YORUMLAR
Toplam 64 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
hulya 5 Temmuz 2012 Perşembe 10:19

Totem farkında olmayarak önemli bir gerçeğe parmak bastın..."çocukken de babana neler söylemek geliyor içinden ama korkudan sesin çıkmıyor" demişsin...Siyasetin acilen GENÇLEŞMESİ gerekiyor.Şimdiki nesil babasına içinden ne geçiyorsa ÇATIR,ÇATIR söylüyor hiç bir şeyden korkmadan.Bu çocuk iş hayatında da,siyaset hayatında da böyle devam eder.Korkutarak büyüttüğün çocuk işte böyle,siyaset adamı oluncada korkak korkak devam eder.Korkmayan nesil için İMAM HATİPLERE HAYIR.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 5 Temmuz 2012 Perşembe 00:07

Yorumcunun tatile cikmasina inanmak istemiyorum.Memlekette bu kadar sorun varken tatilmi yapilirmis.H.Tahsin beye yinede iyi tatiller diliyorum.Teyze bu sene izin yok her halde sanirim, su Suriye meselesi hallomadan hic bir yere ayrilmayin.

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 4 Temmuz 2012 Çarşamba 22:59

Teyze,26 Haziranda Mersinden çıktık yola,28 Haziran Anamur.30 Haziran Alanya,2-3 Temmuz Antalya Çamyuva.4 Temmuz Fethiye Göcek...:))) Seyyah olduk da.Remezana kadar hanımla gezelum deduk.Nasıl olsa Yunanistan Turizimde damping yaptı.H.Tahsin

Yorumu oyla      56      49  
teyze 4 Temmuz 2012 Çarşamba 22:45

H.Tahsin Abi yeter da ne tatili bu, bu kadar uzun tatil mi olur?Dere yatağında konut konusu nerden çıktı şimdi?Yoksa son dakika yeni bir facia oldu da haberim mi yok?15 değil 15 milyon vatandaş ölse kimse istifa etmez buralarda,burası Türkiye Japonya değil.İyi tatiller bu arada.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 4 Temmuz 2012 Çarşamba 22:14

Sn Kuşoğlu,Dünyanın en geri kalmış ülkelerinde bile,dere yatağına konut yapılmasının altına İMZA ATIP,10-15 vatandaşının ölümüne sebebiyet veren bir Bakan KOLTUĞUNDA hala oturuyor olamaz.Bu olayı seslendiremiyen MUHALEFET de koltuğunda oturamaz.Hele hele fuzuli işler müdürlüğü yapan Muhalefete oksijen bile vermezler.Tatilden Sevgiler. H.Tahsin.

Yorumu oyla      57      50  
TOTEM 4 Temmuz 2012 Çarşamba 15:00

Teyze aslında herkes gerçeği biliyor ama çocuk gibi atışmak daha kolayına geliyor herkesin.Hülya kardeşim bende neler istiyorum neler ama olmuyor işte.Çocuk ken de babana neler söylemek geliyor içinden ama korkudan sesin çıkmıyor o misal Abd ye rest muhabbeti sadece bir fantazi.Abd ye rest çekmek Rusların kucağına oturmak demek ben Abd nin kucağından değil kucağa oturmaktan rahatsızım ama birileri gelin Rusyanın kucağı daha iyi diyor. Neyse yaa ne yazsak boş muhabbet nasılsa tın tın anlayan yok.

Yorumu oyla      54      51  
teyze 3 Temmuz 2012 Salı 17:35

TOTEM güdümlü yorumun çok hoşuma gitti 1 adet artı az geldi sana 1 adette SİNEK şiiri yolluyorum.SİNEK hem konumuzda hem senin yorumda yer işgal ettiği için konu bütünlüğüne bağlı kalmamın bir nişanesi oluyor,ayrıca şiirin Yassıadayla bir bağlantısı vardı ama tam çıkartamadım bu vesileyle ihtilallere karşıyız mesajı da vermiş oluyorum.Yassıada da yazılmıştı diye aklımda kalmış S.Ağaoğlu na ait olabilir emin değilim.Hiç gördün mü/Lambada dolaşan,sineklerin duvardaki aksini/Aman ya Rabbi/Ya o kadar büyük olsalardı/Bulandırmazlardı sadece midemizi/Yerlerdi de bizi.

Yorumu oyla      56      49  
teyze 3 Temmuz 2012 Salı 17:22

'Üzgünüm ama bizim tüm partilerimiz Amerikan güdümünde'16:41 TOTEM.İşte böyle gerçeği yazana söyleyene can kurban isterse Trabzonspor taraftarı olsun farketmez.İsteyerek olmasalarda güdümlüler.Güdümlülük teşebbüste kalsa kaldığıyla kalır ama sahalara da yansıdığı için tam teşekküllü güdüm oluyor maalesef.

Yorumu oyla      58      49  
hulya 3 Temmuz 2012 Salı 17:17

Ben devletimden'de muhalefetimde şunu beklerim ABD müttefikimizdir,müttefik olarak yaptıklarını büyüteç altına alıp bakmalıyız.Bu kadar olumsuzlukların ODAĞI haline gelmesi incelenmelidir.

Yorumu oyla      58      49  
TOTEM 3 Temmuz 2012 Salı 16:41

Hülya kardeşim sana gelince Ben yapmacık Antiamerikan söylemlere kızıyortum sadece ve dikkat edersen Suriye konusuna en sert muhalefeti yapan benim ama ben sizden farklı olarak iç siyasetle dış siyaseti birbirinden ayırabiliyorum.Şimdi Senin Akp ye Abd yandaşı demen bana amerikan filmlerinde zencilerin birbirtlerine zenci demesini anımsatıyor.Üzgünüm ama bizim tüm partilerimiz Amerikan güdümünde Bdp dahil.O yüzden milletin birbirimi Amerikancılıkla suçlaması bana ikiyüzlüce geliyor.

Yorumu oyla      55      53  
TOTEM 3 Temmuz 2012 Salı 16:38

Ben yoruldum diyorum da boşuna demiyorum biri çıkar tayyiban cumhuriyeti der.Kardeşim Erdoğan darbe ile mi iktidara geldi?Halkın yarısının seçimi ile geldi halkın diğer yarısı ise Chp Mhp Bdp diye bölündü ve sizler bir avuç aklıevvel bukadar kişi nin değilde bizim istediğimiz olsun diyorsunuz.Sizin bahsettiğiniz rejimin adı Cumhuriyet değil gülüm.Burası halkın Cumhuriyeti ve halkın çoğunluğunun seçtiği bir hükümet işbaşında siz azınlıktakiler beğenmeseniz de durum bu.

Yorumu oyla      54      54  
Misafir 3 Temmuz 2012 Salı 15:26

12:26, cunhuriyet düşmanından bahsediyorsun ama hangi cumhuriyet? Tayyiban Cumhuriyeti mi yoksa Türkiye Cumhuriyeti mi? İkisinin de kısaltması T.C. ama sen hangisinin düşmanlarını kastediyorsun? Onu bilelim de öyle tartışalım. Aydınlatırsan sevindirirsin fakiri.

Yorumu oyla      57      49  
teyze 3 Temmuz 2012 Salı 13:23

Bülent Bey bir gün zengin olursanız bir TV kanalı sahibi olun.Buranın yorumcuları da YORUMCULAR TARTIŞIYOR adlı bir program yapsınlar.Dünya reyting rekorları kırarız kesin.Böyle bir programı gözümde canlandırıyorum şu anda bile gülüyorum canlı yayında krize girerdim herhalde.

Yorumu oyla      58      49  
hulya 3 Temmuz 2012 Salı 12:42

totem sen değilmisin hedefi belirleyen ABD'dir diyen.Daha ne konuşuyorsun.Mahşer yeri gibi kimin gücü kime yetiyorsa dövmesini alkışlayalımmı? Aferin,bravo diye hayal alemlerinde kendilerini kral sanan kim varsa zindanlaramı tıkalım.Eğri-doğru düşünen düşünürlerle uğraşacağına hedefi belirleyen ABD'ise git ona kafa tut.Hedefi belirleyenin karşısında sus-pus, bu hedefi "beğendim yada beğenmedim" diyenlere karşı herkes ŞAHİN...

Yorumu oyla      58      50  
TOTEM 3 Temmuz 2012 Salı 12:26

Beni bu yorumcular artık yoruyor.Ne söylesem duvara çarpıp geliyor ve bu vatandaşlar duvar gibi olmakla övünüyorlar.Üç kelime var biri sinek muhabbeti yapar sürekli biri kemalat tan başka söz bilmez ve kendilerini yorumcu diye ortaya atat birde sana laf çaktıklarını sanırlar.Demokrasi dersiniz sonra çoğunluğa sinek benzetmesi yaparsınız,Atatürk dersiniz ama darbecilerden ve Cumhuriyet düşmanlarından medet beklersiniz.Yaa siz nesiniz?Kimsiniz?

Yorumu oyla      54      53  
hulya 3 Temmuz 2012 Salı 09:49

A.Öcalan konusunda hedefi belirleyen TOPLUM değildir.A.Öcalan o topluma ait bile değildir.Burada, Y.Küçük önemsetilerek hedef saptırılmaktadır.Söylemek istediğim Y.Küçük o konularda araştırma yapmış,fikirlerini yazan binlerce yazardan biridir.Bu durumdan A.Öcalan kadar, o'nun ne yapmak istediğini bilmek isteyen devletimiz de faydalanmış olabilir.Onların bir kürt devleti kurmak istediklerini yazarlar vasıtasıyla öğrenmiyormuyuz.Onların ne düşündüğünü bilmeden nasıl savaş kazanılır?

Yorumu oyla      58      49  
hulya 3 Temmuz 2012 Salı 09:41

Totem 19:18 yazdıklarının hepsi ne yapacağını bilmeyen,havada savrulan,hangi rüzgar kuvvetliyse o yöne ucan bir tüy misali yaşayan kişiler için geçerlidir.M.Kemal Cumhuriyeti kurarken krallıktan bezip çıkış yolu arayıp ve mutluluğa kavuşmuş toplumları incelemiştir.O arada yüzlerce yazardan faydalanmış olabilir, bu hedefini aramak için değil,hedefinde karşılaşacağı şeyleri öğrenmek içindir.Benim için hedefi belirleyendir önemli olan.Cumhuriyetin ilanında TOPLUM'dur hedefi belirleyen.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 3 Temmuz 2012 Salı 04:39

Bu makaleye arada bir göz atmakla yetindim, yorumlarına da göz atarak. Yorumcular açısından değişen bir tavır yok. Aydın olma iddiasındaki AKP destekçisi tavır bile değişmemiş, "hem nalına- hem mıhına" örtüsü altında yapılan yine AKPnin arada iyi işler yaptığı propagandası. AKPnin yapacağı tek iyi iş DEFOLMASIDIR. Uzatmadan, "KEM ALATLA KEMALAT OLMAZ". Eleştirir görünmek aslında EN SAĞLAM DESTEKtir. Ehven-i şer şerlerin en büyüğüdür. Bulunduğumuz nokta kesin tavır gerektirir, iş işten geçmeden.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 3 Temmuz 2012 Salı 00:21

Her kes bir takim insanlarin hapislerden cikarilmasi adina yorum yaziyor köse yazilari yaziyorda bir Allah´in kulu bizim hak ettigimiz kupamizin Kadiköy ceza evinden ne zaman cikacagini yazmaya eli varmiyor.Daglara taslara ovalara yaylalara yemin olsunki bu kupayi biz hak ettik hak etmiyenler elimizden aldi.Futbolun ergenekonu bitmedigi müddetce sporda adalet hic kimse aramasin.Son cez söylüyruz ya kupa gelecek ya da biz almasini biliriz tabiki bu senenin kupasini..!

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 2 Temmuz 2012 Pazartesi 23:30

Birakin su Y.Kücük muhabbetinide doru dürüst yorum yazinda bu sayfanin hakkini verin.Zaten ismini duyunca sinirlerim tepeme cikiyor.Ilim ve bilim adami görmesek inanacaktim ilim adami olduguna.Ilim adaminin tankla tüfekle isi olmaz.Ömrü insan haklarinin belli zümreler icin olmasi icin cetin mücadele veren birinin bu tür kalbür üstü köselerde hic bir isi yoktur.Bazilari icin Türkün einsteini olabilir benim icin hic hükmündedir.

Yorumu oyla      54      51  
TOTEM 2 Temmuz 2012 Pazartesi 19:18

Sevgili Hülya kardeşim.Sen tanımıyor olabilirsin ama ben Yalçın Küçük ü çok iyi tanıyorum onun tüm eylemlerini,görüşmelerini ve çalışmalarını çok yakından takip ettim o yüzden Emin ol Ona destek vereceğine Abdullah Öcalana destek ver daha iyi zira o daha tehlikeli.Ayrıca Bilim adamları,akademisyen ve gazateci yazar taifesinin emin ol yaptırım gücü yüksektir.Bir ülkede rejimi değiştirmek yada ülkeyi karıştırmak istiyorsan ilk önce onları satın alır yada vitrine koyarsın.Dediklerimi yabana atma.

Yorumu oyla      55      56  
hulya 2 Temmuz 2012 Pazartesi 09:15

Gazeteci,yazar,bilim adamlarının hiç bir yaptırım gücü olamaz.Dünya tersine dönse dahi hiçbir devlet terör örgütünü muhatap alamaz.Biri şu bilgiye sahipse açıklasın, devletimiz Y.Küçük'ten terör örgütü hakkında hayati derecede bilgi istedi fakat o,bu bilgiyi vermedi,devletimize destek olmaktan kaçındı.İşte o zaman tüm ağır eleştirileri hak etmiş sayarım.Aksi halde tüm eleştiriler boştur.

Yorumu oyla      59      49  
hulya 2 Temmuz 2012 Pazartesi 09:07

Y.Küçük'ğü ilk defa bir tv. kanalında ellerini birbirine vurarak Silivri davası konusunda düşüncelerini söylerken görmüştüm.O dava henüz yeni başlamıştı ve kimsenin bir fikri yoktu.O şöyle diyordu sesini yavaştan başlatıp volümünü yükselterek "bu davaya R.T.Erdoğan'ı aşar o da bu işe ŞAŞAR" demişti...Devlet adamı olmayan yazar,çizer,gazeteci taraflık duygusuyla hareket edemz.Devlet bilgi alışverişini iki tarafa hissettirmeden bu kişiler üzerinden yapmalıdır zaten.

Yorumu oyla      58      49  
hulya 2 Temmuz 2012 Pazartesi 08:59

Devleti yönetmeye talip ol-ma-yan-la-ra "DEVLET ADAMI" denirmi? Bir ülkenin yaşam biçimine karar veren DEVLET ADAMLARI'dır.Onların onaylarıyla hukuk şekil alır,onların kararlarıyla senin benim bebelerim okullardaki müfredatla okur,onların sectiği konuları işler,onların onayladığı kadar ticaret yaparsın.Devletin gücünü köyünden koca kentine kadar damarlarına kadar hissedersin.SAYIN totem Y.Küçük kimdir? Nedir? Necidir?

Yorumu oyla      58      49  
FRONTAL 2 Temmuz 2012 Pazartesi 08:50

1453 benim her insanın fıkrıne duşuncesine sonsuz saygın vardır.ve fıkrınıze saygı duyarım,şöyleki herşeyide devletten beklememek lazım::)tabi bu işin şakası idi tabiki en iyi çözümü devletimiz bulucak idir ama son olaylardada nsanımızın artık sabrı kalmadı.saygılarımla.

Yorumu oyla      57      51  
Misafir 1 Temmuz 2012 Pazar 19:50

Frontal kardesim, duygusal yorumunuza katilamiyorum.Lütfen aklimiz mümkünse mantigimizin gerilerinde kalsin.Karadenizli insani biliyorsunuz kipcak Türklerindendir,sinirli burunlarinin ucundadir, hle birde vatan söz konusu olursa onlari yani bizleri kimse tutamaz.Yinede cözümü devletimiz bulsun.Bece Leyla Zananin sözlerine kulak vermek devletimizin yüksek cikarlari icin cok önem arz etmektedir.Size akil vermek gibi bir niyetim yok sadece fikrimi beyan etmek istedim.1453

Yorumu oyla      56      50  
FRONTAL 30 Haziran 2012 Cumartesi 21:49

şöyleki teyze bu ülkede olmaz dıye bışı yok olurmu olur valla artık hıçbışıe şaşırmıyorurum dogrusu kımın eli kımın cebınde belli deil allah sonumuzu hayır etsin.

Yorumu oyla      55      52  
teyze 30 Haziran 2012 Cumartesi 15:43

TOTEM konu sulandırmayı sen yaptın şimdi Y.Küçük konusu geçeli yıl oldu.Sen ilerleyen yaşlarda çok hasta olursun kendine mukayyet ol yani stres birikiminden demek istiyorum.Sen Kurtlar Vadisi izliyormusun orda Polat yeğenim mafyacılar arasına girdi halbuki devlet görevlisidir.Keza Abdülhey dağda terörist olarak bulundu casus olarak.Bende sevmiyorum Küçük'ü aynı sebeplerden AMA ya casus olarak aralarına girdiyse?Diye bir ihtimali de düşünebiliyorum.Olamaz mı olabilir.Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır demiş AYKUT KOCAMAN.O Aykut ki futbolcuyken son dakikalarda Trabzonda gol atıp şampiyonluğu bize getirendir.O bizim KOCAMAN GURURUMUZDUR.

Yorumu oyla      61      49  
TOTEM 30 Haziran 2012 Cumartesi 12:48

Makaslayacak.Vatandaş ağzına geleni söyler onunkiler yayınlanır ben ebleh desem yorumculara hakaret olur.Ben bu ceddi karışıklarla aynı ülkede yaşayıp aynı havayı teneffüs etmekten bile rahatsız oluyorum.Sayın yazar sizede söylediğim tüm iyi termenni ve övgüleri geri alıyorum!!Yalçın Küçük gibi Pkk ya aleni destek verip siyasi danışmanlığı yapan birinin burada reklamını yaptınız ya benim nazarımda artık hükmünüz bellidir.Ben bu ülke4de büyük ihanetlerin ve büyük oyunların olduğunu biliyorum-

Yorumu oyla      55      55  
TOTEM 30 Haziran 2012 Cumartesi 12:45

Bü ülkede yaşamak zor!Bu ülkede medeniyetten uygarlıktan bahsedenler bu derece alık iken bu derece düşünme özürlüyken bu ülkede nefes almak bile zor.Sen ne yaparsan yap boş söylediklerinin anlamı yok.Zira biri gözlerinin içine baka baka Pkk yı desteklesede,Sarmaş dolaş Apo ile resimler çektirsede gerillalara selam olsun desede boştur.Bu ülkedeki bir kesim onu kahraman ilan edip onunla savaşan devleti suçlar.Bu nasıl bir mantık bu nasıl bir ...ya kelime bulamıyorum ne yazsam boş yere editör-

Yorumu oyla      55      55  
FRONTAL 30 Haziran 2012 Cumartesi 09:16

TEYZE hayatta tahammul edemedigim tek şey haksızlıktır,beni hayrete düşüren yazdıgım yorumda kesınlıkle kımseye karşı hakaret ,saygıızlık yoktu ve buna ragmen yorumum çöpe atıldı,bu beni oldukca kızdırdı.Evet millet olarak teyakkuza geçtık ve karadenızde halkta seferber olmuş PKK ya karşı sılahlanmış bu haberede çok sevıdndım dogrusu helal olsun karadenız ınsanlarına!ve teyze sizin yorumlarınızı begnerek okuyorum (hayranınızım) saygılarımla .

Yorumu oyla      59      49  
teyze 29 Haziran 2012 Cuma 20:53

TOTEM bu konuyu sulandırmak istesem Aziz Başkanın karizmasını çizdiler,Esatların Beşarıda birisinin karizmasını fena çizdi diye yorum yazardım ama yazmadım.FRONTAL şimdi zaman editörlerle kavga zamanı değil millet olarak teyakkuza geçtik.(EDİTÖRLER eğer benim bu yorum çöpe giderse FRONTALa büyük destek verecem şimdilik gerek görmüyorum)

Yorumu oyla      59      50  
FRONTAL 29 Haziran 2012 Cuma 10:52

Yahu editör benim yorumumu neden çöpe attın oysa benım yorumumda kımseyey hakaret yayut saygsızlık içeren bı durum yoktu bu nasıl bı saçmalık anlamadım yazdıgım yorumu egerki sen kural dışı buluyor isen, öyle sade bir yorumu, senın ovakıt burdaki tum arkadaşların yorumunu çöpe atman lazım! pess dogrusu.

Yorumu oyla      60      49  
TOTEM 29 Haziran 2012 Cuma 08:52

Teyze;Hep senin yüzünden! Konuları hep sulandırıyorsun ve senin yüzünden hep başa dönüp asıl mevzu neydi ona bakmak zorunda kalıyorum:) Ve senin dırdırından kurtulmak için artık bende Aziz Yıldırımın tahliye olmasını istiyorum:)

Yorumu oyla      58      52  
teyze 28 Haziran 2012 Perşembe 18:42

21:31 konu dışına çıkmış sayılmazsın güzel bir noktaya temas etmişsin. Bülent Beyin konuşmasını kaçırdım,anlattığına göre mükemmel geçmiş.Bağırıp çağıran bazı vekillere de örnek olmuştur inşallah. Konu dışına çıkan yorumcu yarışması yapılsa ilk üçe rahat girerim. Konu dışına çıkmayın diye yazdığım yorumlarımı ,her türlü anarşik ortamı yaratıp sonra da niye böyle yapıyorsunuz aaa çok ayıp size özgürlük ve demokrasi dersi vermeliyiz diyen bazı kişilere ve bazı devletlere benzetiyorum.Konu dışına çıkmayam diye farkındaysan yarın için Aziz Başkana özgürlük istiyoruz diye pankart açmadım.

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 27 Haziran 2012 Çarşamba 21:31

Teyze, simdi sakin misafir yorumcu konunun disina ciktin diye sitem etmeyin nolur..Bugün TRT 3 Bülent Beyin Meclisteki konusmasini dinledim bayildim inanirmisiniz. O ne asalet o ne birikim o ne kürsüye hakimiyet öyle ? Daha iyisi bir Bey efendilik vardi inanin agizim acik kaldi dinlerken.Insanin kulaklarini tirmalamayan bir ses tonunu öyle ayarlamis ki dinledikce insanin dinlemesi geliyor.Bizim alisageldigimiz konusmalardan farkli bir üslubu var.Ne diyeyim Allah nazardan saklasin.slm

Yorumu oyla      64      49  
teyze 27 Haziran 2012 Çarşamba 17:23

HULYA,Çok heyecanlı bir cinayet romanı okuyorum bölge savcısı,müfettişler,dedektifler polisler komşu teyzeler katilin peşindeler bende düştüm katilin peşine.Dedektif Gurney kendi kendine düşünürken evreka yanılgısından bahsedince ilginç geldi.Başvekillerde yanılabilir diye düşündüm.14:32 EVREKA=BULDUM demektur.Berikiyçün kuyu kazan/Akıbet kendi düşe- Yunus Emre.Kuyu kazmak ve yazı konusuyla kurduğum bağlantı için açıklama yapamayacam kusura bakma aklım katilde kaldı.Hergün evlatlarımızı kaybediyoruz,gerçek caniler için elimden bir şey gelmeyince, kafamı dağıtam diye hayali katillerle boğuşuyorum.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 27 Haziran 2012 Çarşamba 14:49

Maide süresinin 54.Ayeti yeniden tecelli ediyor, bunu böyle bilin sayin yorumcular.Güzel günler hem Türk milletini hemde insanligi bekliyor.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 27 Haziran 2012 Çarşamba 14:32

Teyze, lütfen Owlelesmemeye dikkat ediniz.Öz Türkceyle yazdiginiz yazilari 1dk da cözerken yazdiginiz yorumu 1 Uhr dan beri cözemedim.Lütfen öz Türkce.Hatta mümkünse Yunus Emre Türkcesiyle.Saygimla

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 27 Haziran 2012 Çarşamba 14:29

Sayin Bülent Bey, Basbakan ve Kilicdar Bey rollerini cok iyi oynuyorlar hele Bahcelinin gercek bir jön gibi tavrina bayildim.Bence Ucagin düsmesi Türkün dirilip kendine gelmesine vesile3 olacaktir.Bundan böyle oynanacak tiyatrolarin en iyisi ülkemde yazilacaktir.Bu günlere gelmemiz kendiliginden olmamistir.Hepinize sonsuz tesekkürler.

Yorumu oyla      59      50  
hulya 27 Haziran 2012 Çarşamba 14:25

teyze hafiften banamı dokundurmya çalışıyorsun,ben kırılgan biri değilim bodoslama dalabilirsin yani:)) Evreka yanılgısı içinde değilim,somut olaylarda neden-sonuç ilişkisine bakarak yaklaşık örnekler vermeye çalışıyorum genelde...

Yorumu oyla      57      49  
TOTEM 27 Haziran 2012 Çarşamba 13:51

BEnim bir arkadaşla yaptığım teknik bir konuda bile vatandaşlar eksi vermiş! Artık otomatiğe bağlamışlar:)) Ne diyeyim allah ıslah etsin sizi...

Yorumu oyla      58      53  
teyze 27 Haziran 2012 Çarşamba 13:44

EVREKA YANILGISI: Kendi başımıza keşfettiğimize inandığımız şeylerin TARTIŞMASIZ EN DOĞRU olduğuna inanmamızmış.Zihnimizin karakterimizle de ilgili bir oyunuymuş bu durum.Bunu biraz önce öğrendim çok beğendim paylaşayım dedim.Bende bu yanılgı hemen hergün olur 'evreka evreka 'deyipte 'tühh bee' dediğim çok olmuştur.Kişisel yanılgı, kimseye zararı yoksa ders çıkarma açısından hayırlı bir tecrübe olurken,milletleri ilgilendiren yanılgılar pahalıya patlar.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 27 Haziran 2012 Çarşamba 13:41

Marka bilgisayarlar ileri derecede bilgisayar kurdu "hackerlar" gibi olmayan en acemileri korumak için vardır zaten.Gerçek halk da böyledir.Devlet her şeyi bilenlere göre adalet düzenlemez.Asıl bilmeyenleri korur.

Yorumu oyla      54      50  
hulya 27 Haziran 2012 Çarşamba 13:13

Ben devletimin ilkel işlerle değil daha ileri işlerle meşgul olmasını isterim.Lisanslısı varken lisansız ve tehlikelere açık programlar içerisinde olmasını istemem.Değerli pilotlarımızın test edilmemiş bölgelere cahilce sürüklenme ihtimalini bile dürşünmek istemem.

Yorumu oyla      55      50  
TOTEM 27 Haziran 2012 Çarşamba 13:11

Sevgili Hülya kardeşim!Lütfen yanlışta olduğun konularda ısrar etme emin ol en büyük hackerların yada çok detaylı çalışmalar yürüten kişilerin pc sistemleri toplamadır yani savunduğun şeyler doğru değil.Ama sana burada bununla ilgili ders verecek değilim.Anlamsız örnekler vermeye çalışmak yerine düşünceni açıkça yaz ama ne olur sabit fikirli olma olaylara geniş açıdan bak.Bunları sana neden mi söylüyorum?Burada en azından fikir üretmeye çalışan birkaç yorumcudan birisin de ondan.

Yorumu oyla      53      52  
hulya 27 Haziran 2012 Çarşamba 12:53

Totem,"marka" bilgisayarlar birbirleriyle uyumlu, yaratacakları cihaza göre hazırlanmış testlerden geçirilmiş ve programlara karşı garanti edilerek monte edilmiş, homojen bilgisayarlardır.DEVLET belli bir standart içerisinde olmak zorundadır.Her gelen kişinin kapasitesine göre toplama bilgisayar yaparsan bu bilgisayarı bazı programlarda çalıştıramazsın.Bazen işletme sistemi zayıf,renk kartı yüksek olur bazen bunun tersi olu program çalışmaz.Yanisi hiç bilgisayar kullanmayan halk neyi bilir?

Yorumu oyla      55      49  
TOTEM 27 Haziran 2012 Çarşamba 12:08

Hülya kardeşim Aslında bütün bilgisayar markaları toplama bilgisayardır sana bir dip not olarak bunu hatırlatayım ve yorumuna ondan sonra şekil ver:))ve virüs koruma programları bilgisayarına göre çalışmaz:)Senin marka dediğin bilgisayarlarında monitörü başka bir firmaya rem bir başkasına ekran kartı bir başkasına yaptırılır bunu bil öyle yorum yap sevgili kardeşim.Ve kanıtlamaya çalıştığınız konu ise son derece göreceli bir konu o yüzden kendinizi boşuna yormayın olurmu?Sevgiler..

Yorumu oyla      54      57  
Misafir 27 Haziran 2012 Çarşamba 12:01

Düsen icagimizin ve akabinde takinilan tutm gösteriyor ki hava gücü yeterli olmayan bir ülkenin bagimsizligini ve oteritesini koumasi cok güctür.HANGI IKTIDAR OLURSA OLSUN HAVA GÜCÜNE KATKI PAYI ALTINDA VERGI TOPLAMALIDIR.Bilhassa KURBAN DERILERI THK zorlada olsa alinmalidir.TÜRK güclü olmalidir,Türkün güclü olmadigi dönemler hep zalimlerin ve zorbalarin dönemleri olmustur.Türke güclü olmak yakisir.1453

Yorumu oyla      54      50  
hulya 27 Haziran 2012 Çarşamba 11:16

Bu örnekten yola çıkarak uçaklarımızın düşürülmesine bakarsam,toplama bilgisayarımız tehlikeli virüsleri tanımak ve ona göre antivirüs programı geliştirmek için bir takım girişimlerde bulunurken karşı tarafın baskın çıkmasıyla imha edilmiştir.Zaten bu şekilde arayışta ayakta kalmak şansa kalmıştır.Orjinal bilgisayarda böyle durumlar yaşanmaz.Dışarda ne var ne yok diye aramaya gidilmez.O,yeni çıkan her virüse karşı antivirüs programını otomatik olarak günceller ve kendini devamlı korur.

Yorumu oyla      56      50  
hulya 27 Haziran 2012 Çarşamba 10:59

"TOPLAMA BİLGİSYAR" ve "ORJİNAL BİLGİSYAR" arasındaki fark kıyaslanamaz bile.Bu farkı ileri derecede bilgisayar kullananlar anlayabilir.Bilgisayarların kullanılmadığı GELİŞMEMİŞ toplumlarda toplama bilgisayarın bile yüzüne bakılmazken,orjinal bilgisayarı kim alır.Eee durum böyle oluncada ancak orjinal bilgisayrların kaldıracağı programlar karşısında (savaş gibi) toplama bilgisayar ÇÖKER.İşte o zaman aradaki farkı anlarsınız.

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 27 Haziran 2012 Çarşamba 10:46

Ülkede 30 Yılı aşkın suredir YERLEŞİKLERİN koruması altındaki terör MAŞALARI ile mücadele eden güvenlik güçlerinin verdiği Şehitler üzerinden siyasi RANT elde etmeyi amaçlıyan çıkışlar ne kadar aşağılık bir tavır ise,Suriyedeki ESED diktatoryasına karşı alınan tavır dolaysı ile,ortaya çıkan krizler üzerinden siyasi rant elde etmeyi amaçlamakda çukurca bir yaklaşımdır.Türk halkı bu tür "ÇUKURLUKLARA" asla pirim vermez.Arap BAHARI denilen domino süreci Suriyede kesintiye düşmeyecektir.H.Tahsin.

Yorumu oyla      54      51  
hulya 27 Haziran 2012 Çarşamba 10:35

"DEVLET ADAMI" çok farklı bir şeydir.Abarttığımı sanmayın.İki gözü olan insan değildir,olaylara simetrik,asimetrik,psikolojik ve sosyolojik açıdan bakabilen ülkesinin çıkarlarından ödün vermeyen ve ülkesinin çıkarlarına ters zemin hazırla-ma-yan ön görülü adamdır.Ülkemizde daha kolay olduğu içinmidir bilmiyorum devlet adamları "TOPLAMA BİLGİSAYAR" gibiler.Orjinal "DEVLET ADAMI" yok.Bir çeşit iyi markalarla tamamlanmış ürün var,garantisi yok iki tarafında razı olduğu bir durum var.İlginç yani:)

Yorumu oyla      56      49  
TOTEM 27 Haziran 2012 Çarşamba 01:17

İster CHP li yada başka partili her kesim bu naralara ortak olmaya başladı.Bu tezgah her zaman yapılıyor ama bizler öylesine kısır çekişmelerle ve iç politikaya yoğunlaşmış oluyoruz ki bunu farkedemiyoruz.Tüm basını takip edin tüm parti liderlerini izleyin birbirlerine yalandan çakmanın dışında herkes bu tezgaha gönüllü göz yumuyor ve işlenmesine destek veriyor.Biz burada birbirimizi yiyoruz ama bu çirkin tezgah tıkır tıkır işliyor.Ve seninkilerde,benimkilerde bu tezgahın içinde bunu gör artık!

Yorumu oyla      55      51  
TOTEM 27 Haziran 2012 Çarşamba 01:13

SAyın yazarın 9 nisandaki İNAT başlıklı yazısında H.Tahsin arkadaşımla bu konuyu tartışırken bu günleri öngörmüş ve BİR SÜRE SONRA ÖYLE ÇİRKİN TEZGAHLAR YAPACAKLAR Kİ! SURİYEYE GİRELİM NARALARI ATILMAYA BAŞLANACAK DEMİŞİM!!Bunu kahinlik yada övünme iddiası ve egosu ile yazmıyorum sadece bugünü tahmin etmenin çokta zor olmadığını ve bildik tezgahların her zaman tekrarlandığını anlatmak için yazıyorum.Evet şimdi bakın basına konjonktür oluştu ve o naralar atılmaya başlandı ve ister Akp li olalım-

Yorumu oyla      55      51  
Misafir 26 Haziran 2012 Salı 15:05

Sn Kuşoğlu,söyleyin sn Kılıçtaroğluna,Suriye ile SAVAŞMASI gereken en son ülke TÜRKİYE olmalıdır.Suriye ile savaşan Türkiye,Ortadoğuda GENLEŞEN ve genleşmekte olan TÜRKİYENİN kendi ayağına kurşun sıkmasından başka bir anlam ifade etmez.Sn Kılıçtaroğlunun SAVAŞ TAMTAMCILARININ yanında yer alması hiçte hoş olmadı.Sn Kılıçtaroğlu,eğenmediğimiz sn BAHÇELİNİN gurup konuşmasını keşke dinleyip ders çıkarmış olsaydı.Bu tür olaylardan siyasi RANT çıkaz.Terördeki tavrını yıktı viran eyledi.H.Tahsin.

Yorumu oyla      57      52  
Misafir 26 Haziran 2012 Salı 10:44

Tayyip beyin en büyük başarısı Aynen Süleyman Demirelde olduğu gibi Türk Halkının cehaletinden yararlanmaktır. Türk halkı yüksek sesle bağırıp çağıran ona buna posta koyan bilgisi kıt liderleri çok sevmektedir. Çünkü kendilerine benzetirler. Dikkat edin kendisi sürekli mağdur edebiyatı ezilmişlik edebiyatı ile oyları götürmüştür. Ama hiçbir zaman mağdurların yanında değildir. Açıkçası ben kendisini çok iyi pazarlamacı olarak görmekteyim.

Yorumu oyla      65      54  
Misafir 25 Haziran 2012 Pazartesi 16:32

İyide Muhasefetin fikrini sorması,kendini aklamak adına mı,sizlerin ve diğer muhalefet partilerinin bu derece önemli bir diplomatik krizde hiç mi 'söyleyeceğiniz ' birşey yok diğerleri lokal partiler diyelim ,ama halk partisi öylemi ,bu kadar kolay mı sorunlardan kurtulmak ,milli menfaatler smz konusu ise ,ve bu kadar tehlikeli bir hal almışsa ,MESELEYİ sadece hükümetin mi çözmesi gerekir.Altı Ok ne anlama geliyor ,topu taca atmak kolay ,Israrcı ,Kararlı Dik duruşa sahip gerçek muhalefet şart

Yorumu oyla      61      58  
Misafir 25 Haziran 2012 Pazartesi 14:06

ilerici gericiler hala inkär ve Cumhuriyet mars ve sologanlariyla kendilerini mutive edebilme gayretleri icindedirler.Bizim orada söylenen bir söz vardir, birine kirk gün deli söylesen adam kendini deli zanneder.Biz degil 40 gün 40 senedir söylüyoruz bu Halk partisi kendini yenilemelidir adamlar birakin yenilemeyi kendi kendilerini yiyorlar.Ben onu bunu bilmem Kilicdar Bey mesaleyi yamistir,insallah taban da bu mesalenin altinda yerini alir,almazsa babayi...-3-

Yorumu oyla      58      54  
Misafir 25 Haziran 2012 Pazartesi 13:59

himmmm..emekki böyle siyaset ve politika üretilebiliniyordu demek gibi bir düsünceyle krsi karsiya kalabiliyor.Kendince siyaset bilimciligi yapanlar tokati yediklerinle kalmislar sadece,hic bir ders almamislar anlasilan.Kendinden baska akilli insan taniyamanlarin sonu ya hüsran ya da daimi muhalefet olur.Son zamanlarda Kilicdar Beyin akilli yaklasimlari tabanda destek bulamamasi bu zihniyetin saplandigi bagnazligin acik ifadesidir.Batili, yaratilis evrimini yerin altinda ararken bizim -2-

Yorumu oyla      55      56  
Misafir 25 Haziran 2012 Pazartesi 13:53

Durun hele,ne demek *iyi bir siyasetci kötü bir devlet adami* yakistirmasi ? bu yakistirmayi hicte yakisik bulmadim afendim.Bakiniz,günde ne kadar gazete basildigini ne kadar görüntülü yayin yapildigini da bilmem, bildigim tek bir sey vardir o da yillardir siyasetin tozunu atan Tayyip´in yeterince analiz edilemediginin kanaatini tasiyorum.Sandikta oy veren bir vatandas olarak Tayyip felsefesine ben sahsen inananlardan biriyim.Daha önceleri düsman yaratanlar, yaratilan dostluklar karsisinda -1-

Yorumu oyla      54      55  
TOTEM 25 Haziran 2012 Pazartesi 12:27

Hükumetin İzlediği Suriye politikasını bende son derece tehlikeli,yanlış ve adaletsiz buluyorum.Canım sıkılıyor,sergilenen iğrenç tezgaha içim isyan ediyor. Buradaki arkadaşlarla ve genelde herkesle yaşadığım sorun şu;Ya tümden savun yada tümden saldır politikası bana yanlış geliyor. Bir parti veya cenaha yakınlık duymak onun yanlışlarını savunup karşı tarafında doğrularını dahi eleştirmek değildir yada olmamalıdır.Bizler vatandaşız kimsenin paralı adamı yada militanı değil!Bunu unutmayalım.

Yorumu oyla      61      52  
TOTEM 25 Haziran 2012 Pazartesi 12:22

Ve partiniz iktidar olarak Akp nin izlediği tavırlardan devam ediyor!O zaman ne yapacaksınız?Ben söyleyeyim ağız değiştirip olayı farklı şekilde değerlendirmeye başlayacaksınız.O yüzden ben sizin,Ben burada siyasetçi değil bir yazar olarak düşüncelerimi aktarıyorum söyleminizi samimi bulmuyorum.Türkiye de muhalefetin sorunu şu;Olur olmaz her şeye karşı çıktıkları ve doğru olan icraatları bile eleştirdikleri için gerçekten haklı oldukları konularda yaptıkları muhalefet ses getirmiyor-

Yorumu oyla      56      54  
TOTEM 25 Haziran 2012 Pazartesi 12:19

Bakış açıları görecelidir ve o yüzden kimsenin düşünce ve tepitlerine doğru yada yanlış diyemem aslında kimse diyemez zira bazı politikaların doğru yada yanlış olduğu çok uzun süreler sonucunda ortaya çıkar ki bazen o zaman bile tartışma götürür.Ben bir vatandaş olarak mesela Türkiye!nin Suriye politikasını eleştirebilirim ve sonuna kadarda bu söylemlerimin arkasında durabilirim ama ya siz sayın vekil!Diyelim yarın erken seçim oldu ve iktidarsınız,bugün Akp ye yapılan baskılar size yapıldı-

Yorumu oyla      57      52