YORUMLAR
Toplam 29 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 24 Aralık 2011 Cumartesi 23:57

tüm yorumcu arkadaşları boykota çağırıyorum. aynı zamanda birer vekil olan ve kıyak maaşlarını cebe indirirken sesleri çıkmayan çıray ve kuşoğlu'nun köşelerini artık okumayalım, yazılarına yorum yapmayalım. ta ki bu günahlarını affettirecek tatmin edici bir duruş sergileyene kadar.

Yorumu oyla      54      53  
Misafir 24 Aralık 2011 Cumartesi 23:38

lafa gelince mangalda kül bırakmıyorsunuz ama milyarları cebe indirirken iktidar muhalefet farkı kalmıyor, bi anda kanka oluyorsunuz. tek derdiniz cebiniz. vicdanınız sızlamıyor mu? burada particilik yapıp millete gaz verirken hepiniz birleşip bütçeden cebinize hortum bağlıyorsunuz. yazıklar olsun. turktime'ın analizinde de dediği gibi hakkımı helal etmiyorum size. inşallah gözünüze dizinize durur kıyak paralarınız.

Yorumu oyla      55      52  
Misafir 24 Aralık 2011 Cumartesi 13:37

Sn,Yazar ve takipcileri:Kara kara bulutlara bakmayiniz bir gün HILAL eser ve o kara kara bulutlari dagitir.Aha burda tarihe not düsüyorum Yahudi anneden dogma Sorkowski bir gün ülkemize diz cökecektir bundan emin olun.Bunlarin sinelerine sindiremedikleri tek bir sey var o da büyüyen bir Türkiye ve inancli kiadrolar.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 24 Aralık 2011 Cumartesi 06:31

23:10, hükümetimize haksızlık ediyorsun, onlar le birliğiyle HÜMANİZMin gereğini yerine getirmek için canla-başla çalışıp geceryarılarına kadar uğraşıp heryelekon-silivritoplamakampı gibi nadide projelere imza atıyorlar. Yine aynı kapsamda olmak üzere yargının Fleşmesi Folisin Fleşmesinde olduğu gibi hemen hemen halledilmiştir. Daha iki hafta önce 13 yaşındaki kız çocuğunun üstünden geçenleri kollamak için verdikleri kararlar bu çabaların takdir edilecek bir HÜMANİZMA örneğidir. Hamdolsun

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 23 Aralık 2011 Cuma 23:16

anlamda hic kimseyi kendimize inandiramayiz.Bugün bakiyorsunuz her kesin hayranlikla anlattigi ülkemiz turizimde istedi rakamlara ulasamiyor niye ulasamiyor bu kötü imajimiz yüzünden.Burada yazmaya calistigim hakikatler bazilariniza hikayede gelebilir,derin düsünürseniz bana hak vereceksiniz.Ermenistanda sözde soykirimi icin yüzlerce kitap basilmis bizler ise sadece Taksimde slogan ürettik.Büyük devlet olmak icin büyük düsünen siyasetcilerimizin olmasi artik mecburinin ötesindedir.(3 Capanoglu

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 23 Aralık 2011 Cuma 23:10

bicimidir.Osmanli yikilmis olsada hala üzerimizden BARABAR TÜRK imajini yikamadik.Biz istedigimiz kadar haykiralim biz barbar degiliz,sadece kendimiz söyler kendimiz duyariz.Avrupali ilk önce cocuklari ve kadinlari savunmasiz ve destege muhtac bir birey olarak görüyor.Bilhassa devletimizin bu konuda ivedi calismalrin ve projelerin icerinde olmasi gerekiyor.Yakinlasan dünyada en kücük bir yanlis davranis dahi hemen atom bombasi etkisi yapiyor.Bizler imajimizi degistirmedikten sonra gercek (2)

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 23 Aralık 2011 Cuma 23:02

Sevgili dostlar biz bizeyiz burda bazi gercekleri konusalim ne dersiniz.Bir insan yada devlet allemeyi cihan olsa bu sadece kendini baglar.Bizler kendimize kriter yapmayi pekte seven bir topluluk olmamaizin yaninda dünyada ne olup bitiyor,dünya insanlari bizim icin ne düsünüyor hesabini yapmayiz.Bizler icin önemli olan biz ne düsünüyoruz mantigiyla hareket ederiz.Dünyada var olan hakim bir kültür var bunada HÜMANIZM diyoruz, su anda bu anlayis sokakta yasayan insanlarin yasam ve düsünme /1/

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 23 Aralık 2011 Cuma 21:01

hahahahaaaa..yav kusura bakmayin,hahhaaaha ha ha ya,,gülmekten yazi yazamiyorum.Az önce Türkteimin haberlerinde gözüme carpti.hahhhaaa hah ah ha,Sirplarda ermeni tasarisini meclise getirmek istiyor hahhahaa ...Allah iyiliklerini versin.Ulen dünyanin sonu gelmis hahhahha ha ha..

Yorumu oyla      55      50  
OWLEYE 23 Aralık 2011 Cuma 20:35

Günah çıkarma Bir çeşit gelenektir..Bir aracıyı mecburi kılar..., SAD Süresi 72 ye göre böyle bir aracıya bizim dinimizce lüzum yoktur..Temellerini 900 lü yılların sonu ila 1400 lü yıllara kadar komşu seyretmiş ortodoks ve islam gelenekleri bizde ortaklaşmakta mıdır ...? Sosyologların sorunu..Ancak katolik kültür isa yı öldüren yahudilerden intikamını, Hitler in katliamlarını görmezden gelerek alıp almadığını kendi tarihine sorarsa.., pazarlamakta olduğu kültürün kölesi olduğuyla da yüzleşir...

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 23 Aralık 2011 Cuma 19:37

Suriye bir Fransız sömürgesi idi.Yakın zamana kadarda aynı rotada seyretmiştir.Fransanın son hamlesinin perde gerisinde,önümüzdeki aylarda Suriyedeki MUHTEMEL gelişmelerin yattığına inanıyorum.Tarihe ve Coğrafyaya mümkün olduğunca geniş bir perspektiften bakmaya çalışalım.Dünyada Ermeni nufusunun en yoğun olduğu Ülkeler,ABD-Fransa ve (Lübnan+Suriye) bölgesidir.Tamamına yakını Anadoludan mecburi İskan ile Suriye ve Lübnana yerleştirilen Ermenilerdirler.....H.Tahsin.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 23 Aralık 2011 Cuma 19:26

Batı 18 ci Y.Y da Sanayi devrimini gerçekleştirip,petrol ve enerji kaynaklarının önemini tespit edince,Türk-İslam Dünyası karşısında birleşip,birlikte senaryolar yazmaya başladılar.Senaryoların en önemlisi ise,ünlü REVAL Paylaşımıdır.Yaratanın mucizesi ki Ekim 1917 Devrimi imdadımıza yetişti deünlü "DÖRTLÜ ÇETE" dağıldı.Dörtlü çeteden kopan Rusyanın boşluğunu Anadoludaki Hınçak-Taşnak Ermenileri ile doldurmaya çalıştılar.gereği tarafımızdan yapıldı.Yapılmayada devam edilmeli.H.Tahsin.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 23 Aralık 2011 Cuma 19:21

Büyük elçileri geri çekip,İlişkileri dondurup,buzdolabına kaldırmanın hiçbir anlamı yoktur,hiçbir etkiside olmaz.Batının Türk-İslam dünyasına bakışı yeni değildir,Yüzyıllık,ikiyüzyıllık beşyüzyıllık bir bakış değildir.Binyıllık bir bakıştır ve asla değişmez.Batıyı dizlerinin üzerine çöktürmenin yolu bellidir.yöntemide bellidir.ÖRNEK M..?..: Fransanın son üç yıllık kalkınma hızı ortalaması %1 in altında, Türkiyenin son üç yıllık kalkınma ortalaması ise.:%8-10 arasında seyrediyor.Yol bu.H.Tahsin.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 23 Aralık 2011 Cuma 17:17

Haklılıkta haksızlıkta GÜÇ le eşdeğer.Kanuni Sultan Süleyman'ın bir mektubuyla 40 sene dans edemeyen Fransızlar intikam alıyor.Ermeni tasarısını ABD, Kanada,İsviçre,Fransa daha önce kullandı.Büyük elçimiz çekildi,biraz durdu geri gitti.Böyle olursa bizimle çok oynarlar.Faturası ne olusa olsun okkalı bir cevapla mektupla herneyleyse hadleri bildirilmeliki 40 sene ermeni sözcüğünü ağızlarına alamasınlar.var mı? öyle bir hükümet,yetti bu mesele artık.M.A.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 23 Aralık 2011 Cuma 09:13

Meclisteki partilerin iki konuda tam bir uzlaşma sağlamış olması gurur veriyor bize. Fransa meselesinde yek vücut olan Meclisimiz, emekli vekil maaşları konusunda da tek vücut tek ses oldu, hem de yine gece yarısı. İntibak yasası denen birşey olacaktı ama çıkaramadım, vekil olsalardı iş tamamdı bak. Çözüm önerim: elimize pankartları alıp Taksim'deyiz; pankart ve tişörtler "HEPİMİZ VEKİLİZ" bağıracak. Yoksa bize mama yok. GKA

Yorumu oyla      58      51  
Misafir 22 Aralık 2011 Perşembe 22:18

Avrupa kültüründe ve yasalarinda kavgada hakli yada haksiz ILK VURAN HAKSIZDIR.Durum buyken Osmanlinin köylerinde sadece ihtiyarlarin kadinlar cocuklarin yasadigi aci dönemimizde Rusun ve Fransanin himayesinde katliamlar yapan icimizdeki hainlere kavgayi baslattiklari icin biraz pandik atmamizi katliam diye görmeleri namertligin ve adiligin en yüksek seviyesidir.Daha KARABAG´da Ayselerin ve Fatmalarin göz yasi kurumadi.EY FARNSA senin elinden Arap diyarini almayan namert olsun.

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 22 Aralık 2011 Perşembe 21:11

içimizdeki Kürt ve Ermeni milliyetçilerini epey sevindirmiş.Umarım günlük hayatta görüşüp selam verdiğim, muhabbet ettiğim insanlar arasında böyle tiplerden yoktur.Kimlerle aynı havayı soluyoruz, kimlerle aynı toprağı, ekmeği paylaşıyoruz. Q7

Yorumu oyla      63      49  
Misafir 22 Aralık 2011 Perşembe 20:40

Türk milleti tarihinde hic kimseye borclu kalmamistir, bir gün gelecek güdümlü Fransaya borcu iade edilecektir..! Yigitoglu

Yorumu oyla      62      49  
Misafir 22 Aralık 2011 Perşembe 18:47

Burada değindiğim husus çok hafifi,daha derinine girecek olursam,son derece rahatsız olanlar olacaktır.Hele hele Fransızların Türkiyedeki BÜYÜK ORTAKLARININ firmaları ile ilgili defterleri karıştırmaya başlarsak,Malüm maskeleri takan VATANHAİNLERİ tarafından,"ivedi" olarak vatanhaini(!) ilan ediliriz.Ucu bayan Miterandın faaliyetlerine kadar uzanıp,hatta 33 sivil erimizin şehid edilmesine sebebiyet verenlere kadar uzanır.Bizim içimizdeki "FRANSIZLARI" yıllarca temizleyemeyiz.Sarkoziy ne ki? H.T.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 22 Aralık 2011 Perşembe 18:41

Ben tartışmaya farklı bir pencerede daha açmak istiyorum.Benim ülkemde daha düne kadar,ŞANLI MEHMEDİMİN Kışlalarının kapısından içeri ÜLKER ürünlerinin girişi yasaktı yasak.Fakat Fransız ürünlerinin tamamının girişi bu kışlalara serbesti.Sarkoziden önce ülkemdeki bu ZİHNİYETİ sorgulamak benim yurttaşlık,hatta VATANSEVERLİK görevim değilmidir.Emanuel Karasunun DANONESİ,benim mehmedimin Kışlasının kapısından içeri TORPİLLİ olarak girerken,daha düne kadar Milli Ürünüm olan Ülker giremiyordu.H.Tahsi

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 22 Aralık 2011 Perşembe 17:41

Tarihimizin utanılacak hiçbir yanı yoktur.Fransa dönüp kendi tarihine baksın.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 22 Aralık 2011 Perşembe 16:55

Teyze uyarınız için teşekkür ediyorum.Şunuda çok merak ediyorum,siz nereden biliyorsunuz.benim gözlerim iyi görmüyor,yanlış okuyabilirim,gördüğüm şu,"yorumların" yazıldığı klavye yurt dışı gibime geliyor.H.Tahsin.

Yorumu oyla      54      49  
teyze 22 Aralık 2011 Perşembe 15:22

14:42 Hasan Abi yorumları yazan Sakin kardeş değil 1 nolu yorumda son kelime olan sakin, SAKIN manasındadır.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 22 Aralık 2011 Perşembe 14:42

Sakin kardeş,konu açılalı henüz birkaç ssat oldu.Hele az bekleyelim,işleri yoluna koyalım,Sporumuzu yapalım,ev ihtiyaçlarını karşılayalım,sadete geliriz.Bizim yaptığımız şimdilik girişten ibaret.1830 ile 1922 arasına söyleyeceğimiz çok söz var.Bu arada 1830 lardan başlayıp,1922 lere varan sürece ilişkin kısa özetimizi içeren bir yorumumuz,sn editörümüz tarafından makasa uğramış.Sorun değil,yenisini yazarız.H.Tahsin.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 22 Aralık 2011 Perşembe 12:57

bu onlar icin SCHANDE´dir(Blamage) bu lideri nasil ederizde halkinin gözünden düsürürüz hesabini yapiyorlar.Rotschild ailesinin belkide hayatlarinda almis olduklari en büyük yenilgiyi iktidar partisinin son 10 yilinda aramak gerekiyor.Bu aileyle bilek güresine tutunmak icin kelleyi koltugunun altina kefeninide basinin üstüne koymak önemlidir.Ermeni tasarisinin altinda önünde yaninda uzaginda bunlar vardir.Sarkozi sadece bir göcüük bir piyondur./4/

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 22 Aralık 2011 Perşembe 12:48

simdi onlar icin hasat zamani gelmistir.Isterse onlarin dedigini ve üstün cikarlarina yönelik hareket yapsin! mümkünati yoktur.IMF baskanini ne hale getirdigini bilirsiniz,adami merkepten düsmekten daha beter ettiler.Neyse konuyu dagitmayalim..Son zamanlardaki Basbakanimizin bunlara yönelik hakli cikislarini bir hatirlayalim,tarihte hic bir liderin söyliyemiyecegi kelimeleri yüzlerine Osmanli samari gibi vurmustur.Tabiki süzgece dikkat etmeyip Erdogan gibi bir lideri hesaba katmadilar /3/

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 22 Aralık 2011 Perşembe 12:42

bunu bizimle sinirli tutmayin yapilan insanligidir.Bilmem bilirmisini yada bir yerlerden duymussunuzdur "ROTCHILD AILESI" yaklasik 2000-2500 civarinda bir nüfusa sahiptir.Bunlarin en büyük nihayi hedefi ülkelerin kalbi durumunda olan Merkez Banklarini eline gecirmektir, gecirmek icin yapamayacaklari manipülasyon,katikalasyon yoktur.Konumuz ile ne ilgisi var diyorsaniz zaten yaptigini en büyük hatadir bu.Simdi SARKOZIYI ele alalim,büyük ihtimalledirki bu kisiyi buraya getirende bu güclerdir /2/

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 22 Aralık 2011 Perşembe 12:29

Konunun basligini görünce H.Tahsin Beyin ilgi ve beceri alanina giren bir konu oldugunu var sayarak tamam dedim kendi kendime,tarihci kimligiyle dostumuz buraya arsivlere girecek bilgileri döktürecek..Inanin hayal kirikligina ugradim..! Is benim gibi birine kaldi diye ise soyundum.Nicin anlamamakta diretiyorsunuz.Canim vatanima ve onun yüksek cikarlarina aykiri bir sey varsa tasi kaldirin muhakkak altinda Israil ve MOSAD cikar.1550 yillarindan beri bu halkin yaptiklari bini asmistir.Sakin /1/

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 22 Aralık 2011 Perşembe 12:13

Fransa kendi kendine gelin güvey oluyor.Ermeni soykırımını kabul etse ne olur,etmese ne olur.Fransa 1914-1915-16-17-18-19-ve 20-21 lerdeki MAŞALARINA,taşeronlarına karşı minnet borcunu ödemeye çalışıyor.Aynı şekilde yine diğer Avrupa ülkeleride benzer bir tutum ve tavır içerisindedirler.Fransa BATI Dünyasının FAHİŞESİDİR.Fransanın ipi ile kuyuya inilmez.Fransızlar yedikleri kaba "şey edenler" türündendirler.Bunun tarihte onlarca kanıtı vardır.En barizide Kanuni ile Fransuva arasındakidir.H.Tahsi

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 22 Aralık 2011 Perşembe 12:09

Yıl 2001 Fransa parlementosu Ermni "soykırım(!)" yasa tasarısını kabul eden kararını kabul ediyor.Dönemin Türkiye Cumhuriyeti başbakanı,rahmetli Bulent Ecevit sert tepki göstererek,"karşı tavrımız çok sert olacaktır" diyor.TBMM başkanı İzgi ise,"Türk Parlementosu bu kararı kabuledemez" diyor,Dış işleri bakanımız rahmetli İ.Cem ise,"Ne kadar yanlış yaptıklarını göreceklerdir" diye sözler sarfediyor.Şimdi ise yıl 2011,Fransa "yanlış yapmadığını" düşünerek, tavrını daha da ileri taşıyor.H.Tahsin.

Yorumu oyla      56      50