YORUMLAR
Toplam 21 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 28 Mayıs 2012 Pazartesi 09:28

Yaşamı boyunca,Türkiyeyi BATIDAN,AB-D den uzaklaştırma amacı taşıyan KİTAPLARDAN başka kitap okumayan arkadaşlara rica ediyorum.Lütfen artık MAŞA olarak kullanılmaktan kurtulun.Kafanızı kumdan çıkarıp DÜNYAYI okuyun,Yeni dünyayı okuyun.1915-16 Model İNGİLİZ BOPçuluğuna nokta koyun.SSCB Öldü.Yaltanın bir tarafı ÇÖKTÜ.Marksizim mefta oldu.artık YENİ DÜNYA Düzeni kuruluyor.Türkiye burada aktif AKTÖR olacaktır,buna engel olamıyacaksınız.1900 lü yılların Dünyasında dolaşmaktan vaz geçiniz.H.Tahsin.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 28 Mayıs 2012 Pazartesi 09:24

23:28,Bak dostum,bu Ülkenin bölünmesine karşı ilk duvaru ben örerim,ilk CANI ben veririm.Azıcık ZİHİNFİKİR jimnastiği yapınız lütfen.Sorduğum soruya cevap verin."Bana DEMOKRATİK bir ÜLKE gösterinki FEDERASYON nedeni ile bölünmüş olsun".Bu ÖRNEĞİ şuraya yazında bende ikna olayım.Her konuda ABD Düşmanlığını öne çıkaranlara,söyleyecek sözüm LÜTFEN bir PSİKİYATRİ KLİNİĞİNE başvurun.ABD Düşmanlığı KOKTU artık.Bu mantık gerizekalı SOLCULUK mantığıdır.Küreselciymiş(!).Küreselcilik kötümü?.H.Tahsin.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 27 Mayıs 2012 Pazar 23:28

H. tahsin ,bu ülkenin fedarasyonla bölünmesini isteyenleri çok iyi takip et hepside amerikaya gidip destek isteyen talimat alan kimselerdir. Türk Kürt ayrımcılığı küreselci emperyalistlerin dayatmasıdır. Bizi küçük parçalara ayıracaklar ki her birimiz onlar için kolay lokma olalım.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 27 Mayıs 2012 Pazar 14:29

23:54,Siz ne yaparsanız yapın,Bu iğrenç ve kirli savaş bitecektir.Bu aşağılık HINÇAK-İsrail ortaklığında kurgulanan,iğrenç tuzak sonlandırılacaktır.Kuzey Irak Kürtleri ilede,Türkmenleri ilede ortak federasyonun kıvılcımları çakılmıştır.Hatta İran Azerbaycanında yaşayan 45 Milyon Azeri ve Kürt kardeşlerimizlede GÖNÜLLÜ FEDERASYONU birlikte teşekkül ettireceğiz.Lozan DAYATMASINI paçavraya çevirip,Büyük ATATÜRKÜN Mecburen kabul ettiği 1915-26 Model İngiliz Bop'unu çöpe atacağız.Çok yakında.H.Tahsin

Yorumu oyla      61      50  
Misafir 27 Mayıs 2012 Pazar 14:24

26 Mayıs 2012 Cumartesi 23:54,Sen kendi kendine ne yazıp çiziyorsun be dostum.Seni ve senin gibileri ben ve benim gibi düşünenler MUHATAP almaz.Sizlerin kim olduğunuzu iyi biliyoruz.İHANET denilen sıfatlar,ÜLKENİN Kürdünü Türküne/Türkünü kürdüne/Çerkezini/Abazhını/Lazını/birbirine kırdıran KİRLİ SAVAŞIN bitmesinden korkup tedirgin olan yapılardır.Bu yapıların,İsrail maşası,Fransız Ermenilerinin maşası,hatta tüm dünya Hınçak-Taşnak organizasyonlarının maşası olduğunu biz iyi biliyoruz.H.Tahsin.

Yorumu oyla      61      51  
Misafir 27 Mayıs 2012 Pazar 14:13

"DEVLET OLMAK" için önce DEMOKRATİK düzeni kurmak lazım,Anti demokratik güçlere savaş açmak lazım.Darbeci CUNTACI soyguncu güruha savaş açmak lazım.Maskeli,kripto kimlikli Istanbul Dukalığı ve İçimizdeki İsrail maşalarına savaş açmak lazım.Devlet olabilmek için kendi halklarının ve bölge haklarının tüm BİREY HAK ve ÖZGÜRLÜKLERİ için mücadele etmek lazım.herşeyden önce darbeci Cuntacı guruhun avukatlığından vaz geçmek lazım.H.Tahsin.

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 27 Mayıs 2012 Pazar 14:10

Bir "ÜSTÜN ZEKALI(!)", şuraya NOT yazsında bizde onun yazdığını kafamızın bir kenarına kazıyalım.Hangi DEMOKRATİK FEDERASYON, parçalanıp dağılmıştır.DİKKAT, Demokratik diyorum,TOTALİTERlikten bahsetmiyorum.Bunu yazacak, "ÜSTÜN ZEKAYI(!)" çok merak ediyorum.Diğer bir soru.Hangi DEMOKRATİK FEDERASYON,economik ve gelişmişlik yönünden dünyanın geri kalmış ülkeleri arasındadır.?Veya,Hangi Demokratik Federasyon yeryüzünün gelişip,kalkınmış ÜLKELERİ arasında değildir.HADİ YAZIN da öğrenelim.H.Tahsin.

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 27 Mayıs 2012 Pazar 14:05

Bana hitaben "h.tahsin" yazan yorumcu.Ben 1915-1926 MODEL İngiliz BOP'una yeniden AYAR vermek için KAVGAYA başladım.Zira Yarım asrı aşan ÖMRÜMÜ Türk ve TÜRKİYE SEVDASINA kurgulamış bir TÜRK Milliyetçisiyim.Benim Milliyetçilik kriterlerimi anlayıp ukuyabilmen için,seninde benim kadar ömür tüketip mürekkep yalaman gerekiyor.Ben öylesine bir TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM ki,Kürt Kardeşlerimin tüm birey hak ve ÖZGÜRLÜKLERİNİ kendi haklarımdan önceye alacak kadar uç noktadayım.Okuyabiliyormusun.H.Tahsin.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 27 Mayıs 2012 Pazar 00:49

Eyalet ve federasyon yapidan cekinenlerin bir de niye cekindiklerini bilmek istermisiniuz? Ahan cevabi;Yagli bildircinlari bir daha mideye indiremiyeceklerindendir.Aydinlanmak istiyeni tabiki aydinlatirim, inanin ayni musamba gibi yumusarlar..

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 26 Mayıs 2012 Cumartesi 23:54

yok hızımı alamadım.h.tahsin ihanetini böyle süsleyip püsleme.damarlarında ne kanının dolaştığıyla ilgilenmiyorum.zira belliki bozulmuş.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 26 Mayıs 2012 Cumartesi 23:42

h.tahsin ingiliz bopunu savunmadığına eminmisin?

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 26 Mayıs 2012 Cumartesi 23:41

h.tahsin eski bir ülkücü olarak çok aşama kaydetmişsin.federasyon fikrine sıcak baktığına göre iyi bir eğitimden geçmişsin yada ikna odalarından.sonunda çoğu ülkücü gibi kayışı sıyırmışsın.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 24 Mayıs 2012 Perşembe 17:43

Küreselcilerin emirlerini harfi harfine yerine getiren başbakanın tek başına aldığı ve alacağı kararlar doğrumudur? TBMM nin üstünde yetkilerle donatılmış bir kimsenin ülke menfaatlerine çalışmadığı açıkça görülmektedir.TBMM bir ekip olayıdır. Dogrular ve yanlışların tartışılarak ayıklanacağı yerdir.Bu yüzden kararlar TBMM den çıkmalı, TBMM nin üstünde yetkili kişi ve zümre olmamalı, başkanlık sistemi büyük bir hatadır.

Yorumu oyla      59      52  
Misafir 24 Mayıs 2012 Perşembe 11:58

İnanıyorumki bu düşüncelere sizde çok sıcak bakıyorsunuz.Damarlarında Türk veya Kürt kanı taşıyan herkes SICAK bakıyor.Sıcak bakmayanlar ise ya yarım akıl,yada KRİPTO KİMLİKLİ yapılar veya maaşlı İSRAİL ajanlarıdırlar.Damarlarında Türk kanı,Kürt kanı taşıyan hiç kimse,GÜÇLÜ Türk-Kürt FEDERASYONUNDAN RAHATSIZ olmaz.Eski bir MHP li olarak üzerine BASA BASA iddia ediyorum.TBMM de bu görüşümü bahçelinin adamlarına iletin lütfen.Ülkücüler İNGİLİZ BOP'unun korucusu değilller.H.Tahsin.

Yorumu oyla      60      53  
Misafir 24 Mayıs 2012 Perşembe 11:54

Rahmetli Özalın ortaya attığı ve LOZANDA açık bırakılıp,1926 Haziranına ertelenen ve sonrada MECBURİYETTEN Atatürkün gözden çıkarmak zorunda kaldığı,fakat "uygun bir dönemde yeniden halletmemiz gerekli" dediği Türk-Kürt Federasyonu düşüncesinin bugünlerde CANLANIR bir konuma gelmesinden,İÇİMİZDEKİ İSRAİLLİLERİN kopardığı YAYGARAYA bazı iyiniyetli kesimlerin safça yaklaşımları bizleri derin üzüntüye sevkediyor.Bulent beyMANZARAYA yeniden bakınız.Bölgeye yeniden bakınız.H.Tahsin.

Yorumu oyla      62      52  
Misafir 24 Mayıs 2012 Perşembe 11:50

Sn Kuşoğlu,Türkiyenin ve bölgenin KÜRT SORUNUNUN tedavi edilmesi kimin aleyhine olur? sorusuna yanıt bulun.Türkiyeyi 1923 öncesi dizayn eden 1915-16 Model İNGİLİZ BOP'cuları LAVRANCELERİN,Haim NAHUM'LARIN uzantıları,Kürt sorununun çözülmesinden son derece muzdarip.Hele İSRAİL ve İÇİMİZDEKİ İSRAİLLİLER,Türkiyenin K.Irak yönetimi ile GÜZEL ve sağlam DİYALOGLAR içerisine girmesinden son derece RAHATSIZ.Korku ve ENDİŞELERİ,Türk-Kürt Federasyonudur.Böylebir yapılanma dengeleri altüst eder.H.Tahsin

Yorumu oyla      60      53  
Misafir 22 Mayıs 2012 Salı 22:47

Dünya devletleri arasinda büyüme hizini en iyi yakalamamiza ragmen,millete 23 eylül gibi bir darbe Anayasasini reva görenleri secinlerde görecegiz görüsecegiz.Halk partisi zihniyeti tasiyanlarn tek cekinceleri var, bu millet rap raplarin sesini duymadan yapamaz.Bunu bazen Atatürk devrimleriyle(devrimleri ona kim yaptirmis o da bir tartisma konusu..!)süsleyip püslerler.Bir Türk dünyaya bedeldir söylerlet,darbe yasalarinida reva görerler.Bu ne perhiz bu ne Halkcilik, bunu benim fesime anlatsinlar.

Yorumu oyla      56      54  
Misafir 22 Mayıs 2012 Salı 16:01

konumu icabı ,anamuhalefet partisinin sebeplere sığınmadan ,sonuca doğru yol alması gerekmektedir.ve bizlerinde açıkçası şiddetle beklediğimiz budur.Cumhuriyet Halk Partisinin artık hakettiği şekilde davranması gerekmektedir.MEvcudu Sonuç sayanlar Farklılığı anlayamazlar ve mevcut durumda sonuç olmamalı ,İyi Çalışmalar Selamlar

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 21 Mayıs 2012 Pazartesi 23:33

Sn.Yazar kacak güresiyorsunuz, sizin bilgi birikiminize zelal getiriyor.Nerde olursaniz olun yanliz gerceklerle birlikte olunuz.A.S

Yorumu oyla      55      55  
Misafir 21 Mayıs 2012 Pazartesi 13:33

Anayasa uzlaşma komisyonu,gerçekten gerekeni yapıyormu biz yurttaş olarak merak ediyoruz.Ve muhalefet partisi olarak sizler konunun içindesiniz,peki doğrusu ne yapılmalı çalışmalarınız neler,öneriler ,öngörüler ne ,parti içi çatışma kimseye fayda getirmedi ve bu durumdan gerçekten BIKTIK,daha ayakları sağlam basan ,hesap soran ,yeniydi eskiydi değil ,tam bir Cumhuriyet Halk Partisi istiyorum ,selamlarımla

Yorumu oyla      60      49  
teyze 21 Mayıs 2012 Pazartesi 11:36

Başkanlık sistemi Anayasa Uzlaşma Komisyonunda tartışılmadan benim gözüme sokulması hakkında kesin bir şey diyemeyeceğim.Bülent Bey olay mahallinde bulunan sizsiniz sizde anlam veremediyseniz ben nerden bileyim.Ancak bir tahminde bulunabilirim.Anayasa çalışmalarını durdurmak için olabilir.Biz sokakta başkanlık lehine aleyhine yürüyüşlerle meşgul iken başkanlık anayasaya girsin buna karşılık bazıları da DIŞARIYA ÇIKSIN pazarlığı için mola verilmiş olabilir.

Yorumu oyla      60      49