YORUMLAR
Toplam 6 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 2 Kasım 2012 Cuma 10:10

Bülent bey Amerika bir tarafa yazınızda belirttiğiniz bayramı isteyen istediği yerde kutlara fakat ayrılık olsun cumhuriyet sadece bizim anladığımızdır yanlış.O.K SAlıcının davranışı da bunu pekiştiriyor.BALBAY'ın katıldığı toplantıları tuğg.ler onaylıyor.CHP UMARIZ BUNDAN SONRA sokağı adres göstermez sanırım.Sizler gibi aklı selim sahiplerinin buna geçit vermeyeceğine inanıyoruz.İnanmak istiyoruz.

Yorumu oyla      66      55  
Misafir 2 Kasım 2012 Cuma 08:53

Havalı aydınlarımızın "Benchmarking" dediği kıyaslama, en azından istatistiki olarak karşılaştırılabilecek uygulamalar arasında yapılır. ABD, ekonomik, sosyal ve siyasal olarak dünyanın geneline göre aşırı farklılıklar gösteren bir ülkedir. Yani Türkiye için gavurca tabiriyle "benchmark" olabilmesi için makul benzerlikleri olabilecek bir ülke seçmemiz gerekir. Herşeyden önce Amerika'da gerçek bir federal yapı var ki, sistemin temeli 250 yıldan fazla zamandır bunun üzerine kurulu. (A.A.)

Yorumu oyla      59      52  
Misafir 1 Kasım 2012 Perşembe 15:37

yahudi saltanatı önce ABD de çökecek.İzleyip göreceğiz.SUBJEKTİF GİBİ FAKAT YAKIN BİR GELECEKTE.FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİK.

Yorumu oyla      62      57  
Misafir 1 Kasım 2012 Perşembe 14:23

ROMNEY BUSH'UN çizgisini izleyecek.Nasıl hayır olabilir?

Yorumu oyla      61      56  
OWLEYE 1 Kasım 2012 Perşembe 13:16

Benden kaynaklandığını düşündüğüm bir açmaz oldu durum..Sn kuşoğlu ; benim kastettiğim gelenek daha çok silah ve petrol şirketlerine sahip olan, kapitalizmin derebeyleri olan yahudi asıllılardır..Yahudi avam değildir..Bu seçimde ekonomik tehtid unsurları üzerinden hareket ettiğinden Romney bu kesimin oylarının hemen tamamını alabilir denilebilir..Mormon cemaati de Romneyin tarafındadır..Yani cemaatlerin desteğini almak yönünde bir benzeşmeden bahsedilebilir..Özdeşlik kurmak yine de zorlama olur.

Yorumu oyla      62      49  
hulya 1 Kasım 2012 Perşembe 13:03

ABD halkı ve ABD muhalefetinin ABD ordusu gibi düşünebileceğini düşündüğünüzü düşünemiyorum syn.Kuşoğlu. Biraz karışıkmı oldu ne:)) Bizim Ak Partimiz ABD'nin halkı ve muhalefeti gibi değil de ABD'nin ordusu gibi düşünüyor olamazmı? Öyle oluncada ABD'nin muhalefeti ABD'nin ordusunu ne kadar etkileyebilir? Bi sorun ABD'li meslektaşlarınıza...

Yorumu oyla      59      53