFADELER KULLANDIM.Ayrıca senin hakaret kavramının aralığı oldukça geniş.KABUL EDİYORUM EFENDİCE TARTIŞALIM.BEN VARIM BAKALIM İLK SAYGISIZLIĞI KİM YAPACAK?

Yorumu oyla      54      49  
Dkapkiner 7 Mart 2013 Perşembe 17:48

Havada kalan veya yararı olmayan sloganlardan neyi kast ediyorsun.Nereden biliyorsun faydasız olduklarını.Sen açıkca yazacağınız her yorumu benim normlarıma göre yazacaksınız demiyor musun şimdi?O kadar bu konuda saplanmışsın ki senin düşündüğünün dışında bir şey söyleyen olursa ya "EBLEH"diyorsun ya da "Bu insanlar hiç bir şey anlamıyorlar,ne yazayım."diyorsun,bu nasıl bir mantıktır arkadaş.

Yorumu oyla      54      49  
Dkapkiner 7 Mart 2013 Perşembe 17:43

Totem,söylediğine bağlı kalacağına inanmıyorum ama ben kabul ediyorum.Çünkü sen okumadığın için farkında değilsin ben bu teklifi sana yüz kere yaptım.Yalnızbir şartla;bak totem,yazdıklarını hiç okumadan yolluyorsun.Hem hakaret etmeyelim diyorsun hemde akıl vermeye kalkıyorsun millet senden akılsızmış gibi...Kimin nasıl yorum yazacağına sen mi karar vereceksin ki "Yapıcı ve üretken"yorum yapalım diyorsun.Neye göre totem bu yapıcılık ve üretkenlık ,neye göre?Ölçü sen misin?

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 7 Mart 2013 Perşembe 17:11

Kçşenizi alakasız bir konu için meşgul edeceğim ancak biraz önce CHAVEZ in Amerikan FOX tv ile eskiden yaptığı bir kısa röportajı izledim.FOX tv muhabirinin ağzının payını harika vermiş ben bu adamı hep sevdim:) Allah rahmet eylesin ve onunla ilgili belgeseli de iki kez seyrettim Allah böyle insanların sayısını artırsın dünyada o zaman dünya çok daha adil ve yaşanır bir yer olur.Bu emperyalist çetenin kirli yüzünü en cesurca ifade edebilen bir insandı.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 6 Mart 2013 Çarşamba 23:01

Etmemiş oluruz.Editörlerde kim kime hakaret etmiş diyerek yorumlarda hakaret unsuru taramaları yapmak zorunda kalmazlar.Birkez daha teklif ediyorum lütfen birbirimizi yaftalamadan,hakaret ve itham etmeden,durumu kişiselleştirmeden konuya bağlı kalarak yapıcı ve üretken yorumlar yapalım. Zira birbirimize hakaretler etmenin bir anlamı yok ayrıca son derece çirkin ve küçük düşürücü bir görüntü oluşturuyor.

Yorumu oyla      53      51  
TOTEM 6 Mart 2013 Çarşamba 22:59

Gerçekten burada,birileri ile kişisel ağız dalaşına girmek istemiyorum sözlerimde bazen birilerini kıracak vurgular yapabiliyor olabilirim ancak bana kızarken kendi öz eleştirinizi de yapıyormusunuz? Sürekli havada kalan ve hiçbir anlamı ve yararı olmayan sloganlar atmak doğru mu? Hiç tanımadığınız insanlara yalaka,satılmış,ajan yada paralı yorumcu gibi çirkin ve mesnetsiz saldırılarda bulunmak doğru mu?Eğer birbirimize saldırmayı bırakıp konulara odaklanırsak sayın yazarlarada saygısızlık-

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 6 Mart 2013 Çarşamba 16:57

dogru konusani dokuz köyden kovmuslar,diye bir söz var gercekten dogru,gecen gün bu habere yorum yazdim dedimki bu zaman birlik beraberlik zamani dedim ama her nedense editör yayinlamadi,ama öyle degilmi simdiki zaman birbirimizi rencide etme zamani degil birlik beraberlik zamani zaten etrafimizdaki komsular bizi eski tarihten beri kiskaniyorlar ve tuzaklar kurmaya calisiyorlar,bir zamanlar asala ermeni örgütünede yardim ve yataklik edenler vardi ne oldu yok oldular,bu hainlerde gibi.

Yorumu oyla      53      51  
TOTEM 6 Mart 2013 Çarşamba 16:23

Abdülrezzak rumuzlu vatandalş benim seviyeme laf söylemişsin ayrıca ahlak ve kültürden bahsetmişsin seviye dediğin insanları itham edip,hakaretler etmek mi? Yoksa kültür dediğin de DEM VURMAK sözünün manasınıu bilmeyip çirkin bir ifade olarak tanımlamak mı? Ahlak bir insana yalaka şakşakçı,ajan,paralı yorumcu,yada satılık demek mi? Evet haklıosın bizim seninle seviyemiz çok fark lı hem zeka hemde ahlak seviyemiz çok farklı.Ben fikir üretirken sen sadece saldırı,hakaret ve ithamlar üretiyorsun.

Yorumu oyla      53      51  
TOTEM 6 Mart 2013 Çarşamba 16:19

Hala yorumumu çöpe atıp sitemimi yayınlıyorsun tebrik ederim editör görevini çok iyi yapıyorsun! yazık gerçekten yazık bu yaptığınla eminim gurur duyuyorsundur.

Yorumu oyla      53      50  
TOTEM 6 Mart 2013 Çarşamba 16:03

sayın editör gerçekten ayıp ediyorsun bana herşeyin söylenmesi mübah ancak benim cevaplarım sakıncalı! Gerçekten ayıp ediyorsun.

Yorumu oyla      53      51  
abdulrezzak 6 Mart 2013 Çarşamba 09:36

Totem senin burada yazdıklarına baktıkça seninle tartışmak için senin seviyene inmek gerektiğini anladım.Bu imkansız totem bilgin,görgün,kültürün,ahlak anlayışın açısından bana çok uzak birisin.Böyle bir ortam bulmuşsun önüne gelene ağzına geleni söylüyorsun.Ancak, seninle tartışanlar seviyene inmemeye dikkat ediyorlar.Yoksa çok büyük olaylar olur ANLADIN MI ÜNİFORMASINDAN UTANAN ADAM?Bir iki şak şakcın var,idare et onlarla.

Yorumu oyla      56      49  
TOTEM 6 Mart 2013 Çarşamba 00:58

Allahim ben kimler ile tartisiyorum? DEM VURMAK cirkin bir ifadeymis:) simdi arkadasa cahilsin ac sozluge bak desem sensin cahil deyip yine hakaretlere baslar. Neden boyle ofke dolusunuz? Ofkeniz sizi kucuk dusurecek yanlislara itiyor.

Yorumu oyla      53      52  
abdulrezzak 5 Mart 2013 Salı 20:23

Bir cümle içinde kullanılan ve başkasının yazdıkları veya söyledikleri kast edilen"DEM VURMAK"ifadesi çirkindir.Sana öfke ile ilgisi yoktur.

Yorumu oyla      56      49  
TOTEM 5 Mart 2013 Salı 19:20

Abdülrezzak yazdıklarımı yeniden oku ve sonrada nasıl bir öfke ve hırs içerisinde olduğunu anla! Ben senin bu konuda haklı olduğunu ve o anketi benimde çok rahatsız edici bulduğumu yazdım ve salt seninle çelişiyoruz diye söylediğin doğruları inkar edecek seğilim dedim ancak sen bana karşı öyle önyargılısın ki? mutlaka bana kötü birşey söylemiştir diyerek yine bana bildik hakaretlerde bulunmuşsun.ne diyeyim sakin ol ve herşeyi kişisel algılayıp kendince bir savaşa girme.Kendine zarar veriyorsun.

Yorumu oyla      53      54  
OWLEYE 5 Mart 2013 Salı 18:49

Siyasal kaygılar ve saltanat hezeyanları arasında azami dikkat gösterilmesi gereken süreç laubaliliklerin sıradanlaştığı sokak tiyatrosuna dönmüş durumdadır..Apo siyasete hazırlansa da abd nin junıor saddamının Barzani olduğunu hesaba katmamaktadır..Ve bir de abd kepçesinin türk tenceresine vurarak çıkardığı sesin yankısının artması durumu var ki katlanılması en meşakkatli trajedi budur esasında..Ayrıca hiçbir siyasetçi doğuştan bukalemun değildir ve ölüm yalnız yaşanan bir süreçtir.....

Yorumu oyla      55      51  
abdulrezzak 5 Mart 2013 Salı 18:22

Ben Diyanetin anketinden DEM VURMADIM saygısız arkadaş,O ANKETTEKİ SOYSUZLUKLARI BURAYA AKTARDIM,ANLADIN MI?Önce tartışma kurallarını öğreneceksin.Nezaket öğreneceksin,efendi olacaksın sonra böyle millete nasihat edeceksin.Hayret,bu konular askerlere öğretilir ama sen kaytarmışsın anlaşılan...

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 5 Mart 2013 Salı 17:55

bugünkü ülkemizin durumu belli ve ciddi,böyle zamanda birbirimizi rencide etmek yerine birlik ve beraberlige herzamankinden fazla ihtiyacimiz var,etrafimizda bulunan komsular bizim ülkenin ileriye gitmesini istemezler bu gecmis tarihimizden beri devam etmektedir,bizim önümüze olmayacak engeller atiliyor,akila fikire gelmeyecek tuzaklar kuruluyor,biz türk kürt demeden bir yumruk olalimki bu engelleri tuzaklari basariyla gecelim.

Yorumu oyla      53      51  
TOTEM 5 Mart 2013 Salı 16:23

Bizler böyle keskin olduğumuz sürece Ülkemizdeki yanlışlar düzelmez.Eğer biri çıkıp üçbeş basmakalıp ve popülist söylemde bulunarak etrafında alkışlayan destekçi buluyorsa o toplumda bir sorun var demektir. Bu ülkeye yapabileceğimiz enbüyük iyilik önyargılarımızdan sıyrılıp olayları sağlıklı ve sağduyulu bir şekilde gözlemleyip analiz edebilmektir.Yoksa kişisel ego ve hırslar devreye girerse yapacağımız sadece si...k yarışı olur sevgiler.

Yorumu oyla      53      51  
TOTEM 5 Mart 2013 Salı 16:20

Savunmam mı gerekli? Hayır işte bizler birilerini savunmak ve bir başkalarına saldırıp açıklarını yakalamakla mükellef hissetmemeliyiz kendimizi.Dünyada hiçbir düşünce yada davranış topyekün doğru yada yanlış olamaz. ve bizler sıradan vatandaşlarız neden böyle bir tavrı kendimize vazife edelim ki? Bir başka arkadaş Hükumet bizi İmralı süreci ile karanlığa götürüyor demiş!Buda tamamen önyargı süreç ve ortadaki pazarlıklar hakkında ne biliyorsun?ama arkadaşa göre Hükumet hain ve ülkeyi satıyor!-

Yorumu oyla      53      53  
Misafir 5 Mart 2013 Salı 16:18

Sayın Zafer çağlayan,gerçekten kendini bitirdin,senin hangi kökenden geldiğin şimdiye kadar sorgulanmış olsaydı bu ülkede sanayici ve bakan olacak kadar ilerleyemezdin,ayıp geçekten çok ayıp ettin,milleti ayrıştırmak sizin döneminizde moda oldu sizde bu modaya uydunuz nede olsa şimdi kürtçülük revaçta,yarın neler getirir yaşarsak göreceğiz,herhalde ozamanda Türkçü olursunuz,Türk olduğumu göğsümü gere gere bakın söylüyorummu diyeceksin,yoksa başka laflarmı edeceksin göreceğiz,aklına mukayyet ol.

Yorumu oyla      58      49  
TOTEM 5 Mart 2013 Salı 16:17

Allah hepimize akıl vermiş,düşünme ve muhakeme edbilme yeteneği vermiş ancak eğer sen beynini tembelliğe alıştırırsan ve sürekli ezbere başvurursan bunda yaradanın kusuru yoktur. Olayları çok yönlü değerlendirebilmek ve değerlendirirken adil ve objektif olabilmek bence çok önemli bir erdemdir.Bir arkadaş Diyanetin yaptırdığı anketten dem vurmuş evet bencedce sinir bozucu ve gereksiz ama ben bu arkadaşla ayrı pencerelerden bakıyorum olaylara ne olacak şimdi bu durumda diyanetin bu tavrını-

Yorumu oyla      53      53  
Misafir 5 Mart 2013 Salı 15:34

Akepe ve başbakan Erdoğan bir başkanlık için pkk,katil apo ve bdp ile barış yutturmacası adı altında bir yalanı Mi,llet'e sunmamalıydı.Tüm ülke sözde barış adına kapkarışık ve karanlık bir ortama sokuldu.Başbakan diyor ki bana güvenin;sanmıyorum ama belki akepeye oy veren 21 milyon seçmen inananabilir ammma,geriye kalan 32 milyon seçmen hiç inanmıyor.

Yorumu oyla      57      49  
abdulrezzak 5 Mart 2013 Salı 12:00

Okuyucu veye seyirci yazarları yazdıklarından bilir.Ama siz, meslektaşları farklı değerlendirirsiniz.Demek ki(Kendi adıma konuşuyorum.)değerlendirmeler bir yerde örtüşebiliyor.Fatih Altaylı Habertürk kurulurken KENDİ ÇAĞIRDIĞI GAZETECİLERİN HEMEN HEPSİNİ YİNE KENDİ KAPININ ÖNÜNE KOYDU.YUKARIDA DÖRDÜNÜ SAYMIŞ AMA ONLARCA DENMİŞ;NURAN YILDIZ,PAKİZE SUDA VEEE BEKİR COŞKUN DA BENİM AKLIMA GELENLER...

Yorumu oyla      56      49  
abdulrezzak 5 Mart 2013 Salı 11:51

Ben diyorum ama bakın Diyanet neler soruyor;"Hangi dine mensupsunuz, hangi mezhebe göre amel edersiniz?Ne zaman dua edersiniz? Loto oynar mısınız? Misafirlikte kadınlar ve erkekler ayrı mı oturursunuz?Hangi namazlara hangi sıklıkla gidersiniz? Sarhoş olmayacak kadar içki içmek sizce günah mıdır? Faizli kredi çeker misiniz? Küçük yalanlar söyler misiniz? Evlenmeden önce flört eder misiniz? Dışarı çıkarken başınızı örter misiniz? Dini grup ve cemaatler yararlı mıdır? Türbeye gider misiniz?"???

Yorumu oyla      57      49  
abdulrezzak 5 Mart 2013 Salı 11:23

Zafer Çağlayan babasının hayrına AKP li olmadı ve babasının hayrına yıllardır bakanlık yapmıyor!..İnsanlar neden durup dururken ırklarını,inançlarını açıklamak zorunda olurlar veya bırakılırlar veya kendiliklerinden söylerler.İnsanlar eğer beraber yaşıyorlarsa,ortak bir üst kimlikte anlaşmışlarsa buna ne gerek var?Eğer ortak üst kimlikte anlaşılmamışsa (Türkiye gibi)Tek Vatanda beraber yaşamak mümkün değil.Çünkü,asgari müşterekte birleşmek mümkün değil.O zaman herkes kendi yoluna .Ama sonu???

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 5 Mart 2013 Salı 10:14

Kartal Koşuyolu Kalp Hastanesinde kolonoskopi makinesi 3 aydır bozuk işlem yapılamıyor,ve ne zamana kadar onarılacağıda belli değil,bu kadar kapsamlı bir hastanede 3 aydır bir makina nasıl tamir edilmez.

Yorumu oyla      58      49  
hulya 5 Mart 2013 Salı 09:26

"İmralı Tutanağı’nın perde arkası"na başlık vermeyi unutmuşum oda:Oyunun bir parçası...Böylece altı başlık iki yorum oldu:)

Yorumu oyla      54      50  
hulya 5 Mart 2013 Salı 09:21

Beş başlıkta kısaca:Sıradan,ilkel,manasız,yorumsuz,sevimsiz...

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 5 Mart 2013 Salı 01:12

Altan Tan'dan ziyade Sırrı Süreyya üzerinde durmak lazım..

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 5 Mart 2013 Salı 01:10

BDP'lilerin not tuttuğu konusunda yanılıyorsunuz. Dört bası mamur tutanak bunlar, yani ses ve görüntünün deşifresi yapılmış. Öyle bir görüşmede böyle detaylı tutanak tutulamaz.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 4 Mart 2013 Pazartesi 23:57

iran'la ilgili aldığınız değil size servis edilen bilgileri hiç düşünmeksizin yazıvermeniz abd'nin ve israil'in pkkyı eğittiği lojistik destek sağladığı , afganistan'dan dünya pazarlarına kadar uyuşturucu ticareti kanallarından biri olarak abd'nin pkkyı kullandığı gerçeğini örtebilir mi ?

Yorumu oyla      53      50