YORUMLAR
Toplam 17 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 26 Ekim 2011 Çarşamba 21:48

HAYYAM DERKİ;bir elde şarap bir elde Kur'an, bir helaldir işimiz bir haram, şu yarım yamalak dünyada,ne tam kafiriz ne tam Müslüman..böyledir bizim hayatımız,,ŞARAP:üzüm suyunu demiyor,,DÜNYA SEVDASI ONA İŞARET EDİYOR,, ASIL SORUN BURASI,,samimi değiliz,,,BİR EVDE İSLAM VARSA o ev mutludur,katil çıkmaz o evden,,BİRİ DERKİ KOMŞUMUZ 5 VAKİT NAMAZ KILIYORDU,,OĞLU BABASINI VURDU,,, DERİZKİ GİT BAK İSLAM=MUHABBET demektir muhabbetleri yoktur,,İSLAM YALANCI DEĞİLDİR,,,İNSAN.???ahhh insanlık..zombi

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 26 Ekim 2011 Çarşamba 21:23

canmehmet'in her 3 yorumuna da imzamı atarım. Özellikle bu Deniz Fener'ine gücüm oranında katkıda bulunmuş bir vatandaş olarak çok tepkili olmamın ana fikrini yazmış. 3-5 çakal, onları kullanan kirli eller uğruna güneşleri batırmak eskiden de huyumuzdu şimdi de. Yumruk yine o yumruk bir varsa el değişti diyen şarkı misali. TS

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 26 Ekim 2011 Çarşamba 14:10

Bu ülkenin hali ne olacak? Bu cevabı çok ama çok kolay bir sorudur; "Zıkkımın kökü olacak!" Neden? 21'inci asır bilgi çağında, "Efendi" veya "Köle" olmak; okumak ve bilgi-teknoloji üretmekle-üretmemekle mümkündür. Biz ne yapıyoruz? TV dizileri ve spor karşılaşmalarını izleyerek kritik yapıyoruz. Özetle, (çoğunluğumuzun)ömrü "lak lak"la geçmektedir. Bu özelliklerimizden! dolayı bizi seven müttefiklerimiz!!! de daha rahat uyuyalım diye kafamıza çuval geçiriyorlar. (canmehmet)

Yorumu oyla      62      49  
Misafir 26 Ekim 2011 Çarşamba 14:03

PKK oluşumu kimin hediyesidir? Sayalım; kimler bölgeyi sürgün yeri olarak görmüşse, kimler o bölgelere yatırım yapmamışsa, kimler, halkı (kolay yönetelim!)anlayışı ile, 3-5 ağanın insafına terketmişse, kimler o bölgeye, insanı seven görevli atamamışsa, kimler, eğiterek değil de ezerek idare edelim demişse, kimler işi bittiğinde bir kenarda bölge halkını unutmuşsa.... Özetle, değirmen iki taştan, muhabbet iki baştandır. Özelliğimizdir, suçu, hatayı hep karşımızda, dışımızda ararız. (canmehmet)

Yorumu oyla      62      50  
Misafir 26 Ekim 2011 Çarşamba 13:58

İnsanın olduğu her yerde insana özgü, güzellikler ve çirkinlikler olacaktır. "Deniz Feneri" olayında gerçekte hırsızlıklar doğru da olsa, bu derneğin yaptığı büyük yardım organizasyonu baltalanmamalıydı. Yapılması gereken, üç-beş (varsa) hırsızın aleme ibret olacak şekilde cezalandırılması ile derneğin korunmasıydı. Burada dernek korunmamış, (varsa)Hırsızları nedeni ile cezalandırılmıştır. Bu aklımıza gelmemektedir. Veya ilk başta hedeflenen deniz feneri organizasyonu mudur? (canmehmet)

Yorumu oyla      60      50  
hulya 26 Ekim 2011 Çarşamba 10:35

Dün vaktim yoktu Deniz Fenerine bir şey yazamadım bugün yazayım.Deniz Feneri davası Türkiye'nin mecazi anlamda ENSEST ilişkisidir.Kimse deşelemek istemiyor, göreceklerinden ürküyorlar korkuyorlar, herkes biliyor kimse konuşamıyor.

Yorumu oyla      60      54  
Misafir 25 Ekim 2011 Salı 14:49

Her iktidarın vatandaşların mağduriyetinden bile propaganda malzemesi çıkarması, o mağduriyete bir şekilde el uzatarak durumdan oy çıkarması normal sayılır. Fakaaat, devlet-hükümet ayrımı PKK görüşmesi vesilesiyle Başbakan eliyle bu kadar net yapılmışken, HÜKÜMET propagandası yaparak DEVLET yardımlarını dağıtan Vali, kaymakam ve bilcümle devlet erkanının da ZOMBİ dostun bahsettiği İLAHİ TOKATtan nasibini alması en büyük dualarımızdandır. Propaganda yapmadan dağıtandan Allah razı olsun tabi. TS

Yorumu oyla      62      53  
Misafir 25 Ekim 2011 Salı 14:24

BİZCE DENİZ FENERİ ALLAHU ALEM,İLAHİ TOKAT YEMİŞTİR,,nedeni şu fakir,fukarayı REKLAM ettiler GAYRETULLAHA dokundu,,çook ince düşünmek lazım isterseniz KALBİ UYANIKLARA SORUN,,kamera ile çektiler TÜM TÜRKİYE SEYRETTİ KENDİNİZİ KOYUN ONLARIN YERİNE,,fakirin zaten hakkı olanı LUTÜFMUŞ GİBİ VERDİK,,zekat,fitre,öşürleri dikkatli olarak verseydik FAKİR ZATEN BU DURUMDA OLMAZDI,,SUÇU MÜSLÜMANLAR KENDİNDE ARAMALI,,düşman kullanmıştır eminim fakat işin ince tarafı bizce İLAHİ TOKATTIR...........zombi

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 25 Ekim 2011 Salı 13:46

Bugün Deniz Feneri adaletinden ADALET bekleyenler, Van'da artık depremin sembolü olmuş gariban Yunus'umuza benzer. Başı dışarıda, umut ile yaşatılıp, çıkarıldığında iç kanamadan ölen gariban çocuğumuz Yunus'a. Umut söylem ölüm kati. Son 2 haftada o kadar içim acıdı, o kadar üzüldüm ki, Deniz Fener'inin acıların arasından çıkarılmasına bile isyan edemedim. Tek söyleyebileceğim "ALLAH HEPİNİZİ ISLAH ETSİN" ve sizin zulmünüzden bizi koruyamaz belki ama "ALLAH ZULMÜNÜZDEN ÇOCUKLARIMIZI KORUSUN". TS

Yorumu oyla      61      51  
Misafir 25 Ekim 2011 Salı 13:28

"Deniz Feneri" (2, Almanya ile özellikle Kafkaslar ve Balkanlarda, İtalya ve Fransa ile Afrika'da çıkar çatışmalarımız vardır. Bir notla noktalıyoruz. "Gülen okulları +yardım ettiğimiz ülkeler+ihraç pazarları" birlikte değerlendirilmelidir. Ve... Büyük devlet olmak değil de, kalmak zordur. Batlılar sömürgelerinden mahrum kaldıkları gün batarlar. Bu onlar için yaşam meselesidir. Ve dünya sadece AB+ABD'den ibaret değildir. Elimiz (bölgesel denge olarak) güçlü, ancak işimiz zordur. (canmehmet)

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 25 Ekim 2011 Salı 13:22

"Deniz Feneri" (1) ile başlarsak, bu olayı, "hırsızlık, soysuzluk!" gibi lanetlenmiş işlerden ve "insanların en kötüsü, maksat dava davasına hile yolu ile ulaşanlardır." anlayışını da not ederek irdelersek, Deniz feneri, yüzbinlerce aileyi (içeride ve dışarıda)yardımlar nedeniyle ilgilendirmektedir. Bunun yanında, Yurtdışında da etkili olduğu bilinmektedir. Etkilenen ülkeler, Türk-İslam ve ihraç pazarlarımızın yoğun olduğu bölgelerdir. Ve Almanya ile bu pazarlarda çakışmakta mıyız? (canmehmet)

Yorumu oyla      59      49  
hulya 25 Ekim 2011 Salı 11:13

3-Şimdi ülkemize büyüteçle bir bakalım.Yönetim ve planlama diğer unsurları dinleme zahmetinde bile bulunmadan, yada sadece duymak istediklerini dinleyerek, durmadan kavga edip ortaya bir şey sunamıyorsa o şirket BAŞARILI OLABİLİRMİ?

Yorumu oyla      55      50  
hulya 25 Ekim 2011 Salı 10:59

2-Biz bu uyarlamada neredeyiz noktasında endişelerim var? Hiç bir şirket formülerini rakip firmadan alarak ürettiği ününü pazarlayıp kar edemez.Sivrildiğinde, rakip firma zaten kendisinde olan formülden hemen piyasaya sürer sivrileni dümdüz eder.Şirket içinde kavga,dedikodu,mobing, gruplar oluşurmak verimi düşürür, kendi içinde düşman yaratmaktan öteye gitmez.Yara alan şirket çalışanı,rakip firmaların kendi çalıştığı şirkete zarar vermesine bile göz yumar.

Yorumu oyla      58      49  
hulya 25 Ekim 2011 Salı 10:44

1-Dünya piyasasında ülkeler aslında dev şirketlerdir.Her biri öncelikle kendi şirketini düşünür.Halkın onayı ile hükümeti kuran genç iktidarların bilmesi gereken olmazsa olmazlar vardır.Ülkenin tarihçesi,halk yapısı,hizmet şartları,global piyasadaki yeri ve konumu,oyuncular kimler,müşteriler kimler,rakipler ne yapıyor,bölgedeki pazar payım nedir,nasıl kar edebilirim.Şirketimi ve çalışanlarımı nasıl daha mutlu ve refah kılabilirim.Hedef budur.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 24 Ekim 2011 Pazartesi 20:29

EMPERYALİZM KONTROLSUZ GÜÇ DEMEK,,yasasını,adaletini kendi belirler,,ortak çıkarı olan FİLLERİN DÜZENİDİR,,nihai hedefi yoktur zamana,şarta göre günceller kendini,,her zaman vardı var olacak,,BİREYSEL MANADA EMPERYALİZM nefsin,RUHA hükmetmesidir,,DÜNYADAKİ KARŞILIĞI YİNE ÖYLE TOPLUMUN AKLINA,RUHUNA GALEBE ÇALMASIDIR,,bunu anlayamayan birey,toplumlar ASLA kurtulamazlar şekil,renk değiştirir emperyalizm çok iyi kamufle olur,,,anti,,panzehiri İSLAMİYETİN HAKİKATİDİR SAKLANAMAZ ONDAN.........zombi

Yorumu oyla      61      49  
teyze 24 Ekim 2011 Pazartesi 19:03

Girişleri benim FENER davasına,çıkışları bizim ŞEHİT acısına DENK gelmesi enteresan.Bu durumun dikkat çekeceğini karar vericilerde bilirdi diye fesatlık etmeden bir bilene danıştım.Mahkemeler mi savcılar mı ikiside birden mi aklımda kalmadı özel yetkili, normal vs diye bölgelere ayrılırmış bu şanslılara normal mahkeme düşmüş ondan oldu dedi bana.İnandım mı?Hayır.(2)

Yorumu oyla      61      49  
teyze 24 Ekim 2011 Pazartesi 19:02

Sayın yorumcu arkadaşlar yazının ortasından başından yorum yazsın ben son noktadan bir yorum yazıp çekileyim.Deniz Feneri mevzusunda işin içinde Almanya olduğu için bütün iyi niyetimle bir an duraklama yaparım ACABA? diyebilirim.Benim dikkatimi bu vatandaşların çok şanslı olduğu çekiyor.Kem gözler NAZAR edebilir bunlara endişesi taşıyorum.(1)

Yorumu oyla      61      49