YORUMLAR
Toplam 14 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
TOTEM 16 Şubat 2013 Cumartesi 16:26

YANLIŞLARA TÜMDEN KARŞI OLMAK GEREK! Yanlış kendi cenahı tarafından yapılırken susup hatta savunup karşı taraftan gelince kıyametleri kopartmak hiç etik ve ahlaki değildir.Bu ülkede bir yapı on yıllarca hukuksuzca eylemlerde bulundu o zamanlar bunları savunanlar güç başka yapının eline geçtiğinde benzer haksızlıklara kıyametleri kopartıyorlar.Emin olun suç partilerde yada oluşumlarda değil,Bizlerde bizler adil ve hakkaniyetli değiliz ki önce kendimizden başlamalıyız düzelmeye..

Yorumu oyla      54      52  
Misafir 14 Şubat 2013 Perşembe 23:28

Adli Tıp konusunu AKP ve başındaki kişi iyi bilir.Fatih Hilmioğlu ne diyor;"Beni buradan sağ çıkarmazlar."?Sıkılıyorum diyenler,gerçekten sıkılma var mı siz de?Eğer varsa en azından Hilmioğlu olayı ile ilgili bir şeyler yazarsınız.Sn.okur arkadaşlar yazarlar bir konuyu yazarlar ama o konu sizi bir yerlere getiriyorsa orada bir sıkıntı var demektir.Bazı aklı evveller iki de bir yazar ne yazmışsa ona yorum yapın diyorlar ya.Tam DİKTATÖR KAFASI;ne diyorsam onu,dediğim kadar düşüneceksin.

Yorumu oyla      59      50  
OWLEYE 12 Şubat 2013 Salı 15:49

Sayın yazarın kapitalizme beddua ederken dünyanın durmasını temenni etmesi bana;bir toplumun helak edilmesinden önce toplumun mal ve akıl olarak varlıklılarının adeta görevlendirilmişçesine haksızlıkların derinleşmesinde aracı kılınacağı ilkesi gelmiştir..İlke Allahındır..Zaten kıyametin temennisi de ahir zamanın belirtisidir..Ben varoluşçu düşünmek gerektiği kanatindeyim..Tam bir dibe vurma durumunda değiliz henüz.., onun için bu toplumsal kanseri henüz opere edecek durumda da değiliz....

Yorumu oyla      62      49  
OWLEYE 12 Şubat 2013 Salı 15:41

Şaibeleliler listesinin başında kuvvetler ayrılığı gelmektedir..Liste akli meleke kuvveti ,sağlıklı algılama yetisi ve rasyonel düşün kudretine göre uzatılabilir..Seçim sonuçlarından sınav sonuçlarına, ihale sonuçlarından bürokratik atamalara kadar, içerisinde şaibe olimpiyatlarının yapılabileceği görkemli bir şaibe havuzuna sahibiz esasında..Ancak kimse bana halk bundan iyisini hakediyor dedirtemez..Torpil için oy verenin kendini şaibeye koyvermesi müstehak kategorisinde değerlendirilir...,

Yorumu oyla      66      49  
hulya 12 Şubat 2013 Salı 12:03

Konuyla hiç ilgisi olmayan sn.S.Demirel'in ismini sadece her kesimden insanın tanıdığı bildiği ve zamanında gücün başı olarak güç'ten zarar gören insanlara objektif bakmayıp "bana hiç kimse sağcılar cinayet işliyor dedirtemez" sözünü beyinlere kazıdığı için yazdım.Böyle bir yaklaşımla otomotik olarak zayıf tarafa kuvvetli bir mobbing uygulanmış oluyor.Zayıf tarafın güçlü karşısında ezilmekten başka seçeneği kalmıyor.Ondan sonrada ADALET sadece parti isimlerinde yer alır hale geliyor.

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 12 Şubat 2013 Salı 11:16

Mobbing ceza yasasına girmelidir.Mobbing suçtur ve insanlık suçudur ve önümüzdeki yıllarda Türkiyenin başını ağrıtacak ve hızını kesecek olayların bir tanesidir.Mobbinge göz yumulur ve mücadele edilmezse kaliteli insanlar tek tek küstürülerek köşelerine çekilecek meydan ise yerlerini asla dolduramıyacak kişilere kalacak.Devlet kişiyle kaim değil ama kişilerle yaşar. Mobbingin bir an önce ceza yasasında yerini alması gerekir.

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 12 Şubat 2013 Salı 11:10

"İstediğimi yaparım. Basın zaten yazamaz. Yazsa da, birkaç seferden sora nasılsa unutur…” Genel olarak bu düşüncenin hakim olduğunu söyleyebiliriz.İtirazım ise bu refleksin Devlete ait gösterilmesinedir.Evet böyle düşünce sahipleri var ve hepimiz bu kişilerden müzdaribiz ve bir yerde kümelenmişte değiller.

Yorumu oyla      58      49  
hulya 12 Şubat 2013 Salı 10:30

"Devletin gücünü kendi egolarını tatmin için de kullanmış oluyorlar" Türkiyenin en önemli siyasi sorunu budur.Bu sorun çözülmeden bu ülkede hiç bir yenilikten bahsedilemez.Bilim ve evrensel doğrulara itibar etmeyen her düşünce eninde sorunda yok olmaya mahkumdur.En acısıda sn.S.Demirel gibi yaşarken hiç bir şeyin farkında olmayıp güç elden gidince mağdurların yanında yer almaktır herhalde.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 12 Şubat 2013 Salı 09:49

Sayın Vecdet Öz'ün kenardan, yancı bir şekilde İstanbul Üniversitesi, Adli Tıp Enstitüsü, Tıp Bilimleri Anabilim Dalı Başkanı olduğu halde Adli Tıp enstitüsü başkanı algısı yaratacak şekilde tanıtılmasını kınıyorum. Ünvan gaspı yapılmamalı, ayrıca bu şahsın adı adli tıp camiasında hiç duyulmamıştır. Adli Tıp Kurumuna vuracağım derken başka adli tıp hocası mı bulamadınız sayın yazar.

Yorumu oyla      60      56  
Misafir 12 Şubat 2013 Salı 09:45

tedavi kabul etmez hasta ruhlardan ne kadar dürüst, tarafsız ve mert davranmalarını bekleyebiliriz? Ortada olan aleni haksızlıklara rağmen sırf desteklediği siyasete laf gelmesin diye kırk takla atan, lafı dolandıran, solucan gibi kıvrılanlardan ne kadar sağlıklı tavır bekleyebiliriz? Herşey ortadayken bu rezaletin adını koymaktan kaçınıyorsak, bizlere YUH olsun, şeref bizlere çok uzak. Demek ki çok daha kötülerine layıkız ve Allah da bize layığımızı verecektir.

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 12 Şubat 2013 Salı 09:33

Sayın Atilla'nın bu yazısı özensiz hazırlanmış. Hayatımda ilk defa ismini duyduğum Vecdet Öz'ün adli tıpta önemli otorite olduğu savının öne sürülmesi çok garip. Adli Tıp Enstitüsünde 2003 yılından itibaren halen İ.Ü. Adli Tıp Enstitüsü, Tıp Bilimleri Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yaptığını henüz öğrendiğim Vecdet Öz'ün kaç defa Adli Tıp Kurumundan bilirkişi olarak çağırıldığını ise çok merak ediyoruz. Çok komik haber olmuş. Saygılarımla

Yorumu oyla      58      54  
TOTEM 12 Şubat 2013 Salı 02:18

Ben eski yapının haksızlıklarına tepki verirken yeni yapınında yaptığı ve yapabileceği haksızlıklara da alkış tutamam aslında hepimiz benzer refleksi göstermeliyiz ancak bünyemizde barındırdığımız derin ve keskin fanatizm bu objektif ve adil bakış açısına engel oluyor.Eski zalimler adaleti hatırlarken ,Eski mazlumlar zalimleşebiliyorlar.bu ne acı ki insanoğlunun tahammül edilemez acı gerçeği.Sayın Atilla nın bu tarafsız ve adaletten yana tavrı bana çok sempatik geliyor,Gerçek gazetecilik işte bu

Yorumu oyla      55      52  
TOTEM 12 Şubat 2013 Salı 02:14

Ben herzaman geçmişteki askeri vesayet ve azınlığın tahakkümüne dayalı yapıyı eleştirmiş ve tasviyesini desteklemiş birisiyim zira buradaki birçok arkadaştan ve dahi yazardan çok daha yakından birtakım olumsuzlukları yakınen gözlemleme şansımı desem şansızlığımı bilemiyorum ancak şahitliğini yaşamıştım.Bu tabirimi hoşgörün ancak düzülenler değişse de güzel ülkemde bu gaddar düzen hiç değişmiyor.Gücü ele geçiren süregelen haksızlık ve yanlışlara salafinin kaldığı yerden devam ettiriyor.-

Yorumu oyla      54      52  
teyze 12 Şubat 2013 Salı 01:42

Evet dünya durmadan ve utanmadan dönüyor.Arşimet: 'bana bir kaldıraç ve dayanak verin dünyayı yerinden oynatayım' demişti ya, birileri kaldıraçı ve dayanağı temin edebilse çok fazla sayıda babayiğitin çıkacağına inanıyorum.

Yorumu oyla      54      50