YORUMLAR
Toplam 35 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 18 Şubat 2013 Pazartesi 00:34

anladığım kadarıyla editoryal masa yorumları önce yayınlayıp sonra da kaldırmayı seçmiş, mühür kimdeyse süleyman odur derim. Bu sayfaların cılkını çıkartan da bizleriz, bu sayfaları ŞNORKEL gibi kullananlar da biz, biraz temiz hava almak için. Tümden kadırılması ancak bu KARANLIKLARdan çıkarı olanlar sevinir. Gerçi oraya doğru bir gidiş de var. KARANLIKlardan memnun talancı güruh elbette buradaki eleştirileri susturmak için maşaları eliyle CILKINI çıkartmak ister, boşuna mı bu kadar karartma?

Yorumu oyla      57      53  
Misafir 18 Şubat 2013 Pazartesi 00:26

22:04,-3- Bunca açık adaletsiz-hukusuz-talan-yalan-iftira düzenine rağmen böylesine savunmacı olman, üstelik olanların farkında olarak, ki bunu o DÖRT yorumundan anladım, üstelik hiçbir eleştiriye bile girişmeden savunman bana iki olasılığı düşündürür. Ya daha önce de değindiğim ciddi tinsel sağlık sorunların var, ya da bütün bunlardan sonra bu güruhun yaptıklarından zevk alan çok aşağılık biri olman gerek. Bir üçüncü şık yok.

Yorumu oyla      57      53  
Misafir 18 Şubat 2013 Pazartesi 00:21

22:04,-sürüyor2-İnsanların sağlık sorunlarını onları aşağılamanın ayıbını biliyorum, yaşamımın bir kaç yılında bu işin uzmanıyla yaşamımı paylaştım. İki satır vikipedi ile sekiz cilt Coğan Cüceloğlu okuyarak bir insan hakkında hüküm verilemez elbet, olsa olsa insanları daha az hata ile anlamaya yarar. Uzmanları "psikiyatride hasta yoktur hastalık vardır" derler. Aynı insanda birden çok hastalığın belirtileri görülebilirmiş, benim alanım değil ama senin için iki olasılık düşünebilirim.-sürecek

Yorumu oyla      57      53  
Misafir 17 Şubat 2013 Pazar 15:10

Dillerine doladıklarına bakmayın bunlar bu ülkeye ve halkına hınç duyan ucuz maşalar.Aslında bu vatandaşlar hakkında çok şey biliyorum ancak bu güne kadar olayları kişiselleştirmek istemedim.Ancak benim halkımı kandırmalarına ve istedikleri gibi halkıma ve değerlerime hakaret etmelerine izin veremem hele bu iğrenç emellerine Atatürk ü alet etmelerine hiç izin veremem.Ülkemizin dirliğini ve düzenini bozup halkımı birbirine kırdırmayı amaçlayan yapının ucuz militanlarına artık tahammül yok.

Yorumu oyla      57      58  
Misafir 17 Şubat 2013 Pazar 15:05

Bu köşelerin artık temiz olmasını istiyorum! Sayın Doğan kapkiner hani ben bu tarzı senden öğrendim demiştin ya;Senin birçok sitede ve blogta yorumlarını gördüm tıpkı burada olduğu gibi insanlara saldırmışsın ve iftiralar atmışsın yine orada da uslubun çok seviyesiz hatta bir vatandaş eğer adamsan sorularıma cevap verirsin demiş sen yine tüymüşsün bu tarzın ve saldırganlığın sana gerçekten yakışmıyor yaşını başını almış bir insansın.Buralar sıradan vatandaşların fikirlerini beyan etme alanı-

Yorumu oyla      57      55  
Misafir 17 Şubat 2013 Pazar 12:22

Bülent BEY chpli vekilmeclise sman getirmiş.VE KARSTA saman bulamayıp inekleri ıslak makarna yerken(vatandaşa da gönderme var)fotoğraflamış MEHDİ EKER çıkıp bunun vekilin oyunu olduğunu ve o çiftçinin 3 ton saman stoku olduğunu söyledi.SÖZCÜ bir kapıya Atatürk resimli küçük halıyı serip "BUNU da yaptılar" DİYE başlık atmış.CHP niye böyle???? PROJELER BUNLAR MI???CİHANER'in de DURSUN Çiçekle PROJELERİ VARDI.SON ANDA VEKİL YAPTIRDI serinler...

Yorumu oyla      55      54  
Misafir 16 Şubat 2013 Cumartesi 19:24

ARKADAŞLar kültür hayatımıza bu "analarını SATARLAR" üslubunu getirenleri bu medyayı anlamak isterseniz...1911 'de KuDÜS'te TÜRK kültür hayatının altını ÜSTÜNE getirmenin Planlarını yapan "ITHAMAR BEN AVİ'" yi tanımak lazım...Onu tanımadan bugünler anlaşılmaz...

Yorumu oyla      58      57  
Misafir 16 Şubat 2013 Cumartesi 17:36

OKtay eKŞİ "Bunlar ....satarlar demişti.İŞTE YAŞ VE KÜLTÜR...Bin yıllık ANADOLUYU kendi FOTOKOPİ hayat tazlarına uyduramayınca sermaye küfür kaldı...Başyazar böyle olunca yorumcuya şaşmamak lazım.HÜRRİYETİN ENTEL YAZARI BÖYLE ÖBÜRÜ SEMİNER PLANINDA TEPEYE ÇÖKME DERDİNDE...."AYDINLARIMIZ Batının yeniçerileri"

Yorumu oyla      60      60  
Misafir 16 Şubat 2013 Cumartesi 17:05

yorumculardan kimlik bilgileri ve ruh sağlığı raporu istenmesinin zorunlu olacağı günler uzak değil, gerçi AKP kendi maaşlı maşalarına mutlaka bir kolaylık yapar ama olsun. Adam uyku dışında klavye başında haber-yorum avında. Kendisinin tedavisine belki katkısı oluyor ama bizlerin aklı sağlığı tehlikede. Ne mantık var ne adalet, ne hukuk var ne de insaf. Okuduğunu anlamaktan bile aciz, paranoyasının esiri olmuş. Ciddiye alsan kendine yontar, ciddiye almasan gönül razı değil.

Yorumu oyla      62      51  
Misafir 16 Şubat 2013 Cumartesi 16:56

"mayası yalan-dolan-talan-iftira-tokat olan bir güruh" AKPden başkası olabilir mi? O alıntıyı yapmamdan anlaşılmasını beklerdim. Kendisi biz muhaliflerin okuduğunu anlamadan daldığımızı yazar ama asıl muhterem avukat tam bir aynalı sazan. Anlayamamış oradaki ironiyi. Başlangıçtaki birkaç vicdanlı adamı ilk seçimde eleyenlerin partisi AKPyi ve onun başını destekleyenlerin ne mal olduğunu artık anlamayan kalmamıştır. Zaten adamın tedavisi olanaksız bir sorunu var, bu da onun tezahürü.

Yorumu oyla      60      50  
TOTEM 16 Şubat 2013 Cumartesi 16:42

Sayın Yorumcu arkadaşlardan rica ediyorum burada amacı sadece insanlara saldırıp ortamı provoke etmeye çalışan bir yada iki arkadaşa uymayın ve sayın editör arkadaşlar ve site yönetimi,sizlerde sürekli insanlara saldırıp tahrik ederek konuları yorumlamamıza engel olup işi kısır tartışma ve çekişmelere çekmeye çalışan arkadaşlara karşı tedbir alın lütfen bakıyorum da konu ile alakası olmayan sen ben kavgaları ve ucuz atışma ve sataşmalar mevzunun önüne geçiyor.Bu durum çok yakışıksız..

Yorumu oyla      54      53  
TOTEM 16 Şubat 2013 Cumartesi 15:06

Sayın 3.29 yazan arkadaş kendini beyhude zorlama bu vatandaşlar normal ruh haline sahip insanlar değiller!Her sözlerinden tavırlarından belli değil mi? İçlerini hırs,kin ve öfke kaplamış dilleri zehir saçıyor yüreklerindeki irin ve cerahat dillerinden dışa vuruyor.Bu iflah olmaz meczupları duymayacak görmeyeceksin hele laf anlatmaya hiç çalışmayacaksın. Bunlar bildik yerlerde doldurulup piyasaya sürülen korsan cd gibiler.Bırak ne halleri varsa görsünler. Çirkinlikleri artık ortamı karartıyor.

Yorumu oyla      54      52  
Misafir 16 Şubat 2013 Cumartesi 12:24

03:29 uykusuzluk başına vurmuş galiba.Bu saydıklarının tamamı sende var.Tek ayağının üstünde elli tane yalanı sıralayan Başbakanın yalaka ve yanaşması bizi neyle suçluyor?TÜRKİYE NİN GELECEĞİNİ ZİFİRİ KARANLIĞA GÖMMÜŞ OLAN BU İKTİDAR VE BAŞININ BİR TEK OLUMLU HAREKETİ YOKTUR OLAMAZDA.Atın dışkısında nimet aramak lafı doğrudur;örneğin sen çıkmışsın işte.Önüne ne atılırsa onu yiyen attan sen çıkarsın ancak...

Yorumu oyla      55      58  
Misafir 16 Şubat 2013 Cumartesi 11:32

Bülent bey bu hükümetin sağlıktan başka konularda da elbette eksikleri var.Her şey elbtette süper değil ve dünyanın ekonomik krizi yaşadığı dönemlere rağmen iyi şeyler de var.Bir de bu hükümeti devirmek için ÖRTÜLÜ Ödenekten İNCİL basıp Kızılayda dağıttırp aynı zamanda DİN Elden gidiyor memeleket misyoner doldu diyip MALATYADA boğaz kestiren güçlerin EKONOMİYİ DE MAnipüle ettiğini unutmayalım.HER YOLU DENEDİLER mali kriz yollarından MİTİNGLERe danıştaya DİNKe SANTORO'ya VB...

Yorumu oyla      60      55  
Misafir 16 Şubat 2013 Cumartesi 03:29

14:42, "Bu hükumet ile ilgili tek bir olumlu yan olmadığını söyleyebilecek kadar şuursuz,vicdansız ve tahammülsüz olmuşuz". ELBETTE, çünkü KEM ALATLA KEMALAT OLMAZ. mayası yalan-dolan-talan-iftira-tokat olan bir güruhtan nasıl hayırlı bir iş bekliyebiliriz? Atın dışkısında "nimet" aramak bile daha verimlidir, tektük de olsa birşeyler çıkabilir. Kuruluşunda var olan birkaç temiz adama bile tahammül edemeyip SUSTURDUNUZ, SUSTURAMADIKLARINIZA DA KAN KUSTURDUNUZ, SÜRGÜNDE KİMVURDUYA GİDENLER HARİÇ.

Yorumu oyla      59      55  
Misafir 15 Şubat 2013 Cuma 22:32

TOTEM iyi niyetle burada ekonomik ve sosyal örneklerle bir şeyler anlatmaya çalışıyorsun fakat ben bazen face ve twittlere bakıyorum PROF'UNDAN küpeli gencine emeklisinden memuruna bu kinle gerilmiş insanların söylemleri hep aynı.Ne anlatırsan anlat yenilen takım örneğini veriyorsun anlamazlar.ESKİ yaşlı CHP li Çevik birle toplanır yeni Aydın vekili de darbe yapacak paşa KALMADI DER.CHP nin derdi ekonomi falan değil çarpık düzeni muhafaza.

Yorumu oyla      56      58  
Misafir 15 Şubat 2013 Cuma 21:04

Ne diyorsun sen be?İnsanların yaşıyla uğraşacak kadar tefessüh etmiş birisin sen.

Yorumu oyla      81      52  
Misafir 15 Şubat 2013 Cuma 19:51

Bir taraftan Misyoner cinayetleri bir taraftan da aynı yılda 300 kuvayı milliye derneği.Darbe için hazırlıklar Trabzonda Malatya'da Boğaz kesmeler ve DARBENİN yolu...ALLAh şerrinizden korudu.Yok beyaz yok siyah kuvvetler kuvvetinizi başkalarına gösterin.HALKA DEĞİL.

Yorumu oyla      54      77  
Misafir 15 Şubat 2013 Cuma 19:07

PUT gibi konuştu.Senden çirkin kimse olamaz.Hainlerle işbirliği yapan haindir.Ben bütün hainlere karşı hep ön yargılı,hınçlı ve kin doluyum.Kısaca düşmanıyım onların düşmanı.Var mı bir diyeceğin yanaşma?Tuzun kuru olduğu yazdığın yorumdan belli utanmıyorsunuz değil mi bu yorumları yazarken.Kasımpaşalı"Bu Millet duble yol lafını bizden öğrendi."dedi.Tansu Çiller de çıkıp"Sen de benden öğrendin."diyemedi.Utanmazlık diz boyu.Ben sana Ülkem elden gidiyor diyorum sen bana vıdı vıdı yapıyorsun.

Yorumu oyla      93      51  
TOTEM 15 Şubat 2013 Cuma 18:02

Bana yüz tane eksi yazsanızda gerçekler değişmeyecek! Soruyorum size böyle ucuz oyunlara başvuran sen benim yorumumda yüz tane eksi oluştursan ne değişecek? Sen bu şekilde kendini kandırmıyormusun? ve neden böyle bir şeye tenezzül ediyorsun?Neden bu derece tek yönlü,keskin ve öfke dolusun biraz empati yapıp olayları objektif yorumlamak bu kadar mı zor? Bizler sıradan vatandaşlarız neden birilerine bu derece tabi olup onların militanlığına soyunuyorsunuz? bu yalakalık ve yandaşlık değil mi?

Yorumu oyla      55      89  
Misafir 15 Şubat 2013 Cuma 14:42

Dolusunuz? Neden sürekli olayları tek yönlü değerlendirip neden sürekli aynı tip yayın organlarını takip ediyorsunuz?Bu durum sizi militanlaştırıp beyninizi yıkıyor farkında değilmisiniz? Siz Bu hükumet ile ilgili tek bir olumlu yan olmadığını söyleyebilecek kadar şuursuz,vicdansız ve tahammülsüz olmuşsunuz! Hangi kesimden olursa olsun siz gibi sabit fikirli insanlar bu ülkeye zarar veriyor.Çok çirkinsiniz yanaşma yalaka gibi ifadeler sizi ne kadar sevimsizleştiriyor.Çok çirkinsiniz çokk.

Yorumu oyla      55      101  
Misafir 15 Şubat 2013 Cuma 14:40

Yazarın ilk satırlarında yazdığı konular beni aşıyor araştırıp detayını öğrenmeden menfi yada misbet bir yorum yapamayacağım ancak bakıyorum da koşullanmış militanlar için böyle bir gereksinim yok! Yazının ikinci bölümünde ise hastanelerin yenilenmesine eleştiri getirmiş ki bunda çok haksız!Sayın arkadaşlar insafınız kurusun Okmeydanı hastanesi sizce yenilenme istemiyor mu? Aynı yapıda bir özel hastane olsa oraya gidermisiniz? Neden yaa neden? Neden bu derece keskin,önyargılı ve hınçla-

Yorumu oyla      55      79  
Misafir 15 Şubat 2013 Cuma 13:53

İsrail İRTİCA takıntılı Paşalarla ÇİLLERİ DEVİRDİ.ONlar sonra BANKA yöneticisi oldular.TÜRkiye ekonomik olarak çöktü.ECEVİTE YAzarkasa atılan günlere geldi.3 çocuk Kutlu doğum gününde ilahi söyledi bahanesiyle AKP kapatılacaktı.İsrail bulmuş Gaza ve saza gelenleri TRÜRKİYEYLE OYNUYOR Çevik bİRİN ÖNEY paşaların İSRAilli maşalarla NE TOPLANTISI olabilir...Şimdi vatan Millet SAKARYA...AYNI delikten 10 kere ısırılmaz aklı olan...

Yorumu oyla      60      77  
Misafir 15 Şubat 2013 Cuma 11:31

chp'nin ömrü KIYAMETE kadar LAİklik takıntısıyla geçecek...Halkla uğraşacak...Başka ne derdi var ONUR Öymen çevik birlerlle toplantı yapıyor.BİR DE PATAYA otel mi vardı HABERALIN oteli...devammm iktidar yakın...

Yorumu oyla      56      68  
Misafir 15 Şubat 2013 Cuma 10:44

23.23 Çilleri yeniden seçelim tayyibe paralar Bahreyn emiri Sabah el AKŞAM MİNEL VÜHEYL'den geliyor.Onun aklına bir proje gelmez HEPsini RİCCARDONE söylüyor...Makarna verin diye de o demiş...

Yorumu oyla      69      50  
Misafir 15 Şubat 2013 Cuma 10:34

Bir ara ANAP İKTidardaydı %21 lere düştü DSP % 22'lerden % 2'lere indi.MHP% 18 alıp sonra baraj altı oldu.HALK beğenmediğini DEĞİŞTİRİYOR.Bu iktidar 3 kere geliyorsa halka makarnacı her işi çok kötü bunlar kendini kandırmadır siyasi gözlük takışı ve bakışıdır.Her ülkede sorunlar var 10 yılda şirketler zor toparlanıyor.VELHASIL vatantaş beğenmezse gönderir.SİZ vatandaşa gıcık olanlar bu milleti adam etmeye çalışanlar önce bir değişin Öyle aydın vekiliniz gibi olmayın...

Yorumu oyla      57      51  
Misafir 14 Şubat 2013 Perşembe 23:23

Ben sn.Kuşoğluna hatırlatmak isterim ki Tayyibin kendine ait tek projesi yoktur.Çoğu çalma ya da eski yönetimin parasızlık nedeniyle uygulamakta geciktiği(Becerisizliklerinden diyelim de yanaşmaların hoşuna gitsin.)projelerdir.Bu iktidar nasıl para buluyor?..Bedelini verirseniz herkes size para verir.Tayyip bey hiç üretmeden bu paraları nereden buldu söylesin ama söyleyemez...BU HASTANE PROJESİNİN DÜŞÜNCESİ DE TANSU ÇİLLER'İN PROĞRAMINDA VARDI AMA YAPTIRMADILAR...RTE nin aklına nereden gelecek?

Yorumu oyla      59      51  
Misafir 14 Şubat 2013 Perşembe 23:17

Özel hastanelere ödediğiniz parayı eğer gözden çıkarmışsanız eskiden de giderdiniz.Bugün en ucuz özel hastanenin hastaya maliyeti katkı parası v.s.50.00 tl civarındadır.Hele şaşırır da;örneğin Acıbadem gibi bir yere giderseniz,yanaşma veya yalaka değilseniz,Örneğin KBB için doktorun istediği para 290.00 tl.Şaka değil.Ama adam profesörmüş.Ayrıca buna rağmen Devlet Hastanesi gibi kapıda bekletiyor.Bu arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorlarsa bize de söylesinler.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 14 Şubat 2013 Perşembe 23:10

BU iktidarın en büyük başarısı sağlıktır diyenleri samimi olarak söylüyorum ki hiç anlamıyorum.Eğer bunlar Türkiye de değiller ise söyleyecek lafım yok.Eğer Türkiye de yaşıyorlarsa Allah rızası için hangi hastaneye gittiklerini bize de söylesinler.Şu yazılanlara bakar mısınız?Siz Tayyibe hiç bir şey kabul ettiremezsiniz.Eğer söyledikleriniz çok mantıklı ve ret edemeyecekse biraz bekler ve KENDİ PROJESİ GİBİ UYGULAR.Siz de avucunuzu yalarsınız.Devlet hastaneleri tıklım tıklım,değişiklik yok.

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 14 Şubat 2013 Perşembe 15:39

14.39 Çok inandırıcı oldu sağol.

Yorumu oyla      55      49  
OWLEYE 14 Şubat 2013 Perşembe 14:39

Kucağa oturmadan kastım bir tenasül durumunu aktarmak değildir..İlgiden hoşlanmış çocuğun oturma istencidir..Ayrıca çevik bir içeri alınmadan 1-2 gün önce bçg ve çevik bir neden gözden kaçırılmıştır hesabı soran da benim..Nisyan yoksa isyan mantıklıdır..Belki de şahitliğinizde bir araz mevcuttur..Chp konusunda tekrara düşme pahasına durumu anlatırsam;Kastını kimin yaptığını bilemediğim senaryoda, chp seçim yenilgilerinden sonra bir kurtarıcıya muhtaç kılınacaktır ve baş aktör makyaj odasındadır!

Yorumu oyla      65      57  
Misafir 14 Şubat 2013 Perşembe 14:01

owleye ALİ Bulaç'ın yeni kitabıyla ilgili yorumlarda kucağa oturma ve yazar efendi tabirleri var sen de üslup kayması mı var yoksa sarmısağın gelin olması mı söz konusu? GÖZÜN ve sözün İsrailde refahı devirmek için toplantı yapan ÇEVİK BİR VE ÇETİN SANER'le Ankara'da bir araya gelen CHP'Lİ ONUR ÖYMENİ ve yeni chp'li AYDIN VEKİLİni de görsün.Darbe yapacak paşa kalmamış diyor da hazret...süslü cümlelerini bozma.

Yorumu oyla      58      51  
Misafir 14 Şubat 2013 Perşembe 13:16

Hastanelerin Kurulması mevcut eksikliklerin giderilmesine kimsenin itirazı yok,Ama bahsettiğiniz hususlar ki 'Koşullu Yükümlülük ' diye açıkladığınız husus başlı başına bir karmaşa ve yanlışlık,Tabi bu kadar özel hastanede ayrı bir muamma ,Edilen hipokrat yemini ,Gelen hastaları 'Müşteri ' gözüyle değerlendirip,sonrasında hastanelerin cari hesap gibi işlemesi için mi edildi.Hipokrat bizdeki yeminin Özel sağlık poliçelerine bakışını görse dudağı uçuklardı maalesef buda ayrı bir KOCAMAN YARA

Yorumu oyla      63      50  
Misafir 14 Şubat 2013 Perşembe 13:15

Kısa ve öz yazıyorum.Bu hükümet'in tek düşüncesi domuz'dan yağ çıkarmaktır.Tek düşüncelei sadece rant'tır.Millet,devlet kimin umurunda.Sayın KUŞOĞLU bu yazıyı bazı kafalara çakabilmek için daha net yazabilirdi,biz mesajı iyi alıyoruz da!."Mahkemelere söyleriz,gerekeni yaparlar"zihniyetinden korkuyorsa,bir şey diyemem!Korku,dağlarımı bekliyor yoksa?

Yorumu oyla      65      51  
OWLEYE 14 Şubat 2013 Perşembe 12:24

Altına yatırımın moda zihniyet olması ile altın semer üretim ve dağıtımında da görünür artışlar gerçekleşmiştir..Mütahhit ihya olsun da ne olursa olsun mantığı ile tarihi mezarların ve kabristanlarında uygunluk belgesi olmadığı gerekçesiyle tadilata tabii tutulacağı günler gelecektir..Beyin suyu artışını harç yapımında kullanmak makul bir tasarruftur hattızatında..İmamı olmayan camiler mevcutken personeli olmayan hastane neden mevcut olmasın güzide yurdumuzda...

Yorumu oyla      63      49