YORUMLAR
Toplam 29 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 7 Ekim 2012 Pazar 13:15

Değişmeyeni değiştiriler, hem içerden hem dışardan sebep bulunur.Böyle bedbin bir dünyanın kendi vatandaşına değer vermeyen değişime gelişme kapalı ekonomiyi EsadÎ ailelerin yönettiği nemalandığı bir dünyanın başına gelecekler bunlardır.İnsanlar zulmeder Allah zulmetmez.Saddam, Kaddafi,Mübarek,Esad vah İslam aleminin haline.Kader bazen zalimi zalime musallat edip adalet eder.

Yorumu oyla      90      72  
Misafir 7 Ekim 2012 Pazar 13:01

İslam ahlakından ilimden uzak, Saddam gibi Mübarek gibi Esad gibilerin darbeyle başa gelmiş ve aile hegamonyası kurmuşların ve "BİN YIL" sistemlerini sürdürmeye niyetli insanların yönettiği bir İslam alemi var(dı).Bu dünya değişimi eninde sonunda hangi sebeplerle olursa olsun yaşayacaktı.Halkın da talebi vardı.Baskı bunu engelliyordu.Yenilenmeyen çürür.Kader zulme sonsuz süre vermez.Çin sebep olur Maçin sebep olur.Kendinizi ve halkınızı dünyaya rağmen güdemezsiniz.Çünkü insanlar koyun değildir.

Yorumu oyla      87      71  
Misafir 7 Ekim 2012 Pazar 12:10

SUriye ordusu dişe diş savaşıyormuş kime karşı!!!!!! Nusayri bakışı bizde de var."Acıma yok tepeleme var"

Yorumu oyla      82      70  
Misafir 7 Ekim 2012 Pazar 09:34

06 Ekim 2012 Cumartesi 22:57,Bu kafalar işlerine geldiğinde Arap düşmanı,işlerine gelmediğinde ARAP DOSTU,ESET dostu olmaktan hiç ama hiç çekinmezler.Böylelerine SÜRÜ denir TEBA denir.

Yorumu oyla      76      66  
Misafir 6 Ekim 2012 Cumartesi 22:57

22:45 Yazısını da Arapça yazsa da tam olsa.

Yorumu oyla      66      61  
Misafir 6 Ekim 2012 Cumartesi 22:45

Orduya siyaset sokan, siyasi davalarla TSKnın birçok elit askerini hapse tıkan, geriye kalan dirayetli komutanları da pasifize eden hükümet ordumuzun savaş gücünü neredeyse yok etmiştir. Bitli teröristler karşısında bile savunmaya çekilip, yapılan saldırılarda bekleme pozisyonunda hayatta kalmaya çalışan asker topluluğu durumuna düşmüştür. Hal böyleyken dişe diş savaşan, savaşın başındaki zafiyeti üzerinden atmış ve düşmanına son darbeyi indirmeye hazırlanan Suriye ordusuna bi halt edemeyiz..

Yorumu oyla      70      57  
Misafir 6 Ekim 2012 Cumartesi 21:45

TSK'nın onuru yerlere serilmedi.Tam tersi MİLLET her şeyi görüyor. Her kurum işini yaparsa daha onurlu işlere imza atar.

Yorumu oyla      73      65  
Misafir 5 Ekim 2012 Cuma 20:05

Ben zaten bu saldırıyı Suriye'nin yaptığına da inanmıyorum. Hem uçak düşürme hem de bombalama olayları atlantik ötesinde pilanlanıp ÖSO tarafından uygulanmıştır. Kesin son bir umut Türkiye'yi batağa sürükleme hevesindeki ÖSO yapmıştır bu saldırıyı. Ama hazır darbe almışken Suriye icraatten kendine pay çıkarıyor. Türkiye'nin ekonomik, diplomatik ve askeri olarak zayıflığından faydalanarak bize galebe çalıyor ve burnumuzu sürtüyor. Gerçek tüm çıplaklığıyla böyledir.BOZDOĞAN

Yorumu oyla      85      71  
Misafir 5 Ekim 2012 Cuma 19:57

Suriye'ye savaş mavaş a-çı-la-maz! Teğmen, yüzbaşı, binbaşı, yarbay ve albaylarda savaşacak moral mi kaldı. 4-5 yıldır TSK'nın onuru yerlere serildi. Ordudan dışarıya belge sızdıran veya mülayim ve munis olduklarından iktidarın terfi ettirdiği subaylarla girdiğimiz bir savaşta bizi hacamat ederler. Er ve erbaş ta sahibine göre kişneyen attır. Basiretsiz bir komuta altında ve saçma sapan hedef uğruna kimse azimle savaşamaz. bunu Suriye de çok iyi bildiği için tehditlerden tınmıyor bile.BOZDOĞAN

Yorumu oyla      85      75  
Misafir 5 Ekim 2012 Cuma 18:44

05 Ekim 2012 Cuma 17:03,Çakma yusufiyeli.Alperenler Teskereye EVET diye bağırıyor.Ülkücüler ise daha gür sesle hem bağırıyor,hem TBMM de EVET diyor.Sen Yusufiyeli diye nick kullanıyorsun.Hayrola ağabeyin Perinçek ile baban Y.Küçüğün komşusu olmaya mı talipsin.

Yorumu oyla      60      82  
Misafir 5 Ekim 2012 Cuma 17:03

Devlet adamı niteliğinden uzak,hırsları akıllarından üstte olan sığ siyasetçilerin;ülkeyi ne hallere getirdiklerini Türk Millet'i olarak büyük bir ibretle seyrediyoruz.Allah(c.c)Türk devleti'ni ve Türk Milleti'ni korusun...."YUSUFİYE'Lİ"

Yorumu oyla      87      53  
hulya 5 Ekim 2012 Cuma 16:03

Bana yapılan sataşmaya cvp vereyim:Ben laubalileşince "abi" derim:))

Yorumu oyla      85      53  
Misafir 5 Ekim 2012 Cuma 15:00

Eğer Esad için Diktatör diyorsanız Diktatörün dik alası;Hitlerden bile beter bir Tayyip var yanınızda.Önce onu indirin sonra ele alemin derdine düşersiniz.Dün bir yorumunda benimle ilgili terbiyesizce bir laf etmişsin H.Tahsin seni terbiyeye davet ederim.Bak,sana abi diyen bayanlar var(o da niye abi derse?).Cevap vermiyorum, zaten yayımlamazlar.

Yorumu oyla      81      51  
Misafir 5 Ekim 2012 Cuma 14:56

Hatay ile bu mesele aynı mı bre echel-i cühela.Hatay halkı Türkiye için can atıyordu.Tayyip seni "gazcı"diye seçmiş galiba.Bak H.Tahsin şimdi daha çok inanıyorum ki o uçağı oraya siz gönderdiniz ve belkide siz düşürdünüz Suriye ile savaşalım diye.Başta esat olmak üzere; bütün savaş yanlıları,Muharrem İncenin dediği gibi "Hepinizin canı cehenneme.".Çığırtkanlığa bakın ya.Okurken nefret ediyorum zavallılar.Bu Millet Tayibin oyununa gelmeyecek,SİZE RAĞMEN GELMEYECEK H.HAHSİN,ANLADINIZ MI?

Yorumu oyla      70      60  
Misafir 5 Ekim 2012 Cuma 14:51

Ey Millet bu H.Tahsin denilen adam çok tehlikeli.Bu o H.Tahsin'in torunuyum diyor ama ben inanmıyorum.H.Tahsin aynı Tayyip gibi her tarafın kan kokuyor.Senin çin faşist dedim yayımlamadılar.Tekrar ediyorum ki faşislik bir sistemdir.Sırtlandan bile vahşisin.ABD kafası;ABD li vekilin sözlerini tekrar ediyor,"Savaşmayacağız da niye asker besliyoruz."diyor.Vay vaya...Oğullarına askerlik yaptırmayan Tayyip gibi ne savaş meraklısı adamsın sen.Atatürk'ün lafını ağzına alma.Ne yalancısın be sen?

Yorumu oyla      73      55  
Misafir 5 Ekim 2012 Cuma 13:25

İçimizde ammada çok Esedci,ammada çok ihanetçi varmış.

Yorumu oyla      55      67  
Misafir 5 Ekim 2012 Cuma 10:59

Kişi(!) çıraklık devrini Kandil'i vurarak geçirmiş olsaydı ustalığında da Suriye'yi vursun derdik.Ama,Kandil ve Irak'ın kuzeyine bir süpürge harekatının lafını bile ettirmeyeceksin Suriye'ye gelince aslan kesileceksin.Adama;"Otur oturduğun yerde" derler.Anlayana(!)

Yorumu oyla      66      51  
Misafir 4 Ekim 2012 Perşembe 19:05

agizina kadar dolarla dolu bir devletin sabrini sinayanlarin ya akildan yada arizali bir bünyelerinin olmasi gerekir.Esat gercek anlamda Caminin duvarina dogru hamle yapmistir.Hic meraklanmayin Basbakan, herkesten fazla ulusalci herkesten fazla milliyetcidir.Kafasi tutmaya gelir fakat koparilmaya gelmez.Bütün dünya kamoyu Türkiyenin yanindayken Bülent Beyin ve partisininde Türkiyenin yaninda olmasini beklerdim.Bilmiyorum nicin hep kaybeden tarafindan yer secerler.! -3 Yigitoglu

Yorumu oyla      59      66  
Misafir 4 Ekim 2012 Perşembe 18:59

Delikanlidir ne yaparsa yeridir sözü bosuna söylenmemistir.Delikanliligin geregi neyse bundan sonra yapilacaktir.Yurtta sulh cihanda sulh sözü hasta oldugumuz dönemlerde söylenmistir.Simdi ise menfaatlerimiz oldugu yerde aslan kesilme zamanidir.Bizim efendiligimiz bazilarina cesaret vermis olsada, efendilik bir yere kadardir.Pkk dogmasina hamilik yapan bir devletle kiyamete kadar dolst kalacagimizi zannedenler gercek anlamda fazla bönlük göstermislerdir.Dinamik genc bir nüfus,merkez bankasi

Yorumu oyla      58      66  
Misafir 4 Ekim 2012 Perşembe 18:54

Bülent Beyin yazdigi yazidan,bindik bir alamete gidiyoruz kiyamete diye mana cikarmis olsamda,ayni fikirde olmadigimi beyan etmek istiyorum.Suriye,cok kültürlü bir milletler toplulugudur.Devlet olabilme sansini hic bir zaman kazanamamistir.Ingilizlerin Osmanlidan kopararak adeta bir kac aileye hediye edilmistir.Hasta olarak bilinen Türkiye,hastaligini coktan atlatmis genc bir delikanli hüvviyetini almistir.-1

Yorumu oyla      58      62  
Misafir 4 Ekim 2012 Perşembe 15:41

şimdiye kadar ne kadar güvenilir)!) olduğunu yeterince ispat eden bu kahraman(!) başbakan neden bu yetkiyi istiyor ki? Hangi işi için halkın karşısına çıkıp konuyu paylaştı ki? Hangi konuda muhalefete saygı gösterdi? Hiç gerek yoktu bu konuda bir yetki istemesine. Sadece kendisine suç ortağı istiyor, seçimlerde halkın muhalefetini iyice ezmek için. Bu PİNOKYOya ne kadar günenebilirsiniz? AKPnin ve yalakalarının milletin kanı üzerinden ülke ve millet çıkarını ne kadar düşündüğü sır değil...

Yorumu oyla      69      57  
Misafir 4 Ekim 2012 Perşembe 14:59

Suriye Tezkeresi oylamasında CHP+BDP=HAYIR......AKP+MHP=EVET ....Tarih böyle kayda aldı.

Yorumu oyla      60      58  
hulya 4 Ekim 2012 Perşembe 14:58

Savaşa HAYIR...Bu çağda savaş istemiyoruz.İşinizi nasıl çözerseniz çözün ama savaşmadan çözün...Esad'ı da tahrik edip durmayın.Nedir canım bu siyasilerin azgınlığı.Siz insansınızda ölenler insan değilmi? Kim savaş istiyorsa lanet olsun onlara.Teknik olarak baktığımızda Esat gelip bizi tahrik edecek vaziyette değil.Bu bombayı Esat'tan başka savaş isteyen herkes atmış olabilir.

Yorumu oyla      65      51  
Misafir 4 Ekim 2012 Perşembe 13:32

Suriye geçmişte olduğu gibi bu gün de PKK'yı aktif olarak destekliyor, her türlü lojistik desteği sağlıyor. Biz bu gün Suriye'deki muhalifleri destekliyoruz, ama bu yeni bir konu. Suriye uçağımızı düşürdü, artık bu kesinleşti. Nihayet kendi ülkemizdeki vatandaşlarımızın tepesine top mermisi yağdırdı. Hepsini alt alta getirdiğimizde bizim misilleme yapmak için yeterince sebebimiz var. Ancak tezkerenin cılız pazu göstermeden başka bir anlamı olmayacağına da eminim.

Yorumu oyla      66      50  
Misafir 4 Ekim 2012 Perşembe 12:57

"Savaşa HAYIRRRR".Ne zamana kadar.Istanbulda Boğaz yalılarına top mermisi düşene kadar,Ankarada Çayyolu ANGORA villalarına,İzmirin Hatay semtine,Kordon yalılarına bombalar düşünceye kadar "SAVAŞA HAYIRRRR".Nasıl böyle güzel dimi.

Yorumu oyla      61      66  
Misafir 4 Ekim 2012 Perşembe 12:35

"Savaşa HAYIR" demek başka birşey,UÇAĞINI düşürüp,plotlarını ŞEHİT edenler,Yurdunu TOP ATEŞİNE tutup yurttaşlarının ölümüne yaralanmasına seyirci kalmak çok daha başka birşey.TSK yalnızca DARBE YAPIP,Milletin başına BALYOZ indirmek için mi var???????...TSK nın görevi nedir."yan gelip yatmak mı?"..Hal böyle ise biz neden MİLYARLARCA DOLAR karşılığı vergilerimizi silah ve asker beslemek için neden harcıyoruz.?.Ayıptır beyler ayıptır.Atatürk sağ olsaydı çoktan ŞAMDAYDI.H.Tahsin.

Yorumu oyla      60      67  
teyze 4 Ekim 2012 Perşembe 11:50

Tabiki savaşa hayır.Haklıyız veya değiliz aptalca veya zorbalıkla sokulduğumuz bir savaşta tabiki illede TÜRKİYE.Savaşın mazlumları için gözyaşı dökerken,zalimler için yaşasın cehennem diyorum.

Yorumu oyla      65      49  
Misafir 4 Ekim 2012 Perşembe 11:03

Tarih 01.03.2003 CHP TBMM oylamasında HAYIR dedi.Yani SADDAMIN önderilip,TALABANİNİN Irak CUMHURBAŞKANI olmasına evet dedi.Bugünde yaptığınız,Esadın yanında durup,Kuzey Suriyeyi pkk güdümündeki Kürtlere teslim etmek.CHP nin bu tavrını TARİH ve büyük ATATÜRK asla affetmeyecektir.Türk Milleti ise hiç ama hiç affetmeyecektir.H.Tahsin.

Yorumu oyla      62      64  
Misafir 4 Ekim 2012 Perşembe 11:00

Sn Kuşoğlu yapmanız gereken çok ama çok AÇIK.Siz Milletvekilisiniz,TBMM nin arşivine kadar uzanırsınız,Orada Atatürk'ün 1936-37-38 de HATAY konusunda nasıl bir tavır sergilediğine bakarsınız,Atatürk'ün CHP ye ne talimat verdiğine bakarsınız,ona göre tavır takınırsınız.H.Tahsin.

Yorumu oyla      59      59