YORUMLAR
Toplam 24 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 24 Ocak 2012 Salı 21:40

23 Ocak 15:07 misafir, levent gök 3 seçimdir 6. sıradaydı gülüm. Hatta derdin nefretini kusmak değilse ve cidden partiliysen 2 seçim üst üste 5 çıkıp icra takipleriyle Haymanaya hizmet vermiş sayın Gök'ün 6. sıradan seçilememesiyle adı neye çıkmıştı onu da bilirsin. Gök'ün sonunda makus talihini değiştiren şey sakın Kılıçdaroğlu ve onun 6. sıranın üstüne yerleştirdiği adaylar olmasın. Bu yukarıdakiler arasında taban siyaseti yapmış tek aday da yazarımız. Bilmem anlatabildim mı. Ders bitti.

Yorumu oyla      54      49  
OWLEYE 24 Ocak 2012 Salı 14:42

Acilen mebuslarımızın toplanıp cezayir e karşı 1945 de başlayıp 20 yıl kadar süren, Fransız ordusu subaylarının itiraflarından da vakıf olduğumuz 50 bin kişinin sistematik yokedilişini soykırım suçu olarak gören ve inkar edenlerin cezayi müeyidesini düzenleyen yasayı görüşmek üzere toplanmasını tavsiye ederim..Bu yasa muhtemelen şubat sonunda abd kongresine de sunulacak..Ve ağustos sonunda da cumhuriyetçilerin kongresine kadar dünyada astrolojik denge bozulacak gibi...Azami dikkat dönemi ...!

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 23 Ocak 2012 Pazartesi 23:05

Hay ben size ve sizin gibi zavallilara ne diyeyim.En iyisi size Lenii´nin o meshur sözüyöe cevap vereyim" Camuru at duvara tutmazsa bile izi kalir.." Tartisma adina ne yazmissinizki sizinle tartisi verelim.Bence sen tartismadan önce Bülent Beyden okkali bir özür dilemelisin,gerci bir bakrac sütü dökmüssün.. arkadasim.

Yorumu oyla      62      50  
Misafir 23 Ocak 2012 Pazartesi 22:15

Kendisi bir fikir üretmekten aciz olup üretenlere sataşıp saldıran zavallılara ne demeli acaba?Ağız bantlamayı çözüm olarak gören yarım akıllıların böylesi tartışma platformlarında değil statlardaki kuş beyinli holiganların arasında görmek isteriz.

Yorumu oyla      58      54  
Misafir 23 Ocak 2012 Pazartesi 20:10

Günün sözü; "Fıçıdan içerisindeki sızar!" İçerisinde her ne varsa...(canmehmet)

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 23 Ocak 2012 Pazartesi 17:34

Iki tane yorum üst üste yazarak iyi bir nane yedigini zanneden cukur insan..Senin gibilerin agizina biber sürmekte pek fayda vermez, en iyi cözüm agizina bant vurulmaliki saygin insanlara camur atmayasin.Yazdigin yorumlarla zaten seviyeni belli etmissin,degil sizlerle bir arada durmak yaninizdan bile gecilmezmis.Adam olmanin bir sartida edepli olmaktir,satilsa inanki yarim kilo gönderirdim sana!..

Yorumu oyla      67      50  
Misafir 23 Ocak 2012 Pazartesi 15:17

Sen KALK DYP den, ŞENERİN yanından gel, şimdi millete akıl ver. Levent Gök'ün alt sıraya inmesinin sebebi de sensin beyefendi. CHP iradesi unutmaz bunları! Adamın geçmşinden şöyle bir taramaya başlarlar!

Yorumu oyla      53      61  
Misafir 23 Ocak 2012 Pazartesi 15:16

Kimse aydın değil siz misiniz? Editör makaslamazsa cevap ver lütfen; DYP'de de, Büyük Türkiye Partisi'nde de liderlerinizi (kusura bakmayın) satan siz değil misiniz? Sırada Kemaş bey var sanırım. Adınız geçtiğinde AbdüllatiF şenerin sizin için neler dediğini aklınıza bile getiremezsiniz!

Yorumu oyla      53      56  
Misafir 22 Ocak 2012 Pazar 21:22

Teyze 22:36 Terazi var tarti var, küme düsmeninde vakti var bi zahmet unutmayin.Mübarek Barcelona oldu takiminiz üst üste 17 galibiyet!..

Yorumu oyla      58      49  
teyze 21 Ocak 2012 Cumartesi 22:36

Konu başlığını okur okumaz ahada benim konum diye sevindim fakat kısa sürdü.Bu AYDINLARı ben federasyoncu futbol başkanı Aydınlar sandım.Memleketin diğer sivilleri neyle meşgul bilmiyorum ama FENERİN sivillerinin çalışmaları-eylemleri devam ediyor.Mal sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibi malda yalan mülkte yalan al birazda sen oyalan gereğince oyalanma sırası şimdi SIRA BİZDE diyenlerde.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 21 Ocak 2012 Cumartesi 16:04

Bir ülkede farklı fikirlerin olması, o ülkede yapılacak yanlışların az olacağı anlamına gelir. Bu nedenle, muhalefet ve muhalefet partileri önemlidir. Ancak, ülke insanımız fazla okumadığı için, sadece eleştirmekte, kendisine göre doğru olanları yazmamaktadır. Gelişme, farklı olanlarla mümkündür. Ülkesini seven, günde üç öğün yediği yemekle midesini beslediği gibi, aklını, beynini de okuyacakları ile beslemelidir. Değilse büyüyen göbeği yanında, aklı küçülecektir. (canmehmet)

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 21 Ocak 2012 Cumartesi 13:48

Diğeri yanlışlık ve olumsuzlukları gözler önüne serer.Ama en tehlikelisi nedir biliyormusunuz.İki bakış açısına mensub olanlarında tasvirin kendi bakış açılarından ibaret olduğunu düşünmeleridir.Olayları ne abartıp dramatize etmeye nede pembe tablolar çizmeye gerek yok.Biraz empati,birazdan kısır çekişme ve hırslardan kurtularak objektif bir bakış açısı yakalamaya çalışmakta yarar yokmu sizcede?

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 21 Ocak 2012 Cumartesi 13:43

iki insanı aynı toktaya oturt karşısında bir kumsal ve bir deniz olsun emin olunki ne görüyorsunuz dendiğinde ikiside farklı şeyler söyleyecektir.biri güneşin batışının muhteşemliğini,dalgaların kıyıyya vururken ne kadar muhteşem olduğunu söylerken diğeri,Denizde yosun var ayrıca üşüdüm ve dalga sesleri insanı ürkütüyor diyebilir.bunun adına bakış açısı denir!Buradaki yorumlarda bakış açısına göre değişiyor.Ancak bence iki bakış açısıda yabana atılmamalı zira biri güzellikleri tasvir ederken-

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 21 Ocak 2012 Cumartesi 07:43

Türkiye ve ekonomisi. Devletlerde şirketler gibidir. Birisinin kazancı diğerinin kaybetmesi anlamına gelmektedir. Bu nedenle aralarında rekabet/savaş çıkabilmektedir. Türkiye'nin dünden bugüne eonomisinin daha iyi duruma gelmesi, onun çağdaşları olan diğer devletlerle benzer yeneteklere/güce kavuştuğu anlamına gelmez. Ülkemiz ihtiyacı olan, bilgi ve nükleer teknolojiyi üretmek zorundadır. Değilse halkımızın alınteri, enerji ve teknolojik makine ithalatına gider, bizde gelişemeyiz. (canmehmet)

Yorumu oyla      62      50  
Misafir 20 Ocak 2012 Cuma 21:12

12 Eylül darbesini yapan generaller yargı önüne çıkarılıyor.Bunlara "A Takımı" adı veriliyor.Ayrıca "B takımı" adı verilen yüksek bürokratlar ile yüksek yargıçlarda yargılanacak.Bir diğer yargılanacak olanlar ise, "Danışma Meclisi üyeleri" de yargılanacaklar.....Kısaca halk düşmanı tüm alçaklar yargı önüne çıkarılacaklar.

Yorumu oyla      56      52  
Misafir 20 Ocak 2012 Cuma 21:01

17:30,ekonominin gidisinden dolayi dertli ve kederli olan arkadasim.Umarim 23:13 yazdigim yorumu okurken gözünüzden at gözlüklerinizi cikarmissindir.Cari aciktan yana biraz takintiniz oldugunu söylerken bu cari acigin kimlerin mirasi oldugunu söyleyemediniz!BUNUN CEVABINIDA BURADA BIZLERLE PAYLASIRSANIZ size söyliyeceklerimi su anda sakli tutuyorum.Yorumunuzu yazarken kendinizi ne kadar zorlarsaniz zorlayin hangi bahcenin has gülü oldugunuzu gizliyemiyorsunuz.

Yorumu oyla      56      53  
Misafir 20 Ocak 2012 Cuma 21:00

Ülkenin ekonomisinin nereden nerelere geldiğini, karşılıksız çeklerle ölçmeye çalışan yurttaşlara bir sözüm var.Çek ödeyip,ödememe ahlaki bir sorundur.Çek karşılığı aldığınız malın parasını yerseniz,veya hüp,lüp ederseniz tıpkı Yunanistan gibi gün gelir ötersiniz ve bombanız patlar.Sen çeklere bakacağına, üretilen otombilin iç piyasaya satılan miktarına bak.Cep telefonları içerisinde ıpone lerin sayısına bakıver.Halkının nereden nereye geldiğini daha net görürsün.Ahasarlı.

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 20 Ocak 2012 Cuma 17:20

Misafir 19 Ocak 2012 Perşembe 23:13 Arkadaş, farklı bir Türkiyedemi yaşıyoruz acaba? 595 bin karşılıksız çek neyin göstergesidir? Ekonomi iyi isebu çekleri keen vatandaşalrın tümü sahtekar, ya da senin düşünüğün gibi Türkiyede herşey her kesim için güllük gülistanlık değil. Hep nedense ihracat rekorları konuşuluyorda, ithalat rekorları göz ardı ediliyor, cari açık, dışa ticaret açığı nedir?, İhracaatın ithalatı karşılama oranı nedir? Reel ekonomi de büyüme oranı nedir?

Yorumu oyla      55      52  
Misafir 20 Ocak 2012 Cuma 10:46

Aydınlar ne kadar "aydın"dır? Arı yer bal, örümcek yer zehir yapar! Ne anlaşılmalıdır? İnsan yapı olarak kusursuz, işletim sistemi olarak basit varlıktır. Ona yüklediğiniz programlar,(Aile+çevre+öğrendikleri) kalitesinde çalışmaktadır. "Aydın" olarak nitelenenler de ölçü nedir? Ona verdiklerimizi bize olduğu gibi aktarmak mı, yoksa, verilenlere rağmen, verilenlerin dışında yeni anlayışlar üretmek mi? Düzenden yana olan bir hiçtir. Çünkü O bir Kopyadır. İz, sahibinin evine götürür. (canmehmet)

Yorumu oyla      59      51  
Misafir 20 Ocak 2012 Cuma 10:39

"-Cumhuriyetin ilk dönemi; Osmanlı elitlerinden bir kısmının iktidarı; -Sonra Demokrat Parti ile Anadolu eşrafı iktidarı; -ANAP ilk kentli/iş adamı iktidarı; -AKP ile sistem dışı kaldığını düşünen muhafazakar halk kesimleri iktidarı;" Bunlar bilinmesi istenenlerdir, ancak doğrular değildir. Bu ülke gelirinin yönü, 1908 İttihatçı darbesi ile değişir. Bu darbeyi kimler desteklemiştir? Selanik Musevi sermayesi ile İngiliz-Fransızlar. Bugün ülkenin gelirini kimler paylaşmaktadır? Aaa...(canmehmet)

Yorumu oyla      58      51  
Misafir 20 Ocak 2012 Cuma 10:31

Sayın yazar ne demektedir? "asıl amaçlarının tüm devleti ve kamu kurumlarını ele geçirmek olduğunu savunuyordum." Bu ifade doğru mudur? Demeden evvel; "Ele geçirmek!" ne anlama gelmektedir? "ulaşmak istediği bir şeye ulaşmak, sahibi olmak, elde etmek." Bir siyasi partinin kurulmasındaki amaç nedir? "Düşünenleri hayata geçirmek." Bu anlayışla, diğer bir siyasi parti ve anlayışının iş başından uzaklaştırmadan beklentiler nasıl gerçekleştirilecektir? Hiç bir değiştirmeden? (canmehmet)

Yorumu oyla      57      51  
Misafir 19 Ocak 2012 Perşembe 23:22

Halimize sükür etmeyi ya bilmiyoruz yada bize ögretmediler.Hani diyorsunuzya bana siyasi kimligim üzerinden yorum yazmayin, bu yazdigim yorumu gazeteci kimliginize yazdim, sonra yine azar isitmeyelim diyorum!Aklima bir Temel fikrasi geldi yeri gelmisken sizinle paylasmak istiyorum.Temel bir gün bir tabutun önünde feryat ediyor,ondan baskada aglayan yok etrafta..vatandasin biri yav arkadas cok yakinin her halde..Temel-yakinim olmadigina agliyorum;ölen kisi cok zengin.Saglicakla kalin

Yorumu oyla      59      51  
Misafir 19 Ocak 2012 Perşembe 23:13

Dikkat ediyorumda, sayin Bülent Bey...adeta yemin etmiski iktidar partisinin bir tanede olsa, ne icraatini nede söylemlerini arti olarak taktir edemiyor.Dünya resisyon dönemi yasarken ülkemizde ihracaat ve büyüme rekorlari kiriyor.Belkide tarihte yasanmayan göc olaylarina sahit olacagiz.Ekomileri taban yapan AB ülkeleri vatandaslari daha iyi bir yasam seviyesi yakalamak icin oradan oraya göc ediyor.Sadece 20011 yilinda basta 450.000 kisi, Yunanistan, Ispanya, Italyandan Almanyaya göc etmistir.-1

Yorumu oyla      58      54  
TOTEM 19 Ocak 2012 Perşembe 14:06

Zor dostum zor diye başlayan bir şarkı var bilirsiniz.bu ülkede de iki hatta üç farklı zihniyet ve yapının ortak ve domokratik bir uzlaşı yakalaması zor.Yorumları okumuyormusunuz?Taraflar birbirlerine adeta düşman ellerine geçirseler birbirlerini bir kaşık suda boğacaklar.Kimsenin kimseye tahammülü de yok saygısı da bu konjonktürde demokrasiden ve uzlaşıdan bahsetmek mümkün mü?Dün zulme uğrayan zalimi oynuyor bugün mağdur olanlarda devranın dönmesini bekliyor ve o zaman görürsünüz diyorlar.

Yorumu oyla      61      52