YORUMLAR
Toplam 42 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 2 Eylül 2012 Pazar 20:36

Evet sn Totem bizimde arzumuz,temennimiz aynı meyandadır.Herkes kendi fikrini,düşüncesini belli saygı çerçevesinde,karşısındakilere hakaret etmeden ifade etmeli.Burası giderek genleşen özgür ve o derece de saygılı bir platforma,bizlerin de katkısı ile dönüştürülmeli.Sn Kuşoğlu ile birçok konuda ayrı fikirlere sahip olsak da,bazı konularda aynı fikre sahip olsakda,saygı ve nezaket yönünden sn kuşoğlunu yakalamakta güçlük çektiğimize inanıyorum.Hata ise hepimize mahsus.Yapmamaya dikkat.H.Tahsin.

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 2 Eylül 2012 Pazar 20:02

Sayın yazarlar öncelikle kendilerini bir sorgulamalılar.Sayın Kuşoğlu bir milletvekili,Sayın Çıray da öyle ama onlar bile böyle saldırgan ve tahammülsüz olursa ve hiçbir kural ve etik gözetmeksizin insanlara böyle ithamlarda bulunurlarsa onları destekleyen sıradan insanların tavırlarını garipsememek gerekir.Ben ümitle sayın vekilin bana yaptığı haksız ithamdan dolayı özür dilemesini bekledim ama yapamadı beni kendisini yıpratmak için tutulan satılık bir yorumcu diye itham etti bu çok üzücü.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 2 Eylül 2012 Pazar 15:59

Cümlemizi Hasan Tahsin.Ben artık kin ve öfke ile dolu yorumlardan bıktım.Burada daha sağduyulu ve sakin yorumlar görmek istiyorum.kişilere ve kişiliklere saldırılmayan herkesin düşüncesini özgürce ifade ettiği ve tartışmaların uygar ve etik kurallar çerçevesinde yapıldığı bir platform istiyorum.Herkese sevgiler.

Yorumu oyla      55      51  
Misafir 2 Eylül 2012 Pazar 00:49

TOTEM......:))))))....Allahta seni güldürsün emi..H.Tahsin.

Yorumu oyla      54      49  
TOTEM 1 Eylül 2012 Cumartesi 20:05

İnsanların kendi boncuklarında keramet araması kadar komik bir davranış olmasa gerek!Hasan Tahsin Yusufelililer asla yalan söylemez demiş ki böyle bir genelleme sadece komik olur Yusufelili olan bir vatandaşta kendisini tüm milliyetçilerin sözcüsü sanıp ahkam kesmiş.Hayatımda beylik sözlerden ve avam racon kesmelerden hep iğrendim.Herkes haddini ve çapını bilerek konuşmalı.Kimsenin adına konuşmak kimsenin haddi değildir.Kendi düşüncelerinizi herkesin düşüncesi gibi aktarmayın.

Yorumu oyla      55      52  
Misafir 1 Eylül 2012 Cumartesi 16:55

H.TAHSİN senin gibilerle işimiz olmaz.Biz hiç bir zaman BBP'li olmadık..Rahmetli'ye herzaman gönlümüzde yer ayırmışızdır.Amma oyumuzu veremezdik.Akepe'ye yarayacak hiçbir oluşuma dost gözüyle bakmadık,asla da bakmayız.Türk Milliyetçisi olupta akepe'nin kolunda "VOLTA" atanlarla bu dünyada işimiz olmaz.Herkes kendi yoluna...Türk miiliyetçilerine kafatasçı diyen "promtor"'cu sizlere mübarek olsun;Unutmaki"yufka yüreklilerle,çetin yollar aşılmaz" yine de yüce Allah (C.C)emanet olun."YUSUFİYELİLER"

Yorumu oyla      56      52  
Misafir 1 Eylül 2012 Cumartesi 14:42

Ewet Hükümatımız altın ihracatını(!) 100 misli artırdı. Bankalar MB nezdinde tutabildikleri altın oranı her MB toplantısında artırıyor. İran'dan doğalgaz alıp parasını altınla ödüyoruz ve altın ihracatı(??) yapmış oluyoruz. Bankalar kuyumcuları solayıp halkın elindeki altını toparlamaya çalışıyorlar. Yakında yaşlıların altın azı dişlerine dadanılırsa şaşmamak gerek. En cahil AKAPE'li bile tünelin ucundaki ışığın güneş değil tren olduğunu anlayacak. Ama geç olacak. Makarnacılara böylesi müstehak.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 31 Ağustos 2012 Cuma 19:00

Kaynağım Merkez Bankası dostum. Ama yok öyle tek yandaş linkle çözüme ulaşmak. Biraz kafa yoracan, hesap yapacan... 1. TCMB Dış Borç Servisi verilerini alacan 2. TCMB Ödemeler Dengesi Ayrıntılı Raporlarını alacan. Biraz toplama filan, bulursun. TCMB, Taşnak değil bu arada :-)

Yorumu oyla      56      53  
Misafir 31 Ağustos 2012 Cuma 16:55

HİÇBİR YUSUFİYELİ asala ve asla yalan söylemez,yalancıyada şahidlik yapmaz.Yusufiyelilerin piri rahmetli Muhsin Yazıcıoğludur.O rahmetli doğruya doğru,yanlışa yanlış derdi.Asla riya yapmazdı, riyakarlarıda sevmezdi.Muhsin başkanın mekanı cennet olsun.Onu katledenlerin Gürbüz Çocuklar gurubunun çocuklarından oluşan bir HINÇAKÇI ERGENEKONCU çetesi olduğunu adımız gibi biliyoruz.Hesabını elbette soracağız.Gizli "YANLARLA" hesabımız var.H.Tahsin.

Yorumu oyla      60      59  
Misafir 31 Ağustos 2012 Cuma 16:52

2012 Perşembe 22:01,Yazdığın rakkamlar atmasyon ve gerçekleri yansıtmıyor.İlgili rakamları aldığınız bilgi kaynağının linkini verirseniz memnun oluruz.Kaynağınız Perinçenyan veya Yalçınyan kaynaklı ise belkide Küçükyan menşeyli ise bilgileri test etmeniz gerekmektedir.2001 de Kamu borç sıtokunun Milli gelire olan oranı %80 nin üzerindeydi,oysa bugün %40 ın altında,sen hangi masalı anlatıyorsun dostum.Kaynağın Dünya Bankasımı yoksa Hazine müsteşarlığımı?..H.Tahsin.

Yorumu oyla      58      57  
Misafir 31 Ağustos 2012 Cuma 16:45

Eğer Türktime yazarları koro gibi aynı şarkıyı söylüyorsa beni değil site yönetimini sorgulamalısın!zira demokrasiler ve sağlıklı tartışmalar çok sesli ortamlarda gelişir değer kazanır.ama siz eğer başka fikre ve sese tahammül edemiyorsanız açıkça söyleyin.bilmem soruna yeterince açıklama getirebildim mi güzel kardeşim.

Yorumu oyla      55      52  
Misafir 31 Ağustos 2012 Cuma 15:59

TOTEM kardeş! Sadece Türk Time sitesi yazarlarının eleştirel yorumculuğuyla mı görevlisiniz, başka sitelere de bakıyor musunuz :))

Yorumu oyla      62      53  
TOTEM 31 Ağustos 2012 Cuma 14:32

Kavramlar alt üst,değerlerin ırzına geçiliyor,riyakarlık ve ikiyüzlülük diz boyu,fanatizm ve holiganlık sınırları aşmış mantık tatilde seviye yerlerde sürünüyor ve ülke kimsenin umurunda değil beter olsun ama benim olsun ben söz sahibi olayım herkes bunun derdinde.Söylermisiniz böyle bir ülke kalkınıp huzur bulabilir mi?Bugün herkes değişik birşey yapsın ve kendi tavırlarını ve düşüncelerini sorgulayıp öz eleştiri yapsın.Başkasını eleştirmek kolay,özeleştiri zordur.

Yorumu oyla      55      59  
Misafir 31 Ağustos 2012 Cuma 13:17

Hiç bir TÜRK MİLLİYETÇİSİ;akepe hükümetinin gidişatına geçit vermez.Ülkemizin bu gidişatına(BANA TÜRK DEMEYİN UTANIRIM) diyen Hüseyin Çelik'in hiç bir açıklamasına evet doğru söylüyor diyemez.Hüseyin Çelik gibi kafalarla dolu akepe; demokrasi gereği sandıklarda boğulmalıdır.53 milyon 800 bin seçmenden sadece 20 milyon oy alan akape bu Millet'in sırtından OYLARIMIZLA İNDİRİLMELİDİR.Yetti artık.Hergün aynı saçmalıkları dinlemekten bıktık.Ülkemiz tamamen yönetimsiz bir haldedir.(YUSUFİYELİLER)

Yorumu oyla      60      50  
TOTEM 31 Ağustos 2012 Cuma 12:36

Eğer bir insan ne söylediğini anlayamasamda güzel konuşuıyorsun diyorsa ve bir başkası doğru olmayan ifadeyi değilde düzeltme yapanı eleştiriyorsa o kişiler için nasıl bir tanımlama kullanırsınız?Artık taraf olmak sizleri militanlaştırmış sağlıklı düşünemiyor ve beyninizi iyi kullanamıyorsunuz.Yalın ve adil olmak bu kadar mı zor?Kimseye biat etmeyin kendi aklınızın ne dediğine bakın bazen en süslü kelimeler şeker şekline bürünmüş zehirlerdir.Kendi değerlerini savunamayan hiçbirşeyi savunamaz.

Yorumu oyla      54      58  
Misafir 30 Ağustos 2012 Perşembe 22:10

OWLEYE dostumuz her ne kadar toksinlerin nedeni prostat olabilir dediyse de, TOTEM yine çarptırıp, neden sonuç ilişkisini karışık buruşuk hale getirerek sıyırmaya çalışmış. Bu beklenen bişey fakat OWLEYE dostumuzun tıbbi açıdan antropozu da gözardı etmemesini öneririm. Çare olarak sunulabilecek tavsiyelerden birisi * Olumlu, keyifli, eğlenceli biri olmaya gayret edin * de sorunun çözümüne katkım olsun. .

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 30 Ağustos 2012 Perşembe 22:01

Değerli H.Tahsin, matematikte 2+2=4'tür yorumundan yola çıkarak şu tabloyu yorumlayabilir misin lütfen: "Türkiye 1983 yılıyla 2007 yılları arasında faize 433 milyar dolar ödedi." - "Türkiye 1983 yılıyla 2011 yılı sonuna kadar geçen son 29 yılda aldığı borçların faizine 571 milyar dolar ödedi." Kafa bulandırma taktiğinden uzak matematiksel yorum lütfen. 

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 30 Ağustos 2012 Perşembe 21:54

Cumhuriyet döneminde yapılan camileri mimarlar değil de kabzımallar mı tasarlamıştı? Alooo, Diyanet İşleri, bırak bu işleri! Başbakan, BDP'nin bölücü söylemlerine bir şey diyecek durumda değil. Bölgeden tepki filan almaktan çekiniyor. Onun durmadan ayar vermeye çalıştığı tek parti CHP. Sert söylemini sürdürdükçe oy kaybedecek. Zaten bölgenin bir kısmının PKK kontrolünde olup olmadığı konusunda CHP milletvekili Adnan Keskin soru sorana kadar da ağzını bile açmadı.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 30 Ağustos 2012 Perşembe 21:44

TOTEM'e tek soru: son dönemdeki Cami altında yandaş hipermarketler fikrini nasıl buluyorsun?

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 30 Ağustos 2012 Perşembe 21:23

Yalakalık yada birilerine yaranma gibi eylemler benim micacıma terstir ben herzaman doğru bildiklerimi savunurum ve dostum akrabam yada babam dahi olsa inanmadığım bir sözünü desteklemem zaten bu huyumla ters adam yaftası yemişimdir.İyi ilişkiler uğruna esnemek bence kendi beynine ihanettir. Kimi kırarım yada kim bana kızar bunları gözetmem.dün desteklediğimi bugün fikrini beğenmezsem dünün hatırına kayırmam.Bu halimle kimseye yaranamasamda bu benim duruşumdur.Sevgiler.

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 30 Ağustos 2012 Perşembe 20:38

Büyük Önder ATATÜRK'ÜN 1920-1921-1922 de TBMM de yaptığı konuşmalarda,Ortadoğu coğrafyasının nasıl bir şekilde DİZAYN EDİLMESİ gerektiği hususunda detaylı bilgiler ve mesajlar vermektedir.Birinci dünya savaşı sonrası Ortadoğuda İNGİLİZ BOP'U çerçevesinde oluşturulan uydu ve suni Devletlerin tamamı teker teker çözülecek ve yeniden yapılanacaktır.Bu çözülme süreci son unda Türkiye yeni manzaraya göre GARDINI alıp yeni bir DURUŞ,yeni bir POZİSYON takınacaktır.Bu tarihi sorumluluktur.H.Tahsin.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 30 Ağustos 2012 Perşembe 20:35

Sevgili OWLEYE dostumuzun yorumlarını okumaktan keyif aldığımı e-dergahta defalarca dile getirdi.Bunu ifade etmekten asla gocunmam.Owlwyw dostumuza sözüm şudur.Büyük önderimiz ATATÜRK 20 Ekim 1923 de,ABD li Marcossona diyor ki,"Atatürk’ün, Amerikalı gazeteci Marcosson’a verdiği röportajda söylediği sözlerin bir bölümü:“Bir gün,cihan harbinden sonra Ortadoğu’da kurulan suni devletlerin halkları ayaklanacaktır.O gün geldiğinde Türkiye ORTADOĞU Halklarının yanında yer alacaktır.......". H.Tahsin.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 30 Ağustos 2012 Perşembe 20:19

Günümüzde gezegenimizin efendilerinin yaşadığı alanda DEMOKRASİDEN daha mükemmel bir yönetim,henüz icad edilebilmiş değil.Demokrasiyi beğenmeyen yoldaşlar,lütfen alternatif sistemlerini masaya koysunlar.Alternatifleri Sosyalizim veya Kominizim ise,bilsinler ki bunlar alternatif değil,müzelik sistemlerdir.Yeryüzünde HALKIN İRADESİNİN üzerinde bir irade yoktur.Var olduğunu iddia eden DİKTATÖRLERİN,yandaşlarının akıbeti Tarih sayfalarında anlatılıyor.Daha dün Saddam,Mubarek,Kaddafi ve Esed.H.Tahsin

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 30 Ağustos 2012 Perşembe 20:16

Iddia ediyorum,biläkis Atatürkün mirasini yiyip yiyip bitiremiyenlere ithaf olunur:1923 yili itibariyle Dünyanin en cazip ülkelerin den biri olacaktir Anadolu topraklari.Gayri menkuller tavan yapacaktir.Issizlik sifirin altina inecektir.Ülkemize yabanci is gücü getirmenin careleri aranacaktir.Ikitidarin elin de sihirli degnek olmamasina ragmen zengin den alip fakire vermesi bu güzel periyotu hazirlamistirHic kizmayin her sey kabak gibi orta da..

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 30 Ağustos 2012 Perşembe 20:14

Evet matematik asla ve asla yalan söylemez.Tıpkı OWLEYE kardeşin söylediği gibi,"İKİ NOKTADAN yalnız ve yalnız tek doğru geçer.asla iki veya daha fazla doğru geçemez.Cumhuriyet tarihi sürecinde katedilen KALKINMA miktarının tam iki misli kalkınma son on yılda gerçekleştirilmiştir.Bu alt yapı yatırımları itibarı ile de böyledir,gelişmişlik yönü itibarı ilede böyledir.Yeterli mi değil,daha iyisi yapılabilir.Cumhuriyetin yıllara sarih rakamları asla yalan söylemez.H.Tahsin.

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 30 Ağustos 2012 Perşembe 19:40

sayın totem;siz objektif düşünmekten kaçınıyorsunuz kendinizi farklı fikirleri yargılamaya endekslemişsiniz evet tabi ki haklı olduğunuz tenkitler var fakat genellikle sırf muhalefet olsun diye yazıyorsunuz bu öfke neden?biraz tarafsız olmayı deneyebilirsiniz

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 30 Ağustos 2012 Perşembe 18:36

'Anlamadığı herşeye karşı düşmanlaştırıcı davranma tavrı..' İşte benim aylardır ifade etmeye, tarif etmeye çalıştığım ifade buydu(Sadece TOTEM için değil). Büyüksün OWLEYE!. Fikirlerine her zaman iştirak etmesem de, bir kısmını da tam sökemesem de uzman katkılarını daha sık bekliyoruz Üstadım..

Yorumu oyla      56      49  
TOTEM 30 Ağustos 2012 Perşembe 18:10

Prostat ın sebebi toksik maddeler değildir prostat bezinin büyümesidir.lifı çok dolaştırıp şekspirden aristodan örnekler vermeyi kültür sanıp hayatı başkalarının sözleri ve gözleri ile yorumlamayı maharet sayanlar kendi beyinlerini sadece bir kayıt cihazi olarak kullananlardır.Seni anlamayanların fazlalığının sebebi insanların cehaletinden ziyade senin kelimeleri dolandırıp anlaşılmaz hale getirmeyi kültür emaresi sanmandır.saçmalayıp çok derin kelamlar etmiş havasına bürünmek eski bir hastalık.

Yorumu oyla      54      49  
OWLEYE 30 Ağustos 2012 Perşembe 17:34

İçinde artan toksik meddelerin nedeni prostat büyümesi olabilir..Belki de durum psikolojik değildir..Ancak bu cehalete derin hürmet gösterdikleri ve şahsı melankoli girdabından çekmeye uğraştıkları için editörlere teşekkür ederim..Anlamadığı herşeye karşı düşmanlaştırıcı davranma tavrı, muhtemelen anlamadığının anlaşılmamasına çabalama olarak yorulabilir..Tabii anlayanların sayısının fazla olması bu sitede yazma hevesimi artırmaktadır..

Yorumu oyla      59      50  
TOTEM 30 Ağustos 2012 Perşembe 17:26

birdolu kimliksiz ve ne olduğunu nereden geldiğini bilmeyen meczup burada şakşakçılık yapıp kültürlüyüm edasında önce değerlerinize ve kişiliğinize sahip çıkın.Sizin istediğiniz ve tarif ettiğiniz toplum imitasyon takıya benzer dışı değerli dursada aslında beş para etmez.Sıkıldım artık bu eblehçe kültür havalarınızdan ve avrupa özentinizden.

Yorumu oyla      54      58  
TOTEM 30 Ağustos 2012 Perşembe 17:24

Artık cidden ucuz militanların abuk sabuk sataşmalarından da sıkıldım OWLEYE nin Şekspirinden de kardeşim bırakın sallamayı çalkalamayıda kendinize ve ülkenize bir bakın yemişim şekspiri burada bir halk mutasyona uğratılıp genleri ile oynanmaya çalışılıyor sizler hala laf salatası yapıyorsunuz.Herkesi kendileri gibi satılık zannedenler para hesabı yapar bu doğal.Şekspirinin torunları dünyayı cehenneme çevirmiş sen hala edebiyat yapıyorsun hönkürmek dersen senin ki buna iyi örnek.

Yorumu oyla      53      58  
OWLEYE 30 Ağustos 2012 Perşembe 17:16

Doğrusu demokrasi televizyona benzer..Halk gösterişli reklamlara karşı kötü programlar izlerken elindeki uzaktan kumandanın seçimden seçime çalıştığının farkında dahi değildir..Farkındalığı yüksek bir toplum zaten demokrasinin haz etmediği unsurlardandır..Beyni diziler,iddia,futbol ve magazinle uyuşturulan bir toplumdan üstün ahlak ve varoluş erdemi bekleyenler için kudretli acılar müstehak kategorisinde değerlendirilir tarafımca..Politikadan umulan medet, fırsatçılların arzularını besler.....!

Yorumu oyla      61      49  
OWLEYE 30 Ağustos 2012 Perşembe 17:07

İki noktadan bir doğru geçer dışında hiçbir aksiyom yoktur..Rakamlar aldatıcıdır.Zorlama illüzyona ihtiyaç duyan için matematikte semirmek mümkündür.Kendinizi kandırmakta kullandığınız notalarla yaptığınız müzik bazen höynkürmek olur..Arya söylüyorum sözü, sadece sizin kutsal yalanınız olarak kalır..Tabii olarak atadan alınan töreyi bilgi kefesine koyan biri, diğer kefeyi zanları ve hasletleriyle doldurur..Taht soytarılığı en eski mesleklerdendir ancak herkes sheakspeare kadar iyi şiir yazamaz..

Yorumu oyla      62      49  
Misafir 30 Ağustos 2012 Perşembe 16:22

TOTEM Müessese ile yorum başına Dolar üzerinden anlaşmışlar. Yalnız aldığı artı puan başına 5 Cent ikramiye, eksi puan için de 3 Cent cezası var. O yüzden ay sonunda eline pek bişey geçmiyör..

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 30 Ağustos 2012 Perşembe 16:07

Perşembe 15:37..Bak sn dostum RAKAMLAR asla ve asla yalan söylemez.2x2=4 dür asla beş etmez üç te yapmaz.Bilmem beni anlıyormusun.Sen ve senin gibiler KAFALARINI kuma sokarak birtakım şarkılar,birtakım ninniler söyleyerek,ne iktidar değiştirebilir,nede iktidara ALTERNATİF olabilirler.Ben bu ülkeyi 1964-65 lerden beri yakinen gözlemleyip,yakinen izlerim.Senin mensubu olduğun siyasal zihniyet 60 yılı aşkındır tek başına İKTİDAR yüzü göremedi,yeminle söylüyorum 160 yıl daha geçse de göremez.H.Tahsi

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 30 Ağustos 2012 Perşembe 15:52

çok ilginç... ne zaman sizin yazınızı açsam, TOTEM takma adlı şahsın yorumuyla karşılaşıyorum. adeta hiç işi gücü yok, bekliyor, siz yazın o eleştirsin...

Yorumu oyla      56      52  
Misafir 30 Ağustos 2012 Perşembe 15:37

10:57 2002-2012 dönemini illa bir şeye benzetmek gerekirse Lale Devri'ne benzetilebilir. O da kaynakları israf etme açısından.

Yorumu oyla      56      51  
TOTEM 30 Ağustos 2012 Perşembe 12:51

Oluyor dünyada garip bir modernlik ve laiklik anlayışı türettiniz.Laiklik insanları inançsızlaştırmak değildir.modernlikte her şeyi mutasyona uğratmak değildir.Hiç karnıyarık yerken yaa bin yıldır bu karnıyarık aynı şunu modernleştirelim diyormusunuz? Şimdi Suriye Abd Mossad muhabbetinize gelelim lütfen samimi olun Siz sanki farklı bir çizgide mi gideceksiniz?Siz daha da ileri gidip bunlarla işbirliği yapar üstüne de bu halkı onların istediği gibi yaşamaya ve inanmaya zorlarsınız.samimi olun.

Yorumu oyla      56      50  
TOTEM 30 Ağustos 2012 Perşembe 12:46

Biz zafer haftalarını hep çok iyi kutlardık değil mi? Cumhuriyetin temellerinden bahsedip bu ülkenin tüm değerlerini garip bir modernlik anlayışı ile çürütmeye çalışan sizler değilmisiniz?Diyanet modern camii yapımına destek vermeyip hala 500 sene önceki mimariye yöneliyormuş!Sayın vekil siz ne tuhaf bir insansınız?Nasıl bir mimari olacağına birincisi diyanet başkanı karar vermez tasarım mimarların işidir ikincisi modern camii nasıl oluyor?Camii plazamı olacak modern kilise yada havra nasıl-

Yorumu oyla      55      49  
hulya 30 Ağustos 2012 Perşembe 12:27

Yılmaz Özdil'in "pelee Yanardağ. Karayipler’deki Fransız sömürgesi Martinik Adası" ile ilgili bir yazısı var tam da bu günlerde okunması gereken manşetlere değil uyarılara kulak verilmesi için güzel bir yazı...

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 30 Ağustos 2012 Perşembe 11:12

ANADOLU halk hareketinin emperyalizme direnişine 1917 Ekim devrimini yapanların verdiği müthiş destek ile,90 yıl önce emperyalistlerin öncü maşası Yunan ordusuna ağır yenilgi tatdıran atalarımıza minnettarız.KUVAYI-MİLLİYENİN düzenli orduya dönüştürülmüş ilk TÜRK GÜÇLERİ,Dünya harp tarihine yine Altın bir imzasını daha atmıştır.Bize büyük destek veren SSCB ye sırt çevirmemiz,LOZANDA sıkışıp,bunalmamıza neden olmasına rağmen küllerimizden canlanmamızı sağlayanlara minnettarız.H.Tahsin.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 30 Ağustos 2012 Perşembe 10:57

Cumhuriyetimizin ilk on yılı olan 1923-1933 arası ile,yaşadığımız son on yılı olan 2002-2012 arası Altın dönemleridir.İlk on yıl yoktan varoluş dönemi,Borç ödeme dönemi faiz sarmalığından kurtulma dönemidir.Yaşamakta olduğumuz son on yıla yani 2002-2012 arasına baktığımızda yine borç ödeme dönemi,faiz sarmalığından kurtulma dönemi,hatta borç verir hale gelme dönemidir.Tarihe baktığınızda,iki dönemde de dış destekli ayaklanma ve terör olayları had safhadadır.Daha dikkatli olalım lütfen.H.Tahsin.

Yorumu oyla      57      50