YORUMLAR
Toplam 58 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 14 Mayıs 2012 Pazartesi 22:21

Bir Stockholm sendromu yaşıyoruz galiba???

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 14 Mayıs 2012 Pazartesi 19:09

İnsan birilerinin kendisinden nefret etmesinden gurur duyar mı?Eğer o nefret eden kişilerin gözünü hırs bürümüşse,hiçbir değerleri ve hiçbir kutsala da saygıları yoksa,ve bu kişiler saldırgan ve seviyesiz ise o insanların senden nefret etmeleri sana mutluluk verir.O yüzden ben bazı insanların benden nefret etmesinden mutluluk duyuyorum zira o tür insanların beni sevmeleri kişiliğime enbüyük hakaret olurdu.

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 14 Mayıs 2012 Pazartesi 16:52

Yapılanın "Kuran okumak" olduğunu (veya olmadığını) ancak Allah bilir.

Yorumu oyla      56      49  
TOTEM 13 Mayıs 2012 Pazar 20:29

Şimdi ben merak ediyorum aşağıdaki yorumuma eksi veren 11 adet arkadaş birilerinin islama ve inananlara hakaret etmesini doğru buluyor ve destekliyorlarda,onun içinmi o yazıma eksi veriyorlar?Ben seviyesizleri,saldırganları ve islama saldıranları eleştirmiştim ve bana eksi veren arkadaşlar bu saydığım nitelemeleri sahipleniyorlar ki;kızıp eksi vermişler. Herkesi şuurlu ve sağduyulu olmaya davet ediyorum.Sevgiler.

Yorumu oyla      54      64  
TOTEM 12 Mayıs 2012 Cumartesi 17:48

Seviyesiz olmak çirkin bir görüntü verir.Bazı kişiler seviyesiz ve saldırgan üslubu maharet sanarlar ama kendilerini alçaltıp değersizleştiklerinin farkına varamazlar.Gerek İslam,gerekse başka dinler hakkında konuşurken ölçülü ve dikkatli olmak gerek.Ataeist olabilir ve Allaha inanmıyorda olabilirsin ama insanların inançlarına saldırmazsın.Bizde İslama saldırmayı marifet sayan ucuz ve hafif kalibreli kabadayılar türedi.Böylelerini dikkate dahi almaya gerek yok aslında.

Yorumu oyla      57      77  
Misafir 12 Mayıs 2012 Cumartesi 17:13

anlaşıldı talat atillanın yanına gelince başbakan işler değişivermiş, korunan başbakan gibi başlıklar atıyor. tam da bizlik. bunu duyan ahali yakında erdoğana kutsiyet atfederse hiç şaşmam. boşa denilmez, şeyh uçmaz uçurulur diye. atilla bundan sonra bol reklam alabilirsin sitene...

Yorumu oyla      70      51  
Misafir 12 Mayıs 2012 Cumartesi 13:53

aşağıda yorum yapan arkadaşlar itikadlarını ve imanlarını yeniden gözden geçirsinler!Tayyibi sevme/sevmeme meselesini aşan durumlar var. ALLAH özel isimdir başka ALLAH yoktur Tanrı sıfattır İlah anlamına gelir.Hiç kimse (Peygamberler dahil)Yüce Yaratıcımıza hesap soramaz! Biz olayları kendimizi merkeze alarak(yani doğru olduğumuzu kabul ederek)Yargılıyoruz bizim bilmediğimiz görmediğimiz konular olabileceğini hesaba katmıyoruz vs......

Yorumu oyla      63      53  
Misafir 11 Mayıs 2012 Cuma 18:24

Afedersiniz Atilla, Allah tövbe haşa,her türlü haksızlığın karşısında okunan Kur'anla insanları koruyacaksa, işimiz iş...tekrar bir başka Allah mı arayalım, mazlumun yanında olacak.unutmayınız Allah mühlet verir ama unutmaz.sizce adalet hak ve hukuk Allah'ın istediği ölçülerde mi? evet diyorsanız size hayırlı olsun!

Yorumu oyla      72      52  
Misafir 11 Mayıs 2012 Cuma 17:24

sizde başbakana şirin gözükme gibi bir haleti ruhiye içindesiniz sanırım karşı olursanız bertaraf olursunuz endişesi oluştu daha evvel böyle değildiniz, bana göre başbakan çok tutarsız söylemleri ile daha sonra hep çelişiyor örnek ankarada AB girdik diye üstü açık otobüsle tur atılmadımı,haburu vatandaşın kafasından silmek için şehit cenazesini bile yasaklıyorlar sizde desteğe devam edin.

Yorumu oyla      70      51  
Misafir 11 Mayıs 2012 Cuma 11:12

hımm,kolon kanseri ameliyatını neden tıp doktoru yaptı acaba?60 hafızın yanına 100 hafız daha gelseydi iyileşmezmiydi,tuhaf bir paradoks..Babam anlatırdı,Menderes hakkında da gece uçarak Mekke'ye gidiyor sabah namazını Kabe'de kılıp uçarak geri dönüyor diye hikayeler anlatılırmış,daha henüz o noktaya gelmedik ama yakın demekki..

Yorumu oyla      70      54  
Misafir 11 Mayıs 2012 Cuma 11:09

Aslnda Erdoğan dik durmuyor, ABD nin desteğiyle dikleniyor, efeleniyor. Yakında ABD desteği çekilecek olursa o zaman dik mi duruyor ne oluyor görürsünüz

Yorumu oyla      69      53  
TOTEM 10 Mayıs 2012 Perşembe 22:08

Sesini çıkartmaz.Ben bu vatandaşların ne tür canlılar olduklarını anlayamadım.Iraktaki müslümanları savunur ama kendi ülkesindeki müslümanlara söylemediğini bırakmazlar.İsraille hükümet çatışınca İsrailden yana olurlar ama lafa gelince hükümeti İsraile toprak satmakla suçlarlar.Vallahi bu hükümet israile ayıpmı ediyor yoksa onlardanmı anlayamadım.Yada siz müslümanları seviyormusunuz yoksa nefretmi ediyorsunuz anlayamadım.Çok tutarsız ve tuhafsınız kardeşim.Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

Yorumu oyla      56      65  
TOTEM 10 Mayıs 2012 Perşembe 22:05

Tutarsızlık bazı kesimlerin yeni nesil hastalığı!Dindar insanlardan nefret ederler onlara koyun sürüsü,biatçı,satılık falan derler ama ne gariptir ki!Bu nefret ettikleri kesimi dolandıranların en yakın takipçisidirler.İsrail kendi ülkesinin müslümanlarını öldürür İsrail haklı derler ama ıraktaki müslümanların sözüm ona haklarını korurlar.Hem inançlı kesimi arapçılıkla suçlayıp arap hayranı derler öte yandanda arapları kıydırıyorlar der.Filistinli Müslüman değilmidir ki onlara zulm edilirken-

Yorumu oyla      54      65  
Misafir 10 Mayıs 2012 Perşembe 13:48

Sayin yazar,cogumuz biliyoruz oynan orta oyununu,ABD,AB ve Israil'in destegini alarak BOD projesinin itirazsiz oncusu olan ic destekli ve isbirlikci gurup onu one cikardi o kadar.O'da her saat basi ulusa kufrediyor her hakareti yapiyor,asagiliyor.Hile ve rujvetle aldigi secim sonucu yuceldigine kanmayiniz

Yorumu oyla      63      51  
Misafir 10 Mayıs 2012 Perşembe 10:33

sormazlar mı adama o zaman hani ilahi adalet diye sayın yazar?

Yorumu oyla      63      49  
Misafir 10 Mayıs 2012 Perşembe 09:37

İslam düşmanlarına payandalık eden,Irak'ta Amerikan askerlerinin yaptığı mezalime ses çıkarmayan hatta destek veren,Afganistan'daki Amerikan zulmüne ortak olan,Suriye'de müslümanları birbirine kırdıran haçlı ittifakının yanında olduğunu,olacağını adeta haykıran bir irade,Libya'da demokrasi gelecek söylemleriyle kamuoyunu uyutup ülkenin yer altı ve yer üstü zenginliklerini sömürgecilere adeta peşkeş çekilmesine rıza gösteren zihniyete Allah kelamı okunsa ne olur,okunmasa ne olur?

Yorumu oyla      71      50  
Misafir 9 Mayıs 2012 Çarşamba 23:58

Ölüm saati kader-i mutlaktı hani bunlar için. Bunların inançları bile yarım ölüm korkusu geldi mi bedene dilenciliğe başlamışlar hep birlikte..

Yorumu oyla      65      50  
Misafir 9 Mayıs 2012 Çarşamba 17:28

Rabbim mesajlarını uygulayın diye yollamış olmalı. Ama bizler! müslümanlar dinleyip dinleyip gereğini yapmıyoruz. Örn: İhtiyaçtan fazlasını dağıtın diyor, açgözlü olmayın diyor, boş laf etmeyin, mütevazı olun diyor... vs. vs.

Yorumu oyla      70      49  
Misafir 9 Mayıs 2012 Çarşamba 11:30

Iyi yoldasiniz Atilla Bey,Allah bozmasin.Medya dünyasinda piril piril bir yeriniz var.Dualarimiz ülkemizi dünyanin sayili ülkeleri arasina sokan Basbakanimiz ve sizin icin..

Yorumu oyla      69      74  
Misafir 9 Mayıs 2012 Çarşamba 04:07

Hz.Muhammet'e(S.A.V)Danimarka'da yapılan saldırılarda kılı kıpırdamayan,Roj Tv konusunda neredeyse savunmanı olan Rasmussen bugün Nato Genel sekreteri....Müslüman olan,parası bile ülkemizin para birimiyle aynı Suriye'ye karşı Nato'yu göreve çağırma aşamasındakilere yüce yaradanımız hayırlısını versin inşallah...Unutmamak gerekir ki dün Suriye'de hiç bir şey yoktu...Ne olduda bu halk ayaklandı?Gaza mı geldi?Bugün İsrail'in düşmanı ise Suriye,O Halde düşmanımın düşmanı dost olmamalı mı?(Eynesil)

Yorumu oyla      75      50  
Misafir 9 Mayıs 2012 Çarşamba 00:34

işte ben bu yazıya, ve yazanına; breh breh breh... derimde başka bir şey demem mirim!

Yorumu oyla      66      50  
Misafir 8 Mayıs 2012 Salı 23:56

zaman zaman yazılarını okurdum sayın yazarın.... ne diyeyim, bilmiyorum ki şimdi....geçen yazdığı, " başbakan gazeteciler arasından bana doğru yöneldi, her şey çok güzel olacak atila " yazınca, böyle bir yazı süpriz olmadı.... allah akıl fikir versin..

Yorumu oyla      75      51  
Misafir 8 Mayıs 2012 Salı 19:33

Dua müminin olacidir,yüce rabbim muhtesem Ayetlerinde sizi biz yarattik,sizler benim ürünümsünüz diye beyan ederken bizler hala nelerle ugrasiyoruz.Atilla Beyin,muhterem babasinin duaya ihtiyaci oldugu günlerde de en kalbi duamizi yapmistik(son durumunu bilmiyorum) Allah uzun ömür verir insallah.Lütfen sakaya gelmeyen konularda daha tutarli yorum yapin, sirke girer Allah korusun.1453

Yorumu oyla      59      61  
TOTEM 8 Mayıs 2012 Salı 18:23

Turnusol kağıdı gibi bir yazı olmuş!Bü yazı sayesinde insanların içersindeki kin ve çirkef ortaya çıkmış.Bu ülkenin yarısı Başbakanı destekliyor ve seviyor ve sizlerde maşallah neden onu sevmeleri gerektiğini pek güzel sebeplendiriyorsunuz.Birsürü çirkin yorum ve dolayısı ile birdolu çirkin ruh gördüm burada.Aynaya bakın sizde göreceksiniz.tahammülsüz,saldırgan ve çirkin.Ben cidden bu ruh halinde olanlara acıyorum.

Yorumu oyla      56      67  
Misafir 8 Mayıs 2012 Salı 17:47

Lütfen yazılan yorumları da yayınlayın.

Yorumu oyla      57      52  
Misafir 8 Mayıs 2012 Salı 17:46

O çok beğendiğiniz B.bakan tek 1 sefer ABD'ye hayır desin,mesela biz Suriye'nin iç işlerine karışmayız,çocuklarımızı sizin çıkarlarınız için savaşa yollayamam halkım istemiyor desin değil 60 imam milyon imam 7/24 dua etsin fayda etmez,ve milletin dini inancını sorgulaya da hiç bir vatandaşın hakkı yok,son günlere kadarda din halk için mesele değildi ta ki B.bakan konuşana kadar,asıl bunu sorgulayın ve düşünün,bizler Amerikan İslamcılığı istemiyoruz,sizler istiyor musunuz?

Yorumu oyla      68      49  
Misafir 8 Mayıs 2012 Salı 17:41

O 60 imam biraz da emekliler,işsizler,memurlar,öğretmenlere kısaca vatandaşın refahı için okusunlar madem bu kadar nefesleri kuvvetliymiş,eğer B.bakanın yaptıklarını yazan ve anlatan medyamız olsaydı emin olun bu halkın gözü bu kadar kapalı olmazdı,siz hiç haberleri seyretmiyorsunuz galiba,haberlerde sürekli B.bakan gösteriliyor,halkın bilinç altına mesaj yollanıyor,ama muhalefet haberleri 2-3 dak.korkunuzdan soru soramıyorsunuz,çanak sorularla vakit geçiriliyor röportajlarda,masalı bırakın.

Yorumu oyla      73      49  
hulya 8 Mayıs 2012 Salı 15:18

ALLAH dile gelecek ve imamlara:Ben sadece iyilik dağıtırım,şeytan ise kötülük dağıtır.Dua ettiğiniz kul için ben her türlü iyilik yapma imkanını eline verdim.Elinde iyilik yapma imkanı varken bile kullanmayan kulunuz için benden ne istiyorunuz?

Yorumu oyla      66      50  
Misafir 8 Mayıs 2012 Salı 14:42

doğrudur vatandaş zaten HAŞA peygamber olarak görüyor az bile. Bu arada bu sitenin logosu eskiden ATATÜRK idi geleceğe yatırım olsun diye naçizhane tavsiyem günümüzün dünya lideri HAZRETLERİNİ logo olarak kulanabilir mübarek bi site olabilirsniz.

Yorumu oyla      73      50  
TOTEM 8 Mayıs 2012 Salı 14:39

Birilerinin biri için Kuran okuması insanları neden bu derece rahatsız eder? bu saldırgan ve seviyesiz üslubun nedeni nedir? Sürekli olarak birilerini kindar,tahammülsüz diye suçlayıp,Biryandanda benzer ruh halini sergilemek ne kadar mantıklı? Demokrasiden dem vuracaksın,insanlar haksız yere içeri atılıyor diyeceksin despotluktan diktadan bahsedeceksin sonrada keser döner sap döner deyip,ozaman bunların hepsini içeri tıkacağız diye nara atacaksın.Kardeşim enazından kendi içinizde tutarlı olsanız

Yorumu oyla      53      78  
Misafir 8 Mayıs 2012 Salı 14:32

yakında bin cemevinde bin dede ile yüzbin canla zikrikahriyelerde başlarsa hiç şaşırmayın o zaman? imza: ayhanaytaçınnotları

Yorumu oyla      54      54  
Misafir 8 Mayıs 2012 Salı 14:20

Sayın Yazar, diyorum ki, “Başbakan Erdoğan’ı gıyabında okunan dualar koruyor.” demişsin de, doğru dememişsin, Irakta yüz binlerce günahsız insanı , niye korumadı okunan dualar, Başbakanı tek koruyan ABD dir, desteğini çeksin görürüz.

Yorumu oyla      72      49  
Misafir 8 Mayıs 2012 Salı 14:06

Kanser niçin olmuş ? Allah'ın (haşa) işi gücü yok, başkasına haksızlık eden birini; sırf kendisini tesbih ediyor diye affedecek ! Bir çeşit rüşvet yani ? Güya, Allah'ı da kendilerine benzettiler . . .

Yorumu oyla      62      49  
Misafir 8 Mayıs 2012 Salı 14:05

Haberin başlığı şöyle olmalıydı..." 60 hafız bol para kazanıyor"

Yorumu oyla      64      49  
Misafir 8 Mayıs 2012 Salı 13:32

Demek ki, tecavüze uğrayan bebekler/kadınlar/ensest kurbanları kızanlar ve oğlanlar, gözü çıkarılıp kulağı kesilen hayvanlar, bir türlü huzura kavuşamayan, haksızlık, işkence ve beladan kurtulamayan insanlar (ne denli iyi niyetli ve inançlı olsalar da) durumları elvermediğinden 60 kişiyi kiralayıp kendilerine dua okutamadıkları için Tanrı onları korumuyor, yazık(!)

Yorumu oyla      69      51  
hulya 8 Mayıs 2012 Salı 13:31

Bu haberi gerçekten şaka gibi algılıyorum.Zira gerçekten bu habere akıllı akıllı cevap veriliyorsa en büyük zararı çok sevdiğiniz Syn.Erdoğan alacaktır.Allah'a inanan kadere de inanır.Burada 60 imam ile ALLAHIN cizdiği kaderi değiştireceğinize inanmak gafletine düşmek utanç verici.

Yorumu oyla      66      49  
Misafir 8 Mayıs 2012 Salı 13:30

BOP eşbaşkanlığından ayrılsın bakalım neler oluyor.Wikileaks belgelerinde isviçre bankalarında 8 hesabı olduğu açıklandıktan sonra birdenbire başlayan suriye düşmanlığı,15 yılda artan inanılmaz servetler,özelleştirmeden ihya olan dünürler bari yüce Allah'ı alet etmesinler bununda hesabını soracaklar bir gün..

Yorumu oyla      66      49  
Misafir 8 Mayıs 2012 Salı 12:40

Kusura bakmasın kimse ama , kimse ALLAH'ı kandıramaz. ALLAH her şeyi görür , bilir işitir , sinelerde gizlenenleri görür. Çıkıp da Muhammed S.A.V. gibi kimin hakkı varsa gelsin benden alsın diyemiyorsanız ,ya da Ömer radiyallahü anh devri gibi halkın içnide bir bedevi boynunuza yapışıp hele bir yoldan sap seni kılıçlarımızla doğrulturuz diyemiyorsa ne fayda ?

Yorumu oyla      64      50  
Misafir 8 Mayıs 2012 Salı 12:24

vatan ve milliyeti de kaybettik desenize

Yorumu oyla      63      50  
Misafir 8 Mayıs 2012 Salı 12:02

100 değil 1000 istiğfar etseler libya da ölen bir bebenin hesabını veremezler allaha

Yorumu oyla      66      49  
OWLEYE 8 Mayıs 2012 Salı 11:32

Ön kabulleniminiz gereği ufak bir eleştiri yapılabilir..Durum karizma karşısında kısa süreli mantık yitimi kategorisinde değerlendirilebilir...,Kutsal kitabımız ise bahse konu durumu birçok ayette anlatır..Şeytan gibi önce inanan ve sonra inkar eden nefsler de mühled verilenler sınıfındandır..Mukadderatı üzerine beddua ya da duanın değişim doğurmayacağı bildirilmektedir..Zulüm çekenler sabırla , zulüm edenler de inkardan, kibir ve heva dan kurtulabilme ile sınanırlar...

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 8 Mayıs 2012 Salı 10:46

Hz. Peygamber Salebe'nin sebep olduğu bu üzücü olayı duyduğunda çok üzülür ve "Yazık oldu Salebe'ye" der. Ve Salebe bir noktada artık dinden çıkar ve bir zamanlar mescit kuşu olan ve Hz. Peygamberin yanından hiç ayrılmayan o Sahabe'nin sonu hüsran olur... Kıssa işte bu. Nasibi olanların nasibi kadar faydalanması dileğiyle. Saygılar. -7

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 8 Mayıs 2012 Salı 10:44

Sonunda mal mülk o derece çoğalır ki, saymakla bitmez ve Salebe'nin başedemeyeceği noktaya kadar gelir dayanır. Bir gün, Zekat ayeti indiğinde, Zekat Memurları Salebe'nin kapısına gelir, Hz. Peygamber'in selâmını ileterek, malının zekâtını isterler. Ama Salebe bütün malı mülkü kendisinin kazandığını ve zekatı haraç niyetine gördüğünü yüzlerine söyleyerek, Zekat vermek istemez ve onları evinden kovar. -6

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 8 Mayıs 2012 Salı 10:43

Hz. Peygamber kendisini uyarıp hangi halinin daha hayırlı olacağı konusunda Salebe'ye sürekli uyarılarda bulunur, ama nafile. Bütün bu öğütler Salebe'nin bir kulağından girer, öbür kulağından çıkar. Sürekli dua istemi karşısında Hz. Peygamber bir noktada artık dayanamaz ve Salebe için Allah'a niyazda bulunur ve duası kabul olunur. Mescit kuşu olan Salebe gün geçtikçe zenginleşmeye başlar ve zenginleştikçe de Suffa grubundan kopar ve öyle bir gün gelir ki, artık mescide bile hiç uğramaz olur. -5

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 8 Mayıs 2012 Salı 10:43

Dua adeta iki tarafı keskin kılıç gibidir. Dua ederken çok dikkat edeceksin. Eğer dozajına ve niyete dikkat etmezsen seni bir noktada yakar kavurur. Hz. Peygamber devrinden bu iddiaya küçük bir örnek: Ashab-ı Suffa'dan, kalacak hiç bir yeri olmadığı için sürekli Mescitte yatıp kalkan Salebe adlı bir zat çok fakir olmasından dolayı sürekli Hz. Peygamberden, kendisinin fakirlikten kurtulup çok malı mülkü olması için dua etmesini ister. -4

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 8 Mayıs 2012 Salı 10:25

Allah zalimlere duayı kabul etmez.Ama zamanı vardır.Ben her şerde bir hayır olduğuna yürekten inanırım. 60 imam ona dua okuyor istedikleri kadar okusunlar fayda etmez. İşallah bu ülke Demokrasinin ve Cumhuriyetin ne büyük nimet olduğunu Tayyip Erdoğan sayesinde öğrenecek. Kucağına hiçbir caba harcamadan verilen bu nimetin kıymetini çok acı bir şekilde anlayacak. Allah aklını kullanmayan kullarını helak eder.Osmanlıda aklını kullanamamıştır şu anda bizlerde kullanamıyoruz sonucu göreceğiz.

Yorumu oyla      63      50  
Misafir 8 Mayıs 2012 Salı 10:14

Evrenin araştıranlarında bildiği gibi çeşitli yasaları vardır.Bilimsel olarak bilinçaltı tekniklerinde tekrarlanan olumlu cümlelerin enerjisi ile yaşamında iradesini kontrol altına alabilmeyi; Kuranı Kerimde bulunan dua,esma,ayetler ile birleştirince neler olacağını Allah bildiriyorken bu uygulamayı hem manevi olarak inanan ve ya bilim olarak bakanlar varsa ne güzel bu ülkeye...

Yorumu oyla      54      52  
Misafir 8 Mayıs 2012 Salı 09:42

Anılan şahıs için değil 60, istenirse 60 Milyon Hafız sürekli dua etsin, önemli olan insanın üzerinde üzerindeki kul hakkı ve hayra vesile olup olmadığıdır. Gerisi hikaye. Sen haçlılarla birlik ol, milyonlarca müslümanın kanını dökenlerin evlerine sağ salim dönmesi için dua et. Ardından 60 hafızın sana dua etmesi sayesinde bu işten yırtılacağını zannederek bu haberi döşen. Yazık böyle zihniyete. Ellerinde milyonlarca müslümanın kanı olan birisi Allah'ın huzuruna çıktığında bakalım ne olacak? -3

Yorumu oyla      71      49  
hulya 8 Mayıs 2012 Salı 09:38

ALLAH kendi sırlarının çözülmesine asla izin vermez.Allahın sınırlarını zorlayan herkes kaybetmiştir.Meleklerin cinsiyetini tartışan bin yıllık Bizans İmpratorluğu bir gecede yok olmuş,şeyhülislam'ın dedikleriyle oğullarını katleden 600 yıllık Osmanlı yok olmuştur.

Yorumu oyla      61      50  
Misafir 8 Mayıs 2012 Salı 09:29

Bugünlerde o darbeyi yaptığı için yargılanmakta olan Kenan Evren edilen duaların kabul edilmesinden, çok yaşamaktan muzdarip ve "Mübarek gibi kafeste yargılansın" diyenleri de görünce "keşke ölseymişim de bugünleri görmeseymişim" noktasına kadar geldi. Şimdi de ağzından çıkan bu sözleri dolayısıyla yine aynı kesimler tarafından "acaba dinden çıktı mı, ölecek olursa cenaze namazı kılınır mı kılınmazmı?" tartışması yapılıyor. Sonuç: Çoğu insan nankördür, dün kutsadığını, gün gelir lânetler. -2

Yorumu oyla      64      49  
hulya 8 Mayıs 2012 Salı 09:29

Şaka bir yana işin sırrı ölümüne kararlı olmakta yatıyor.M.Kemal CUMHURİYETÇİ kimliğinden dolayı,başarılı olursa CUMHURİYETİ kuracağı bilindiğinden ötürü 60 değil belkide 160 imam, M.Kemal'in hedefinin tam tersi yönünde dua etmiştir.Ama ölümüne KARARLI olan etrafını ve toplumu etkilemeyi başarmıştır.

Yorumu oyla      65      49  
Misafir 8 Mayıs 2012 Salı 09:28

saygı değer hemşerim sana berber salonunda ne olduğunu anlayamadım demiştim şimdi artık kafamda soru işareti kalmadı Irakta binlerce masum insanın kanına giren kadınların ırzına geçen başarıları için duacı olduğu abd zülmmü aklına geldikçe kendisine kurtuluş kapısımı arıyor sırada suriye arkasında iran var şimdiden hesap gününde kendisini nasıl kurtaracak onu düşünsün zalimin zülmü varsa mazlumun ALLAHI var .

Yorumu oyla      66      49  
hulya 8 Mayıs 2012 Salı 09:21

Oof of bu hükümet daha ne yapsın size! İmamların ne kadar gerekli olduğunu bizzat kendi yaşadığı örnekle göstermiş başbakan.Bir kişiye 60 imam düşünürsek bu imam hatip okulları yetmez;Eeee imam hatipte okuyanlarda kendilerine 60 imam isterse işte o zaman işler karışır...

Yorumu oyla      65      51  
Misafir 8 Mayıs 2012 Salı 09:16

Haber doğru olabilir. Duanın gücünü bilen bir kardeşiniz olarak, duadan maksat hayra vesile olmaktır. Yoksa edilen duadan hayır değil de şer hasıl olacaksa, yandı gülüm keten helva. Örnek Kenan Evren. 12 Eylül öncesi yaşanan acılardan muzdarip olan insanlar; Cuma günü darbeyi yaptı, ülkeyi uçurumdan kurtardı ve anayasaya zorunlu din dersleri koydu diye Kenan Evren'i cennetlik ilan etti ve onu her gördüğü ortamda ellerine sarılıp "Allah benim ömrümden alıp sana versin" diye dua etti. Sonuç? -1

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 8 Mayıs 2012 Salı 07:05

değil 60, 60.000 hafız yüzyıllar boyunca RTE için aralıksız hatim indirse, Irak'ta Libya'da katledilen yüzbinlerce masum insanın katledilmesinde sorumluluğu olan BOP eşbaşkanlarından biri olan Erdoğan'ın günahlarından bir hardal tanesi eksilir mi?. içinde kul hakkı bulunan yaptığı yolsuzlukların hesabı kapanır mı? ( sadece Belediye Başkanlığı döneminde onlarca yolsuzluk dosyası var) ben affetmiyorum. iki dünyada da iki elim yakasında.

Yorumu oyla      75      50  
Misafir 8 Mayıs 2012 Salı 03:42

Bir ülke düsünün orada hergün hergün abidik kubudik,yakalarsam,diridine bandim,doldur siseleri,zühtü,iciyorsam sebebi var,yaylalar yaylalar,soyunda gel..gibi sarki ve türkü söylemek icin bin sahit, dinlemek icinde kulak lazim olan zirtilara tahammül edebiliyorda,60 tana gencin Allah demesine dayanamiyor ve haber oluyor.Allah sonumuzu hayir eylesin.1453

Yorumu oyla      60      55  
Misafir 8 Mayıs 2012 Salı 00:37

Neden acaba 60 hafız,59 veyahut 61 değilde tam 60 hafız.Mutlaka bir bilimsel sebebi vardır ama ben çözemedim.Bir daha bir araştırayım bakayım.

Yorumu oyla      67      49  
Misafir 8 Mayıs 2012 Salı 00:23

yok abi ya. ben inanmamdım kusura bakmayın. ne o ya 60 hafız 24 saat kesintisiz RTE için Kur'an okuyormuş.Muhteşem süleymana bile bu denli tapılmamıştır.

Yorumu oyla      71      49