YORUMLAR
Toplam 15 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
TOTEM 4 Ağustos 2012 Cumartesi 23:25

Vatandaşların gönlünü yapıyorum bu akşam yorum falan yazmıyorum konular orada öylece duruyor atışıp duruyoruz!Hoş atışma konusunda da becerileri olsa yüreğim yanmayacak onu da beceremiyorlar.Bu vatandaşların dünya umurlarında değil zaten derin konular sıkıyor vatandaşları düşününce mazot yakıyorlar gibi düşünmeyi sevmiyorlar onun yerine üç beş sloganı tekrarlayıp kendilerini tatmin ediyorlar.Hani boksör grogi durumdadır ve şuursuzca yumruk sallar ya bunların ki o misal.

Yorumu oyla      54      56  
TOTEM 4 Ağustos 2012 Cumartesi 21:21

Ben kaz sevmem fazla yağlı ve vıcık vıcık olur tipkı sizin gibi.Sende arada bir göstermelik te olsa Akp nin bir tek icraatını destekle yada militanlığını yaptığın cenahın bir tavrını eleştir:)Bu arada ben uşak değilim ki efendim olsun!Beni kendinle karıştırdın sanırım::)Olmaz şimdi saydığın konularda eleştiri yaparsam aklımca burada güven kazanacağımı düşünürsün:))Bu arada sen gibi bebe ile uğraşmak için kimseyi yanıma almayacağım gibi seninle uğraşsın diye şapkamı bırakıyorum buraya:)anlat sen.

Yorumu oyla      53      59  
Misafir 4 Ağustos 2012 Cumartesi 18:55

çevir kazı yanmasın TOTEM efendi.arada akpyi eleştirir gibi yorumlar yaparak aklınca burada güven kazanacaksın. ayrıca o söylediğin konuların hiç birinde efendilerin olan AKP lilere ciddi anlamda eleştiri yok.Çok istiyorsan işkenceci Emn. Müdürünün Vali olarak atanmasını eleştir.AIHM nin son kararında konu edilen işkenceci ve tecavüzcü emniyet mensubunun üst makama atanmasını değerlendir.pardon istersen bi de Hatay Dörtyol daki AK oğlan faciasını.aynı kaptan beslendiğiniz Frontalı da yanına al

Yorumu oyla      61      52  
TOTEM 4 Ağustos 2012 Cumartesi 16:23

Daha öncede oldu bu sitede bir meczup çıkıp bukalemun gibi kılıktan kılığa girip siteyi terörize etti.Yazarlar benim peşime düşmüş ve Akp nin paralı yorumcusu olmakla suçluyorlar oysa ben İsrailli bir yahudiyim deyip (Ki oda şüpheli ya)burada benim ülkemi,halkımı,tarihimi ve dinimi eleştirip saldırıyor ve buradaki yazarından yorumcusuna kimse bundan rahatsızlık duymuyor ama TOTEM kim acaba diye merak edip birde iftira atıyorlar.Nasıl bir manzara sayın Atilla!!Trajikomik değil mi?

Yorumu oyla      53      57  
TOTEM 3 Ağustos 2012 Cuma 21:10

Karşındakini nasıl bilirdin demişler kendim gibi demiş meczup bunların kide o misal sanırım siz satılık insanlarsınız ve oyunuzu yada başka bir değerinizi ucuz bedellere satıyorsunuz ki! başkalarını da kendiniz gibi sanıyorsunuz.kafataslarının içinde Kanatlılar kadar beyin taşımayanlar klasik ezber sloganları sürekli tekrarlayarak yorum yaptıklarını sanırlar oysa yaptıkları tek şey içlerini dolduran irin ve cerahati dışa kusmaktır.Bu çirkin ruhla nasıl yaşayıp aynaya bakıyorsunuz merak ediyorum.

Yorumu oyla      53      63  
Misafir 3 Ağustos 2012 Cuma 18:42

akp'nin yerel seçimler için yeni stratejiler belirlemesine hiç gerek yok.rüşvet niyetine dağıtığı kömür,nohut,makarna,bulgur gibi mamullerin miktarını arttırsın, biradaki TOTEMgiller benzeri beslemelerinin sayısını fazlalaştırsın ve yövmiyelerine zam yapsın yeterli olur.Zaten toplumun yaklaşık yarısını sadaka kültürüne alıştırmadı mı?

Yorumu oyla      64      51  
Misafir 2 Ağustos 2012 Perşembe 02:33

Ben insanlarda en çok dürüstlüğe,samimiyete ve tutarlılığa önem veririm!daha dün Polise söylemediğini bırakmayanlar,Feto teşkilatı diyenler bugün Polis sever olmuşlar!Ben aslında olayları yorumlamak istiyorum ama gördüğüm ikiyüzlü ve sahte tavırlar beni çoğu zaman bundan alıkoyuyor.Lütfen bir nebze olsun samimi olun Dün orduyu yıpratmayın deyip genelkurmay başkanlarına paşam diyenler bugün söylemediklerini bırakmıyorlar.siz fırıldakmısınız acaba?Tutarlı olun inanın başım döndü sizi izlerken.

Yorumu oyla      55      57  
Misafir 1 Ağustos 2012 Çarşamba 17:48

Bu hadiseyi görünce medya da ,Halk parti döneminde Halka yapilan muameleleri nistajiledim.Bunlar Halk partisinin gelistirmis oldugu yöntemlerdir,10 sene sonra bunlarin eserini göremiyeceksiniz,Yani, SIFIR kuralsizlik.Capanoglu

Yorumu oyla      56      55  
OWLEYE 31 Temmuz 2012 Salı 17:43

Emanet konusunda insanların en hayırlısı, emaneti arzu etmeyenlerdir.Şerlisi de iki yüzlü olan kimselerdir ki; iki sınıf halktan onlara bir yüzle gelirler,bunlara da başka yüzle gelirler der peygamberimiz..( ebu hureyre,kitabul menakıb)..Tabii şimdi medyanın var olduğu çağımızda insanların yüz sayısının tespiti daha da kolaylaşmıştır..Siyaset de tiyatronun farklı bir şeklidir kendine has sahnelerinde..iyi bir izleyici suflörden dinleyerek konuşabildiğinizi anlayabilir pekala....

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 31 Temmuz 2012 Salı 11:48

Hatay da polislere yaşatılanlar polis camiasında şok etkisi yaratmadı mı?o polisleri ekranlarda gören eşleri,çocukları,anaları babaları,komşuları,akrabaları neler hissettiler acaba,seçim zamanı polisler sandık başına gittiklerinde bu olayı hatırlamayacalar mı?ya da belki de seçimde polisleri kafaya almak için bazı imkanlar sağlanırsa bunlara kanacaklar mı?diye insan düşünüyor ister istemez.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 31 Temmuz 2012 Salı 11:45

AKP'lilerin hepsinin oruçlu olduğunu nasıl anladınız,ne malum farklı görünmemek için yalan söylemediklerini,ayrıca oruçlu olanlar daha mı dindar,daha mı iyi insanlar,yazınız hoş olmamış,ayrıca B.bakan istediği taktiği uygulasın oy kaybettikleri gerçeğini değiştiremezler,hem ülkeyi savaşa sokacaksın hem hergün içerde şehit vereceksin,hem halkını her yönden sıkıntıya sokacaksın da oy kaybetmeyeceğini mi sandınız,bu halk yavaşta olsa uyanıyor,oyların düşmesinden de belli.

Yorumu oyla      59      49  
OWLEYE 31 Temmuz 2012 Salı 09:40

Bu camianın yaşanmamışlıkları trajikomik sunumlara vesile olmakta..Zamanında bilderberg e katılan gazeteci ve diplomatları vatanhaini ilan eden koru da kendisi bu toplantıya katıldığında biz değiştik mi olmuştur..Bu değişim değildir..Mutasyondur..Ve çok az mutasyon yaşamına eskisi gibi devam eder..Genleri bozan para,itibar,hırs ve iktidara uzun süre maruz kalınmasıdır trajedileri..Ve ayrıca islamın sözüdür; başınıza gelen musibetler yaptıklarınızın sonuçlarıdır..Polisler olaya böyle baksın...

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 31 Temmuz 2012 Salı 09:38

İkisini de ihraç etmeliler...Bunlar soyadını ve mazisini siyasete tahvil edenler..Allah onları bu dünyada iken hem de Ramazan da rezil rüsva etti.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 31 Temmuz 2012 Salı 09:24

3 dönemdir akp ye oy veren insanlardan biriğim.fakat son zamanlarda atılan yanlış adımlar ve izlenilen yanlış politikar yüzünden bir daha asla akp ye oy vermiyeceğim.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 31 Temmuz 2012 Salı 09:09

Ecdadımızdan miras kalan değerlerimize saygı duymayanlar bizi yönetemesin artık.Oruç şahsı ilgilendirir. Partinin baskı hakkı yok ama mübarek Ramazana saygı istiyotuz. Ayrıca, "Ramazana hürmet etmemek gerçeği", siyaset penceresinden daha sığ hale getirilebilecek bir meselemi dir? Bu noktada, sayın milletvekili, merkezde durmuş ya da daha radikal bir çizgiye çekilmiş farkeder mi?

Yorumu oyla      53      53