YORUMLAR
Toplam 30 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
OWLEYE 22 Temmuz 2012 Pazar 20:48

Mevcut fizyognomi bilgimle sn.Kuşoğlu iyi kalpli bir insan olduğunuzu düşünmekteyim...Yüreğini beyninin önünde tutan insanların sayısının da azalması savını gözönünde bulundurarak söyleyebilirim ki ;girilecek seçimde bir söylem birliğine varamamış anamuhalefet ,bu makamını da yitirebilir...Bu rasyonel düşünme yetisinin bastırılmasını engelleyen unsurlardan arınmış bir aklın öngörüsüdür..Karda kaybolmuş birinin, ardından gidilebilecek kardaki ayak izini takip etmesi bir seçimdir neticede....

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 22 Temmuz 2012 Pazar 08:52

Sn Kuşoğlu,Lütfen sn Genelbaşkana söyleyiniz,Ülkemiz 1980-2004 arasında “faiz-hırsızlık-yanlış yatırım” gibi başlıklar altında,5 bin gerçek-tüzel kişiye 1.5 trilyon dolarını kaptırdı!Bu şebekenin avukatları,maşaları,şimdilerde CHP ye sızıp,CHPyi kendi emelleri doğrultusunda kullanmanın planlarını yapıyorlar.Özellikle Y.Divanda sözde aklanan şebekenin elemanları,CHP ye sızmaya çalışıyorlar.Çok yakında nasıl aklandıklarının BELGELERİ ortaya çıkacak olan bu SOYGUNCULARI CHPye sokmayınız.H.Tahsin

Yorumu oyla      56      52  
Misafir 22 Temmuz 2012 Pazar 08:31

Bu arada bu sitenin yorum odalarında,Ergenecon ve BALYOZ Darbe planlarının DÜZMECE olduğu iddiasını sürekli gündeme getirip zihin bulanıklığı yaratmak isteyenlere en güzel cevabı yine GENEL KURMAY Başkanlığımız verdi.Genelkurmay,Balyoz darbe planları belgelerinin orjinallerini Mahkemeye gönderdi.Kripto kimlikli Ermeni dönmeleri bakalım şimdi hangi yalanlara sığınacak,doğrusu çok merak ediyorum.H.Tahsin.

Yorumu oyla      56      53  
Misafir 22 Temmuz 2012 Pazar 08:27

Sn TOTEM kardeşin son yorumuna bende katılıyorum.Provakasyon yapıp,bilgi kirliliği ile kaos ortamına destek veren üçbeş yorumcunun asıl kimliklerinin ne olduğunu bilenler biliyor.Bizim ise tek derdimiz var,o da Ülkemizin hızla kalkınıp büyümesi,yüce MİLLETİMİZİN bir an önce REFAHA ulaşması."Üçbeş çapulcunun" derdi ise,Türk Milletinin kalkının gelişip,refaha kavuşmasını engellemek.Bu Millet refaha kavuşacak.CHP deki son değişim ve dönüşüm bunun en bariz işaretidir.H.Tahsin.

Yorumu oyla      58      52  
TOTEM 21 Temmuz 2012 Cumartesi 20:14

Teyze Üzülme senin ne söylediğinin zerre önemi yok bu vatandaşlar için zira buraya ne yorum yazmaya nede tartışmaya girmişler tek dertleri birilerine kinlerini kusmak!O yüzden sen ne söylesen nafile vatandaşların tarzı bu.Bunlar rumuz bile yazmaya cesaretleri yoktur zira sözlerinin arkasında duramayacak kadar korkak olduklarından karanlıkta sallayıp sıvışırlar.Burada üçbeş kişiyiz rumuzla girip sözlerimizin arkasında duran ve fikir üreten ve buna tahammül edemeyen korkaklar yıldırmaya çalışıyor.

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 21 Temmuz 2012 Cumartesi 17:58

16:39, "dervişin fikri ne ise zikri de o'dur", doğrulanması çok ilginç oldu. "Paralı demek istemiş sanırım ama pahalı çıkmış", ucuzmilitan denilmesine nazire olsun diye pahalımilitan deyince güzel bir çağrışım yapmış, bilinçaltı daha güzel sunulamazdı, teşekkürler. AKP dalkavukluğu için bile olsa masa başında yorum nöbetine yatmak böyle sürprizler de yaşatıyor. Güzel yaz havasının tadını çıkartmak gerek, stres dağıtmaya birebir.

Yorumu oyla      55      49  
teyze 21 Temmuz 2012 Cumartesi 14:30

11:41 Ramazan ayı ve bayramı İslam Alemine aittir bu sebepten müslümanların tekrar kutlarım.Diğer dinlerinde oruç ve bayramları var onlarınkinide zamanı gelince haberim olursa etrafımda biri varsa kutlarım durduk yere kutlamam.Ben kendiminkileri takipteyim.Bu tür kutlamalarda İslam Aleminin...Hıristiyan Aleminin....falan deninp kutlanır ya öyle düşünerek yazmıştım .Bu kutlamayı,Yeni CHP yi kutladım diğerlerini değil,Fenerlileri kutladım diğerlerini değil gibi de düşünebilirsin.Yani kutlanılacak kimseler kutlandı diğerleri kutlanma zamanını bekliyor.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 21 Temmuz 2012 Cumartesi 11:41

TEYZE'ciğiğim en son hak din islam peygamber Hz.Muhammed'dir.o halde ayırım yapamazsınız!Müslüman olanların ramazan'nını kutluyorum diyemezsiniz.Yanlışlarınız gittikçe artıyor.Araştırınız ve öyle yazınız.Ayrıştırıcı olamamaya geyret ediniz.Diyeceğim budur,diyeceğiniz ise luzumsuzdur.Kaal'e almam,değmez "teyze"'ciğim.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 20 Temmuz 2012 Cuma 16:39

Ucuz olmak ne dir biliyormusunuz?Fikren başedemediği kişilere saldırarak taciz ederek ve hakaret ederek kendini göstermeye çalışmaktır.Vastandaş kanatlı canlılar kadar olan beyni ile bana çaktığını sanıyor,Paralı demek istemiş sanırım ama pahalı çıkmış:)Ve Denizfeneri için ne diyorsun demiş!!Konu Chp tartıştığımız mevzu başka ama vatandaşın canı denizfeneri konuşmak istiyor zira tek ilgilendiği konu bu.O konu hakkında fikrimi defalrca yazdım ama yetmez sürekli onu konuşalım istiyor.Off ki ne off

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 20 Temmuz 2012 Cuma 14:50

nöbetçi yorumcu pahalı militana, bir nazik davet, bu habere de bir yorum lütfen. Değerli analizlere açık. Denizfenerinin son haberi, mutlaka bekleriz, http://www.turktime.com/haber/Herkes-Hayal-Gormus/185259

Yorumu oyla      54      55  
Misafir 20 Temmuz 2012 Cuma 13:10

Son zamanlarda dunya islerine o kadar dalmis gitmisimki neredeyse 12 ayin sultani ramazani serifin ilk sahurunun Cuma gecesi oldugunu unutacaktim.Bulent Beyin,Erkan Beyin o guzel programinda yaptigi uyariyla ogrenmis oldum.Bu arada programin cok ilgi ve alaka uyandirdigini saniyorum.Bir gun butun Turkiye Bulent Beyin ne kadar samimi ve konulara ne kadar hakim oldugunu gorecektir.Her kesin ramazanini kutlarim.Teyzemin FB kutlamasina katilmiyorum taki kupayi aslina verene kadar.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 19 Temmuz 2012 Perşembe 22:01

Her ne kadar beni ANAHTAR listeye dahil etmemiş olsalar dahi,ben CHP nin son KURULTAYINI da,P.Meclisine girenleride çok beğendim.Vatana,Millete,tüm Ortadoğu halklarına hayırlar getirmesini dilerim.Sn Kuşoğlunu da canı gönülden kutluyorum,CHP deki Kuşoğlu yapısındaki isimlerin hızla çoğalmasını temenni ederim.H.Tahsin.

Yorumu oyla      57      51  
teyze 19 Temmuz 2012 Perşembe 18:52

Sayın yorumculardan müslüman olanların Ramazanını kutluyorum,Bülent Bey yeni CHP yeni PM kutluyorum hayırlı olsun, son olarak Dünya Fenerbahçeliler Gününde bütün Fenerbahçelileri kutluyorum.Erkan Tan videosunu tıkladım 50 dakikalıkmış onu sonra izleyip not verecem şimdi zamanım yok, devamsız yorumcu kupasını bana vermesinler diye bu yorumu acele yazıyorum,19:07 de kutlamalara katılacağım.

Yorumu oyla      56      51  
TOTEM 19 Temmuz 2012 Perşembe 15:13

Vallahi daha iyi biliyorsanız siz yazında bende okuyayım ama sizin analiz yapmak neyinize?Saldırın,sallayın sıvışın.normal bir insan her konuda aşağı yukarı bir fikir ortaya koyabilir.yalnızca ucuz militanlarda bu yeti yoktur.Ama haklısınız analiz yapmak bir birikim,zeka ve düşünme iş oda sizde yok o yüzden aynen devam edin.

Yorumu oyla      55      51  
Misafir 19 Temmuz 2012 Perşembe 14:57

Artık kesmiyor AKPnin siyasetini savunmak , CHPyi de ancak BEN yola getiririm. Sayın başkanım da öyle yapmıyor mu? Türkiye'nin siyasetini düzelttiği(!) yetmedi, dünyaya da düzen veriyor, ayar veriyor. Arada ufaktefek yol kazaları olsa da, komşulara azıcık maskara da olsak, mühüm deel. Ben var ya ben, herşeyi benden iyi bilen olabilemez.

Yorumu oyla      55      50  
TOTEM 17 Temmuz 2012 Salı 22:12

Ruh haline sokmuş.Peki Chp ne yapmalı?Öncelikle kendi içinde istikrarlı ve tutarlı olmalı,sonra gerçekten bu ülkeyi yönetmek üzere projeler ve yöntemler geliştirmeli artık Akp nin ak dediğine kara diyerek ve halkın inançları ile uğraşarak iktidar olamayacağını anlamalı.Eğer birileri Dini suistimal ediyor diyorsan bunu önlemenin yolu dine savaş açmak değildir.Ben Chp nin daha doğrusu sol bir partinin güçlenmesini tüm kalbimle istiyorum ama Türkiyede sol anlayışı artık kendini revize etmeli.

Yorumu oyla      54      51  
TOTEM 17 Temmuz 2012 Salı 22:08

Zorunda hissediyorlar,Aleviliği savunmak için Sünni Müslümanlara saldırmaya gerek yoktur.Aleviliği suistimal edip Aleviliği İslam karşıtlığı haline getirmeye çalışanlarada inançlı gerçek Aleviler sahip çıkmak zorunda hissediyorlar kendilerini.Chp içindeki Gerçek solcular demokrasi dışı tavırlar sergileyen cunta yanlılarını savunmak zorunda hissediyorlar kendilerini ve tüm bunlar Chp lilerin kafasını karıştırıyor ve sürekli alınan yenilgilerde kendilerini oldukça saldırgan ve agresif bir ruh-

Yorumu oyla      53      52  
TOTEM 17 Temmuz 2012 Salı 22:05

Hülmü ile Chp ye sahip çıkanlar.Şimdi bu ifadelerimi bile saldırı yada eleştiri olarak algılayabilirsiniz ama değil sadece kendimce saptamalar yapmaya çalışıyorum.Peki Chp bu kitlelerin beklentilerini yeterince karşılayabiliyor mu?Bence hayır neden derseniz Chp yönetiminde sürekli farklı şarkılar söyleyen yönetim kadrosu var yani Chp nin ve Chp linin kafası karılık.Aslında Chp nin içinde inançlı insanlar var ama içlerindeki inançsız olanları savunmak için kendilerini inançlılara saldırmak-

Yorumu oyla      54      51  
TOTEM 17 Temmuz 2012 Salı 22:00

Chp...Bu ülkeni yaklaşık % 25 i bu partiye oy veriyor Chp ye oy veren kitlenin analizini yapacak olursak sol kökenli olupta Chp den başka sol parti göremediği için el mahkum oy verenler,Alevi olupta Akp yi ve diğer sağ partileri sünni gelenekten olduklarını düşünerek kendilerini Chp nin ifade edebileceğine inananlar,Dinlere ve dini yaşam tarzına tepkili ve bu konuda endişeleri olanlar ve Chp nin gerçekten solun kalesi olduğuna inanan veya inanmak isteyen ve Atatürk ün kurduğu parti olması-

Yorumu oyla      55      51  
Misafir 17 Temmuz 2012 Salı 21:32

Sencer Ayatayı dinlerken büyük keyif alıyorum.CHP de Sencer hocaların sayısı artarsa,CHP yi kimse tutamaz.Tamda BİLGİ ÇAĞININ istediği,aradığı bir siyaset adamı.H.Tahsin.

Yorumu oyla      57      51  
Misafir 17 Temmuz 2012 Salı 18:07

Kılıçtaroğlu CHP ye değişim ve dönüşümü söylediği şekilde yaptırabilirse,CHP nin dönüşü gerçekten muhteşem olacak.

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 17 Temmuz 2012 Salı 15:09

Kurultayda verilen MESAJLAR,oldukça UMUT VERİCİ mesajlar.Dileriz MESAJLARIN içeriğindeki vurgular tek tek hayata geçirilir.Bir diğer temennimiz ise,CHP yi darbeci Cuntacı dayatmacı takımından tek tek temizlemek olmalı.2010 lu yılların Sosyaldemokrasi anlayışı olan "LİBERAL-SOSYALDEMOKRASİ" anlayışı CHP nin tüm hücrelerine NÜFUZ eder.CHP umut veriyor.Değişim ve dönüşüm sürecinin direksiyonunu BİLGİ ÇAĞINA doğru çeviren kaptana,Türk halkı gerekli desteği ve katkıyı verecektir.H.Tahsin.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 16 Temmuz 2012 Pazartesi 23:56

Mecliste iki etnik parti var söylemi yanlış olmuş ,mecliste pkk uzantısı bir parti var chp de kılıctarogluyla birlikte bdp ile hic bir farkı kalmamıştır gercek Atatürkcüler bidaki secimde mhp diyecektir Ne mutlu türküm diyene

Yorumu oyla      58      54  
Misafir 16 Temmuz 2012 Pazartesi 20:18

Kimin kusuna kis dedim de yorumumu iptal etmek gibi bir yanlisin icerisnde kendisini bulmus sayin pek degerli EDITÖRÜMÜZ..emek verdik kardesim emek emege sayginiz yoksa fikirlere olsun.Bu yorumu yayinlarsaniz acimi bir nebze olsada azaltmis olursunuz, hadi bakalim bekliyorum..

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 16 Temmuz 2012 Pazartesi 15:33

CHP nin kapılarını "dört eğilime açtığını" söylerken 1991-2002 arasındaki Darbeci+Cuntacı+Siyasi HORTUMCU A.Ş.nin mensuplarını da kapsadığını duyuyoruz.Yüce Divanda aklanma-paklanma işlemine tabi olan siyasi vurguncular CHP ye hayırlı olsun.Vatankurtaran Şaban.

Yorumu oyla      61      54  
TOTEM 16 Temmuz 2012 Pazartesi 13:55

İçin daha kaç seçim kaybetmeniz gerek?Birilerini din taciri ilan ediyorsunuz ama sizlerde bu ticarete harika bir zemin hazırlıyorsunuz.Halkın inançları ile ve islamla kavga ederek bu ülkede iktidar olamazsınız ve Akp nin ak dediğine kara diyerek te iktidar olunmaz.Chp nin iktidar olamamasının sebebi Halkın cehaleti ve satılık olması değil,Chp yönetimi ve seçmeninin hatalarıdır.Ben Deist olduğum ve sol kökenli bir aileden geldiğim halde Chp nin bu itici tavrına tahammül edemiyorum.

Yorumu oyla      55      57  
TOTEM 16 Temmuz 2012 Pazartesi 13:52

Arkadaşınız ve bir dolu partidaşınız yine ve hala Akp bitiyor son günleri muhabbetlerindeler! Bir insanın başarılı olabilmesinin öncelikli şartı gerçekçi olması yani hayalcilikten uzak durmasıdır.Bende Chp nin güçlü ve rekabetçi bir pareti olmasını ve iktidarın en büyük alternatifi olmasını arzu ediyorum ama sizler ne yapıyorsunuz?Bu halka hakaretler ediyor,aşağılıyorsunuz. öyle veya böyle dini inançlarına saldırıyorsunuz.Bu ülkede dini inançlara saldırarak iktidar olamazsınız.bunu anlamak-

Yorumu oyla      54      57  
TOTEM 16 Temmuz 2012 Pazartesi 13:49

Sayın Kuşoğlu hayalleriniz ve temennileriniz ne güzel! Peki chp bu söylediklerinizi yapabilecek bir parti mi?Hani bir futbol kulübü yöneticisi vardır ya lig başlamadan şampiyonluk hatta Avrupa kupalarında esip gürleyeceğini söyler ama siz takıma ve teknik direktörüne bir bakarsınız ve bunun imkansız olduğunu düşünürsünüz ya bende sizin yazınızı okurken benzer düşüncelere kapıldım.Chp ve Chp li seçmen öncelikle içersinde bulunduğu yanlışı farketmeli ve bundan vazgeçmeli,Baksanıza sizin vekil-

Yorumu oyla      54      55  
Misafir 16 Temmuz 2012 Pazartesi 11:14

Yerinde tespitler ve yerinde bir ANALİZ.Sn Kuşoğlunun vurguladığı tespitler çerçevesinde CHP kendisini GÜNCELLEYİP,18 asrın bağnaz yapılarının tahakkümü altına almak istediği parti olmaktan kurtarılır.Keza yapsal değişimi engelleyen önceki yüzyılın kalıntılarına yeniden teslim olmasına engel olacak dönüşüm hareketine ivme kazandırılır.CHP nin çağın yeni akımı LİBERAL-SOSYALDEMOKRASİ modelini en kısa zamanda özümseyip benimseyecek adımları atması yeniden İKTİDARA yürümesine şahid olucağız.H.Tahsi

Yorumu oyla      61      50  
Misafir 16 Temmuz 2012 Pazartesi 10:47

CHP ile ilgili tespitinizin ,en can alıcı noktası 'Yeniden Gerçek bir halk ve Kitle Partisi olması'mevcut durumu dikkate alındığında 'Kitle 'partisi görüntüsü çok bariz olarak yer almakta ve bunun tespiti içinde saatlerce konuşmaya gerek yok.Mevcutta Büyükşehirleri değerlendirdiğinizde gerçek tüm çıplaklığıyla ortada,CHP sahillerde ,endişeli modernler bana yeter derse; sittin sene iktidar olamaz.Elitist,Emekli memur kesiminden ziyade ,Halka emekliye ,köylüye,öğrenci kesimine açılımı ŞART

Yorumu oyla      61      49