YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
TOTEM 24 Kasım 2011 Perşembe 15:51

Olaylara asla objektif bakamıyoruz.Yorumlara bakıyorum yine derin ve keskin bir fanatizm var.Bazı arkadaşlar bu olayı bir savaş yada fener Gs. derbisi sanıyorlar.Neden doğruya doğru yanlışa yanlış demek bu kadar zor geliyor bize.Neden önce kim söylemiş diye bakmak zorunda hissediyorsunuz?Neden doğru yada yanlış kavramlarınız kim söylediye göre değişiyor?Sayın Atilla böylesine keskin fanatizmin olduğu bir ortamda gazetecilik yapmak zor sizi çok iyi anlıyorum.Allah sabır ve kolaylık versin!

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 23 Kasım 2011 Çarşamba 13:01

turktime iyice ilginç bir hal aldı. ben yazarları tasnif edeyim siz işin içinden çıkın bakalım. patron talat atilla: light muhafazakar, light ulusalcı hard vatansever... başyazar rahmi turan: ulusalcı, atartürkçü... yayın yönetmeni ersin tokgöz: solcu, vicdani retçi, vatan milletle işi olmayan entel... aytun çıray: aslen dp'li, sonradan chp'li... bülent kuşoğlu: aslen o da merkez sağcı ama sonradan chp'li. biraz daha muhafazakar gibi. nuran yıldız: ulusalcı, atatürkçü... abdullah abdülkadiroğlu: cemaatçi... gönül saray: tipik sağcı... nesrin yanık: pek anlayamadım. romantik... eli hece: o bu dünyadan değil zaten. safile usul: ulusalcı. rana elik: orta yolcu... murat muratoğlu: henüz yeterli veri yok. şimdilik ekonomist diyelim... seçin beğenin alın.

Yorumu oyla      58      52  
Misafir 22 Kasım 2011 Salı 18:24

Demek PKK'lı teröristlere özel temsilci gömderen, Türk yargısını Habur'da soytarıya çeviren, ağzını her açtığında şehitlere tepki kusan bir Başbakan'ı "mert" buluyorsunuz Sayın Atilla? Ya sizin mertlik anlayışınızda bir sorun var, yada "iki eleştir, bir yala"şeklindeki çakal gazeteci numarasına başvuruyorsunuz.

Yorumu oyla      64      55  
Misafir 22 Kasım 2011 Salı 14:24

bayılıyorum yaaa erkan tana bi adam ancak bu kadar içten ve sevgi dolu program sunabilir. ben bakmam yazarla yazdığı kişi kanka mı dost mu kardeş mi doğruluğuna bakarım. övülecek adam övülür abi. erkan tan değerdir. övülmesi gerek! time da iyi kapak oldu ha bizim gündeme. artık yeter bedelliyi konuşalım.

Yorumu oyla      57      52  
Misafir 22 Kasım 2011 Salı 14:12

Be kardeşim nedir bu medyada keller sağırlar birbirini ağırlar çıkmazı? Ne gerek var şimdi Erkan Tan'a bu kadar övgü düzmeye. Tamam anladık arkadaşsınız, kankasınız, durmadan birbirinizi programa davet edip, köşelerde cilalıyorsunzuz da iyi ama biz salak mıyız? Anlamıyor muyuz yani bu ucuz karşlıklı parlatma numaralarını. İtibar kazandığınızı, birbirinizin reklam değerini artırdığınızı mı sanıyorsunuz? Bilin ki yanılıyorsunuz. Sadece mde burkulması bırakıyor bu tavırlar..

Yorumu oyla      58      53  
Misafir 22 Kasım 2011 Salı 11:15

Sn.Talat Atilla bey,bizde bir hastalik var dogrular devamli batar,Babam CHP li ise bende öyle olurum Babam FB li ise bende öyle olurum babamin yanlislari benim dogrum oldumu bu zihniyetler devam ettikce tabiki yazinizin icerisinde oldugu gibi bunlar terör örgütlerine bile yardim ve yataklik yaparlar önemli olan sevmedigim siyassetci iyi olmasin dedirtmek icin.Mr.bY

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 22 Kasım 2011 Salı 11:03

nasıl teröre tavır almaymış bu,2004-2007 de yapılan terörle mücadele yasasının değişikliklereine bakın göreceksiniz.siz herhalde bu milletin hepsini biat eden cami cemaati sayıyorsunuz.az kalsın eşkiya başını serbest bırakacaktı 2004 yapılan değişiklikle,müzakere masalarında yakalandılar.karayılan denen eşkiya başı pazarlığı deşifre etti.bunlar ortadayken bu yazı yağcılıktan ve saptırmadan başka birşey değildir.

Yorumu oyla      60      52  
Misafir 22 Kasım 2011 Salı 10:57

Sn.Atilla!bende size,hz isa'nın güzel ve derin sözü ile cevap vereyim,"Yer yüzü ile Gök yüzü evlidir,hiç bir şey gizli,kalmaz"burdan çıkarımınız ne olur bilmem,lakin,ezoterizim ile ilginiz,yoksa var olanı bulun bu sözü,sorun.Saygılarımla.

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 22 Kasım 2011 Salı 08:26

Onun icin erisilmezsin Atilla Bey,bana inanmiyorsaniz yazinizi tekrar okuyun bana hak verirsiniz,"Ekmeyi ekmekciye vermek" bugünlerde her kesin yapabilecegi erdemlik degildir.Capanoglu

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 22 Kasım 2011 Salı 00:02

9 yıldır başbakan olan birisi bir derece haklı olabiliyorsa bu konuda,be methiyemidir?eleşirimidir?

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 21 Kasım 2011 Pazartesi 23:20

Degerli Yazar, Al Pacino ile Sean Pennín oynadigi "Carlito's Way" Filmini izlerseniz eger derginin neden "Erdogan`in Yolu" diye yazdigina bir anlam verebilirsiniz sanirim, saygilarla.

Yorumu oyla      56      49