YORUMLAR
Toplam 27 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 28 Ekim 2011 Cuma 19:03

bende bıktım çok bıktım nedir bu ya insanlar bir yere gelince vampir oluyor ben seçip gönderiyorum beni tanımıtor yazıklar olsun hakkım zıkkım olsun.... muzaffer özgüvenç.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 28 Ekim 2011 Cuma 10:45

Sayın Atilla ,Cumhurbaşkanı Gül, deprem nedeniyle cumhuriyet resepsiyonunu iptal ediyor, ancak kendi davranışının arkasında duramıyor ve hürriyetin resepsiyonuna katılıyor.

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 27 Ekim 2011 Perşembe 17:59

Eşeğin uzun bir yolculuğa çıkması at olarak döneceği anlamına gelmez hocam... Zihniyet 10 sene önce 20 sene önce 40 sene önce neyse yine o. Ama seni takip ediyoruz Atilla, yelkenleri koyuverme... Başarılar Sevgiler. /Memet

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 26 Ekim 2011 Çarşamba 22:00

emin olun biz de medyanın haber veriş tarzından bıtkık. türkiyedeki medya ermenilerin elinde mi? nedir bu devlet ve millet düşmanlığı? haberler hep negatiflik ve olumsuzluk üzerine kurgulanıyor kasıtlı olarak!

Yorumu oyla      56      54  
Misafir 26 Ekim 2011 Çarşamba 17:32

Bu ülkenin vasatından bıktım.Politikacılar toplumun da gerisinde mutlaka.Ancak yanlış eğitim politikaları ile serseme çevrilen ve hatta hiç eğitim göremeyen çoğunlukla başka ne yaşanabilir ki?Artık vicdanımızı da kaybettik, en kötüsü.Ahlak nedir bilen var mı??Gülay.

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 26 Ekim 2011 Çarşamba 16:04

Bu sistemi, ticaret veya siyasetin zaaflarını yaratanlar bizleriz; bizim beklentilerimiz, taleplerimiz. Daha acısı sorgulayamama, sorgulasak da hatırlayamama, hep bir kurtarıcı arayan bizler sebebiz. Her toplum hakettiği kadar iyi yönetilir. Biz iyiyi aramak yerine futbol maçı seyreder gibi siyaseti izlemeyi tercih ederiz. Güçlüyken hep alkışlar, düşünce hepten yuhalar, ama sahada illaki bi taraf ararız. Biri gelsin bizi kurtarsın diyen hiçbir toplum kurtulamamıştır. Yani aynaya bakmalıyız. TS

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 26 Ekim 2011 Çarşamba 13:28

Sn Atilla,bana gelişmiş bir ÜLKE gösterki,İnşaat yapım Mütehaitlerinin %80 den fazlası,İnşaat Fakültesi ve Mimarlık Fakültesi MEZUNU değilller.Sn Atilla bana bir gelişmiş Ülke gösterki,Ülkenin İnşaat Mühendisleri ve Mimarlık fakültesi mezunları,Ülkenin Kuyumcusunun,TEFECİSİNİN, Değirmencisinin,Ayakkabı İmalatçısının,Tekstilcisinin,Lokantacısının,Dövizcisinin EMRİNE verilerek,ülkenin Yolları,Konutları ve hatta Barajlarını yaptırıyor olsun.Varmı bizden başka Örnek?.İşte siyasetçilerimiz.H.Tahsin.

Yorumu oyla      59      51  
Misafir 25 Ekim 2011 Salı 08:38

19:07,nayir olamaz böyle bir sey,bir insan kendi kendine bu denli LADES yapamaz.FB nin kurulus tarihini istemiyerek teyit yapmisim, vay basima gelenler demekten baska bir sey diyemiyorum.Allah´tan ülkemizde SAVCI olmamissiniz Teyzem, inanin sizi DENIZ FENERI e.V savcisi yapsaydilar bu sacmalik coktan gündemden düserdi.FB sikesi ile ilgili SAVCI zaten yapmazlardi,adil bir arastirma yapmaniz imkänsiz olur,A.Y simdi aramizda dolasir,yine TS nin hakkini yerdi.

Yorumu oyla      57      49  
teyze 24 Ekim 2011 Pazartesi 21:21

Misafir 19:07 özür dilerim gözüm sağ tarafta bir yazarın yeni başlığa takıldı yanlış anlamışım. Zannettimki benim fikrimi beğenmedin:)

Yorumu oyla      57      51  
teyze 24 Ekim 2011 Pazartesi 21:17

Misafir 19:07 yorumunu gönderdiğin saat ve dakikanın yüzü suyu hürmetine + 1 puanda ben verdim sana.Benim fikir Osmanlının Divanı Hümayunu gibi sayılır nesini beğenmedin.Cumhurun reisi TÜRK olur gerisi işin ehli profesyonel yönetici.Tartışmaya açtım zaten.İlla dayatmıyorumki benim bulduğum sistemle yönetilelim diye.

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 24 Ekim 2011 Pazartesi 19:07

14:39 ne gibi fikir ürettinizde diger yorumcularin fikirlerini HOR görüyorsunuz ! Sizin getirdiginiz fikirlere bizim toplum uzak degildir,yillarca Osman-i Adalet-i Aliyeyde uygulanmistir.Daha sonra sözde kendini katiksiz Türk sanan bazi tipler 600 senelik devlet gelenegini yerle bie yapti.Su anda bile ABD uyguladigi sistem bizden alinmistir.Altmisli yillarda Almanya ve diger Avrupa ülkelerine giden gurbetcilerde bu sitatünün icine girer.Yinede yaptigin yoruma kardeslik hukukuna binayen + verdi

Yorumu oyla      57      50  
teyze 24 Ekim 2011 Pazartesi 14:39

Partilerin tamamını kapatsak.Bazı binalara dışardan parasıyla yönetici tutuluyor ya aynı öyle diyelimki 50 tane yurt dışından her milletten iyi yöneticiler bulsak gelip ülkemizi yönetse.Başvekili bu kişiler arasından kura ile seçsek.(Şansımıza kesin Amerikalı çıkar)acaba nasıl olur?Zamanla tüm dünyada uygulansa.Mesela İrana İsrailli,İsraile İranlı yöneticiler.Bu fikir birden aklıma geldiği için teferruatını düşünmedim.Saçma olabilir.Olsun.Diğer yorumcular gibi iki satır yazıp geçmedim insanlık için fikir üretiyorum.Beğenmeyen daha iyisini bulsun.

Yorumu oyla      57      53  
hulya 24 Ekim 2011 Pazartesi 12:58

Syn.Atilla daha önce de yazmıştım.Aslında hiç bir şey zor değil.Siyasetten "PARAYI" çekin.Geride saygı duyulan politikacı ve sistem varsa o gerçetktir ve halk tarafından karşılık bulmuş demektir.

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 24 Ekim 2011 Pazartesi 12:43

BİZDE BIKTIK,,BİZDE,,onun için çook SENELER EVVEL KAPATTIK oy verme defterini,,bizim mahalledeki partiler üstü düşünen mehmet amca bana çook daha inandırıcı geliyor,,ASLA TÜM SİYASİLERE İNANMAM,,BU YOL BİTMİŞTİR,TIKANMIŞTIR,,,yazarın dediği gibi BAŞKA BİR YOL,ÇÖZÜM,DERMAN,ÇARE,ŞİFA ARAMALIYIZ,,,dünyada partiyle,purtuyla bir BAŞARI OLMAMIŞTIR,,OLMAYACAKTIRDA,,SANAL BİR DÜNYADIR SİYASET,,,SADECE ONLARIN ÇIKARLARI OLMUŞTUR,,,HALKIN DEĞİL...........zombi

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 24 Ekim 2011 Pazartesi 12:25

Yine bir köse yazisi okudum,yerlerin göklerin sahibi Kadir-i Mutlak Cenab-i Allah´in Kuran-i Azimu sandaki Ayeti aklima geldi"nasil bir hayat isterseniz öyle yönetilirsiniz"-"Siz kendinizi degistirmedikce ben sizin kalbinizi degistirmem" bu Ayetler, ateistin bile kanini dondurur.. Dünya artik dinin asla ve asla karismayacagi bir düzenin pesinden sürüklendiriliyor.Halbuki insan Allah´in bir ürünüdür,en iyi bu ürünü üreten bilir.Bu ürüne hep yanlis tedavi uygulanmistir.Eee..peki niye agliyorsun?

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 24 Ekim 2011 Pazartesi 10:56

gerçekte beyninden geçenleri yüreğinin sesiyle bu şekilde kalemine yansıttıysan seni yüreğinden öpüyorum.bizden birşey olmaz siyasilerden,sanat dünyasından,futbol dünyasından,gazetecilerden bu halktan çünkü olmuşuz şakşakçı.

Yorumu oyla      59      49  
teyze 24 Ekim 2011 Pazartesi 01:09

İnsanlık başka yol bulmalı mesajını şahsen ben üstüme aldım üç saattir düşünüyorum.Galiba nihayet ohhh bee diyeceğimiz zaman geliyor.2011 ülkemiz için aksiyon filmlerine rahmet okutacak kadar hareketli geçti.2012 GELSEDE kurtulsak dedim bir umut, öyle inançlarım yokturda teselli işte.2012 ninde Maya Takvimlerinden dolayı kendi gelmeden kötü şöhreti geldi.KIYAMET YILI deniyor.FAKAT kıyamet AYAĞA KALKMAK demek olduğuna göre Kuranı Kerimde bahis yok ama hadislerde ve bazı alimlerin anlatımında MEHDİ var.Acaba MEHDİ gelip dünya camiasını siyasetçilerden kurtarır insanlık ayağa kalkar mı diye içime birden bir ferahlık geldi.Takvime göre 12 Aralık 2012 kıyamet.Şurda 1 sene kalmış az daha dişimizi sıkalım o tarihe gelelim ne kıyamet ne Mehdi gelmezse,o tarihe kadar canlı kalırsam insanlık için başka yol bulma çalışmalarına katılacam.Bu arada yeni kitabınızda bu yazı bulunmalı ben çok sevdim bu yazınızı.

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 24 Ekim 2011 Pazartesi 00:52

Simdi olmadi,eger bir ülkede vatandas veya her hengi etiket tasiyan biri; siyasetcisine,siyasi partilere GÜVENMIYORSA hatta inanmiyorsa "yandim anam keten helva olur" Biz sizi yanlis tanimisiz her halde, bizim gözümüzde Talat Bey;dinlemesini bilen meantigini hic bir sürette aklinin arkasindan sürüklemiyen,gencecik idealist biri..durum bu iken hala ben "safimi bulmadim" dememelidir.Yazinizi begendimde,karamsarliginizi biraz abartili buldum.e-dergah üyesi.Bülent Beyin sevdalisi,Aytun Beyin belalis

Yorumu oyla      56      51  
TOTEM 24 Ekim 2011 Pazartesi 00:30

Düşünün,Kendinizi düşünün vesselam insanoğlu eşitlik ve barışa uygun yapıda bir yaratık değil.Tüm dünyada olduğu gibi ülkemde de bir tür orta oyunu var ortada iki kesim ve iki ayrı komplo teorisi var iki tarafta bir komplo teorisi üretip bir düşman belirlemiş ve tüm olumsuzlukların müsebbibi olarak karşı tarafı gösteriyor ve o komplo teorisine inanmış olanlar var gücü ile karşı tarafa saldırıp suçluyor.doğrusunu isterseniz bende kime inanacağımı şaşırdım kime inanmaya çalışsam elimde kalıyor.

Yorumu oyla      58      50  
TOTEM 24 Ekim 2011 Pazartesi 00:27

Ben dahada derine ineceğim benim insanoğlundan ümidim yok!!Tarihe meraklı biriyim ve iyi bir gözlemci olmaya çalışıyorum Ve eldeki malzeme inan olunca hiçbir rejim,hiçbir teorik yönetim şekli planlandığı gibi işlemiyor çünkü mayası olan insanoğlu bozuk!!Dünya nüfusu 300 milyonkende savaşlar olmuş 6 milyarkende oluyor.Şeytanı arıyorsak bence aynaya bakmalıyız!Herkes hayatını ve gözlemlerini düşünsün,İki insan bir araya gelse bile biri diğeri üzerinde tahakküm kurmaya çalışıyor.Ailelerinizi-

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 24 Ekim 2011 Pazartesi 00:24

Nedense siyasetten soğuma için güzel bir yorum getirmiş.Hepsinede katılıyorum.İnsanımızda şöyle bir yanılgıda var.Bazı insanlar kendi zihniyetindekiler iktidara gelemeyince siyasetin yozlaştığından bahsederek çözümü ararmış gibi yaparak zihniyetini halk iktidar yapmıyorsa gelsin başkası iktidar olsun niyetintedir.Bu düşüncesini gizlemek içinse böyle ağdalı sözlerin arkasına gizleniyorlar.Kokuşmuşluk her zaman vardı.Sağdakilerde soldakilerde darbecilerde.Ama biz gerçekten dürüstleride seviyormuyu

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 23 Ekim 2011 Pazar 23:30

Doğru aynı partideki milletvekillerinde aynı dünya görüşü paylaşmazlar(para hariç)

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 23 Ekim 2011 Pazar 23:21

üzerine bastigin, oturdugun seylerin kiymetini bilmezseniz ayni sayma kusurlu adam gibi hep yanlis tercih yaparsiniz sevgili Talat Bey.Bende yillarimi hatta gencligimi verdigim siyasi hareketimi tutarsiz politikalari yüzünden terk etme zorunda kaldim.Simdi ise parti tutmada tek bir kriterim var..kim tas üstüne tas koyuyor ve kim tas üstüne tas koyanin taslarini yikma gibi bir hobi edinmis.S.B.Han

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 23 Ekim 2011 Pazar 23:15

Teyzemizin uyarmasiyla yazinizi ilk siraya aldim Talat Bey..yazdiginuiz yazinizdaki serzenisleriniz cok güzel oturmus,size yardimci olabilir babindan bir hikaye anlatayim.Zamanin birinde adamin biri af edersiniz Essek ticareti yapiyormus,esseklerini sayiyor sayiyor hep on tane cikiyor.say babam say hep on.Yoldan gecen birini görmüs hele kardas gel birde sen say,adam baslamis saymaya 11 demis..adamin cildirmasina ramak kala,yav hemserim üzerinde oldugun essegi niye saymiyorsunki..demis.Bazen -1-

Yorumu oyla      61      49  
teyze 23 Ekim 2011 Pazar 21:59

Talat Bey şimdi B.Kuşoğlu ve A.Çıray buraya yorum yazsa şu sıkıntılı günlerimizde epey güleceğim.Ben onların köşesine yorum yazıp burayı ihbar edeceğim.(Editör bu yorum ve diğer 2 yorumu yok etme bunlar önemli yorumlardır)

Yorumu oyla      59      51  
Misafir 23 Ekim 2011 Pazar 14:45

Yazarı okumadan YOrum yapmış arkadaş. Atilla bey de zaten çözüm üretemedikleri için siyasetten soğuduğunu söylüyor.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 23 Ekim 2011 Pazar 10:21

Siyasi partiler dünya görüşünü yansıtmazlar sorunlara prağmatik çözümler üretir.Aynı partinin milletvekillerinde bile aynı dünya görüşünü savunan az çıkar

Yorumu oyla      54      53