YORUMLAR
Toplam 66 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 14 Şubat 2013 Perşembe 11:58

11.23 tam RTE e kafası duymak istemediği laflar gelince nevri dönüyor.Sizi gidi yanaşma Faşolar sizi.Faşoluğu bile ayağa düşürdünüz be...

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 14 Şubat 2013 Perşembe 11:23

11.08 vesayetten çok senden ve kelimelerinden sıkıldık.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 14 Şubat 2013 Perşembe 11:18

BİR chp KLASİĞİ: İsrail’de gizli toplantı dün tutuklanan Orgeneral Yöney'in ismi Refah Partisi'nin kapatılmasına yönelik ABD ve İsrail'de yapılan gizli toplantılarda gündeme gelmişti. Savcı Bilgili'nin, Yöney'e, toplantıları kastederek, "Yapılan görüşmelere Çevik Bir'in yanında zaman zaman Orgeneral İlhan Kılıç, Korgeneral Çetin Saner, siz ve Altan Kodaloğlu ile Onur Öymen'in katıldığı görülmektedir.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 14 Şubat 2013 Perşembe 11:08

Askeri Vesayetten sıkılan yanaşmalar gözünüz aydın olsun dört komutan daha tutuklandı.Nerenize kına yakarsınız bilmem.Başbakanın İNSANİ(!)davranışındaki mesaj ortaya çıktı.Ha bugün çok önemli bir haber var ;Cilvegözü olayı ile ilgili Kasımpaşalı"Karşılıksız kalmayacak."demiş.Gülmekten göbeğim çatladı.Kasımpaşalının(AKP nin başının) bu kaçıncı karşılıksız kalmayacak edebiyatı.Bu adamın peşinden giderken hep başınız eğiktir değil mi birisi görmesin diye?Öyle ya insan(!)utanır da...

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 14 Şubat 2013 Perşembe 02:43

avukat şimdi "stealth" modunda, adam gibi cevap veremeyip çarşaflayınca imza atmıyor. Sivil elbiseyle halkın ensesinde kırbaç şaklatıp "ireli demokrasi getirdik" demek de AKPnin ve onun başının yeni icadı olsda gerek. Şimdi İMANI ORDUSUna ses çıkartamıyorsun bile, hani sivilleşiyorduk ya? Sivilden SİVİLCEleşmeye terfi ettik desene, her tarafımız SİVİLCE olduk.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 14 Şubat 2013 Perşembe 02:38

AKP yanaşmalarının en büyük numarası, "halk bööle istiyoo". Yersek. 1923 ekiminde de aynı kafa(!) ile gitsek hala başımızda bir sultanla ıkınıyor olacaktık, zaten en büyük sıkıntıları da bu. "AKP ve onun başı" o yüzden aynı düzene geçmek için yırtınıyor, yanaşmaları ve yalakaları desteğiyle. Sen halkı cahil bırak, bir torba makarnaya muhtaç et, ensesine vur ekmeğini al sonra da bir paket bulguru ver ve istediğin oyu al ve bunu "ireli demokrasi" diye yuttur. Maço kültürün aslı Kasımpaşadan zaten.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 13 Şubat 2013 Çarşamba 22:52

Yanaşmalar meydanı boş bulmuş çemkirip duruyorlar.Şu BARIŞI(!)sağlayın o zaman göreceksiniz binanın önünden kim geçer,bilmem neyin ardından kim,apo itine satılmışlar.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 13 Şubat 2013 Çarşamba 21:29

YORUMCU "AKP ve onun başı " diye yazıyor."CErrah kim ya şerefsizim bizim binanın önünden geçemezdi" diyen adamla aynı kafa... sivil olmak sivil elbisesi giymekle olmuyor.YA DA sana o binayı vergileriyle kuran halka silah doğrultan şerefsizim bizim binanın önünden diyen...BİNA SANA kaldı mı???? Maço kültürünü ne kravat ne smokin ne de başka elbise değiştiremiyor.

Yorumu oyla      58      56  
Misafir 13 Şubat 2013 Çarşamba 21:05

Ciddiye almasan"Sıvıştılar"diyor yanaşma.Kim nereden sıvışıyorsa.Yalancı pehlivan adam.Aldığı görev gereği A-K-P avukatlığı(!) yapacak.Yanaşmalığı demek istedim.Aylarca millete sormadığın soru kalmadı,şimdi sana soruyorum Tayyip PKK ile,Apo iti ile analar ağlamasın ayağınaUYDU MUHABBETİ çektirirken karşılığında ne verdi?Söylesene yanaşma,ne korkuyorsun erkekçe sattık bu M-İLLETİ desene.Önce onursuzlaştırdık sonra sattık desene!..Önce cevap ver sonra laf ebeliği yap.bildiğin başak şey yok.

Yorumu oyla      60      53  
Misafir 13 Şubat 2013 Çarşamba 20:23

HER şey önceden bir sözdü.Bir konu önce söz olarak gündeme gelir sonra zamanla o konu açığa vuzuha kavuşur.ECEVİT gladyo dedi 3 Kasımdı jitemdi yazıldı çizildi ve artık çözülüyorlar.BUGÜN BARIŞ deniyor bu da konuşula konuşula yazıla çizile gerçek olacak.Sanatçılar evet diyor fikir adamları evet diyor.HESABIN planın EN iyisini yapanla uğraşılmaz.İStikbal TÜRKiye'nin imf'den borç almayan bir TÜRKİYE var istikbal TÜRkiyen'nin.BUNUN AKP ile ilgisi yok.GELEcek Türkiyenin...

Yorumu oyla      56      56  
Misafir 13 Şubat 2013 Çarşamba 19:58

Şahin MENGÜ BAYKAL sahne alacak demiş.ZATEN 50 yıldır sahnede sahne alıp ne yapacak.GÜZ GÜLLERi'ni mi söyleyecek ya da Pazara kadar değil mezara kadarı mı söyleyecek...MEngü Türkiyeyi çok iyi okumuş...GAzel okumak nedir??? BENCE İBO. VİRA CHP pardon dünya eski hamam eski taaaas a canım eskiii tas...

Yorumu oyla      55      55  
Misafir 13 Şubat 2013 Çarşamba 19:44

Süheyl Batum Halk istedi diye DEVLETİN DÜZENİ değişmez demiş.BÖYle bir JAKOBEN irade olduğu için HALKI istedikleri gömlekle göremeyenler 60,70,80, 93 (Özal , Mumcu, Bitlis) Şubat-97 ,2002,2007 27 nisan VE bilmediklerimiz...Halk bu düşünceyi aşmayı bırakın 40 tur bindirmiş vatandaş Çine Kanadaya Japonyaya ihracat diye bir uçaktan diğerine koşarken bu zevat aynı dertte STATÜKO.DEĞİŞemeyenler 12 bin üyeleriyle CHP ye el atmış. BİRGÜL Hanımın sesi çook derinlerin sesi kendi sesi değil.

Yorumu oyla      56      55  
Misafir 13 Şubat 2013 Çarşamba 19:24

Oynamaya Niyeti OLMAYAN Gelin yerim dar dermiş Yer açınca YENİM dar dermiş.ŞİMDİ bazıları bu gelin gibi Barış denince ya toprak bütünlüğümüz ya sınırlarımız...MAKSAT oynamamak ve OYNATMAMAK.

Yorumu oyla      54      52  
Misafir 13 Şubat 2013 Çarşamba 19:09

Türkiye'de kirada oturan Gandhi gibi yaşayan çok başarılı bir başbakan olsa Pkk meselesini çözecek olsa halkın % 80 oyuyla gelse FAKAT DİNDAR olsa kONTR güçler yine boş durmaz memeleketi karıştırırlar...MAKASAT üzüm yemek değil.Kadir İNANIR da barış demiş O ŞİMDİ BİR MAKARNACI.Bize ASPARAGAS gazeteciliğin mimarıİNSANLARDAN HİKÂYE lazım.İSrail Obamadan ve Türkiyedeki Kontr gerilla cumhuriyetçilerine karşı gelenlerden RA-HAT SIZ.Adam senin Hükümetin diyor!Bu nefret bakışı çözüm İS-TE mezzZ.

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 13 Şubat 2013 Çarşamba 14:41

müzmin avukat yine eski numarasıyla sahnede, "CISS" diyor ki "AKP ve onun başı PKK-BDP ile koalisyondadır, önce genel af sonra da anayasa için ortak hareket edecekler", bizimkisi de "en kolay yerden yakalayıp "ama ben de haklı çıktım, laylaylom" diyor. Sonra da kalkıp kendisine karşı olanları parti militanlığıyla, "fanatik"likle, "tın tın"lıkla, ezbercilikle ve EBLEHlikle suçlamaya devam. AKPye ve "şahıs"a dokunmak yok. Ciddiye alsan bir türlü, ciddiye almasan taşları bağlı köyde SALLAR DURUR...

Yorumu oyla      58      49  
TOTEM 12 Şubat 2013 Salı 20:12

İnsanlar bu derece fanatik olursa ne anlatsan boştur!Ben haklı çıktığım onlarca ama onlarca örnek verebilirim hemde somut olarak seçimlerle ilgili burada on kez iddialaştım ve hep kazandım.yazrlar ve dahi yorumcular genelkurmayın atamaları hakkında yazarken ben mesela Hasan ığsız karakuvvetleri komutanı olamayacak,balanlı emekli derken herkes ben g. kurmay ikinci başkanı olacak dedim Özelin g.kurmay başkanı olacağını 2010 söyledim ama heyhat daha yüz örnek versem boş tın tınlara ne desen boş.

Yorumu oyla      55      64  
CISS 12 Şubat 2013 Salı 19:26

3- Bir süre önce göreceksiniz AKEPE hükümetinin başı RTE kişisel menfaatleri için BDP ile bir araya gelip anayasayı hazırlayacak dedim, aynen gerçekleşmekte. Uzun sürmeyecek, en çok 6 ay içerisinde önce Genel af ve ardından BDP li anayasa taslağıyla Başkanlık yanında (Kürdistan adı dahil) eyalet yönetim sistemi gündeme gelince de buradaki karşılıklı görüşlerimizi hatırlatacağım sana. Yine de diliyorum ki, İnşallah BU KEZ gerçekten sen haklı çıkarsın ve ben kaybederim! CISS!

Yorumu oyla      68      49  
CISS 12 Şubat 2013 Salı 19:26

2- Senin AKEPE’nin Ermeni, PKK, Suriye gibi göklere çıkardığın açılım saçılım saçmalıklarının tümünün duvara toslayacağını söyledim, hem de nasıl tosladı. O açılım saçılım saçmalıklarını takiben tam 2 yıl önce PKK artık bitti dedin, ben tam aksine daha da azıtacak dedim aynen öyle oldu ve bu gün AKEPE hükümetini müzakere masasına oturmaya mecbur etti.

Yorumu oyla      68      49  
CISS 12 Şubat 2013 Salı 19:25

1- TOTEM arkadaşım, hangi önemli konularda nasıl haklı çıktın merak ettim şimdi:) İstersen benim hangi konularda haklı çıktığım ve senin hangi tahminlerinin alabora olduğunu hatırlatayım; Son 2009 belediye seçimlerinde Ankara’da CHP adayı Karayalçın Melih Gökçek karşısında % 25 den fazla oy almayacak hodri meydan, seçimden sonra saklanmayacağım dedin (24.03.2009 saat 15:31 haber altında en sonda), Gökçek zorla % 38,5, CHP adayı Karayalçın % 31,5 oy aldı ve nasıl da saklanıp bi süre ortalarda görünmedindi:)))

Yorumu oyla      67      49  
Misafir 12 Şubat 2013 Salı 19:02

Barış çalışmalarının sonunda TOPRAK bütünlüğünün bozulmayacağını - Bİ-li-YOR-lar- bilme değil geleceği görseler de bu dönemde barış istemiyorlar.Gerisi ortaya salata.SÜheyl Batum KIZIM örtünürse üzülürüm demiş.Başörtüsü kamusal alana giremez halk istedi diye DEVLET DÜZENİ değişmez diyor.Halk ne ki SERİN BİR DEVLET VARKEN.Bin yıldır Müslüman bir ülkede sattıkları işte bu salyangoz.Devlet halk için var.Neyse hukuğu serin devletinin çıkarlarını korumak için okumuş.STATÜKONUN çalışanları.

Yorumu oyla      54      60  
Misafir 12 Şubat 2013 Salı 19:01

Ben size dedim değil mi;bu adam eğer cevap vermezsen kaçtılar der.Şu zavallı a-k-p yanaşmasına cevap vermeyin Allah aşkına.Kendini bir halt zannediyor.Ne zaman hangi konuda haklı çıktın yanaşma.Sen önce şu sorulara cevap ver;yere göğe koyamadığın Tayyip BDP ile,PKK ile anlaşıyor mu anlaşmıyor mu?Anlaşacağınızı seninkiler itiraf etti,Hala utanmadan konuşuyorsun.İnsanda biraz utanma olur be.Devleti bilmiyormuş.Senin bildiğin devlet Tayyibin sana tarif ettiği kadardır.

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 12 Şubat 2013 Salı 18:50

Sayin yazar, onu bunu sunu, öbürünü otekini...hesaba katarak yazi yazmaya kalkarsaniz bu yazi asla ve asla kalbür üstü bir makale olmaz.Disariya bakarsaniz en kücük ihtimal agac,arabalar binalar yesillik ve daglari görürsünüz.Sizler insan üstü gayretle günlük haftalik yazilarinizi yazarken o ne der ? bu ne der ? acep birilerinin zulfiyarine dokunurmuyum diye hesap ederseniz cevabini lütfen siz bulunuz,Ülkemizde en korumasiz Basbakanimiz olmali ki attiginiz bütün oklar o istikamette.Saygimla

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 12 Şubat 2013 Salı 18:48

Yıldırmaya çalışıyorsun. Gerçekten bu derece kompleksli ve sığ olman yaşına yakışmıyor. Lütfen şahsi komplekslerini başka yerde gider ve bu köşeleri meşgul etme.Yaşlı başlı adamsın böyle ucuz numaralara başvurmak ve bu derece seviyesiz tavırları ben sana yakıştıramazken sen kendine yakıştırıyorsun.Gerçekten çok sevimsiz ve zavallı bir görüntü çiziyorsun.Senden ricam bana hitaben yazma benim yazdıklarımı da okumak zorunda değilsin. Burası haber sitesi lütfen panayıra çevirme.

Yorumu oyla      53      52  
Misafir 12 Şubat 2013 Salı 18:45

Ben net bir adamım hep aynı rumuzu kullanırım fikirlerimi beyan ederim bana hitaben yazan yada senin gibi kompleks edinip saldıranlara cevap veririm ancak asla senin yaptığın gibi birdolu rumuz yada misafir rumuzu ile farklı kişilermiş gibi yapacak kadar ucuz olmam. Militanlaşmış ve seviyesini yitirmiş insanlara tahammül edemiyorum.Senin de bu arada bana saldırmak ve sataşmaktan başka asla birkonu ile ilgilenmediğini biliyorum.tüm yazarların makalelerinin altınds beni takip ederek saldırıp-

Yorumu oyla      53      52  
Misafir 12 Şubat 2013 Salı 18:22

17.21 "benimle iddialaşan herkes sıvışırken!ben buradayım" ucuzluğuna kalkışma!Herkes senin gibi klavye başında oturmuyor.Herkes çoluk çocuğunun nafakası peşinde.Senin çok haddini bildirdim,bir daha bu siteye gelirsem diye "çemkirmedin mi"?Sana bir dahA cevap vermem.Vakit geçirme hobine alet olacak kadar küçülemem.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 12 Şubat 2013 Salı 17:42

17:21;ben rumuz kullanmaya meraklı değilim.Seni herkes rumuzundan tanıyor.BİR YAZIYA 39 KERE sözüm ona yazı yazıyorsun(dikkat edersen yorum demiyorum)Sen sadece başka arkadaşların yorumlarının sayfada görüntülenmesine mani olamak adına tuşlara basıyorsun.Yinede sizi uyarıyorum bir başkanlık uğruna her türlü silah tehdidi ve baskılara rağmen kendi halkından bile sadece % 5 oy alabilen bölücülerin değirmenine su taşımak isteyen siyasetçilere destek verme uğraşınız ülkemiz alayhinedir.Uyanın artık.

Yorumu oyla      58      49  
TOTEM 12 Şubat 2013 Salı 17:21

Birileri ucuz sataşmalardan haz alıyor ne diyeyim herkesin ruhsal sorunlarını ben çözemem ki!Ayrıca ben rumuzumu saklamam o yazıda da kendimi saklar gibi bir halim mi var?Sadece giriş yapmayı unutmuşum!kARŞINDAKİNİ NASIL BİLİRSİN? kENDİM GİBİ derler ya vatandaşınki de o misal ve gülüm aç arşivi bak benimle iddialaşan herkes sıvışırken ben hala buradayım.Benimle iddialaşan herkes iddia sonunda sırra kadem bastı:)bu arada sen neden rumuz kullanmayıp misafir rumuzu ile sallıyorsun amca:)

Yorumu oyla      53      54  
Misafir 12 Şubat 2013 Salı 13:30

12.23 bırak imalı tuşlamalarını.Hangi konuda haklı çıktın.Biz seni misafir rumuzunla tanımayaızki?.Nasıl olsa Akepe'sin çekinmene hiç gerek yok.Gerçek ismin ve soyadınla yaz seni hem biz tanıyalım,hemde bu yorumlarını akepeli başkanlarına gösteri puan ve aferin alırdın.Aksi halde yorumlarında haklı çıktığını bu siteye yorum yazanlar nereden bilebilir.Keni kendini tatmin etme çabalarını bırak.Dürüst ol..

Yorumu oyla      67      49  
Misafir 12 Şubat 2013 Salı 13:25

12.23;sizin kafanın yapısı akepe vekili Cuma İçten'den bellidir.Siz bdp ile kolkala herşeyi yaparsınız.Akepeli Cuma İçten'in söylediği "benim 20 bin(pkk)lı kardeşim öldü"cümlesini MHP'li vekiller CHP'li milletvekili Hüseyin AYGÜN söyleseydi başta Başbakan ve senin gibi akepeli kafalar bunlar BDP ile kolkoladırlar diye,ortalığı ayağa kaldırırdınız.Sizin kafalarınız"düğün evinde tefçi,ölü evinde yasçı" kafasıdır.Siz duruma göre hareket eden kirli siyaset kafalısınız.Tam bir makyavalist kafa yani..

Yorumu oyla      68      49  
Misafir 12 Şubat 2013 Salı 12:23

Sayın Cıss Rumuzlu arkadaş ben yıllardır bu sitede yorum yapıyorum ve herzaman haklı çıktım en tahmini zor detaylarda bile arşiv bunlarla dolu!Bana hayalperest demişsin ya senin karamsarlığına ne demeli?Ben sözlerimin herzaman arkasındayım ama ne hikmetse benimle iddialaşanlar hep yok oldular.Devleti bu derece aciz görmek ve aşağlık kompleksi sizlere bilinçli olarak aşılanıyor.Devlet ve Pkk masaya oturacak ve Pkk ve Bdp istediği her şeyi dayatacak öyle mi? Siz devlet ne bunu bile bilmiyorsunuz.

Yorumu oyla      53      65  
CISS 12 Şubat 2013 Salı 11:54

Ya defalarca açıklamama karşın, bazı GOOSE kafalılar beni hala CHP li gibi görmezler mi? Bazı BDP lileri daha önce meclise taşıyan ve Aygün, Birgül gibi Kürtçü ya da Türkçü hizipçileri bünyesinde barındıran CHP ve YCHP yetkililerinin canı Cehenneme. Tabii PKK ile müzakere masasına oturan ve sırf kişisel ihtirasları nedeniyle yeni bi anayasa için BDP ile işbirliği yapacak kadar alçalanların da, BUNA DESTEK VERENLERİN DE! CISS!

Yorumu oyla      65      49  
CISS 12 Şubat 2013 Salı 11:46

3- Peki arkadaş bu terör belasından nasıl kurtulacaktık? Ver de Kurtul’dan başka çare kaldı mı? Diye akıllarınca akıl verenler, işte böyle PKK katillerini affedip ülkeyi ve milleti Türkistan ve Kürdistan diye bölüp de teröre son vermiş olmayı oydaşlarına başarı diye yutturmaya kalkarlar. Ülkeyi bölüp parçalamadan PKK terörü nasıl askeri, siyasi, ekonomik ve sosyal etkin önlemler aynı anda alınıp da sonlandırılabilir ve Kürt vatandaşlarımız nasıl mutlu edilebilir diye defalarca anlattım. Ama nerde o İktidarlarda ve başlarındakilerde o yürek ile cesaret? Verip de Kurtulmak varken di mi ya? Zaten önüne gelen devlet millet (bina, işletme, arazi vs.) malını ele güne satıp savarak milleti alıştırdılar böylesi pratik(!) elden çıkarma yöntemlerine:)) CISS!

Yorumu oyla      64      49  
CISS 12 Şubat 2013 Salı 11:45

2- Gittikçe daha da etkili hale gelen PKK terörü olmasa idi, Kürt vatandaşlarımız (aslında demokratik olan) bu haklarına bu kadar kısa sürede kavuşabilirler miydi? Bu denli önemli hak ve tavizler sonrası bile AKEPE hükümetini müzakere masasına oturtmayı başaran PKK terör örgütü ile destekçisi KCK ve BDP Kürtçülerini, daha artık hangi GÖSTERMELİK TAVİZLER silah bırakmaya ikna edebilecek? GENEL AF ile bölünmenin ilk aşaması özerk KÜRDİSTAN EYALET hakları mı göstermelik tavizlerden yoksa? Nedir şu göstermelik tavizler bi bilebilseydik?

Yorumu oyla      56      49  
CISS 12 Şubat 2013 Salı 11:45

1- Yıllarca PKK terörü ile örgüt de BDP de hiçbir sonuca varamaz diye diye, öncekiler gibi RTE dahil tüm AKEPE iktidarı yetkilileri de yüzlerce kez millete nutuklar çekip gaz verdi. Peki ne oldu? Kürtçe ana dilinin tanınıp serbestçe konuşulabilmesi; Kürtçe şarkı, kaset, konserlere ve dergi, gazete, kitap yayınlarına izin verilmesi; Kürtçe yayın yapan Devlet(!) TV si kurulması, Kürtçe öğreten dersanelerin açılabilmesi, Kürtçe’nin okullarda seçimlik ders olması, Üniversitelerde Kürt Dili ve Edebiyatı bölümlerinin açılması; Kürtçe ilçe, köy, mahalle, sokak ve de insan isimlerine engel olunmaması; Anadilde savunma gibi çok önemli haklar ve tavizler elde edilmedi mi?

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 12 Şubat 2013 Salı 11:18

Pkk'yı meclise ilk taşıyan kimlerdi COSSS??? Bu arada HÜSEYİN AYGÜN MUMCU cinayeti derin devlet işi demiş.İLginize siz paklamacılığa devam edin.CHP de vicdan sahipleri ayrışacak...

Yorumu oyla      54      54  
CISS 12 Şubat 2013 Salı 11:04

Bi insan bu kadar gerçeklerden uzak ve hayalperest olabilir. Birkaç GÖSTERMELİK(!) TAVİZDEN sonra PKK terörü bitecekmişşşş. Ya TOTEM şu meclisteki milletvekillerine bi bak; Kafalarında 99 dokuz tilki dolaşan, yedikleri her sillenin ardından daha güçlü çıkmayı başarabilen, hitabetleri ve etkinlikleri, sonuca ulaşmadaki istikrarlı mücadeleleri, siyasi becerileri ortadaki BDP vekillerini GÖSTERMELİK TAVİZLERLE ikna edebileceğini sanmak da doğrusu sana çok yakışıyor:) Ayrıca PKK ya verilebilecek şu göstermelik(!) tavizler neymiş bi zahmet açıklayıversen? Hani belki kafamıza DANK eder ve VAY ANASINI BİZ NASIL DA DÜŞÜNEMEDİK dedirtip TIP latır bizi)) CISS!

Yorumu oyla      59      49  
TOTEM 12 Şubat 2013 Salı 02:09

Olacaklar yani vesselam beyler Büyük Ortadoğu Projesi hala işliyor ve bu şekilde hayata geçecek kısa vadede olay bu şekilde değişecek daha uzun vadedeki konjonktürü öngörebilmek içinde ancak medyum olmak gerekir ve ben medyumluk müessesinede palavra gözü ile baktığımdan dolayı bence ilerisi muamma.Benim gözlemim ve iddiam bu Uzun vadede Ülkemizin pozisyonu ve gücünü ise öncelikle kendi iç gücümüz ve bunun haricindeki birçok parametre ve gelişme belirleyecek.Allah sonumuzu hayır etsin.

Yorumu oyla      53      55  
TOTEM 12 Şubat 2013 Salı 02:06

Bugünkünün farklı bir versiyonu olan yapıyı sevgi ile anmakta doğru değildir.Pkk konusuna gelince;Ben çok iddialı ve kesin olarak şu tezi savunuyorum Türkiyede PKK terörü bitecek ve Bdp ile siyasal platforma geçecek Birkaç göstermelik taviz ve normalleşmeden sonra bizdeki Kürt halk normalleşecek ve ülke ile bütünleşecek Kuzey Irak ve Suriyedeki Kürt federasyonları ise Türkiyenin hamiliği ve desteğinde ülkelerindeki yönetimlerde etkin olacaklar ancak Türkiyeye bağımlı ve iyi ilişkiler içersinde-

Yorumu oyla      53      55  
TOTEM 12 Şubat 2013 Salı 02:03

Vicdana nede etiğe sığmaz.Şimdi bazıları bu operasyonu Amerika ve emperyal güçler yaptı diyecekler evet bu konuda bende aynı fikirdeyim ancak sorun şu ki onyıllarca bu ülkede adaletsiz ve haksız bir yönetim sergileyen bu yapıyı da aynı emperyal güçler getirmiş ve desteklemişti.Gönül ister ki ülkemizde gelişen olaylar milletin iradesi ile gelişsin ancak şimdilik olmuyor olamıyor işte şu anki konjonktürde var olan eski ve yeni yapılar bu emperyal yapının güdümünde.sonuçta şimdiki yapı ya çatarken-

Yorumu oyla      53      55  
TOTEM 12 Şubat 2013 Salı 02:00

Parti var diye tavır almamız doğrudan yine bize zarar verir.Ülkemizde şuan vuku bulan askeri vesayetin ve bu ülkeye onyıllardır hükmeden yapının tasviye olması ülke için hayırlıdır zira hiçbir çağdaş ülke de askeri vesayet yada azınlığın tahakkümü söz konusu değildir olamazda!Ancak bu gerçek bu tasviye sürecinde yaşanan adaletsizlik ve yanlışlara da göz yumacağımız anlamına gelmez.anlayacağınız bizim takım galip gelsinde isterse hakem maçı katletsin ve lehimize haksızlık yapsın demek ne-

Yorumu oyla      53      55  
TOTEM 12 Şubat 2013 Salı 01:56

Bundan daha doğal bir durumda olamaz ancak farklı düşünüyor olmamız birbirimizi düşman bellememizi ve birbirimize hakaretler edip hain ilan etmemizi gerektirmez.Sayın yazar gibi politikacılar ve dahi kendilerince dava adamı olan kişiler olayları saptırabilir,ajite edebilir ve dahi takiye yapabilirler ancak bizler vatandaş olarak öncelikle ülkemiz ve kendi çıkarlarımızı gözetmemiz gerekir zira ülkemizin menfaati direk olarak bizimde menfaatimizedir.bu sebeple salt iktidarda alerjşi duyduğumuz bir

Yorumu oyla      53      55  
TOTEM 12 Şubat 2013 Salı 01:52

Hayatta en zor eylem objektif olabilmek ve olayları çok yönlü analiz edebilmektir.Ben burada sürekli bir kısır döngü yaşamaktan sıkıldım,Bizler sazlarını eline almış ve birincil görevi karşındakini mat etmek üzere koşullanmış aşıklar değiliz,hepimiz sıradan vatandaşlarıyız dahada önemlisi bu ülkenin vatandaşlarıyız,yani hepimiz aynı gemideyiz vesselam geminin dümenindekine gıcık olduğumuz için geminin batmasını dilemek ahmaklıktan öte bir tavır olamaz.Birçok konuda farklı düşünüyor olabiliriz-

Yorumu oyla      53      55  
Misafir 11 Şubat 2013 Pazartesi 22:04

Sayın Yazar AKP'nin eksiklerini gören biri olarak soruyorum:Birgül AYmAN niyeti ne olursa olsun CHP'ye güneydoğudaki tek belediye başkanlığını da kaybettirdi.CHP AYdın vekili eskiden ihtilaller olurdu şimdi yapacak komutan kalmadı diyor.Bu hırsla topluma bakan bir CHP bölük pörçük CHP topluma ne vaad ediyor??? AKP'nin hayranı değiliz hatalarını görüyoruz da yeni 28 Şubatlara hazır bir CHP Kürt meselesi de dahil ne vaad ediyor??? Bence kendisi muhtac-ı himmet CHP kaldı ki...

Yorumu oyla      57      51  
Misafir 11 Şubat 2013 Pazartesi 19:49

CHP Diyarbakır'da % 2'ydi acABA Birgül AYMAN hanımdan sonra % 80 Olmuş muduR:)

Yorumu oyla      58      53  
Misafir 11 Şubat 2013 Pazartesi 19:46

TOTEM dün bir faceçi MÜJDAT GEZEN'e özürle yazıyorum -DÜMBÜK- diye hitap etmişti.İşte bu kafa bir şey anlamaz."Bed asla necabet mi verir üniforma."nE MAL nE makam bazılarının seviyesini değiştiremiyor.Maçoluk bedava.Hava su bedava .

Yorumu oyla      57      54  
Misafir 11 Şubat 2013 Pazartesi 19:37

TOTEM, Yandaş kelimesi sana da aynı kişilerle farklı nicklerle muhatap oluyorsun hissini vermiyor mu? Bence kendi düşüncesi dışındaki insanları YANDAŞ ve kömürcü gören insanlara israfı kelama gerek yok.TOTEM sağduyu sahibi insanlar oy verdiği partiyi eleştirir, muhalefet ettiği düşüncenin ve partinin de doğrularını görür ve ifade eder.Ama burada sen boşa bunu bekleme SOL'dan böyle bir şey istisnası var mı bilmeme ama hayal olur.Ne sanata ne de herhangi bir konuya ait TÜRK SOLU tarafsız o la maz.

Yorumu oyla      57      55  
Misafir 11 Şubat 2013 Pazartesi 19:36

Vampirler canağına akan Türk kanı ve Kürt kanından beslenenler,Anadolu coğrafyasında esme ihtimali başlayan BARIŞ yellerinden rahatsız olmakla kalmıyor,adeta çıldırıyorlar.Barış yellerinin çılgına çevirdiği Vampirlerin gücü Anadoludaki barış rüzgarını tersine çeviremiyecektir.Y.Küçüğe aynen böyle söyleyiniz.........Türk halkı artık uyandı.....Malüm kesimlere geçmiş ola.

Yorumu oyla      57      55  
TOTEM 11 Şubat 2013 Pazartesi 19:21

Bu olayı size uzun uzun anlatacağım ve göreceksiniz her zaman olduğu gibi zaman beni haklı çıkartacak ve ben söylemiştim diyeceğim.Bölgedeki senaryo sandığınızdan çok farklı.Hakkımızda hayırlı mı olur bilemem ama emin olun düşündüğünüzden çok farklı bir senaryo var.

Yorumu oyla      54      55  
TOTEM 11 Şubat 2013 Pazartesi 19:19

Bakın arkadaşlar,Devletlerde aslolan iyi bir ekonomi ve güçlü bir sistemdir eğer siz Bu görüşmelerin sonucunda ülke bölünecek yada özer kürdistan gibi tavizler verileceğini sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. CIss rumuzlu arkadaş öncelikle Kullandığın kelimeler çok çirkin klasik fanatik ağzı ile konuşuyorsun güdülenler yada RTE gibi söylemler sana yakışmamış. Ayrıca Kürdistan diye bir ülke bu bölgede hiçbirzaman kurulmayacak,Iraktaki Kürtler yine bizim himayemize muhtaç kaldı.Olay farklı inanın..

Yorumu oyla      53      52  
CISS 11 Şubat 2013 Pazartesi 18:01

RTE ve AKEPE Hükümetinin bölücülere vermekte olduğu tavizler o kadar açık ve ortada ki, görmemek, anlamamak için insanın ya fanatik vurdumduymaz ya da akli melekelerinde zafiyet olması gerek. Defalarca açıkladım ama yine de özetleyeyim; APO dahil tüm PKK, KCK ve BDP li suçlulara genel af; Anayasayı BDP = PKK ile müşterek hazırlayıp Başkanlık ve Eyalet sistemi beraberinde özerk Kürdistan’ı oluşturmak. Zaten bu tavizler olmayaydı, İMRALI = PKK = BDP asla AKEPE HÜKÜMETİ = DEVLET(!) TEMSİLCİLERİYLE müzakereye falan yanaşmazdı. BDP vekili Gülten Kışanak'ın bu günkü beyanları da bunun teyidi! CISS!

Yorumu oyla      61      49  
TOTEM 11 Şubat 2013 Pazartesi 17:25

Neden anlamakta ısrar ediyorsunuz?Gelin Akp yi hep bir ağızdan acımasızca eleştirelim peki içinizden biri bile bu ülkeyi MHP yada CHP daha iyi yönetir diyebilir mi? Hayır malesef muhalefet partileri halkın geneline ümit vermiyor,Kendi tabanları bile memnun değil şimdi ben bu gerçeği dile getiriyorum diye mi? saldırıyorsunuz? Bu ülkede Kim Ecevite laf edip dil uzatabiliyordu? varmı şimdi onun gibi halka güven verebilecek bir kişi yada oluşum. Ben muhalefeti alternatif olamadığı için eleştiriyorum

Yorumu oyla      54      55  
TOTEM 11 Şubat 2013 Pazartesi 17:21

Bölücü derken neyi kast ediyorsunuz?Bu Hükumet bu ülkede on yıllardır darbeler,post modern darbeler yapan ve sürekli muhtıralarla demokrasiye ayar veren askeri vesayeti tasviye ederek hata mı yaptı? Demokrasi dediğiniz şey çoğunluğun egemenliğidir. Halkın çoğunluğu Bu iktidara oy veriyor ve siz buna tahammül bile edemiyorsunuz Peki öneriniz ne?Eskisi gibi bir avuç azınlığın çoğunluğa tahakküm etmesi mi? Mantıksızca taviz ve bölünmeden bahsedip öte yandan da pkk ve kck lılara destek vermek te ne

Yorumu oyla      53      57  
CISS 11 Şubat 2013 Pazartesi 15:59

Biat ve güdülmeye programlı, olaylara at gözlükleri ile tek bi yönden bakan çoğu AKEPE yandaşına göre; Muhaliflerinin gerçekte İNSANİ olan her yaklaşımı SİYASİ(!), RTE ile AKEPE iktidarının saymakla bitmez bölücü tavizlerinden oy avcılığına kadar türlü çeşitli ve temelde SİYASİ tüm yaklaşımları ise İNSANİ(!) dir:)) CISS!

Yorumu oyla      64      49  
hulya 11 Şubat 2013 Pazartesi 15:44

Totem senin yerin kesinlikle CHP:)) CHP'nin senin gibi farklı yerden bakan insanlara ihtiyacı var bunu samimiyetle söylüyorum.

Yorumu oyla      61      50  
TOTEM 11 Şubat 2013 Pazartesi 15:19

Emin olun ki,yandaşlarından daha büyük bir katkı vermiş olacaksınız. Bu kadar basit bir uyarıyı bile algılamakta zorluk çekmenizi anlayamıyorum.Öncelikle içerisinde bulunduğunuz hırs ve öfke dolu ruh halinden sıyrılın sevimsiz ve itici oluyorsunuz.Başbakana asker arkadaşı gibi TAyyip yada Recep efendi diyerek birşey elde edemezsiniz. Bunun yerine doğru akılcıl ve altyapısı olan eleştiriler getirin ve İktidarı böylesi güçlü kılan muhalefet partilerine uyarı mesajları verin.

Yorumu oyla      54      56  
TOTEM 11 Şubat 2013 Pazartesi 15:16

Gitmeyen politikaları var ama beğenip desteklediğim icraatları da var! Ben sizler gibi fanatik bir militan değilim ki bir kesini tümden yanlış belleyip eleştirirken diğer kesim ne yaparsa yapsın kayıtsız şartsız destekleyeyim. Akp hükumette ve demokrasilerde iktidar kadar güçlü ve alternatif oluşturabilecek bir muhalefet te olmazsa olmaz bir unsurdur. Sen ve senin gibiler Chp nin bu yanlışlarına böyle destek vermeye devam ettiği sürece Chp yanlışından dönmeyecek ve bu şekilde sizler iktidara-

Yorumu oyla      54      56  
TOTEM 11 Şubat 2013 Pazartesi 15:13

Ak parti li yada başka bir partili değilim!!Sizlerinde en büyük hatanız burada başlıyor,takım tutar gibi fanatik bir şekilde parti tutup onu ölümüne savunup karşı takımları ise ölesiye eleştiriyorsunuz.AKP bir siyasi parti ve şuan iktidar öncelikle Akp nin demokratik seçimi ile iktidara geldiğini kabul edip saygı göstermeniz gerek ve Hülya Ben senin gibi sağlantılı bir insan değilim bir tarafı ölümüne savunup diğer tarafı ölmüne eleştirmem.Hükumetin elbetteki hataları yanlışları ve hoşuma,

Yorumu oyla      54      54  
Misafir 11 Şubat 2013 Pazartesi 14:05

Başbakan kendisini çok akıllı Türk Millet'ini aptal sanamaz.O bu menfatçi yazılı ve görsel medya sayesinde kendi çalıp,kendi oynuyor ama o da bir yere kadar.İnsanları ömür boyu kandıramazsınız Sayın Başbakan RECEP TAYYİP BEYEFENDİ.Kralımız çıplak. Kralımız çıplak.Menfaatçi medyaya rağmen çıplak.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 11 Şubat 2013 Pazartesi 13:57

Siz 'Barış ' sürecine ilişkin neler yapmayı düşünüyorsunuz,halen 1989 daki raporu anlatıyorsunuz.Hüseyin Aygünün fikirlerinde mutabık mısınız,Teröre ilişkin 1989 daki raporunuz geçerli mi ,Ana Muhalefet anlayışı bu mudur,Başbakan Ergenekonun savcısıyım dedi Eski genel başkan Avukatıyım demişti,Sayın Kılıçtaroğluda nerede bende üye olacağım dedi.Hiç OLMAYAN bir örgütten mi bahsediyoruz.Herkes bir tuhaf davranış içinde bu süreçte ,birde bu açıdan bakım KİM Tutarlı davrandıki Allah Aşkına ,İZAN

Yorumu oyla      57      50  
hulya 11 Şubat 2013 Pazartesi 13:44

Totem muhalefetin çok iyi muhalefet edemediğinden yakınıp durduğuna göre sende Ak Partiden memnun değilsin anlaşılan.Yani, ak partinin onca yanlışı var siz bunları doğru düzgün halka anlatamıyorsunuz silkinin kendinize gelin diyorsun.Bu derdini neden ak parti ambalajının içinde yapıyorsun? Ak partinin içi senin gibi Ak partinin yanlışlarını kabul edip bir an önce muhalefetin harekete geçmesini isteyenlerlemi dolu acaba? Ak partinin nasıl bir parti olduğunu gözler önüne sermek içinmi buradasın?

Yorumu oyla      59      49  
TOTEM 11 Şubat 2013 Pazartesi 13:06

Adeta sizinle dalga geçiyorsa bunun suçu kimde? Söyleyin biz kimi eleştirelim?Bu ülkeyi muhalefetsiz ve alternatifsiz bıraktınız sizi eleştirmeyelim de kimi eleştirelim?Bizi değil AKP yi eleştirin diyorsunuz ancak bildiğim kadarı ile bu sizin işiniz ama siz işinizi iyi yapamıyorsunuz ve İktidar sizinle dalga geçiyor adeta.Şimdi şapkanızı önünüze koyup kapsamlı bir öz eleştiri yapın ve biran önce kendinizi toparlayın güçlü bir demokrasinin olmazsa olmazı güçlü bir alternatiftir.

Yorumu oyla      55      53  
TOTEM 11 Şubat 2013 Pazartesi 13:04

Dolduruşuna gelmeyin zira geçtim ülke genelini kendi tabanınız bile sizlerden ümidi kesmiş durumda,Ben Sürekli CHP yi eleştirirdim ve siz dahil herkes kızardı ama şimdi gördüğünüz gibi en yakın çevreniz ve tabanınız bile sizleri eleştirir oldu.Şimdi düşünün sizin takım sürekli yenilip madara oluyor ve sizlerin hatalarınızı söyleyip eleştirenlere beni değil galip takımı eleştirin diyorsunuz!Sayın vekil CHP yi ne hale getirdiniz ve bu ülkede muhalefet yoksa ve başbakan bu işi bile elinizden alıp-

Yorumu oyla      55      53  
TOTEM 11 Şubat 2013 Pazartesi 13:00

İlan ediyorsunuz.Gün geçtikçe eriyip gidiyorsunuz,yandaşlarınız bile sizlerden ümidi kesmiş. Şimdi burada yazdığınız yorum çaresiz bir çırpınış gibi geldi bana ve emin olun buradaki üç beş fanatik Akp düşmanı dışında kimsede etkili olmuyor.Sizlerin en büyük hatanız,Ülke genelini buradaki ve çevrenizdeki üç beş militandan ibaret sanıyorsunuz.Böyle olmasa geçen yazınızda ülke için insanlar Umutsuz,çaresiz hükumetten ümidini kesmiş gibi kelamlar etmezdiniz.Lütfen silkinin ve ucuz militanların-

Yorumu oyla      55      53  
TOTEM 11 Şubat 2013 Pazartesi 12:56

Sayın Kuşoğlu; Siyaseten bu derece büyük acemilikler yapmanız bana çok garip geliyor. Üzgünüm ama Sayın başbakan sizlerle kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyor,O neyi tartışmanızı istiyorsa onu tartışıyorsunuz,o ne isterse o yöne gidiyorsunuz konuşacağınız mevzuya bile Başbakan karar veriyor.Farkındamısınız? Başbakan artık muhalefetle dalga geçiyor,Bu ülkede muhalefet yok gerekirse onuda ben yaparım diyor. Başbakanı tek adamlık sevdalısı ilan eden sizler adeta onun yerine Başbakanı tek adam-

Yorumu oyla      55      53  
hulya 11 Şubat 2013 Pazartesi 12:41

Ülkemiz kendisini teslim ettiği kaptanının ekibinin öngörüsünün gerçek anlamda sınavlarından geçmektedir.Libya,Suriye,Ergenekon sınavlarında başarısız bir öngörü sonucu almıştır.Şimdide Apo öngörüsü sınavı verilmektedir.Üç yanlış bir doğru getirirmi bilemem.Benim öngörüm buda yanlış gibi.

Yorumu oyla      58      49  
hulya 11 Şubat 2013 Pazartesi 12:24

Başbakanın Org.Ergin Saygun’u ziyarete gitmesi aynı "Libyada ne işimiz var bizim" deyip sonrada Libya liderini öldürmek için uçakla para göndermemize benziyor.Bu durumlar turarsızlıktan değil ön görüsüzlükten ileri gelebilir ancak.Nato'nun öz sermayemizden milyon dolarlar alarak Libya liderini katledeceğini öngörememiş bir kaptanın ülkesiyiz. Aynı kaptanımız TSK mensuplarına en ağır yakıştırmaları yaparkende geri onlarla dost olmak zorunda bırakılacağını öngörememiş belliki.

Yorumu oyla      60      49