YORUMLAR
Toplam 14 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
TOTEM 22 Mart 2012 Perşembe 21:25

Gülay sen bu konuda benim aldığım eğitimde yanımda stajyer bile olamazsın!KCk tutuklamaları nasıl yapılıyormuş?Bu seni rahatsızmı ediyor?Saçmalama oradan buradan okuduğun üçbeş sloganla burada bilgiçlik taslama.Ahmet şık tutuklanmayı sonuna kadar haketti.KCK tutuklamalarını bile savunan siz gibilere söyleyecek sözüm yok!Onları sizler gibi bebelerden çok iyi tanırım.Hemde çok yakından.Eniyisimi sen bu konuda sus ve kendine gel.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 22 Mart 2012 Perşembe 17:38

Gülay/Totem hep ucuzluktan bahsedersin.Şu yorumlarına bak.Perinçek o görüşmeleri neden yaptı?Bak sürekli ortaya dökülüyor ergenekon davasının gladyoyu açığa çıkartma davası olmadığı.BOP için mıntıka temizliği yapıldığı.Perinçeğin neyi savunduğunu oku da PKK ile ilişkisini öğren.KCK da yapılan tutuklamalarında nasıl yapıldığı ortada.Ahmet Şıkın neden tutuklandığı ortada.Zırva vallahi tevil götürüyor.Kesin kafandaki bağlantılar sorunlu-ters.İyi lobici olabilirdin.Uygun eğitimi almış olsaydın:))

Yorumu oyla      53      51  
hulya 22 Mart 2012 Perşembe 13:42

İmralıdan (oraya normal bir vatandaşın ulaşması imkansızken) talimatları kandil'e ulaştıranlara "GIK"ı çıkmayanların, para kazanmak için kitap yazan ve gerçeklere ulaşmak isteyen yazarlara ŞAHİN kesilmeleri çok İNTERESAAN:))

Yorumu oyla      56      49  
TOTEM 22 Mart 2012 Perşembe 13:19

Yaa kardeşim Apo ile Pkk kamplarında resimler çektirip Pkk sözde bölüğünü denetleyen Perinçeki ve Yine Pkk nın srtatejistliğini yapan ve Almanya da gösterilerde sloganlar atan Yalçın Küçüğü savunacak sonra da utanmadan Birilerini Pkk ile işbirliği yapmakla suçlayacaksınız.Şu an Pkk ile çatışan ve hergün Kck tutuklamaları yapan Hükümete Pkk işbirlikçisi deyip Kck tutuklularıda derhal salıverilmeli diyen Ahmet Şık ı vatansever ilan edeceksiniz.Sizde hiç utanma yokmu?

Yorumu oyla      54      53  
Misafir 22 Mart 2012 Perşembe 11:04

terör örgütüyle röportaj yapanlar,teröe örgütü başına sayın diyenlere akıl veremezler....

Yorumu oyla      55      52  
TOTEM 21 Mart 2012 Çarşamba 15:08

Sayın Atilla Ülke nin her yeri savaş meydanı!O özgürlük mücadelesi yaptığı söylenip sevgili Ahmet Şık ve diğerlerinin savunduğu,İstanbul barosunun Tutuklandı diye yürüdüğü kack avukatlarının organize ettiği Pkk sempatizanları şehirleri yakıp yıkıyor,Bdp milletvekilleri devlete alenen meydan okuyor.Ama bakıyorum siz dahil tüm Türktime yazarları bu olan bitene kulaklarını ve gözlerini kapatmış kendi derdinde.bunlar hükümetin sorunu demeyin sakın bunlar hepimizin sorunu.Ülke hepimizin.

Yorumu oyla      54      49  
TOTEM 21 Mart 2012 Çarşamba 11:07

Dün tek bir yorumum bile yayınlanmadı.Saldırı ve hakaret içermeyen yorumlarımın keyfi olarak sansürlenmesini şiddetle protesto ediyorum.Özellikle yazarların hakaret ve saldırı içeren yazılarına bakınca benim onların yanında masum kalan yorumlarımın çöpe atılması hiçbir şekilde izah edilemez.

Yorumu oyla      56      51  
hulya 21 Mart 2012 Çarşamba 10:18

Sevgili Totem kısıtlanmak nasıl bir duyguymuş şimdi anladınmı? Şaka bir yana.Bu kadar kendini üzme ya benimde kaç tane yayınlamadı,ben yayınlamayınca seviniyorum bile.Belkide bizi koruyorlardır diye mutlu olabilirsin:))

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 21 Mart 2012 Çarşamba 03:23

Örtülü sevinç yaşayanların da,bazı gazetelerin manşet haberi sebebi ile 28 şubat acısını çıkarıyorlar diye şecaat arz ederken, " 28 şubat kime yapılmıştı,Erbakan'a'(ama,nasıl da silkeleyip iktidar olduk hani)" diyerek durum belirtmeleri de ayrı karamizah!

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 20 Mart 2012 Salı 22:02

Sayın Atilla bugün yazdığım hiçbir yorum yayınlanmadı bunu şiddetle protesto ediyorum ve hergün bu durumu tekrar tekrar dile getiteceğim ta kisiz bu sansürün nedenini ve bugünkü editörrün bunu neden yaptığını açıklayana kadar.Editör istersen bunuda yayınlama ama ben hergün bugün bana uyguladığın sansürü burada ve gerekirse başka platformlarda dile getireceğim.Bu gün bana ureva görülen muamelenin asla peşini bırakmayacağım.

Yorumu oyla      54      51  
hulya 20 Mart 2012 Salı 11:48

Olan; Milli İrade sav'ı ile,tüm ağırlığı ile yapışıp aşağıya çeken Muasır medeniyetler seviyesine yükselmek isteyen Türkiye Cumhuriyetine olmuştur.Yükselmek isteyenler ve aşağıya çekenler.Sonuç:Yükselmek isteyenler muazzam ağırlıktaki aşağıya çekiş gücüne yenilmiştir.En acısıda aşağıya çekenlerin "bir adım ilerleyemediniz" diye futursuzca suçlamalarıdır.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 20 Mart 2012 Salı 10:59

“Yalnız ATV’yi istiyorum” İnsanoğlu sadece konforunu artıran araçları (uçak-otomobil-telefon vb) üretmemiş, ürettiği bilgiyi kendi çıkarına daha fazla kullanmanın yolunu da bulmuştur. Önceleri "öldürerek, yokederek " sömüren insan, bugün yaşatarak, üreterek sömürmektedir. "Arap Baharı"nın arkasında, serveti-geliri diktatörlerin elinden alarak halka aktarılması ve onların tüketici yapılması vardır. Bu aşamada "ithal Basın!" süreçte gerekli olan zemini hazırlamakta, oluşturmaktadır. (Canmehmet)

Yorumu oyla      54      49  
hulya 20 Mart 2012 Salı 10:44

"Muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak" hedefindeki Türkiye Cumhuriyeti'ne alternatif "MİLLİ İRADE" görüşü sav'ı gerçekten alternaftifmidir halkı ilgilendiren budur...Hep söylemişimdir kimse "RUHANİ" değildir bu aldatmacanın somut örneğidir Erbakanın çocukları.Onlarda bizim gibi işte.Olan bu hayatta özgürce nefes alamadan göçüp giden kadınlara olmuştur.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 20 Mart 2012 Salı 00:19

Bir başbakann bir medya kurluşuna kendisine yakın birisi için kredi bulması sonrada satışıiçin aracılık yapması nomalmidir?

Yorumu oyla      60      50