YORUMLAR
Toplam 57 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 8 Ağustos 2012 Çarşamba 18:24

Esatın Başbakanı uyandı ve esatı terk edip,Ürdüne sığındı.Hernedense bizim anamuhalefet ve Lideri bir türlü uyanamıyor.Aloo "uyanda balığa gidelim,Üsküdarda sabah oldu" ana muhalefet.G.K.Çoban

Yorumu oyla      60      56  
Misafir 8 Ağustos 2012 Çarşamba 15:55

h.tahsin bey,Kılıçtaroğlu,Y.Küçük tutuklandığında gurupbaşkanvekili olarak basın toplantısı düzenleyip şöyle bir demeç verdi:"Bana hiçkimse sn Y.Küçüğün haklı bir gerekçe ile tutuklandığını izah edemez".Bu basın toplantısının videosu youtube de ve diğer internet sitelerinde duruyor.Y.Küçün pkk nın teorisyeni,aponun ise en büyük danışmanı olduğunu,dünkü ergenekon davasında yazar Ümit Fırat ifade etti.Siz neden bahsediyorsunuz.Yakında BDP ile chp1991 deki gibi birleşirse kimse şaşırmasın.

Yorumu oyla      63      57  
Misafir 8 Ağustos 2012 Çarşamba 13:36

Büyük atatürk'ün "Gaflet Dalalet ve hatta HIYANET içinde olabilirler" diye tanımladığı darbeci CUNTACI çukur yapılar yaptıları darbelerle,Türkiyenin çağdaşı olduğu ülkelerin 50 yıl gerisinde kalmasına sebeyit verebileceğini sağ iken görüp,"Asker siyasete bulaşmamalı" diyerek önlem almaya çalışmıştır.Ne yazıkki Atatürk'ün biyolojik saldırı ile şehid edilmesi ile,HAUM Nahum çetesi harekete geçip,VESAYET REJİMİNİ 2007 nin 28 Nisanına kadar sürdürmüştür.Anlayabiliyormusunuz sn Hulya hanım.H.Tahsin.

Yorumu oyla      62      51  
hulya 8 Ağustos 2012 Çarşamba 13:14

M.Kemal gürbüz çocukların tarifini "gaflet,dalalet hatta hıyanet içinde olabilirler" diye tarif etmiştir.Gürbüz avına çıkmanıza gerek yok tarih kabak gibi ortada...

Yorumu oyla      62      54  
Misafir 8 Ağustos 2012 Çarşamba 12:24

Sn Kuşoğlu,CHP üst düzey yöneticileri ve CHP Genelbaşkanı sn Kılıçtaroğlu,Esed ve Suriye BAAS Rejimi Avukatlığından ne zaman vaz geçecek.Allah aşkına,Saddam,Kaddafi, ve Mubarek konularında CHP nin verdiği demeç ve söylemler ARŞİVEDEN yeniden gözden geçirilsin.CHP yetkilileri ESED'İN akıbetinin Saddamın,Kaddafinin,Mubarekin akıbetinden hiçde farklı olmayacağını göremiyecek kadar öngörüsüz mü?..Lütfen uyarın artık. H.Tahsin.

Yorumu oyla      61      53  
Misafir 8 Ağustos 2012 Çarşamba 11:07

Hasan Tahsin dostumuz,bu gürbüz cocuklar meselesini gazeteci yazar sn.Sevki Erek Bey de irdelemisti hatta isim bile verebilirim söylemisti.Bunlarin hala devlet kademelerinde yüksek mevkilerde görev yaptiklarini kendi hayatindan endise etmesi dolayisixla isim zikr etmekten vaz gecmistir.Esasinda ihtilalerde inanan insanlara zülümlerde her daim bunlarin parmagi vardir.Gizli kimlikle yasamak sadece Türkiyeye ait bir olay degildir her ülkede vardir.Bizdekisi ise cok siritmaktadir.K

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 8 Ağustos 2012 Çarşamba 09:53

Eşref Paşaya yapılan suikast,Bahtiyar Paşaya yapılan suikast,birer "Gürbüz Çocuk" operasyonudur.1993 de 33 silahsız erimizin şehid edilmesi birer gürbüz çocuk operasyonudur.Bu şekilde yüzlerce KAHPE ve Kalleş operasyon bu tür operasyonlardır.PKK bir HINÇAK yapılanmasıdır,ve yönetim kadrosunun tamamı Kripto Kimlikli Hınçakçılardır.Bunların hiçbiri Kürt değildir.Bugün BDP de KÜRTÇE bilmeyen onlarca M.Vekili var.Araştırılsın bunlar Kürtmü yoksa Türkmü? Yada başka mı?..H.Tahsin

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 8 Ağustos 2012 Çarşamba 09:48

Teyze unutmadan,Gürbüzlerin önemli bir kısmı kim olduklarını gayet iyi öğrenmişler ve öğrenenler de Türk Milletine olan kin ve nefretlerini,Yüce Türk Milletinin KUTSALLARI olan MANEVİ değerlerine sürekli olarak saldırarak,çirkin emellerine ulaşmak istemişlerdir.Pkk-ercenocon bağlantılar artık su yüzüne çıkmıştır.Fakat Türk Milletinin %50 si uyanmıştır.Geri kalan diğer %50 side hızla uyanmaya devam etmektedir.Türke Kefen biçenin sonun ne olacağını hep birlikte görmeye devam edeceğiz.H.Tahsin.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 8 Ağustos 2012 Çarşamba 09:37

Teyze bizim "GÜRBÜZ ÇOCUKLAR" hikayesi Yeniçeri Ocağına kadar uzanır.Rahmetli Karabekir Paşa Osmanlı Paşası olması hasebi ile Yeniçeri Ocağından esinlenmiştir diye düşünüyorum.1ci Dünya savaşında çok büyük kayıplar veren Anadolu bu boşluğu kısmen doldurabilmek için malüm Tehcirden arda kalan çocukları Karabekir Paşa yetimhaneler kurarak koruma altına alır.Bunların içerisinden onbini aşkın sağlıklı "GÜRBÜZÜ" de Askeri Liselerden Ordu bünyesine alır.Konu SOSYOLOJİK olarak iyi incelenmeli.H.Tahsin.

Yorumu oyla      56      49  
teyze 8 Ağustos 2012 Çarşamba 03:57

Bülent Bey TOPLUM HİÇ BİR ŞEYİ UMURSAMIYOR yazmışınız toplumu bilmem ama ben bayağı bir tuhaflaştım.Umursamak istiyorum tam kendimi veriyorum ummadığım dağdan kar yağıyor şaşırıp kalıyorum.Nerenin atasözü bilemeyecem büyük ihtimal internet gençlerinin olabilir: Güvendiğim dağlara kar yağarsa bende üstünde kayak yaparım diyorlar.Bende son zamanlarda gerek yakın çevremden gerek başkent kaynaklı kar tipi altındayım neler oluyor bir türlü kavrayamıyorum kimine makul gelen kimine felaket.Kayak yerine umursamamak yapıyorum.

Yorumu oyla      55      49  
teyze 8 Ağustos 2012 Çarşamba 03:46

Hasan Tahsin Abi Gürbüz çocuklar işine girdim ama içinden çıkamıyorum.Gürbüzlerin manevi babası K.Karabekirin kızı Silivri ziyaretinde bulundu.Çıkışta FENERBAHÇELİLER KADAR OLAMADIK dedi.Acaba iltifat mı etti küçümsedi mi tam çıkartamadım.Her ihtimale karşı gerekli yorumu yazdım kendisine.Gürbüzlerin kimler olduğu belli mi?Google taramalarında bulamadım tek tük varda doğruluğuna emin olamıyorum.Bazı yazarlara göre durum vahim.

Yorumu oyla      54      49  
teyze 8 Ağustos 2012 Çarşamba 03:40

Davete icabet sünnettir bazı hocaefendilere göre vaciptir.Makulde anlaşabilsek keşke.Kaç gündür olimpiyat coşkusu yaşayam diye ekrana kitlendim hüsrana uğradım.Yorumcu olimpiyatları daha heyecanlı altın yorumlar var.TOTEM ikide bir veda töreni yapıp benim sinirlerimi neden bozuyorsun?14:54 de kim ülkeyi iyi yönetir diye bir soru sormuşsun.Ben biliyorum kim yönetir ama yazmayacağım.Mevcut partiler değil.Şifreli yazam anla.Bir güzide spor klübümüzün başkanı.Kendisi aziz ve muhterem biridir.Mapusada girip çıkmıştır.Takımı Suriyede dostluk maçı yapmıştır.Parti kurarsa 25 milyon taraftar oy verir,17 partiye bedel.

Yorumu oyla      55      51  
Misafir 7 Ağustos 2012 Salı 20:50

Ya H+lya kardesim siz bizi sinr yapmak icin mi kisa kisa MANSET atiyorsunuz bura da ! Halk partisi hangi sorunu cözmüs ki,sorun cözen parti kiligina sokmaya calisiyorsunuz.Eger bu ülkede sorun varsa kaldirip o tasin altina bakiniz muhakka ki altinda CHP yi bulursunuz.1453

Yorumu oyla      55      51  
Misafir 7 Ağustos 2012 Salı 20:28

Yapmayin üstadim Bülent Bey,özrünüzün kabahatinizden daha büyük olabilecegini biri bize söyleyseydi inanin inanmazdik.Hala paralimi parasizmi yorumcu statüsünde cok eksi puan aldiniz.Yoksa biz sizi baska bir katogoriye koymustuk.Sizin Halk partide siyaset yapmaniz bizi hicte rahatsiz etmemisti.Son zamanlarda ki tutumunuzu oraya koysak almiyor buraya koysak almiyor, almiyor da almiyor.En iyisimi eski Bülent Bey olmayi deneyin olmaz mi? Eger bir gönül yiktiysen o kisiyi tekrar kazanmayi deneyin..

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 7 Ağustos 2012 Salı 19:53

17:08, o aradıkların senin peşine takıldıkların arasında ve en dorukta bir tanesi. Ankaranın yüksek tepelerinden birisinde noterlik yapıyor. Fazla arama, yorulma... bu da benden sana bir kıyak olsun.

Yorumu oyla      55      50  
TOTEM 7 Ağustos 2012 Salı 19:48

Siz kazandınız sayın vekil beni direk hedef göstererek hem Editörleri hemde yorumcuları etki altına alarak beni yıldırdınız!Bu iğrenç tavır ve abuk sabuk tavırların olduğu yerde daha fazla durmayacağım.Ama benim artık yazmayacak olmam sizin bu haksız tavrınızı ve buradaki birçok militanın yakışıksız tavırlarının üzerini örtmeyecek ve ben söylemesem de o gerçekler tüm çıplaklığı ile orada duracak.Sizi tebrik ediyorum sayın vekil.EDİTÖRLEREDE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.ARKAMDAN SALLAYABİLRSİNİZ ARTIK

Yorumu oyla      53      53  
Misafir 7 Ağustos 2012 Salı 19:46

Sayın yazar, yine de malum görüşün yobazlarına fazla takılmamanızı tavsiye ederim. Nitekim onlar yazınızda belirtmiş olduğunuz son on yılın felaketlerine dokunmazlar, duymamış olurlar. Onun yerine devr-i sabık yaratarak sanki son on yıldır başka birileri varmış veya her şey çok eskilerden geliyormuşçasına hedef saptırırlar. O da mı olmadı, farklı görüşlerden yorumculara saldırmaya başlarlar. Yazdıklarınıza aynen katılıyorum, tüm vicdan ve akıl sahipleri gibi.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 7 Ağustos 2012 Salı 19:07

h.tahsin isimli yorumcu türk-islam ülküsü f tipinin nin eline kaldıysa vay haline,vay halimize, sen yakında sivastan ötesini göremeyeceksin, yaftaladığın vatanseverlerin nasıl düzmece tertiplerle içerde olduğunu herkes biliyor.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 7 Ağustos 2012 Salı 17:08

Hülya sakın unutma,bu ÜLKENİN gerçek sahipleri Türk-İslam ÜLKÜSÜNE gönül veren katıksız TÜRK MİLLİYETÇİLERİDİRLER.Dün olduğu gibi bugünde ÜLKEYİ işbirlikçi hınçakçı İHANET şebekelerine karşı koruyacak ve kollayacaktır.Hınçakçı diaspora uzantısı Ergenekoncuların kimler olöduğunu,kimlerin torunları olduğunu,ne zaman muhtedi kılığında bu ülkeye ihanet içerisinde bulunduğunu yüce TÜRK Milleti gayet net olarak da bilmektedir.Haçapitlilerle,Apucehlilerin itifakının ne olduğunu da bilmektedir.H.Tahsin.

Yorumu oyla      58      55  
Misafir 7 Ağustos 2012 Salı 17:03

07 Ağustos 2012 Salı 11:49 da yazan Hulya kardeşim.Beni iyi dinle ve buraya düştüğüm notları derinlemesine araştır sorgula.Dikkatlice oku.1960 dan beri Şanlı TÜRK SİLAHLI Kuvvetlerinde etkin olan GÜRBÜZ ÇOCUKLARIN uzantıları,bir tek uzantı kalmayıncaya kadar temizlenip ayıklanacaktır.Hani 27 mayıs 1960 da Türk-İslam Ülküsüne inanan Türk Milliyetçilerini TASFİYE eden HINÇAKÇI Gürbüz çocuklar uzantıları var ya.İşte onlar cımbızla tek tek temizlenmeye devam edecektir.Yazdıklarımı araştır.H.Tahsin.

Yorumu oyla      57      55  
Misafir 7 Ağustos 2012 Salı 16:29

totem,bir yorumcunun ısrarla vurguladığı, senin emperyalizmi anlattığın yorumuna sonuna kadar katılıyorum.Şimdi şunu da söyler misin pazarlayacak bir şey kalmadığında sıra neye gelir?Soros ne dedi bu konuda onuda söyle.Senin asker çağında evladın/yakının yok mu?

Yorumu oyla      59      49  
TOTEM 7 Ağustos 2012 Salı 15:48

Hülya sen hariç:) Bir mert sen mi çıktın bu kadar adam içinde:) Çok yanılsan da en azından açık yürekli ve netsin zaten kadınlar çoğu zaman erkeklerden daha mert,net ve dik oluyor.Kıvırtma sözü kadınlara ithaf edilmiş olsa da kadınlara taş çıkartacak çok erkek var.Chp Ne hale geldi! Aleviliği siper eden Pkk yandaşı dinsizler çoğunlukta bir kısmıda zaten malum eski Dp liler baksana BDP ile aynı çizgide hareket ediyor Sıkışan pkk lıları birlikte kurtarma çabasındalar.bu chp mi sorun çözecek.

Yorumu oyla      54      57  
hulya 7 Ağustos 2012 Salı 15:26

CHP ülkedeki pek çok sorunu çözer ve başarabilir bundan hiç şüphem yok.

Yorumu oyla      59      50  
TOTEM 7 Ağustos 2012 Salı 14:54

Evet beyler bayanlar ben yanlış saftayım diyelim ve Akp herşeyi berbat yapıyor. Beni yönlendirin o zaman! Kim doğru?sizin öneriniz ne?Sadece Akp ye saldırmaya programlanmış beyinleriniz acaba eleştirdiğiniz tüm konularda alternatifler üretiyor mu?kim İktidar olursa çok İyi yönetir ülkeyi?CHP mi?Hadi söyleyin ama mertçe kıvırtmadan söyleyin.Zira burada bir tek net insan göremiyorum hadi dinliyorum.Vizyonunuz dar sadece bir noktaya kilitlenmişsiniz artık sıkıcı olmaya başladı bu durum.

Yorumu oyla      53      54  
Misafir 7 Ağustos 2012 Salı 14:20

koçum suriyeyle savaşmak istiyorsan hali hazırda bir savaş var gidip katılabilirsin,memnuniyetle karşılarlar.Ama mehmetçiğin kanını pa-zar-la-ya-maz-sın.

Yorumu oyla      55      49  
hulya 7 Ağustos 2012 Salı 11:49

H.T'nin yazısından esinlenilmiş ortaya yeşillik:Türk ve Türk halkının kutsallarını maske yaparak,Türk halkının manipülo eden SAHTE Türkçüler artık yüce TÜRK Milletini kandıramıyacaklardır.Çakma Türkçülerin kimlere ve nelere hizmet ettiklerini artık açıkça çekinmeden herkes ifade etmektedirler ve Ordu içerisindeki darbeci CUNTACI çukur yapıların temizlenmesi gerektiğini alenen haykırmaktadırlar.Yüce Türk MİLLETİ derin bir nefes alacaktır.Sizin gibilerde inşallah karalar bağlayacaktır.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 7 Ağustos 2012 Salı 09:58

Pazartesi 23:00Atatürk maskesi takarak,Türk halkını yıllardır manipülo eden SAHTE Atatürkçüler artık yüce TÜRK Milletini kandıramıyacaklardır.Zira Şanlı Türk Silahlı Kuvvetlerindeki gerçek ATATÜRKÇÜLER de perinçekçi çakma Atatürkçülerin kimlere ve nelere hizmet ettiklerini artık açıkça çekinmeden ifade etmektedirler ve Ordu içerisindeki darbeci CUNTACI çukur yapıların temizlenmesi gerektiğini alenen haykırmaktadırlar.Yüce Türk MİLLETİ derin bir nefes almıştır.Sizin gibilerde karalar bağlasın.H.T

Yorumu oyla      55      56  
Misafir 7 Ağustos 2012 Salı 09:52

Pazartesi 23:00 yazan bilgi fukarası zatı-muhterem.1 Mart 2003 de Türk Genelkurmay Başkanlığı koltuğunda oturan komutanın iki gün evvel yaptığı açıklamaları oku bilgilen,bilgi fukaralığını gider,çık sonra fikir beyan et.1 Mart 2003 deki TBMM zabıt ve tutanaklarını oku.Okuyamazsan o günün gazetelerini oku.Tezkereyi engelleyen öngörüsüz ve Ergenekoncu CHP zihniyetidir.Tıpkı bugün SURİYEYE müdahale etmemiz için çırpınan CHP gibi.Unutmayın bu sefer ENGELLEYEMEYECEKSİNİZ.H.Tahsin.

Yorumu oyla      54      55  
Misafir 7 Ağustos 2012 Salı 00:25

23:32, o zaman da yazmıştım ama onu anlayacak kafa nerde?"Bunları "BİLEN" birisinin sayyad-ı bi-insaf ile aynı tarafta olduğunun insaflı bir açıklaması yok. Kimilerinin kişisel koşulları bazı konuları "çok açık" ifade etmesine engel olabilir, anlarım. Tarafını doğru belirlemesine engel olmamalı, kişisel koşullar". Namık Kemal'in beytidir, "Muini zalimin dünyada erbab-ı denaettir / Köpektir zevk alan sayyad-i bi-insafa hizmetten".

Yorumu oyla      58      50  
TOTEM 6 Ağustos 2012 Pazartesi 23:32

Sevgili editör diğer üç yazarın makalaler altında bana sataşmalar olmuş cevaplarımı çöpe atmışsın ve ben Editör tüm sataşmaya dayalı konularla alakası olmayan yorumları yayınlamıyor diye düşünmüştüm ancak burada salt sataşma içeren bir yorumu yayınlamakla çifte standartlı bir duruma düşmüşsün.O koltukta oturmanın ve yorumları çöpe atıp yayınlama konusundaki kriterlerde hassasiyete dikkat etmenin yükü ağır mı geliyor size.Bu durumda bana sataşmalara yol vermiş oluyorsunuz değil mi?

Yorumu oyla      55      58  
Misafir 6 Ağustos 2012 Pazartesi 23:06

21:21, o yorum-analizleri okumadığına bahse girerim, sadece FUTBOL TAKIMI TARAFTARI gibi savunduğun kişiyi tanımak zahmetine bile girişmeden, "iftira" olsun adı, bir kere okudun mu? Yok eğer onunla aynı kafadaysan, gerçekten klavuzumuz karga demektir bu sayfalarda...

Yorumu oyla      54      56  
Misafir 6 Ağustos 2012 Pazartesi 23:00

"Irak'ın yeniden yapılanmasında MASADA olacaktık.Türkmenler Irakta söz sahibi olacaktı".Aaaah CHP aaah,sen hep bu ülkenin ayağına sıktın.H.Tahsin" buyurmuşlar. Ben de AÇ TAVUK diye başlayan atasözümüzü hatırlatır saygılar sunarım. Kurtların sofrasında neyin pazarlığını yapacaksınız? Hangi oyun kurucunuz var? VANMÜNÜTle mi yoksa SIFIRSORUNcuyla mı? Hele de taşları bağlamışsanız...

Yorumu oyla      61      50  
TOTEM 6 Ağustos 2012 Pazartesi 22:19

4-dolu gereksiz ve kısır kavga ile uğraşırken onlar işlerini yürütür.Muhalefete düşen başka konuşur iktidara gelince ağız değiştirir.Şimdi sen sanıyormusun ki bu yazarlar,siyasetçiler ve akademisyenler demokrasi ve adalet savaşı yapıyorlar asıl kavga koltuk ve çıkar kavgası.dün laikler İnançlı olanları eziyordu bugün inançlı olanlar diğerlerini sen kavga edecek ve kin duyacaksın ki asıl kin duyman gerekeni unutacaksın.Yani biaim asıl düşmanımız belli iken birbirimizi yiyoruz.SEvgiler

Yorumu oyla      54      57  
TOTEM 6 Ağustos 2012 Pazartesi 22:18

2_sermaye bu kuruluşları ele geçirmek için devletleri özelleştirmeye zorlar diyeceksin ki özelleştirirken yabancı şirket yasağı koysunlar o zaman!onunda yolunu,sana daha önceden imzalattığı uluslararası ticaret ve rekabet kanunları ile baştan kesmiştir zaten.dünya daki demir çelik işletmelerinin %80 inin belli şirketlerin elinde olduğunu biliyormusunuz?Enerji ve medyayı zaten biliyorsunuz.Evet bu şekilde özelleştirmelere yani değerlerin bu küresel sermayeye peşkeş çekilmesine bende karşıyım

Yorumu oyla      54      56  
TOTEM 6 Ağustos 2012 Pazartesi 22:17

Sabit fikirlisiniz ne desem boş.Şartlanmış ve hırsla yazıyorsunuz o yüzden size Vahşi kapitalizm ve özelleştirmelerle ilgili bir şeyler yazayım gerçi Bülent beyin köşesinde yazmıştım yayınlanmadı ama burada yazayım.Hepimizin dilindedir KAPİTALİZM,EMPERYALİZM VE ÖZELLEŞTİRMELER.Aslında aralarında tamamen organik bir bağ vardır.Dünya ya Küresel sermaye egemendir ve bu küresel sermaye Tüm dünyada Hükumetleri özelleştirmelere zorlar zira tüm enerji kaynakları,madenler ve haberleşme gibi küresel

Yorumu oyla      54      55  
TOTEM 6 Ağustos 2012 Pazartesi 22:16

Teşekkür ederim 21.21 de yazan arkadaşım. en azından beni anlayan birilerini görmek güzel ve sayın editör ben her sayfada 19.54 te yazan yorumcunun inatla bir yorumumu okuyun demesinden sıkıldım ve o yüzden o yorumlarımı kopyalayıp tekrar buraya yapıştıracak ve herkesin okumasını sağlayacağım benim çelişkim olduğunu söylüyoır arkadaşlar ve sizlerde okuyunuz lütfen arkadaşlar ve nerede çelişkiye düştüğümü ve yazdıklarımın içersinde hangi konularda haksız olduğumu lütfen yazın.Arkadaşta rahatlasın

Yorumu oyla      54      55  
Misafir 6 Ağustos 2012 Pazartesi 21:21

Sevgili gönül ve fikir dostumuz TOTEM nickini kullanan arkadasimiz.Sizi okadar iyi anliyorum ki,ISLAM TARIHINDE ilk olarak AYET yine bir kuru iftiradan ötrürü inmisti.Bos ver kardesim elinde ve eteginde tasi olan yaz aylarinda cok meyve olur taslasinlar.

Yorumu oyla      56      56  
Misafir 6 Ağustos 2012 Pazartesi 19:54

Sayın Kuşoğlu'nun ve diğer okuyucu-yorumcuların dikkatine sunuyorum. Yıllardır TOTEMin yorumlarındaki mantık çelişkilerini sergilemeğe çalıştım. Sonunda kendi ağzından kendi analizini yaptırdım. Fazla yorum yapmayacağım. Vereceğim linkte Sayın Dr.Çıray'ın bir önceki makalesine yazdığı "03 Ağustos 2012 Cuma 16:03"ten başlayarak yazdığı yorumlarını MUTLAKA OKUYUN, http://www.turktime.com/yazar/baslik/12066

Yorumu oyla      57      51  
Misafir 6 Ağustos 2012 Pazartesi 19:14

Sn Özkök'ün açıklamalarından anlıyoruz ki,1 Mart 2003 TBMM kararına vesile olan o günün CHP si Barzaninin Başkanlık koltuğunu hazırlamıştır.O gün yapılan hatayı düzeltmek ise,Türk Tarihinin en muhteşem Dış işleri Bakanlığı ekibine oldukça zaman kaybettirmiştir.Özkök Paşa diyor ki,"25 bib asker ile Kuzey Irak ovalarında bir tampon bölge oluşturacaktık ve Irak'ın yeniden yapılanmasında MASADA olacaktık.Türkmenler Irakta söz sahibi olacaktı".Aaaah CHP aaah,sen hep bu ülkenin ayağına sıktın.H.Tahsin

Yorumu oyla      55      55  
TOTEM 6 Ağustos 2012 Pazartesi 18:25

Demiş ve son olarak üçüncü isyancı veziri çağırtmış ve onada sor bakalım bu kervanın yükü nedir demiş o vezirde koşup gelmiş ipek taşıyor sultanım demiş sonra o vezirede koş diğer veziri çağır diyerek,kıskanılan veziri çağırtmış ve o vezirede git sor bakalım bu kervan nereden geliyormuş demiş vezir koşarak gidip gelmiş ve Sultanım kervan Bağdat tan gelip,Şama gidiyormuş ve yükü de ipekmiş demiş ve sultan karısına dönerek şimdi anladın mı neden üç katı maaş verdiğimi demiş!Anlayana:))Sevgiler.

Yorumu oyla      53      55  
TOTEM 6 Ağustos 2012 Pazartesi 18:22

Birgün bu vezirler durumu sultanın karısına açmışlar Sultanın karısıda kocasına sormuş bunun nedenini sultanda dur sana nedenini göstereyim demiş ve oradan geçen bir kervanı göstererek isyancı vezirlerden birini çağırıp sor bakalım bu kervan nereden geliyormuş demiş,vezir koşarak gidip dönmüş ve bağdattan geliyormuş sultanım demiş peki sen git diğerini çağır deyip diğer isyancı veziri istemiş onada sor bakalım bu kervan nereye gidiyormuş demiş o vezirde koşarak gitmiş ve şama gidiyormuş sultanım

Yorumu oyla      53      55  
TOTEM 6 Ağustos 2012 Pazartesi 18:20

Ey sayın vekil bana saldırı,sataşma ve bana yönelik sindirme çalışmasından başka yapılan mantıklı bir yorum göster.Senin değerli yorumcularının bir tek konularla ilgili analizini göremiyorum.peki ne yapayım o zaman size bir hikaye anlatayım Şimdiki ırak topraklarında hüküm süren bir sultan varmış ve bu sultanın dört adet veziri varmı ama birine diğerlerinin verdiği maaşın dört katını verirmiş,diğer vezirler buna ifrit olur onun ne özelliği var ki ona bizim üç katımız maaş veriyor derlermiş-

Yorumu oyla      53      55  
Misafir 6 Ağustos 2012 Pazartesi 17:43

Esed ci CHP lilere sesleniyorum.Esed bayramı göremeden SADDAMIN yanında kendisini bulacak.Kaddafiye arka çıkan CHP yönetimi 1 Mart 2003 de Saddama arka çıkmıştı.Bugünde Esede arka çıkan chp yine hüsranları oynayıp,BDP nin yanıbaşında kendisine yer edinecektir.Müzbin muhalefet CHP galiba,bu işlevini de çok yakında kaybedecek.

Yorumu oyla      53      55  
TOTEM 6 Ağustos 2012 Pazartesi 16:10

Anladım ki burada yorumcu falan yok sadece ortalığı terörize etmeye programlanmış ucuz militanlar var ne yazdığımı okumuyor bile vatandaş zira küçük aklı ile benimle savaş veriyor.Saldırarak,sataşarak ve hakaret ederek beni sindirmeyi planlıyor başka hiçbirşey umurunda değil.Bu zeka ve zihniyetle iktidar olmayı beklemek bence fazlası ile iyi niyetli olmak demektir.İşte sayın Vekilim senin saygıdeğer yorumcu profilin!Aslında sende görüyorsun ama elden ne gelir eldeki malzeme bu:)

Yorumu oyla      54      60  
hulya 6 Ağustos 2012 Pazartesi 14:43

Evirip çevirip işi müslümanlığa getiriyorsun.ALLAH öyle büyük öyle büyük ki bir kasırgasıyla insanoğlınun yıllarca yaptığını yerle bir eder, sırf kendinizi tatmin etmek için insanların inançlarıyla uğraşmayı bırakın, ALLAH AŞKINA bırakın.Ormana çok yakından bakarsan sadece dallar ve yaprakları görürsün.SEN,sana engel olan bir dala kızarken ormanı havadan idare eden ve o dalı başka amaçlar için düşüreni göremezsin,görmen için ormanın nereden kontrol edildiğine bakacaksın.

Yorumu oyla      60      51  
TOTEM 6 Ağustos 2012 Pazartesi 14:27

Böyle kimse beni Abd yada diğer ülkelerin benim haklarım ve özgürlüğüm için ülkeme müdahale ettiği palavrasına inandıramaz.Suriye konusunda Hükumet Bu emperyalist çete ile işbirliği yapıyor ve bana göre hayal ettiği kazanımı da alamayacak zira belgesel izlemişsinizdir bir avı önce erkek aslan yer sonra dişiler,sonra diğer hayvanlar kalanları temizler ve bizim ne dişi nede erkek aslan pozisyonunda olmadığımız kesin.Bir insan olarak Suriye de sergilenen çirkin tezgahı midem almıyor.

Yorumu oyla      56      60  
Misafir 6 Ağustos 2012 Pazartesi 14:24

TOTEM-Bir konu bunu zaman gösterecek devlet politikası olarak değerlendirmek beni aşar ama kişisel,bir vatandaş olarak Suriye konusuna bakışım çok farklı.Emperyalist çetenin yeni satranç tahtası Suriye kimse bana Esed in zalimliğinden halkını katletmesinden bahsetmesin bunların tümü bu çetenin kara propagandası ben bir Suriyeli olsam asla dışarıdan mudahil olan ülkelerin piyonluğunu yapmak istemem ve her ne olursa olsun esed e destek veririm.bunu çok eleştiren çıkabilir ama benim milli refleksim

Yorumu oyla      57      56  
Misafir 6 Ağustos 2012 Pazartesi 14:21

Ben Bir partinin vekillerinin gazeteci kisvesi ile yorumculuğa soyunmasının yanlışlığını baştan beri savundum ama sayın Kuşoğlu ısrarla ben gazeteci kimliğimle yazılar yazıyorum diye iddia ediyordu ama yukarıda Allah var bu dediğiniz eşyanın tabiatına aykırı bir şey.hem bir partinin milletvekili olup hemde objektif ve tarafsız yorum yazıyorum demek inandırıcı olamıyor.Neyse artık kişisel konuları bir kenara bırakıp ana konuya geçeklim.Türkiyenin dış politikası doğru mu yanlış mı çok netameli-

Yorumu oyla      54      62  
Misafir 6 Ağustos 2012 Pazartesi 14:03

sayın yazar buradaki bir kaç kişiyi ciddiye almayın, gözlemlediğim kadarıyla patolojik bir durum, antidepresan etkileri de olabilir.Şahsen Türk milletine özellikle de Türk gençliğine sonsuz güveniyorum.Sizde, Atatürk`ün ileri görüşlülüğüne güvenin,vasiyeti gençliğin üzerine, onlarda her şeyin farkında.Arkaların da değil yanlarında olalım yeter.Sevgiyle kalın.

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 6 Ağustos 2012 Pazartesi 12:43

'Makule Davet ' ne güzel bir çağrı ,ama bunu anlayıp tatbik edecek erdemli insanlar nerede,Hergün beş vakit namaza davet sözkonusu,namazın dışındaki saatlerde kaç kişi kamil müslüman olabiliyor,kaçı ahlakta makule uygun ,iftira ,yalan dolandan uzak ,neyi anlamış ,neye göre tatbik edebilmiş,ahlak ile dinini örtüştürebilmiş mi ? ,Müslümanlığınızı sorgulayanları HİÇ dikkate almayın kimse layusel değildir.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 6 Ağustos 2012 Pazartesi 12:31

Savunduklarımın çoğu kısır fanatizmin ürünü değil,yaşanmışlıklar şehadetler ve biririkim üzerine yapılan değerlendirmelerdir.Seni,n gibi evimde oturup dünyadan bi haber ahkam kesmiyorum sevgili kardeşim.Sen şuan savunduğun mazlumu oynayan yapıyı çok iyi biliyorum şimdi sen mazlum taraf görünürken bazı şeyleri görüyorsun ama ben onun zalim halinin madurlarından biriyim ve emin ol şimdi ki muktedir olanlardan çok daha zalim ve çirkinlerdi.Ben kısır partizanlıktan bahsetmiyorum ama anlayan yok.

Yorumu oyla      53      56  
Misafir 6 Ağustos 2012 Pazartesi 12:28

Hülya babam bana;Onurumu ve şerefimi her ne pahasına olursa olsun korumam gerektiğini öğretti bende oğluma aynısını öğretiyorum ve kimseye bunu çiğnetme,dik duruşundan taviz verme diyorum.Sizlere,Satılmışlıkla suçlanmak büyütülecek bir şey değilmiş gibi gelebilir ama ben doğru bildiklerim uğruna rütbe mevki ve parayı ret edip bu tavrımdan dolayı bedeller ödemiş bir adamım şimdi burada, yorum başına küçük paralar almaya tenezzül edecek bir internet faresi ithamına sessiz kalamam.ve benim-

Yorumu oyla      53      57  
hulya 6 Ağustos 2012 Pazartesi 12:19

Totem amma uzattın; Syn. Kuşoğlu sanırsam şöyle düşünüyor masumun yanında olanları ALLAH ödüllendiriyordur, peki iftiracının yanında olanları kim ödüllendiriyor? Malum insanoğlu ödül olmazsa kılını kıpırdatmaz.Mecliste bulunan biri olarak eğriyi-doğruyu senden benden daha yakından görüyordur herhalde.Bile bile,göre göre savunduğun çoğu şey KISIR,gelecek vaadetmiyor.Halkı olarak bir takım düşüncelere insanı sevk ediyor olabilir bunda kızacak ne var?

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 6 Ağustos 2012 Pazartesi 09:07

Saygıdeğer Bulent bey,Hertarafınızdan kalite aksa da,bazen kalite yapılarda ufakta olsa hata yapabiliyor.Bu nedenle aldırmayınız lütfen.Yorumcularınızın tamamı sizleri okunmaya DEĞER buldukları için okuyorlar.Unutmayalım okunan her metin olumlu veya olumsuz eleştiriye tabi tutulur.Bende yazılarınızı zevkle okuyorum,kimi zaman olumlu,kimi zamanda olumsuz eleştirilerimi dile getiriyorum.Benim sizden ricam,CHP sizi değiştirmesin,siz 19.asır CHPsini değiştirmeye dönüştürmeye çalışın lütfen.H.Tahsin.

Yorumu oyla      56      60  
TOTEM 6 Ağustos 2012 Pazartesi 02:09

Sizin başvurduğunuz iftira ve karalama yöntemine başvurmadım.Beni tanımadığınız halde,beni böyle itham etmeniz çok ayıp ki beni tanısaydınız küçük çıkarlar uğruna şerefim ve onurumdan asla taviz vermeyen ve vermeyecek bir adam olduğumu anlardınız.Sizi vicdana ve objektifliğe davet ediyorum.burada size eleştirir yorumlar yazıyorum diye en olmadık hakaret ve iftiralara uğramamı görmek yerine o kişileri değerli ve kaliteli bulup beni satılmışlıkla itham ediyorsunuz.Ben sizden özür bekliyorum.sevglr

Yorumu oyla      54      61  
TOTEM 6 Ağustos 2012 Pazartesi 02:06

Sizin gibi düşünmeyen insanlara paralı satılık insanlar derseniz< ayıp olmaz mı?Hayır siz kendinizi yıpratmıyorsunuz,Beni yıpratmaya çalıştınız ama bu denemeniz ters tepti.Ben burada hergün saldırı,iftira ve düzeysiz sataşmalara muhatap oluyorum ama kimseye sizi Bülent bey bana sataşmanız için tuttu ve her sataşma yorumu için size para veriyor diye bir iftira atmıyorum.Ki benim size yaptığım eleştirilerde hakaret,aşağılama ve iftira asla olmadı.Burada bana koro halinde hakaret edildiği halde-

Yorumu oyla      53      62  
TOTEM 6 Ağustos 2012 Pazartesi 02:03

Sayın Vekil birine sen satılık,para ile birilerinin fedailiğini yapan birisin demek öyle hafife alınacak bir iftira değildir!Şimdi ben çıkıp ta bir arkadaşımdan öğrendim,Bülent Kuşoğlu aslında İsrail'in para desteği ile vekil yaptığı bir adammış ve Türkiyeyi karıştırmak için para alıyormuş desem bu size yapılmış büyük bir haksızlık olmaz mı?bundan rahatsız olup kırılmazmısınız? sizin gibi düşünmüyorum ve bu ülkenin % 75 i sizin gibi düşünmüyor ki!Oyunuz sadece % 25 ler düzeyinde şimdi siz-

Yorumu oyla      53      62